Új privát üzeneted érkezett!

Wish Kép
OK, szívesen passzolom tovább! Osztozhattok rajta Hajensszel, aztán megkapja tőletek Stella, ő pedig adja Zsebinek! ez így fair Kép
Hétfőn kapod vissza a Piciket? úgy izgulok!

Apa holnap éjjel jön haza, úgyhogy csütörtökön megtudjuk hányan vagyunk Kép hipp-hipp hurrá Kép
tralllala
 
 


DzsúdKép
Én is nagyon kíváncsi vagyok a szeánszokra! Azt hallottam, hogy árban elég húzós, de csak megéri, a hallottak/olvasottak alapján! Tessék lottózni!Kép

TralllalaKép
Szívesen osztozom a rókádon Wisshel, ezt a mázlit, fél rókával megússzuk!!!Kép
Hú, de izgi, várom a csütörtököt!!!Kép
hajnesz
 
 


Hajnesz,

Lottózom....múltkor volt 3-asunk is, 23.000 Ft!!! Kép
Meg Black Jack-ezek, de azon eddig max. 500 Ft-ot nyertem...
dzsúd
 
 

 
 

DzsúdKép
Na látod, én megmondtam!Kép Ügyik vagytok!!! Hú, hát eddig mi még nem jutottunk el, de rendszeresen közvetlen mellé tudunk trafálni a kihúzott számoknak. Az uram minden héten ilyeneket mond, hogy 2 plusz 1 mellé, 1 plusz 2 mellé, stb...Ehhez kötél idegek kellenek.Kép
TralllalaKép
Már csak egyet kell aludni és...!!!
hajnesz
 
 


Hajnesz, akkor mellette is jelöljétek be a számokat Kép

wish
 
 


WishKép
Hmmm...Erre még nem is gondoltam. Te ez nem is hülyeség!Kép
De most má mennyé aludni!!!Kép
hajnesz
 
 


Csajok,

csak 5 számot lehet bejelölni..erre azért figyeljetek Kép
dzsúd
 
 


KépKépKép Oké!!!
hajnesz
 
 


Tralllala!
Fú de kiváncsi vagyok!!!! Hányra mentek dokihoz? Tiszta izgi!!!!!!
Kép

Dzsúd!
Tényleg nagyon drága ez a dolog, de bízom benne, hogy elég lesz egy héten egyszer is. Gyere és mesélj majd, hogy milyen volt!!!!!!!!!!!!!!

Akkor megbeszéltük Wish, Hajnesz, Stella és végül enyém a róka!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


TralllalaKép
Mikor jössz?
hajnesz
 
 


ZsebiKép
Kár, hogy hétfőn nem találkoztunk, de remélem, ha lesz grillezős-focizós tali a Sz. utcában, Te is ott leszel!
hajnesz
 
 


Sziasztok Kép
hát nem sikerült nagyon megnyugodnom, sőt...
2 babóca lakik a pocimban, mindkettőnek ver a kicsi szive, az egyik 13 mm-es, a másik 9,9 mm-es, viszont a kisebbik petezsákja elég kicsike, és szinte nincs benne folyadék Kép neki csak 20% esélye van Kép 2 hét múlva talán többet tudunk...
tralllala
 
 


Tralllala

Nagyon szorítok mindkét babocának, sokat biztasd oket. A 20% is esély és ha egészséges akkor meglásd hogy majd belehúz a kisebbik is és megno.
mili
 
 


Tralllala,

igen, beszélj velük sokat, főleg most Iciripicirivel, biztasd nagyon, hogy "meg tudja csinálni", ügyes baba ő is. Tesó meg csak maradjo ilyen jó kondiban, mint most, biztasd Õt is, hogy segítse Tesókát.

Szorítok nagyon!!!
Dzsúd
dzsúd
 
 


TralllalaKép
Hú, nagyon nagyon szorítok, hogy utolérje a tesót a picike!!! Annyira nem olyan nagy az az eltérés. Nagyon várom két hét múlva a híreket, de addigis drukk ezerrel!!!
hajnesz
 
 


Tralllala!
Nagyon nagyon szorítok a kicsinek, hogy sikerüljön ottmaradni és gyönyörű babává válni. Tessék sok jóval bíztatni őket és hidd el minden rendben lesz!!!!!!!!!!!

