Új privát üzeneted érkezett!

Hahó Csjaszik!
Elökerültem én is. Alkotni csak eztet alkottam most:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5704/142139.jpg
Ha valaki kéri a receptet, szívesen! Kép

Viszont ma én is turiztam:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5704/142140.jpg

Otthon is döglödtök a melegtöl? Itt már lassan kibírhatatlan! De végülis most van itt az ideje, ezért nem panaszkodom!

Pusssz! Mian
mian

MianKép
Jo az a tálca, mijazzza zöld?

Alkottam én is kettöt: http://gportal.hu/picview.php?prt=33591&gid=131232&index=147
Megyek is folytatni, most csönd és nyugi itthonKép
lingonbabi

Stuci!

Köszi, de már beszéltem Minivel, volt olyan kedves és felhívott Kép Én is selyemfényűt fogok venni...

Közérdekű közlemény: Mini nem akar nyomulni Ábellel, de mivel én már tudom, hol lehet megnézni, elárulom: a Mini oldalán jobb oldalon legalul van egy Ábeles képtár Kép Nagyon édes!!!

Mian!
Az a süti-izé nyamiiiiiiiiiiiiiiiiii! A turis cuccok pedig meglódították a fantáziámat Kép...gondolom ezzel te is így vagy! Kép

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Hali csajok!
Mingyán jól visszaolvasok, de előbb megmutizom én mit csináltam :http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=39&post=562190#POST562190
Nem vág a témába Kép és még nincs is teljesen kész...

Kép
krimo

PaatKép
Micsinátá' Pesten? Elárulod??

MianKép
Engem nagyon érdekelne a recept! Előre is kösziKép

BabiKép
Nagyon tetszik a virágos kaspó!!!! Lesz még rajta egy kis szín, vagy marad fehéren?

miniKép
Ábel gyönyörű!!!! tegyél már több képet fel légysziKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Krimo!

Hát a pacsmagolásból nem sok látszik, de az az ablakkeret nem egy szokványos panel! Kép

Nekem egy ágas-bogasom lett, amit a szükség szűlt, mert nem volt itthon fa keret - de mire elkészült megtetszett:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/agkeretesnarifa.JPG

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

JUBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKép)))))))))))))
Hát ez nagyonnnnnnnnnnnnn teccccccccccccccccKépKépKép

KodácskaKép
Ez bizony marad fehér, eredeti terv egész átalapozása, akrylfestése majd szalvi és kréta volt. Akkora dög, hogy marad fehéren. Most készül a tesoja, egy big 6 szögletü, az is fehér marad.

Krimokám drágaKépKépKép drága, ha kész vagy gyere már idejisss, kezdhetnéd az emeleti nappali majd 40 nm -nyi fenyö plafonjávalKép
Foltozáshoz összegyürt nylonzacsit is kiprobbálhatod, nekem egyik falam a fsz-i nappaliban azzal van (pssz, mert én épitettem a falat, és nem vagyok nagymester a falsimaságban, igy ezzel nem látszik annyiraKép
lingonbabi

KrimoKép
Imádom ezeket a színeket! Nagyon tetszikKép

BabiKép
Jaaaaaaaaaa..azt nem tudtam, hogy hatalmas kaspókról van szóKép Így teljesen megértem. Amúgy nekem nagyon tetszik így világosan is, nem azért kérdeztem a színezéstKép

JubiKép
Szuper-szuper! Ez igazán tetszetős megoldás! Ágakat honnan szerezted? A környéketekről?Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Abby Cica!

Boldog szülinapot Drágám! :-))))))))
Isten éltessen sokáig,párocskáddal, gyönyörűséges kislányaiddal és persze velünk együtt :-)))))

Cupika
miniKép
minimaxi

Énisénisénis!!!!
KépKép
szorgosstuci

Mian, mik azok a "giliszták" a sütin? Kép és milyen íze van? Ha még van belőle kűggyé fénypostával, nyitva az ablak. Kép
Különben meg ne idegelj mán Te is a turizással. Kép

Krimuszka, ez má aztán köfa! Kép Nem semmit alkottál. Lakótársak mit szólnak az ablakkerethez? Baromi jóóóóó! Ha már ilyen Mexikóis a filing akkor adok nékeg kakatuszt! Kép

Jubika, nagyon ötletes és szép lett az ágaskád! Kép

Babi, hogyé adják a turiba azokat jó kis szögleteseket? Tudod, hogy megvadulok érte. Kép
szorgosstuci

Abby!

