Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

RékaKép
Üdv köztünk. A tánc biztos nem árt a babának, ha már ott van. Nyugodtan utazz el. Kép

Évi(79)Kép
Ezt a rendelőben találtam: "A petesejt megtermékenyítésre alkalmas élettartama az ovuláció pillanatától számolva kb. 24 óra. Ez a hőmérséklet felszálló ágának elejére esik. A gyakorlatban a teherbe esést az ezt megelőző 12-14 és a követő 20-24 órában történő együttlétek segítik. A petesejt megtermékenyítésre alkalmas élettartama az ovuláció pillanatától számolva kb. 24 óra. Ez a hőmérséklet felszálló ágának elejére esik. A gyakorlatban a teherbe esést az ezt megelőző 12-14 és a követő 20-24 órában történő együttlétek segítik"
Szerintem még nem maradtatok le semmiről.

Annácska Kép
Ezt nem hiszem el. Kép Küldök neked gyógyító energiákat +++++++++++++++++++++++++++++++

Wish
Akkor hajrá a mensiért, hogy kezdhessétek a lombikot. Kép

Én még mindig vérzek és mivel igazán hétfő du. indult be a dolog így még egy pár napig eltart. Nekem egy rendes mensi is 6 napig szokott tartani. Az ukáz szerint csak akkor kell dokihoz mennem, ha már vége van, hogy megnézze minden rendben van-e. Remélem egy hónapnál több pihenőt nem ír elő, annyira minimum amúgy is szükségem van.

Majcsi

Majcsi
majcsi

NicikaKép
Gratulálok!! Kép Kép És vigyázz a babádra!

MóniKép
Holnap inszem? Akkor mennek a drukkok és remélem célba érnek! +++++++++++++++++++++++++ Kép

Kriszta
Sajnálom. Kép Azért hátha..... Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Látom Évinek jól bemásoltam a szöveget. Most aztán biztos megjegyzi Kép Mint tudjuk: "Ismétlés a tudás anyja"

Majcsi
majcsi

Nicika
Gratulálok, vigyázz magatokra! Kép

Majcsi
Drukkolok hogy minden rendben legyen, és tényleg csak 1 hónapot kelljen kihagynotok! Remélem ezidő alatt sikerül majd a jövőre gondolnod, lelkileg megerősödnöd!

Kriszta
Kiveszlek a táblából, és nagyon sajnálom, hoyg így alakult! Kívánom, hogy a kistesótól függetlenül rendeződjön a kapcsolatotok! Beszélni, beszélni, beszélni kell!

Tündi
Vendég

Köszönöm mindenkinek! De azért még csak halkan gratuláljatok!

KépKép
nicika

Sziasztok Lányok!
Én is szeretnék csatlakozni hozzátok!Mi férjemmel március óta próbálkozunk, de átmentünk már egy kisebb tortúrán, és úgy látom, még nincs vége.Röviden:szeptemberben elhatározás, hogy belekezdünk, puff egy durva felfázás, antibiotikum, gomba, candida diéta, két gyönyörű hónap felfázás és folyás nélkül, márciusban akció indul, áprilisban puff egy felfázás (vagy átfertőződés?), antibiotikumok, kúpok stb.Most negatív leletek, de létező tünetek.Kérdem én: na akkor most mi van?Az orvosokban már nem bízok, a természetgyógyászattól fejben összekavarodtam.Gyermeket szeretnénk, de ilyen állapotban mi lesz belőle?Tudom, hogy ennek már lelki okai is vannak, de nem akarom elhinni, hogy ez a "pont ott lévő" betegség azért van, hogy megakadályozzon a gyerekvállalásban.Nagyon szeretjük egymást a párommal, anyagilag is nagyjából rendben vagyunk.Akkor miért?Ne haragudjatok, ha nagyon negatív voltam, nem akartam elrontani a topik hangulatát, csakhát akkora zavar van a fejemben.Szóval mi a véleményetek?

