Új privát üzeneted érkezett!

Hat nem valami nagy a hetvegi forgalom, ami nem is csoda...

Judit,
nezlek Benneteket minden este, nagyon edes ez a kismano! Mindig ilyen jo baba? Mert minden kepen alszik...

Nicol,
sajnalom ezt a gatseb mizeriat. Jegelni nem szokas az ilyesmit? Mintha azt hallottam volna valakitol, hogy mirelit spenottal fagyasztotta a tett helyszinet...

En is voltam penteken dokinal, a belso mehszaj teljesen zart meg, a kulso pedig tartja magat az 1 ujjnyihoz, ugyhogy nalunk meg jo par napig nem varhato baba. Szerintem meg kell majd inditani, nalunk ugyis ez a trend a csaladban.

Holnap szerelik az ADSL-t, akkor majd kicsit tobbet tudok it logni, mert ez a betarcsazos internet borzalmasan koltseges.

Na sziasztok!
Vanda
vanda72

Vanda!
Én is gondoltam a jegelésre, de a felfázástól is félek. Nagyon könnyen felfázok. Kép De hálistennek a kamillás fürdő bevált, már szinte teljesen helyrejött. Kép

Babus!
Szerdán kell vinnem Vivit a csipőszűrésre. Ez milyen vizsgálat? Mit csinálnak vele?

Nicol

Kép
nicol

SziasztokKép

Beszéltem ma Judittal telefonnalKép
Nagyon ki van akadva a kórházra. A nővérek semmit se segítenek neki, feléje se néznek.
Ráadásul a sebe is nagyon fájt neki ma, Atti pedig állítólag kezd besárgulni, (amit nem kis stíusban adtak neki elő),a nővérek szerint azért, mert Judit nem itatja őt óránként cukros vízzel(amit adtak), megjegyzem, ez marhaság, ugyanis Juditnak beindult a tejcsije, reggel már 80gr-ot szopizott a nagyfiúKép, emellett totál felesleges a cukros víz.
Ha minden rendben, holnap jöhetnek hazaKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!
Na ma értem vissza a hossző hétvégéről. El sem hinnétek, hoyg milyen csand volt...

Nicika, Judit!
Nagy- nagy gratula. Szerintem mindenki ilyet szeretne. Ha visszaértél, légyszi részletesen számol be Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Nicol
A csípőszűrés csak egy fél perces vizsgálat. A doki mozgatja a Vivi lábait, hogy szabadon mozog-e a csípője.
Nálunk nem is hívják külön csípőszűrésnek, a 6 hetes kontroll során rutinszerűen nézik, csakúgy, mint a koponya és hasi UH-otKép

Babus

Kép
babus2005

Babus!
Mástók is hallottam már, hogy panaszkodnak a kórházakra. Sajnos nem meglepő dolog, hogy nem segítenek az új anyukáknak pl abban, hoygan kell szoptatni. sajnos azokat az első, legszebb soha nem vissaztérő pillanatokat teszik ezzel silányabbá. Én nem tudom ezt megérteni.

Mindenki!
Elkeserítelek benneteke, de nem lesz egy antibiotikum kúra a húgyuti fertőzés megoldása. kandida nem is él a vizeletben, az a hüvelyből kerül át.
A megoldás hüvelyflóra rendezése, azaz a patológiás bacik helyett a Lactobacillus meghonosítása. Ez lehetséges Lactacyd hüvelyzuhannyal. de az ia hatásos, és sokkal olcsóbb, ha a készüléket megveszitek és "acidum lacticum dilutum" oldatot rendeltek a gyógyszertárban. Ugyanaz, csak adalékanyagok nélkül. És rtendeződni fog e helyzet. Igazából ez nem is urológiai probléma, hanem nőgyógyászé együtt. Csak nem nagyon fogllakoznak ezzel a dologgal. Szerintem azért, mert mind férfi, és fogalmuk sincs a fájdalomról.

Kép
narco

NicolKép

Mi csütörtökön voltunk csípűuhKép
Nekünk kell 5 hétig terpeszpelus+ lábtornaKép
Megnézik uh utánna meg megmozgatják a lábait hogy megfelelően mozognak e!!!

De én azóta teljesen ki vagyokKép
Nincs perc hogy ne sírnákKép

Kép

Kép
edinka

Edinka!
Miért mi a baj? Annyira rossz volt az emlék, vagy a terpesznadráh miatt?

