Új privát üzeneted érkezett!

Ginuska!
Szia. Először is üdv a csapatban. Jó helyen jársz, hidd el. Itt mindenki a segítségedre lesz Kép
Ha másban nem, hát a kitartás megerősítésében. Sok sikert az inszemhesez. A kérdéseket már feltette előttem Stella Kép

Babus!
Édes kicsi fiad van. Én is szeretnék egyet, csak rózsaszínben Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok!

Tündi,
Nem baj, ha én is megfogadom Nárcisznak írt tanácsaidat? Sajnos most rám is érvényesek, rengeteg a munka és a monitorom is most döglött beKép

Babus,
Nagyon édes Kristófka, és már mekkoraKép

Virág,
Nagyon aranyosak vagytok, és a lakásotok is nagyon szép lesz, az öcséd meg egyszerűen imádnivalóKép

Annácska,
Szerintem sem lesz gond a korkülönbség, na és egy ilyen figyelmes leányzó mellett nem is lesz olyan fárasztó a piciKép

Stella,
Te egy hős vagy, mérhetetlenül csodállak, hogy így bírod a szurikat, nekem nem menne!

Vanda,
Kitartás, már nincs sok hátraKép

Évi,
Én is nagyon drukkolok az államvizsgáhozKép

Ginuska,
Nekem most volt a második inszemem, ha tudok, szívesen válaszolok a kérdéseidre.

Móni

Kép
móni23

Móni!
Mesélj, milyen volt? Milyen injekciokat kaptal elotte? Másodszorra sikerült?
Vendég

Narco!

Gratulalok a munkahoz! Mikor kezdesz?

Tundi, Moni,
koszi a biztatast, igyekeszem osszeszedni magam es nem teljesen leepulni pont, mire az erom teljeben kellene lennem.

Ma egesz nap nem tudok enni, olyan, mintha rossz lenne a gyomrom. Pedig semmi olyat nem ettem, ami nem esett volna jol.

Gyongyirol sajnos nem tudok semmit, valoszinuleg tenyleg nincs ideje masra csak a lanyokra.

Juditok,
hogy vagytok?

Vanda
vanda72

Móni
Te érzed Kép Mikor kell tesztelned az inszem után? Jövő pénteken?
Min dolgozol most? Kép

Ginus
Üdv itt! Inszemmel kapcsolatban nem tudok segíteni, ezért csak azt írom hogy ne félj tőle, drukkolok hogy legyenek tüszőid bennük szép érett petesejtekkel, és hogy létrejöjjön a randi!

Tündi
Vendég

Vanda Kép
Ez jó hír, hogy nem tudsz enni Kép Lehet hogy már készül a szervezeted, és pár napon belül.... Kép Kitartás, most már csak pihizz, tényleg kell az erőd! Kép

Tündi
Vendég

na én megyek. koszi addig is. Sziasztok
Vendég

Köszönöm a dicsérő szavakat az esküvőt és a lakást illetően. Az a nap mikor összeházasodtunk tényleg csodálatos voltKép

Tjuca
Igyekszünk boldogok lenniKép

Tündi
Hát a csokor az teljes meglepi volt és az anyós műve volt. Nekem is nagyon tetszett..Kép
És a kocsin a virág is meglepetés volt. Attól majdnem elájultam. Kitettek magukért kedves barátaink.

Babus
Na a te fiad kész csoda gyerek, már olvasni is tud?Kép

Ginuska
Bocsi, de hirtelen ez jutott eszembe le kell írnom:
"Üdvözöllek dicső lovag, szép a ruhád, szép a lovad. Mi szél hozott monnd erre és mi vajon a szíved terve?" a lovag átvitt értelembenKép
Virag2

Móni
Tudom hogy az öcsém imádnivaló, de elhiheted egy kis gazemberKép)
Akkor a legcukibb mikor elfárad (persze nem azért mert fáradt), és olyankor lefekszik az ölembe a kanapéra és mesélni kell neki a mese könyveiből, meg simogatni a buksiját.. na és ilyenkor el vagyok lágyulva teljesenKép
Virag2

Lányok! Ezt mailben kaptam! Nekem nagyon tetszik és gondoltam megosztom veletek! Remélem tetszeni fog!

Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek
néhány 4 és 8 év
közti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A
kérdésekre adott
válaszok mélysége és komolysága sok esetben a kérdezőket is
meglepte.
Talán téged is megérintenek majd.