A rágörcsölésről:

Az egész családom "nyugtatgat", hogy ne görcsöljünk rá, mert úgy nem fog összejönni. De azért minden alkalommal, amikor találkozunk megkérdezik:"Na és...más hír...???" Mondanom se kell, ez a babát jelenti Kép

A hónapokról és a vizsgálatokról:
Sokat gonolkoztam azon, vajon mi jobb, ha egy pár kivizsgáltatja magát a próbálkozás előtt, vagy sem.Szerintem mindkettőnek vannak előnyei hátrányai. Ha kivizsgáltatod magad, és minden jó...hát ez egy ideális eset.ha van baj, akkor legalább időt nyersz, de lehet, hogy úgy rágörcsölsz, hogy nem is a bajod, hanem a görcsölésed miatt nem jön össze.Ha vár a pár pl.egy évet, akkor időt vesztett, de legalább elmondhatják, hogy megpróbálták. Egyébként -biztos ti is így vagytok vele-annyi csodát hall az ember a fogamzásról, hogy bízni azt mindig lehet.
Hú, kicsit hosszúra nyúlt...Köszönöm,hogy "meghallgattok"!Mindenkinek termékeny napokat kívánok!!!
Lina

Kép

Kép
linus

Sziasztok!
Ma voltunk uh, minden rendben volt. A doki nem akart megvizsgalni, mondta csak akkor, ha a CTG szerint vannak fajasok, nem kinlaszt. Hat voltak, meghozza rendszeresek. Jott a vizsgalat, majd kozolte, estere baba lesz, vagy holnapra. Ki vagyok nyilva, vannak fajasok, szoval orak kerdese. Nagyon megijdtem hirtelen. A vizsgalatot nem ecsetelem, mert a szokasosnal is borzalmasabb volt, utana ugy sirtam mint egy csecsemo. Persze nem a doki elott, kint a ferjemnel.
Szoval most mar nem jovok, megyek pihenni, mar amennyit tudok. Kerlek nagyon szoritsatok.
Visszaolvasni most mar nem tudok, remelem mindenkivel minden ok!

Akkor nemsokara szulok Kép

puszi
Judit+kis Atti

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Nicika Kép
Nagyon nagy gratula Kép

Kriszta Kép
Nagyon sajnálom, hogy nem nagyon alakulnak a dolgok.

Móni Kép
Már nekem is nagyon tele van a hócipőm az egésszel.
Végre kikúráltam magam a hüvelyfertőzésekből és erre jön egy hugyúti fertőzés, ami nem akar múlni Kép
Ma már két Voltarent bevettem és majd meg veszek a fájdalomtól Kép

Éva Kép
Szerintem ne aggódj, biztosan nem maradtatok le semmiről Kép
Drukkolok, hogy az uh repit mutasson Kép

Majcsi Kép
Köszönöm a gyógyitó energiákat, most nagyon rám fér Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

JuditKép
Minden drukkom a tiéd!!!

NicikaKép
Halkan gratulálok!!!

LinaKép
Tényleg nehéz hónapok állnak mögöttetek!
A felfázásra annyit tudok mondani, hogy próbáld ki a cickafark teát. Inni és inhalálni, mert így gyorsabban hat!

AnnácskaKép
Megszakad érted a szívem! Mi lehet ez az egész?
Annyira húz titeket az a nyavalyás ág, hogy az hihetetlen!
Remélem hamar kikúrálnak és jön végre a gólya is!

Kriszta
Nagyon sajánlom! Remélem azért még fog érni titeket meglepi!

WishKép
Küldöm a menzihozókat!!
Mikor mész dokihoz?

Lányok!
Én vasárnap kezdem a ciklus végi szurizást, mert most ilyen protokollt csinálunk.
Semmi kedvem a szurikhoz, de ki fogom bírni!
Stella

Kép
stella9

Judit,
Nagyon szurkolok, olyan hihetetlen, hogy már te is szülni fogszKép

Stella,
Küldöm az energiákat a szurikhoz. Mennyi szurit kell kapnod?

Kriszta,
Nagyon sajnálom, remélem sikerül rendeznetek a vitákatKép

Lina,
Sajnálom, hogy ilyen dolgokon kell keresztülmenned, de talán lassan minden rendben lesz!

Majcsi,
Köszönöm a drukkokatKép

Móni

Kép
móni23

Judit
Ez szuper! Lehet, hogy még ma megszületik a kis Atti?! Kép Kép Akkor könnyű szülést kívánok Nektek! Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok Lányok,

hú nagy volt ma is a termés.Kép

Nicika,
GRATULÁLOK!!!Szóval erre kószálnak a zebrák, hál Istennek!Kép

Annácska,
küldöm a gyógyítóerenrgiákat!!!!Szegénykém, rmeélem most már kigyógyulsz ezekből a fertőzésekből!!

