Új privát üzeneted érkezett!

Nah, jó elvagyok itt magamba! Kép
Ehun vannak a beígért holmik:
http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74425&index=35 halacsás képek
ez már régi dolog, csak most a Mami mondta, hogy rakjam fel ezt is:http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74430&index=40
Doboz, megint nem kicsi Kép http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74422&index=56
Vodkás üveg kicsit másképpKép http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74424&index=22
Kaspók:http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74428&index=33
Na és a gyönyörű Boszi nevű Aszparaguszom KépÉppen virágzik, csak az illata nem tecc.Kép látványnak szép. Kép

Kép
szorgosstuci

még egy kép a Bosziról Kép Úgy imádom! Kép
Kép
Jó kis kupi van nálunk , mi(?) a baloldalon a dobozok mind a kész cucimucival vannak tele. Kép
szorgosstuci

Csajszikáim!
Ma Apák napja van. Kép
Minden olyan Apcikának szeretetteljes üdvözletem küldöm, aki megérdemli! Kép
Kép
szorgosstuci

Itt vagyok szomszédasszony, ne beszéljen magában! Kép
Micsoda postaládád van! És micsoda fantáziád! Kép Nekem a halak nem igazán jöttek most be, de a többi annál inkább! A doboz olyan jó kis harmonikus darab, a vodkás üveg egzotikus,a kaspó pedig egyszerűen csak mestermunka! Kép...Boszi pedig felülmúlhatatlan! Kép

Tényleg ma van Apák napja??????????????????? Nem április elején?

Én már teljesen átálltam a fára - amíg meg nem unom -, ma is fáztam (mondjuk szó szerint is, mert olyan rossz idő van):

http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/lepkesmaciskilincstabla.JPG
ez az egyik kedvenc szalvétámból készült:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/feliratosszalvitartoaoldala.JPG
...a másik oldala: http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/feliratosszalvitartoboldala.JPG
...ez pedig már régen, csak nem mutattam meg krétázás után - kicsit harsány hozzám képest, nem? Kép
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/libaskilincstabla2.JPG

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!
Imádom így a kilincstábládat.
Stucek!
Volt értelme itt töltened a délutánt, most legalább jól megcsodáltunk minden szépetKép
Írtam mailt - ha arra is eljársz...Kép
paat

Jubcikám, a halak nekem sem a kedvenceim, csak volt ilyen deszkám és gondoltam , méééé ne!? Kép
Viszont jól megcumiztam mert megcsináltam mind két felét, gondolva, majd csak akad aki elfelezi, de nem.Kép /Mert hogy elég vastag./ Így aztán a 2 deszkán 4 kép van.
Aszem Mijánka találta ki a vastag diszpit ami ígyen reped magába, úgy hogy loptt az ötlet. Kép
Mai újság írta, hogy Apanap van. Kép
Az enyém nem köszöntött gyerek napra így aztán .........
Mondhatnók, hogy Jubiszupi amit csináltál. Kép *** Épp nézegettem a régi cuccaimat és rájöttem, hogy egy darab se maradt itthon a konyhai cuccokból. Kép Kéne már magamnak is csinálni egy garnitúrát.
Boszikámat dicsérgetem is, hogy milyen ügyes kislány, hogy ennyi virágot hoz és milyen szép, csak ne lenne illen büdi! KépNem szeretem az illatát. Kép

Pat szivem megkaptam, majd csomagolok. Kép
Sajnos Koda-Abby vonalra se ért még el a doboz.Kép
szorgosstuci

Mááá megint kimaradt valami. Kép Mohácska, én a maszkolószalaggal ragasztom a nyomt.papírra a szalvi 1 rétegét és viszi a gép.
Ha az nem megy vegyél 40g-os papírt az is elég vékony és próbáld meg azzal. Sajti más ötletem nincs. Kép

Jajj Lányok ez a Reb örnagy beporozhatná a bibémet. Kép Totál oda meg vissza vagyok érte. Kép
Pffff.., egyáltalán van aki nézi a JAG-et rajtam kívűl?? Kép
szorgosstuci

StuciKép
Igen, én néha nézem a JAG-et. Jó ez a bibézésKép
Na meg a cuccaid. Õszintném szólva, én azt hittem, hogy a rózsás kaspó direkt áll kettőbőlKép Még mondtam is, milyen ötletesKép
A virágod gyönyörűűűűűűűűűűűűűűű!

AbbyKép
Jól van már az epéd? És ezt is műteni kell?????Kép

BabiKép
Az Embered csudajó dolgott vett!!!!Kép Én is mióta vágyok egy ilyen asztalkára. Ez is ki lesz dekupálva?Kép

JubiKép
Komolyan mondom, neked át kell állnod a gyerekminta vonalra! Ez a "harsány" tábla fantasztikusan aranyos!