"Amikor nagyinak begyulladtak az izületei, nem tudott már
előrehajolni,
hogy kifesthesse a lábán a körmeit. Most mindig a nagypapa
festi a nagyi
körmeit, pedig neki is izületgyulladása van. Ez a szeretet."
Rebeka - 8 éves

"Amikor szeret valaki, akkor máshogy mondja ki a neved.
Valahol érzed,
hogy az ő szájában biztonságban van a neved."
Zsolti - 4 éves

"A szeretet az, amikor egy lány bekölnizi magát, a fiú pedig
borotválkozó
arcszesszel bekeni magát, aztán elindulnak, hogy
szagolgassák egymást."
Karesz - 5 éves

"Szeretet az, ami megnevettet, amikor fáradt vagy."
Teri - 4 éves

"A szeretet az, amikor két ember állandóan csókolózik.
Amikor pedig már
belefáradtak a csókolózásba, még akkor is együtt akartnak
maradni és
beszélgetnek. Apa és anya ilyenek. Szerintem gusztustalan,
amikor
csókolóznak."
Emília - 8 éves

"A szeretet az, ami Karácsonykor a szobában van. Ha egy
pillanatra
abbahagyod az ajándékok kicsomagolását, akkor lehet meghallani."
Robi - 7 éves

"Ha jobban szeretnél szeretni, akkor egy olyan baráttal
kezd, akit utálsz."
Nikolett - 6 éves

"A szeretet olyan, mint amikor egy kicsi öreg néni és egy
kicsi öreg bácsi
még mindig barátok, még azután is, miután jól megismerték
egymást."
Tomi - 6 éves

"A zongoravizsgámon egyedül voltam a színpadon és nagyon
féltem. Odanéztem
a közönségre, és apu ott mosolygott és integetett. Csak ő
mosolygott.
Ezután már nem féltem."
Csilla - 8 éves

"A mamim jobban szeret engem mindenkinél. Senki más nem ad
nekem esti
puszit mielőtt elalszom."
Klári - 6 éves

"A szeretet az, amikor anyu a legfinomabb csirkehúst odaadja
apunak."
Eszter - 5 éves

"A szeretet az, amikor a kutyusom megnyalja az arcom akkor
is, ha egész
nap nem foglalkoztam vele."
Marika- 4 éves

"Tudom, hogy a nővérem szeret engem. Onnan tudom, mert nekem
adja az
összes régi ruháját, és emiatt neki el kell mennie, majd
újakat venni.
Laura - 4 éves

"Amikor szeretsz valakit, akkor sokat pislogsz, és apró
csillagocskák
jönnek ki belőled."
Judit - 7 éves

"A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és
szerinte apu nem is
gusztustalan."
Márk - 6 éves

"Ha nem gondolod komolyan, akkor nem is kéne kimondanod,
hogy szeretlek.
De ha komolyan gondolod, akkor szerintem sokszor ki kell
mondani. Az
emberek hamar elfelejtik."
Júlia - 8 éves

Leo Buscagliát a híres írót, egyszer felkérték, hogy legyen
zsűrije egy
olyan versenynek, amely a leggondoskodóbb gyermeki díj
várományosát
kereste.
A győztes egy négy éves kisfiú volt, akinek a szomszédjában
élt egy
nemrégiben megözvegyült idős férfi. Egyszer, amint a kisfiú
meglátta a
síró öregembert, besétált a kertbe, odabújt az idős ember
ölébe és csak
ücsörgött szótlanul. Később, amikor az anyja megkérdezte a
fiút, hogy mit
is csinált ott valójában, a gyermek ezt felelte: "Semmit,
csak segítettem
neki sírni."

szisszka

Ginuska,
Még nem tudom, hogy sikerült-e, jövő pénteken kell tesztelnem. Én csak clostyt kaptam a 3-7 nap között és ettől is szépen lettek tüszőim, majd uh-val megnézték, hogy elég érettek-e és akkor kaptam a tüszőrepesztő szurit (kettőt), az inszem után pedig duphastont kell szednem 2*2-t. A beavatkozás nekem egy kicsit fájt, de azt mondták nem ez az általános. Neked miért kell az inszem?

Tündi,
Köszi a bíztatástKép Igen, jövő pénteken kell tesztelnem, de nem tudom kibírom-e addig. Kaptam egy hiperérzékeny tesztet, ami már a beágyazódás utáni napon kimutatja a babótKép
Most éppen egy 11 lakásos társasházat tervezek, de a megrendelőnek holnapra kéne, tudod a szokásos és persze állandóan variál a terven, szerintem inkább pozitív, mint negatív irányba, de ez van.

