Új privát üzeneted érkezett!

őő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:05-kor.
vas
 
 


Sziasztok!
Egyre nagyobb az elszántságom és ez nagyban nektek köszöhető.Még nem döntöttem, hogy melyikket választom.De megnéztem a Mindmegette.hu-t tényleg sok infó van.
Ildi! Ha a Norbi most megjelent könyvét (most ha meg gebedek sem jut eszembe a címe),- ahol össze van gyűjtve és rendszerezve a kaját hada- megszerzem az elegendő ?
Amikor a kér nagyot szültem fogyóztam utoljára úgy igazán.Akkor 12 kilót fogytam és tartottam az 58-60 kg -ot. Most ismét eljött a pillanat!
"Mérlegelek" ez jó szó ide, aztán döntök.
Majd jelentkezem: Susi
ssusi
 
 


Sziasztok,
hirtelen nagyon felporgott itt az eletKép.
Nagyon felkeltettetek az erdeklodesemet a 90 naposra, eddig egyaltalan nem ereztem ra kesztetest, de sajnos a Norbis nem jon be az eletmodomhoz (hajnal 3-korul fekszem, keson kelunk, nagy vacsora,reggeli semmi).
Annyi kerdes az elejen, hogy az adagok meg vannak szabva, vagy az adott fajtabol amennyi jolesik?
Eniko
enikonyc
 
 

 
 

poi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:05-kor.
vas
 
 


Sziasztok!
Enikő!
Normál adagokat ír,de én krumplistésztából csak két tányérral tudok megenni,keevsebbet nem,mert nekem kell,hogy jól lakjam,és vacsira is az egy szelet kenyér nekem az öklömnyi vastag egy szeletet jelentett,jól megpakolva sajttal,szalámival,és hozzá minden fiom friss:paradicsom,paprika,retek,ubi,stb.A lényeg inkább az benne,hogy nem keverjük a kajákat.De volt,hogy én sem bírtam,és olyankor bűnöztem rendesen,de végül is a 90 nap nem rövid idő,ha az ember egy kicsit enged a csábításnak,akkor utána megnyugszik,és újra jobban bírja.Mert azért nem mindig lehet ám beprogramozni,hogy ma kívánom a madártejet,és csak holnapután ehetném.De olyankor mindig szigorú voltam gyümölcsnapon,és helyrejött a mérleg.vannak stagnálási időszakok is,ezeket túl kell élni,de sikerül,mert mindig újra beindul.Én a gyümölcs napot szerettem a legjobban,mert akkor egész nap mértéktelenül zabálhattam,és ebben a melegben kifejezetten jól is esik,nem kívánom mindig a meleg kaját.A dinnye a legjobb,hogy már van.Tökmagot ettem,ha a sósat kívántam,azt úgyis lassan nyámnyogja az ember,és telik is vele az idő.Én is későn fekvő vagyok,és csak az elején volt nehéz megszoknom,hogy ha megettem az esti vacsimat,akkor mi legyen velem éjfélkor,mert bizony én is szeretek enni éjjel.Nem okoztam gondot magamnak,ettem,mostanában már dinnyét,és még ilyen kihágások mellett is fogytam 10kilót.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


úú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:06-kor.
vas
 
 


Sziasztok!

Ildikó!
Köszi a bókot a fiúk nevében is. Igen, tök spontán jöttek ( a fogantatás, és a születésük is az voltKép) nagyon meglepődtünk, mert nincs iker a családunkban.
Háát.. nem nagyon tervezünk negyedik babát, éppen most beszéltük a férjemmel, hogy ilyen fura lesz majd ha pár év múlva nem hallunk babasírást...
Ja, már hamarabb is akartam írni, nálunk is az idősebb fiú LeventeKép

Lányok,
én eddig mindig esténként mértem a súlyomat, de tanulva tőletek, ma reggel álltam rá a mérlegre. Így sikerélményem volt, mert ugye majdnem egy kilóval kevesebb voltam mint esteKép

Norbi könyv: Nekem csak az utolsó van meg, abban alig van duma, szinte csak a kódokat tartalmazza.
Ja, a görögdinnye 2-es benne. ( Vagy ezt lehet, az archívban volt téma? Időnként azt is olvasgatom.)
Viszont nem találtam benne diétás tejszínhabot. Szerintetek az hányas lehet? Kettes?