Nárcisz

Kép
narco

Judit!!!!Kép

Hatalmas gartulációmat küldöm a kis édes babótokhoz!!!Kép

Megnéztem a képeket és nagyon édes és Te is nagyon jól nézel ki rajtuk!!!

Nagyon ügyi voltál!!!!

Pusz

Mea(28+1)

Mea
mea

SzaisztokKép
Már megint egy hétfő Kép!
Nem dobnátok fel? Mondjuk egy zebrával?

Judit kéri, hogy drukkoljatok, hogy minden rendben legyen és végre hazamehessenek!!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok Kép
Stella Kép
Sajnos én nem tudlak feldobni egy zebrával Kép
De mindjárt kitalálok valamit Kép

Judit Kép
Megnéztem a képeket Kép Nagyon édesek vagytok Kép
A mackót kitől kapta Atti?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Stella Kép
Ezt Neked küldömKép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Vagy ez jobb Kép
Kép

Annácska

annácska

AnnácskaKép
Mindkettő nagyon jó!
Köszi, most már sokkal jobb Kép!

Kép
stella9

Edinka! Nem szabad elkeseredned, biztosan hamar helyre fog jönni! De komolyan! Nem szabad, hogy baba érezze, szomorú vagy! Pedig legyél nagyon vidám, mert van egy babócád!!!

Juditnak full hülyeséget mondanak! Egyáltalán nem tehet róla, ha besárgul a baba! Ezt a mi tanfolyamunkon belénk verték! Ez egy teljesen természetes dolog, van akinél van, van, akinél nincs.... Persze meg tudják magyarázni (elég hosszadalmas), hogy miért keletkezik, de nem a nem cukros víz itatása miatt.... Tutira hamar hazaengedik őket!

Tudjátok, az eléjén nagyon kétségbe voltam esve, mert 4 hónapig semmi nem látszott a hasamon, csak nagyon lassan kezdett el nőni. Most meg Kép Amúgy elég előnytelen a kép, de most már mindegy... De ma kezdtük meg a 34. hetet Kép

Szorítok mindenkinek, hogy minél előbb sok-sok zebra legyen!!!!
pilis

Sziasztok!

Pilis
Nagyon jók a pocis képek, nekem főleg a hintaszékes tetszik, olyan aranyosan nevetsz rajtaKép

Wish
Akkor ma hányadik napon vagy? 3? Örülök hogy indulhat a lombik, nagyon sok sikert kívánok hozzá, és drukkolok nagyon!

Berni
Nagyon sajnálom! Talán tényleg jót fog tenni egy kis babaperoject mentes nyár!

Vanda
Hát ha Máté magától nem akar kibújni KépDe jó, többet tudsz majd írni, örülök neki Kép

Nicol
Nagyon jó hogy rendbejöttél! Kép

Stella
Nekem is elkelne a fedobás, olyan semmilyen kedvem nincs, ez rendszerint negatívba szokott átmenni. Jobban vagy már, nem fájnak annyira a cérnák?

Judit
Fantasztikusak a képek, nagyon szépek vagytok! Nagyon édi Atti Kép

Tündi
Vendég

TündiKép
Fel a fejjel, nem szabad szomorkodni!!!
Remélem kapsz valami jó hírt és átlendülsz a pozitív oldalra.
Nekem igazából nincs rossz kedvem, csak nem volt kedvem dolgozni jönni, otthon sokkal jobb!
Köszi, a cérnák lassan beilleszkednek, már csak néha érzem őket, de azért elég óvatos vagyok!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Judit! Drukk megy. Melyik kórházról van szó? Persze csak, ha publikus.

Edinka! Ne sírj! Anyám nem semmi poklokat járt meg a hugommal, most meg Q a dögi nQ a lábaival. Szerintem nincs nagy baj, ha meg kicsi, még jó, hogy észrevették és idQben orvosolják. Meglásd milyen ügyi lesz majd, amikor rohangál, akkor majd azon fogsz sziQpogni, hogy a te derekadra kellene már valami, meg, hogy nem bírod a tempótKép

Na megyek mert értkezeünk fQosztályilag, majd még benézek. Ja tényleg jöhetnek a jó hírek, mert kicsit le vagyok eresztve.

