Új privát üzeneted érkezett!

Boncsi!
Most olvasom, mi történt veled... Nagyon sajnálomKép
Honnan vették ki a tárcádat, táskából? Borzasztó érzés lehet..
Viszont a minusz centikhez nagy gratula!!!!Kép Úgy látszik, megtette a gyüminap a hatását!!!Kép

Ildikó
ildikó
 
 


Sziasztok!
Ildikó! Sajnos a pénztárca az én figyelmetlenségem miatt lett könnyű préda, a babakocsiban volt és valószínűleg akkor vehették ki, amikor szandit próbáltunk a lányomnak, vagy akkor, amikor a hentesnél a nyanya(bocs, de felmerült az is, hogy ők is benne voltak, állítólag van egylopós öregasszony a piacon a férjével együtt) elkezdett gügyögni a gyerekekhez és azt figyeltem, hogy mit mond. Mindegy. Anyósom kint dolgozik a piacon, már szólt a szemeteseknek, állítólag másnap szoktak találni pénztárcákat a szemét közt. Jó lenne, ha az enyémet is megtalálnák, bár már keresztet vetettem rá.Kép

Tünde, a lányom 3 éves, ma rettenetesen félt, hogy megint jön a "csúnya bácsi", le kellett dezodorozni a függöny tájékát(látta a rovarirtót,amikor a hangyákhoz használtam), és gondolta husikám, hogy így ki tudjuk irtani.Kép
Mindenesetre nagyon kapaszkodott belém elalváskor.

Remélem mindezek után már csak jó jöhet.

Ja, és a centik nagyon belelkesítettek!KépKépKép

Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok!
Mennek a tippek a fogyókúrára. Nekem van egy 2.5 hónapos kislányom és most elkezdtem az update fogyókúrát nemrég. Szeretnék bekapcsolódni hozzátok. Írnátok nekem a fogyitokról?

Előre is kösz!

samchee

Kép


Kép
samchee
 
 

 
 

Szia Samchee!
Örülök, hogy bővültünk! Szoptatsz még? Ha igen, lehet fogyózni mellette(én akkor még nem csináltam)?
Én most a 90 napos fogyókúrát csinálom, 4 napig eszem különböző dolgokat,aztán előröl(fehérje nap, keményítőnap, szénhidrátnap, gyüminap), de ha szoptatsz, akkor ez semmiképp nem jó, mert elég "koplalós", nem azt ehetsz,amit épp megkívánsz, a Norbis ebből a szempontból jobb. De én meg azt nem tudtam tartani, mert gondoltam, mindent lehet enni, lusta voltam észben tartani, hogy mit mikor lehetKép
Viszont ezzel az új módszerrel 4 nap alatt ment a kerületeimből 2-2 cm.
most volt az 5.napom.És úgy érzem, sokkal jobban bírtam ma az "1."napot,mit 4 napja az 1.elsőt.Valószínűleg alakul át a szervezetem a kevesebb kajához.
Egyébként Norbival szoktam időnként tornázni, ilyenkor mint szadistát szoktam magamban szidni, egy hajcsár, de van eredménye. 2 alkalom után a férjem megjegyezte, hogy feszesebb a fenekemKépKépKép

Szia!
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok Fogyizók!
Szerintem a 90 napos kúránál más szempontok vannak , mint a Norbinál. Itt arra gondolok, hogy a banán ugyan a Norbinál óvatosságot ígényel, de a szénhidrátnapon is bőven van olyan ( csoki, péksütik, kenyér, mindent bele) Ezzel az erővel a szénhidrátnapot be sem szabadna iktatni. De mivel nem ez a lényeg ezért lehet enni banánt gyüminapon. Ne értsekek félre nem kötekedésből mondom -és csak kicsit mélyedtem el a ti kúrátokban- inkább megnyugtatásként, hogy talán nem gond , ha esztek banánt. Mi a véleményetek?
Én hála Ildikónak a Norbit bújom. És kezdek "beleszeretni". Hétfőtől jöhet az 5 hetes kúra.Most is visszafogottan eszem. A héten egy picit már ment lefelé a súlyom , de csak tényleg egy picit.
Enikő, Boncsi! Ügyik vagytok! A jövő hét biztos több mínuszt hoz, akkor már teljesen beálltok.
Susi
ssusi
 
 


Sziasztok!

Samchee!
Üdv itt! Én is norbizom, már kb. 4-5 hete, eddig 3 kilót fogytam, 57-ről 54 lettem. Még egy kiló minusznak nagyon örülnékKép
Te mennyit szeretnél fogyni?

Boncsi!
Nekem is három éves a kislányomKép
Remélem azért szerencséd lesz, és megkerül a pénztárcát!Kép

Ildikó2
ildikó
 
 


Sziasztok!

Boncsi!
Igen én még szoptatok! Én a Norbi updatet próbálgatom.

Ildikó!
Neked kellett fogyóznod?
Én nagyon sokat szeretnék fogyni, mert nem rég szültem és 15 kiló maradt rajtam.
Egy hete kezdtem el és kb egy kiló ment le egy picit hülye a mérlegem. A sok feleslegből még gyorsan megy le!

Ha tudtok valamilyen jó tornát írjátok le!

