Új privát üzeneted érkezett!

Dzsúd!
Ez szuper hír. Nagyon örülök neki! Kép
Már nézegettek nekik dolgokat, vagy babonából nem vesztek semmit?
Tényleg jó volt olvasni a soraidat, ömlik belöle a boldogság, ami nem csoda!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


DzsúdKépKép
Nagyon jó volt olvasni téged!
Örülök, hogy minden rendben.

ZsebiKép
Szerintem is távlati megérzés volt Trallala kérdése. Remélem hamarosan válaszoni fogsz ráKép!

Én nem kaptam semmilyen immunkikapcsolót! Miért ennyire más minden doki?
Sőt, még náthás sem voltam kb. ezer éve! Most akkor mi van? Kezdjem el átkozni az immunrendszerem? Remélem nem emiatt nem sikerült a megtapadás!
Kezdek paranoid lenni Kép! Most rohannom kell, azt hiszem valaki figyel ...
Stella

Kép
stella9
 
 


DzsúdKép
Én is csatlakozom a Csajokhoz, olyan jó volt a soraidat olvasni, remélem, néhány hónap múlva mi is írogathatunk már ilyen élményekről.
ZsebiKép
Ez biztos egy karmikus üzenet volt, csak egy kicsit korábban jött a kelleténél. Õsszel visszatérünk rá, oké?Kép
StellaKép
Semmiképpen ne kezd el átkozni az immunrendszered!Kép Inkább kérdezd meg a doktobácsit, lehet, hogy valamelyik gyógyid pont ezért van, csak nem tudtad. Amúgy meg ha nincs ilyen, akkor az is csak azt jelenti, hogy nem ezen múlik a dolog sikeressége, nem?
hajnesz
 
 

 
 

HajneszKép
Lehet, hogy tényleg nem ezen múlik.
Nekünk transzfer után csak utro van, az pedig nem erre való...

Kép
stella9
 
 


Lányok,
Annyira édesek vagytok!!!!! Remélem, tartja Bennetek a lelket a Dzsúd Bébik Kalandjai c. beszámoló sorozatom Kép

Zsebike,
Tralllala elszólása tutira nem véletlen Kép én (mi) ezt tutira tudjuk Kép
Még nem vettünk nekik semmit. Az igazság az, hogy barátoktól is kaptunk már 1-2 dolgot ajándékba, de nem tudtam nekik örülni, babonából, azért bevallom őszintén, sokszor még most sem hiszem el, hogy velem is megtörtént a Csoda... A neten nézegettem már, mikre van szükségük az elején (x2, ugye.. Kép), de nem merek venni még semmit. Állítólag a 7. hónapra jó ha megvannak az ikrek cuccai, mert ki tudja, mikor jönnek, de a férjemmel azt beszéltük, hogy csak kinézünk mindent, és az utsó pillanatban vesszük meg a dolgokat, ő se meri még elhinni. Egy konkrét dolgot már tettem: ültettem szét virágokat, és szép kis kaspókban került be egy pár a leendő gyerekszobába, azok már az ő virágaik Kép
Képzeljétek, felhívtam a Lelki köldökzsinóros pasit, hogy elmennék hozzá. Nagyon szimpi volt, és jövő hét elején visszahív, hogy mikorra van időpontja. És kapaszkodjatok meg: a telefonálás napján alig mocorogtak a Lurkók, de ahogy beszéltem a Raffai bácsival, elkezdtek mocorogni, majd egyre jobban és amikor leraktam a telefont, olyan nyüzsgést csaptak (pedig egyszerre ritkán mozognak), mintha be lennének teljesen sózva, hogy "Anya, mikor megyünk már?!? Mikor talákozunk már közelebbről Veled?!?". Nagyon megható volt. 10 perc után lecsillapodtak. Előtte egyszer történt ilyen erős diszkó csata bent: a férjem kint volt Bécsben múlt héten, és első este mikor felhívott, telefonálás közben ugyanilyen besózott hangulatba kerültek az Ikrek, szreintem tutira érzik, mi folyik körülöttük, nagyon édesek voltak Kép