Nagyon boldog hosszu életet kivánok!

Kép
lingonbabi

StuccKép Az olyan hakapveszi cuccos, vagy inkább haszerencsémvankapokveszem. százvalamennyitöl- ezervalamennyiig, állapot és méret függö.
lingonbabi

Abby!
Kép Énisénis! Kép

Anyko!
Végülis megértem, hogy nem utazol. De én azért mennék!! Kép Bár gyerekkel, már valószinűleg, én sem.
Lingon!
Néha nekem is olyan a gipsz, hogy itt lapos ott domború...de leginkább akkor olyan, ha túll sürüre keverem, és már öntés közben megköt Kép
Ezt a nejlonzacsi módszert, még nem ismertem! Most egyenlőre kész vagyok...a falakkal mindenesetre Kép OK. akkor indulhatok hozzád? Kissé lassan dolgozom, de biztosan! Kép
Stucim!
Szerintem a lakók totál bolondnak néznek Kép De szerencsémre, az az ablak befelé néz, kevesen látják Kép Nagyon kis tutkó lett a postaládikád! Nállunk meg csak olyan bedobó rész van, azt nem tom, felhozni Kép Végképp elásnám magam a lakók szemében, ha ott kupácsolnék a lépcsőházban? Kép
Figyú! Volt, vagy van, a stencilek közt teknősbékás? Az Adrienn azért nyúz, hogy most csak ő emléxik, hogy volt, vagy én is? Kép
Jubi!
Tök jópofa az ágasbogas! Mijen jó dolgok lesznek, mikor hiánygazdaság van! Kép
Mian!
Hogy te mijen Q-va jókat turiztál! Most vagy a szék pici, vagy az a tálca hatalmas! Kép

Biztos még egy csomó hozzáfűzni valóm lenne, de már elfelejtem mindíg mire végigolvasom....
öregszem? Kép

Kép
krimo

Krimuszka, igen a teknősös füzetet megtaláltam,csak a stencil nincs benne. Nem vittétek el??? Majd azért még kotorászok, hátha bekeveredett máshová.
szorgosstuci

Abby,
én is csatlakozom, s szokás szerint utoljára kívánok Neked minden szépet, s jót, amit csak lehet! Isten éltessen sokáig! Kép

Jubci,
nagyon ötletes, mutatós az ágas-bogas! Neked is aztán minden eszedbe jut! Kép

Stucek,
a postaláda tényleg tutkós! Csak kíváncsi leszek, hogy egy lépcsöházban, (ismervén a környéket!) meddig tartja magát!?

Receptet délután mellékelem. A neve pedig: Spagetti torta (és nagyoooooon fini!)
mian

Abby!
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stuci, Mini!
Ezt keressem?
Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Jujj de nagy itt a csendKép

Krimcso, van idönk, csak gyereKép

Megint van mutiznim valom:
http://gportal.hu/picview.php?prt=33591&gid=131232&index=150
A "homokos" a buborékos keret megmentö akcioja. Nem lehet jol fotozni sajna, nekem nagyon tecc életbenKép
lingonbabi

Sziasztok!

Jubika, igen! nekem is ilyen van.

Lingon, ez nagyon elegáns! Mit is kellett ezen menteni? Mi baja volt?

Mian, hát sejted, ha összefirkálja valaki akkor én is kiteszek egy táblát, hogy mi történjen a rongáló kezével, na azt meg nem teszi zsebre! Kép
szorgosstuci

Sziasztok drágáim!Kép
Nagyon szépen köszönöm a kedvességeteket, pedig titkolni akartam!Kép
Ugyanis én már visszafelé számolok!Kép Mivel krisztusi korba léptem-nőnek lehet 1általán?!- ezért most vagyok 27!Kép
No majd jövök mindenkit 1enként szétdicsérgetni, csak kissé zsúfoltak a napjaink így most egy nagy gratula mindenkinek! Kép Kép
Mindenkinek ezer cupp! Kép
Imádlak Titeket!Kép Kép
abby
abby

Halihó!