Mili!
Veled miújság?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Igazándiból nem a mérettel van a bibi, hanem, hogy nincs folyadék a petezsákban Kép de állítólag a dokim ikreinél is így volt, a fia is így nézett ki a 7. héten Kép
köszi a bíztatást!!!
tralllala
 
 


Trallala Kép
Megy drukk a kicsiknek. Biztos csak ebben nagy melegben lett kevés a folyadék, mind megitta a kis éhekórász Kép
A te dokid ezek szerint ikrekre van hitelesítve? Kép

Nekünk holnap lesz a punkció.

wish
 
 


Tralllala!
Szorítunk hogy ne legyen semmi baj! Tényleg nem tesz neked jót most az idegesség. Próbálj nyugis maradni és meglátod minden rendben lesz!

Kép

Wish!
Holnapra egy hatalmas drukk! Sokat fogok rád gondolni és a picikre, hogy nagyon ügyesek legyenek és sokan találjanak egymásra!!!!!!

Kép Ebből legyen holnapra minnél több!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


WishKép
Itt is hasonlókat!!! Csatlakozom az előttem szólóhoz.Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hajnesz
 
 


TralllalaKép
Bíztatsd a Picikét! Szerintem minden rendben lesz vele is!
Drukkolok nagyon!

WishKép
Neked is mennek a drukkok!
Stella

Kép
stella9
 
 


Stella! Hajnesz!
Hogy vagytok? Mennek a szurik befelé és fogy a centi! Fú megint hogy felpörögtek az események. Örületes mi lesz itt!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lányok,

Voltam tegnap analízisen. A Babákkal nem "találkoztam", viszont...átéltem újra a saját születésemet...nagy élmény volt, még ülepednie kell. Mindenesetre azt már elértem, hogy ha majd a Picikéimet a cicimre teszem első alkalommal a kórházban, pontosan tudni fogom, mit éreznek éppen. Tegnap átéreztem, hogy én anno mit éreztem...nagyon klassz volt, éreztem a mamám testmelegét, biztonságosnak éreztem mindent, maradtam volna még...de magát a születési traumámat is átéltem - én ugyanis nem akartam megszületni, lusti voltam vagy mi vagy a mamám nem akart elengedn és megindították a szülést...ezt zuhanásként éltem meg, kiszaladt a talaj a lábam alól...rossz volt... de mikor "megérkeztem", az nagyon megynugtató és kellemes érzés volt. Furcsa ez az egész. Állítólag 400 emberből 15 tudja ezt így rögötn átélni már az első alkalommal...egy hét múlva megyek újra, kiváncsian várom. Először fel kell dolgoznom a születési traumámat, aztán jöhet a randi a Babókákkal. Kaptam házi feladatot is: komoly zene hallgatása és hintaszékezés napi 15-20 percben... Háát, a hintaszéktől kiver a víz, de hát majd megszokom.. Nme tudtok véletlenül eladó, használt hintaszéket????

pussz,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Wish,

sok-sok petécske randizzon sok-sok kispasival!!! Kép
dzsúd
 
 


ZsebiKép
Igen, mostantól folyamatos izgalmaknak leszünk kitéve: Wish - Hajnesz - Én - Te. Jól beosztottuk Kép!
Szurik mennek, de nem akarnak elfogyni (tegnap megint otthagytam a fizumat a gyógyszertárban).

DzsúdKép
Ez nagyon érdekes lehetett!
Mesélj el majd mindent!
Stella

Kép
stella9
 
 


DzsúdKép
Hú, már ezt csináltátok tegnap? Most nagyon nagy kedvet csináltál nekem, ha végre összejön nálunk is a baba, szerintem én is elmegyek hozzá. Akinél nem megy ez a regresszió, vajon hogy oldja meg velük? Többször próbálja? Félelmetes és csodálatos érzés lehetett egyszerre! Meg az, hogy tudni fogod, mit éreznek éppen a babáid! Juj, ez nagyon izgi!!!
Remélem, találsz hintaszéket (sajnos nem tudok eladó használtat) és akkor eredményes hintaszékezést kívánok Neked! Várjuk a következő élménybeszámolót!Kép

Nekem most kicsit megrendültek a beültetés előtti érzéseim. Csajok, nektek is össze-vissza változott mindig, hogy éppen mennyire érzitek a tüszőket? Vagy csak én csinálok ebből ekkora problémát? Tegnap az volt a bajom, hogy túlságosan feszítenek, ma meg az a bajom, hogy nem érzem őket eléggé.Kép Jaj, csak lenne már vasárnap. Nem, inkább szerda. De inkább lennék már pocakos. Na jó, nem feszítem tovább a húrt!Kép
hajnesz
 
 


HajneszKép
Lehet, hogy már megcsinálták meguknak a helyet és most csak érniük kell!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!
Stella

Kép
stella9
 
 


WISH HÍRADÓ!!!
WishKép túl van a pungin, 11 petikéje lett!!!
Drukk-drukk-drukk!!!
hajnesz
 
 


11? az nagyon jóóóó, hétfőn vissza is kap néhányat belőlük? Szorííííítunk!!!