Elmondaná valaki, hogy a hQgörbén, akkor mikor is kell pontosan akciózni, amikor lessik a hQ, vagy elQtte? És mikor esik le a hQ ovulációkor, vagy elQtte?? Asszem most jövök rá, hogy nem is vagyok tisztában az alapokkal sem, remélem azért a többit jól csináljukKép

Juca

Tündi!
ábrák a smiley central.com-ról vannak, de otthon nem szabad, mert informatikus férj elsápad, ui áll. kémprogram, de a smileyk azért jók!!!Kép
Kép

tjuca

Wish
Közben megnéztem másik topikban Kép

Unique
Hogy vagy? Szoritok neked nagyon, de jó lenne egy újabb zebra!

Lamika
Mi van veled? Írjál! Kép

Kép
Kép
Vendég

Juca
Köszi, nagyon édesek, apa maci+maci gyerek Kép

Stella
Én is sokkal szivesebben lennék otthon, az biztos. Mostnaság a szombat a pihenésé, képtelen vagyon nekiállni bármiféle házimunkának, a vasárnap meg kevés rá Kép Kimerülnek az elemjeim...
Örülök hogy jobban vagy! A te nevedhez beírhatom hogy 3. lombik júliusban? Kép Esetleg 2/1. lombik júliusban?

Nárcisz
Milyen volt a hétvége? Hogy érted hoyg csend volt? Remélem már jobban vagy és nem marcangol annyira a döntés súlya! Munka milyen? Kép

Tündi
Vendég

TündiKép
Hát, nem is tudom mit írj be.
Lombikból ez a 2., de beültetésből (remélem eljutunk odáig) a 4.
Szerintem írjunk 2.-at, hogy mindenki számára világos legyen mennyi lövésünk van még a TB számlájára.
De a júliusi kezdés tuti (vagyis remélem, hogy tuti) Kép!

Szegény Lemerült Tündi Kép, majd a nyaralás feltölt! De azt az energiát nem szabad házimunkára, vagy melóhelyre fordítani! Csak a babókra!

LányokKép
Nincs valakinek fölös menzije? Ha van, akkor express küldjétek Kép! Szeretnék túl lenni rajta, hiszen az lesz az utolsó Kép!
Stella

Kép
stella9

Judit Kép
Remélem egy kis szoli segített Ati sárgulásán és hazajöhettek ma.
A nővéreket meg le kell tojni magasról.

Stella Kép
Nekem a halántékos cérnák egy hétig fájtak, aztán szép lassan elmúlt. Szerintem használni fog Kép Nálunk más téren már érezhető a hatása.
Azt hiszem én lemondom harmadik kört, mert az szinte biztos, hogy transzfer után lesz.

Tündi Kép
Köszi az önkiszogálást Kép Pedig reggel megírtam, de ezek szerint nem sikerült el is küldeni.

Wish

wish

SziasztokKép

Judit kérte, hogy írjam meg nektek, hogy MA HAZAJÖHETNEKKépKépKép

Babus

Kép
babus2005

Babus Kép
Ez nem semmi! Máris hazaengedik őket Kép

Edina Kép
A terpeszpelus miatt ne aggódj. Azért adják, hogy megelőzzék a bajokat. Kicsit ugyan zavarja a babákat, de hamar megszokják. A torna pedig csodákat művel, nekem elhiheted Kép

Tündi Kép
Elhiszem, hogy semmi kedvetek dolgozni Kép Nekem még a hétvégén sem sikerült kipihennem magam Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Tündi!
Úgy értettem, hoyg csend volt, hoyg ez egy nagyon pici falu, nyáron túristákkal 250 fő, vagy még annyi sem. És fújt a sél, és csend volt, nagyon csend. Se autók, se motorosok, se város. Tele virágokkal, és végre nem kellett azon gondolkodnom, hogy mit kell tanulnom. Azt hiszem, hoyg egy kicsit magamba is fordultam, valami olyasmi volt, mintha meditálnék, és másik síkra léptem volna. Sajnos ezt Tmi nem nagyon érti meg, és egy kicsit most az agyára megyek, mert keveset beszélek...

Vagy lehet, hoyg ennek örül Kép

Hol vannak Juditról képek? Az albumot néztem, de azon semmi új nincs.
Már nagyon kíváncsi vagyok.

Kép
narco

Sziasztok!