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Szia Sam!
Kívánom, hogy sikeres legyen a fogyókúrád, és gratulálok az első sikeredhez!Kép
Első babád? Az elsőnél én is sokat híztam, a másodiknál vagy 7 kilóval kevesebbet, viszont több maradt vissza.Egyébként én is sokáig szoptattam(relatív), 8 hónapig a lányomat, a kicsit viszont csak 4,5 hónapig sikerült és már akkor is kapott pótlást, mert rengeteg volt rajtam a stressz és pihenni sem tudtam igazán.
Úgyhogy azóta próbálok fogyózni, ennek már háromnegyed éve.

Nekem ma volt a 6.napom, és 1 kg-tól szabadultam meg, centiben átlag 2-től.Kép És nagyon lelkes lettem tőle!KépKépKép
Én a Fogyókúra 10 hét alatt című kazettára tornázom, egy angol nő tornája két másikkal, ennek az alakformálóját csinálom a bemelegítéssel, nyújtással. 5 éve az aerobik részt is csináltam és fogytam vele 8 kg-t fél év alatt, de akkor nem diétáztam.(mondjuk nem tudom, lehet-e még kapni a kazettát)Egyébként még Norbi duci torna2-re szoktam még szenvedni, ez comb és fenékformáló(sajnos itt vagyok elég erős),ez elég hatékony, már 3-4 alkalom után látszik némi változás(feszesség szempontjából mindenképp és 3 hét alatt 3 kg-t adtam le vele)

Igaz, ma strandon voltunk és nem tudtam ellenállni a sajtos-tejfölös lángosnak, ettem két harit a férjeméből.Kép

Ildi, köszi, de nem nagyon bízom benne, hogy valaha előkerül a tárcám.Kép

Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok,
ha minden igaz akkor 2 kg-ot fogytam, ma reggel 63 voltam, de mar eddig is ingadozott, ugyhogy biztosat csak akkor ha lemegyek 60-ra, annyi meg nem voltam a szules ota.
Tornat el kellene kezdenem nekem is, es pont talaltam a TV-ben egy csatornat, ahol barmilyen tornat barmikor meg tudok nezni, mar csak csinalnom kelleneKép
Boncsi,
nekem is becsuszik egy ket harapas mas kajakbol, szeintem az nem a vilag vege, ha tenyleg csak kostolas szinten teszed. Egyebkent ehes is vagyok meg nem is, nem tudom eldonteni, szerintem jo ez a fogyokura, remelem lesz hatasaKépA gyumolcsnap utan nagyon fajt a gyomrom, pedig meg be se tartottam tisztessegesen (bar csak egy kis nasi volt, mas kaja nem). Gratulalok neked az eddigiekhez.
Susi,
szerintem sincs gond a banannal, addig amig nem csak azt eszunk, foleg gyumolcsnapon biztos nem art. Reggelre legtobbszor tartom magam az almahoz, de volt mar banan is, de ritkan, mert az biztos nem egy szerencses valasztas.
Ildiko (Vas),
jo nyaralast, majd mi innen irigykedunk!

Nem tudom nekunk lesz e nyaralas, de ma voltunk a tengerparton, az is valami, legalabb oda el tudunk menni, ha van idonk. Kicsi fiam felt ralepni a homokra, majdnem vegig a satrabol kuksolt kifeleKép.
Eniko
enikonyc
 
 


Sziasztok!

Szia Enikő!
Itt is találkozunk, jó nektek, hogy lenn voltatok a tengernél, én is olyan szívesen mennék(ezt már a másik helyen akartam írni). És grarulálok az eredményedhez!!!Kép Úgy látom kb. egy súlyban is vagyunk, én most 64-nél tartok(55-53 a cél, mondjuk 56-nál még soha nem voltam kevesebb, de örülnék egy 57-nek is)Szóval csinálom rendültelenül, még a Balcsiig biztos, szerintem ott ki fogom hagyni, mert nem szeretnék úgy nyaralni, hogy közben diétázomKép(szerintem 5 nap belefér), aztán majd itthon folytatom.

Most mennem kell, mindenkinek jó fogyinapot!
Sziasztok!
BoncsiKép
boncsi
 
 


Sziasztok!
Boncsi!

Én az első lányommal 20 kilót szedtem fel nem sok maradt meg de az is gyorsan lement.
Most Hannával szintén ennyi jött rám de ebből már 15 fenn is maradt. A nagylányomat csak 5 hónapig tudtam szopiztatni mert sajna utánna mnár nem kellett neki. A kicsi most lassan már három hónapos és még intenzíven szopcsizik.
A fogyókúrát jól birom csak az a gondom, hogy a mérlegem össze vissza mér, pedig most vettük.
Ez a fogyókúra meddig tart?

Enikő!
Engem az érdekelne hol találtad ezt a csatornát?

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Szia Sam!
Melyik fogyókúrára gondolsz? Az enyémre? Az 90 napig tart, arra már én is gondoltam, hogy előbb abbahagyhatom-e, ha már nem akarok többet fogyni.
És aztán még 90 napig gyümölcsöt kell reggelizni,egyébként rendes étkezés. Nekünk nincs is itthon mérleg, pont amiatt, hogy nem bízom a hagyományos szobamérlegekben, digitálisra meg sajnálom a pénzt, úgyhogy anyóséknál szoktam mérni magam, meg ha egészséges rendelésre megyünk, ott a súlyozós nagy mérlegen.
Boncsi
boncsi
 
 


Szia Boncsi!

