Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Mindenki!
Sokáig nem jelentkeztem, de ennek sajnos komoly oka van. Megtörtént velem a legszörnyűbb, ami megtörténhet egy várandós kismamával: elvesztettem a babámat. Ne haragudjatok,de most még nem bírok többet erről írni, mert nagyon fáj (lelkileg), majd talán később egy másik topicban.
Lányok,vigyázzatok magatokra és a babátokra (bár én is vigyáztam mégis megtörtént)!
Majd később jelentkezem: Andrea
Andrea
 


Kedves Andrea!

Együttérzek veled! Szorítok neked, hogy átvészeld ezt a nehéz időszakot, és legyen erőd újrakezdeni.

Szeretettel: Krisztina
Krisztina (Krisztina)
 


Kedves Andrea!!!
Nagyon sajnálom, ami történt veletek és tudom, mert én is átéltem ezt augusztusban, hogy ilyenkor minden bíztató szó olyan üres frázisnak hangzik...
Ha gondolod, a közös érintettség alapján szívesen beszélgetek veled erről és a mostani érzéseidről. Ha van kedved, írj az emailemre!
Szeretettel: Kata
Kata
 

 
 

Kedves Kriszina és Kata!
Köszönöm Nektek az együttérzést, komolyan nagyon jólesik.
Kata, írtam a mailedre, majd olvasd el!

Sziasztok: Andrea
Andrea
 


Sziasztok!
Kata! Igaz, en mar szultem, de szimpatikus nekem is az otthon szules! Bar biztos nem tudnam veghezvinni(kicsi lakas...stb). De azt mar most tudom, hogy a legutolso pillanatban fogok bemenni, es mentovel. A Martinnal is igy tettem, es nem bantam meg. A dokinom vilagositott fel, hogy azert van a mento. ES igaza van. En anno gyalog akartam menni, mert kozel laktunk(5 perc seta) a korhazhoz, sot a mentoallomas feluton volt a korhaz es a lakasunk kozott. Masfel perces fajasokkal mentem be. En szules utan rogton azert nem jonnek haza, de 2-3 nap utan mar szivesen.
Kata, jol esett, a bizatasod! Ugy legyen ahogy erzed!
Andrea! Oszinten egyutterzek veled!

Moni
Moni
 


Kedves Móni!

Azért vigyázz, légy óvatos, ha csak az utolsó pillanatban akarsz beérni a kórházba, mert az ember könnyen elszámítja magát. A barátnőm nővére a 3. gyermekénél járt úgy, hogy nem otthon akart ugyan szülni, de mire kiértek a mentők, addigra megszületett már a baba otthon, és mivel a család erre nem volt felkészülve, a baba majdnem kihűlt. Nem elrémiszteni akarlak, csak azt szeretném tanácsolni, hogy azért legyetek felkészülve arra is, ha esetleg már otthon kibukkanna az a pici majdan.

Üdv: Krisztina
Krisztina (Krisztina)
 


Kedves Krisztina!
Azert ennyire az utolso percig nem szandekozom varni! Persze azert nem lehet tudni milyen gyorsan zajlanak az esemenyek. Meg azert "becsomagolnam" a picit, hogy ne huljon ki!Bar csak itt tartanek mar!
Moni
Moni
 


Sziasztok!
Még mindig nem jött meg. Már egy hetet késik, de a teszt negatív. Ilyenkor mi van? Már tiszta ideg vagyok, hogy valami baj van. Nincs valami ötletetek? Még soha nem volt ilyen hosszú. A clostilbegyt ezt azért nem okozhatja ugye?
Ha megnézitek ezt a linket LÉGYSZI!!! írjatok valamit!
Nagyon köszi:
K.
K.
 