PatKép
Küldök holnap képet, hogy hol tartokKép Szerintem nagyon szép anyagot találtam.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
HehehehehehKépKépKép Izgulok!
Stuci!
Remek, de ha a párom Pestre jut, az azt jelenti, hogy Miskolcon túlra megy. Így frankón össze lehet mindent kötni. Csak azt várjuk meg, hogy Kodám készen legyen a dobozkámmalKép És akkor jó üzlet módjára elcserélem a tőled kapott anyagokat egy szép varródobozra magamnakKépKépKép
Akkor már csak neked kell kitalálnom valamitKép

Mini!
Tudom, hogy eszed ágában sincs erre aktívkodni, de egy köcsögrendelés-továbbításról lehetne szó?Kép Tudod, valami marha nagy vásár lesz aug. végén és még egy darab semmit sem csináltamKép Már beadtam a családnak, hogy a két hetes nyaralás alatt (pilledés a balatoni kunyhó körül) én vagdosni fogok előkészület gyanántKép Bár a párom szerint azért van kombink, hogy az a pár száz doboz meg se kottyanjon neki, ami a hobbim leköltöztetéséhez kellKépKépKépKépKép

Na befogom, felpakolom a hétvégi könyveimetKép
Stucek! Ha valami ilyesmi naplós viszonzásban gondolkodhatnék....
Most nagyon egysíkú a gondolkodásom, de Koda-bébi a kicsi fiadnak kérsz babanaplót, vagy magadnak?Kép
paat

No, megint én.
Kicsit off, de néhány új könyvKép
Hétvégén időm szezonálisan épp akadt: férj az Adrián, nagy gyerek a Balatonon, kis gyerek alszikKép De ez az alkotási típus legalább belefér egy másfél órás alvásidőbe, a dekupinál mindig rosszkor ébrednek felKép
No, ezek születtek egy ráérős, hosszú hétvégén:

A6 notesz az albumhoz:

http://gportal.hu/picview.php?prt=40064&gid=401503&index=7

Jaschik és egy gyerek-mutogató kisalbum:

http://gportal.hu/picview.php?prt=40064&gid=428553&index=1

végre a saját gyerekeknek is lett babanaplójuk:

http://gportal.hu/picview.php?prt=40064&gid=401453&index=6

Még kettő ajándékba:

http://gportal.hu/picview.php?prt=40064&gid=410825&index=5

sajnos a tollason fordítva tettem fel a hátsó borítót, de hát a tanulópénzt, meg kell...
paat

Pat!

Ezek húú..meg hááá...meg aztaaaaa.....szuper jók!!

Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Pat!

Szuper könyveket csináltál. Én csak fűzöttet és farudasat tudok KépKépKép. Hol lelhetem a tieid leírását? Légyszilégyszilégyszi!!!!!!!!

Off:
Képzeléjek, tegnap Budakalász után volt egy hatalmas kocsibukfenc. Mi láttuk az elejét, barátaink a végét. 3-an ültek a kocsiban, a férfi könnyebben megúszta, a gyerek karcolásokkal, a nő kiesett a kocsiból, a kocsi meg ráesett. Még élt, amikor az ismiék segítettek felemelni róla az autót. Aztán utolértek minket, mert hátulról belénkjöttek Csillaghegynél a régi Szentendreire rákanyarodásnál. A pali nem akart betétlapot adni. Aztán nagy nehezen adott, de nem ismerte el a hibáját. (Elég zavaros az új betétlapok kitöltése, ajánlatos ráírni a megjegyzés rovatba, hogy elismered, elismeri az esetet, mert gondok adódhatnak belőle. Õ meg nem akarta. Rendőr... várás... Aztán a kocsiban ülő feleség rávehette, mert ráírta, hogy elismeri felelőssségét. Két pici volt velük. Ma meg a hidegzuhi: látszólag csak pici lökhárítónyomódás és festékhiány, tényleg pici, kárunk ugyanakkor 150-200000 Ft. Wagon R+. Teljes KO.

Puszi Kriszta

mohácska

Paat!

Ezek fantasztikusak! De a két saját gyerkőcé a legeslegszebb! Kép Aranykezed van! Vigyázz rájuk! Kép
Megérkeztek már a szalvéták??
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért,csak segítségre lenne szükségem,és egyből Rátok gondoltam,ki más,ha Ti nem...?Szóval S.O.S szükségem lenne olyan fatálcára,aminek van kinyitható lába,olyan ágyban reggelizős fajtaKép.Azt szeretném kicsit kicsinosítani egy szombati esküvőre. Van ötletetek hol kapok ilyet?Segítségeteket előre is köszönöm!

Buksi,a lelkes amatőr
kisbuksi

Szasztok! Én teljes illegalitásba vonultam, de azért jövök ám minden nap kukkolni! Eszméletlen szépségeket alkottok! Majd ha lesz mit, akkor majd én is mutizok!
Babinak üzi, hogy én is kaptam 2 db-ot ebből a tálcából, és nálunk csak 990 Ft!
Nagyon régóta vágyok egy ilyen tálcára, meg egy pasira, aki majd egyszer ágyba hozza hétvégén a reggelit ezen a tálcán! A tálca már megvan......
anizs007

Micsoda rémségek! Kép Nálunk is volt ma reggel egy vonat balaeset! Kép 4 éves és 10 hónapos baba, a 30 éves Anyukával! Szegények!