Ildikó2Kép
ildikó
 
 


Hello Kitti,
akkor ugy nez ki nem lesz gondom, mert mondjuk nekem nem kell semmibol ket tanyerral, de normalis adagokat szeretek enni, nem babaadagotKép. Este csak azert szeretek vacsizni, hogy a ferjemmel egyutt egyunk, de egyebkent nem dozsolok este. De remelem akkor ez nem lesz gond, ugyhog megyek is megnezem a mindmegetten a reszleteket! (egyebkent gyakran szoktam ezt hasznalni receptekre)Koszi az infot!
Eniko
enikonyc
 
 


Sziasztok!
Ildi! Köszi a Norbi könyvet. Nagyon rendi vagy! Szívesen beleolvasnék, ha kölcsönadod.Kedden vagy csütörtökön járok 6-7 ig tornázni, torna után elugorhatnék hozzátok. Mi a véleményed?
Hallottatok az 5 hét 5 kilós kúráról? Mit gondoltok róla? Nagyon drasztikus? De talán egyszer belefér nem?
Susi
ssusi
 
 


Sziasztok!!

Nagyon örülök hogy rátok találtam ugyanis én is fogyózom. A 90 napos diétát csinálom most tartok a 6. napnál. Az az igazság, hogy már egyszer csináltam a 90 naposat 60 napig és én nagyon meg voltam magammal elégedve csak sajnos közbe jött egy "problémám" amit már hála istennek elfelejtettem és vissza jött egy pár centi(nem kilók hanem centi jött vissza).
Ugyhogy most én is küzdök megint.

Most már én is jönni fogok hozzátok!

Csak most mennem kell mert vendégem érkezett!

krisztaa
krisztaa
 
 


Sziasztok!

Nagyon jó, hogy megtaláltalak titeket, ugyanis lassan fél éve küzdök, de nem bírok fogyni, illetve nagyon lassan. Ez a 90 napos elég bizalomgerjesztő, bár nem tudom, képes leszek-e betartani.
Az első gyermekemmel közel 20 kg-t híztam a terhesség alatt, amiből 4 maradt meg az első szülinapjára(így az elsőnél 4 kg plusszal indultam). Most a második 1 éves, vele csak 12 kg-t híztam,lement úgy 10,de a "versenysúlyomhoz még mindig hiányzik 8-10 kg mínusz.(164 cm és 65 kg vagyok)Az az igazság, hogy a diétát nem tudom betartani, a tornát meg max.1 hétig csinálom rendesen, aztán lassan mindig kimarad. Kitartás biztos lenne, mert 4 éve már végigcsináltam egy fogyókúrát, akkor fél év alatt fogytam 8 kg-t, de akkor még nem voltak gyerekeim és nem voltam hulla a nap végére(este 9 után meg már kinek van kedve tornázni).Így sajnos csak időnként tudok egy kicsit mozogni, bár tényleg szeretnék többet.
Ezt a 90 naposat viszont kipróbálom. Tényleg, ti mennyit tornáztatok mellette?
Sajna nekem is a hasammal és a fenekemmel van a legnagyobb gond, illetve a lábszáram térdtől lefelé hihetetlenül vastag(már-már aránytalan)Kép

Örülnék, ha valaki segítene és lelkesítene egy kicsit, ha fel akarnám adni.
KösziKép

Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok!

Susi!
Milyen az a 5 hetes kúra? Nem ismerem.

Kriszta, Boncsi!
Üdv itt! Igaz, még én is nagyon új vagyokKép
Torna: Sajna én sem tornázom, nincs sok kedvem 3 gyerek mellett, ha van egy kis szabadidőm, inkább babanetezésre használomKép

Ildikó
ildikó
 
 


poi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:06-kor.
vas
 
 


őő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:10-kor.
vas
 
 


Sziasztok!Én úgy fogyok a 90 napos mellett,hogy a 2 gyerkőc mellett(csak amit velük mozgok)nincs már sem időm,sem energiám a tornára.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!
Doktorkitti, köszi a bíztatást.Torna hiányában nem maradsz puha? Úgy értem ok, hogy lefogyunk, de formálódunk is valamennyire?(bocs, ha túl hülye vagyok, de én eddig mindig tornával fogyóztam)Kép
Boncsi
boncsi
 
 


Ne haragudjatok,Vasnak és Ildikónak is köszi az üdvözlést!Kép
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok!

Elnézést mert úgy el kellett rohannom a bejelentkezésemkor de vendégem jött és nem akartam megváratni.

Köszönöm mindenkinek az üdvözléstKép.