JUDIT!!!
Extradrukkok mennek!Kívánok könnyű szülést és várom a Judit Hiradót!!!!KépKépKép

Móni,
holnapra mennek a drukkok!Ez már biztosan sikeres lesz!!!

Majcsi,
kívánom, hogy sikerüljön hamar lelkileg-testileg újra rákészülnöd egy kisbabára!!

Stella,
és ezek után hogyan tovább???Látom kezdenek felgyorsulni Nálatok az eseméynek!HAJRÁÁÁÁ!Kép

Dorka,
szerintem menj el minél hamarabb dokihoz. Ez azért nagyon rövidke ciklus volt, nem?Vajon mi lehet az oka??

Wish,
szerintem ha ilyenekt kérsz akko rmegjárod: hiszen több tucatnyian vagyunk a topicban akik küldneék Neked a mensit!!(köztük én is Kép )

Évi,
szerintem még időben vagytok!Drukkolok h a ma esti eksön meghozza a babócát!!KépKépKép

Szép Napot (húúú de meleg van!)

Jófi
jófi

Lányok!

NQi lapozó, ami horoszkóp, egészség része.

Előtérbe kerülhetnek a hólyagproblémák, a krónikus felfázások átmenetileg súlyosbodhatnak. Mielőtt komolyabb antibiotikumos kezelésben fognánk, próbáljunk meg egy aránylag egyszerű módszert a baj orvoslására. Igyunk meg napi 3-3,5 liter vizet. Így természetes úton mossuk át szervezetünket. Remek antibiotikus hatása van kakukkfűnek is. Érdemes egy teakúrát tartani e gyógynövény segítségével.

Bocs, csak látom, van aki bajlódik a felfázással :-(

JuditKép

Drukkolok, hogy minden rendben menjen!!!

Juca

tjuca

Judit Kép
Nyugi-nyugi-nyugi Kép Ha itt az ideje hát itt az ideje.
Sajnlom, hogy fájt a vizsgálat Kép

Lányok Kép
nem baj ha mindenkiét megkapom és letudom előre kilenc hónapra. Meg akkor milyen vidám kismam csapat leszünk Kép

Stella Kép
Ha megjön felhívom és akkor aznapra vagy másnap estére behív. Addig nm kell hívnom

Wish

wish

Jófi, szerintem azért ilyen rövid (egyébként mostmár 99%-ra mondom hogy ma vagy legkésőbb holnap reggel megjön), mert én a 8. napra teszem a pét. A fertilityfriend szerint ugyan a 13. napon volt, de én nem akkor éreztem. Szóval ha tényleg a 13. napon volt, akkor végülis teljesen "időben" jön meg.

Egyébként 27.re már be is jelentkeztem dokihoz (azt már régen eldöntöttem, hogy ha most nem sikerül, akkor irány a doki, ezért jó időben bejelentkeztem, hogy ha nem jön meg, akkor azért legyen időpontom, ha meg megjön, akkor meg azért)

Kép
szdorka

Judit
Mostantól irtó sok drukkot küldök neked, én is azt kívánom, hogy gyors és könnyű szülés legyen a tiéd! Kép Nyugi, pihi, és minden rendben lesz! Istenem, micsoda pillanatok előtt álltok...!

Dorka
Kép Nem is tudom mit írjak. Sajnálom ha tényleg meg fog jönni, de talán a te szívedben is van egy kis nyugalom, ha dokihoz tudtok menni.

Lina
Üdvözöllek én is köztünk! Borzasztó hogy mennyit küzdötök ti is a babáért! Megértem hogy dokikban nem bízol, de valamilyen megoldást csak kell találni, hogy elmúljon a sok fertőzés. Neked is ajánlom a homeopátiát, érdemes lenne megpróbálni. Nem gondoltál még rá? Mielőbbi javulást kívánok!

Stella
A szurikkal 1 hetet akkor el tudjátok tolni a menzidet? Remélem bejön, a Sámán biztos tudja mit csinál Kép Szoritok hogy így összejöjjön!