Stucek!
légyszí, és válassz valamit. Ha nem, majd kitanálok én valamit! Kép
Azt az aszparáguszt én is elfogadnám! Illat, vagy szag ide, vagy oda!
Nekem teccnek a halaskák, bár nem tudnám hova tenni, de akkor is jól néznek ki; szerintem!
A törött kaspó, pedig most nagy divat. Bár azt hiszem, nincs kerted; de most a törött dolgokat nem dobják ki, hanem félig a földbe ásva díszitik a kerteket. Kép

Jubi!
Újfennt szépek a müvek! Még a nem jubis is! Kép

Paat,
mi vagy Te? Könyvkötö, vagy nyomdász, álruhában? Nagyon profik!

Anyko,
nem tom miért, de harmadszor dobta vissza az emilemet, amit írtam, vírus üzenettel. Próbálkozom tovább!

A höségtöl elment az összes ötletem, de még az alkotó kedvem is.
Csak irígylem Valcsi barátosnémat, aki most az Adrián áztatja.
Asszem megyek én is, s becsobbanok a gyerek kerti medencéjébe.
Kép
mian

Sziasztok Lányok!!!!

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat és a jó kivánságokat, még nem volt időm visszaolvasni de anyu átadott mindent:-)
Ma jöttünk Haza Ábel egy kis szopibajnok és igazán Jó Kismanó sokat alszik:-)
anyu biztos elmondta de leirom még egyszer:
Stefán Ábel 2005 június 14-én 12:41-kor született 3400 gr és 53 cm volt... most 3380 gr:-)))
megpróbálom majd visszalvasni amiket irtatok és még egyszer köszönöm hogy gondoltatok ránk, és velünk voltatok lelkiekben:-)))
Ábel, Stefi, Orsi
meara

Orsi!

Kívánok személyesen is minden jót nektek, sok boldogságot, egészséget!
Milliószor puszilak benneteket!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Lányok!
Most valóban off leszek, de olvassáto el és írjatok! Nem megoldást, csak nyugtassatok meg!
Nagy bajom van nekem....sírhatnékom van, aggódom, kétségbe vagyok esve!
Most ment el aférjem dolgozni. Ma közölte velem, hogy egy olyan álláslehetőséget kapott, ami pénzem annyit jelentene, amennyiről álmodni sem mernénk! De ennek nagy ára van!
És most jön a nagyon rossz!
El kell hagynunk Magyarországot! Sőt Európát is!!! És nem a csodás Amerika vár ránk....Afrika..Etiópia!! Emiatt vagyok idegileg kiborulva!
Hogy vigyem oda ki Gergőt??? Mit fogunk ott csinálni??? Rengeteg olyan betegség van ott, amit az ellenségemnek sem kívánok! Szegénység, borzasztó állapotok!!!
Mi a főrásba költöznén a legkazdagabb negyedbe! Én értem, hogy ot rendőrök vigyáznak mindent, ott van kaja, víz, villany..stb... de én nem akarok oda menni!!!!
Mit csinálnátok lányok a helyemben???

Írjatok, mert aszívem szakad meg!!!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Aniko!

Bögés helyett rugd fenéken magad, nem bántásibol irom, cselekedned kell ha gyorsan kell dönteni.
Mo-rol azt hitték, vasfüggöny mögött nincs folyoviz, stb, tehát a hiszem mi van és a valoság között van v lehet némi különbség. Olvass, keress kapcsolatot ott élökkel vagy olyanokkal akik ott éltek valamikor. Van ott magyar konzulátus? Konkrétabb kérdésekkel hozzájuk is fordulhatsz. Férjed menni akar? Ha elmentek, mit vársz utána, mikor visszajöttetek? Ha maradtok nagyon bánni fogod az elmulasztott anyagiakat? Mérlegelj, irj ellen és mellette érveket, s föleg gyüjts össze annyi informáciot amennyit csak tudsz. Probáljátok meg, fizessenek ki egy probautat kettötöknek, pl egy hét, lássátok mibe vágtok vagy nem vágtok bele.
Aztán végsö soron, ha csak férjed menne el egy idöre se döl össze a világ, ki lehet birni összeszoritott fogakkal 1-2 évet.
lingonbabi

Kisbuksi!

Kérdezd Ánizst övé honnan van, enyimé Lidlböl, külföldön.

Orsi!

Gratulálok kisfiatokhoz, kivánom legyetek nagyon-nagyon boldog család!KépKépKép

Rohanok továbbb, majd jövök....
lingonbabi

Kedves Lingonbabi!

