Dudukly!
Én sem szeretem a hálóinget,ezért egy hosszabb pólóban voltam,ami takarta a popsit,mert mikor beindulnak a fájások,már örülsz,ha nem kell a bugyival vacakolni,vissza sem veszed.Addig rajtam is rövidnaci volt.Nekem infúziót kötöttek be,úgy járkáltam a folyosón,a fájások között,de aztán már kényelmesebb volt a szobában a párommal.A páromon is póló volt és melegítőalsó.Az utcait levettük,és a kényelmesbe átöltöztünk.Abban a hosszabb pólóban szültem,amiben vajúdtam,én nem öltöztem át.Jó,mert takarja mégis a popódat ha sétálsz,és nem látják a többiek,de mégis csak egy kicsit kell fölhúzni,ha vizsgálnak,és az ágyon sem kuszálódsz bele.Lehet ez egy modern spagettipántos hálóing is,ami egy csini topnak néz ki.A lényeg,hogy ne érezd magad gátlásosnak benne,ne azzal kelljen foglalkozni,ha fölállsz kint vagy hátul,vagy olyan hosszú,hogy rádtekeredik.Nekünk mondták,és bevált mindkét babóm után a tena lady,inkontinenciára való hálós bugyi.Nagyon rugalmas,fél óra alatt megszárad,észre sem veszed,hogy rajtad van.Szülés után ezt vettem föl,és ebbe etttük bele a tena betétet,az elején még a legnagyobbat,mert a női intim betétek közül szerintem a legnagyobb sem ér semmit az elején,kevés nekünk.Gyógyszertárban megkapod mindkettőt.A hálós bugyiból érdemes többet venni,hogy tudd cserélgetni,azt hiszem 2 van egy csomagban.Otthon is nagy hasznát vettem,mert könnyen belefért a betét,és a régi bugyijaim még szorítottak,a terhesség alattiak már lecsúsztak,ez meg a testedhez alkalmazkodik.Na,bugyitéma jól kivesézve.
Manóci!
Az én nagylányom is akkora már,olyan hamar elmnt tényleg ez az egy év,ő most 14 hónapos,1 hónap múlva megint jön a szuri,kettő is egyszerre.Már ordít a fehér köpeny látványától.Eddig mindenevő volt,most vettem észre,hogy amit régebben kapott,és szeretett,azt most nem akarja megenni,mert már nem kapta egy ideje rendszeresen.Cseresznyét vettem,na azt imádja minden mennyiségben.Meggyet is adtam a szájába rögtön a cserkó után,nem tűnt föl neki a különbség,ette azt is.Domiból kiszedték a kullancsot,nem lett semmi a csípés helyén,de ez előjöhet 2-3 hét múlva is,úgyhogy a stressz azért bennem van még rendesen.Tegnap varrtam egy függönyt,sötétet az erkélyre,mert nem tudunk kimenni,annyira meleg van kint.Most olyan jó hüsi lett,és még jobban érezni a petúniák illatát.De jó lenne egy kert....Nálunk minden játszóteret megszűntettek,mert balesetveszélyesek voltak.Egyetlen maradt volna az egész lakótelepnek,ami eddig is őrült zsúfolt volt,de az öregek megszavazták,hogy őket zavarja a gyerekzaj,legyen park ott is padokkal.Nem hiszem el,hogy a gyerekes családokkal mindent meg lehet csinálni.Nem hogy adnának,még elvesznek.
Jól kidühöngtem magam..30éves leszek júliusban én is,de aki ismer,az mind azt mondja,hogy letagadhatnék 10évet.Szerintem ez azért túlzás,de nekem is az a vélemyényem,hogy attól,hogy babáink születnek,még egy nő nem feltétlenül savanyodik be,sőt,ha olyan mint én,akkor megmarad az a fruska énje is,akibe a férje beleszeretett,csak felelősségteljes anyja is közben a gyermekeinek.Miért hiszik sokan,hogy a kettő kizárja egymást?Még két olyan modern,vagány kölköt,mint a mieink!!!Na,kíváncsi leszek én azokra a leendő anyukákra,akik most még csak kritizálnak minket-van a környezetemben épp elég-de szerintem csak a féltékenység beszél belőlük,mert mindenünk megvan,ami nekik,sőt,még modernebbek,boldogabbak is vagyunk,semmiben nem korlátoznak minket a gyerekeink,és tartalmasabb általuk az életünk.Kíváncsi leszek,vajon ők élnek-e majd olyan boldogan és vidáman,mint mi?Na,úgy felhúztam magam,hogy csak na!!