Más: sztem ne agyaljatok a gyogyikon: amikor a pocitokban lesznek, próbáljatok nyugodtak maradni, élvezni az "együttlevést" a kicsikkel - érezni fogják, ebben biztos vagyok, és ez többet ér bármilyen gyogyinál. Szóval relax, sex, happiness Kép

Dzsúd
dzsúd
 
 


Wish,
nagy pocaksimi és üzenet átadva Kép
dzsúd
 
 


Dzsúd, Hajnesz, Stella, Wish!
Úgy legyen! REmélem is hogy ősszel az én babóim is beköltöznek, vagy csak egyedül az se baj. Kép Addig is örülni fogok a ti sikereteknek, az enyém lesz a legfiatalabb, bibi-bi.......

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi
ez aranyos Kép
addigra már jól fel leszel szerelkezve mindenféle jótanáccsal Kép

Jó hétvégét Mindannyiotoknak!
Dzsúd
dzsúd
 
 


Zsebi Kép
Ne aggódj, nem lesz nagy a korkülönbség Kép

Dzsúd Kép
Én mindig nagy lelkesedéssel olvasom a Dzsúd Bébik Kalandjai beszámolókat Kép
Ez tök érdekes, amit az Ikrek csinálnak. Biztos, hogy érzik mi történik körülöttük.

Én hallottam olyat, hogy volt egy kisgyerek, aki nagyon nehezen tanult meg beszélni és képtelen volt rendesen megtanulni magyarul, egyszerűen folyton rosszul ragozott és ilyesmi. Aztán négy éves korában visszaköltöztek külföldre, ahol a család lakott a terhesség alatt, és azt az idegen nyelvet se perc alatt megtanulta és jobban beszélte hamarosan, mint a magyart. Utánajártaka dolognak és kiderült, hogy állítólag az, hogy a pociban, folyton németül beszéltek körülötte "berögzült" az agyába és azért ment nehezen a magyar és könnyen a német.
Ugyan csak áttételesn ismerem a történetet (ismerösőm rokona), de elhiszem, hogy van ilyen.

Wish

wish
 
 


Wish,

ez baromi érdekes..el tudom képzelni, hogy van ilyen..hm..megdöbbentő.
dzsúd
 
 


Sziasztok Lányok,
Kicsit eltűntem, mert elég vacakul vagyok mostanában, munka után egyből spuri haza, és csak feküdni tudok, minden zajforrást kiiktatva Kép remélem, hogy ez még mindig a betegség, és nem a babóca(k) rosszalkodik(nak) Kép

Dzsúd Kép
annyira jó volt olvasni a babasztorit, hihtetlen érzések lehetnek ezek, én még mindig nem nagyon tudom elképzelni, elhinni, hogy lesz ilyenben részem.

Wish Kép
A másik topicban olvastam, hogy elkezdted a szurikat! Tudod sok fehérje, víz, mosoly, sex és tutira összejön Kép

Hajnesz Kép
Már csak 3 nap a stimuláló szurikig, ugye? A suprefact szuriktól nem fáj még a popsid? vagy pociba kapod őket?

Stella Kép
Neked meg elvileg már meg kellene lassan jönnie, és akkor indulhat neked is a stimu, ugye?

Zsebi Kép
Mikor indultok nyaralni? Már én is úúúúgy mennék, de mi csak szeptemberre mertük betervezni.

Jajjj lányok, úúúúgyizgulok értetek!!!!

pussz,
tralllala
tralllala
 
 


Tralllala!
Remélem nem lesz ez mindig így és hamarosan élvezni is fogod a pocakosodást. Tessék kihasználni minden percét mert oly hamar elrepül ez a 8 hónap!!!!
Mi majd augusztus 19-én indulunk nyaralni még odébb van, de így jó. Azért szeretek nyár végén menni, mert sokat helyettesítek a munkahelyemen és ilynkor ha visszajövök már senki nem megy szabira és nem fulladok bele a munkába. Főleg most hogy utána elhúzok lombikozni. Ez van..

