Új privát üzeneted érkezett!

RékaKép
Ha nem menzi, akkor lehet, hogy babó, csak picit alacsony a progiszinted.
Feküdj sokat, és igyál vörösbort.
Ja, és csinálj tesztet, mert ha pozitív, akkor irány a doki, nehogy nagyobb baj legyen.
Egyáltalán nem ritka, hogy pici vérzés jelentkezik ciklus közepén, ha baba van. Vagy az alacsony progi miatt, vagy a beágyazódás miatt.
Sok ilyenről tudok!
A vetélést felejtsd el! Nyugi és irány a teszt-piac!
Húúú, most rákapcsolok a drukkolásra!
Stella

Kép
stella9

Köszi Stella!

Végre valami jó hír! Erről a progi szintről tudnátok írni valamit? A vörösbor ellen nincs sok kifogásom.

Egyébként nekem olyan tesztem van, ami reggel szereti kimutatni a helyes eredményt és azt írja, hogy az elmaradt menstruáció első napjától.
Szerintetek létezik-e és melyik az a teszt, amelyik ilyen korán (a várható mensi előtt 4 nappal) kimutat valamit? Talán pont ezen kérdésemmel léptem be közétek valamikor egy hete, mert ezen aggódtam, hogy nem táncolnom, hanem esetleg pihennem kellene.
Ha van ilyen teszt, akkor futok és már veszem is meg. Ja és napközben is kevesebb az esély a helyes eredményre, nem? Inkább holnap reggel kellene?
Próbálok megnyugodni, de főnököm ma nagyon paprikás hangulatban van, így nehéz lesz. Lehet, hogy nem is tudlak majd olvasni benneteket...

Köszi a drukkolást, de azért kicsit tanácstalan vagyok...

Réka
Vendég

RékaKép
A progiról annyit, hogy a sárgatest termeli és ez tartja fenn a hőt és a méhnyálkát.
A 12.héttől a méhlepény átveszi ezt a szerepet.
A vörösbor, jó, mert ellazít és serkenti a vérkeringést odabent is! Hasi görcsök ellen ajánlott, de jó a terhesség korai szakaszában, ha van vérezgetés.
Teszt ügyben eltérőek a vélemények. Mindenképpen reggel csináld meg és ne keseredj el, ha "még" negatív.
Állítólag a Medilab és a Clear Blue a legérzékenyebbek.
Mindenképpen nyugi, mert az idegeskedés csak árt!
Stella

Kép
stella9

Edinka
Elolvastam a levelet, a szívem összeszorult rendesen! Én nem is tudom, hogy élném ezt túl, ha velem történne. Nem tudom, hogy lehet egy ilyet feldolgozni...

Réka
Én nagyon drukkolok, hogy baba legyen a dologból!
Küldöm a pozitív energiát!
Nektek gratulálok az esküvőhöz, lagzihoz!!!! És sok boldogságot kívánok! Remélem minél előbb megkoronázzátok ezt egy babával! :-)
A lagziról még annyit, hogy én ilyenekben eléggé szégyenlős vagyok, meg sosem csíptem a nagy felhajtásokat!!! Meg az én családomban elég rosszul alakultak a nagy lagzik. A nagynénémnek volt nagy esküvője, de 5 év után el is váltak. A második esküvője olyan volt, hogy a polgárin csak ők, meg a 2 tanu volt ott, és a nagyiméknál volt egy vacsi, meg egy kis családi buli.
A párom apukájának viszont 3 nagy esküvője volt, és három válása is. Úgyhogy mi ezért szeretnénk visszafogottabbat, babonából is! :-)

Sziszka

szisszka

Réka,
Én nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljönKép Nekem a doki egy cupido nevű tesztet ajánlott, állítólag valami új fajta és a beágyazódás utáni napon már kimutatja a terhességet, bár kicsit húzós az ára, mert majdnem 2000 ft.

Edina,
Nekem is küld el az e-mailt légyszi: tuksamonika@freemail.hu

Nárcisz,
Nem semmi ébredésKép

Évi,
Szurkolok nagyon, és küldöm a tüszőrepesztőket +++++++++++++++++++++++++++++

Ginuska,
Sajnálom, hogy ilyen gondok vannak nálad, de az inszem biztosan sikerülni fogKép Majd írd meg, hogy mi volt az uh-n.

Lányok,
Már hónapok óta nem ittam kávét, de ma reggel nem bírtam felkelni, így kénytelen voltam meginni egyet, de most úgy remegek, hogy állandóan félreütöm a billentyűzetetKép
Nem tudom mi van velem, még mindig fájdogál a hasamKép

Móni

Kép
móni23

Réka!

Pár hónapja ha jól emlékszem Nicika tett be egy listát, hogy melyik teszt mennyire érzékeny. Esetleg keress vissza az ő hozzászólásaiban, és akkor megtalálod hogy melyik a legérzékenyebb. Ha jól emlékszem a Qpido volt a legérzékenyebb 10-zel, és a Clear Blue volt a "legrosszabb" 40-es vagy 50-es érzékenységgel.

A teszt egyébként a beágyazódáshoz képest tudja kimutatni, az után 2-3 nappal a jobb tesztek már mutatják. Igy igazán azt kellene tudni, hogy mikor volt a beágyazódás.