Tündi
Vendég

Kinga
Sokat gondolok rád tegnap óta, mióta írtad hogy oké a hsg eredményed. De nálatok minden más is oké, nem? A párod, a hormonjaid, a HSG. Akkor hogyan tovább? Próbálkoztok tovább a spontánnal? Azt hiszem én nagyon tanácstalan lennék a helyedben. Persze tök jó hogy okék vagytok! Talán tényleg türelmetlenek vagyunk, nem hagyunk elég időt a babánknak hoyg felkészüljön ránk? HIsz nem csak nekünk kell készülni őrá, nem? Kép
A napokban kérdezte egyik budapesti kolleganőm hogy na és baba? Mondtam hoyg még nincs. Erre ő: nyugi, ne aggódjak, nekik 3 év után jött össze, de utána évente Kép Végül nem is tudom hányat szült Kép Persze mi nem akarunk 3 évet várni, na de mégis, türelmetlenek lennénk? Kép

Tündi
Vendég

Tündi,
szerintem türelmetlenek vagyunk Kép. A szüleim környezetében alig hallok olyan családról, ahol 2-3 évnél hamarabb összejött volna a baba. Rám is majdnem 2 évet vártak, a férjemre 4-et. A keresztszüleim 3-at az első gyermekükre. Röviden, minden család gyarapodott szépen csak nem volt ennyire rohanós, teljesítményorientált és embertelen a világ. Én mostanában arra gondolok (persze ehhez el kellett telnie majd 9 hónapnak...), mennyi minden közös élmény maradt volna ki az életünkből, ha azonnal megfogan a babánk...és őszinté szólva, a Jóisten tudja mit csinál, mert én nagyon örülök azoknak a pillanatoknak, utazásoknak, élményeknek, amelyekkel gazdagodtunk a férjemmel ezekben a hónapokban. Éppen most állunk úgy, hogy augusztusra van tervezve egy rövid utazás, az is autóval, szóval igazából most érzem úgy, hogy a babócának szabad a pálya.Lehet hogy Õ is erre várt..Kép

ÜDV AZ ÚJAKNAK!KÍVÁNOK NEKTEK GYORS ZEBRÁSODÁST!

KépKépKép

Jófi
jófi

Jófi
Köszi, megerősítettél abban, amin régóta gondolkodom és amit régóta sejtek... Kép Tegnap du. chat-eltem picit, és ott írta az egyik csajszi, hogy igenis fel kell adni néha a küzdelmet. Hát ez a másik gondolatom, hogy feladom, nem azért mert erőtlen lennék, hanem mert csak így tudok függetlenné válni a projecttől (már amennyire ez lehetséges ugye Kép). Tényleg vágyom már erre a kis babamentes időszakra...

Tündi
Vendég

Látom megint gyarapodott a kis csapat Kép
Üdv az újaknak Kép

Stella Kép
Nagyon édes vagy Kép Tényleg ránk jár a rúd, de azért nem adjuk fel Kép
Tegnap beszélgettem a párommal és arra jutottunk, hogy most kelle néhány hónapot adnunk magunk, hogy minden rendeződjön körülöttünk és utána már semmi akadája nem lehet egy babának Kép
Kicsit ugyan szomorú vagyok, de nem tudok mit tenni Kép

Tündi Kép
Piszkosul irígy vagyok ám a nyaralásotok miatt Kép
Nekem ezen a nyárom még egy hétvégém sem lesz szabad, nem hogy két hetem Kép
De így legalább tudom, hogy kihez fordúljak, ha szállást akarok foglaltatni Horváto-ban Kép
Ezt kivánom Nektek Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Huha micsoda hirek! Judit, nagyon nagyon drukkolok! En is csak azt tudom kivanni, mint a tobbiek: gyors, konnyu es csodalatos szulest kivanok!!!
Kis Atti megerkezeset kitol tudjuk majd meg?

Nicika,
oroasi gratula a masodik csikocskahoz, most mar ne stresszelj, nyugiban vard az elso ultrahangot!

En is most jottem haza a ctg-rol, nalunk meg semmit nem mutat a gep. Ugy latszik Mate baba betartja, hogy 22-e utan talalkozzunk eloszor. Holnap megyunk a doktor bacsinkhoz is, remelem o is ugyanebben erosit majd meg.

Kriszta,
biztosan nagyon nehez lehet most neked, de szerintem is meg kell probalnotok atbeszelni a dolgot. Valoszinu, hogy a ferjed fel valamitol, amit talan meg o maga sem tud, hogy mitol. Sajnos gyakran olyanok, mint a gyerekek, nekunk kell kitalalni a hasfajasukat! Ne add fel!

Annacska,
jobbulast! Cickafark fuves furdot probaltad mar?

Vanda
vanda72

Indulunk, 3-5percesek a fajasok.
Majd akkor irok, ha megvan a picur

Drukkoljatok

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Szia Lányok!
Õrületes tempóban írkáltok! Mi lesz, ha otthon ültök majd gyermekeitekkel (kivétel, aki már ezt teszi...)!