Boncsi!
Én tényleg tudlak téged biztatni hidd el ezzel a 90 napossal lhet fogyni. Legalábbis én fogytam és most megint elkezdtem. Most járok a 7. napon de már kezdem érezni hogy egy kicsit talán apadokKép)
Nekem nem inkább kilóban hanem centiben mérhető a változás(fogyás). Mindenki azt mondta mikor befejeztem a fogyózást, hogy biztos fogytam vagy 10 kilótKép) pedig csak 5 kilót fogytam de nagyon látványosan a hasamról és a combomról.
Ja és én nem tornáztam semmit csak amikor már csak megtartani akartam a súlyomat.
Tehát nincs mese el kell kezdeni a fogyót és kész.
Hidd el nálam nincs kisebb akarat ereje senkinek de engem a saját testem győzött le. Annyira nem bírtam elfogadni magam hogy inkább fogyóztam.
Ráadásul szerintem nem is éheztem mert mindig lehetett mit enni.
Úgyhogy hajrá el kell kezdeni!Kép)

Krisztaa
krisztaa
 
 


Ildikó!
Megpróbálok eljutni holnap a Paksy Andihoz, ahogy írtad. Előre is köszi! A hétre még befizettem az ebédet (tudjátok , amit házhoz hoznak) , de utána rajtolok! Már szinte várom is. Persze ez nagyban ennek a lelkes csapatnak köszönhető.
Susi
ssusi
 
 


Ildikó!
Megpróbálok eljutni holnap a Paksy Andihoz, ahogy írtad. Előre is köszi! A hétre még befizettem az ebédet (tudjátok , amit házhoz hoznak) , de utána rajtolok! Már szinte várom is. Persze ez nagyban ennek a lelkes csapatnak köszönhető.
Susi
ssusi
 
 


Szia Krisztaa!
Nagyon köszi!
Azt hiszem, holnap elkezdem.
Nálam is az a gond, hogy én nem tudom elfogadni magam, mások azt mndják, mit akarok, 2 gyereket szültem, de ez nem így van!Azért még nem muszáj úszógumival és terepszerű narancsbőrös lábakkal élni,legalábbis iszonyú frusztrálttá tesz(elég ha azt mondom, hogy már csak nadrágban vagyok hajlandó kimenni az utcára,de az sem lehet halásznál rövidebb).Kép
Egy szónak is száz a vége, holnap elkezdem, köszönöm a lelkesítést, és alig várom, hogy lássam az eredményt!Kép
Majd beszámolok Kép
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok,
en itt egy baratnommel egyutt holnap kezdem a kilencven naposat. Remelem en is, hog ezt sikerul majd betartaniKép Vegulis harom honap tok belethato ido, es a nyar nekem csak segit.
Boncsi akkor egyutt kezdjuk, remelem meg lesz mas is itt aki most kezd es akkor tudjuk egyutt csinalni. En a leheto legjobb esetben 7-8kg-t akarok fogyni. Sajnos ez a gyerek ota ram van tapadva, na de majd most vegre lemegy remelem.
Eniko
enikonyc
 
 


Sziasztok!
Enikő!Örülök, hogy lesz, akivel elejétől együtt csinálom!Én is kb.8-10 kg-t szeretnék fogyni.
Már a reggelin túl vagyok, de már kicsit szenvedek, mert az almánál kicsit többet szoktam reggelizni(nem sokkal, mert csak 1 szelet kenyeret, de az valamivel tartalmasabb).Meg hát itt mosolyog a kóla és a túrórudi a hűtőben és nem nyúlhatok hozzájuk...Kép
De muszáj fogyni!(úristen, mit gondolhattok, hogy már az elején így szenvedek!De légyszi erősítsetek meg, hogy az elején a legnehezebb,amíg átállok erre a rendszerre!)
Most megyek és nézek pár 90 napos receptet.
Boncsi
boncsi
 
 


Szia Boncsi,
nekem a reggelivel csak az volt a baj, hogy kellett reggelizni, mert nem szoktam, de egy almat azert megettem. Szerintem egyebkent dietas kolat ihatsz, szerencsere en amugy is csak azt iszok.
Nekem is gondom van, mert tegnap a ferjemnek akartam csinalni toltott kaposztat, de nem ugy jott ki, es megigertem ma bepotolom. Vegulis, ha csinalok olyat is amibe csak hus toltelek van rizs nelkul, akkor az nekem is jo. Aztan majd keresgelhetem az enyemet az edenybenKép.
Turo rudit szerintem gyorsan add oda a gyerekeknek, mert azt nem tudom melyik napra tudnad berakni.
Eniko
enikonyc
 
 