A barnázás egyébként lehet a beágyazódás jele (ez pé után 8-10 nappal van általában, tehát ha még 4 nap van mensiig, akkor az is lehet. Viszont az azt jelenti, hogy ha tesztelsz, akkor még tuti negativ lesz.
Mennyire egyformák a hónapjaid? Mert ha szinte minden hónap egyforma hosszú, akkor valószinüleg tényleg csak a mensi elmaradásakor érdemes tesztelned!!! Mert ugye pé után 8-10 nappal beágyazódik, és utána 2-3-4 nappal mutatják ki a tesztek, vagyis ténylegesen 13-14 nappal pé után érdemes tesztelni. Viszont a mensi is 13-14 nappal pé után van. Nárcisz irta is pont a multkor hogy a ciklusunk elso felenek hossza valtozhat, de a masodik resz szinte mindig allando hosszusagu.

Bogyot miota nem szedsz? Mert nekem pl. minden honapban a mensi elott van 3 nap ilyen barnazas, es csak utana jon meg. Allitolag lehet hormonhiany, de meg nem sikerult kideriteni hogy nalam mi a gond.

Na szoval, ilyen szep hosszu level vegen, en egyenlore azt javasolnam, hogy vad meg a mensi idejet, es csak akkor tesztelj ha mar kesik (mar persze ha tenyleg szabalyosak a ciklusaid). Ha viszont szabalytalanok, es esetleg tudod a pe idejet is, es mar eselyes lehet hogy kimutassa a teszt, akkor hajra holnap reggel!

Kép
szdorka

Sziasztok!

Feléledt a netünk valami isteni csoda folytán...Kép

Adriana
Te is nagyon szép menyasszony voltál!
Nem értem, mit értett félre a barátnőd, én ebben semmi rosszat nem látok. Ne emészd magad, mondd el neki hogy félreértett, nem szekálni akartad.

Móni
Ilyen érzékeny tesztről még nem is hallottam Kép Azért kibírod jövő péntekig? Nagyon szoritok neked!
Van valami jellemzője a terveidnek? Különleges formák, vonalak, ilyesmi, szóval csak hogy kb. milyen stílust tervezel Kép

Évi77
Húúú nemsokára itt lesz az a jövő hét kedd! Kép Drukkolok nagyon!

Nárcisz
Te vagy az én emberem Kép! Nekem is kedvenceim a menyasszonyi fotók és minden ami ezzel kapcsolatos. Pl. legszivesebben egy menyasszonyi ruha szalonban dolgoznék....Kép

Stella
Ma elég jó a világ hangulata Kép Nem tudom minek köszönhetem. Talán annak hogy ma is itt lehetek és mivel az egész épületet én „birtoklom” 2 napig, olyan mintha péntek lenne KépKép Úgyhogy holnap elég hülye hangulata lesz a világnak Kép lévén csak csüt. lesz Kép De asszem inkább attól szép a világ ma, hogy a párom tegnap meglepett és este 7-kor már otthon volt, így tudtunk akciózni Kép

Ginus
Hát nem semmi dolgokon vagy már túl. Biztos nehéz, de azért próbálj meg egy picit bízni abban hoyg az inszem sikerülhet!

Évi79
Szuper a tüsződ és mnyhártyád is! Drukkolok hoyg megrepedjen és jókor legyenek jó helyen a kiskatonák! Kép

Réka
Sajnálom! NA de ha ez csak barna akkor még nincs veszve semmi Kép Szoritok neked is! Hullára röhögtem magam a 10cm-es szörnyetegen és ezen a „jól” sikerült reggelen. Kitartás, lesz ez sokkal jobb is! Kép

Zita
Jó a kérdés, de biztosan nem hűlsz ki Kép Én a hőnek jobban szoktam hinni.

Virág
Én csak irigyellek hogy ilyen nagy esélyetek van az ikrekre Kép

Tündi
Vendég

UNIQUE
Te vagy a tábla tetején Kép Minden rendben? Ugye nem jött meg? Drukkolok nagyon-nagyon! Kép

Kép
Kép
Vendég

Tündi, Duddu (Réka) hozzászólásaiból ítélve, az a mensi még nem kezdődött el...

Kép
szdorka

Évi79
Megy a drukk innen is!!! A Babához is, meg a vizsgához is!!!

Virág
Átküldtem neked a mailt!

Sziszka

szisszka

Tündi Kép
A hőd hogy áll? Méred egyátalán?
Valit nem javítod ki? Vagy most hogy áll egyátalán?

Évi Kép
Drukkolok, hogy pénteken jó híreket kapjál a dokitól Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Tündi!
Igen, most már végképp nem t'om, mim van, de nem baj, hogy beírtad a táblába. Hamarosan úgyis kiderül, s maximum módosítjuk.
Hát nem sok ilyen bogaras élményem van, de tényleg van egy pont, amikor a sok rossz már annyira rossz, hogy kiröhögöd. Nekem segített, de ha mégegyszer meglátom, nem biztos, hogy túléli... (pedig szeretem az állatokat)

Sziszka!
Kösz a gratulációt! A lényeg, hogy egyetértésben és nektek tetsző módon csináljatok esküvőt. Akinek nem tetszik, csináljon magának másikat!
Csak ti ketten számítotok ebben a kérdésben. Volt nálunk is sértődés, meg visszaküldött meghívó, de magasról ... nem érdekel bennünket!