Köszi a választ,és akkor cselekszem is Kép:

Ánizs!

Tiéd tálca honnan van?

Buksi
kisbuksi

OFF Anyko,
meg tudom érteni a kétségbeesésed. Többet, s okosabbat én sem tudok mondani, mint Babi, mert valóban leírta szinte az összes lehetséges alternatívát. Biztosan nem lenne annyira szörnyü, mert más Európaiak is élnek ott, s nem olyan körülmények között, mint az ott élök. Valószínü, hogy azzal a penzzel, amit ott keresne a férjed meg tudnátok alapozni a további életeteket. Nem ismerjük egymást személyes, így nem tudhatom, hogy milyen tipusú ember vagy. Sajnos!
Én személy szerint kalandnak fognám fel az egészet, s belevágnék. Ha annyira rossz, még mindíg haza jöhettek a gyerekkel. De gondolj abba is bele, hogy ez Gerinek is nagy lehetöség lenne, s ne csak rémes dolgok lebegjenek elötted!
Mielött én külföldre kerültem - férjhez; igaz csak Európában, elképzelni sem tudtam, hogy hogyan tudnék én máshol élni, mint M.o.-on. Már nem igazán szeretnék hazamenni (csak látogatóba!)
Ne ess kétségbe! Nagy levegö és gondolkodás! Lehet, hogy Te leszel a világ legboldogabb embere, ha ott lesztek!
Nem utolsó sorban, lehet, hogy ott is vannak szalvéta lelöhelyek! (ez csúnya volt, de nem hagyhattam ki! Kép )
Jelentkezz, s beszélj ki magadból mindent!
Puszi : Mian
mian

Sziasztok!
Babi! Szép lett a tálca, ötletes darab!Kép
Stuci! naaaggggyon jóóó az a ládika! ötlet ellopizva, bár én most nem tudom a tizenakárhány ládaból elemelni a miénket, pedig mennyivel jobban nézne ki! Te mindig olyan ötletekkel állsz elő, hogy csak lesek... tudod, hogy most mi jön: úúútállakkk Kép Kép Kép
Dobozka, kaspó is nagyon tuti! Az üveg se semmi! Mi a kupakja? Nagyon mutat!Kép Az aszparaguszodról meg a gyerekkorom jut eszembe, nekünk is volt anno és tényleg ilyen volt...naon naon szép! Azóta sincs nekünk, de most már szerzek én is aztán kinevelem!Kép
Jubi! Köszi a szalit előre isKép Nekem nagyon tetszik a macis táblácska annyira kis finom darab!
Bár u.ezt el tudnám mondani a szalitartódról is!Kép Tényleg szép ez a szalvéta, most már ha nem bánod, nekem is a kedvencem lesz ááá nem a citrongyos része miatt, dehogy!Kép
Hidd el jó lett az a krétázás! Nagyon aranyos az a táblácska is!Kép
Stucikám, nem irigyellek ám a varrás miatt! Ma hajmosás helyett nekem a Barbie-nak kellett rucit varrnom, gép nélkül, fél óra alatt!Kép Na ezt sose fogom megmutizni!Kép
Koda! Köszi kérdésed, az epém meg van... és aszonták ezt is műteni kell, de mondtam, hogy csak szépen sorban, vagy esetleg 1szerre mindent!Kép
Mohácska! Kép Remélem mihamarabb megoldódik a problémátok és most gondolj arra, még jó hogy csak "ennyi" lett a baj! Kitartás!Kép
Ánizs! Hunvótál eddig?!Kép Neked pedig kívánok egy pasit is a tálcához!...mármint neked kívánok, na érted?!Kép
Paat! Téged is naon útálllak, mint a Stucit!Kép Gyönyörűűűű mind 1től 1ig! De tényleg a legbájosabb a saját csemetéknek szánt lett, nem hiábba, kinek kinek érdemei szerint!Kép Ma kaptam meg a szalit, nagyon hálás vagyok, légyszi jelezz, hogy neked mostanság mire lenne szükséged, hátha nekem van és tudom viszonozni a kedvességed!Kép
Orsi! Kép Nagyon örülök, hogy már ilyen jól vagy! És nagy nagy gratula ehhez a nagylegényhez! Vigyázzatok magatokra és jó babázást! Téged is irigyellek amiatt az édes kis babaillatért!Kép
No én meg annyira ügyes voltam, hogy elkészítettem az ajándékot és oda is adtam papámnak, bezzeg fotózni nem fotóztuk le. De ne örüljetek mivel családba marad ezért később pótolom a dolgot és ha tetszik ha nem látni fogjátok!Kép
Szép napot, kellemes hetet!
abby
abby

Szia Lányok!
Paat, kb. mikor jönne Pest felé a párod? Egyébként az kodáék doboza már a Mininél van. Kép
Gyönyörűek a könyveid! 5**

Mijám! Mondtam már, hogy nem azéééééé...! Kép
Nekem azt igérte a Vali, hogy betesz a bőröndjébe, de látod mijjjjen? itthon hagyott. Kép

