Új privát üzeneted érkezett!

Vantal, Ezvicc!

Engem nem szíjjaztak le, sőt a kengyelt csak szülés után tették a szülőágyra, az egyik lábamnál a szülésznő a másiknál a doki állt és nekem kellett felhúznom amikor nyomtam persze ők segítettek tartaniKép

Szerintem ez szituáció és doki függő...
Vendég
 


Jaj Csajok, ne idegesitsetek mar! Leszijazak az ember labat? Hat menten megorulok Kép

Dori_bp!
Ne izgulj, nalam is ugyanez a szitu volt, es azota is tart. Most mar attol parazok, hogy ha csak szivarogni fog a magzatviz, nem veszem eszre, mert erosebb a folyasom. Szerintem nincs baj, de ez persze csak az en velemenyem. A 33.hettol nekem szabalyos kemenyedeseim vannak minden nap, tobbszor is. Van, hogy nem csak par percig tart am. Szoval ez ember fuggo szerintem. Lassan mar fel sem tunnek. Inkabb az, ha nem kemenyedik Kép

Egy fontos kerdes: a szulesi fajdalom hasonlit legalabb egy picit arra a kemenyedeses fajdalomra, amit a CTG-nel mernek? Jelent az valamit, hogy ma egy 60%fajasom volt? Hasonlora szamithatok, csak erosebbre? Inkabb eles, hasogato, szuro fajdalom, vagy tompa volt? Kerlek legyszi valaszoljatok mindenre, es tobbet nem kerdezek a szulesrol, igerem.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Lányok!
Ezt a felhúzott lábas, fekvős dolgot nem értem. Ez vajon kórház vagy orvos függő? Én már csak akkor kerültem a szülőágyra, mikor eltűnt a méhszáj, és kezdődtek a tolók. Igaz, eltartott egy darabig, mire igazán beindultak. Kényelmesen feltámasztották az ágy támláját, ahogy én kértem. Így viszont félig ülő helyzetben elég nehéz volt felhúzni a lábaimat, úgy éreztem, mindjárt leesek. A lebegőülés tornagyakorlatnak sem utolsó, nemhogy szülés közben. Egyszóval bénáztam rendesen, amikor próbából nyomni kellett. És nem értettem, hogy különösen gátvédelemben miért kell ezt a pózt erőltetni, mikor ez állítólag erre nem előnyös. Végül sokkal kényelmesebb volt lent megtámasztani a lábaimat, már nem emlékszem, de volt valami lábtartó, és úgy jobban ment a dolog. Még jobb lett volna, ha tovább állhatok, vagy guggolhatok, vajon ha ragaszkodom ehhez, lehetett volna? De az ember ott nem tud annyit okoskodni, mint előtte meg utána. Nem emlékszem, hogy szíjak lettek volna, és csak a végső mustránál kellet magasra tenni a lábamat. Bátran érdemes mondani, hogy hogyan jobb, mit szeretnétek. És akkor kiderül, hogy ezt is lehet, meg azt is. Végül is Marq neked mondták, hogy nem állhatsz fel? És mi lett volna, ha mégis?
nyeste
 
 

 
 

Ezvicc!
Szerintem mindenkinek más a fájdalom. És az ember hamar elfelejti. Én az utolsó három hétben három alkalommal majdnem elindultam, mert órákig ötperces keményedéseim voltak, amire felébredtem. De rettegtem, hogy túl hamar beérek és potyára ugrasztom a dokit a szabijáról, így vártam , aztán vége is lett teljesen. De ezek csak tompán fájtak, mint amit a ctg-n is mértek. Nem is igazán fájdalom volt, csak keményedés. Na aztán egyik éjjel beleállt a derekamba egy vasmarok. Egy percig tartott, aztán kész. Négy perc múlva megint. Na rögtön visszatért az emlékezetem! Akkor már rohanni kellett. A kocsiban vajudtam, bent már szinte négyujjnyi volt. De nekem végig a derekam fájt. Nagyon erősen, de a szünetekben semmi, és akkor fel lehet lélegezni. Mindenesetre, ha eljön az idő, akkor tudni fogod, hogy ez az.
nyeste
 
 