Most eszembe jutott! Nem tom már kinek a falát láttam stencilezve, de naon szépecske volt az!

Stucim!
No az eszembe se jutott, hogy nállam megnézzem aztat a békát Kép

Mian!
Úgy megéheztem, átküldenéd nekem is azt a receptet? Kép krimoka@freemail.hu
kösziii

no jóccakát néktek!<!--attachment: j__jt-235524.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*76.7**j%f3%e9jt%2ebmp --><center><pre>
Kép
jóéjt.bmp (76.7 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
krimo

Ide írom a Spagetti torta receptjét, hát ha más is "ráéhezik"! Kép

Tészta:
3 tojás, 6 evökanál víz, 1 van.cukor, 75 g cukor. Géppel jól kikeverni, majd 100 g lisztet és fél cs, sütöport hozzáadni, de ezt már habverövel, vagy fakanállal habosra kavarni.
200 fokon 15-20 percig sütni.

Krém:
1 doboz sárgabarack beföttet lecsöpögtetni, apró kockákra vágni

2 pohár tejszín, 1 cs. Paradise vaniliás (fözés nélküli) pudind - géppel keményre keverni!
250g krémtúrót!! hozzádni s mégegyszer erösen átkeverni

A krém felét a tésztára simítani, rászórni a barackot, majd a maradék krémet díszítö zsákba tölteni és "spagetti"-ként rányomni a barack tetejére.
Eper vagy málnaszószt önteni a közepére, kókusszal megszórni

Jó étvágyat!
mian

Abby!

Én még kimaradtam....
Isten éltessen sokáig!

Mian!
Ez jól hangzik! Kép
Írok egy mail címet neked, mert nem kaptam még választ! Valami gond lehet azzal a mailcímemmel. A másik bizi jó lesz.
geri@szabilinux.hu
Köszönöm szépen!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Anyko!
Ma megyek postára...
Stucek!
Köszi az anyagokat - szortíroztam, mostam vasaltamKép Tegnap nem is jártam erre!
Valamire csak jó leszKép
paat

Hali csajok!

Mian először azt hittem, hogy tényleg spagetti tésztából van. De már látom, hogy ez SÛÛÛÛÛÛTIKE Kép nyamnyan a baba pocijába. Kép
Recipe elmentve!

Paat, tyűha! akkor biztos találtál benne olyat ami megfelel, ha egy egész napod ráment. Kép
szorgosstuci

kop-kop!Van itt valaki?Kép

Akármi legyek, ha nem épp ma reggel is azon morfondíroztam, hogy kinek kéne szólni, hogy csomagolják már be azt a sok hsz.-t és lám! Mindjárt kényelmesebb, nem köll annyit tekerni. Kép

Na most akkor mindenki kipurcant a melegtől, vagy elmentetek nyaralni????
szorgosstuci

Jóóóóóóó reggelt!
Még mindig nincs itt senki? Kép
brühühühühühűűűű nincs kivel beszélgetni. Kép
Na jó , akkor alkossatok és süttessétek a hasatok.
Csak vasárnap ne menjetek a napra , mert aszongyák, hogy veszélyes.
csók
szorgosstuci

Jó reggelt Stucek!
én itt vagyok; de csak bekukk!
Itten mifelénk már megjött az enyhetadó finom esöcske! Már újra süt a nap, de nincs az a fullasztó höség.
Alkottam is ( turis dolgok kész vannak!) de még lakkoznom kell, aztán feldobom a fotókat!

Kellemes, szép hétvégét mindenkinek!
Puszi: Mian
mian

Ne bögjé, Stuccagos!
Vagy majd ujra rákezded megint: akartam turizni Neked csüt, de mivel tegnap itt Nyárfordulo elöestéje volt, nem vot nyitva, ma meg ugye van a napja, ma sincs, ma jozanodnak ki a bulizo svédek.

Szakad az esö különben.