Orsi! Üdv ujra köztünk! Kép Gondolom, most nincs kupálás ügyi ingerenciád. Kép Egy darabig eszedbe se jut majd, de azért csak gyere és a főművedet mutizzad. Kép

Abbykém! A miénk se szélen van. Két csavar tartja, úgyhogy nem volt nehéz leszedni.
Aranyos volt a szomszéd, mondja a Maminak, hogy milyen szép, csak kár, hogy a sarkain nem tüntettem el az égésnyomokat. /ugyanis egy barom még a régilakóknál felgyújtotta. /
Persze a mutyim is mindig piszkál, hogy minek kell mindent olyan koszosra csinálni? Kép
Ehhhh, nem értenek hozzá! Kép
Az üveg kupakja meg a dras masszából lett odanyomikázva.

Anikó! Én a helyedben nem hezitálnék.Nem adódik minden nap ilyen lehetőség. Manapság már minden kínálkozó alkalmat kikell használni, ki tudja mi lesz holnap...
Nézz be ide , itt vannak a világ minden tájáról magyarok.http://www.magyaronline.net/forum/
szorgosstuci

Paat!Anikó!Megjött a szalvi,küldöm holnap reggel a cserét-meglepit.
Anikó tájékozódj,ahogy már elQttem más is irta,és mérlegelj.Nekünk is lett volna lehetQségünk jó pár évvel ezelQtt Dél-Afrikába menni,és én nem mertem bevállalni a szüleime miatt/nem akartam itthagyni Qket,meg sem mondtam nekik/csak mostanában beszélgettünk errQl.Azt válaszolták buták voltunk,hogy nem mentünk miattuk.Nagyon jó lehetQség lett volna minden szempontból.Már bánom.Gondold át,és úgy dönts.Beszéljétek meg a férjeddel.Ketten könnyebben tudtok dönteni.Orsi még egyszer gratula a babához.Jó egészséget mindannyiótoknak.
Holnaptól nyaralni megyek,úgyhogy csak hónap végén leszek.
Puszi:Kata
tikiti

Sziasztok!
Orsi!
Nagyon nagyon gratulálok a csemetéhez! Legyetek nagyon boldogok és nagyon vigyázzatok Rá! / azért én már irigyellek nekem még van pár hetem /

Lányok!
Az alkotásaitokat meg szoktam nézni, és mindenkié nagyon tetszik! Az ötleteket raktározom,raktározom, raktározom... aztán majd egyszer talán.
Nem szeretnék senkit sem kihagyni, úgyhogy csak így egyben dícsérek mindenkit!

Na megyek mert nekem még mindíg időből van a legkevesebb.
Sziasztok
Jó alkotást mindeninek.
Nolo
nolo

No, most megprobálom behozni a lemaradásomat:
Köszönöm szépen a dicséreteketKép

KépKodácska
Igen, nyomtattam a kepet, küldjem át mejilben?
Persze, hogy kopácsolva leszKép De mikor?
Ti is ugy vagytok, hogy kopacsos szemmel láttok, mikor reptéren a brossura tarto famicsodájukat megláttam, már elszörnyedtem magamon. Az hogy vad idegen helyeken lenyulnám egy kopácsolásig a kapokat azt már megszoktam, de hogy még egy brossura tartot isKépKép

KépHajni
Nagyon jok lettek az elsök, gratula!!!Kép Sokkal jobbak mint az én elsöim voltak. Várom a folytatást!
Egy apro tanács, amire ugyis rájönnél magadtol (nekem idöbe telt) ne a krétaval krétazz, ujjaddal vagy rongyal, olyan ritkább szövésü pamut amit én szeretek (egy régi leselejt konyharuha)

KépMian
Igen, keretformákat otthon vettem, ez az utolso eresztés az Üllöi uti és Bartok mozi helyén lévökböl van. (asszem Bartoki az teso a Margit krt meg még egy)
Dobozod nagyon tetszik, hoztam én is ilyen szalvit, még vár. Tálka meg fantasztikus jopofiKép
Gurum nem jön beKép

Kép Abby drága, ledrágaköveztél? Kép
No, a barátnöm köves, nem is lehet Öt müteni, más okbol. Ami nekije használ, diétán kivül, /ne kapj most szivbajt!!/ 1 evökanál étolaj éhgyomorra. De volt már uton akutra, fél lábbal küszöbön, mikor bekapott egy kanállal, elmozdult és nem lett akut. Máskor meg csak Petidin használ a korházban.
Kiskövek vacakabbak mint a nagy, mert elzárhatja a vezetéket, akkor viszont kinai szinü lesz szegény beteg, stb, azt jobb meguszni.
Mokusos gipsz.