Sziasztok,

nem tűntem el, csak sajnos a férjem ritkán hozza haza a gépét, így nem jutok internethez.
Már a 16 héten járunk kissomával. Nekem is van róla fotóm, 11 hetesen és 1 naposan volt a hivatalos első UH, irtó édes, felénk fordul, mindene látszik, a doki meg is dícsért, milyen szófogadó a gyerek, mert én kértem , hogy szépen mutassa meg magát.
A Bardóczy doki a SOTE I en , ahová Katát is elcsábítottam , szerintem csúcs szuper én maximálisan megbízom benne, előtte volt rossz élményem mással. Bármikor felhívhatom hüje kérdésekkel, végtelen türelmes és kedves.
Várom már a köv UHt, akkor talán megtudom kislány vagy fiú e a kissoma. Én is beszélgetek vel, nekem már jó pár hete elkezdett reszketni belül a hasam, gondoltam ez ő lehet, mostanában inkább olyan, mintha a szívem a hasamban dobogna, amikor a papája meghallgatja , mintha kis buborékok pukkanának szét a pocimban.
Sajnos mennem kell, férjemnek dolgozni kell.
Mindenkit puszilok, és drukkolok minden jelenlegi és leendő kismamának.
üdv
Soma
soma
 


Fejlemény: már barnás valami folyik belőlem...
Mi lehet ez?
K.
K.
 


Szia K!
Nem lehetne felkeresned a dokidat? En igy , a magam tapasztalatara hagyatkozva kesz ideggorcs lennek... Vagy legalabb nem tudnal neki telefonalni?
Névtelen
 


Szia, K.!
Menj el dokihoz minél előbb, én is csak ezt tudom tanácsolni!!!! Nem ijesztgetésből írom, de ennyi az össz tapasztalatom barnás-ügyben: nekem akkor volt barnás folyásom, amikor elhalt a kisbabánk. Szóval, gyorsan menjél dokihoz!!! Ha nincs jó dokid, írjál, én tudok ajánlani, igaz, csak budapestit.

Jelentkezz minél előbb!!!
Kata
Kata
 


Sziasztok !

Segítsetek nekem. Tegnap a hőmérsékletem 36.6 volt ma reggel pedig visszaesett 36.2 - re. Nem több napig kellene magasan lennie , amikor a peteérés van ?

Írjatok !!

Üdv.: Kati
Király Kati
 


Sziasztok!
Felhívtam a dokimat.(budapesti)Azt mondta várjunk, mert biztos, hogy meg kell jönnie - csináltam tesztet, de az negatív lett.
Azt mondta ne idegeskedjek és bármi fejlemény van azonnal csörögjek.
Vajon ez jó válasz?
Kata! Kit tudnál ajánlani nekem? Nem rég költöztünk Bp-re és az első, egyetlen nőgyógyász, akivel sikerült találkozni a mostani.
Köszi a segítséget!
K.
K.
 


Kedves Király Kati!


Én úgy tudom, hogy pont akkor van a peteérés, amikor leesik a hőmérséklet. A fogantatás szempontjából azok a napok a legoptimálisabbak, amelyek a hőmérséklet legalább 0.5 fokkal történő megugrása előtt vannak. Azt hallottam, hogy ha felugrik a hőm. akkor már vége a termékeny napoknak. Szerintem, kérdezd meg a Bolgárkerék u-on, a védőnők biztosan készségesen segítenek.

Szia:
Ujka (Erzsi)
ujka
 


Szia lányok!
Kb. 1 hónapja találtam rá a babanetre. Egy hete pedig erre a társalgó részre. Ennek a rovatnak (Ami a szülés előtt van) már az összes hozzászólását végigolvastam, még az archivumot is :-))) Úgyhogy nagyjából képben vagyok, ki hogy is áll éppen. Én még sajnos nem tartozom a kismamák körébe, csak a próbálkozók közé. Ebben a hónapban, illetvehát októberben határoztuk el magunkat. Azóta viszont tényleg mindent megteszünk :-))
Szóval jövő hét végén kell, hogy megjöjjön, de remélem erre már nem kerül sor! Szorgalmasan mérem a reggeli hőmérsékeltem, már a 4. napja 36,6 felett van! Ez azért jót jelent, nem?
Pár napja mindenféle tüneteket vélek felfedezni magamon, de tudom, hogy ezeket csak bebeszélem magamnak, mert ha még összejött volna sem lehetne még semmiféle tünet.
Mindenesetre a 4 napja tartó magasabb hőm. nagyon biztat! Szorítsatok! Alig várom már a jövő hét végét, ilyen lassan még sosem teltek a napok...hihetetlen, csak számolgatom a napokat és vizsgálgatom magam tünetileg(pl.tök jó étvágyam van egy pár napja, de ez még nem jelent semmit, lehet, hogy a szedni kezdett vitaminoktól van, és többet járok pisilni is, de az is lehet, hogy ez a sok gyümölcsnek köszönhető, de talán más, az amiben reménykedek)...lehet, hogy ez már túlzás...
Sziasztok, Lara
Lara
 