Szerintem abba lehet hagyni hamarabb, csak oda kell figyelni arra amit eszel.Én a szénhidrátra figyelek és arra hogy este már ne nagyon egyek.
Nekem van egy új digitális mérlegem, ez 20 dekánként mér.
Most kezd kifogyni belőle az elem és így egy kicsit rosszul mér, de szerencsére jelzi, így tudom hogy nem az igazat méri.

Remélem a nyaralásra már alakulok valamit!

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Szia Boncsi,
szerintem nyaralaskor, ha tudsz csak gyomolcsot reggelizni az is valami, egyebkent meg ne igyal cukros dolgokat, akkor szerintem nem lesz gondod.
Teged is irigyellek, hogy mentek nyaralni, nekem a Balcsi is jo lenne, csak menenk, mert miota itt vagyok nem voltam nyaralni (negy eve). Tengerpartra csak azert megyunk, mert az van a legkozelebb, es mas viz amugy sincs nagyon.
Sam,
hat sajnos nem otthon vagyok, itt az alapcsomaggal jon nekunk olyan csatorna ahol lehet egy jo par musort megrendelni, ezen jon vagy 20-30 fajta torna is, viszont en mar elotte toltottem le az internetrol sokfajta tornat, foleg a Pilates-t (Soulseek vagy LimeWire program, ha erdekel megkeresem honnan lehet letolteni).
Szerinetm ha meg csak harom honapja szultel akkor nincs miert aggodnod, majd ha egy evig nem mozdul a merlegKép.
Eniko
enikonyc
 
 


Szia Enikő!
Ma egy kicsit megint rosszalkodtam,mert többet ettem,mint szerettem volna, illetve amennyit lehetett volna. Sajnos elcsábultam, de majd holnap behozom a gyümölcsökkel(abból úgysem tudok sokat enni).Kép
Hát én inkább a tenger miatt irigyellek, bár lehet, hogy négy év alatt én is megszoktam volna, hogy mindig csak oda tudok menni. Hát nem tudom. Egyébként mi sem voltunk 4 éve nyaralni(akkor estem teherbe Tündivel), utána pici volt, aztán megszűnt a munkahelyünk(egy helyen voltam a férjemmel, csak én gyeden,de nem változtat a helyzeten), aztán született a Balázs és ő volt indur-pindur.Idén azt mondtam, már mindenképpen elmegyünk, ha beledöglünk anyagilag, akkor is.hát beledögleni nem fogunk, és végre megyünk!!KépKépKép

Visszatérve a fogyira, már 4.napja nem tornáztam és iszonyú lelkiismeretfurdalásom van miatta, mert nagyon szeretnék fogyni(gyorsanKép)
Majd holnap!Kép

Sziasztok!
Boncsi
boncsi
 
 


Szia Enikő!

Hát abban igazad van hogy még nem kellene aggódnom a súly miatt. Ezért nem egy kemény fogyókúrába kezdtem hanem csak updateot csinálom.
Sajna ha az ember 15 kilóval több mint kellene akkor nem igazán érzi jól magát.
Megköszönném, ha leírnád hol lehet letölteni a tornát.

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Hello Sam,
Te hasznalsz egyebkent barmilyen letoltoprogramot? Marcsak mert rengeteg van beloluk, nekem ez a ketto jott be leginkabb. Mindketto angolul van, nem art ha beszelsz egy kicsit, de nem nehez hasznalni oket. Szerintem probalkozz eloszor a limewire-rel az jobb (azt mas nyelven is le tudod tolteni), ha letoltotted a programot, akkor a pillates ird be a keresobe es lesz egy jopar talalatod (az olyat toltsd le, ami par 100 MB nagysagu - 700 mb korul a legjobbak, kulonben vagy rosz minosegu, vagy valami mas), ha nem vagy valami nagy szamitogep hasznalo, akkor meg szivesen ellatlak jotanacsokkal ezzel kapcs. (Hugomnak lepesenkent kell mindig mindent elmagyaraznom, es angolul se beszel, ugyhogy hozza vagyok szokva).
Egyebkent mindenkinek tudom ajanlani a pillates-t alakformalasra, otthon a Callenetics ismertebb, de ez majdnem ugyanaz.
http://www.slsknet.org/download.html
http://www.limewire.com/english/content/home.shtml
Az elso babaval annyira gyorsan lement az a husz kilo? Mert en ugy tudom, hogy amihez kilenc honap kell, hogy feljojjon, ahhoz teljesen normalis, ha egy ev amig le megy. Egyebkent persze, hogy megertem, hogy zavar, szerintem itt mindenki erti mi a problemad.

Boncsi,
en utazni szeretnek igazan, foleg, hogy itt vagyunk, de azt en mar reg eldontottem, hogy addig nem megyek haza mig korbe nem jarjuk amerikat, voltam mar sok helyen, de szeretnek egy igazi nagy korutat (ket het minimum). Szoval ez a terv, csakhat ez is, mint sokminden csak penzkerdes.
Tornaval en is hadilabon allok, a szandek itt is megvanKép.
Eniko
enikonyc
 
 


Szia Enikő!

Ezer köszönet a címekért. Õstintén szólva nem vagyok egy nagy zseni a gép terén, de apa meglehetősen jól ért hozzá. Õ tud angolul is úgyhogy neki tuti nem jelent gondot.
Ha netán mégis elakadunk, akkor írok és előre kösz azt is.
Most esett le, hogy te nem is Magyarországon vagy!!!
Mennyire irigyellek!
Miért vagy/tok kinn?
De jó lehet neked!