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Tralllala,

ha csak arról van szó, hogy össze akarsz esni, mert annyira fáradt vagy, az nem a betegség jele, nem is a babák rosszalkodnak, hanem Terhes vagy Kép és ez ezzel jár. Én ájulásszerűen el tudtam terülni és szundítani 2-3 órákat napközben is. Aztán a 3. hónap után ez azért csillapodni fog, a 4. hónap végétől meg megint pörögni fogsz (mondjuk du.3-ig Kép aztán megint lajhárkodás estig). Szóval ne izgulj, csak ezek még ismeretlen érzések Neked. Most áll át a szervezeted hormonálisan és ez nagyon megterhelő a szervezet számára. Én a 16. héttől éreztem úgy, hogy jééé, megint ÉN vagyok Kép
Tessék sokat pihenni, nem zizegni, simizni a pocit.

Zsebi,
mindig olyan aranyos képekel tarkítod a leveleidet Kép

pussz,
Dzsúd
dzsúd
 
 


TralllalaKép
Hát, jó lenne ha megjönne, de szerintem csak jövő hét elején fog.
Addig is szúrom a Decapeptyl-t, bemelegítésként.
Pihenj annyit, amennyit a szervezeted kíván. Nem véletlenül vagy fáradt, dolgoznak a hormonok.

HajneszKép
24-én a stimus szurik indulnak vagy a Suprefact?
Úgy emlékszem, hogy a Supre, vagy nem?

WishKép
Hogy bírod a böködést?
Stella

Kép
stella9
 
 


Trallala Kép
Csatlakozom a többiekhez, pihenj amenyyit csak tudsz, ez a legfontosabb Kép
Nemsokára itt a második UHKép

Stella Kép
Köszönöm megvagyok egyelőre a böködéssel Kép Laci nagyon ügyes nővérke. Bár ma az egyik gonal-os fcskendő nagyon rossz volt, szorult benn a dugattyú, úgyhogy nem csúszott be olyan simán a szuri, mint máskor.

Szerintetek az lehet hogy már egy szuritól beindultak a petefészkek? Ma reggel éreztema kocsiban, hogy nem olyan kényelmes az ülés, mert feszít egy kicsit a hasam. Vagy ezek még csak pszihés érzések?

wish
 
 


WishKép
Szerintem simán lehet, végül is ezért kapjuk.
Beindultak és nagyon dolgoznak. Most nagyüzem folyik odabent! Tömegtermelésre kell átállni az eddigi havi egy darabos sorozatgyártásról.
Én is hallatnám a hangom, ha ilyesmi érne Kép!
Nagyon drukkolok!
Stella

Kép
stella9
 
 


Wish,
Tuti beindultak, én is egyből éreztem Kép

Most már biztos, hogy a betegség volt, mert ma már jól vagyok Kép pici émelygés, de hát az kit zavar Kép sajnos eddig egyfolytában hasmenésem volt migrénes fejgörcsökkel tarkítva, aludni sem bírtam egy kicsit sem... de ennek vége, mától újra pozitívan látom a világot Képképzeljétek ma először a babócával álmodtam, megszületett, egyből felpattantunk, és sétáltunk haza Kép
tralllala
 
 


Na jó, megnyugodtam Kép
Azért kérdeztem, mert a múltkor csak az első UH környékén keztdem el érezni. Bár akkor 4 napos hétvége volt és otthon punnyadtunk, nem melózni jártam, szóval lehet, hogy csak ezért érzem most jobban.
De az is lehet, hogy most jobban elkezdtek dolgozni, mert már be vannak járatva Kép

Stella Kép
El is felejtettem mondani, hogy vérvételnél volt egy lány akinek 31 tüszőt szívtak le. Azt mondta az utolsó két napban már csak összegörnyedve tudott járni.

A párom meg azon röhögött, hogy hogy van az, hogy a labornál ül 10 nő és ránézésre meg lehet mondani, hogy melyik öt közülük a lombikos Kép És tényleg, 99%-os biztonsággal meg lehet mondani. Biztos van valami az auránkban Kép

wish
 
 


Wish!
Drágám ne izgulj biztos beindultak még ugyan kicsik,meglátod az első uh-ig hatalmasra nőnek a tüszők és gyönyörű babák lesznek belőlük!!!! Kép
Küldöm folyamatosan az energiát!!!!!! Mikor is mész uh-ra először? Nektek nem penes a gonal? Valahogy én is szeretnék a hagyományos tűnél maradni, hát majd meglátjuk elhet-e választani.