Szia, Lara!

Már a pár napos terhességet is meg lehet érezni! Sőt. A nővérem a második gyerekénél már a fogantatás napján hányt, és onnan aztán végig rosszul volt 9 hónapig! A nagy étvágy nálam is jelentkezett már az első héten, amikor még semmi se volt biztos!

Drukkolunk neked!

Üdv: KRisztina
Krisztina (Krisztina)
 


Szia Krisztina!
Köszi a biztatást, remélem oka van ennek! Tegnap is annyit ettem, hogy már rosszul voltam és még mindig ettem volna :-))) egyébként 50 kg vagyok:-)
Továbbra is marad a napok számolgatása...csak telne már!
Szia, Lara
Lara
 


Szia, Lara!

Én meg 52 kg vagyok - még. Ne félj, el fog telni hamar! Drukkolok!

Szió!

Krisztina
Krisztina (Krisztina)
 


Sziasztok!
K., az én dokimat Soma találta és nekünk nagyon szimpi. Dr. Bardóczy Zsoltnak hívják, a SOTE I-en rendel, fiatal, nyugodt, kedves, nekem nagyon szimpi és megbízhatónak is tűnik.A mobilszámát nem tenném fel ide, de írjál az email-címemre és akkor elküldöm. Drukkolok neked, hogy minden rendben legyen!!!

Király Kati, én már teljesen összekeveredtem peteérésileg, annyit elemztük itt már egymás görbéit, úgyhogy tényleg nem merek semmit írni. Szerintem is hívd fel a Bolgárkerék utcát, az a legtutibb vagy olvass utána itt a Babanet-könyvtárában. Na, azért csak nem bírom ki, leírom, hogy szerintem hogy van: én úgy tudom, hogy a menszeszig végig fenn kéne maradnia, akkor zutty le, és ha akkor nem megy le, az jelezheti a terhességet. Bocs, ha még jobban összezavartalak!

Lara, nagyon jó olvasni a soraidat és látni, hogy más is ilyen felfokozott állapotban éli meg az izgalmakat. Jótanácsok: állj nyugodtan az ügyhöz, ne sürgesd az időt, minden jön, amikor jönnie kell. Éld az életed, mert különben tényleg lassan fog menni az idő!!!! Sok erőt a türelemhez!!!

Mindenkinek üdv. Én most a héten már itthon leszek, azért nem vagyok a chaten napközben!!!

Kata
Kata
 


Sziasztok!
fejlemények:
- nincs már barna lötyi
- meg sem jött
- teszt negatív
- lázgörbe 36.7 (egyébként egész hónapban egy szinten volt: 36.5 36.6 36.7 36.5.... és így tovább)
- rengeteget eszem
Kata!
Köszi. Még egy kicsit várok a váltással, de ha úgy adódik élek a lehetőséggel.
Van valami ötleted, hogy mi lehet ez?
Móni írta, hogy neki is volt 32 napos ciklusa. Én ezen már kicsit túl vagyok.
Fogalmam sincs róla mi a helyzet.
Szép hétvégét mindenkinek. Én valószínűleg végig fogom idegeskedni.
Üdv Mindenkinek:
K.
K.
 


Kedves Kata és Király Kati!

Én meg úgy tudom, hogy ha nem történt megtermékenyítés, akkor KÖZVETLENÜL a peteérés után leesik a hőmérséklet, tehát nemcsak a várható menzesz előtti nap. Ezt valamelyik linkben olvastam. Vagyis ha a peteérés után mondjuk még egy héttel is magasan marad a hőmérséklet, akkor az már jelezhet terhességet.