Móni!
Együttérzek veled a KV-val kapcsolatban. Én kb. 2 hete nem kávézom, korábban napi kettőt ittam. Szörnyű napokon esetleg hármat. Tegnap délután a villamoson majdnem elaludtam, ezért kénytelen voltam inni egy kicsit. De általában teával jól tudom helyettesíteni, csak a kánikulában kicsit nyűgös a hűtés. Szóval bambuljunk együtt.

Évi!

Küldöm a drukkjaimat, olyan arányban oszthatod, ahogy csak szükséged van rá!

Szóval Nicika hozzászólását még keresem, bár már anélkül is úgy látom, hogy ezt a Qpido-t, vagy cupidot kellene megszereznem.
Köszi a drukkolást és reggel tesztelek! Meglátom melyiket sikerül megkapnom. Aztán este utazom.
De addig még írok!

Szuperek vagytok!
Réka
Vendég

Sziasztok!

Látom mindenkinél zajlik az élet. Hát nálunk is, apu itthon van, jár hozzá gyógytornász is, gyógymasszőr is. Egyelőre elég nagy fájdalmai vannak, mivel az izületei le vannak tapadva, ráadásul hétfőn elesett és megütötte magát, úgyhogy most ott is fáj. A gyógytornász szerint lesz még ilyen bőven.

Érdekes volt, pont a 14.napon nagyon erősen fájt az alhasam, eddig ilyen még nem volt és vérezgettem is, bár ahogy utána olvastam, ez normális középidőben, csak nekem még sose volt. De annyira szerencsére nem volt vészes, hogy ne használtuk volna ki apával az estét...Kép Nagyon reménykedem, hogy elcsíptünk valamit... Azóta a fájdalom és a vérzés is elmúlt.

Kedden én is államvizsgázom, ma kapom meg a bírálatot, remélem nem húzza le nagyon, mert akkor elvesztem a lelkesedésem.

Próbáltam visszaolvasni, már amennyi időm volt, mindenkinek drukkolok akinek kell!

Timi
szabotimi

Vanda!

Homeopátiás protokoll-javaslat a szülőszobai eseményekhez

Fontos tudnivalók:
a homeopátia kiegészítõ módszer a szülés körüli teendõk között nem helyettesíti a szakma szabályai szerinti eljárásokat, de képes csökkenteni a korai és késõi szövõdményeket a szervezet gyengült fiziológiás folyamatait erõsíti - ezért profilaktikusan ("rutin-szerûen") alkalmazzuk biztonságos és mellékhatás nélküli eljárás, de hatása a kóros folyamat elõrehaladtával (illetve "ismeretlen" okok miatt) csökkenhet, vagy elmaradhat.

1. Vajúdás kezdetén

ARNICA C - 3o (1 adag)
a vérzékenység csökkentésére
a szülés alatt keletkezõ szöveti sérülések, haematomák gyorsabb gyógyulása, az ezekbõl eredõ fájdalmak csökkentése érdekében
enyhe antiszeptikus és varix-ellenes hatását kihasználandó

HYPERICUM C - 3o (5 napon át folytatva naponta 1-3 adag)
idegsérülés, vágott seb (episiotómia, sectio metszései) gyógyulását segíti
fájdalomcsillapító hatás ( postop. fájdalomra is)

2. Vajúdás alatt (3-4 adag):

CAULOPHYLLUM C - 3o ("homeopátiás Oxitocin")
Oxitocin-resistens fájásgyengeség, túlhordás esetén
a vajúdás alatti kevés (tágulásos) vérzést csökkentheti
segíti a méhszáj tágulását

PULSATILLA C - 3o
irreguláris - rendszertelen - fájástevékenység, ferde-, farfekvés esetén
indokolatlanul fájdalmas méhösszehúzódások, álmosság a vajúdás alatt
sírás-nevetés, vigasztalhatóság (apás szülést negálja), anaemia, hideg, viszeres láb

CIMICIFUGA C - 3o
hypertoniás fájásgyengeség, rigid méhszáj esetén (a vajúdás alatti vérzést fokozhatja)
hisztérikusan sóhajtozó, zajra érzékeny vajúdó
õrjítõ fájdalmak, motoros izgatottság

GELSEMIUM C - 3o
hypotóniás fájásgyengeség, rigid méhszáj, stagnáló szülés esetén
általános izomgyengeség (különleges: szemhéj-ptózis)
elõzetes szorongás a szülés miatt, finom kéz-tremor, igény a magányra

Kitolási szak elején:

ARNICA C -3o (l adag)
az uterinalis vérzés csökkentésére (profilaktikusan még a magzati bevérzéseket is kedvezõen befolyásolja)

3. A magzat megszületése után:

SABINA C - 3o (a lepény leválásáig 3-4 adag)
SECALE C - 3o ("homeopátiás Ergometrin")
utero-tonizáló hatás max. 4 adag: lo - 3o percenként, egyre ritkábban

placenta-retentio esetén adható:
CIMICIFUGA (korán záródó méhszáj)
CAULOPHYLLUM (renyhe méhösszehúzódás)

atonia kiegészítõ kezelésére:
SECALE
CAULOPHYLLUM

4. 2 órával a szülés után:

STAPHYSAGRIA C-2oo (1 adag)
húgycsõ trauma (vongálás, katheterezés) helyreállítására
fájdalomcsillapító, feszültségoldó
bél- és hólyag-atónia megelõzõ hatású

ARNICA C-3o (1-2 adag)
vérzés-csökkentésre

5. A szülés napjától (szükség szerint):

BELLIS PERENNIS C - 3o (3 adag) 3-5 napig
("a kismedence Arnicaja")
különösen nehéz szülések (elhúzódó kitolási szak, vacuum extractio, farokcsont törés) után

PYROGENIUM D - 12 5 - 7 napig
ECHINACEA D - 4 10 napig
fertõzés profilaxisra, vagy az antibiot. th. kiegészítésére (3x5 gl.)