Tralllala!
Örülök hogy ma már minden rendben, ez a fránya fejfájás is elhagyhatna végleg. Még egy hét és itt az uh. Kíváncsi vagyok nagyon hogy a pindurka beindult-e?

Dzsúd!
Hogy bírod a meleget! Nem tennél fel a pocakodról képet. Úgy megnézném!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi Kép
Sima szuriban kapuk a gonalt, az előrecsomagolt kis szettben. El is felejtettem kérdeznia dokimtól a pen-t. Bár ezzel sem vészes beadni.
Egyre jobban feszül a hasam. Na meg a gyomrom és a hólyagom is Kép Nyomatom a husit és a vizet, plusz desszertnek egy kefirt is ettem az ebédhez.
Pénteken megyek UH-ra, remélem sok tüsző lesz és szép vastag nyálkahártya Kép

Wish

wish
 
 


TralllalaKép
Örülök, hogy jobban vagy! És ez az álom! Nagyon tetszett, ilyeneket annyira jó álmodni!Kép
A Suprefact is stimus szuri lesz, csak szombattól szúrjuk, úgyhogy még nem fáj a poci!KépTessék sokat pihizni!!!
ZsebiKép
Jót mosolyogtam ezen az "utána elhúzok lombikozni" soron. Mintha csak azt írtad volna, hogy na megyek mosogatni. Hát ez már csak így megy itt minálunk, rutinos lombikozóknál...Kép De most utoljára!!!Kép
StellaKép
Te is kérdezted a Suprét. Nálunk ilyen nem volt, hogy előzetes gyógyik (kivéve a fogigátlót), aztán stimusok, itt egyszerre nyomatunk mindent. Pénteken Puregonnal kezdek, aztán szombattól mindkettő. Mielőbbi mikulást kívánok!!!
WishKép
Szépen beindultak a petefészkeid, pénteken már ott fog figyelni a sok kis Barackmagkezdemény!Kép Hú, ettől a dugattyú mizériás szuritól kicsit összerándult a gyomrom.
hajnesz
 
 


Hajnesz Kép
A suprefact azért kell, hogy a saját hormonműködésedet leállítsa, hogy ne zavarhasson be a stimulációba, legalábbis nekem ezt mondta a doki. végülis mindegy, a stimu része ez is Kép

Wish Kép
Én a 37 tüszőtől pont hogy görnyedni nem tudtam, feküdtem a kocsiban punkcióra menet Kép remélem neked is sok szép nagy tüsződ növöget!!!
tralllala
 
 


Tralllala Kép
Igen, emlékszem, hogy neked is sok tüsződ volt.
Hát gondolom, mindenkinek másképp könnyebb elviselni Kép Neked mennyit tudtak aztán leszívni belőle?
Örülök, hogy jobban vagy Kép

wish
 
 


Hali Wish,
Csak az egyik petefészkemből szívták le a tüszőket, 15 db-ot, a másikban azt mondták kicsik (bár én azt is el tudom képzelni, hogy nem akarták mindkettőt megbolygatni), a maradék 22 szerintem kb. csak mostanra szívódott fel, mostanra lett kisebb a pocim. ti tudjátok mennyi idő alatt szívódnak fel?
várjuk az infót a holnapi UH-ról!!!
tralllala
 
 


Zsebi,

a kedvedért bármit.. Kép
Hétvégén a Dunánál voltunk egy barátnőmnél, és ott készült a fotó. Csak erős idegzetűeknek, mert fürdőruhás Kép Pocak mérethez annyi, hogy a 20. héten járok, tehát félidős vagyok, ehhez képest van már egy jókora mérete... Kép

pussz,
Dzsúd
dzsúd
 
 


vmiért nem megy a képfeltöltés...de nem adom fel.....
dzsúd
 
 