Nagyon köszönöm a sok hozzászólást. Hihetetlen jófejek vagytok. ÖRülök, hogy közétek keveredtem. Azt hiszem, megpróbálom a türelem játékot. S ha Szlovákiában kell nem megjönnie, hát akkor nem sörözök majd. Amúgy sem teszem persze, hogy ez se legyen akadály. Ha pedig megjön, azért lehet, hogy legurítok egy korsóval.

Kriszta!
Érthető, hogy nem akarod "teregetni" a részleteket, ez természetes. De legyen valaki, akivel meg tudod beszélni addig is, amíg a párodat rábírod. Biztos olyan dolog van mögötte, amiről nem szívesen beszél, nem gondolod? Aztán egyszer csak majd megtörik a jég, meglátod.

Igazatok van a türelemmel kapcsolatban, hogy ha egyszer késznek érzi magát az ember a babára, akkor azonnal akarja. Viszont tény, hogy ez a néhány hozzászólás is sokat segített már nekem. Levezetni a gondolatokat olyanoknak akik hasonlóan gondolkodnak. Tulajdonképpen biztosra vettem idáig, hogy összejön és csak nagyon mélyen motoszkált az agyamban, hogy mit csinálok, ha mégsem. Most meg látván a tapasztalatokat, kénytelen vagyok elhinni, hogy hónapokat, akár éveket (de rossz ezt leírni) is kell várni.
Az én környezetemben egyébként pont az a tapasztalat, hogy pillanatok alatt összejött még annak is, aki annyira nem akarta. Szóval ilyen is van.
Egyszer egy kineziológus azt mondta nekem, hogy én választottam a szüleimet és jól meggondoltam azt. Háát lehet, hogy még ők is kicsit agyalnak, aztán bebújnak a kis vackukba...

Nici!
Ma gyönyörű napod lehet! Gratulálok! Elképzelem a pillanatot, amikor megláttad, meg azt amikor a fürdőszobában fotózgatod a kis műanyag izét kaján vigyorral az arcodon, csillogó szemekkel...
Erre megéri várni!

Üdv mindenkinek!
Réka
Vendég

Milyen izgis hírekre jövök! Judit, rajtad a topic szeme! Reméljük, hogy könnyű szülésed lesz! Nagyon várom a Judit-híradót! Tényleg, ki tudósít majd?

Nicika!

Szívből gratulálok a csíkocskáidhoz! Juj, de nagy lehet az öröm most nálatok!Kép

Pusza az újonnan csatlakozottaknak, szépen gyarapodunk!
További szép napot!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Most nézem, ez volt a 100. üzenetem. Innentől előléptem kezdő felhasználóból felhasználóvá?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Judit,
húúú de izgi!!!

Várjuk a JUDIT HIRADÓT!!!!

Kép

Réka,

nagyon drukkolok, hogy NE jöjjön meg és NE kelljen söröznöd!!!!Kép

Kép

Szép estét Mindekinek!Holnap PÉNTEK!!!

Jófi
jófi

Móni!

Neked holnapra nagyon-nagyon drukkolok az inszemhez!!! De minden rendben lesz, ez tuti!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jófi!
Köszi nagyon! Úgyis felfúj az a csúnya sör! Pfúj.. ;o)

Tündi, vagy Unique!
Szívesen feliratkoznék a táblázatba. Mondjátok, mit tegyek.
Ja és segíthetek vezetni is, ha kell, csak még alig ismerem.

Ja és tudja valaki, hogy lehet képet feltenni a nevem mellé?

Köszi:
Réka
Vendég

Judit híradó

Most írta Judit:
" Szülőszobán vagyunk, bő 2 ujjnyi, 3 perces fájások. Nagyon fáj, de eddig még bírtam. Pokolian fáj már most. Ilyenekre nem számítottam. FÉLEK. "

Babus

Kép
babus2005

----------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:45-kor.
seszi

-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:45-kor.
seszi

---------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:46-kor.
seszi

Köszi Seszi!

Akkor táncolok, amíg lehet.
Legalább eltereli a gondolataimat.
Úgysem bírnám ki.
A második családom a táncos csapat.
Vendég

Sziasztok!!!