Üdv: Krisztina
Krisztina (Krisztina)
 


Sziasztok!

Jó hosszúra sikerült szünet után újra belevetettem magam a munkába, ergo a netezésbe.
Kb két hét szabit vettünk ki a férjemmel, hogy befejezzük a ház legutolsó építési munkálatait. Kímélő munkaként nekem jutott a festés és fényképezhettem a parkettalerakás fázisait.
Elmentem a védőnőhöz és az első vérvételekre is.
Az eredmény egész jó semmiből nem vagyok hiányos talán csak alvásból, mert azt napi 12 órában tudnám csináni. A védőnéni kedves volt, magyarázott és mért. Majd enyhe frászt kapott egekbe szökő 84/56 -os vérnyomásomtól, (legalább tudom miért vagyok lassú), tudtátok, hogy az ÁNTSZ-hez küldött vérmintából a fertőző májgyulladáson kívül a szifiliszt nézik?
Elmagyarázták, hogy hiába tudom én az ovulációm idejét, a terhességet hivatalosan az előző menstruáció első napjától számolják, így fél óra alatt a Kölyök két hetet öregedett!
A férjem csak kölyöknek hívja, mert biztos benne hogy fiú. Mellesleg a 6 hetes ultrahangból nem lett semmi mert a szekszárdi nőgyógyász, ahova a védőnő irányított, közölte, hogy nézze meg az aki kezeli, neki erre nincs ideje.
Most mehetek itt Pesten, de ez már csak 9 hetes lesz. Most tombol a főnököm muszáj mennem
Szia minden boldog émelygősnek és reménykedőnek.

Kriszta
Kriszta
 


Sziasztok!

Kata, Krisztina köszi, hogy drukkoltok nekem, ez nagyon jó érzés!
Ma a hőm. még mindig 36,6.
Most egy kicsit összezavarodtam ebben a hőmérséklet vitában. Eddig én is úgy tudtam, hogyha peteérés után is megmarad a "magasabb" hőmérséklet, akkor az jelezhet terhességet.(pont ezért bizakodom én is, mivel nálam a peteérés 5 napja volt és azóta is 36,6 ill.36,7 a hőm.)
De ha peteérés után leesik a hőm., akkor valószínűbb, hogy marad a jelenlegi állapot.
Dehát Kata meg azt irja, hogy szerinte egészen a menszeszig magas hőm. marad.
Mi akkor az igazság???

K. Te hány tesztet próbáltál ki? Mert ha egyet, akkor az lehet, hogy hibás eredményt mutatott. Próbálj ki egy másikat is!

Sziasztok, Lara
Lara
 


Sziasztok!
Nekem mar rengeteg gorbem van otthon, es mar ki is elemeztuk a vedonenivel. Leirom, hogy melyik a tokeletes, nekem tobb ilyen is volt(nana, hogy akkor amikor, meg nem akartuk!).
Menstruacio alatt normal ho, nekem 36.4 koruli. Utana egeszen a peteeresig ennyi, peteeres elott leesik, 36.2 korul szokott lenni, majd felmegy 37 korulre, es a menstruacio megjovetele elott lemegy 36.4 korulre.
Moni
Moni
 


Sziasztok !

Beszéltem a családtervezőben a védőnővel. Gyorsan elmondta nagyjából, hogy, hogy néz ki ez a dolog.
Az a lényeg, hogy peteérésnél felmegy a hőmérséklet és, ha egy pocit vissza is esik, a menstruáció megjötte körül is így kell maradnia sőt utána is.
Na hát nekem össze vissza megy. Kiváncsi vagyok, hogy mit fognak kihozni belőle.
36,6 volt eddig a legmagasabb, utána 36,2, ma reggel 36,3.

Üdv.:Kati
Király Kati
 


Hahó!