Sziasztok!
Szia Enikő!
Sikerült az első napom.Igencsak szenvedtem délelőtt vége felé, de a jó kis tojásos,virslis salátám egy kis energiát adott úgy 4-ig, amikoris megint elkezdett korogni a hasam és kezdtem baromi fáradt és gyenge lenni.
most ettem meg a vacsimat, de őszintén szólva nem nagyon kívántam. De kész, megcsináltam az első napot! Kép
Holnap már könnyű lesz, borsós hagymás rizst csinálok magamnak(ezt választottam a sok recept közül az első 2.napra. Aztán már alig várom a tésztás napot, legalább nem leszek olyan éhes aznap.
A diétás kólára nem is gondoltam, köszi.A rudit pedig megkapták tízóraira.Kb.háromszor olyan erősen éreztem az illatát, mint egyébként.Kép
Sikerült kihalászni egy sima húsos gombócot a fazék aljáról?KépKépKép
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok!
Enikő, Bonci! Kitartás! Én is jövőhéten tervezem a kezdést.8 kg -t szeretnék fogyni.De már a héten is igyekszem felkészíteni magam.
Kedves Ildikó!
Köszi a könyvet. Már el is kezdtem olvasni.Nagyon elszánt vagyok .Remélem sikerül.
A kisfiad hogy van? Lázas lett? Gondoltam, hogy megvárlak, de talán jobb így hiszen utána csak rá kellett öszpontosítanod. Majd legközelebb felteszem a kérdéseimet.
Susi
ssusi
 
 


Sziasztok!

Már írtam egyszer a topikba a mozgás kapcsán.
És azért írok megint, mert akkor azt írtam, hogy nem hiszek az Update-ben.
Azóta viszont adtam egy esélyt neki (3 gyerekem van, meglehetősen nehéz kalóriát számlálgatnom, vagy mást főznöm nekik, de fogynom kell) és működik.KépKép
Eddig 3 hét alatt 3-4 kg ment le, stabilan (korábban sem a súly megtartása volt a gondom, hanem az olyan időszakok, amikor nem lehet ellenőrizni, hogy mitől hízok (terhesség), akkor nem figyeltem).
74,4 kg-val mérlegeltem 3 hete (162 cm vagyok, sajnos ez így elég sok) és ma reggel 70,4 kg-t mértem. Persze szeretnék minél többet leadni idővel, de elsőre a célom 64 kg.
És nem mozgok (mindenképpen szeretnék, de eddig még nem sikerült beilleszteni a mindennapjaimba). Viszont még szopiztatok, így azért nem mindegy, hogy mit eszek, drasztikus fogyókúrába nem kezdhetek, de így minden egészségeset ehetek, kiegyensúlyozottan.
Azt gondoltam, hogy hiányozni fognak este a nem ehető dolgok, de én nagyon szeretem a salátaféléket hússal, úgyhogy nem hiányzik a krumpli, rizs, tészta este.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!

Már rég nem írtam, de azért olvasgatok! Nekem megállt a mérleg néhány héttel ezelőtt 54,5 kilónál, és nem változott. Most néhány napja látom, hogy 54, de hát ilyen melegben nem is igen eszek...nem is ezért jöttem, hanem azért, mert eszembe jutott, hogy van egy két hetes fogyókúra, amit én már kétszer is megcsináltam. Egyszer két évvel ezelőtt, egyszer pedig néhány hónapja. Elég drasztikus, napi 1000 kalória, de hatékony!! Igazából annak való, akinek nagyobb súlyfeleslege van. Nálam csak 3 kiló ment le a két hét alatt, de pl. a sógórnőm (akin több volt a felesleg) 7 kilót adott le vele, Anyu pedig ötöt. Az is jó benne, hogy valahogy hozzászokik a szervezet, én utána nem jön a zabálás...eddig még egyikünk sem hízott vissza utána..
Szóval, ha valaki ki szeretné próbálni, szívesen felteszem ide:

A BÉCSI TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI INTÉZET DIÉTAAJÁNLATA

Alapszabály: cukor, zsír, alkohol tilos! Legfeljebb kevés olaj használata megengedett, és kevés só használata ajánlott.

Ital: víz vagy ásványvíz

A diéta egy hétig tart, utána azonnal megismétlendő.

Ha a diéta pontosan be van tartva, a legkisebb vétkezés is katasztrófális. Két hét alatt 8-10 kg-ot lehet leadni.

AZ EBÉDET ÉS A VACSORÁT NEM SZABAD FELCSERÉLNI!!!

EZÁLTAL A SZERVEZET EGY ANYAGCSEREVÁLTOZÁST VESZ FEL, ÉS HÁROM ÉVIG NEM ÁLL HÍZÁS ELÕ.

A diétát HÉTFÕN vagy SZERDÁN kell megkezdeni!

1. nap (H. v. Sze.):

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


őő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:11-kor.
vas
 
 


Sziasztok!

Olvastam mindenkit! Nagyon örülök, hogy sikerült az első nap aki most kezdte!
Én most vagyok a 9. nap és teljesen jól érzem magam. Sokat akarok fogyniKép

Juborka!