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Sziasztok!

Igencsak mindenki eltünt!

Na de azért egy két képet felteszek a picimről!KépKép

Kép


Kép
samchee
 
 


Szia Sam!

Nagyon édes!!!
Azért nem írtam, mert nem volt mit, elég unalmas volt az utóbbi nap, megint szenvedtem, nem tudom, ez a gyümölcsnap nekem valahogy nem jön be, meg is botlottam és ettem egy sajtos szendvicset este( utána evett a lelkiismeretfurdalás), ez az egy nap van, ami piszok nehéz számomra, viszont megint 1 centit karcsúsodtam és már kezd valami látszani(talán, remélem nem vagyok túl elfogult, bár a férjem is észrevett valamit).KépKép
Te hogy állsz?

Szia Enikő!
Veled mi újság, ez a 9.napunk! Milyen gyorsan megy az idő!Már csak 10x ennyi a végéig KépKépKép

Sziasztok!
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok!

Boncsi!
Komolyan mondom minden elismerésem a tiétek. Én nem tudnám ezt csinálni 90 napig.
Azért az én fogyim ennél könnyebb. Bár már nem megy 80 fölé a mérleg.
Tegnap este én is botlottam. Annyira édeset voltam ehetnék hogy nagyon. Nekem azt egyáltalán nem szabad.
Erre apa hozott jégkrémet és végem lett.
Na de most folytatom tovább.
Egyébként minden oké.

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Helló!

Egy kicsit könnyít a lelkiismeretemen, hogy más is botlik.Kép
Ma tornáztam is Norbit(fenékformáló),meg gyalogoltam vagy húsz percet, mert az orrom előtt ment el a villamos és nem volt kedvem két(elég hosszú)megálló miatt 15 percet várni a villamosra. Szóval egy kicsit napoztam is és izzadtam le a hájamat.Kép
Most jól érzem magam,ma megtettem mindent!KépKépKép
Mennem kell, de még este benézek!

Sziasztok!
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok Fogyizók!

Én lassan túlvagyok a 2. napon. Tegnap egy kis sütögetég volt nálunk , én amíg ettek elvonultam, hogy ne fájjon a szívem.Kíváncsi leszek én is a 9. napomra. Kiolvastam a Norbi 1-et. Nekem nagyon tetszik.
Látom ti is haladtok, ügyik vagytok!
Rohanok tornázni! Sziasztok!
Susi
ssusi
 
 


Sziasztok,
Nekem most fel kell fuggesztenem a dolgokat egy kicsit, mar mult heten is irtam azt hiszem, hogy faj a gyomrom, na az elmult ket napban ez kezd elviselhetetlen szintre noni, nem hinnem, hogy koze lenne a fogyokurahoz, de egyenlore orulok ha enni tudok valamit, ugyhogy ma a hust biztosan kihagyom. A jo a rosszban, hogy sokat ugyse tudok enni. Remelem egy ket nap aztan minden vissza a fogyihoz. Neketek addig is kitartast!
Szia Sam,
sikerult letoltened tornat?
Eddig tanultam itt, de annak mar majdnem teljesen vege, mostmar semmi kulonosebb oka nincs, hogy ittlegyunk..ezert is mennek haza. Tudom otthon se jobb, de itt seKép. Egyebkent szerettem itt lenni, egesz addig mig a baba meg nem szuletett, de nekem tul nehez itt egy gyerekkel, szoval nem kell irigyelni, nem olyan jo ittKép.
Eniko
enikonyc
 
 


Sziasztok,
Nekem most fel kell fuggesztenem a dolgokat egy kicsit, mar mult heten is irtam azt hiszem, hogy faj a gyomrom, na az elmult ket napban ez kezd elviselhetetlen szintre noni, nem hinnem, hogy koze lenne a fogyokurahoz, de egyenlore orulok ha enni tudok valamit, ugyhogy ma a hust biztosan kihagyom. A jo a rosszban, hogy sokat ugyse tudok enni. Remelem egy ket nap aztan minden vissza a fogyihoz. Neketek addig is kitartast!
Szia Sam,
sikerult letoltened tornat?
Eddig tanultam itt, de annak mar majdnem teljesen vege, mostmar semmi kulonosebb oka nincs, hogy ittlegyunk..ezert is mennek haza. Tudom otthon se jobb, de itt seKép. Egyebkent szerettem itt lenni, egesz addig mig a baba meg nem szuletett, de nekem tul nehez itt egy gyerekkel, szoval nem kell irigyelni, nem olyan jo ittKép.
Eniko
enikonyc
 
 


Sziasztok!
Boncsi!
Én ma az egész napomat bűnözéssel töltöttem. Reggel olyat ettem amit nem szabad és úgy döntöttem akkor már mindegy és ezt az egy napot megengedem magamnak.
Azért ne úgy fogyózzon az ember hogy közben ne egyen semmi finomat!

Enikő!
Köszönöm a címeket már el is kezdte apa leszedni a dolgokat. Nem csak tornát hanem mást is.Mikor jöttök haza?
Igazad van nem szabad túleröltetni a fogyózást. Ma egész nap bűnöztem és is. De ha egyszer jól esett?
Legfontosabb hogy egészséges legyél a baba miatt is!
Vigyázz magadra!