Jó sokat írtatok! Sajna nem tudtam jönni,mert gondok voltak a géppel, jött a mentegetés,meg újratelepités! Aztán meg a net nem működött!
Nem tudok aludni! Nagyon meleg van!
Képzeljétek, ez már a 12. dohányzásmentes napom volt! Amióta dohányzom, nem volt még ilyen. De azt rég megfogadtam, hogy ha eljutok oda, hogy babát szeretnék, leteszem a cigit. Úgy tűnik eddig sikeres...

Judit!
Drukkolok nagyon! :-)

Judyt!
Gyönyörűek a kisfiaid!

Nicika!
Gratulálok! Biztos nagyon nagyon boldog vagy!!! :-)

Üdv minden újnál is újabbnak!!! :-)

Réka!
Nagyon drukkolok neked, hogy ne jöjjön meg és baba legyen a pocidban!

Sziszka

szisszka

[color=#ff0000]

"22:35-kor megszületett Zsámboki Attila Tivadar, 3700gr,52cm és GYÖNYÖRÛ!!!
Fájdalomcsillapító nélkülKép"

Babus

Kép
babus2005

<font color="aa00aa">JUDIT,

szívből gratulálok a kis Attihoz!!Nagyon ügyi vagy,hogy fájdalomcsillapítás nélkül csináltad végig, annak ellenére, hogy írtad, mennyire fáj és félsz!Kép

Várom a fotókat és kívánok Nektek minden szépet és jót (és sok sok tejcsit Kép ) </font>

Kép

Babus,
köszi a hiradót. Kristófkáról mikor látunk újabb sztárfotót?Kép

MóniKép

Ma Rajtad a topic szeme!!Nagyon nagyon nagyon drukkolok!

Kép

Lányok, végre péntek!!És szép idő lesz!!HURRÁÁÁÁ!!!

2 hét múlva ilyenkor asszem drukk őrület lesz a topicban. Addig élvezzük a nyugit, a topic újszülöttjeinek megérkezését Kép, és a topic újait, akik frissítőleg hatnak Ránk is. KépKép Nagyon jó ez a kis csapat. Hihetetlen d eén azzal álmodtam, hogy vajon megszült-e már Judit. És reggel rohantam is megnézni, jött e már híradó!Kép

szép napot!KépKép

Jófi
jófi

Szia Szisszka!

Sok erőt a nem dohányzáshoz!

Én is letettem már októberben.
Nem voltam olyan aktív dohányos, hétköznap nem cigiztem, de képes voltam egy bulin elszívni egy dobozzal. Ez sem túl egészséges. Még most is hiányzik néha..

Judit! Ismeretenül, de tiszta szívből gratulálok!
Vendég

BabusKép
Tényleg Te nyerted a híradós gyorsasági versenyt Kép!

JuditKép
Még egyszer szívből gratuláok!!!
Stella

Kép
stella9

Judit!
Gratulálok a kis Attihoz!Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!HQs vagy!Kép
Nagyon várom a fényképeket!!!Kép

Annácska!
Sajnálom, hogy még mindig megvan az a fránya fertözés!!!Biztos jót tesz, ha pár hónapig csak egymással foglalkoztok és elhárítjátok a gondokat!Remélem segít!

Duddu!
Üdv közöttünk!Kép

Jófi!
Én is rohantam megnézni, mi újság Judittal!Mindig olyan pozitívan írsz, olyan jó olvasni a leveleidet!Eröt lehet meríteni belölük!Köszi!Kép

Seszi!
Voltál nögyogyásznál?Vagy lemondtad?Pocid fáj még?

Móni!
Ezerrel drukkolok!!!!Kép

Lányok!
Szerintetek ha HSG után rögtön teherbe esik az ember, nem árthet a babának, gondolik itt a medencét ért röntgensugárzásra, nem károsította a tüszöket?Nárcisz, Te mint doktornéni?

Kinga
Kinga79

KingaKép
Én tavaly októberben voltam HSG-n. A doki azt mondta, hogy nyugodtan próbálkozhatunk, mert minimális sugárzás ért (kb. 10 mp volt, amíg vizsgáltak), ennyit otthon a mikró is sugároz. Mi ennek ellenére azt a hónapot kihagytuk, megvártam, míg megjön, novemberben pedig beköltözött a pocimba BriósKép

Henci
henci

Sziasztok!