Olvastam a profilod él láttam, hgoy nem vagyunk egymástól messzeKép Ugyanis én hajdúszoboszlói vgyokKép
Én is hallodtam már erről a fogyiról. Bár nekem ez túl drasztikus. Bár én azt vallom hogy mindenkinek mg kell találni a saját fogyókuráját mert ha az egyikőnknek sikerül lefogyni egy fogyitól az nem biztos hogy a másiknak sikerül.
Meg kell próbálni. Nekem nagyon bejött ez a 90 napos.

Ennyit egyelőre!

Krisztaa
krisztaa
 
 


Szia Boncsi,
epp a reggeli almamat eszemKép (itt hat oraval kevesebb van, mint otthon). Hat a tegnapi nap szerintem nem sikerult tokeletesen, bar nem tudom vanillias joghurt belefer? Te megittad a levest? Hat nekem sajnos nincs is olyan levesem itthon most, de nem tudom muszaly e. Na de legalabb probalom, a baratnom nem kezdte el, valami hulye indoka van ra, na de nem baj.
Egyebkent a rokonsag is csinalni akarja, de csak akkor ha en lefogyok veleKép Hogy megy a masodik nap neked?
Szia Kriszta, Jo, hogy egy hettel elottunk jarsz, legalabb frissen kapjuk a tapasztalatotKép. Eddig fogytal mar valamit?
Lanyok,
Meg egy kerdes, a reggeli gyumolcsbe a banan beletartozik? Vagy konkretan mit lehet enni?
Eniko
enikonyc
 
 


Sziasztok!

Boncsi, Enikő!
Kitartás az első napokhoz!Kép

Igaz, én update-s fogyin vagyok, de már 4 hét alatt egész jól hozzászoktam, jobban nézem az órátKép és aszerint étkezem...

Beszti!
Sok sikert a további update-hez!Kép
Én most uzsonnáztam, tartalma: 1 norbi rúd, egy paradicsom mozarella sajttal.
Viszont jól beebédeltem, sült oldalast ettem burgonyával....

Ildikó2
ildikó
 
 


Sziasztok!

Enikő!
Végeztem a második nappal is, ez már nem volt olyan nehéz, mivel nagyon szeretem a rizst, és hagymás borsós rizibizit csináltam. Levest én sem ittam tegnap, mert csak bablevesem volt és hányingerem lett, hogy belegondoltam,milyen lesz a paradicsomos tojásos saláta után.
Én ma dinnyét reggeliztem, mert a lányom mindenképpen enni akart reggeli után, és csorgott utána a nyálam. Hiába, a dinnye az egyik kedvenc gyümölcsöm, nem bírtam még két napig...Kép
Jó sok vizet iszom, kétszer annyit pisilek, mint ált., ez gondolom jó.És már alig várom a holnapot. Találtam a mindmegettén egy nagyon fini receptet, azt csinálom meg(fodros nagykockát almával,dióval, lekvárral,vaníliás pudinggal,nyammnyamm)Kép Szóval már nagyon várom.
kicsit félek a víznaptól, hogy mennyire gyengít le, de biztos túlélhető.
Egyébként merrefelé vagy?
Neked hogy ment a 2.nap?

Juborka diétája nekem is túl drasztikusnak tűnik, azt már tényleg nem tudnám megcsinálni.

Kriszta! Mennyit fogytál a 9 nap alatt? Csak érdekelne, hogy kb.milyen gyorsan várható változás, mert 1 hónap múlva nyaralni megyünk.Kép Köszi.

Sziasztok!Megyek, mozgok egy kicsit.Kép
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok!
Hajrá mindenkinek!
Én a héten csak a szénhidrátot üzöm el az étrendemből, mivel be van fizetve kaja és sajnálom kivágni a kukába.Rám mindig délután jön a vágy, hogy azonnal valami finomat benyomni.Ma a fiam a konyhaasztalom hagyott egy csomó csokikát. Már a markomban tartottam, hogy csak egyet, az nem fog megártani. De szerencsére kapcsoltam és nem is kellett nagyon győzködnöm magam. Bárcsak mindig így lenne!!!!
A Norbi könyve is itt lebeg a szemem előtt. "zsírbörtön" Ezt a szót szereti használni.
Jövő héttől pedig az 5 hét 5 kilós diétával indulok. Sőt még a párom is velem tart. Ez a kúra megszabja minden napra a menüt 5 héten keresztül.(Ildikó, te kérdezted egyik hozzászólásodban)Az 5 hét után pedig azt hiszem Update következik.
ssusi
 
 