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Sziasztok!

Susi!
Sok sikert és kitartást a továbbiakhoz, az én tapasztalataim szerint a második körtől könnyebb.

Sam!
Egészségedre!Kép Nálam ez a nap szombat lesz, ugyanis akkor lesz a hugom diplomaosztója és utána kaja anyuéknál.(már alig váromKépKép )

Enikő!
Remélem semmi komoly és már jobban vagy!
Vigyázz magadra! picid hogy van?
Most mennem kell.(apa szólítKép)

Sziasztok!
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok!

Boncsi!
Majd gondolok rád szombaton. Mennyit fogytál már pontosan?

Enikő!
Hogy vagy már?
Fáj még a gyomrod?
Még egyszer köszönöm a címet.
Ebből csal a Limewire letöltőt használjuk. Mármint apa.
Te mennyit szeretnél fogyni?
Mennyi idős a picikéd?


sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Sziasztok,
koszonom a kerdest, mar sokkal jobb, de meg nem tokeletes. Hat nem tudom mi bajom van, minden a hasamban gorcsben volt tegnap, nem csak a gyomrom, ilyet meg nem ereztem. Szerintem tul sok kolat ittam az utobbi idoben, (persze ma is ittam egy dobozzal nem tudom megallni neha, mert az legalabb dietas, azon kivul csak vizet iszok). Egyebkent ehes is voltam, mert miutan ettem vegre valami normalisat nyugodott leKép, szoval a ketto egyutt nem volt jo, azert holnaptol folytatom a dolgokat, ugyhogy ne aggodjatok, nem hagyom am abba, ha mar ennyit "szenvedtem".
Hat mar nem annyira pici a fiam, 20 honapos nagy legeny, rettenetes rossz, azt hiszem az ilyet hivjak tobbemberes gyereknek, szerintem a hiperaktiv jobban kifejezo, meg ha alszik is mozog folyamatosanKép. Egyebkent nagyon rossz evo, mar gondolkoztam azon pont azt kellene ennem es annyit mint o es minden problemam megszunneKép, plussz epp annyit mozogni, de en meg a nezesbe is belefaradok.
Sam,
hat mi sem elsosorban torna letoltesre hasznaljuk, a ferjem filmeket tolt allandoan, en inkabb zenet. A masik program csak arra jo, hogy jobban vannak rajta magyar dolgok (magyar nepmeseket talaltam ott), de egyebkent tul lassu, es sokat szemetkednek az emberek.
En 7-8 kg-ot szeretnek, de azt latom, hogy torna nelkul nem megy.
Eniko
enikonyc
 
 


Sziasztok!

Enikő, örülök, hogy jobban vagy!
Kólát én is szoktam néha. És elkezdtem tornázni, szeretném rendesen csinálni. Egyébként Tünde is örökmozgó, én is lefáradok a nézésébe, és még este az ágyban sem bír sokszor leállni, jár a lába, kuncog, borzasztóan fárasztó úgy este 5-től. Egyébként a piros szemű csúnya bácsi óta minden este úgy 10-f11 felé felriad és sírva jön ki hozzánk, vagy hív be,és újra el kell altatnom, vagy ha már alszom, apa beengedi az ágyunkba, aztán hajnalban cipelem vissza.

Sam!
Kb.1,5 kg-nál tartok, pontosan nem tudom,szombaton mértem, akkor 1 kg-t mutatott a mérleg, centiben még mindig 2-3 mínusz, nem akar tovább menni 5 napja.Kép Ezért is kezdtem el a tornát, mert már csak szűk 3 hetem van Balcsiig.
Nálad mi újság fogyi terén?

Sziasztok!
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok Csajok!

Azt hiszem ma jött el az a nap, amikorra megérett az az elhatározásom, hogy áttérek az update-re.
Kezdek megőrülni attól, hogy nem ehetek bizonyos dolgokat, amik a kedvenceim, csak azért, mert együtt van a hús a krumplival, vagy tarhonyával vagy éppen tej,sajt is kell valamihez és nem 1.nap van. Az update-tel pedig legalább minden nap mindent ehetek, csak meghatározott időben. Ugye jól tudom?
A fogyómat nem adom fel, de módszert változtatok. Minden nap fáj a fejem az éhségtől(mondjuk ezt már megszoktam), meg az önsanyargatástól, hogy rettenetesen kívánok valamit, amit nem lehet aznap, vagy egyik nap sem enni.
Szóval a 90 napos nálam megbukott. Ez van sajnosKép

Csak ezt akartam.
Sziasztok
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok!

Boncsi!
Az update pont ezért jó, mert mindig ehetsz valamit, nem kell éhezned, vagy egész nap csak gyümölcsöt enned! Én pl. most ettem meg két pudingot, édesítőszerrel, és egy norbi rudit. Ebédre pedig paprikás krumplit ettem kovászos ubivalKép

Sam!
Nagyon cuki a kislányod, szép pufi arca van!Kép

Ildikó
ildikó
 
 


Sziasztok!

Enikő!
Örülök, hogy jobban vagy. Biztosan tündéri a kisfiad.Úgy látszik minden gyerek örökmozgó. Megnyugtatlak hogy még öt évesen is ilyen lesz.
Én is szoktam fogyis kólát inni, de nem sokat a szopi miatt.
Vannak még az ilyen italporok az sem hízlal, nem úgy mint a gyümilevek.