Annácska
Drága vagy! Kép Egy szabad hétvége sem egész nyáron? Az nagyon kemény lesz! Remélem azért majd találsz valami kis pihentető elfoglaltságot, nem lehet folyton csak hajtani, kimerül az ember! Köszönöm szépen a képet, nagyon aranyos! Kép

Vanda
Semmi készülődés a szülésre? Jó kis nyugis baba ez a Máté Kép

MÓNI
Ezer meg milliószám megy a drukk neked! Kép

Réka
Ez aranyos, hogy te választottad a szüleidet, nekem is van egy ilyen elképzelésem a mi babánkkal kapcsolatban Kép És amig nem jön, addig megpróbálok arra gondolni hogy valami még kell neki amiért késlekedik, és nem pedig arra, hoyg valami bajunk van... Tapasztalod, hogy jobb itt megebszélni dolgokat, mert a férjek olyan másként tudják látni és kezelni ezt a kérdést Kép Amúgy táblához írd meg az adataidat, lakhely, életkor, hány naposak a ciklusaid, mióta próbálkoztok, és ma hányadik napon vagy a ciklusodban.

Sziszka
Gratulálok a cigi leszokáshoz! Csak így tovább ezen az úton, sikerülni fog! Kép

Judit
Akkor újra: gratulálok, ügyes vagy, így kell ezt csinálni! Úgy látom jó gyors votl a szülés, majdnem mint Babusé Kép

Kinga
Szeritnem a HSG nem károsít semmit, csak használ Kép

Lányok
Hülye éjszaka után még hülyébb péntek Kép Este 1/4 11-kor az emeleten a folyosó másik oldalán az egyik lakásajtón hangos dörömbölés, kopogás, szólongatás. Majd telefoncsörgés. 3/4 óra után kimet a párom hoyg szóljon, bocsi de esetleg aludnánk már (a ház este 9-fél 10-től halál csöndes). Mondja a csaj, hogy kizárta a fia, bent hagyta belülről a kulcsot, ne haragudjunk. A kölyök 12 év körüli. Anyuka a lépcsőházból felhívta a lakás vonalas számát, és ezt mi hallottuk tisztán a halószobába a hangszigetelt ajtó mögött, a srác meg bent a lakásba SEMMIT! Majd a csaj telefonált valakinek (asszem a férje, pasija volt, aki talán nemrég költözött el, egyébként egy brutális nagy darab ember), aki jött és betörte az ajtót újabb 30 percen át. És a büdös kölke még AKKOR SEM KELT FÖL! Csak mikor már bejutottak a lakásba akkor hallottuk a hangját, na meg az üvöltözést... A csaj igencsak temperamentumos, úgyhogy gondolom betakarta a gyereket. Amúgy a gyerek iszonyú bamba képű, buta mint a tök, valszeg az apjára ütött. Na mindegy szóval idegesítő ez na és akkor ezután mikor már nem is álmos az ember, próbáljon meg elaludni éjfélkor. Persze mint anyában az is benne volt biztos hoyg mi van ha baj van a gyerekkel, és nem csak simán alszik.
Most reggel meg itt az irodába költözött egy gyerek-sáska, itt küzdöttünk a kolleganőmmel mire kiűztük. És délután még ballagásra is hivatalosak vagyunk... De szeretném átaludni ez ta napot...
Bocs a nyavalygásért!

Tündi
Vendég

Évi79
És nem kaptál gyógyit arra hoyg a progid jobb legyen és vastagabb a mnyhártyád? Bár neked nagyon a ciklus vége felé szokott lenni a repid, csak megreped még az a valamelyik nagyobb tüsző! És addig még vastagodhat a hártya is. Szoritok neked ehhez!

Bemutatom nektek Bébi-macit Kép
Kép

Tündi
Vendég

Judit! Nagyon gratulálok! Sok-sok boldogságot kívánok a kis Attilához! Te egy hős vagy, hogy kibírtad érzéstelenítő nélkül! Én maradok az epidurálnál, az megnyugtat Kép

4d kép a babánkról:

http://kepeim.hu/userlapok/kep.php3?langi=0&u=10113&kid=414392

A pofija nagyon kerek és a szája is nyitva van! A bal alsó sarkon a talpát lehet látni, a kezével pedig a szemét dörzsöli. Remélem, hogy Ti is látjátok Kép Sajnos nagyon rosszak voltak a körülmények: még mindig nem fordult be és az egész arcát belefúrta a méhlepénybe, ráadásul az elején még aludt is a drágánk Kép
pilis

Kép
Kép
Vendég

LányokKép
Beszéltem Judittal.
Jól van, csak fájnak neki a varratok!
Keveset beszéltünk, mert pont akkor vitték a Kis Attit és a szülés után először láthatta.
Nagyon boldog, jófej a kissrác... szóval megéri Kép!

