Új privát üzeneted érkezett!

Sziszka!
Hosszú történet ez a tánc, meg az abbahagyása is.
De mivel most nagyon úgy néz ki, aktívan fogok részt venni ezen a programon, még nem nyilatkozom. Tény, hogy még meggondolhatom magamat, ugyanis sok változás megy végbe mostanság ezen a téren.
Szóval majd meglátjuk.

Tündi!
A narancssárgát a napsütésre értettem, ami meg is érkezett. Csak olyan szél kíséri, hogy csak úgy repkednek a teraszunkon a frissen mosott ruhák.
Mindegy milyen színű, csak szeressük! Szurkolok neked és ne temetsd még el a hónapot.
Ja és rendben van így a tábla, mit írhatnál mást bele. Ha megjöttem, beírjuk!

Ezt a progiszintet megnézetem valószínűleg a dokival, ha hazaértem. Köszi az ötletet, elég logikusnak tűnik. De azért bízzunk valamit az orvosra is, majd ő megmondja (remélem)!

Stella!
Miféle Sámánról, meg a torkáról beszéltek?

Móni!
Ha megjöttem tényleg felkeresnélek konkrét megrendeléssel. Benne vagy?

Köszi mindent, feldobtátok az eléggé keserűnek indult napomat, s ez így volt tegnap is!

Réka
Vendég

RékaKép
A dokimat hívom Sámánnak, persze csak a háta mögött Kép.
Tudod, ő varázsol majd babócát a pocakomba!

Képzeld a párom is néptáncolt 12 évig, de már ő is abbahagyta.

Kép
stella9

Csináltam egy albumot is. http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6070

Bár ebbe is csak a három cicás kép van egyenlőre. Remélem nemsokára babás is kerül bele.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi
Nagyon édi a cicád! Imádom a macskuszokat! :-)

Réka
Mindegy hogy döntesz, az a lényeg, hogy boldog legyél!

Tündi
Olyan jól megy az égfestés, hogy kisütött nálunk a napocska! És már mosolygok is! :-) Köszönöm!

Jujj, azt szerettem volna kérdezni, hogy mit tudtok az ovulációs tesztekről? Mennyire megbízható, meg ilyenek?
Csak mert a párom ma meglepett egy 5 napossal... Meg is lepődtem rendesen, szerintem nem kell mondanom... A legdurvább az, hogy pont ma kéne elkezdtenem. Valahogy ráérzett a párom vagy nem tudom. De nem hittem, hogy ennyire foglalkoztatja a dolog...

Sziszka

szisszka

Tündi Kép
A "rózsaszínben látni a világot" kapcsán eszembe jutott, hogy két éve a páromtól karácsonyra kaptam egy fekete bárányt ( a családban én az vagyok Kép) és rajta volt egy rózsaszín napszemüveg, hogy tényleg úgy lássam a világot Kép

Móni Kép
Úgy látom tényleg hasznos neked a babanet, máris építheted a karriered Kép
Sajnálom, hogy fájt a pocid tegnap, de remélem ez nem jelent rosszat Kép

Majcsi Kép
Édes a cicád Kép

Stella Kép
Ha tehetném, szívesen elküldeném neked a mensim, hogy előbb szólhass a Sámánnak Kép

Sziszka Kép
Ne legyél hisztis Kép Hamarosan minden jobb lesz Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szisztok!

Olvasni sajnos még nincs időm.Kép
Hétfőn jöttünk haza a kórházból a fiúkkal.Kép
Elég vegyes napjaink vannak.Valamikor csak esznek és alszanakKép, de a tegnapi nap elég fárasztó volt.Kép
Nagyon megviselte a fiúkat a front és nyűgösek voltakKép, de szerencsére az éjszakánk már jobb volt.Kép

Íme két itthon készült kép:

Kép
Kép

Puszi mindenkinek:

JudytKépKép

Judyt
KépKép
judyt

Judyt Kép
Tündériek a fiúk Kép
Tegnap hívtalak, de gondolom nagyon be voltál havazva. Nem is zakkatalak többet Kép
Azt azért elárulod melyik melyik?
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska megpróbálok nem hisztis lenni! Különben se akarom kiboritani a környezetem! :-)

Judyt
Annyira gyönyörűek a srácok!!! Nagyon édesek!
Én is akarok!!! Én is én is én is!!!