Sziasztok!
Hat lehet, hogy ma szulni fogok? Reggel arra ebredtem, mintha meg akarna jonni, fajt a derekam, labam. Elmentem slozira, mert ugy ereztem megy a hasam. Kozben volt megint olyan fajas. Akkor meg nem is gondoltam semmire. Aztan visszafekudtem. Na jott megint fajas, es egy ido utan elkezdtem figyelni, irni. Ugye nem baj, ha megirom Nektek: 6.52, 6.59, 7ora 06, 16, 20, 26, 33, 42, 49, 58, 8.05, 12, 20
Hat remelem el fog mulni, en meggondoltam, es meg sem akarok most korabban szulni, inkabb jovo heten. Abban bizom, hogy mig itt nektek irogatok elmulik. Tegnap azt mondta a dokim, hogy meg nem fogok most szulni (hozzatette, hogy az idojaras bekavarhat)
Azt viszont meg kell emlitsem, hogy az eddigi kemenyedesek semmik ehhez kepest :roll: Nekem most tenyleg olyan, mintha meg akarna jonni, csak sokkal erosebb.
Hat nagyon be vagyok tojva csajok.
Meg jo, hogy az Atti ma itthon van. Mondta is, hogy jo lenne, ha ma szulnek, mert akkor hetvegen meg tudnak unnepelni, es hetfore mindenki kijozanodna
Meg mindig bizom benne, hogy elmulik.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Ezvicc!

Nekem az igazi fájások hasonlítottak az előzőleg tapasztalt keményedésekre, azzal a különbséggel, hogy egyre erősödött a fájdalom. Inkább görcsölt a hasam, nem élesen fájt és a derekam sajogott. Nem baj ha kérdezel, ezért van ez a fórumKép
Majd meglátod milyen hamar vége lesz a pocakos korszaknak!
Üdv: Dóri
Vendég
 


Ezvicc,

Nekem teljesen olyan volt, mint amikor megjön. Addig gondolkoztaqm rajta, hogy ez most vajon mi, amíg elöntött a magzatvíz, így egyértelművé vált, hogy menni kell:-)
Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


húúú Ezvicc izgulok érted!

Írj sms-t ha van valami!

üdv: Györgyi
eper8
 
 


Ezvicc: állj a zuhany alá (normális hőmérsékletű alá) mert ha nem szülési fájásaid vannak, akkor rendszerint ettől enyhülnek, vagy el is múlnak. Én mindig így teszteltem, nekem bejött. Bár nálam is magzatvízelfolyás volt, amikor élesbe jöttünk.

Milyen a fájás? Kicsit tényleg hasonlít a mensturációshoz, de azért más. Pláne a vége felé Kép

Azt vizsont egyáltalán nemtom felidézni, hogy milyen pózban volt a szülőágy. Valószínűleg ezt jót jelent, mert akkor nem zavart, hogy így vagy úgy állt Kép Azt is csak a férjemtől hallottam, hogy végig támasztott hátulról és nyomta a tarkóm. Megkérdezte utána, hogy nem fájt-e, én meg mondtam, hogy valószínűleg nem, mivel azt se vettem észre, hogy nyomta KépKépKép
Fura állapot a szülés. Komolyan sajnálom, hogy nem vettük fel videóra, mert totál nem emlékszem szinte semmire. Vannak részek, amik beugranak, de a jó része filmszakadás.
Vicc: drukk!!! Ne parázz, a szülés fáj, de óriási élmény, és hosszútávon jó dolog. Ügyes leszel, semmi gond nem lesz. Mindig csináld azt, amit az orvosod mondd, akkor nem lehet baj.
vantal
 
 


Sziasztok!
Hat nem tudom elmagyarazni a fajast. Rendszeresen, es eroteljesek voltak. Amikor elkezdtem atnezni a korhazi csomagom, hogy mindent betettem-e enyhulni latszottak a fajasok. Aztan erosodtek, mostanra elmultak. Nem is tudom, hogy ennek oruljek, vagy szomorkodjak. Majd meglatjuk mi lesz. A szulesznomnek mindenrol beszamoltam, es ezek mar azok a fajasok voltak. Most pihenek, amennyit tudok, mert kitudja este mi lesz. Dorinak majd irok.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Ezvicc!

Nem csodálom ha ettől a ramaty időtől megszülnél, akár te akár Eper!
Megy a drukk és pihenj sokat!

Üv: Dóri, aki várja a nyaratKép!!!!!!
Vendég
 


Hát Vicc, mindent bele. Ahogy leírtad, nálam így kezdődött, azzal a külöbséggel, hogy nekem nem múlt el. Viszont nálam is olyan érzés volt, mintha menne a hasam. Szorítok én is!!