Még csak 1 tesztet csináltam meg. Azt javaslod mégegyet? oké. Ma megveszem, holnap reggel megcsinálom.
Hogy milyen fajta volt azt nem tudom, csak hogy kék kis doboz. Nem a legdrágább, hanem eggyel alatta. Arra gondoltam ha az ára jó, akkor a teszt is jó minőségű. (naív vagyok nem?:))
Van esetleg valami ötletetek, hogy most milyet vegyek?
K.
K.
 


Kedves K.!

Szerintem nem az ár számít. Nekem a legolcsóbb ma kapható terhességi teszt, a TERHESSÉGI MONO-TESZT (300 Ft körül van az ára) mutatta ki most, legutóbb. Amellett, hogy olcsó, praktikus is. Ha már halvány második vonal jelenik meg rajta, az is terhességet jelez! Ja, és mindenképp a reggeli első vizeletből csináld!

Üdv: Krisztina
Krisztina (Krisztina)
 


Kedves Lányok!

Nekem a várható menzesz előtt leesett a testhőmérsékletem 36,8-ról 36,5-re, és mégis terhes voltam! (Addig a peteéréstől kezdve végig 36,8 volt)


Üdv: Krisztina
Krisztina (Krisztina)
 


Na, hőmérsékletügyben most már még nagyobb a káosz, álljon itt egy babanetes dokibácsis válasz erre a kérdésre, szerintem fentebb már bemásoltam, de úgy tűnik, sosem elég:

"Kérdés: ? Kérem, írja meg, hogyan kell a "hőmérős" adatokat értelmezni és "használni"?

Válasz: A görbe lefutása normál esetben, vázlatosan a következő: a ciklus első felében nagyjából az ismert normális tartományban van kis ingadozásokkal, a peteérés környékén (előtte) leesik néhány tized fokot, majd a peteérést követően fokozatosan emelkedik és a ciklus második felében 37 fok környékén, esetleg kicsivel fölötte van. A menstruáció megjövetelét jelzi a hőmérséklet csökkenése a normál szintre. Megfogant terhességnél a görbe "fent marad".
Pontos tanácshoz két dolog szükséges: a mérés módszerének ismerete (minden reggel azonos körülmények között, ébredéskor, még WC-re sem kelhet fel előtte!; ugyanaz a hőmérő, azonos mérési hely), másrészt egy konkrét egyhavi görbe részletes elemzése.

Dr. Nagy László"

Amúgy ma reggel elsírtam magam, a terheskönyv szerint ezen a héten ez előfordulhat. :-)) Egyébként nagyon jól vagyok, de ezeke a hangulatingadozások viccesen kiszinezik a napjaimat.
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
Kata
Kata
 


Az előbbihez: A kulcsmondat a dokibácsi válaszában a következő szerintem: Megfogant terhességnél a görbe "fent marad".
Az a kérdés, hogy mikor, és ez az, ami pl. ebben a leírásban is félreérhető, hogy mikor marad fent. Szerintem a menszesz megjövetelekor, de valóban úgy is lehet érteni, hogy a peteérés után.
Na, további jó okoskodást!
Kata
 


Sziasztok !

Akkora leírtak alapján megint nem maradtam más állapotban.

A remény még azért él.

Üdv.: Kati
Király katalin
 


Szia, Kata!

Milyen terheskönyved van? És min sírtad el magad? Én is minden apróságon elérzékenyülök, a Babanet főoldalán a haldokló kisfiúról szóló történet átfutása után pedig egész tegnap többször is alig bírtam visszanyelni a könnyeimet, komolyan megviselt lelkileg, már szinte bántam, hogy beleolvastam! A saját kisfiamra gondoltam, és ez valami elviselhetetlen gondolat egy anya számára! Kívánom, hogy egyikőnknek se legyen része benne soha!

Üdv: Krisztina
Krisztina (Krisztina)
 


Sziasztok!

Nekem a fentiek alapján még van reménykednivalóm! De azért még van egy hét, hogy megjöjjön.

Krisztina! Ma elhatároztam, hogy én is veszek Terhességi MONO-tesztet. Amit a múltkor használtam(Gravi-HCG)az 800Ft volt. Igazából szerintem minden teszt ugyanazon elven műxik, az árakban az eltérést, talán a csomagolás és a megjelenés okozhatja.