Vanda,
Lehet, hogy nálad ez az előjelKép

Virág,
Én még nem láttam olyan gyereket, aki ne lenne egy kicsit eleven, és ez néha nem is bajKép

Móni

Kép
móni23

Lányok!
Mára elbúcsúzom, holnap találkozunk Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Ma én is lelécelek. Még murira vagyok hivatalos, de nem is tudom elég fáradt vagyok.

Juca

tjuca

Vanda!
Ma léptem ba, azaz mától dolgozom. És a változatosság kedvéért tanulnom kell az első időben Kép

Kép
narco

Sziaztok Lányok!

Virág! Nagyon szép lesz a lakásotok! És az esküvőről nem is beszélve...Gyönyörű menyasszony voltál!
Én is raktam fe 1-2 képet, ha valakit érdekel:http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5852

Babus! Nagyon aranyos Kristóf, ahogyan küzd azzal az újsággal! Kép Látszik, hogy mennyire elmélyült benne.

Én most egy kicsit el vagyok kenődve. Van egy ismerősöm, aki babát vár, és néha eljárunk négyesben. Mostanában azonban mindíg megiúsul a találka, mert nem érzi jól magát. Én erre mondtam neki, hogy akkor majd szóljon, ha jobban van, és akkor jöjjön. Ezt félreérthette, mert azt válaszolta, hogy én ezt úgysem érthetem,biztos irigykedek mert nem vagyok babás, és majd ha én leszek rosszul, majd ő fog szekálni. Pedig semmi rosszat nem mondtam, igazán! KépKépKépKépKép

Vidításképp felrakok egy képet, hogy mindenkinek jókedve legyen.

Kép
Puszi: Adriana

Kép

Kép
adriana

Ginuska!

Bocs, hogy csak most reagálok, de nem volt időm napközben netezni. Tehát, az inszemtől ne félj, nekem például egyáltalán nem fájt. Semmit nem éreztem. Utána még fél órát kellett feküdnöm az ágyon, aztán mehettem haza. Azért aznap nem mentem be dolgozni, otthon henyéltem. Nekem ez volt az első, és jövő héten kedden kell tesztet csinálnom. A gyógyszerezés pedig úgy zajlott, hogy a 3. naptól a 7-ig napi 1-1 szem Closti, a 7. napon 1 ampulla Menogon szuri, majd a 9. napon még egy ampulla, 10. napon UH. Ezektől a gyogyóktól lett 3 tüszőm. Vasárnap este kaptam a repesztő szurit, és a 12. napon volt az inszem. Remélem tudtam segíteni. Ha bármi kérdésed van, igyekszem válaszolni rá.
Neked hol fogják csinálni? Hanyadik napon vagy? Gyógyszereket kell szedned?

Judit!

Gratulálok a gyönyörű nagy fiadhoz! Olyan jó, hogy már haza is mehettetek!

Vanda!

Akkor most lehet, hogy itt az időd! Mindenesetre én már ma elkezdek neked drukkolni, lehet, hogy hamarosan előbújik Máté!

Szisszka!

Ezek az idézetek haláliak! Teljesen el vagyok tőle olvadva! Édesek ezek a kölykök!

Nárcisz!

Kívánom neked, hogy érezd nagyon jól magad az új munkahelyeden!

Babus!

Kristóf egyszerűen tündéri! Nagyon jól sikerült kis kölök!Kép Mikor lesz már nekem is egy ilyen kis lókötőm???

További szép estét mindenkinek!
Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Adriana!
Te is nagyon szép menyasszony voltál, és vagy is ma is. Most jöttem rá, hoyg én imádok esküvői fényképeket nézegetni. Amikor kislány voltam, akkor is mindenem volt dolog.
A barátnőd sajnos szerintem pont abban az állapotban van, amikor mindenre megsértődik. Át fog lépni egy következő harmadba, és akkor majd megért téged. Szerintem adj időt a dolognak.
A cicátokat bent tartjátok, vagy kertes házatok van?