KépStucikám, megint le a kalappal, minden tecc, halastéma ugyan nem áll közel hozzám, de jopofák. A tulipános kaspod viszont nagyon közel a szivemhez, ez volt az elsö szalvéták egyike amit vettem. Kaspora én még nem bátorkodtam föl. Vodkásuveg hát, hol vannak szavak rá?Kép Virágod is csuda szépKép
(Mellesleg dicsérj nyugodtan, nem bizom el magam, mikor önbizalmat osztották elfelejtettem beállni a sorbaKép )
lingonbabi

KépJubi, ugye nem haragszol ha nem mutatom meg táblácskákat a gyerekeimnek, imádnák ök is, rá is irnák ne zavarj, ugy vonulnának be a szobáikbaKép Tüneményesek lettekKép

Kép Paat, én csak néztem, néztem, nagyon ugy tünt minden sk a könyveken, de nem megy be. De hogy csudába csinálod????

KépÁnizs! Na figyu, az a baj sokat akarsz, elégedj meg egy kávéval az ágybanKép

KépMohácskaKép
Szerencse, hogy nem lett bajotok!
Minket télen törtek hátulrol, nem tudott megállni a jeges uton. 3 hetes volt akkor az auto és szomszéd utcabeli szomszéd tört. Biztositoja fizette.
Nálunk a nap rosszhire egy játszotérröl ellopott 4 éves kislány megeröszakolása.KépKépKép
Bögtem. Fiammal is elolvastattam, miért félti öket anya. De a ...... ..... az ilyen szülönek, hogy a francba enged ki egy 4 évest másik gyerekkel kettesben játszaniKép

KépKaticaKép Kellemes nyaralást Nektek!

Csináltam én is valamit, jo nagy melo volt, finomitani lehetne még rajta. 25 album, 1725 kép.
http://fototar.t-online.hu/pages/userview/userview.jsp?id=858457

Sokat irtam bocsi, potoltam.

Pussz Babi
lingonbabi

Babi!

Mára már lenyugodtam valamicskét! Bár felfogni...úgy ért mint a villámcsapás! Most mindennek utána járuk! Eddig nagyon sok rosszat hallottam a fővárosról. Pl a luxsunegyedben is csak felügyelettel lehet sétálni! Amúgy nem biztonságos a sok szegény miatt, akik nagyon sokszor támadnak meg náluk gazdagabbakat, túristákat kis anyagiak miatt!!! Persze ez bármely fővárosban megeshet! És a kajára is nagyon oda kell figyelni! Mert a legjobb étteremekben is adhatnak gázos kajákat, ami nagyon sok betegséget okozhat!
Ezt egy olyan anyuka mondta, aki volt már az etióp fővárosban! Na ennek nem akarom kitenni a gyereket!
A rovarokat napota többször írtáj a luxusnegyedben és állítólag nem is lehet látni egyet sem, de ez nem vigasztal!

Bocsi az offért! Kép

Babi!
Sajnos én nem tudom megnézni a gyönyörű szalvijaidat, mert oly lassú lett a gépem 1 hete, hogy kín kevserves oldalakt megnyitni!
De ha tudom, megnézem, mert imádok a szalvéták közt barangolni!! Kép

Puszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Mian!

Ide próbálj levelt küldnei: geri@szabilinux.hu
köszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Lányok! Kép
Utoljára offolok! Ígérem! Kép
Ma végre sikerült beszélni azzal az emberrel, aki kivinne bennünket Etiópiába!
Millió egy kérdéssel támadtam meg én is és a másik családból az anyuka! Mert két család mennénk ki!
Tágranyílt szemmel hallgatta félelmeinket és közölte, hogy gyereket ne vigyünk!!! Ahoz túl kockázatos a dolog! Védőoltás ide, védőoltás oda, kaphatunk bizon y alegjobb étteremben is olyan betegségeket, amik sajnos elég súlyosak is lehetnek! Õ mindig visz ki kaját magával, iszont általában 2 hétnél tovább sosem marag ott! Így könnyű!!!
Szóval itt vetettem el a dolgot! Én és Geri 100%-hogy nem megyünk ki!!! Befejezetem ezt a vitát is, mert már már az alakult ki a férjem kollegája és mi köztünk! Neki az anyagiak a döntők, nekünk a család egészsége!
Arról nem beszélve, hogy nem nagyon hagyhatnánk el a szálláshelyünket!!! Brrrrr....

Inkább alkotok!

Mian!
Viccre visszatérve..szalvi lelőhelyez Etiópiában??? Nem is ismerik! Kép Kép De látod, eszembe sem jutott! Ott dolgozni..micsoda kaszálás lenne, hisz nincs konkurencia! Kép Kép

megyek csúszdázni a gyerekkel aztán ebéd és alkotás!!