Hajnesz Kép
neked is drukkolok nagyon vasárnap meg szerdán is, meg utána is Kép vasárnap már punkció lesz? bocs, ha lemaradtam valamiről.
tralllala
 
 


Sziasztok Kép
Heten kezdtek el osztódni. Kis ügyesek Kép A múltkor csak hárman ugyanennyiből, úgyhogy most nagyon örülök nekik. Majd hétfőn reggel telefonálok megint és akkor megbeszéljük mikor legyen a beültetés.

Wish

wish
 
 


WishKép
Itt is gratula! Drukkok hétfőre, addig meg pihi és lazítás!Kép
TralllalaKép
Köszi az összes drukkot!Kép Vasárnap, azaz holnap uh lesz, remélem szerdán már pungi.
hajnesz
 
 


Wish Kép
7 babócakezdemény, hipp-hipp hurrá!!! Kép Pihizz rengeteget, pár hét múlva úgysem fognak hagyni a kis rosszcsontok Kép

Hajnesz Kép
No mi volt UH-n???

Nálam a helyzet most éppen jobb, ma még nem hánytam Kép sőőőőt, tegnap sem, bár én hülye megettem egy egész csípős smack-et, nyomta rendesen a pocimat, de hát úgy kell nekem Kép A babákkal kapcsolatban meg elfogadtam, hogy nem tudok sok mindent tenni, a kérdéseimet nem tudja senki megválaszolni, csak majd az idő, úgyhogy most kicsit nyugodtabb vagyok. Apa ma megint elutazott Németországba Kép, de ez az utolsó hét, péntektől újra itthon lesz, ha minden igaz csak szeptemberben megy el újra 2 hétre. Viszont csak most jöttem rá, hogy az Erdélyi kiruccanásunkig már 2 hét sincs hátra Kép Kép, szorítsatok, hogy addigra Wish-hez költözzenek a róka-komák!!!
tralllala
 
 


Wish!
Kép Kép Kép Itt is!!!!!
Szorítok!!!!!

Hajnesz!
Mi volt az uh-n? Remélem minden rendben van és már ki is tűztétek a punkciót!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


TralllalaKép ZsebiKép!
Van 12 tüszőm, már szép nagyok (18-22 mm), ma nyomtam az utolsó Suprefactot, 1 ml kellett, hogy ne érjenek be szerda előtt. Na ettől lett egy akkora dudor a hasamon, mint egy ház.Kép De ez volt az utolsó!!! Már csak a Choragon van hátra és jöhetnek az ikrek!Kép Pungi szerdán.
WishKép
Már nagyon izgulok, mit mondanak holnap!
TralllalaKép
Reggel nálam időzött egy kicsit rókakoma, de elküldtem, hogy még korai, remélem, nem hozzád megy vissza!Kép Örülök, hogy meg tudtál kicsit nyugodni, nagyon jó a hozzáállásod!
hajnesz
 
 


Hajni Kép
Csak óvatosan mozogj mostantól! Semmi hajolgatás, gugolás vagy bármi, ami préselheti a hasadad. Az én dokim ilyenkor már az utazgatást is meg szokta tiltani Kép
Ja, és nekem is volt a szerdai UH-on 21 mm-es tüsző is. Szóval kifogják bírni simán, meglátod.

Wish

wish
 
 


Wish Kép

hét babóka, ezek remek hírek!! Nagyon ügyes vagy!!!! Szorítok nagyon hétfőn. Egy barátnőm is hétfőn kapja vissza a babáját, neki sajnos csak egy sikerült, de szurkolunk, hogy ő aztán szuper tökös legyen Kép Küldjük a pozitív energiákat az Ikrekkel !!!!!