CHINA RUBRA D - 12
CHININUM ARSENICUM 10-14 napig
fokozott folyadék-, ill. vérvesztés, aszténia esetén (3x5 gl)

Van még folytatása is, esetleges császármetszés esetére. Ha érdekel valakit: http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp?go=0100_informacio/0200_publikacio/view/ &pid=18 címen megtalálja.

Puszi Kriszta

mohácska

Dorka
Én a változásokat rögtön megcsinálom a táblában, nehogy elfelejtsem és pontatlan adatot lássunk, ezért akkor már javítottam amikor írta hogy mégsem rendes a menzije. Természetesen vissza fogom rakni egy zebrával a tábla tetejére, amint ez derül ki Kép, vagy ha ő kéri Kép Holnap reggelig még kérem a türelmedet, jó? Kép

Annácska Kép
Nem mérek hőt, majd 28. naptól, hogy tudjam mikor fog megjönni Kép Most csak enyhe alhasi dolgokat érzek. Vali jól van a táblában, most nincs mit javítani rajta, benne Kép

Réka
Nagyon sok drukkot küldök a holnap reggeli teszthez! Kép Mielőbb ird meg!

Timi
Ilyen érzések mellett remélhetőleg elkaptátok a pillanatot Kép Kedden neked is államvizsga? Hát akkor oda is megy a szoritás! Csodálom az energiádat: apukádat ellátni, tanulni, Peti és még akcióztok is! Le a kalappal! Kép

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Lehet, hogy Te teszed jól, hogy nem idegesíted magad a hőd ingadozásán Kép
Akkor most lehet Valinak drukkolni az akciókhoz?
Úgy érzem már nem nagyon látom át a helyzetet Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Évi,
Szurkolok, hogy ne legyen szükség a doki új ötletéreKép

Tündi,
Azt hiszem kénytelen leszek kibírni jövő péntekig (vagy legalább is csütörtökigKép ).
Nem tudnék ilyen különleges ismertető jegyet mondani, de olyat igen, amit nem rajzolok le. Szeretem az egyszerű harmónikus formákat, az alaprajzokban pedig a praktikusságot, ez az ami a férfiak terveiből hiányzik. Letudnak rajzolni olyan pl. konyhákat, amiben mindent lehet, csak főzni nemKép Ha lesz időm csinálok egy albumot az eddigi terveimből!

Réka,
Szurkolok neked nagyon holnapraKép

Timi,
Neked is nagyon szurkolok, hogy többszörösen (baba és államvizsga szempontjából) is sikeres legyen ez a hónapKép

Móni

Kép
móni23

Móni Kép
Ez az album nagyon jó ötlet Kép
Szívesen nézegetném a terveidet. Pont reggel gondoltam, hogy ha majd odáig eljutunk, hogy építkezünk felkérlek tervezni. Persze ha lesz időd a babák mellett Kép

Timi Kép
Remélem, hogy elkaptátok azt a valamit Kép
Drukkolok!!! A papádnak jobbulást. Nem lehet könnyű mindent újra tanulni Kép

Annácska

annácska

Köszi a szurkolásokat!

Reggel jelentkezem teszt ügyben. Addig megpróbálom beszerezni.

Nem találtam Nicika korábbi hozzászólását a tesztek érzékenységével kapcsolatban. Tudtok ebben segíteni?

Timi!
Le a kalappal azelőtt, amit vállalsz!
És szurkolunk, hogy minden sikerüljön.

Móni!
Most olvasom, hogy tervező vagy.
Nekünk épp szükségünk volna egy kis lakáson belüli átalakításra. Ilyesmiben tudsz segíteni? Szívesen adnánk munkát neked...
Persze babonából nem álltunk még neki (babaszoba a dolgozóból..stb), de nagyjából ki van találva, hogy mi kellene, csak képtelenek vagyunk rájönni hogyan.
Vendég

Móni
Én is örülnék az albumodnak Kép Addig is tervezgess csak sokat, úgy gyorsabban megy az idő jövő csütörtökig vagy péntekig Kép Hmmmmm...... már csak 9-et kell ám aludni, az nem is sok, 1 jegyű Kép

Annácska
Hát végülis lehet drukkolni Valinak, de most nem tudott UH-ra menni, ezért nem tudja hoyg egyáltalán van-e tüszője a clostytól. Cisztája nem volt a legutóbbi ellenőrzés alkalmával, az a lényeg Kép

Készülődök haza lassacskán, szép estét mindenkinek!

Tündi
Vendég

Neked is szép estét Tündi!
És nagyon köszönök mindent!
Hőmérőzés ide, vagy oda én szurkolok neked!