Sziszka

szisszka

Judyt
Istenem, de drágák! Kép Jól elméláztam őket nézve Kép

Annácska
Remélem hordod azt a napszemüvegedet Kép

Sziszka
Ov. tesztet én még nem próbáltam, de Kivi már igen, biztos leírja majd a tapasztalatait. Én csak anyit írok róla hogy egy próbát megér Kép Jól meglepett a párod, bizony hogy foglalkoztatja őt is a dolog, nagyon is Kép

Tündi, aki örül hogy itt is süt a nap csak nem függőlegesen hanem vizszintesen mert elfújja a szél Kép De legalább sárgás Kép
Vendég

Tündi Kép
Sajnos csak a bárányra jó, de majd beszerzek magamnak is Kép

Sziszka Kép
Hát én aztán tudom, hogy hogyan kell kiburítani a környezetem a hisztivel Kép Bárki tanulhatna tőlem Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Réka! Nem maradsz "kocatáncos"?

Itt tök jó idQ van, egy a baj, hogy tqzfalra néz az irodám ablaka.

Ha már hajnyírásról van szó, elQször fordítva fogtam a gépet, és hát mit mondjak, direkt a próbálkozási fázisra tekintettel vettünk 4 cm-es hosszig vágni képes gépet, hogy hogy nem csak a fél centisre volt szükség Kép

Judyt!

Nagyon aranyosak az ikrek, viselkedjetek jól fiúk, mert különben nem lesz tejcsi!! Most csak úgy kérdezem, hogy hogyan esznek egyszerre, vagy külön külön? Annyira elképzelhetetlne nekem ez az ikertéma!!

OKSI, megrendelem az államtitklártól a babákat. Tegnap teljesen meglepett, mert szemrebbenés nélkül azt mondta, amikor egy barátnémat protezsáltam volna, de már nem jön, mert babát vár, hogy kérem, ez a világ legcsodálatosabb dolga, neki ez az elsQ, és azzal foglalkozzon, ami fontosKép

Na napsütés ide vagy oda, nekem táblázatokat kellene gyártanom, megyek is csajszik.

Puszmák!

Juca

tjuca

Annácska
Én kiskoromban nagyon hisztis voltam!!! (azért mostanra szerencsére alábbhagyott) Olyan hisztis voltam, hogy anyumék elvittek pszicho dokihoz. De a dokit olyan szinten kiboritottam már első alkalommal, hogy azt mondta anyunak, hogy ha lehet, leközelebb inkább ne vigyen, vagy ha lehet, akkor inkább máshoz.

Tündi
Megcsináltam az ov.tesztet. pozitiv lett! Csak ha már az 1. nap pozitiv, akkor hogy fogja az Lh emelkedést mutatni a többi 4 napon... Legfeljebb mutatja a csökkenést. Valamire csak jó lesz ez a teszt, ha másra nem is, legalább tapasztalat...

Sziszka

szisszka

Kép

szisszka

na ezt jól elbénáztam...
valaki el tudja mondani, hogy kell képet feltölteni?

előre is köszcsi

szisszka

Sziszka Kép
Ez nem semmi Kép Akkor lehet, hogy tőled kellene tanulnom Kép
Na jó, ez csak vicc! Én is próbálom visszafogni magam, de mindig sikrül Kép

Tündi Kép
Írtam mailt Kép

Annácska

annácska

Sziszka!
Először is tündéri a férjed, hogy meglepett. Az én férjem is akarja, de neki biztosan nem jutott volna eszébe ilyesmi.
Ha pozitív, akkor kapcsoljatok rá.
Ebben a ciklusban én is használtam OV tesztet (Babymark a márkája, itt lehet megrendelni:
http://www.infertility.hu/bm.htm
és olcsóbb, mint a boltban.
Én 10 napig használtam, ebből egymás után 2 reggel volt pozitív (12-13. ciklusnapokon), előtte és utána nem. Nekem azt írta a leírás, hogy az LH csúcs pozitív kimutatása után 24-36 órán belül következik be a peteérés. Mi ezidőben dupláztunk mindennap. Ezért is vagyok ennyire csalódott, hogy nem jött össze.