Hajnesz Kép
Van itt ám izgalom, szerdán már pungi? Szuper!!!! A héten akkor be is költöznek a kis Falatkák anya pocijába!!! Kép

Tralllala Kép
Jót mosolyogtam a csípős cuccon, már hiányzott a rosszullét, mi?!? Kép Kép

Dzsúd
dzsúd
 
 


Sziasztok
Meg tudná nekem valaki mondani hogy az az ICSI-nél nem sikerul a megtermékenyítés tehát nem kerul sor a transzferra annak milyen okai lehetnek?
mili
 
 


Sziasztok Kép
Négyen vannak mára a kicsik, úgyhogy vissza is kapjuk őket még ma Kép Nemsokára indulunk is értük.

MiliKép
Nem lehet tudni sajnos mi az oka. Lehet az oka nem tökéletes petesejt vagy spermium is. Hiába tűnik szépnek és egézségesnek mind a kettő kívülről, nem lehet beléjük látni mi van a genetikai állományban.
Nekem eddig az arányok 3, illetve 7 a 11-ből. És látod a hétből mára már csak négy "élte túl". De ha itt vagy más lombikos topikikon is visszaolvasgatsz, láthatod, hogy másnál is így van. Ritka, hogy az összes petesejt szépen megterményekül.
Ezért írtam nekedm hogy jobb lenne legközelebb valami erősebb stimu Nálad, hogy több petesejted legyen.
Nagyon sajnálom, hogy ez most így alakult Kép

wish
 
 


WishKép
Nagyon óvatos vagyok, csak sajnos úgy tűnik, minden, ami épp kell, térd alatti szinten van. Ezt eddig észre sem vettem, hogy ennyit kell általában hajolgatnom. Szóval igyekszem kiküszöbölni és ha tudom, a lábammal szedem föl a dolgokat, elég muris lehetek, még jó, hogy csak az uram látja.Kép Köszi a bíztatást, már csak 2 napot kell valahogy kibírni.Kép
Drukk délutánra!!!KépKép
DzsúdKép
Bizony, szerdán már pungi! Aztán lehet, hogy a Falatkák jövő hétfőig várnak a beköltözéssel.Kép
MiliKép
Pl. ha a petesejt burka nem elég rugalmas, akkor nem tudják megszúrni. Aztán a spermium minősége is lehet az oka. Vagy egyszerűen nem kezd el osztódni megtermékenyülés után. Ezek elég bonyolult biokémiai folyamatok, sokszor a biológusok is tanácstalanok, de amit tudnak vagy sejtenek, azt elmondják. Nektek mondtak valamit?
hajnesz
 
 


Koszonom a válaszaitokat. Nekem úgy mondta a biologus csaj hogy beleinjektálták de hiába. Érett volt a petesejt és a legjobb spermát választották ki és mégsem. Azt mondta hogy nehéz megmondani miért.Hát reméljuk legkozelebb.
mili
 
 


Wish,Hajnesz

Nektek meg szorítok ezerrel hogy sikeruljon.
mili
 
 


Mili!
Akkor most volt megint egy lombikotok?
Az tényleg így van, hogy nem mind sikerül hiánba szurják bele a szép petesejtbe a szép spermát. nekünk is kb. a fele szokott és fagyasztásra soha nem marad egy sem. Szóval nem lehet tudni.
Remélem a legközelebbinél legalább annyi marad amennyit szeretnél visszakapni. Kép

Hajnesz!
Ez nagyon jó. Én is így voltam ezzel, hogy amikor a lobmik van akkor döbbenek rá hogy egy nap mennyi mindenért hajolgatok. Most előrelátó leszek és felkészítek a konyhába mindent. Bár eddig nem főztem lombik alatt mert anyukám megcsinálta, de most más stratégia lesz nem fekszem csinálom "mindent" mint másokor. Nem dolgozom, nem hajolok, nem emelek, csak motoszkálok.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok Kép
Három babát kaptunk vissza.
A dokim vagy gondolatolvasó, vagy olvassa a topikot, mert a végén a lelkemre kötötte, hogy tilos szexelni. Hát majd meglátjuk Kép

Wish

wish
 
 


Wish Kép
A 3 nagyon szerencsés szám Kép Szorítunk nagyon, de most be az ágyba gyorsan, ma még pihenni kell!!!
Egyébként csak halkan súgom, hogy ma egy picit sem volt hányingerem, lehet, hogy már tudják a dolgukat a kis rókák, és elindultak Wish-hez? Kép

Hajnesz Kép
12? Az egy egész focicsapat edzőstül Kép Mennek a drukkok ezerrel, hogy minden okés legyen szerdáig, aztán a punkció alatt, aztán utána!!!
tralllala
 
 


Wish!
Akkor no sex. Ennek sikerülnie kell annyira de annyira akarom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Energiák csak úgy szárnyalnak feléd!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tralllala!
Remélem tényleg elindultak Wishékhez a rókák!
Hogy vagy amúgy? Remélem a picurka összeszedi magát és szépen nődögél csak rátok akart ilyeszteni!!!!!!