Réka
Vendég

Mohacska,
nagyon szepen koszonom a gyujtemenyt! Tegnap beszereztuk az Arnica Montana 9 es a Hypericum Perforatum 15 nevu kegyszereket, de ezek a szamok engem megkevertek. A parom mondta, hogy szuleshez kell, csak nem tudom, hogy jokat adtak-e? Szerinted hogyan tudnam ezt kideriteni?

Moni,
en is varom az albumot, imadom a lakasterveket. Apukam belsoepitesz volt es en is elvegeztem egy 2 eves lakberendezo sulit. Nagyon szeretem az epiteszet es lakberendezes vilagat!

Timi,
kitartas! Biztosan hamarosan kopogtat a baba nalatok is es ez apukad allapotara is nagyon jo hatassal lesz, majd meglatod!

Vanda
vanda72

Sziasztok lányok!

Köszi mégegyszer a dícséreteket. Most csak pár percem va, és csak átfutottam a napi termést, de holnap jövök több időre, és végigolvasok mindent. Estére itt még egy kép a cicaimádóknak, mert azt látom, akad köztünk jónéhány! Kép
Kép
Jó éjt!
Adri

Kép

Kép
adriana

Virág2!
Én is-e megoldás mellett döntöttem. Jól kiröhögtem magamat, miután az ijedtségem elmúlt. De csak úgy, hogy az érintett ne lássa Kép

Duddu!
Ilyen teszt nincs. meg kell várnod a mensi elmaradása utáni 2. napot. Söt még akkor sem biztos, hoyg kimutatja.
De hát amilyen szerencsés vagy? Kép

Ti ugye nem gondoljátok komolyan, hogy babátokkal a hasatokban, még ha az a szülés is bevesztek bármilyen gyógyszert, mégha az homeopátiás is. Szülés utáni 5. napon arzén származékot enni? Hát szerintem ez egy nem normális dolog. Közben minden törzykönyvezett készítménytől már a terhesség tervezésétől próbáltok megszabadulni. Szerintem gondoljátok végig ezeket.
Bocsi, hoyg nyers voltam, de ez most egy kicsit felrázorott...

Kép
narco

Sziasztok!

Bocs, hogy beleszólok a témába (főleg, hogy mostanában átmentem olvasó üzemmódba), de én úgy tudtam/tudom, hogy homeopátiás készítményeket nyugodtan lehet szedni a terhesség, szülés, szoptatás alatt. Ugyanis ezek a kis bogyók már nem tartalmazzák pl. az arzént vagy akár a higanyt, csak az anyagok jellege marad meg a szerben. Sokat ezért is szkeptikusak a homeopátiával szemben - azt mondják, gyógyítás a semmivel. De mégis működik Kép Egyébként olyan szer is létezik (nem tudom a nevét), amit a babának lehet adni közvetlenül szülés után, hogy segítsen kiheverni neki a szülés által okozott stresszt. Szóval én ezerszer inkább kipróbálnék egy homeós bogyót mondjuk ha nem elég erősek a fájások, minthogy nyomják belém az oxitocint és ágyhoz legyek kötve. Az kész horror lehet. Puszi és bocs mégegyszer, hogy beleszóltam.

KépKép

KépKép
timika

Réka
Nem tudom olvastad-e még Nárcisz hozzászólását, azért megcsináltad a tesztet? Egyébként Meának decemberben a 25. napon kimutatta a teszt a babát, te meg ezen már túl vagy. Igaz ez nagyon ritka, de azért van esély. Drukkolok, írjál mielőtt elutazol! Mikor is jöttök haza?

Tündi
Vendég

Sziasztok!

RékaKép
Hogy vagy ma? Nagyon szorítok!

TimiKép
Borítékolhatok neked egy zebrát? Úgy, mint pár hete Oliknak?
Nagyon kiváncsi vagyok mi sül ki ebből. Remélem valami nagyon jó!

MóniKép
Kitartás, már csak egy hét!
Lehet, hogy kicsit betett neked ez a kávé. Engem is mindig kiüt, ezért ha negyon nem megy az ébredés, akkor cappuccinot iszok. Persze legjobb lenne ilyenkor nem is felébredni Kép!

TündikeKép
Kitartás! Mindjárt itt a hétvége. Ha belegondolsz sokkal jobb a csütörtök, mint a hétfő!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Kép
Réka Kép
Nagyon drukkolok!

Stella Kép
Hogy állsz a ciklusoddal?

Unique Kép
Mi a helyzet nálad? Már nagyon kijárna neked egy zebra Kép

Annácska

annácska

Stella
Hát a tegnapi vidám pénteki hangulat után ma szörnyű szürke szombati van, és hogy én szombaton dolgozzak?!? Az teljesen kizárt Kép Asszem tegnap-ma lehetett tüszőrepim a szurkálásokból és társaiból ítélve, és a párom ma elutazik Kép Nem akarom hogy elmenjen, nem is a project miatt, hanem egyáltalán. Na de csak gyorsan itt lesz az a szombat amikor hazajön! Addig meg visszafestem az eget rózsaszínre... Kép

nyavalygós Tündi
Vendég

TündiKép
Festésben jó vagyok! Pláne akkor, ha rózsaszínről vagy szó kicsi szívecskékkel Kép!