Képzeljétek vidéken van 2 kismacskánk. Tündériek, egyből haverok lettünk.- anniyra kis gizdák. Az egyik fekete-fehér foltos, a másik vörös cirmos és kék szemű. El akartam hozni magammal, de nem engedték. A férjem sem akarta, akár hogy könyörögtem. Amikor már az autóban ült, a térdére raktam. Mondtam neki, hogy milyen édesek így együtt, és ha a cica a kocsiban marad, akkor hozzuk el, ha kiugrik, akkor megadom magamat. Erre Õ addig siccegett, amíg a cica inkább kijött. Pedig láttam rajta, hoyg szívesen lenne a harmadik az életünkben Kép

De majd egyszer!

Nárcisz

Kép
narco

Nárcisz!

Köszi a dícséretet, jól esett. A macsekunk szobacica, mivel panelban lakunk, nincs sok lehetősége kimenni. De amikor szüleimhez megyünk, magunkkal szoktuk vinni, és ott ki van engedve a kertbe. Nagyon okos macska egyébként.

Ahhoz hogy legyen egy kiscica, tényleg mindettő beleegyezése kell, mert sok türelem kell hozzá és rengeteg szeretgetés. A macska amúgyis szeszélyes jószág, féltékenykedne, ha csak az egyikőtök foglalkozna vele. De azért drukkolok, hogy legyen egy cicumicud!
Kép
Pusz, jó éjt!
Adri

Kép

Kép
adriana

Szisszka
5 hónapos lesz 27.-énKép

Ginuska
KösziKép

Évi
Előbb vagy utóbb mindenkinek leszKép
És néha tényleg nagy lőkötőKép Olyankor megfenyegetem, hogy megzabálom azt az édes kis pofiját és akkor visszakerül anya pocijába és ott aztán huncutkodhatKép De aztán meggondolom magam mindig, mert több mint 7 kilósan nem szívesen szülném meg újraKép

Babus

Kép
babus2005

Evi,
koszi, hogy maris drukkolsz, de azert tartalekolj egy keveset az erodbol az igazi esemenyre is!

Jo regota vagytok egyutt a paroddal. O nem forszirozza az eskuvot vagy te nem szeretned meg? Gondolom az elso... De ne keseredj el, mindennek eljon az ideje. Latod, en is 32 evesen mentem ferjhez es kozelebb leszek mar a 33-hoz, mire mama lehetek, pedig 18 eves korom ota szerettem volna azza valni...

Narco,
neked egy kis tanulas mar meg sem fog kottyanni. Tanfolyamra kell majd menned vagy megkapod az anyagot, amit magadeva kell tenned?
Azert en nagyon orulok, hogy ilyen gyorsan lett munkad. Ez ugyebar a babaproject idopontjara is nagyon jo hatassal van Kép

Vanda
vanda72

SziasztokKép

Mindenkinek köszönöm a dicéretetKép
Ma reggel, sőt hajnalban már keltett a drága.Kép
Azóta fent vagyokKép kicsit álmosan.

Olyanokat mozog, hogy egyszerűen hihetetlen!!!
Majd kiszakítja az oldalamat.Kép

Holnap megyek vérvételre+UH-ra.
Kiváncsi vagyok!

Mindenkinek nagyon szép napot!

Mea(28+3)

Mea
mea

dicéretet=dicséretet bocsikaKép

Mea
mea

TündiKép

Tényleg sokat nőtt a hasam azótaKép
Nem tudom hova fog még, olyan nagynak érzem én már most isKép

Emlékszem Babusnak is ilyesmi voltKép

Mea
mea

Jó reggeltKép

Kaptam reggel egy mailt,pár embernek
el küldtem mert a levél írója ezt kérteKép
De ide beilleszteni nem tudtamKép

Felháborító ez amit szegény kismamával tettekKép Kép
Ennyit az orvostudományrólKép

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Adriana,
Nagyon szép pár vagytokKép
Biztosan hamar kibékültök a barátnőddel, tudod most olyan időszakban van, amikor nagyon érzékeny ezt meg kell értened.

Nárcisz,
És mit kell tanulnod?

Vanda,
Mi a helyzet?