Boncsi!
at update tényleg jobb mert itt mindent ehetsz délig. Na nem dőzs formában de lehet. Annyit megér áldozni hogy megveszed a könyvet mert sok-sok recept van benne.
2000 forint és szerintem megéri.
Rólam ha heti kilók mennek le jó lesz. Bár most a héten bűnöztem úgyhogy nem valószínű a kiló.
Jó neked hogy csak három hét mi aug. közepén megyünk az még olyan soká van.

Ildikó!
Kösz a dicséretet a lányka nevében is.Te is updateelsz?
Hol tartasz?

Ha valakit érdekelnek a csajszik:

www.babanet.hu/albumok
Hanna és Bogi

Kép


Kép
samchee
 
 


Kösz a bíztatást lányok!
most egyelőre átnézem a listát, hogy miket ehetek, illetve kiírom magamnak.

Még a három hét is nagyon soknak tűnik.Múlt hétem kellett volna mennünk, olyan jó idő volt, félek, hogy pont akkor lesz ilyen felhős-esős idő, amikor mi megyünk,Murphy törvényei szerint. Remélem azért nem így lesz.Kép

Sam! Megnézem a lányaidat,csak innen nem sikerült megnyitni.

Ildi! Már alig várom a paprikás krumplit,de én ubisalival szeretem!KépKép

Majd még jövök!Kép

Sziasztok!
Boncsi
boncsi
 
 


Boncsi!
Én szívesen küldök át neked up-date recepteket, ha megírod az e-mail címedet!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok csajok,
megint itt vagyok en is! Nem volt netünk az utobbi idöben, allandoan szarakodott aztan apa ugy döntött, hogy ujrainstallalja az egeszet, hat eltartott egy darabig....
Kiloim a regiek, mar ott tartok, hogy elmentem tegnap dokihoz, hogy csinaljon mar valamit, mert egyszerüen nem mozdulok sehova. Ha sokat mozgok es sok vizet veszitek, akkor lemegy 57-re, de masnap reggel megint 59-en van a merleg!
Holnap megyek vervetelre, hogy megnezzük az anyagcseremet es a pajzsmirigyemet, aztan majd meglatjuk.
Egyebkent azt mondta, hogy könnyen lehet, hogy a terhesseg utan, szoptatas is bekevert, meg volt egy kis terhessegi cukrom is es ezektöl felborult az anyagcserem. Na majd meglatjuk.
Abel jol van, egyebkent en is, csak hat ezen a nyaron mellözöm a rövid cuccokat, mert utalom magam.
MOst megint nem leszek harom hetig, mert vasarnap megyünk nyaralni. Pontosabban haza Magyarorszagra. Hat nyaralasnak nem mondanam, inkabb stressznek. Ide-oda futkosasnak. Szegeny Abelt mar most sajnalom...
Na mennem kell, mert sir.
Pusszantas mindenkinek, ujaknak kitartast es sok sikert, majd jövök!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!
Boncsi!
Remélem nem keseredtél el!
Szerintem olvasd el a könyvet is. Mindenképp megéri, mert a recepteken kívül vannak benne jó tippek is, pl hogyan egyél palacsintát úgy, hogy az update 2es kód legyen.Eg kis változtatással hogyan lehet trükközni.Norbi története is tanulságos, hiszen ő is volt abban a cipőben , amiben most mi. Fellekesít, újabb erőt ad. Egyben megmagyarázza, hogy mit , miért kell csinálni.
A csapda az egészben az ,hogy nem tilt el semmitől. Itt lehet elbukni is. Esetleg , ha egy ismerősnek megvan kölcsön kérhetnéd tőle. Én a "földim", Ildikó jóvoltából már a második részt olvasom. Küldök is neki egy kis jóidőt!
Susi
ssusi
 
 


Sziasztok!

Köszi mindent! Pont most ebédeltem borsófőzeléket rántott párizsival. Hát a 90 napossal ezt nem tehettem volna meg.Kép

Susi!
El fogom olvasni a könyvet mindenképpen, még ugyan nem tudom, mikor, de nem hagyom ki.
Te egyébként merrefelé laksz? Én újpalotai vagyok.

Juborka, köszi, örülnék a recepteknek!Kép A címem: hnemoni@freemail.hu

Elkeseredni nem keseredtem el,csak szomorú vagyok, hogy nem tudtam kitartani. Mondjuk biztos könnyebb lenne, ha nem lenne itt a két gyerkőc, magamnak pedig nem akarok külön főzni, szerintem az elég nagy pocsékolás(jobban mondva pénzkidobás).

Úgy olvastam, az update-tel úgy havi öt kilót lehet fogyni, ez tényleg igaz?

Enikő! Mi újság?

Boncsi
boncsi
 
 


Boncsi!
Átküldtem a recepteket! Jó étvágyat! Kép

Ildikó!
Hááát, az építkezés még az alapnál tart, 10-én hozzák rá a szerkezetet...és utána nagyon bele kell húzni, ha szeptemberre ki akarunk költözni. Fontos lenne, mert a fiúk ott fognak iskolába/oviba járni...