Sziasztok! Kép
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Húúúúúha, mi minden történt itt!!!
Gyerekekről rémségeket légyszi ne írjatok, mert hetekig az jár a fejemben és tökre felkavar - de hát én már csak ilyen hülye gyenge lelkű vagyok.
Mutizni a hálónk falát tudom, ami pár hónapja készült:
http://gportal.hu/picview.php?prt=40064&gid=429902&index=1
Meg anyukám óriási tálcáját, ami tegnap készült. Innen:
http://gportal.hu/picview.php?prt=40064&gid=141062&index=23

Anyko!
Szalvi köszi megjött, de ezt majd levélbenKép
Én éltem egy évet, igaz Franciaországban, de tapasztalat, hogy mindenkinek jót tenne ennyi idő idegenben: felráz, megtanít alkalmazkodni, nyelvet tanulni, olyan élményeket ad, amit dédiként is mesélgethetsz. Persze Te tudod, hogy stresszelne-e, vagy naponta várnád a telefonját itthon stresszelve egyedül a gyerekkelKép
Persze Geri kicsi még és rovarok, betegség..., de mint okosok írták már előttem: hazajönni mindig lehet, de akkor nem esz a fene, hogy ki sem próbáltad!Kép
Én szinte bárhova mennék egy-két évre a gyerekekkel- én ez nem MO. ellen szól, hanem a kaland és a nyelvtanulás mellettKép Csak a párom túl itthonülős, nagyszülőpárti, bepunnyadtKépKépKép

Mohácska!
Itt nézz körül:
http://web.axelero.hu/meszar1/

Mian!Kép Köszi, de inkább valami logisztikus mérnök-féle vónék, meg pár hasonlóKép
A könyvkötők kiszaladnának a világból, ha a tizenpáradik könyvem után oda mernék jelentkezniKép
Egyszerűen csak érdekel méhány új dolog, utánajárok, kiélvezem, megunom, leparkolom, visszatérek, integrálom másbaKépKépKép

Tikiti, Abby! Nem azééééééééé küldtem!Kép

Ánizs, Meara! nem csak olvasgatni ám így suttyomban!Kép

Stucek!!Kép
Akkor még azt is meg kell várnunk, hogy a Mini-féle fazekasáru kész legyen (még meg sem rendeltemKép), mert hiába írok hosszú utitervet, ides párom kiátkoz, ha hetente bezavarom valahovaKép Mentségére szóljon a Szhely-Tiszavasvári és egyéb útközbeni munkák bekukk 04-24h-s munkaút nekiKép

Mi nem megy be, Babikám???!Kép
Nem nagyobb titok, mint egy komplexebb dekupi, csak bele kell ásódni. Én szó szerint benne vagyok. Tegnap Áronom "anyázva" keres: nem látott meg a konyhában az asztalom mögöttKép
Még jó, hogy csak a konyha "étkezői részét" uralom, a konyhaiban csilli rend, különben már magamat tagadtam volna kiKép
Nem semmi munka a fotótárad, napokig elleszek veleKép Gratula!

Koda! Nem akartalak így kiütniKép
paat

Így minden más: gyerek nélkül?! BrrrrrrrKépKépKép
paat

SOS!!!
Paat!
Írtad, hogy vizes bázisú parkettalakkot használsz. Kérdések:
* nem sárgul?
* Nem szedi fel a szalvétát?
* Ja és főleg: ha felragasztottad a mintát, akkor átkened dekupraglakkal, és ha az megszáradt, arra megy a parkettalakk?
* Büdös?
* Mennyi idő alatt szárad meg?
* Higítod, vagy töményen kened?

Csak ennyi...Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!

Butorlakk nem lenne jo? (vizes alapu, akryl)
Nem sárgul, nem szedi fel, nem kell decolakkal alákenni, nem büdös, nem kell higitani, hamar szárad de szeretek 1-1 orácskát várni lakkozások között.

Nem engem kérdeztél, bocsi-belepofa, talán segit valakinek a válasz, hisz ugyis rengeteget költünk.
lingonbabi

Babi! Nem lehet, hogy ugyanarról beszélünk? Kép
Jubikám! Nem sárgul, illatosKép, gyorsan szárad - 20perc.
Viszont mivel én felülről ragasztok, azt nem tudom, hogy mit csinál a szalvival. Fel biztosan nem szedi, mert egyszer már "ragasztottam" is vele pucéran gipszre, és csak a gipszet színezte foltosra, minthogy az nem homogén magában. Bátran tudom ajánlani, 2800 körül van egy liter, nagyon sokáig elég. Én szeretemKép
paat

Ja! És nem higítom, de 20%-ot lehet, ha matt felület a célod
paat

PaatKép
Nem tudom otthon mi van és nincs, még nem deritettem fel a terepet.
Itt van külön parketta és butor lakk. Utobbi alig valamivel drágább, de mivel ilyet sok éve használtam már fenyöre és azota se sárgult be, nem mertem kisérletezni a padlolakkal.
Nem tudom gipszet foltozza-e, a fehér gyöngyház festéket nem.
Én tapéta pontosabban strukturtapéta elöre bekevert ragaccsal ragacsozok, ez sürü (viszonylag - decopragacsokhoz képest, nem ázik szét a szalvi) és alulra kenem. Aztán ha valami piciket felülröl ragacsozok akkor decoragacsozok meg szitkozodom magamban, mert szakad könnyen, nem áll rá a kezem, hisz ritkán csinalom felülröl.