Szép hétfő reggelt mindenkinek!

Judit!
Olyan gyönyörű a kisfiad!!! Büszke lehetsz magatokra! :-) Örülök, hogy ma már hazaengednek! Remélem minél előbb elfeljtitek a kórházban szerzett negatív élményeket!!!

Évi79
Köszi az infót!
Akkor majd körülnézek doki ügyben. Nekem annyiból jó, hogy itthon dolgozom!

Stella
nekem kb 2 hét múlva kellene megjönnie, de szívesen elküldöm neked előre!

szisszka

Nárcisz
Anyuméknak van egy kis nyaraló-féleségük a Bükkben, de olyan részén, ahol a mobilom sem működik! nagyon jó, imádok ott lenni és semmivel nem foglalkozni, azaz, olyankor van időm bőven magammal foglalkozni, kicsit befeléfordulni!
Szerintem ez nagyon jó dolog, irigyellek is a hétvége miatt! :-)

Sziszka

szisszka

Köszönöm a vigasztalástKép
CSak olyan rossz nekem is meg Vikinek is!!!
Igaz ő már kezdi megszokni!!
Szerencsére...
ANNÁCSKA mért a te lányodnak is kellett
ilyen vagy esetleg neked volt????
Állítólag én is hortamKép
Nagyon lassan telig az a 5 hétKép
Te milyen tornát ismersz erre???

Judit: Nagy gratula még1* és örülök hogy már haza engednekKép Kép Kép
Otthon sokkal jobb lesz!!!!
Én is meg lestem a képeket nagyon szép a kis AttiKép

Mensit én is adhatok, mióta szedem a cerezette fogigátlót azóta meg vanKép
Na még ez isKép

Kép

Kép
edinka

Nárcisz
Én is irigyellek a hétvégéd miatt, néha tényleg jólesne elbújni a világ elől egy csendes kis faluba, és magamba szállni, olyankor nagy gondolatok fogannak az emberben, ha már baba nem Kép

Annácska
Borzasztó ez a rohanó világ, igaz? Ki tud purcanni az ember teljesen. Igaz hogy a melóm nem vészes most még, csak hoyg 1 évben 1-szer tudok szabira menni... Kép Persze akkor jó az a 3 hét. Olyan jó lenne ha neked is lenne legalább pár nap pihenőd, kell az hidd el, remélem sikerül majd megoldani!

Stella
Oké, a nyaralás alatt szerzett energiát ráfordítom a babaprojectre... Csak már tartanánk ott!

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors belépésre van időm.

Judit
Megnéztem a fiadat. Nagyon, nagyon, nagyon aranyos! Kép Kép

Edinka
Ne legyél elkeseredve. Pár hónap múlva semmi baja nem lesz. Kép

Majcs

Majcsi
majcsi

Majcsi!

Mi a helyzet veled? Voltál azóta dokinál?

Kép
szdorka

Szdorka

Most már csak a héten megyek, mert azt mondták, akkor kell, ha vége van. Különben már nem vérzek és a hőm is visszazuhant 36,6-ra. A másik doki szabin van és júliusra van időpontom, csak persze szerintem akkor éppen mensizni fogok, így kérhetek új időpontot. Kép Nehogy má egyszerűen menjen.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!Kép

Tettem fel legújabb pocakos képeket.
Ha érdekel valakit Mea albumaKép
Szerintem már jókora a hasamKép

Mindenkinek szép napot, puszi!

Mea(28+1)

Mea
mea

Sziasztok!

Narco!
Itt vannak Judit képei: zsamboki.sytes.net

Tündi!
Köszi, hogy beraktál a táblázatba.

Kicsit olyan érzésem van, hogy mit kotnyeleskedem bele a ti jól bevált kapcsolataitokba.
Illetve tudatlanként elég kevés dologhoz szólhatok hozzá (azért sokszor olvasni is elég). Nem tudok tanácsot adni, sőt néha azt sem értem, miről diskuráltok.
Gondolom, szerencsésnek mondotok, hogy még nem kellett mindenféle eljárást megismernem, kipróbálnom. Hát én is remélem, hogy nem is lesz rá szükség.
Annyit azért már megtanultam, hogy sokkal kisebb az esélye a pozitív eredménynek, mint a negatívnak és minden erőmmel arra koncentrálok, hogy meg fog jönni (pl. hogy vigyek magammal az útra mindenféle tisztasági holmit), aztán ha mégsem, annak csak örülhetek.
Persze olyan szörnyű ikres-születős-meghalós álmaim vannak, hogy azt nem is részletezném inkább, szóval nem könnyű.
Aztán ha megjön, akkor meg azt kell kibírni, hogy ne fussak azonnal a dokihoz, hogy mostmár vizsgálják meg, van-e valami baj.