Szerintetek érdemes már tesztet csinálnom, ha csak egy hét múlva kellene, hogy megjöjjön???

Sziasztok, Lara
Lara
 


Sziasztok!
Lara, kérlek, próbáld meg kivárni azt az egy hetet!!! Légy erős, határozd el, találj ki tök jó dolgokat erre a hétre magadnak, hogy lekösd az érzéseidet, gondolataidat!!!! Én mindenkinek a Clear Blue tesztet ajánlom, az már a menszesz várható napján korrekten kimutatja.

Krisztina, többféle könyből is gyűjtöm az észt, ezt a Terhesség hétről hétre c. könyvben olvastam. Mármint a gyakori hangulatváltásokat. Egyébként egy benti apróságon húztam fel magam annyira, hogy drága kolléganőm dermedt arccal nézte elefántkönnyeimet. :-))

Na, sziasztok!
Kata
Kata
 


Sziasztok,

örülök neki, hogy végre valaki írt az érzékenységről, mert én eddig csak a Nicsak ki beszél c. filmben láttam hasonlót, így amikor az olimpia alatt két számomra ismeretlen ausztrál úszó nyert valamelyik számban és az egyikük anyukáját mutatták, aki ott volt a stadionban és erre én az ágy szélén ülve zokogtam, azt hittem nem vagyok normális.
Ettől függetlenül szerintem ez is a szépsége a dolognak, mert tényleg "mások" vagyunk ilyenkor. Szegény férjem így a hatodik hónap táján már csak bölcs mosollyal tűr, az elején még próbálta megérteni miértet.
Jó hétvégét mindenkinek.

Zsuzsanna
zzss
 


Sziasztok!

A hőmérőzéshez most már muszáj nekem is hozzászólnom.
Mégpedig fizikusi mivoltomban.
Én magam ilyen célból sose mértem a hőmet.
Amit tettem : lázmérési célból gyereknek avagy magamnak mértem, különböző módokon.
És amit még teszek: kísérleti fizikus vagyok, momentán is mérek, bár nem lázmérővel.

Szóval a higanyos lázmérő pontossága maximum 1 tized fok. Azaz a 36.2 és a 36.3 azonos értéknek tekinthető. Ráadásul sok múlik azon, mennyire tetted a helyére, stb. stb. Az elektromos csipogós lázmérők hónaljban használva meg rémesek, kis hőváltozás (megcsúszik) és már azt hiszik, ez már a kész érték és csipognak (saját tapasztalat, én a mai napig bedugom a gyerek popsijába, a 7 évesnek már nem tetszik, de 2 perc alatt teljesen megbízható az eredmény - ugyebár 3 beteg gyerek és 1 lázmérő esetén nem mindegy, hogy napi 3-4 -szer 30 perc, avagy 3-4 -szer 6 percet töltök lázméréssel...)
Azaz: véleményem szerint a teljes ciklusban mért hőmérsékleteket ábrázolva a közepe előtt is láthatsz szórást. Akkor szabad az eredményeket (felment, lement stb) használni, ha ez az effektus nagyobb a szórásnál.
Persze még itt is jöhet egy egyéb hőemelkedés stb.

Ildi
Pethes ILdikó
 


Sziasztok!
A horol szorol szora ugyanazt irtam mint amit a Kata bemasolt a doki bacsitol. A kulcs ott van, hogy terhesseg eseten a ciklus vegen FENN MARAD a ho! Es Ildinek igaza van, hogy a homerok nem pontosak. En mindig a szamban merem, de van ugy, hogy egymas utan tobbszor is megmerem es 1-2 tized fok elteres van. Nekem digitalis lazmerom van, de allitolag a fulhomero meg pontosabb, csak az a baj nagyon draga.
Le kell irnom a hirt a Martin keresztanyukajanak megszuletett a kislanya. Nagyon boldog vagyok, csak eleg kicsi baba(2200g), es ugy csaszaroztak.
Moni
Moni
 