A tábla elején álló lányoknak nagyon drukkolokKép

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!
jaj de korán keltetek ma. Pedig én is. Mert fél 5 körül a párom leesett az ágyról és szegényre még egy asztal is rá borult. Azt sem tudtuk, hogy mi van. Szerencsére nem lett semmi baja, de amikor megláttam a földön hát minden elfogott akkor...

vanda!
Egyben kaptam meg az összes tanulnivalót. Azt hittem mire hazaérek leszakad a sejem-hajom. És itthon kell magamévá tennem. Először kitalálták, hogy most pénteken, de sírtam egy kicsit, hogy nekem most dolgom van, és adtak 2 hetet.
A babaprojektre olyan hatással van, hoyg lehet hogy továbhalasztom 1-2 hónappal az eredeti terveknél, mert szeretnék dolgozni. Különben sohasem lesz lakásunk Kép
Meg most egy kicsi le is foglalom magamat ezzel Kép

Edinka!
Elküldenéd nekem is?
narcisz@hotmail.com. Köszi

Kép
narco

ArianaKép
Nekem is nagyon tetszenek a képek!
Imádom nézegetni az esküvői fotókat!

MóniKép
Érdekes lehet a munkád! Bár gondolom jobbat is el tudsz képelni a társasházaknál.
Drukkolok a jövő péntekhez!

TündiKép
Na, milyen a világ hangulata?
Stella

Kép
stella9

Nárcisz!!!
El Küldtem

Kép

Kép
edinka

Szép Napot!!!

Adriana
Meglestem a képeket! Nagyon szép menyasszony voltál!!! :-) Ja, és a macskusz haláli!!! :-) És nagyon szép! Imádom a macskuszokat! És köszi a képeket, nagyon édesek!

Évi (77)
Drukkolok a teszteléshez!
Az idézetek szerintem is nagyon édik, a barátnőm úgy eltalálta mit kell nekem elküldeni, amikor kicsit rossz a hangulatom. Ahogy elolvastam, azonnal feldobódtam!! :-)

Nárcisz
Sajnálom, hogy nem tarthattad meg a kis macskuszt! A páromnak már volt egy boxerkutyusa,amikor összejöttünk, és persze egy idő után én kezdtem el gondoskodni a kuttyról, főleg amikor már összeköltöztünk. Tavaly a szülinapomra kaptam a páromtól egy kisboxert! Amikor megbeszéltük, hogy belevágunk a babaprojectbe, mondta a párom, hogy bátran belevág, mert jó anyuka leszek szerinte, hisz' a kutyateszten átmentem! :-)

Babus!
Hatalmas Kristófka 5 hónaposan! Vagy csak rég voltak a tesóim ilyen kicsik... hát igen annak már vagy 10 éve! De akkor is, Kristóf annyira tündéri, és nagyon nagyon okos, és ügyes! :-) Jajj, ha én most 5 hónapos lennék...!

Sziszka

szisszka

Sziasztok. Jo reggelt mindenkinek.
Kérdéztétek, én milyen vizsgálaton vagyok túl, hol tartok. Túl vagyok egy laparoszkopian, uh-s vizsgálatok végtelen során, homersekletméréseken, clostyn, de semmi sem jott be. Gondjaim voltak a menzivel, kiderulult PCO sindromam van hozzá egy kis inzulin rezisztenciaval, ezert gyogyszert is szedek cukora. Aprilistol fogyozom, vagyis inkabb egeszsegesen etkezem, élek, hatha segit, igy lement kb 15 kg tulsuly. Most a 8. napon vagyok. 5. naptok injekciot kapok, Merional a neve. 10. napon megyek hormonvizsgalatra es uh-ra. Akkor kiderul, vannak e érett tuszok,s hogy mikor johet es mennyi szuri a tuszorepedesre. Es ha sikerul, johet az inszem. A baj az hogy sok a "ha", nem is reménykedem. Amugy Szlovakiaban élek, Pozsonyba jarok egy meddosegi centrumba. Az is erdekelne, nalatok Magyarorszagon mibe kerul az inszem meg a gyogyszerek? Ja es a lombik? Orulok, hogy ennyien reagaltatok. Kedves kis tarsasag vagytok. KOSZONOM. Segit a biztatasotok.
Vendég

Szia Lányok!

Tegnap este megjött, vagy mi. Szóval valami van, így nagyon elkeseredtem. Ráadásul viszonylag megbízható a ciklusom és vasárnap kellene csak megjönnie.
De főleg az készít ki, hogy párom nem érti, miért vagyok ennyire türelmetlen és ezért igyekszem úgy csinálni, mint akit nem bánt, de ettől még rosszabbul lettem.

Csütörtök este muszáj elutaznom, persze mostmár nem nagyon kell törnöm magam azon, hogy hogyan titkolom egy nagy bulizós társaság előtt, hogy összejött.
Azért ha megjöttem, elmennék már dokihoz, bár férjem azt mondja várjunk még azzal legalább egy hónapot.