Erről jut eszembe, hogy ha a progiszintem alacsony , akkor van LH-csúcs, illetve peteérés? Mintha azt olvastam volna, hogy nincs. De akkor mit mutatott a teszt?

Juca!
Remélem jól értem kérdésed, hogy úgy kocatáncos, mint pl. kocadohányos? Akkor nem maradok, mert a néptáncot csak aktívan lehet csinálni. Pontosabban én így gondolom, van aki máshogy véli. De majd kiderül: ha nagyon nem akar összejönni a lurkó, akkor valószínűleg táncikálok még valameddig..

Réka
Vendég

Annácska
Kiskoromban azért voltam annyira hisztis szerintem, mert tudtam, hogy azzal elérhetem amit akarok, ha másképp nem ment...
Mostanra azért ez a hiszti azért alábbhagyott! :-) De ha nagyon nincs más megoldás, és a cél szentesiti az eszközt akkor néha még bevetem! :-)

Sziszka

szisszka

Sziasztok lányok!

Ma a PG53 igencsak páfrányos lett, végre! Most majd jól belehúzunk, és holnap már utazunk is a párommal... Hmmm, most sikerülnie kell!! KépKépKép

Vanda! A homeopátiáról nekem is csak jó tapasztalataim vannak, azóta rendeződött az emésztésem és a mensim is, amióta homeopatához járok. Úgyhogy egy próbát biztosan megér, nem árthat.

Timi! Hajráhajrá! Remélem elkaptátok! A vizsgádhoz nagyon drukkolok! Kép

Réka! Sajnálom, hogy negatív lett, de ne add fel teljesen. Túlságosan azért ne is bízz benne, nehogy csalódnod kelljen másodjára is. A táncot szerintem meg ne hagyd abba, szép dolog a néptánc! Kép Ha eddig táncoltál, nem fog ártani a babádnak, ha ezentúl is fogsz.

Virág! Egyáltalán nem biztos a 14 nap! Mindenki más, a hőgörbe szerintem megbízhatóbb mint a kiszámolósdi. Ajánlom figyelmedbe a PG53-at, az egyértelműen megmutatja, mikor kell akciózni.Kép

Szisszka! Látod, az ilyen tudatalatti jelekre kell jól odafigyelni... KépKép A hiszti pedig igenis sokszor segít!!! KépKépKépKépKép

Majcsi! Édipofi a cicumicud! Imádom őket!
Ez nem az enyém, de nagyon édi!
Kép
Bocsi, kicsit hosszú lettem!Pusza mindenkinek!
Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!
Judyt!
Tündériek a Fiúk! Veled minden rendben?Fájnak még a dolgok?Hogy viselkedtek Veled a kórházban?Bocs, hogy így bombázlak, tudom, most nincs idöd, plusz Neked még ketten is vannak, gondolom majd kis idö múlva azért majd jelentkezel, mégegyszer gratulálok és sok boldogságot kívánok a Gyönyörüségekhez!!!KépKép Tényleg ki-kicsoda?

Adri!
Hüha, akkor mennek a drukkok ezerrel Neked, szép utat kívánok!!!Kép

Majcsi!
Megnéztem a cicádat, nagyon szép, a szöre is, hogy hívják?

Sziszka!
Párod nagyon figyelmes, látszik, hogy nem egyedül viseled a várakozás terhét...Kép

Annácska!
Én nem hiszem, hogy Te hisztis lennél, szerintem ez nem igazKép!