<!--attachment: Dzs_d__s_az_Ikrek-235336.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*215.3*Dzs%fad+%e9s+az+Ikrek*Dzs%fad+%e9s+az+Ikrek%2ebmp --><center><pre>
KépDzsúd és az Ikrek
Dzsúd és az Ikrek.bmp (215.3 k)</pre></center><!--/attachment-->
dzsúd
 
 


hihi, szépek vagytok nagyon Kép
félidősen ilyen hatalmas poci... majd leestem a székről! én 16-17 hetesen megyek nyaralni, azt hittem akkor még szinte látszódni sem fog... minden esetre nem veszek magamnak bikinit Kép
tralllala
 
 


Dzsúd Kép
Nagyon helyes kismama vagy Kép
Már félidős vagy? De baromi gyorsan megy az idő Kép
Mire észbekapunk meg is születnek a kicsik.

wish
 
 


Dzsúd!Kép
Nem tudom megnézni! Valaki segítsen!!! Hiába kattintok rá nem nyitja meg lementeni sem engedi!!! Help!!!!!!!!!!!!

Tralllala!
Azért ő ikreket vár szóval neked biztos kissebb lesz a pocid. Ja párdon lehet hogy te is ikres vagy, csak a kicsi még nem mutatkozik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi Kép
Ezt próbáld meg:
<!--attachment: Dzsud_es_az_ikrek-235534.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*215.8**Dzsud_es_az_ikrek%2ebmp --><center><pre>
Kép
Dzsud_es_az_ikrek.bmp (215.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

wish
 
 


Kép
hajnesz
 
 


Ja, Dzsúd és az Ikrek!Kép
hajnesz
 
 


Lányok köszi!!!!! Kép

Dzsúd!
Gyönyörű kismama vagy!!! Fú és már ekkora a pocakod! !!!!! További jó babavárást kívánok!!!!!

Zsebi Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


DzsúdKép
Nagyon szép kismami vagy!

Én mag szokás szerint irigy Kép.
De már nem sokáig.

Tegnapi sztori:
A párom indulna dolgozni, én meg szokás szerinte nyafogok, hogy ne menjen.
Erre azt mondja, hogy de hát ő a családfentartó (no, persze) és hamarosan apuka is, ugyhogy muszáj mennie.
Azt hittem megzabálom, de mire hozzáláttam volna lelépett Kép.
Tök jófej volt!
Stella

Kép
stella9
 
 


Stella!
Akkor te most otthon vagy? Szabin? De jó neked!!!!!
Ne irigykedj neked is hamarosan ilyen szép pocakod lesz!!!!!!
Remélem mostmár tényleg megjön elvileg ezek a vackok ki tudják tolni, nekem egy két napott csúszott a spurefactól.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


ZsebiKép
Nekem még nem késik, csak türelmetlen vagyok!

Nem vagyok szabin, csak mikor én hazaérek a párom általában akkor megy dolgozni.
De csak akkor talizunk, ha nagyon sietek.
Szabin majd transzfer után leszek, de lehet, hogy akkor nem tudok majd netre jönni, mert otthon nincs.
Stella

Kép
stella9
 
 


DzsúdKép
Köszönjük a képet, tényleg gyönyörű és újabb reményt meríthettünk, hogy nekünk is lesz ilyen szép pocakunk!
StellaKép
Édi a Párod, tényleg jó fej!!! (Talán még az internetet is beszerelné Neked pihi idejére!Kép)
hajnesz
 
 


HajneszKép
Az tuti, hogy beszerelné, de hogy én nem férnék hozzá tőle, az is biztos. Még annyit sem látnám, mint most!
Hát, ezért nincs nálunk net.

