Sziasztok!
Húú, nem is reméltem hogy ilyen sokan írtok
Annak meg külön örülök hogy még egy új taggal bővültünk
!
No, sorjában:
Szilvi!
Köszi, én tök jól vagyok, nemtom visszaolvastál e, én anno azt hittem azért ilyen a nyakam, mert igencsak meghíztam, na mondom már tokát is növesztettem. Aztán egy barátnőm mondta, hogy neki is előjött a szoptatás alatt a struma, menjek el dokihoz. Szóval nekem kicsit egyértelmű volt
csak rám kell nézni
Sajnos a fogyás mint mellékhatás nálam ugyan nem jelenkezik
pedig ennek örülnék. Bár nekem nem kéne 25- megelégednék 6-al is
Nekem azt mondta az óvónéni (meg ne kérdezd a nevét , mert biza fogalmam sincs
. Hogy a nagycsoportosak alul vannak, a többiek az emeleten. Mi a belső épületben leszünk. Sebaj, majd ha megyek érte, találkozunk ;)
Jaa, az Elevites pletykával kapcsolatban, én is bízom benne hogy kacsa!
Mica!
Fogzás és nyál összefüggésben nálunk Mendinél nem igen volt nyál. Kevinnek az első 6-nál szinte egyeltalán nem, most meg ömlik neki ha kell ha nem.
Én még mindig nem hiszek a nagybaba-Elevit összefüggésben, mert Mendivel elejétől végéig szedtem, és 3650-el született, Kevinnel hébe-hóba (volt hogy két hónapig elfelejtettem) és mégis nagy lett. Sőt az egyik rokonom szintén nem szedte, és 4600gramm,58centis "kis"lányt szült. De alapjában véve, ha vki változatosan táplálkozik (nem úgy mint én..) akkor tényleg felesleges, meg akkor lehet vmi a nagy gyerekben.
Fú, tartja Zolcsi az előnyét, mi is ma voltunk mérésen, 10150gramm, 79cm a srác.
Nálunk ma Mendi a hisztis, ott őt is mérték volna, de üvöltött, és rángatózott (mi lesz még az oltásnál ?? )
Aztán a boltban hisztizett, úgy hogy mindenki minket bámult, ami még nem is zavar, mert megszoktam, de vki megkérdezte hogy mit csináltam vele.. szerinte megvertem, vagy mi??
Aztán itthon is hisztizett egyet a lépcsőházban, hogy ő biza haza nem jön, és ebbe úgy belemerült, hogy közben be is pisilt, szóval mehettem felmosni..
Böbi!
Üdv a csapatban
!
Gondolom ha már a 14.hétben vagy, akkor választottál orvost, vagy nem?
Nekem vegyesek az érzelmeim a dokikkal szemben, főleg a Habony dokival.
Szerintem a szülésznők közt is vannak tök közönyösek, meg nagyon odaadóak is. Én két saját és egy "segítő" szülést éltem át ott, találkoztam ilyen-olyan emberekkel, akiben bíztam abban is csalódtam, viszont akitől féltem , abban is (kellemesen)
Na, gondolom ezzel marhára segítettem
Kopár doki egyébként nagyon rendes, igaz én csak a második szülésemnél találkoztam vele, ő volt az ügyeletes mikor beérkeztünk, és baromi rendesen elmagyarázott mindent, megnyugtató volt a hangja meg minden. Ja, és a szülésfelkészítő tanfolyamon is tartott egy előadást ha jól emlékszek, ott is aranyos volt.
Én részemről nem jártam terhestornára, itthon nyomtam
4D-s ultrahangra sztem a 18-hét előtt annyiból nem érdemes, hogy nem sok mindent látsz előtte, amíg pici a bébi. Persze ott is szépen megnéznek mindent 2dimenzióban, utána lehet mozizni.
De az igazi már az mikor félidő körül jársz. Szerintem
.
Nyugodtan árassz el minket kérdésekkel, sztem ha tudunk mind válaszolunk !
Jaa, merre laktok?
Jujj, tegnap voltam szandit nézni Mendinek, egy borzasztó gyönyörű rózsaszín (persze a mániám a rózsaszín
) szandit néztem ki, de csak 24-es volt, nekünk meg 25-ös kellett volna
. Úgyhogy ma felkerekedtem és végigjártam a másik két cipőboltot, de ott még hasonló sem volt. Máshol meg nem árulnak Siestát
. Asszem szombaton megnézem Szolnokon is. Ha most meglenne az esernyőkocsi, átmennék vonattal, de így nem merek
Nézek vmit a neten, hátha van vmi online cipőbolt
Betti
Ui. MÉnem jön már az ebédünk??