TÜndi!
Sajnálom, hogy párod elutazik, ma este megy csak?Mert akkor még minden lehetséges, nem?Kép

Kinga
Kinga79

Sziasztok!

Nem sokat tudlak titeket olvasni, mert nagy buli lesz nálunk szombaton, és sütünk-főzünk. Most egy kicsit pihenek, de itt sem nagyon hagynak.

Most ízelítőt kapok a gyerekekből, mert itt van a 2 unokaöcsém, két rosszcsont.Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Köszönök mindent biztatást!
Most indulnom kell!
10 nap múlva jelentkezem.
S mire megjövök, sok zebra-hírt találjak!

Jók legyetek!
Réka
Vendég

Réka Kép
Jó utat nektek, ügyesek legyetek Kép

Kinga Kép
Pedig nekem aztán elhiheted, hogy tudok hisztizni Kép

Lányok!
Mára elköszönök, holnap reggel jövök Kép

Annácska

annácska

Sziasztok Kép
Annyit írtok, hogy mindig sokat kellet volna rá választ írni, annyi időm meg nem volt, úgyhogy vártam, hogy majd lesz több időm, de csak ti írtatok mégtöbbet időm nem lett.
Úgyhogy most már nem is írok semmit, hanem önző módon csak drukkokat kérek holnap reggelre. Megyek az első UH-ra, és remélem sok szép tüszőt fog látni a doktor bácsi Kép

Wish

wish

Sziasztok!
Akkor Wish, sok drukk neked. Legyél nagyon ugyes Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

SziasztokKép

Judyt
Nagyon-nagyon édesekKép
El sem tudom képzelni, hogy bírod kettő babávalKép, nekem eggyel is nagyon nehézKép

Beszéltem ma Judittal telefononKép Szegény nagyon el van fáradva, bele kell még szoknia az új helyzetbeKép
Kis Atti most még jó kisfiú, eszik és alszikKép

Wish
Én is drukkolok neked a holnapi UH-on!!!Kép

Seszi
Mindig "elkerüljük" egymástKép
Még péntek este írtam neked, hogyha megírod a mail címed, akkor elküldöm a dokim nevétKép

KÉPZELJÉTEK!!!
Végre megtörtént!!!Kép
Kristófom ma a hasáról a hátára fordult!!!Kép
Olyan nagyon boldog vagyok ettől!!!KépKépKép
Már komolyan izgultam, hogy valami baja van, hogy már lassan 5 hónapos és még nem forog.
Ráadásul én azt vártam, hogy először majd a hátáról fog a hasára fordulni(minden nagytudású könyv ezt írja). Tekereg is már háton hetek óta, de eddig még nem sikerült neki.
Hason tekeregni viszont ezidáig még sose próbálkozott, csak ma délelőtt először, aztán délután ismét. Fél 5-kor apuci pont hazaért a munkából, belépett a szobácskájába és ott, mindannyiunk szeme láttára megfordultKép Aztán visszatettük hasra és ismét megfordultKép
Olyan kis ügyiKép Fél nap gyakorlás után sikerült neki, ráadásul megvárt minket, hogy mindketten szemtanúi lehessünk eme hatalmas eseménynekKép
Most már tényleg csak az a fránya hátról hasra van hátraKép

Babus

Kép
babus2005

Ilyen extrém méretű kitekeredések előzték meg a nagy eseményt:
Kép

Kép
babus2005

VANDA HIRADÓ!!!
Vanda már a szülőszobán van Kép Most kapott EDA-t, már jól van, de három órán át 1 perces fájásai voltak Kép
Drukkoljatok Nekik Kép
Amint többet tudok tudósítalak benneteket Kép

Annácska

annácska

VANDA HIRADÓ!!!
"Megszületett Máté Boldizsár 3240g és 53 cm, nagyon édes" Kép
Nagy-nagy gratula nekik Kép Sok boldogságot, egészséget és tejcsit a picihez Kép
Vanda!
Ügyes voltál, most már igazi család vagytok Kép
Kép

Annácska

annácska

Vanda!
Gratulálok az új családhoz!!!!
Sok boldogságot kívánok Neketek!!!