AnnácskaKép
A ciklusommal? Hát, állok. A hőm az egekben és várja, hogy essen Kép!
Remélem nálatok kihalt már minden baci!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Lányok!

Csak olvasok és olvasok:-)

Tegnap jelenésem volt államtitkár úrnál, ezért nem voltam jelen. Már néztem, hogy van-e a sarokban kukroica, de nem volt:-))))

Réka!
Na mizu???

Tündi, hát szeretném én ilyen módon koordinálni, hogy ki mikor mit ír, hol tart, és még otthon is helyt állni, hát nagyon klassz csaj vagy!

Évi! Drukk megy, hozzál zebrát!

Réka!
Bogárszörny jó lehetett!!! Én ma egyszerqen elvágtam a kezem OLLÓVAL. Nem mesélem el, hogy milyen ördögi kacajban fakadt ki a kedves párom. Azt még nem tudja, hogy majd akkor lesz legközelebb kezemben olló, mikor a füle körül vágom a hajátKép

Most nincs olyan rossz kedvem, bár van egy olyan érzésem, hogy ebben a hónapban nem jön össze a lurkó, valahogy nem is tudom nem vagyok ráhangolódva.

Na írjatok, én meg olvasgatok.
Ja Narco homeopatikus szerekkel kapcsolatban én is szkeptikus vagyok, de ott olyan gigászi mennyiségeket esznek, hogy szerintem az placebo, és én mint agráros mondhatom, hogy sokkal több szermaradványt, meg hormont eszel meg amúgy mint ezekkel a szerekkel, sajna:-( DE én is azt mondom, hogy inkább ne egyen ilyesmit az ember lánya, ha nem muszály.

Na most nekiveselkedem a munkának, de jövök és olvasok ám!!!!

Juca

tjuca

Juca Kép
Mit kerestél te az államtitkárnál? Ilyen befolyásos emberke vagy Kép Megszánhatnál minket és lerendeltethetnéd, hogy mindenki kapjon egy babát a pocijába Kép
Nekem konkrét élményeim vannak a kukoricáról Kép

Stella Kép
Én azért a hőért imátkozom már másfél éve Kép
Mikor kellene, hogy leessen? Mikor randizol a sámánnal Kép
De ha ennyire belejöttél a festésbe látogass meg engem egy ecsettel Kép
Kép

Annácska

annácska

AnnácskaKép
Jövő hét elejére várom a mikulást, és a Sámánt is akkor kell majd hívnom.
nálunk már késza festés és végre minden a helyére került, úgyhogy még az is lehet, hogy megleplek Kép!
Ez a kép ismét nagyon jó!
Stella

Kép
stella9

Szia Lányok!

Háát nincs jó hírem. A teszt negatív lett. De a tegnapi mélyen depresszív hangulatom azért nem jött vissza.
Szomorkás vagyok, de mit tehetek? Mellesleg a vérzésfélém is kezd jobban hasonlítani a mensire, de még elég gyenge.

Talán jobb is így. Erre az útra muszáj elmennem és gondban lennénk, hogy mennyire táncoljak, vagy mennyire ne, meg mindenkinek magyarázni, hogy miért nem alkoholizálok a buliban (bár már kitaláltam a dumát, hogy antibiotikumot szedek...) Persze úgy mondom, mintha kényszerítenének. Azért ez egy nemzetközi fesztivál lesz, csak már fél lábbal kifelé vagyok az együttesből. Párommal együtt döntöttük el, hogy erre az utsó útra még elmegyek, mert hamarosan abbahagyom úgyis a táncot. Szóval igyekszem a jobb oldalát nézni.

Egyébként 2 hónapja u.ekkor volt már egy hasonló dolog. Hogy a várt menstruációm előtt egy héttel egy közpesen erős, de nem "olyan" vérzésem kezdődött (az esküvőnk előtt egy héttel...). A doki rögtön megultrahangozott (ezen nagyon csodálkoztam) de nem látott semmit. Azt mondta, lehet terhesség, lehet spontán vetélés, lehet felfázás, vagy fertőzés. De nyugodjak meg át fog menni menstruációba és aztán elmúlik. Ha nem, akkor csináljak tesztet és meglátjuk. Hát átment mensibe és ennyi.
Ez a mostani eléggé hasonlít arra. Érdekes, nem?

Szóval ma este utazom és csak jövő vasárnap érek haza. Azért viszek magammal egy tesztet, mert ha nem jön meg rendesen, megcsinálom. Hátha Nárcisznak lesz igaza. Valójában nem számítok erre, de talán jobb is így. Csak mostantól fogalmam sem lesz a ciklusomról, annak közepiről meg végképp nem.

Tündi!
Fessünk együtt rózsaszín eget! Fő az optimizmus. Úgy tűnik mindkettőnknek jövő hónapban van csak esélye.

Timi!
Azért neked még szurkolunk!

Tjuca!
Lehet, hogy pont most fog összejönni, mikor úgy érzed, hogy nem. Van egy barátnőm, akinek több, mint egy év után így lett babája, mikor azt mondta, most nem görcsöl rajta és nem is hiszi... erre láss csodát: Csongor lett belőle! Azóta még egy csöppsége van.

Köszi a drukkolást és több szerencsét Nektek!