Alkottam csomot, megyek folytatni.
Ja... homokos buborékos lett, azéjahomok.

Mian! Muti, muti!!!!Kép
lingonbabi

Sziasztok!

Egy kérdés - amit most nekem sürgősen tudnom kellene - ha nem vizesbázisú parkettalakkal lakkozok, hanem oldószeressel, akkor felszedi a szalvétát????????????

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi! Mivel kerti/kültéri dolgokat csonaklakkal is szokás, (birja az idöjárást) ezért elméletileg nem.
lingonbabi

Hali!
Odavótam egésznap. Kép Most gyüttem.
Jubika! az oldószeres nem szedi fel.Sőt én a nyomtatott képet az oldószeres lakk elött le sem fixálom, mert nem maszatolja el.

Lingzsóka, memá, hogy direkt akkó mész nékem turizni, mikó ezek bévannak b...szva, Kép azé tudhatnádmáááááááKép

Kűűűfődieknek jelenetem, hogy Svájcban is kaksi vót az idő. Editem mondta, hogy nem bírt gazolni a kertben. Kép
Szarügy! Nekem kertem sincs. Kép
szorgosstuci

Stuci!
Mi ez a "spleen" hangulat?? Kép
Akkor azt mondod kenhetem? Csak azért vacilláltam, mert ha jól emléxem valaki - talán Koda (hol vagy Koda??? Kép ) - azt írta, hogy valamelyik lakk felszedi a szalvétát...csak már nem emléxem melyik...még jó hogy van, amire emléxem Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Szia Jubika!
Nem tudom, hogy mi az "spleen" , de nem volt túl jó kedvem tegnap,felhúzott a barétom. Kép
Szerintem kenheted, a vasalt szalvit is jobb az oldószeressel kenni, mert jártam már úgy , hogy a vizes felhólyagosította.
De a biztonság kedvéért várd meg a Koda véleményét is, nehogy aztán miattam ne sikerüljön szépre a készülő mű. Kép
Nekem Trinát lakkom van , attól egy kicsit sötétebb is lesz.
szorgosstuci

Itt vagyok-itt vagyokKép csak elmentünk Tokajba kirándulni egy kicsit. A borosbincében úúúúgy megitattak, hogy még most is fáj a fejemKépKép

Szóval Jubika én azt írtam, hogy az olszószeres lakkal azért nem érdemes közvetlenül rámenni a szalvétára, mert szivacsos lesz tőle. Csak szívni fogja magába a lakkot és tocsogni fog. Azért próbáld ki egy kukába szánt darabon. Kép
Nekem is Trinát van, mint StuceknekKép

LányokKép
Puszi nektek is, de iszonyúan fáj a fejem......

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

KodaKép Kép
szorgosstuci

Stuci, Koda!
Dilemma végére értem: holnap megnézi a párom a Köber vizes parkettalakkot (felhívtam a forgalmazót, és Debrecenben egyetlen egy festékboltba szállítanak..), ha nincs, marad a büdös Kép

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Szorgoskám!

Nem mentem odáig, arra küldtem a Zuram oszt megnézte (ott dolgozik szomszédban), de lesz még csüt vagy szombat ut elött isKép

Koda!
Jobbulást, aszongyák macskajajt szörivel, meg azt ilyenkor kiszárad a szervezet sok vizet kell inni.

Fotoztam éjjel: http://gportal.hu/picview.php?prt=33591&gid=131232&index=75
innen elöre.
(Takarotottam is a portálon kicsit, ha folytatom akkor csusznak, ugy http://gportal.hu/portal/lingon/ és az utolsoknál .)
lingonbabi

Halihó!
Sajnos a Babaneten elfogyott a tárhelyem! Kép Csak a gportálos képtárba tudtam feltölteni a képeket, de onnan meg valami miatt nem tudom idemásolni. Úgy hogy, ha valamelyikötök kíváncsi a kész turizott cuccra, akkor ott meglesheti a Menüben, az "ezek most készültek" c. alatt. (utolsó 3 kép)

Anyko,
átment az emilke?