Kép
stella9
 
 


Lányok,

nagyon édesek vagytok, hájjal kenegetitek a májamat Kép tessék jól az eszetekbe vésni, hogy hamarosan ilyen fotók készülnek rólatok is, pontosabban őszi meg téli képek, szóval csak a ruhák mennyisége fog változni rajtatok, mert a a pocak az fix, az ott lesz Kép
A barátnőm 2 éves kislánya is ott volt a Dunánál velünk, imádjuk egymást, és amikor mondtam neki, hogy "Emmácska, gyere, ülj az ölembe", csak annyit mondott hanyagul a válla felett: "Már tele van" KépKépKép

Nagyon szorítok Nektek, hajrá a kis Stella, Zsebi, Hajnesz Babákért és Wish-féle Barackmagokért Kép

Tralllala,
Te pedig készülj fel lelkileg, hogy ikrekkel igenis kb. ekkora hassal mész/gurulsz nyaralni KépKép

Majd két hónap múlva újra küldök képet, de akkor már csak a hasam lesz rajta Kép én nem fogok ráférni...

pussz,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Dzsúd, Tralllala!
Remélem jól vagytok és jól bírjátok ezt a hőséget!
Puszi a pociknak!

Tralllala!
A héten eldöl hányan is laknak odabent tiszta izgi nagyon kivi vagyok!!

Hajnesz!
Hogy állsz? Szorítok nagyon a tüsziknek és a nyálkahártyának!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Wish!!!! Kép
Mi volt pénteken UH-n???????????

Zsebi Kép
Igen, kiderül a héten Kép szerdán kellene mennem, de Apa Németországban, úgyhogy megpróbálom áttenni péntekre (addigra valószínűleg haza tud szökni Kép )
egyébként mi elég vacakul vagyunk, no nem a meleg miatt, csak a pocim rendetlenkedik, hányok, szédelgek... a vérnyomásom stabil 90-95/50...
Puszi átadva a kis UFÓ(k)nak Kép
tralllala
 
 


TralllalaKép
Már én is nagyon várom a friss híreket, szóval péntek! Látom, rókakoma megtalált, de hát ez így van jól. Persze, mondani könnyű...Remélem, nem időzik nálatok túl sokat és hamar elfelejtheted a pocakosságnak ezt a részét!
ZsebiKép
Nyomom a szurikat, de még inkább az elején vagyunk, eddig 5 volt a 19-ből, de azért ma mintha már egy picit elkezdtek volna mocorogni a petefészkeim. Persze víz, husi, joghurt, ami belefér!Kép
UH csak vasárnap lesz, de addig is továbbítom a drukkokat a hipofízisem felé!Kép
hajnesz
 
 


Tralllala,

Hányingerre próbáld meg a Salvus vizet, patikában lehet kapni, nekem bejött gyomorsavra (csak későn kaptam az infót...). Amint érzed, hogy felmegy a savad, igyál 3-4 kortyot, és semlegesíti a gyomorsavat. Hűtőben tárold, hűtve az igazi. Én vittem magammal mindig egy kis üvegbe áttöltve, ha mentünk vhova. Plusz este lefekvés előtt igyál meg egy pohár hideg tejet, az is megnyugtatja a gyomrodat. Én nem vagyok egy tejes típus, de a mai napig iszom este egy-egy bögrével, jót tesz a pocimnak.
Állítólag a B6 vitamin is csillapítja a hányingert - de bevallom, én a végén már azt is sugárban....

na kitartás, a 12. héttől tényleg csillapodik, és lassacskán el is múlik majd. Nagyon szar, tudom, de túl leszel rajta, ígérem Kép

Hányadik héten is vagytok??

Dzsúd
dzsúd
 
 


Tralllala,

ha ilyen rosszul vagy, lehet, hogy ketten lapulnak bent KépKép
Jujj, de izgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Dzsúd
dzsúd
 
 


Sziasztok Kép

TralllalaKép
Sajnálom, hogy rosszul vagy, de azért irigyellek is érte. Érted Kép
Péntekig izgulhatunk akkor, hogy hányan is laknak odabenn.... Szorítok, hogy minden a legjobban alakuljon.

Én voltam UH-on pénteken is és ma is, holnapután megyek megint. A punkció péntekre várható.
Úgy néz ki, hogy van 9 méretes tüszőm és még 5 kisebb, amiből egypár talán még beérik időre.
Mostmár kevesebb gonalt és menogont kell kapnom, de esténként cetrotide is jön hozzá. Azaz eggyel több bökés, de Apa már olyan profin csinálja, hogyha egyszer felhagy a programozással elmehet nővérkének Kép
A pocim persze egyre jobban feszül, mostmár nem nagyon esik jól sokat ülni. Holnap azért bemegyek dolgozni, lezárom a dolgaimat, aztán utánna pihit rendelek magamnak. Szerintem a dokim is azt fog csütörtöktől.