Kép Kép
fricky
 
 


SZIASZTOK!!Bocsi, hogy így ismeretlenűl beleszólók. Csak sok szerencsét és egészséges babákat kívánok nektek.Én is itt szűltem 2004 szeptemberében.Nem bántam meg. Jó kórház tele kedves emberekkel.Kivéve egy két mufurc csecsemőst, de ilyenek mindenhol vannak. Szóval szorítok nektek.

Üdv. Zsófi
kira
 
 


Ezvicc!

Kitartás! Bízzál magadban, a génjeinkben van hogy kell szülni, nem a tudatunkban ezért nem tudjuk!
Adjad magadat minden helyzetben! Ne az elvárásoknak akarjál megfelelni! Merjél kérni és kérdezni a kórházban!
Hidd el fantaszikus dolog, életed legemlékezetesebb órái-napjai következhetnek!
Én mindkét szülésemet egy határvonalon való táncolásnak éreztem ami a gyönyör-boldogság és a fájdalom határa!
Ügyes legyél!

Döngy
döngy
 
 


Ezvicc!

Nagyon szorítok. Bizti ügyi leszel.

jucus1
 
 


Tisztelt dr. Úr!!

2004.09.25-én szültem meg a lányomat az önök itézetében.Csak hálával tartozom Önöknek és az orvosomnak dr. Csütörtöki Attilának. Nagyon ponto és precíz orvos. Végig mellettem volt és segített mindenben. Nem találkoztam még vele jobb orvossal.
1996 óta ő az orvosom és még soha nem csalódtam benne.

Ezúton szeretnék mégegyszer köszönetet mondani neki és Önöknek.

Tisztelettel Litavszki Zsófia
kira
 
 


Sziasztok Lanyok!
Hat a folyamat leallt. Majd meglatjuk mi lesz. Most sokat pihenek a szulesznom tanacsara. Puszilok mindenkit, es koszonom nagyon a rengeteg drukkot. Lehet meg szukseg lesz ra.

puszi
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Sziasztok. Érdeklődnék, hogy tud-e valaki, olyan helyet, ahol a szülésről készült filmet lehet kölcsönözni. Előre is köszi.
zsixx.
zsixx
 
 


Zsixx!!
esetleg az aktív szülés programnál megpróbálhatnád, ők a szülésfelkészítőjükön szoktak vetíteni (Békési Bea). nem tudom kölcsönadják e. Arany Tízben elérhetők, ez a müv. ház szerűség ezen a néven talán honlapjuk is van. Különben az eü minisztérium közelében van a dunapart (Tud. akadémia) és az Arany János utcai metro között.

Kinga
döngy
 
 


Dori_bp!
Természetesen, innen, csak azt tanácsolhatom, hogy keresd fel a kórházat, de szerintem nem lesz baj, zárt lesz a méhszáj, csak a természetes méhösszehúzódásokat (mindenkinek van) érzed.
.... de ha mégse ...

Többeknek!
A hanyattfekve, fel-és széthúzott térdekkel való nyomás - szülés, a szülésznek jelenet előnyt, mert így lehet jól megfigyelni, gátat védeni, ha kell előzetes érzestelenítés után gátmetszést csinálni. A helyzet, ha meggondoljuk nem más mint a gugolás, 90 fokkal elfordítva. persze szíjazni nem kell, nem is jó, és az ágytámlát is meg lehet emelni (ha olyan a szülőágy, 3 ilyenünk van) vagy párnával megtámasztani, mert így nem 90fok lesz hanem kevesebb, azaz átmeneti helyzet.
Ez nem egyszerű önzés (a szülész-nőnek jó), hanem ami a jó a "szakszemélyzetnek" (mert jobban tudják végezni a dolgukat) az jó a babának is filozófia alapján működik, és ebben bizony van egy jó adag igazság, mert ez az anya érdeke is. Talán ezért csinálják a Földön mindehol csaknem pont így.
gyuri
Szeged
 
 


Köszi.

Kinga
zsixx
 
 


...nekem jó volt a szíjazás, mert simán beugrott a feltétlen reflex és láb-becsuk. Sose gondoltam volna, hogy én fogom kérni, de aztán mégis így lett. Ilyen is van Kép
vantal
 
 


Eper!
Mi ujsag? Nalunk semmi, varunk Kép
Legkozelebb csutortokon megyek CTG-re. Akkor kiderul mi a helyzet odalent.