Egyébként ismer valaki jó genetikus orvost?
Szerintetek ki kellene-e vizsgáltatni, illetve ha igen, akkor mikor (teherbeesés előtt, v. után) azt a problémakört, hogy bátyám és nagynéném is enyhén szellemi fogyatékos és hogy lehet-e ennek bármilyen hatása a mi babánkra?

Köszi mindent és bocs, ha sokat írtam!
Legyen szép napotok!
Réka
Vendég

Halihali!

Van valaki, aki használja/használta a PG53-at? Mqködik?

Képzeljétek, teljesen bepánikoltam, hogy elhagytam az amulettemet. Pünkösdkor az Prségben voltunk, és ott a férjemtQl kaptam egy nyakláncot, amin egy gyerkQc kandikál ki egy babakocsiból. Szerinte szerencsét hoz.
Aztán egyszer megkérdezte, hogy miért nem hordom. Voltunk párszor lagziba, és hát mégsem egy bQrt aggadtam a nyakamba. Most azonban kiderült, hogy anyunál hagytam otthon. Most megint itt függ a nyakamban 2 napjaKép

Most már csak a boszorkányságomat kellen bevetnemKép
Segíthettek ti isKépKépKépKép

Juca

Juca

tjuca

Kedves Réka!

CsaládtervezQ központ a HQsök terétQl egy percre, ha érdekel elküldöm a címet e-mailben.
Ott kikérdeznek titeket mindenrQl, és automatikusan küldenek tovább. (Mi pl. szív és érrendszeri megbetegedés ágon vagyunk "terheltek" plusz nálunk is van gond genetikai vonalon is. Mi még nem voltunk genetikai tanácsadáson, de tudom, hogy valamikor majd kell menni.
Tök ingyenes, persze ketten kell, hogy menjetek, és attól kezdve, hogy mennyi kávét isztok odáig, hogy ki mikor és mibe halt bele a családban mindent kérdeznek. + van vérvétel, meg méricskélni kell a hQdet, meg ha akarjátok van spermavizsgálat, meg elküldenek nQgyágyászhoz is.

Ennyi, amit tudok, speckó genetikust nem ismerek.

Ja asszem, ott Czeizel van beosztva mellett, mint fQmufti, de szerintem vannak mások is.

Juca

tjuca

Szia Juca!

Köszi az infó-t, erről én is hallottam, meg is találtam a 'neten a címet, de a nőgyogyósom azt mondta, hogy nem rám kíváncsiak, hanem a gyerekre, tehát csak teherbeesés után menjek bárhová is.
Viszont én akkor volnék nyugodt, ha minél előbb tudnám a dolgot, csak nem akarom, hogy megmosolyogjanak, mikor odamegyek.

Ja és van egy boszorkány barátnőm, majd szólok neki, hogy "áldja meg" a medálodat ;o))

Réka
Vendég

Edina Kép
Annamarinak volt annó, de nem kellett sokáig hordanunk, mert mi hetente kétszer jártunk tornázni. Dévény Anna Alapítvány foglalkozik ilyenekkel is, nem olcsó, de érdeme megpróbálni.
A Moszkva téren vannak, telcsiszámuk 3555-392.
Megtanítanak tornáztatni, bár nekem még az ortopédián is megmutatták, hogyan kell "kicsavarni" a gyerek lábát Kép Drukkolok! Kép

Tündi Kép
Bizony hogy rohan a világ. Egész hétvégén összesen 2 éjszaka alatt aludtam 6 órát és ez nagyon kevés lett Kép Hiába feküdtem le este 8-kor hulla voltam reggel.

Annácska

annácska

---------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:50-kor.
seszi

Seszi Kép
Ezt biztos észre veszi Babus Kép

Annácska

annácska

Duddu!
Ceizel Endre, más ilyen dokit nem ismerek Kép
De hozzá is lehet menni, csak szerintem nagyon drágán dologzik. Szerintem ha megbeszéled ezt egy jó nőgyógyásszal, akkor ő is segíteni fog, mert elvileg kötelessége. A klinikákon van genetikai szakrendelés.