Egy hír a hozzám hasonló "löttyedt hasúaknak" Kép Képzeljétek, valamivel több, mint egy hónapja kaptam a páromtól egy AVON-os narancsbőr elleni bőrfeszesítő krémet. Még soha nem volt ilyesmi kencém, nem is nagyon bíztam benne, hogy ér valamit, de tényleg jó! Legnagyobb meglepetésemre tényleg feszesebb lett a bőröm - én a hasamra, fenekemre, combomra és a felkaromra kenem, és látszik a változás. A katalógus szerint 8 hét használat után már igazán látványos az eredmény, hááát egy tubus nem elég 8 hétre Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Szia Jubi!

Nagyon köszi a recepteket.
Ma még nem csináltam semmit, egy kicsit bűnöztem, de holnaptól ráállok. Mértem ma magam, és falás után is fél kilóval kevesebb, mint szombaton volt.
Már csak úgy 8 kg kellene, ha igaz Norbi állítása, miszerint -5 kg/hónap, akkor 2 hónap alatt végzek. Szép remények!Kép Majd meglátjuk, mi lesz belőle.Kép

Jó nektek, hogy építkeztek. Lehet, hogy mi is fogunk, még a jövő zenéje, bárcsak már ott tartanánk!

Boncsi
boncsi
 
 


Szia Boncsi,
na jo akkor nem en vagyok az elso aki ilyen konnyen feladja, mert en mar a multkori problemaim miatt igen gondolkoztam rajta, de akkor most en is atvaltok valami masra. Nekem se jott be pl. hamburger hus nelkul meg ilyenek.
En most inkabb a tornara fogok ismet koncentralni, mert nekem az a legfontosabb, a suly nem zavar annyira, mint az, hogy semmihez sincs energiam.

Szia Sam,
hat igen azt hittem konnyebb lesz ha vegre majd jarkal, hat nem, most meg ugy gondolom konnyebb lesz ha majd beszel...de mindenki beigerte, hogy vissza sirom meg, amikor nem beszelt(vissza).
sziasztok
enikonyc
 
 


Sziasztok!

Enikő! Én is örülök, hogy nem egyedül gondoltam így.Kép Azt hittem, csak én nem bírom.
Ma kezdem az update-et. Remélem sikerül betartani.
Torna nekem is fontos lenne, mert elég narancsbőrös vagyok és úszógumis, ezen kéne egy kicsit változtatni.Kép

Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok!

Boncsi!
Na, hogy haladsz? Mit ebédeltél?
Én szilvásgombócotKép, a bablevest meghagyom délutánra, mert az egyes kódúKép

Sam!
Nekem eddig 3 kilót sikerült fogynom, kb. 1 hónap alatt, ha lemegy még egy kiló, akkor abbahagyom.
Csak az a gond, hogy amint eszem rendesen, visszajönnek a kilók. És ezek nekem mindig a hasamra rakodnak....

Jubi!
Ha szépen megkérlek, küldenél nekem is update recepteket? ildiko77@kabel2.hu KösziKép

Susi!
A norbi titok könyvekben sok recept van? Én eddig csak az update kódos könyvét olvastam, ebben nincs egy recept sem.

Ildikó
ildikó
 
 


Szia Ildikó!

Ma megettem a tegnapi borsófőzelék maradékát. holnap rántott husi lesz hidegtállal anyuéknál a húgom diplomaosztója után, úgyhogy nem nagyon tudok majd figyelni. vasárnap meg 2-es pirított májat csinálok krumplival,tejföllel.
Igazából délután vagyok gondban, mert még nem vettem hungarocelt, a zabkorpától pedig kiráz a hideg. Jelenleg semmi nincs, amit ehetnék, párizsin kívül. De nem is vagyok éhes. Ezzel a módszerrel már nem is vagyok éhes.
jubi receptjeit pont most néztem át, és találtam egy pár jót vacsira, meg egyébként, mondom én a zabkorpásakat eleve nem nézem, mert hányingerem van tőle.Kép
Hát, remélem, még lemegy 2 kiló a nyaralásig(még két és fél hét), lehet, hogy akkor nem is kell fürdőruhát vennem.KépJó lesz a tavalyi.

Sziasztok!
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok lányok!

Nem tudtam jönni az utóbbi napokban mert dolgom volt.
Boncsi nyugodj meg három hét alatt sok le fog menni, de sztem öt kiló havonta sok.
Nekem egy kiló megy le hetente tornával. Torna nélkül 60.70 dkgok mennek le(mások szerint.).
De ne add fel hidd el ez sokkal könnyebb.
Tegnap nagyon depressziós voltam szerintem ez ilyen szülés utáni dolog lehet, nagyon el vagyok keseredve.
Na mindegy.
üdv mindenkinek!
sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Szia Sam!
Depiből nekem is kijut rendesen, pedig már több mint egy éve szültem. Két napig például elviselhetetlen voltam, de szerintem nagyon betesz nekem ez a fogyókúra, nem vagyok a koplaláshoz szokva. Most ki is hagytam egy pár napot, kicsit sikerült is magamhoz térnem.
Nem tudom, de ezzel a Norbissal meg az a bajom, hogy mindent ehetek, és nem tudom betartani az idejét. Muszáj lenne pedig, mert elég nagy önértékelési gondjaim vannak(apósom szerint) a súlyom miatt, pedig állítólag nem nézek ki olyan rosszul, de zavar(mint ahogy már írtam)a narancsbőr és a kézzel fogható háj a hasamon. Szóval emiatt elég rosszkedvű és szégyenlős vagyok még a férjemmel is, pedig hát ő ismer, de nagyon sokszor nem merek levetkőzni előtte, vagy pont amiatt megy el a kedvem a szextől, mert meglátom magam. Pedig ő mondja, hogy jó alakom van, persze nem titkolja, hogy szerinte is úszógumis vagyok, de mit akarok két gyerek után, de azért fogyózzak, vagy ha nem, akkor ne panaszkodjak folyton.
Nem tudom, olyan nehéz, olyan vagyok mint az alkoholista, aki reggel megfogadja, hogy leszokik, de amikor kisértés van, nem tud ellenállni.
Na jó, befejezem, mert megint hatalmába kerít a letargia.