Sziasztok Lányok!
Csak tegnap találtam rátok, végigolvastam az egész nyár történetét, veletek örültem és sírtam... Kata, nagyon jó oldalat találtál ki! Én is babát várok, júniusban fogant, amolyan "félig-véletlen", mert tablettát már nem szedtem, csak próbáltunk vigyázni, de gondoltuk, ha jön, örülünk neki. Én nagyon nem tudtam, mi bajom van egész júniusban: fáradtság a köbön, szomjúság, de valami elementáris, állandó veszekedések a kedvesemmel (egyszer meg is kérdezte, vajon most tudom, mi a bajom???) de gyanút csak az elmaradt mensivel fogtam. Aztán döbbenet, majd hatalams öröm, és elvitorláztam nögyógyászhoz a 6.héten, ahol gratuláltak és vettek egyben egy rákszürést. Csak azt nem mondták, mivel járhat, éjjel erös vérzésre ébredtem, ami elég gyorsan elállt, de iszonyú pánik volt másnapig, amikor is csináltak egy ultrahangot és kiderült, minden oké, a vérzést valószínüleg a rákszürés okozta. Azóta minden rendben, március 4-én kellene a kis babócának érkezni, remélem semmi rossz nem történhet velünk! Olyan jó, hogy ti is hasonló cipöben jártok, és ezután megoszthatom veletek a nyakamba zúduló érzéshullámokat! Most ugyanis Finnországban lakunk, és minden otthoni szó duplán fontos! Vigyázzatok magatokra, meg a kis pocaklakókra, mindenkinek problémamentes babavárást kívánok, és ne aggódjatok, jönnek majd azok a kis lurkók a többieknek is!
Jó hétvégét!
Adri
KAdri
 


Sziasztok!
A hőmérőzésről: valóban higgadtan kell kezelni az értékeket és nyilván nem az 1 tized fokos eltérés számít. Szerintem a biológiája a lényeg, az, hogy nagyjából (és ez nagyon fontos: nagyjából) megmutatja, hogy mikor vagyunk a megfelelő állapotban.

Zzss, nekem az érzékenységem továbbra is tart és tényleg olyan furin jó ez az állapot, a mai pityergésem nekem is az úszáshoz kapcsolódik, Kovács Ági volt reggel a tévében...

KAdri, örülök, hogy ránk találtál és gratulálok a kisbabátokhoz! Gyere máskor is!

Képzeljétek, ma kiderült, hogy a hugom is babát vár!
Kata
 


Kedves Zsuzsannam
ha jól rémlik, neked kellett amniocentézisre menned. (Ha nem, ne haragudj, de a névmemóriám szörnyű). Tudod már az eredményt? Sokszor gondoltam rád!
üdv
Zsóka
Zsóka (Zsóka)
 


Bocsi, Zsuzsanna!-t akartam írni...
Zsóka (Zsóka)
 


Sziasztok!

A másik teszt (mono) is negatív lett. Végképp nem tudom hogyan tovább.
És persze még mindig nem jött meg.
A derekam fáj továbbra is, de semmi.
És semmi olyan tünet, ami bíztatna, hogy most esetleg sikerült.
Újabb ötlete van valakinek?
K.
K.
 


Ja, és a hőm 36.8
K.
K.
 


K., a leírt tüneteim nekem is megvoltak, a tesztről pedig már elég sokan írták, hogy nem mindig mutat biztosat. A barnás folyással mizújs? Szerintem várj még egy kicsit (persze csak ha nem lesznek egyéb bonyodalmak) és menjél el dokihoz. A Clear Blue teszttel próbálkoztál már? És mikor is kellett volna megjönnie?
Kata
Kata
 


Hahó!

Eddig mindig megjött a 25.26. napon. Most már 33-nál járunk.
Barnás folyás nincs csak 2 napig volt.
Clear Blue teszt lesz a következő jövő héten.
Kicsit fáj a derekam - ez már napok (3) óta - ez szokta jelezni a mensit, de eddig csak 1,5 napig fájt.
Mindenképpen várok keddig. Akkor felhívom újra a dokit - a fejleményektől függően.
Valami jó tanács?
K.
K.
 