Áruljátok el nekem, hogy a csudába csináljam a gipsz nem akar ugye egyenletes sürü lenni igy hol egyik, hol másik sarkon, oldalon, kevésbé magas. Ez ugye nem nagyon vagy nem is látszik, de engem zavar.
Neketek is van ilyen problémátok? Csak német gipsz van itt, strukturon kivül.
lingonbabi

Köszönjük a gratulációkat még egyszer:-)))
Nolo hipp hopp elszáll az idő én az uccsó 4 hetet korházban töltöttem szóval annál csak jobb lehet:-))
Stuci most alkottam valami oriásit egyenlore teljesen lefoglal:-))))
meara

Hali Lyánykák!
Ehun egy "zseniális" repesztész. Kép http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74428&index=37
Aki kitalálja, hogy készült, fagyit vehet magának! Kép Csak az első kettő, a másik kettőt nem köll kitalálni. Kép

Jubika! A Mini féle KÖBER szintelen vizesbásiú lakk nem büdi , gyorsan szárad és rém olcsó.

Babi, ne idegelj mááááá, ha nem öntöttél ki már vagy 1 mázsa gipszet akkor megeszem a kalapom. Kép
Rázd meg a formát miután beöntötted a masszát. Kép

Meara! Hát arra gondoltam én is!! Kép

Paat , hány métert stencileztél ? Szép!!! Irígylem a kitartásod! Kép
szorgosstuci

Hehe, Stucc én tudom, de nem rontom el a játékot, találgathassanakKép)

Ráznám ha használna, de nem terül. (Lehet rétesliszt helyett Horváth gipszet hozunk?) Most öntöttem mai második adagot, Blenderrel, de ahogy látom feljön a tetejéreKép
lingonbabi

Szia Mindenkinek!
Mivel ti mind olyan profik vagytok gondoltam még több embernek megmutatnátok a műveiteket így megadok egy címet : www.artmontage.hu ide légyszi rakjatokfel minnél több művet,hogy sokan gyönyörködjenek benne ,mert én nem tudok betelni a sok szép alkotással.
Ivett
zlotika

Stucek! Én az idő vasfogára szavaznék, ha nem tudnám, hogy a kezed van a dologbanKép

Megyek most Pestre, az előbb derült kiKép
Ha 3 felé valahol megtalállak dobozKép ügyben, szívesen megszabadítalak tőleKép Emilt küldök!
paat

Sziasztok!

Paat!
Köszi a linket, belenéztem. Háááááááááááááááát... elég bonyolult KépKép, nem is igen értem. Lehet, hogy maradok a réginél.

Stuci!
Sztem gyári.... de jóóó. Én próbálkoztam gyári mázas kaspóra dekupizni, hát, nem valami szép KépKépKép. Nem tudtam krétázni sem, pedig bekentem ragaccsal az egészet. Pedig rááldoztam egy gyönyörűséges rózsás szalvit.

Én Akrilan spray-vel lakkozok. Már kb. 10 üveg fogyott Kép.

Puszi Kriszta

mohácska

Hali Lányok!
Mindenki vehet fagyit magának!!!! Kép
Valóban az idő vasfoga a ludas én csak kiemeltem a repedéseket egy kis antikpasztával. Kép

Zlotika!
Megnéztem az oldalt , klassz!!! Válogatok és majd küldök képeket Neked , aztán majd Te is válogatsz, hogy mit teszel fel belőle. Kép
Az ötlet nagyon jó, főleg ha az idegennyelvű rész is elkészül.
Azért a "profi" picinkót túlzás /részemről legalábbisKép / Nem vagyunk mi olyan elbizakododottak.
Igaz Csajszik? Kép
szorgosstuci

Zlotika, most látom, hogy nem is Te vagy az oldal gazdija. Kép Na nem baj , írtam a fórumra is. Kép
szorgosstuci

Paat, Suci!
Köszönöm a lakkos infókat! Kép

Mini!
Ha véletlenül itt vagy valahol...Kép a Köber lakkból melyiket vegyem? utánanéztem, és van "Köber vizes parketta és bútorlakk", és van "Köber parkettlakk", mindkettő fényes. Te melyiket használod?

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Bocsánat! Eltűntem, nem voltam gép közelben! A tálcákat Lidl-ben lehet kapni múlt csütörtöktől van az akció!
anizs007

Jubika!
Mini nem nagyon van most gépközelbe ezért én vagyok a Magyarhangja. Kép
Nekem a parketta és bútorlakk van a selyem fényű, mert a nagyon csilivilit nem szeressem. Azért ennek is van fénye, nem matt.

A Mini a fényeset használja.
szorgosstuci

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?