Wish

wish
 
 


Jajjj, de jól hangzik Wish Kép
Hajnesz, Wish Kép ugye nem felejtettétek a receptet: sok pihi, este séta, amikor már nincs nagyon meleg, rengeteg fehérje, víz, még több mosoly és egy kis sex Kép Apának is jár jutalom nővérkéskedésért Kép

köszi Dzsúd a biztatást, akkor már csak 5 hét Kép(szerdán töltjük be a 7 hetet) furcsa, én meg imádtam mindig a kakaót, joghurtokat, pudingokat, most meg nem hiszem, hogy le tudna csúszni... viszont sosem ettem meg a levest, most meg akár minden nap bírnék enni Kép kipróbálom ezt a vizet, a Magne B6-ot is elkezdtem tegnap, remélem segítenek. (ma déltől minden megmaradt bennem, hurrá Kép )
Mókás volt, vasárnap elmentünk Veresegyházára a Medvefarmra, meg szoktuk őket rendszeresen látogatni,eszembe sem jutott, hogy ez most nem a legjobb ötlet... a farkasokig el sem jutottunk, a róka gyorsabb volt Kép
tralllala
 
 


Tralllala Kép
szegény Medvék...a frászt hozod rájuk Kép Kép
nem akarlak lelombozni, de az, hogy fél napig nem hánytál, sajnos, nem jelent sokat...de az szuper, hogy legalább vmi benned maradt.

Szóval, akkor péntek a Nagy Nap: megtudjuk Tralllaláék hányan vannak Kép, és hogy Wishék hányan lesznek Kép

Hajnesz,
Hajrá a tüszőcskékkel!!! Kép

Stella,
Neked mikor is lesz a transzfer kb??

Zsebike,
A meleget jól bírom, de kizárólag a házban, remek hűvös van itt bent. Reggel szoktam sétálni meg este. Jövő héttől meg, ha minden jól megy, megyek tornázni heti 2x, már várom, tombol bennem az energia. Tegnap voltam a Lelki köldökzsinóros pasinál, szimpi volt nagyon, izginek tűnik a dolog, de most még csak beszélgettünk. Fetrappoltam hozzá a 2. emeletre, fújtattam is 10 percig, jól le is szúrt Kép ne zizegjek már ennyit Kép elvileg heti 2x kell majd mennem, csüt.-ön megyek legközelebb, de sztem csak a heti 1 alkalmat fogom bevállalni, mert elég drága, és ez már nem fér bele a büdzsénkbe... Kép (8 rugó egy alkalom nekem - családi nettó bevétel függő, becsületkassza van, én meg fenemód becsületes vagyok Kép, így ez a kis szeánsz havi 64 rugó lenne, ami azért luxus...), most jó sok mindent kell még a házon, kerten igazítanunk még az ikrek érkezése előtt, szóval lenne helye annak a pénznek. Szóval, ha belemegy a heti 1-be, és azt mondja, úgyis van értelme, megyek, ha nem, nem. Majd mesélek.
Készülsz már a nyaralásra?!? Fürdőruci, naptej, papucs, strandtörcsi már előkészítve, remélem Kép

Dzsúd
dzsúd
 
 


DzsúdKép
Hát, nem semmi, amibe ez a pasi kerülne!

Még nem tudom mikor lesz a transzfer, de talán holnap okosabb leszek.
Most eléggé fura lesz a stimum, mert a dokim külföldi tartózkodását is bele kell kalkulálni (hiába, egy jó Sámán pótolhatatlan)
Stella

Kép
stella9
 
 


Dzsúd Kép
Ez baromi drága. Remélem elég lesz a heti egy alkalom is. Kár, hogy tegnap még nem volt beszélgetés a babákkal. Nagyon kíváncsi vagyok Kép

Tralllala Kép
Még egy kicsit bírd ki. Aztán szívesen átveszem a rókádat Kép

Wish

wish
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?