Kinga
Kinga79

VandaKép
Ez aztán gyorsan ment!
Ügyes voltál, gratulálok!
Sok pihit és tejcsit kívánok nektek!

MátéKép
Isten hozott közöttünk!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Húúú micsoda dolgok történtek itt az éjszaka! Kép

Vanda Kép
Gratulálok szivből! Jó egészséget és sok boldogságot nektek! Szép nagy babád van! Kép

Kinga
A párom már tegnap du. 3-kor elindult Kép Hoyg vagy? Közeledik a ciklus vége Kép

Wish
Hogy vannak a tüszőid? Remélem sokan növekdetek! Kép

Annácska
Köszi a híradót! Most akkor még tegnap vagy már ma volt a születés? Kép Egyenlőre tegnapra írtam be Kép
Megkaptam a leveled, ne haragudj nem volt időm válaszolni rá. Igyekszem ma, de sürgős határidős plusz munkát kaptunk (a kollegáim rendkívül "jó" munkaszervező-készségének köszönhetően...). De ne haragudj ha jövő hétre marad!

Nárcisz
Milyen alkalomból lesz a buli? Hányan lesztek? Kép

Babus
Ez a tekergés nem semmi Kép Ügyes Kristófka!

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Lányok
Mit szólnátok hozzá ha Jura kék lenne a táblában? Mivel infónk nincs róla, de szerintem már biztos megszülettek a lányok ott is Kép

Henci Kép
Te vagy a következő kismama, akinek megszületik a babája Kép

Tündi
Vendég

Tündi!
Szerintem is megszülettek Jura babái, talán várjuk meg a 40. hetet, mert az az "elöírás" és akkor kékezzük be, nem?

Köszönöm, jól vagyok, nem érzek semmit, mondjuk talán még nem is érezhetek, de nem is lenne baj a röntgenek miatt, szóval elég nyugodtan várom a ciklus végét, most biztos nem fogok kiborulni ha megjönKép!!!Csak aztán ez legyen az utolsó!!!!!!!!!

Sajnálom, hogy a Párod ilyen hamar elutazott!!!

Kinga
Kinga79

Babus!
Kristóf tornász lesz???Nagyon ügyes!Annyira tetszenek a kis hurkácskái, biztos jól meglehet gyurmázni!Kép

Kinga
Kinga79

Sziasztok!

Vanda,
Gratulálok Mátéhoz, és várom a képeketKép

Babus,
Nem semmi ez a tekergésKép Nagyon ügyes Kristófkád vanKép

Wish,
Na hány szép tüsződ fejlődött?

Réka,
Jó utat és ha hazajöttél akkor megbeszélhetjük a tervet!

Nárcisz,
Mire fel lesz a nagy buli?

Tündi,
Milyen a mai hangulatod?

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!

Vanda
Gratulálok a pici babóhozKép. Sok tejcsit és minden jótKép.

Wish
Remélem az uh-n minden rendben volt és láttak sok szép nagy tüszőcskétKépKép

Majcsi
A cicád nagyon édes. Most mi is betankoltunk cicából. Apuéktól kaptunk kettő picit, egy fekete rosszcsont fiú cicát meg a virágsokertből a rózsabokorból szereztünkKép. Szegényke oda menekült valami elől, a szomszédokat végigkérdeztük, de nem lett meg a gazdi, így nálunk maradt.

Babus
Kristóf nagyon ügyes és milyen szépKép

Adri
Jó utat!

Tündi
Kérdezted, hogy a baba mikorra várható. Eddig nekem a január 9-et mondták.

Képzeljétek ma voltun uh-n, és kaptunk képet a babáról. A doki szerint 11 hetes. Szerencsére semmi probléma, megvan mind a két kezecskéje és lábacskája, semmi rendellenesség. Apuci is velem volt és a baba integetett neki. Annyira büszke, a képet elkérte tőlem, mert ő napközbe is nézegetni szeretnéKépKép. Amúgy uh-n a választott dokimnál voltam, ma találkoztam vele először és nagyon szimpatikusKép.