Nyilván ezeket az érzéseket ti is ismeritek, csak jól esett kicsit kiírni magamból.

Tündi, szerintem egy nappal elírtad a táblát a nevemnél, de nem vagyok benne biztos. Ma van a 25. ciklusnapom (tehát a 24.-en jött meg, ha ez egyáltalán mensi). Nézd meg légyszi'!

Legyen szebb napotok, mint nekem!
Réka
Vendég

Tündi!

Most ellenőriztem le, pont jól van írva a táblázatban!
Bocsi és köszi:

Réka
Vendég

ÉviKép
A giga tüsződre nem kapsz repesztő szurit?
Akkor megint jön a hasprés Kép, de mindent a cél érdekében!
A méhnyálka nagyon jó és még hízni fog!

GinuskaKép
Hát nem semmi, amin keresztülmentél!
A babaproject kapcsán derült ki az inzulinprobláma? Szerintem mindennek a jó oldalát kell nézni, úgyhogy örüljünk annak, hogy kiderült és nem lett belöle nagyobb baj.
Nagyon ügyes vagy, hogy ennyit fogytál! Az egészséges életmód nagyon nagy lépés a baba felé!
Majd mesélj, hogy mi volt az uh-n. Nem szabad már most feladni.
A lombikos árakról annyit, hogy nekünk az elős kör kb. 120 ezer forintba került. Ez átlagosnak mondható. Minden attól függ, hogy ki hogy reagál a gyógyszerekre és milyen stimut csinálnak.
Ez a kör drágább lesz, mert hosszabb az előkészítés!
Szlovákiában hogy működik? Az állam mennyire támogatja a programokat?
Stella

Kép
stella9

Edinka
Elküldenéd nekem is azt a mailt?
sziszka@hellokitty.com

Ginuska!
Remény mindig van!!! Én nagyon nagyon nagyon drukkolok!!!!

Évi79
Nálunk is az van, hogy elég nagy a család, és baromi sokba kerülne az esküvő... szóval még én sem dicsekedhetek ilyen szép esküvői fotókkal.
Mi sem szeretnénk nagy esküvőt! Sőt én a táncot is nagyon nagyon szeretném kikerülni! Azt találtuk ki, hogy ne legyen sértődés, hogy a templomira, meg a polgárira hívjuk az embereket, és lesz utána egy vacsi, ami tényleg csak a szűk családnak szól! (szülők, testvérek, nagyszülők, meg a 2 tanu+párjaik). Szerintem ez így korrekt. Már csak az esküvő időpontját kéne kitalálni, de úgy beszéltük meg, hogy legkésőbb jövő nyár. Persze ha jön a baba, akkor valószínűleg az mesürgeti a dolgot...

Sziszka

szisszka

Edina Kép
Köszönöm a levelet! Ez tényleg felháborító Kép
Sok hasonlót tudnék mesélni, de nem akarok mindekit haálra rémíteni Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

ÉvaKép
Arra gondolsz, hogy egy tüsző már megrepedt, ez pedig még várat magára? Ehhez annyira nem értek, de a tüszőrepit hormonális változások váltják, ki és nem a méret, úgyhogy szerintem ha több tüsző van, azok közel egyszerre repednek (szerintem).

A megtermékenyítést követően még van kb. 4-5 nap, mire a petesejt elér a méhig, addig nem árt a hasprés, sőt fokozza a belső szervek vérellátását.
Kérdezz rá a dokinál, hogy nincs-e szükség egy repesztő szurira? szerintem a te tüsződ már nem fog sokáig nőni. Nem tudom honnan számít túl nagynak, talán Nárcisz tud segíteni.
De 30mm-esről már hallottam, sőt 33-asról is, úgyhogy nyugi és fő a bizakodás!
Hajrá!
Stella

Kép
stella9

Ginuska Kép
Üdvözöllek!itt mindig van aki tanácsot ad, bátran kérdezz Kép Remélem az inszemmel bebabásodsz Kép

Éva Kép
Nem tudom, a 30 mm az túl nagy e, de emlékezz csak vissza Meának is azt mondták, hogy ez ciszta is lehet, ehelyett ott a baba a pocijában Kép
Csak pozitívan! Kiváncsi vagyok mit mond a doki.