Réka
Vendég

Juca Kép
Én egyszer belevágtam a párom fülébe hajvágáskor. Aztám miután kiröhögtem, majd kiengeszteltem, és nagyon óvatosan folytattam a hajvágást...
és megint belevágtam a fülébe. Na, azt már nehéz volt kimagyarázni, el sem tudom képzelni, hogy bénáztam ekkorát.
A legrosszabb, hogy persze abbahagyhatatlan nevetés jön rám ilyenkor. És tele szájjal vigyorogva, valahogy kevésbé hat őszintén, hogy nagyon sajnálom Kép

NárciszKép
Én is úgy tudom, mint Timika. Elvileg már nincs a a homepátisá anyagokban az össztevőből. C30 pédául azt jelenti, hogy 30szor higították százszorosára, a D12, meg hogy 12szer ezerszeresére. A higítások közben rázzák, dörzsölik, vagy ütögetik a cucot, attól függően, hogy milyen jellegű az anyag, így a higított közeg átveszi az eredeti anyag jellegét (rezgéseit meg ilyesmiket).
Ha jól tudom.

Tündi Kép
Szombatig csak kettőt kell aludni Kép
Addig is itt egy varázsmaci, akinek viditó varázslat (Cheer Up Spell) van a zsákocskájában Kép
Kép

wish

Annácska
Nagyon jó ez a kép, köszi Kép

Juca
Köszönöm szépen, kedves vagy, de asszem túlzol Kép

Stella
Ha nem boldogulok az égfestéssel, segítségül hívlak, jó? Kép
Ha jövő hét elejére jön a mikulás, akkor a sámán elutazása előttre esik a punkció és transzfer, nem? Eddig azt hittem hoyg utána Kép

Tündi
Vendég

Réka
Talán van még remény, jó ötlet hogy viszel magaddal tesztet! Akkor egyenlőre rakok kérdőjelet a cilusodhoz, és ha hazajöttél, akkor megirod hogy megjött-e rendesen és hányadik napon vagy, jó lesz így? Addig drukkolok! ÉS nagyon jó utat kívánok, érezd jól magad!
Rendben, fessük együtt rózsaszínre az eget! Kép

Wish
Köszi a varázs macit! Kép Nagyon kedves tőled Kép

Tündi
Vendég

Szóval kitáncolok mindent magamból!
Szerencse, hogy a művészetek ilyesmire nagyon alkalmasak!

Nekem fülvágós történetem nincsen, de egyszer úgy felnyírtam férjem haját, hogy a fodrász 2 hónapnyi növesztgetésigazítás során tudta helyrehozni. Azóta nem én nyírom a haját.

Ja és este még egy óriásbögöly is megtalált! Mi lesz velem Szlovákiában az erdő közepén!

Én is úgy tudom, hogy homeopátiás szereket magunkhoz lehet venni terhesség esetén is. Inkább az a gondom, hogy nem mindig bízom bennük.

Ezt a morcos időt! De hihetetlen: azzal hogy kiírtam magamból a dolgokat, sokkal jobban vagyok.
Úgyhogy vállalom a rózsaszínre festést.
De nem lehetne narancssárga? Az jobban tetszene!

Réka
Vendég

Timi
Örülök, hogy a papádat végre hazaengedték. És nagyon szorítok az államvizsgádhoz.

Réka
Én is szurkolok, hogy baba legyen.

Móni
Ez a terv album engem is nagyon érdekelne.Kép

Lányok ma olyan rossz a kedvem és olyan rosszul ébredtem, illetve aludtam is. Ma én is nyavajgós vagyok (ahogy Tündi is írtaKép). Már megint nagyon fáj a cicim és bár a férjemmel ezen mindig "összevitázunk" szerintem igenis nagyobb, mert, ami tavaly jó volt rám blúz annak mellben most feszül a gombja (jól nézek ki gondolhatjátok) most ebben vagyok itt munkahelyen és most fedeztem fel, hogyha nem vigyázok belátni.

De mindent összevetve nem is remélem, hogy beköltözött valakiKép. A hőm ma megint elindult lefelé és mivel ma van a 27. nap ez nem túl biztató...
Ja igen és a derekam is fáj megint. Hát ezek nagyon menszesz jelek..Kép

Amúgy akartam már kérdezni, hogy a hőm alapján nem oda gondolnám a peteérésem, mint ahova úgy esik, hogy a menszesz megjöveteltől vissza számolok 14 napot.. Biztos ez a 14 nap???vagy én vagyok hülye és ez a hőgörbe dolog nem is úgy van...???!!
Virag2

TündiKép
Hát épp ez az. Most már bármikor is jön meg (egy héten belül), a Sámán külhoni tartózkodásának idejére esik a pungi és a transzfer is.
De ügyes doki ő, majd megoldja. Ez már nem az én gondom.
Elkezdtem a szurizást és ha nem is egészen, de félig tutira átharapom a torkát, ha ezek után azt meri mondani, hogy bocsi, de mégiscsak kezdjünk inkább a jövő hónapban.
Én ezt azért kizártnak tartom (és így megmenekül a doki torka is Kép). Ilyen azért nem csinál. És ezek a szurik sem voltak olcsók (20eFt).
Azt tartom elképzelhetőnek, hogy a menzi megjövetele után pár napig (max egy hétig) és ezt a szurit kell kapnom (ez leállítja a petefészek saját működését és a hormontermelést) és majd utána indulnak az igazi stimus gyógyik.