TündiKép
Sajnálom a hajnali bulit. Remélem a hétévégtek jobb lesz!
Stella

Kép
stella9

Pilis
Látszik, és nagyon szép Kép Olyan kislányos arca van Kép Pocis képed nincs? Kép

Tündi
Vendég

Judyték jól vannak, ma kérdezi meg a hazamenetelt Kép

Stella
Mit csinálsz holnap du? Ha dolgozik a párod és nincs programod, lenne kedved a Búza térre elmenni a koncertre? Kép Idejét sem tudom mikor voltam utoljára ilyenen...

Tündi
Vendég

Tündi!
Ne izgasd magadat, hülye szomszéd mindenhol van! Pedig mi kertes házban vagyunk és még így is mindig akad valami gond a szomszéddal. Nekünk van egy gyönyörű bullmastiffunk, akit imádunk és nagyon sokat foglalkozunk vele. A szomszédnak meg van egy ugrálós dalmatája, akivel egyáltalán nem törődnek, csak simán láncra verik, mert különben megszökik... Azt mondják, azért csavarog, mert a mi kutyánk tüzel! Másfél éve folyamatosan tüzelne, annak ellenére, hogy meg kellett műteni??? A dalmata meg mindig átszökik a mi kertünkbe. Ilyenkor első dolga, hogy a zöldségeim közé mászik és jelölget!!! Utána átmászik a füves kertbe, ahol az én kutyám is van és ott is jelölget, de már darabosabban... És akkor nekiesik az én kutyám, amire mi persze azonnal kirohanunk és kiengedjük a dalmatát az utcára. Mivel rossz a csengőjük és a csaj nem sokat van otthon, ezért még jelezni sem tudjuk, hogy a kutya nálunk van, vigye el. Szóval hogy a mi kutyánk szét ne tépje (mellesleg joggal védi a területét, még le sem szúrhatom...), mindig kiteszem a dalmatát az utcára. Ma reggel is ez történt! Erre hallom, hogy 10 perc múlva egy nő sikít és bringaodaesés... Na, rögtön rohanás.... Kiderült, hogy a dalmata ráugrott, ő odaesett a bicóval és majdnem elütötte egy autó!!! Képzelhetitek, én tök rosszul voltam, hogy mi vagyunk a hibásak!!!!! És mindezt egy hónappal a szülés előtt... Nő mindjárt mondta, hogy feljelenti a tulajt. Mi meg nem mertük mondani, hogy lehet, mi is hibásak vagyunk... De mit kellett volna tennünk? És mi lesz, ha a kutya akkor is átjön, amikor az én babám kint alszik a babakocsiban???? Szóval nagyon kivagyok! Ennyit a szomszédokról.....
pilis

Tündi!
Szerintem is lányos, én már tök biztos vagyok benne Kép Pedig mindenki azt mondja a hosszúkás pocakomra, hogy tipikus fiú... Majd mi megmutatjuk!
Délután csinálok képet a pocakról is.
Hazamenetellel kapcsolatban: mindig negyedik nap dönti el a doki és mindig a gyerek alapján, hogy mehetnek-e. Lehet, hogy mama már két nap után mehetne, de babát négy napig tuti bent tartják a sárgaság miatt. Utána meg szerencse, ha tényleg mehetnek. Legalábbis Rókusban így van. És mindig a gyerekorvos dönt!
És van előteje? Ügyesen szopizik Attila?
pilis

Pilis
Ez tök gáz! Mármint a dalmata kérdés. Nem tudjátok a kerítést megerősíteni azon az oldalon? VAgy ha azt nekik kell, akkor ők? Mert ez tényleg nem állapot. Vagy ha ők nem hajlandóak, akkor nektek kellene kicsit rááldozni ha megy, ezek szerint a saját érdeketekben, na meg a pici baba érdekében is!
Nem tudom hogy szopizik Attila, annyit irt Judyt hogy minden rendben és jól vannak, ebből gondolom hogy azért hamarosan haza is mehetnek Kép
Várom a pocis képet nagyon! Kép

Van 2 új üvegfestésem, az albumomban megnézheti akit érdekel, első oldalon 2.3. képek Kép

Tündi, akinek ma még munkaundora is van Kép Pedig muszály lesz nekiállni most már...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?