Sziasztok!
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok!

Sam, Boncsi!
Fel a fejjel! Már vége a rossz időnek is!!!!
Amint lefogytok 2-3 kilót, sokkal jobb lesz a kedvetek, és az önbizalmatok is!
Én is sokkal jobban érzem magam a bőrömben 3 kiló minusszal, rám jönnek a szülés előtti nacik, és pl. a fiaim múlt heti keresztelőjén is megjegyezték, hogy milyen jól nézek ki. Na, ilyenkor meg sokkal szívesebben folytatom a fogyit, és fegyelmezem magam!Kép
Én pl. ebédre 3-as kajákat eszem, és délután 3 után csak 1-eseket. Igy kettest szinte sosem, pedig inkább ezt kéne előnyben részesítenem, mind a hármasokat...

Jubi!
Köszönöm szépen a recepteket, nagyon szuperek!
Tegnap már ki is próbáltam egyet, piskótát sütöttem, és nagyon fini lett!!Kép

Boncsi!
Különben semmi rossz nincs a zabkorpában, nagyon finom " tejbegrízt" lehet készíteni belőle. És a piskótát is azzal készítettem, észre sem lehet venni, hogy az van benne. A férjem meg is megkérdezte: És ez mitől fogyókúrás?? Kép

Ildikó
ildikó
 
 


Sziasztok!

Most épp semmi kedvem fogyókúrázni. Minek? Rossz kedvem van...
Tegnap családi bulin senki nem vette észre, hogy 4 kilóval kevesebb vagyok, mint amikor utoljára láttak.Nem nézek ki jobban, ugyanolyan gusztustalan a combom, csak folyton éhes vagyok. Aztán amikor meg pizzát rendeltünk,az adagom felétől rosszul lettem, mert már összeszűkült a gyomrom. Ettől még rosszabb. Egyébként mióta fogyózom, sokkal depisebb lettem. De ha meg nem fogyózom, akkor a súlyom és a látványom zavar.Kép
Talán a jövő héten elkezdem megint, bespajzolok hungarocellből és kefirből, anno évekkel ezelőtt ez jött be. Akkor semmilyen módszert nem követtem, egyszerűen csak vigyáztam, hogy ne egyek sokat és csak puffasztott rizst kenyér helyett(8kg-tól szabadultam meg). Inkább ezt követem és a tornát (kellene, de nincs energiám hozzá, baromira ellustít ez a meleg, nem mintha télen jobban ment volna).
Mindegy, most nagyon rossz a kedvem, remélem a jövő hétre kicsit magamhoz térek.A gyerekek is lefárasztanak, idegileg is, de most tényleg ritka türelmetlen vagyok velük. Balázs meg egész nap sírt, semmi nem volt jó neki, inkább kivittük a Margitszigetre, utána itthon már virgonckodott, de nem is akart elaludni, megszenvedtünk vele. De már csönd van.
na mindegy, elég ebből, majd akkor jövök, ha már jobb kedvem lesz, és nem csak untatni tudlak titeket. BocsiKép

Boncsi
boncsi
 
 


Szia Boncsi,
hat szerintem neked is csak a tornara kellene koncentralni inkabb, persze en beszelek en se csinalom de amikor csinaltam, ket honappal ezelott minden este, csak egy kis 10-15 perceset sokkal jobban ereztem magam, minden szempontbol. Ma el is kezdem legalabb azt, mert az a baj, hogy egy musorosat akarok csinalni, de ahhoz sosincs eleg idom, vagy energiam, ugyhogy vissza a kis tizperceshez! Aztan remelem majd novelem az idot.
Eniko
enikonyc
 
 


Sziasztok!
A héten meglett a 2kiló mínusz. Ma vendégeink voltak.(Trakta) Úgy főztem, hogy én is ehessek. Persze a desszertnél elbuktam egy kicsit. Én készültem és vettem light fagyit és gyümire azt tettük, de a párom anyukája is hozott fínom dolgokat, amiket meg kellett kóstolni. Kihagytam a vacsit ugyan,és elmentem biciklizni. De most lehet, hogy egy kicsit visszavetettem magam. Sajnos a hétvégék , még inkább próbára teszik az ember akaraterejét! Ebből a szempontból nézve örülök, hogy holnap hétfő lesz!
Boncsi , Sam, Enikő!
Hepe után jön a hupa! Kimásztok ebből is!
Jubi! A lányok felkeltették az érdeklődésemet a receptek iránt! (Piskóka! Nyammi!)Kérlek küld el nekem is , ha nem gond! (maria_suschka@yahoo.com)
Köszönöm
Susi
ssusi
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?