Sziasztok!
Sajnos én csak hetente 1x tudok netezni,de még ezt az oldalt nem láttam! Csatlakozom, mint 7 hetes kismama. Mi nem nagyon szerettünk volna újabb babát (nagylányon 16 hónapos) így nagy dillemma volt, mi legyen....Részleteket a Házasság/Pénzt vagy életet? topicban olvashattok.a lánykám nagyon nehezen jött össze, több évig nem lettem terhes, pedig használtam a PG53-mat, de semmi. Most pedig "sitty-sutty", hiába a gumióvszer...
A hőmérséklet méréses módszert nem ismerem, de a terhességi tünetekről írnék pár szót: a lányomat nem vettem észre, csak amikor kimaradt a vérzésem. Most pedig görcsölt a derekam, barnás folyásom is volt a menses idejében, de valami gyanús volt, úgyhogy még a menses 2. napján csináltam egy tesztet (GRAVI-HCG) ami azonnal pozitív lett, míg 2 napra rá az orvosom hüvelyi UH-gal nem látott semmit. "K." drukkolok és jövő héten újra benézek!

Sziasztok!
Anna
Anna
 


Kedves K!
Szerinetm mindenképp menj el mielöbb orvoshoz, mert csak ö mondhat biztosat! A tünetek alapján simán lehet baba is, én is hallottam már olyat, hogy a teszt nem mutatta ki, csak az uh. És ha mégse baba, jobb lenne mielöbb tudni, hogy mi ez az egész! Azért nagyon szorítok!!!
Kata! Gratulálok a húgod babájához is! De jó lesz nektek, így együtt babázni! Az érzékenységröl: tegnap kb. minden 5 percben sírva fakadtam, minden különösebb ok nélkül, a legjobb az volt, amikor az eladó udvariatlanul szólt vissza a boltban, és én utána 10 percet zokogtam az utcán, a járókelök legnagyobb megdöbbenésére...
Fel a fejjel, érzékeny kismamasereg!
Adri
KAdri
 


Sziasztok!
Kedves K.! En a helyedben mar reg elmentem volna dokihoz! A teszt tenyleg nem mutat mindig biztos eredmenyt, es mint ahogy Adri irta mas is lehet. Jobb az ovatossag! Rolam annyit, hogy kedden megyek nogyogyaszhoz, mar varom, mert el szeretnek menni ultrahangra is, hogy nincs-e petevezetek elzarodasom, meg ugye hogy mi lehet az oka a babahianynak. Titkon remenykedem, hogy megallapitja, hogy kismama vagyok. De ez csak egyenlore alom. Most szerencsere nincs idom a baban ragodni, mert jovo heten is vizsgazom, meg 3 het mulva is. Meg a suliban is iratok dolgozatokat, ugyhogy lesz mivel lefoglalnom magam.
Udvozlok minden uj olvasot!
Kata gratulalok a hugodnak. En is szerettem volna az unokanoveremmel egyutt kismama lenni...
Sziasztok! Moni
Moni
 


Sziasztok!
Képzeljétek, ma éjjel álmomban láttam a kisbabánkat. Sose tudtam elképzelni, hogy milyen lesz, hogy fog kinézni, melyikőnkre fog hasonlítani. Egy nagyon édes kislányt láttam, aki valami döbbentes módon valósnak tűnt és egy soha nem látott baba volt, mindkettőnk jellegzetes vonásaival, szóval a mi babánk. Nagyon nagy hatással volt rám ez az álom, olyan most, mintha a bennem növekvő kis lény végre testet öltött volna. Nagyon jó érzés.Csak azt sajnálom, hogy a párom nem láthatta őt. :-))
Egyébként sosem hittem semmiféle álomdologban, most viszont valamiféle bizonyosságot kaptam. Biztos ez is a fokozott érzékenységem jele. Más is volt már így?

Anna, örülök a döntéseteknek és szeretettel üdvözöllek a babátvárók és babát tervezők között!

K., remélem, hamarosan jelentkezel és tudósítasz minket a fejleményekről.

Moni, várom a beszámolót az orvosnál tett látogatásodról!!!
Kata
 

Vissza: Szülés

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?