A babáról, meg az elmaradt kutyus és cica képeket a jövő héten teszek fel. Jövő héten szabin leszek és lesz időm a gépre varázsolni őketKép.

Lami

Kép
Kép
lamika

Vanda!

Szívből grautálok nektek! Nagyon sok boldogságot és sok tejecskét kívánok!!!

Pussz!
Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Lamika
Nagyon várom a képeket, főleg az UH-t Kép Örülök hoyg jól vagytok és minden rendben! Meddig dolgozol? Rendeződött a melóhelyeden hogy ki mit tud és ki kinek miért mondta el? Kép Beírtam a jan. 9-et a táblába Kép

Móni
Köszi, ma jól vagyok, életben tart a péntek! Kép Szín szerint kérdezed? Akkor fele égkék fele égrózsaszín Kép

Kinga
Azért én drukkolok neked nagyon! Brúnó kutyus hogy van?

Tündi
Vendég

TündiKép
Látom, és ez szinte hihetetlen, hogy így elrepült az idő! Nagyon sokszor elmélázok, hogy miként fog lezajlani a szülés. Félelem nincs bennem, inkább nagyfokú kiváncsiság és izgatottság, a párom viszont annál inkább be van parázva. Kórházi pakkot a hétvégén most már tényleg összepakolom. Ja! És adós vagyok még a fotókkal is! (Nem felejtettem el!)
henci

Henci
Kellemes pakolászást akkor, bár Emese még biztos megvárja azt az 5 hetet Kép Jelenleg én is úgy gondolom, hogy nem fogok félni, hanem izgatottan fogom várni a szülést, de ki tudja mi lesz akkor Kép Párod bemegy veled?

Tündi
Vendég

Sziasztok Kép
Tündi Kép
Jól írtad még tegnap éjfél előtt született, de pontosan nem tudom mikor Kép
Már miért lenne baj, ha csak a jövő héten válaszolsz? Kép

Wish Kép
Mi volt az uh-n? Remélem jól megnőttek a töszők Kép

Lami Kép
Gratula az eredményhez, örülök, hogy minden rendben van Kép Párod nagyon édes Kép
Jövő héten várjuk a fotókat Kép

Babus Kép
Nagyon ügyi Krisfóf Kép De rég láttam már ilyet Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Örülök, hogy ilyen jó hírek fogadtak itt ma reggel!

Vanda!
Gratulálok!!!
Sok boldogságot kívánok Nektek!!! :-)

Babus
Kristófka annyira édi!! Nagyon ügyes! Imádom a srácodat!

Wish
Drukkolok uh-ra! Mesélj majd mi volt?!

Tündi
Sajnálom, h a párodnak el kellett utaznia! Mikor jön haza?

Kinga
A párom télleg édi! Olyan megértő, pedig tegnap tiszta hiszti napom volt...

Annácska
A hisztis nap után még kiborulás is jött. Azért nem is jöttem már, mert a párom vállán pityeregtem. Eléggé összevesztem egy barátnőmmel. Eddig még sosem vesztünk még így össze, pedig 13 éves korunk óta barátnők vagyunk... :-(

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Vanda Kép
Gratulálok Mátéhoz! Kép Kép

Babus Kép
Kristóf nagyon ügyi!

Wish Kép
Neked mennek a drukkok a sok tüsszőhöz. ++++++++++++

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi
Hogy vagy?

Sziszka
Szombat éjjel jön haza Kép
Meg lehet kérdezni hoyg min vesztetek össze? Biztos helyre lehet hozni, ha akarjátok, nem?