Tündi!
Anniyra rossz érezni, hoyg szenvedsz, és sajnos minden okod meg van rá. Az vígasztaljon, hoyg legalább már ti eljkezdtetek próbálkozni, és minél több idő telik el annál jobb az esélyetek. hazamentem és megállapítottam, hoyg azok akik velünk együtt házasodtak már mind babások. Én meg még bele sem kezdhetek. Sokszor elgondolkodom mostmár aon, hogy el sem kezdem.

Mea!
nagyon jól nézel ki Kép
Nagyon helyes kismama vagy Kép

Kép
narco

Évi79
Szép estét kívánok nektek, egyben irigykedem is. Remélem ez tényleg az igazi billings volt, és akkor hajrá! Kép

Réka
Persze szerelkezz fel mindennel hogy ne érezd magad kellemetlenül ha netán megjönne, de azért drukkolok hogy ne jöjjön meg!
A kotnyeleskedést meg felejtsd el! Kép
Lehet hoyg érdemes lenne az esetetekben genetikushoz fordulni, kideríteni hoyg öröklődhet-e a betegség. De asszem minél előbb tenném.

Juca
Én próbálgattam a PG-t, képes tiszta páfrányokat mutatni, ha erre gondoltál hoyg működik-e Kép

Annácska
Akkor már értem a napi 4 kávét Kép Persze jobb megoldás lenne az alvás, mert ez a 6 óra 2 nap alatt egyenlő a nullával. Küldök neked sima energiákat, hátha segít ++++++++++++++++++++ Kép és vigyázz magadra nagyon, jó?

Tündi
Vendég

Tündike Kép
Nagyon aranyos vagy Kép
Jól esik az energiád Kép Már jobban is vagyok.
Mellékesen megjegyzem két hete csak reggel iszom 1 kávét és kész Kép
Megpróbálok majd egy kicsit visszavenni a tempóból igérem Kép

Annácska

annácska

Mea!
Megnézetm aképeket!nagyon szuperek!Kép
A pocid már jó nagy tényleg!
Az eskövőtök pedig akkor volt mint a miénk!2004.08.21!KépKépKép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok Jányok!
Tündi!
Remélem csak a hétfö teszi,hogy ilyen rossz kedved van, csupa szomorú arcocskát rajzoltál!!!!
Gondolom, rengeteg a munkád, de hidd el, nekünk itt mind dolgoznunk kell, sajnos még egy darabig, de már nem sokáig!!!Kép Ígérem!Ez adjon eröt Neked és Mindenkinek (nekem is)!
Néztem a táblában, mindejárt félidös leszel, úgyhogy csak semmi rosszkedv!Kép
Küldök Neked jókedvcsináló energiát!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++!Kép

Edinka!
Növéremnek is ilyet kellet hordani, egy ideig, talán féléves koráig, nem tudom, de teljesen egészséges lett, semmi nyoma nem maradt!

Annácska!
Mit csináltál, hogy csak ennyit bírtál aludni?Remélem este kipihenheted magad!

Jányok!
Nekem most ugy tünik, rendes lesz a ciklusom, már fel is ment a höm, így végre talán nem tart majd 40 napig, szóval nagyon örülök!Kép

Kinga
Kinga79

Sziasztok!
Mindenkinek hatalmas puszi! Megerkeztunk!!!
Idom visszaolvasni meg nem volt, de majd igyekszem. Apa azt mondta, minden mehet ugy, mint reg, o majd segit. Igy nemsokara jovok majd, es visszaolvasok majd.

Nagyon jo fiu, meg Kép

Most is a kisagyba fekszik, alszik.
Muszaj volt cumit adnunk, mert allandoan szopizni akart. Mar ott tartottunk, hogy egymasba folytak a szopizasok. Reggel kepzeljetek, jottek a csecsemosok, nem akartak elhinni, hogy 120g szopott. Ez rengeteg egy 4napos babanal Kép
En meg vegig azt hittem nincs tejem, mert nem durrant be, mint a tobbi anyukanak. Kozbe kis Atti, mint egy porszivo kiszopizta Kép

Nagyon faradt vagyok, azt hiszem kihasznalom a csendet, es alszom egyet.