Réka Kép
Nagyon sajnálom, hogy megjött Kép Tudom mit érzel és szerintem a pasik nem értik a türelmetlenségünk okait. Ha úgy érzed, hogy el kell menned dokihoz, akkor tedd meg már csak azért is, hogy a kis lelked megnyugodjon Kép

Annácska

annácska

Sziasztok lányok!

Szép jó reggelt! Ez is ritka, hogy reggel jövök, de csak 10-re kell mennem, gondoltam beugrok.Kép
Köszönöm a dícséreteket, örülök, hogy tetszettek a fotók és Marcipán cica!

Duddu! Sajnálom, hogy megjött.Kép
Vidításképp it egy kép, hogy jól induljon a napja mindenkinek!
Kép
Pusza!
Adri

Kép

Kép
adriana

Szisztok!

Szeretnék már végre egy simogatható állatkát. Halak, tekik vannak, de számukra jobb ha nem létezem.

Edinka!
Köszi a levelet, megkaptam. Később tudom csak elolvasni, mert jön anyukám főzni.

Nem tudom, hoyg lesz-e érkezésem írni nektek, de majd igyexem.

Kép
narco

Adri Kép
Köszi ezt a szép babás képet Kép Meg tudnám zabálni őket Kép Azt hiszem egy ilyen párosításnak nem tudnék ellenállni Kép
Nagyon szép volt az esküvőtök Kép

Annácska

annácska

ÉviKép
Hát, ezen igazodjon ki valaki!!!
Egyre kiváncsibb vagyok, hogy mit mond a doki!
Ne add fel, légyszi!!!!

Kép
stella9

JUDYT HIRADÓ!!!
Hétfő este óta otthon vannak Kép
Szerintem most van elég elfoglaltsága Kép
Azért nagyon várom vissza a részletes élménybeszámolóval Kép

Annácska

annácska

Edinka!
Elolvastam. Tovább is küldtem. Ez szörnyű. Nagyon szörnyű.
Istenem! Hogyan tud egy orvos egyátalán így elaludni, vagy tükörbe nézni....
Nem bírom

Kép
narco

ÉviKép
Ez nagyon jó terv!!
Remélem sikerül is megvalósítani!
Kijárna neked is már egy kis kárpótlás!
Kép

Kép
stella9

Sziasztok!
Jó sokat írtatok. Tegnap nem tudtam jönni, mert megint konferenciáztunk.

Virág
Nagyon jók az esküvői képek és sok sikert a lakás berendezéséhez. Kép

Évi(79)
Decemberben Meának is hatalmas tüszője volt és mi lett belőle Kép .

Babus
Nem győzőm ismételni magam. Kristóf igazi nagy fiú már és nagyon ari. Kép

MeaKép
Tényleg szép nagy pocid van.

AdrianaKép
Jók a fotóid. És szép macsekod van. Kép
Nekünk is van cicánk és egyenlőre ő a mi "gyerekünk", 5 hetesen került hozzánk és persze beteg volt, de már 5 éves. Õ is szobacicaként tengeti az életét és imád műegerekre vadászni, hideg téli napokon meg a konvektoron horpaszt és csoda, hogy nem sül oda. Kép Telekre mi is szoktuk vinni és ott viszonylag szabadon garázdálkodhat, meg ha elutazunk akkor megy a "nagyszülőkhöz" és ott haverkodik az ő macskájukkal. Meglepően jól bírja, hogy ide oda cipeljük, már egy költözés is a háta mögött van, bár az autót az istennek nem bírja megszokni (ha lesz gyerekünk, akkor majd ketten nyifoghatnak a hátsó ülésen Kép ). Nekünk szinte bármit megenged (akár fejjel lefele is rázhatjuk) bezzeg mással már nem ilyen barátságos.

Ginuska
Üdv köztünk. Kép

Nárcisz Kép
Sok sikert a munkádhoz és remélem bejön.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok lányok!
Lenne egy nagy kérdésem!
Két napja pg53-at nyalva fáfrányos lett,de a hőm nem ment föl csak 36.8-ra. Akkor most melyik mond igazat???Ja,az lehet a bibi,hogy teljesen nyitott ablaknál alszom?és esetleg kihülök??Kép
na pussz!
zita
ebba

Nekem is küldje el valaki azt a cikket: mbalassa@hotmailcom
köszi

Adriana
Én is megnéztem a képeket..nagyon tetszik a ruhád, nagyon szépek voltatokKép
És a macskát imádtamKép Nekünk is van otthon a szüleimnél 2 macsek (perzsák), csak sajnos kialakult egy allergiám rájuk, úgyhogy bármennyire is szeretném, nekünk nem lehet...