Virág
Mizujs a tábla tetején? Kép Drukkolok! Kép Mennek a babatapasztók ++++++++++++++++++++++++ Kép

Annácska
Mert szeretek időben válaszolni a levelekre, de ha nincs rendesen rá időm, akkor nem csapom össze Kép Az meg kevés hogy igen, megértelek, egyéb hozzáfűznivalóim is lennének Kép

Tündi
Vendég

TündiKép
Igen, bejön ő is, azt mondta, hogy ezt az élményt nem szabad kihagyni. Attól tart, hogy csak téblábolni fog, és nem tud majd velem együttműködni. Én meg inkább attól félek, hogy nagyon a lelkére veszi, ahogy majd vajúdok, úgyhogy már készítem fel őt arra, hogy mit fog látni és én hogy fogok viselkedni. Már most is el szokta magát sironkázni, hogy ugye nekem nem lesz semmi bajom?
Ami pedig Briós jövetelét illeti, nem bánnám, ha nem húzná ki a 40. hétig, ugyanis a legutóbbi UH-on 2 héttel nagyobb méreteket mondtak, jó nagy a pocakja és a buksija. Kiegyeznék abban, ha július 14. körül kopogtatna.

Henci
henci

Sziszka Kép
Mi történt ami ennyire kiborított?

Annácska

annácska

Tündi
Én is remélem, hogy helyre lehet hozni, ha majd megnyugszik kicsit.
Tegnap átjött a barátnőm dumcsizni. De előtte reggel már hívott, hogy babát vár.
Amikor átjött, azzal kezdte, hogy beszéljem rá az abortuszra. Én mondtam neki, hogy erre képtelen vagyok, mivel én babát szeretnék.
Na ezen meg kiakadt hogy minek akarok én babát, amikor még fiatal vagyok és élnem kéne még meg bulizni, meg ilyenek, és különben is őt senki nem érti meg.
De én képtelen voltam/vagyok őt erre rábeszélni. Én nem dönthetek egy életről/ életekről. Ezt a barátnőmnek kell eldöntenie. Én nem tudok ilyen felelősséget vállalni másért!
Meg azt mondta a barátnőm, hogy ha mégsem menne abortuszra, az csak azért lenne, hogy a pasiját magához láncolja. Szóval érdekes a helyzet... ez az amiben képtelen vagyok bármit is mondani...
Mert a barátnőmet is megértem, de mégis csak egy kisbabáról, egy emberről van szó...

Sziszka

szisszka

Tündi Kép
Inkább megvárom a hétfői levél áradatot Kép

Henci Kép
Örülj, hogy ilyen gondoskodó férjed van Kép Nekem is az a véleményem, hogy jobb, ha bennt van az apa is, de van olyan ember akinek ez sok lenne.

Azért egyszer kiváncsi lennék egy apuka élménybeszámolójára is Kép

Annácska

annácska

Szép Jó reggelt mindenkinek!
Húú csajok nekem ma szuper reggelem volt a többit a fantáziátokra bíznám Kép .

Gratulálok Vandának!!!

Henci neked nagyon szorítok!! Hát igen ilyenek a férfiak te szenvedsz ők meg sírnak. Az lesz még a szép, ha elájul és mindenkinek vele kell majd foglalkozniaKép

Tündi drága
Sajnálom, hogy már megint nélkülözni kell a férjedetKépDe ugye hétvégén valamikor azért hazaér?

Amúgy köszönöm a kérdést..nem hiszem, hogy van valami azaz valaki..már félek édes álmokba ringatni magam. Éppen ezért már meg is vettem a magam kis ovulációs tesztecskéjét a jövő hónapra.
Amúgy csak a már megszokott PMS szindrómákat érzem, de azokat nagyonKép vagy inkábbKép de ez a ma reggel mindenért kárpótol. Ma remekül érzem magam. Amúgy már megint szombat a mumus nap.
Azért halkan csak nagyon halkan kérek szépen egy kis menzi űzést. Szívesen átadom, ha valakinek esetleg szüksége van rá.Kép

Lamika
Örülök, hogy jól vagyKépÉn is nagyon várom a képeket. Úristen 11 hetesen már van keze isKép
Virag2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?