RékaKép
Ha már máskor is előfordult hasonló, akkor szerintem kérd meg a dokid, hogy csináljon egy komplett hormonképet (3 vérvétel a cilkus alatt).
Mert lehet, hogy tényleg sárgatest elégtelenségről van szó és így hiába próbálkoztok, vagy nem fog megtapadni a babó, vagy korai vetélés lesz belöle.
Nem akarlak ijesztegetni, de jobb a végére járni a dolgoknak, mint hónapokig hiába küszködni!
Stella

Kép
stella9

Akkor rakok egy táblát zebrácska nélkül Kép De ami késik nem múlik, ezt biztosan tudom Kép

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Annácska, Réka, Vanda,
Ha tényleg kíváncsiak vagytok, akkor, ha lesz időm megcsinálom az albumot, csak most ki sem látszom a munkából.
Ha tudok szívesen segítek nektek a tervezésben, ha majd úgy alakul, hogy szükségetek lesz ráKép

Tündi,
Már csak 8-at kell aludni, már alig váromKép
Sajnálom, hogy rossz a kedved, de a szombat mindjárt itt van, és akkor hazajön a párodKép

Nárcisz,
Most nagyon megijesztettél, mert nekem napallergiám van, és muszáj valamit szednem, mert még akkor is kiütéses leszek, ha a boltig megyek el. Béta-karotint és lazacolajat szedek, és ezek segítenek is, de árthatnak a babának?

Stella,
Akkor jövőhéttől indul az újabb stimu? Most már biztosan sikerülni fog, hisz te már tényleg mindet megtettél ( és mennyit szenvedtél a fájdalomtólKép )

Réka,
SajnálomKép, bár lehet, hogy még korai volt, ha nem jön meg jövőhéten csinálj egy másik tesztet!

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!

Koszonom az osszes hozzaszolast homeopatia ugyben. Azt hiszem kicsit keson kezdtem el ezzel foglalkozni, igy most jol meg vagyok keveredve.

Ma is megyek ctg-re, jo lenne, ha mar mutatna valamit. Egyebkent azt hiszem most ment el a nyakdugom, de ebben sem vagyok biztos teljesen. Remelem bent talalom a dokimat is es megvizsgal, hogy akkor most mi is van valojaban ezzel a kicsifiuval? Valojaban orulok, hogy ennyire jol erzi magat odabent, csak azert izgulok, hogy nehogy valami akadaly miatt ne tudjon elindulni...

Vanda
vanda72

Tegnap este koncerten voltunk a párommal. A koncert nagyon jó volt, de az egész alatt iszonyatos hányingerem volt és fájdogált a hasam is, úgy mint menzi előtt szokott. Remélem ezek nem rossz jelek.

Kép
móni23

Sziasztok!

Réka
Én azért nagyon drukkolok, hátha még összejön a baba! :-) Miért hagyod abba a táncot? Jól gondolod meg, nehogy megbánd!

Virág, Tündi
Nekem se túl rózsás a napom!Tiszta hisztis, nyavajgós vagyok én is! Biztos az időjárás miatt van!
Na, meg persze valószínűleg az is közrejátszik, hogy most hívott a barátnőm, hogy babája lesz. Persze ő nem tervezte, és azt sem tudja mihhez kezdjen... hát nagyon jó, én tudnék mihez kezdeni! Valószínűleg kiszaladnék a világból meg vissza, ha velem ez történne. Persze az ő szemszögéből is meg kell nézni a dolgokat, de az egyenlőre nem megy, le kell előbb nyugodnom, hogy tisztán lássak...

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Tündi
Szegény és még el is utazik a párod. Kép Megpróbálom rózsaszínűre festeni az eget. Már süt is a nap! Kép

Dudu Kép
Nem lehet progi hiány? Attól is lehet pecsételés mensi előtt egy héttel.

Móni Kép
Nekem is fájt a hasam mint mensi előtt és hányingerem is volt.

Hoztam képet a cicámról. Remélem sikerül felrakni.

"Én vagyok A MACSKA"
Kép

"Aludtam! Grr..."
Kép

"Pszt! Vadászok!"
Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Réka Kép
Szerintem jobb ha rózsaszínben látjuk a világot mint narancssárgában Kép

Virág
Ha vannak férfi kollegáid, legalább nekik jó napjuk lesz ma Kép Amúgy nekem is úgy volt a múlt hónapban a ciklusom, hogy a menzitől visszaszámolva a 14 napot nagyon vaoszinütlennek tartom a tüszőrepit. Vagy mégiscsak akkor volt repim amikor felment a hőm és nem amikor leesett... Kép Ebben az esetben még nem kell eltemetnem ezt a hónapot Kép Sokszor tényleg a fene tudja hogy vannak ezek a dolgok Kép

Stella
Akor az lenne a jó hogy ha jövő hét utáni hétre tudnátok tolni, igaz? Jó hogy így meg tudsz bízni a Sámánban, ez fontos Kép Biztosan megoldja a kérdést! Pláne a torkáért! Kép

Tündi
Vendég

Majcsi
Sajnos nem sikerült a képeket felrakniKép

Virág
Virag2

Virág

Én kiléptem a netből és újra megnyitottam az egész babanetet és nekem így is látszik.

Majcsi
majcsi

Majcsi
Én is frissítettem és most már látomKép édes pofaKép
Virag2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?