Nagy fajdalmakon vagyok tul, de megerte. Imadom a kis pasit.

Millio puszi!
Judit+kis Atti

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!
Már megint tréningen voltam ezért nem tudtam írni nektek. Ma úgy nagyjából megpróbáltalak olvasgatni titeket több kevesebb sikerrelKép

Meg a Judit babáit megnéztemKép
Voltunk mi is a hétvégén kisbabát nézni az ismerősünk 6 hetes bébijét (kisfiú) nagyon édes volt. Csak szegénynek nem volt túl jó kedve..

Na ma nekem sincs balszerencsés ez a nap eléggé..
Reggel otthon hagytam a belépő kártyám a kulcsaimat, nem szokása a kollegámnak, de ma igazságtalanul lecseszett. Azaz még csütörtökön csak ma volt szerencsém elolvasni. Elég rosszul esett.

A 7vége is elég érdekes volt. A férjem az egész hétvégét végig dolgozta, ami azt jelentette, hogy alig láttam..Kép(És egész hétvégén rosszul éreztem magam: szédültem és hányigerem volt kisebb rövidebb szünetekkel szinte péntek óta megvan ez.

Plusz még egy nagyon régi barátnőm is megint okoskodott ma, hogy megtudta babát szeretnénk, hogy nem korai még nem kellene még várni vele?
Én ezen eléggé felpaprikázódtam..minek amikor én is meg a férjem is szeretnénk. Azt mondta még élhetnénk többet együtt, meg mehetnénk nyaralni meg ilyenek-szerintem ebben a gyerek sem akadály...
Amúgy is 3 éve élünk együtt és 9 éve ismerjük egymást..szerintem ez már eléggé hosszú idő...na most kiadtam magamból. Bocs de nagyon jól esett...
Virag2

NárciszKép
Ne nézz mást! nem szabad, mert ez teljesen felesleges fájdalom és pszichés megterhelés.
Sokan vannak kürölöttünk is, akik jóval utánunk esküdtek és már babások.
Most igyekszek minden ilyesmit kizárni és nem törődni vele.
Nekik óriási szerencséjük volt, bár erről fogalmuk sincs!

NE gondolj azza, hogy el sem kezditek a projectet.
Egyszerüen csak szeretnétek megfelelő környezetet teremteni a családotoknak!
Minden rendben lesz és lehet, hogy hamarosan kopogtat a gólya is!
Ha ennyire zavar, hogy még nem keztetek el próbálkozni, akkor üljetek le és beszéléjtek át még egyszer a dolgot.
Nem szabad, hogy idegileg teljesen kimerülten kezdj a dolgokba, mert abból semmi jó nem sül ki.
Isered azt a viccet, amikor a nyuszika kölcsön akarja kérni a medve fűnyíróját??

ÉviKép
Nagyon szép estét kívánok nektek!!

AnnácskaKép
Én tutira helyben elaludnék ilyen hétvége után!
Rád is árdférne egy kis feltöltődés.
Stella

Kép
stella9

Mea Kép
Tényleg hatalmas már a pocid Kép
A párod hová tette a haját? Kép

Kinga Kép
Dolgoztam Kép Rendezvényt bonyolítotam Kép
Ma este biztos pihenek bevásárlás, főzés, takarítás és vasalás után Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Judit
Gratulálok!!!!! Tündéri a kis srácod Kép.

Bár így utólag, de azért üdvözlöm az újakatKépKép. Nektek is azt kívánom, mint annak idején nekem kívánták, amikor bekerültem a tábliba, hogy ne ismerjem meg a lefelé vezető utat, és ez bejöttKépKép

Aranyos vagy Évi, hogy így hiányoltál, köszönöm szépen jól vagyunk, egyre jobban. A hányinger csak néha jön elő, rosszullét meg 1 db/hétKépKép. A pocakom még csak egy ici picit nőt csak. Sajnos a Sárbogárdi Rendelőben minden nagyon-nagyon lassan megy, a héten lesznek meg még csak a labor eredmények és azzal megyek belgyógyászhoz. Orvosom már van, már csak meg kell beszélnem vele, hogy a héten tud-e fogadni.

A kutyusoknak már kinyílott a szeme, teszek fel róluk képeket, tündériekKépKép.

Lami

Kép
Kép
lamika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?