Babi,
lassan odáig is eljutok, hogy válaszolok a több mint egy hete írodott levélkédre! Kép
Szépek megint az újak! Kép Áruld el légyszíves, hogy a borosok keretén az az ornament hogyan került oda? Ne tán ez is kész keret???

Abby,
figyu, mit tanátam Neked: Kép
mian

Hali!
Tegnap egésznap a napon henyéltem, ma meg itthon az árnyékban Kép
Mian!
Hát csalódtam, mert én meg azt hittem, hogy ez igazából spagettiből van! Kép Na de sebaj, a sütikért annyira nem rajongok, de a többiek biztos hasznát veszik! Kép
Puszantás néktek!

Kép
krimo

Hali Lányok!

Én meg ilyet hoztam http://paradianim.com/lettreA1.html
A "lettere"után mindenki cserélje ki a nagybetűt igény szerint.

Mian , írtam ugyan az oldaladra is , hogy megint nagyon ügyi voltál! Jó az a kis tartóka, de mire szolgál? Szép a tálca is, de ha nem haragszol akkor annyit megjegyeznék, hogy a szinfoltokat kicsit jobban összekellett volna dolgozni.Persze az is lehet, hogy csak a képen látszik "kontúrosnak". Na meg éppen megpucoltam a szememet. Kép

Babi, helyes kis kollekció. Kép)
szorgosstuci

Lyányok!
Az éjjel nyomtam fel pár szalvit. Kép

és most jól el is megyek, mert megint nem áll szóba velem senki. Kép síjjjok brühühűűűű
szorgosstuci

Na jól van azért mutizok valamit.
Kép
Én már kipróbáltam, szerintem nagyon jól fed , fémre, müa.-ra is kiváló.
A Brico-ba lehet majd kapni 1.-től 31.-ig
Aszem veszek megint egyet.
szorgosstuci

StucikámKép

Köszi a linket, tök joKép

Az a nagybüdös helyzet, hogy többnyire nincs netemKép
Átmentem dobozkirálynöbeKép ugy az 5.-6.-nál már rájöttem az "zizére" most lakkozok egy adagot.
lingonbabi

A fennnébe! Írtam egy litániát, oszt kitörlödött! Kép

Kihalóban a topik??? Mindenki strandol, nyaral?

Stucc!
ne síjjjjjjá!!! Én néha-néha bekukkantik, nem vagy egyedül; s látom Babi is elökerül 2 doboz között.
A link szupcsi, kösz érte!

Kínomban ( a melegtöl) tegnap átmentem Vasarely-be:
http://gportal.hu/portal/mian/image/gallery/tn071.jpg
mian

Anyám ! ez zebra nagyon tuti! Mi ez? szalvi, v. festetted? Győzike beájulna tőle! Kép
Egyébként innen talán megnyílik:http://gportal.hu/picview.php?prt=85660&gid=414102&index=11

Babi, bocsi, de ezt a titulust már én a Kodának adtam, ezért max.hercegnő lehetsz és akkor hol van a Mini kartársnÕ ?Kép

Én meg csak várom, hogy hozzák a melót, nem merem a deKupimat megkezdeni, mert ha pont akkor esik be a csávó akkor nyűgös lennék.
Nah, ebben a pillanatban szólt, hogy csak jövő héten lesz meló. Kép Nem mintha ez érdekelne itt bárkit is, de most ettől nagyon mérges lettem. Grrrrrrrrr....
szorgosstuci

SziasztokKép

StucikaKép
Köszönöm a titulust, de szívesen osztozom BabivalKépKép
Hoztam is egy újabb dobozt, csak hogy nehogy megfosszatok a címemtőlKép

http://www.babanet.hu/album/albumimages/4767/143544.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/4767/143545.jpg

MianKép
Az a zebra tényleg csúcsszuper!!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Kép

Rég jártam erre!
Koda! Gyönyörű a dobozod!

Zebrás kép...nekem nagyon tetszik! Van ilyen formám nekem is, de nem tudom mire használni. Aztán jön ez a zebra...csudaklassz!!!

Lányok!
Aki szeretne még részt venni a pályázaton, az jelentkezhet még péntekig! dekupalyazat@gportal.hu
Szeretettel várok mindenkit!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?