Dzsúd!
Hogy vagy? Mikor mész megint a mágusos orvoshoz?

Hajensz!
Pihizel remélem ezerrel!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


LányokKép
Köszönöm a bíztatást, aranyosak vagytok!!!
Pihizek ezerrel. Sajnos holnap be kell mennem a céghez, de csak leülök, megcsinálom amit kell, felkelek és sipirc haza (persze lassított felvételben).
WishKép
Meddig nem szabad kutyálkodni? Drukk hegyek a 3 Kisembernek!!!
ZsebiKép
Olvastam az új frizudról, így látatlanban is megmondom, hogy biztos csini lett!!! Én év elején elhatároztam, hogy megnövesztem, de most már kezdem feladni és kacérkodom a rövidre nyíratás gondolatával.
hajnesz
 
 


Hajnesz!
Még egyet kell aludni! Nagyon izgulok érted!!!!!!!

A hajam hát igen kicsit rövidebb lett volna mint szerettem volna, de ez van. a Frizura maga jól sikerült, csak nem vagyok hozzászokva az ilyen rövidhez. De megnő hamar, remélem. A munkahelyemen a féri kollégáknak tetszet, szóval annyira nem lehet gáz. Kép

Wish!
+ Kép ++++++ Kép +++++ Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Wish,
ez most sikerülni fog! Érzem!!!! Egyébként én is a transzfer után szembesültem azzal, hogy mennyit is hajolgat az ember lánya napközben.. Barackmagoknak szorítunk ezerrel, kapaszkodjanak csak a mama pocijába! +++++++++++++++ Kép

Hajnesz,
nagyon szorítok, hogy Nálad is minden rendben menjen!!! ++++++++++++++++ Kép

Zsebi,
örömmel olvastam, hogy mi mindent fogsz másképp csinálni majd, helyes!!! Mi jól vagyunk, eltelkintve attól, hogy már most nehezek az éjszakák, de hát ez van, vasárnpa este pl. semmit nem aludtam, ennek hatására viszont tegnap éjjel egy baromi jól szunyáltam a körülményekhez képest. Tegnap estére egyik bébi bedugta a fejét vagy a hátát a gyomrom alá (de annyira fáradt voltam, hogy azonnal elaludtam), a másik meg ma délelőttre a buksiját a bal csípőm és a szeméremcsontom közé, plusz rúgkapált a másik irányba, alig bírtam sétálni, vicces volt - ha vki lát, hülyének néz, magamban beszélgettem, hogy azt onnan húzza ki gyorsan, mert így aztán nem érünk haza soha Kép

Tralllala,
úgy örülök, hogy csillapodik a rosszulléted, kezdődhet a boldog babavárás időszaka Kép hányadik hétben vagytok??

Dzsúd
dzsúd
 
 


Sziasztok Kép
Az egy dolog, hogy kiderül, hogy mennyit hajolgat egyébként az ember. De hogy most mindent el is ejtek... Kép

Zsebi Kép
Mostmár kíváncsi vagyok a hajadra nagyonKép Szerintem biztos jól áll neked. Legkésöbb vasárnap meglátom Kép

Trallala Kép
Remélem jól útbaigazítottad azt a rókát Kép

wish
 
 


Sziasztok, új vagyok itten, eddig csak olvasgattalak Titeket, de most szeretnék kérdezni valamit! Első lombikos vagyok, tegnap volt a punkció, holnap vagy csütörtökön lesz a transzfer. A dokim azt mondta, hogy a transzfer után ugyanúgy élhetek tovább, csinálhatok mindent, mint korábban, de sok helyről azt hallottam, hogy nagyon fontos a pihenés! (egyesek szerint ez akár két hét ágyban fekvést is jelenthet) Mi a véleményetek erről? Köszönöm a válaszokat.
sévi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?