Szia Boncsi,
hat ma mar elrontottam csokis kekszel, hat nem birtam vele holnapig varniKép, de kenyeret, tesztafelet egyaltalan nem eszek mar tegnap ota, azt majd holnap. Nalam is rizs ma a menu.
A gyumolcsnap az erdekes lesz, mert en nem nagyon szeretek semmi gyumolcsot bananon kivul, de eddig a reggeli almat szigoruan betartottam. (szerintem dinnyet is es barmilyen gyumolcsot lehet reggelre enni, na persze nem egy tiz kilosat)
Szerencsere eddig semmi fejtorest nem okozott mit fozzek, mert annyi mindent tudnek minden nap. Az nem gond, hogy a tesztaban puding is van, mert szerintem tejes dolgokat a feherje napon kellene enni? Igaz sok receptet latok a mindmegetten ami ellentmondasos (pl. borsos teszta, de borsot a kemenyitonapon kellene enni).
Eniko
enikonyc
 
 


Szia Enikő!
A receptben nincs tej, hanem egy kis víz kell hozzá.Aztán, hogy milyen lesz...?Kipróbáljuk.
Elárulom, hogy én meg fagyit ettem tegnap.De teljesen véletlenül.A család elment sétálni, és jött a férjemnek az ötlet, hogy fagyizzunk.Persze halál nyugodtan rávágtam, hogy persze. Már a felénél jártam, amikor rájöttem, hogy nem is lehetne ennem(szerencsére csak egy gombóc volt).Gondolhatod,milyen jól esett ezek után...Kép
Szerintem holnap én is almát és banánt fogok enni, mert a barack még nagyon drága, a dinnye is(tegnap majdnem szívrohamot kaptam, amikor egy negyed dinnyéért elkért a zöldséges 500 Ft-ot.És 5 perc múlva jöttem rá, hogy a gyümi nap csak holnapután lesz).
Tegnap este tornáztam egy kicsit és meglepődve vettem észre, hogy jobban ment, mint amikor "több energiát veszek magamhoz".Azt hittem, hogy gyengébb leszek. Igaz csak az alakformáló gyakorlatokat csináltam meg, az ugrabugrát kihagytam.

Te mikor méred majd meg először magad?(úgy értem súly-és centiveszteséget)Az első kör után?

Többieknek hogy megy?
Sziasztok!

Boncsi
boncsi
 
 


sziasztok!

Enikonyc!Boncsi!

Én mindig csak a gyümi nap után mérem magam mert ezt is javasolják. Úgy néz ki, hogy a második negy nap után egy jó másfél kiló ment le. Én nagyon mg vagyok elégedve. Ja és a lényeg, hgoy nem csak a mérleg mutatja hanem a ruháim is tehát a centik is mgindultak. Tehtá ne hagyjátok abba mert eredményes leszKép!!!!!!!!
De-t bármilyen gyümit lehet enni nemcsak almát mindegy mit csak gyümi legyen.
Gyümi napon én úgy szoktam csinálni, hogy előre elkészítek egy nagy tál gyümi salit(pl.: eper+banán most mert ennek van szezonja télen alma+banán+narancs)és ezt előveszem amikor éhes vagyok. Nekem nem jött be, hogy eszek egy almát aegy banánt. Mert ha nagyon éhes leszek akkor már nincs türelmem elkésziteni a salit hanem eszek amit találok a hűtőbe. Nagyon fontos, hogy nem szabad elérni azt az állapotot hogy nagyon éhes legyél mert akkor nem tudod tartani a diétát. Inkább többször kell keveset enni hogy ne legyél nagyon éhes mégvalami a farkasétvágy ellen a zöld tea. Tényleg étvágycsökkentő hatása van és el tudod vele kerülni a nagy éhséget. Most meg nyáron jól le kell húteni és így szerintem még jól is esikKép.
Nekem a kedvenc napom a gyümi nap mert akkor egész nap lehet enni és utána tudom hogy jön a mérlegelés és akkor jön az öröm hogy megint lement egy kicsi.

Nagyjából ennyi!
Jövök holnap is!

Krisztaa
krisztaa
 
 


Sziasztok!
Köszi Krisztaa!Igazából ma éreztem azt, hogy nem vagyok éhes a köztes időkben.Ez jó.És tornáztam is délután(meg tegnap este is)és még estére is tervezek egy kis mozgást.Valahogy több energiám van, mióta diétázom.Jól működöm?Kép
Egyébként most sütöm a kalácsot(még nagymamám receptje, nagyon fincsi, a család is jobban szereti), az lesz a vacsora mindenkinek.
Holnap meg lehet falni a gyümölcsöket, ettől egy kicsit félek, mert nem szeretek sok gyümölcsöt enni, nekem egy napra elég egy alma vagy egy banán, vagy bármi, de max.2-3 db-nál nem tudok többet enni. Hát majd meglátjuk.