Narco
Na ez szép ébredés voltKép ilyenkor én sem szoktam tudni, hogy sírjak vagy összepisiljem magam a röhögéstől. Aztán általában mocsok dög vagyok és az utóbbi mellett döntökKép

Réka
Az én férjem sem érti sokszor miért vagyok ilyen türelmetlen. Mondjuk néha úgy érzem igaza is van, végül is biztos mindennek itt van a maga ideje..de hát ha nő vágyik valamire...Kép és ez azért mégsem olyan mint egy ruha.

Évi
Erősen szorítok, hogy ne kelljen az álomból felébredni..szép álomKép

Amúgy az ikrekről jut eszembe, nekünk a családmindkét ágában vannak 2 petéjű ikrekKép Anyukám is az volt, a páromnak pedig a nagypapája volt iker. Hehe na akkor mi lehet bevállalunk egy ilyen dolgot. Mamám mi lesz akkor...főleg ha 2 fiam leszKép
Virag2

Narcisz,
biztosan jot fog tenni a munka minden teren. Szerintem ahogy telik majd az ido, egyre tisztabban fogod latni, hogy mikor van itt a babagyartas kezdetenek ideje. Orulok, hogy sikerult kisirnod idot a tanulasra, biztos vagyok benne, hogy jol jart veled a ceg, aki alkalmazott!

Evi,
igy nem csodalom, hogy nehez belevagni az eskuvoszervezesbe. Ennyi embert megvendegelni!!!

Mi meg egyben, Mate jol tartja magat. De nem vagyok valami fitt, ejszaka megint sokat fajt a pocakom, de meg mindig nem gorcsol, hanem csak ugy nyom meg feszul az egesz korbe-korbe. Alvast el lehet felejteni, olyan vagyok, mint egy alvajaro. Nem birok kimenni sem a levegore, mert nalunk olyan jo huvos a lakas, hogy a 20 fok kulonbseget a szervezetem biztosan egy ajulassal halalna meg, ahhoz meg valahogy nincs most kedvem. Ugyhogy kivarunk, legrosszabb esetben jovo het elejen meginditjak Matet a kulvilag fele.

Van otlete valakinek, hogy hol lehet a neten utananezni homeopatias keszitmenyeknek?

Vanda
vanda72

Szerintem innen a legegyszerubb elindulni : homeopatia.lap.hu

Egyebkent a "Baba valaszol" cimu konyvben is sok okossagot lehet olvasni, az Alexandratol a neten is meg tudod rendelni

Kép
szdorka

Szia Lányok!

Köszi a bátorítást!
Azóta annyi minden történt velem, hogy már csak röhögni tudok: elesés Astorián a lépcsőn, ugyanitt egy fél méteres gödörbe lépés (mindkettőt épségben megúsztam). A buszmegállóban pedig egy kb. 10 cm-es szörnyeteg (azaz valami bogár, talán egy szöcske) ugrott a kezembe, amitől akkorát ugrottam, hogy a szatyromat is földhöz vágtam. Egy teljes buszmegálló és egy fél busz röhögött rajtam. Ezek után jöhet bármi.

Még egyszer köszi a bátorítást és a képet is. Nagyon édesek.

Sisszka!
Nincs jobb a lagzinál. Mi holnap leszünk 2 hónapos házasok. Én minden momentumát nagyon élveztem az esküvőnek. Kicsit a szervezésben összecsaptak néha a hullámok, de így is szuper volt. Párom sem egy táncoslábú, mégis táncoltunk, sőt még az örömanyákat is megforgatta, pedig erre nem köteleztem ..;o)
Szóval, sok sikert az esküvőhöz, a házassához meg főleg!

Egyébként visszatérve a nem tudom mimre, ami tegnap kezdődött. Most azon gondolkodom, hogy nem is a menstruációm, mert gyenge és nem piros, hanem barna. Lehet, hogy mégsem az, bár tegnap nagyon úgy nézett ki (jobban piroslott... bocs a részletekért)

Kicsit furcsa ezt kérdezni:
Az esetleges spontán vetélésnek mik a tünetei?
Ehhez tudni kell, hogy maximum 9-12 napos lehetne a magzat, ha lenne.

Réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?