Egyébként a férjem megjegyezte, hogy más lett a fenekem. Létezik ez? Azt mondja komoly, de szerintem csak inspirálni akar.KépAranyos.

Enikő,neked hogy ment?

Tényleg, és víznapot hanyadik forduló után tartotok?

Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok,
a mai nappal egyenlore nem volt problema, meg csak azt kell kitalalnom mi legyen a vacsi. Boncsi milyen volt a teszta, azaz a puding vizzel?
En allandoan meregetem magam, pedig tudom nem kellene, de hatha egyszer meglepetes erKép Centivel sose szoktam azt ugyis erezni a ruhakon.
Viz napot talan jovohetre betervezek egyet, meg nem tudom.
En New Yorkban vagyok.
Eniko
enikonyc
 
 


Szia Enikő!
Közben megtaláltalak az archivban.
A rakott tészta fincsi lett, de természetesen a puding nem keményedett meg, úgyhogy egy kicsit vizes volt a tészta, de finom(pedig pont a vaníliás pudingot vártam)Kép
Méregetni nem szoktam magam(mondjuk kicsit nehéz megállniKép ), de szombaton megyünk anyósékhoz, múltkor is azon a mérlegen mértem magam, majd meglátjuk,mit mutat most(remélem,nem fogok csalódni, úgy 1 kg-t várok kb.)Beépítettem a tornát is, talán így gyorsabban fog menni az átalakulás(legalábbis külsőre)Kép

Egész erősnek érzem most magam(testileg-lelkileg, leszámítva az izomlázat), nem is olyan nehéz, neked is kitartás!

Megyek reggelit készíteni a családnak(én már befaltam a dinnye maradékát-eltettem magamnak egy szeletet mára).

Szia!
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok Csajok!
Van itt valaki?
Rosszul vagyok, ennem kell, meghalok éhen!!!!!!!!
A gyümölcsök nem érnek semmit, mintha vizet innék, ráadásul a terhességem óta nem is nagyon tudok gyümölcsöt enni, csak egy pár falatot(ma összesen egy fél sárgadinnyét ettem és egy almát, ja és egy kis szelet görögdinnyét).nagyon éhes vagyok, alig várom a holnap delet, és még rosszabb, hogy elgondoltam, mit fogok enni, és nagyon közel járok ahhoz, hogy megegyek valamit a hűtőböl,mert csak egyre éhesebb vagyok a gondolatra, hogy holnap mi mindent ehetek.
Segítség, mindig emiatt esnek kútba a fogyókúráim.
Most szeretném végigcsinálni, de már nagyon fáj a gyomrom, gyümölcs gondolatára pedig már hányingerem van.
Kibírom én holnapig????
boncsi
 
 


úú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:11-kor.
vas
 
 


Szia Ildi1!
Sajnos a lefekvés nem jött be, mert félpercenként megyek a fiamhoz, nem tudom, mi van vele, lehet, hogy egy újabb fog...?
Előrébb láttam, hogy valaki írta a zöld teát, mint étvágycsökkentőt. Ez bejött.
Egyébként nem kellene ma éheznem, ha bírnék egy csomó gyümölcsöt enni(lehet, hogy erre a célra a banán alkalmasabb lett volna, majd legközelebb), de sajnos ez nem megy( a lányom érkezése előtt imádtam a gyümisalátát, de a terhesség alatt teljesen megundorodtam tőle és azóta szinte alig eszem gyümölcsöt)Kép
Én is próbáltam a Norbisat, de nem tudtam betartani, mindig mást ettem volna, mint amit szabad, és igazából nem tudtam fejbentartani, hogy mikor mit lehet(pedig biztos nem olyan nehéz, szerintem csak lustaság voltKép ).
Szóval most egy kicsit csillapodott az éhségérzetem, és lassan azt hiszem, lefekszem, mert kezdek álmos lenni(bár nem tudom, mennyit fogok aludni a fiamtól).
Jó éjt!
Boncsi
boncsi
 
 


Boncsi!
Ne add fel! Gondolj arra , hogy ki kell cserélni csupa kisebb méretüre a ruhatárad! Hogy jobban tetszel majd magadnak, a férjednek! Mindenki észreveszi majd a pozitív változást! És kérdezgetik , hogyan csináltad! Te pedig fürdesz a tekintetekben!
Az alvás tényleg jó ötlet!A banán talán jobban "jóllakat" nem?És talán a jövő héten már nem lesz annyira tragikus a dolog.
Sok sikert!
Susi
ssusi
 
 


Látod! Egyszerre küldük az üzit!A tied ért ide előbb.
Szép álmokat mindenkinek!
Susi
ssusi
 
 


Szia Boncsi,
hat en ettem reggelre a szokasos almat, aztan nagyon el voltam foglalva, utanna meg meg a parkba el kellett mennem a fiammal es persze venni valami gyumolcsot. A lenyeg, hogy este hetig azon az alman kivul semmit nem ettem, szoval jo ehes lettem mire hazaertem (ez egyebkent is elo szokott fordulni). Sajna nekem ket banan se segitett. Vettem ugyan szolot es narancsot, de en se szeretem a gyumolcsot egyaltalan....ugyhogy ma is elrontottam egy kis kukorica-chipssel, de vacsira mostmar el leszek a gyumolcson. Ettol fuggetlenul szerintem a masodik kor (masodik negy nap) szerintem mar jobban fog menni, mert nem erzem annyira megeroltetonek a dolgot. En egyenlore meg nem vagyok elkeseredve, mert eddig meg csak el se kezdtem egyik fogyokurat se, ezt legalabb csinalom valahogy (a merleg egyenlore jo iranyba mozog, de csak egy kicsitKép.
Remelem Te kibirtad valahogy!
Kriszta,
sajnos nem hallgattam a jotanacsra, de ez azert volt, mert nem vettem meg tegnap a gyumolcsot, igy nem tudtam a salit elkesziteni, de sajnos addig szorakoztam ma, hogy ugy jartam ahogy irtad korabbanKép
Eniko
enikonyc
 
 


Sziasztok!
Susi! Köszi szépen a bíztatást, teljesen igazad van, már alig várom azokat a tekinteteket!KépKép
Egyébként elég pocsék éjszakám volt,a lányom látott valami piros szemű bácsit a szobájában, aki nézte őket, gyorsan kihoztam, úgy bújt hozzám, még soha nem láttam így félni.(rám is átragadt)Aztán most reggel mondja, hogy itt is volt nálunk és fogta a hajamat és nézte őt(ettől még jobban kivert a víz, szerintem nem álmodott, mert előtte volt kint pisilni, és még egy párszor behívott a szobájába)Félelmetes!

Enikő! Túl vagyok rajta, a banánt azért kipróbálom majd. Egyébként én is úgy gondolom, hogy a köv.kör könnyebb lesz. Én majd csak holnap mérem magam.Már előre félek tőle.KépKép

Mennem kell...
Sziasztok!
boncsi
 
 


óó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:12-kor.
vas
 
 


Sziasztok!
Szia Ildikó!De jó nektek!Kép Mi majd 3 és fél hét múlva megyünk, de sajna csak 5 napra(ennyit tudtunk megoldani a férjem munkája miatt), de már azt is alig várom!!!Két hét...Belegondolni is nagyon jó, addig gondtalanul nyaralgatni...
A banánnal nem tudom, mi van, ajánlották, gyüminapon biztos lehet enni.(mondjuk valószínűleg nem ez az,amit korlátlanul falhat az ember, de azért 1-től még nem dől össze a fogyikúra)Kép

Amúgy képzeljétek, az első 4 napom után mindenhol 2-3 cm mínuszt mértem!!!Na,na, mit szóltok???!!!

Még egy tipp a fogyókúrához(bár senkinek nem ajánlom megtartani!):ha a piacon járva ellopják a pénztárcádat minden iratoddal, bankkártyákkal és zálogjegyekkel együtt, aznap biztos nem leszel éhes és vagy 2 kg-tól megszabadulsz!KépKép (most sírjak vagy nevessek?) Én így jártam most délelőtt. Pocsék napunk lett, a délutáni strand is törölve lett, illetve átraktuk holnapra. Szerencsére nem volt nálam olyan sok pénz. Mondjuk ez a legutolsó, az iratok fontosabbak(na meg a zálog, most akartam elkezdeni kiváltogatni őket,f*sza, csak az egyiket találtuk meg a fiókban, azt sikerült letiltatnom, de a többi...)
Na mindegy. Ez van.

Majd még jelentkezem.
Addig is mindenkinek jó fogyit, kitartást(látjátok, 4 nap alatt 2 centi!, ehhez kétszer tornáztam)!Kép

Sziasztok!
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok!

Ildikó!
Jó nyaralást a Balcsin!Kép

Boncsi!
Ez a piros szemű bácsi nagyon félelmetes...
Hány éves a kislányod?

Ma én is kicsit "züllöttem", délután megettem egy fél jégkrémet ( amit elvileg norbi szerint délig lehet enni), na de ma már csak tejet iszom, vagy esetleg bekapok egy-két norbis muffint.

Ildikó1! Tényleg, kóstoltad már ezt a fornettis muffint? Nagyon finom és 1-es kódú!!!

Ildikó
ildikó
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?