Lanyok!
Hogy vannak a babak? Vegre egy kis joido Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


sziasztok

Ezvicc, még itt vagyokKép))
Holnap reggel megyek uh-ra, ctg-re, pocak keményedés folyamatos, de rendszertelen, úgyhogy várok...nem gondoltal volna, hogy egyszer ennyire fogom várni azt, hogy fájjon valamim.

üdv: Györgyi
eper8
 
 


Vantal!

Fogalmam sincs, miért kellett végig feküdnöm! Lehet, hogy azért, mert a dokim infúziót adatott? És az még nem az oxitocin volt, hanem vmi általános lötyi. Még bent se volt, csak betelefonált és kiadta a szülésznőnek az utasítást, hogy kössön infúzióra. Akkor a szülésznő mondta, feküdjek fel rögtön a szülőágyra, mert onnan már nem mehetek le, míg meg nem lesz a baba. Kb. hat órát feküdtem így, persze próbáltam valamelyest oldalra fordulni, de a ctg és az infúzió miatt nehezen ment. Tudom, van állványos infúzió is, sanos nem kaptam olyat. Az egész szülésben ez a fekvés volt valami iszonyatos.

marq
Kép
Kép
marqueza
 
 


Marq: nekem 4 v. 5 infúzió ment le, de én kaptam állványt. Úgy mentem wc-re is, hogy a férjem hozta utánam Kép

Ma voltunk az izotópos vizsgálaton. Kemény volt az egész úgy kompletten, nagyon megviselte az Eriket is, és minket is Kép De legalább túl vagyunk rajta!
vantal
 
 


Vantal!

Fogalmam sincs, miért kellett végig feküdnöm! Lehet, hogy azért, mert a dokim infúziót adatott? És az még nem az oxitocin volt, hanem vmi általános lötyi. Még bent se volt, csak betelefonált és kiadta a szülésznőnek az utasítást, hogy kössön infúzióra. Akkor a szülésznő mondta, feküdjek fel rögtön a szülőágyra, mert onnan már nem mehetek le, míg meg nem lesz a baba. Kb. hat órát feküdtem így, persze próbáltam valamelyest oldalra fordulni, de a ctg és az infúzió miatt nehezen ment. Tudom, van állványos infúzió is, sanos nem kaptam olyat. Az egész szülésben ez a fekvés volt valami iszonyatos.

marq
Kép
Kép
marqueza
 
 


Vantal, bocsi, 2x ment. Miért volt kemény a vizsgálat? És mi az az izótópos vizsgálat, mit néznek?

marq
Kép
Kép
marqueza
 
 


Sziasztok!
Már egy ideje olvasgatlak titeket! :-)
Ismeri valaki Dr Séra Pétert?

Köszi!
czuli
 
 


Szia Czuli!

Marqueza nála szült!

Üdv: Dóri
Vendég
 


Izotópos vesevizsgálat volt. A múltkori felsőhúgyúti izé miatt egy ellenőrző vizsgálat, nehogy valahol pangjon a vizelet, vagy ilyesmi.
Azért volt húzós, mert... na szóval úgy indult, hogy először el kellett menni a Heim Pálba, ahol beraktak a kezébe egy branült. Ez még aránylag jól ment, csak kicsit görbült le a szája. Aztán jött egy vérvétel, másik vénában. Itt már nagyon sírt, mert nem jött rendesen a vére, és nyomkodták, tekergették a karját, tiszta vörös lett a végén. Ezt végigsírta elég csúnyán. Innen át kellett menni pár utcával arrébb a klinikákra, ahol csinálják ezt a vizsgálatot. Ott szerencsére be is tudtunk menni hamar. A vizsgálat úgy indult, hogy berakták az Eriket valami pólya szerű izébe, amit fel kellett fújni, hogy teljesen feszesen fogja. Mozdulni nem bírt, ez is volt a cél ugyebár. Aztán kapott a vénájába egy radiokativ injekciót, amit végigkövettek, hogy megy végig a veséjén keresztül a hólyagjába és ki. Elvileg 30 perces lett volna a vizsgálat, de sajnos pont az elején pisilt, nem a végén, így meg kellett várni még egy pisit, hogy lássák, hogy ürül az anyag. Majdnem egy óráig tartott. Az első negyedóra nagyon durva volt, mert az Erik végig zokogott, annyira kiborult attól, hogy nem tud mozogni. Mi meg attól, hogy nem vehettük fel, nem mozgathattuk, gyakorlatilag semmit nelm lehetett vele kezdeni. Végül álomba sírta magát, de már úgy, hogy berekedt a végére Kép Szóval iszonyú rossz volt. Viszont jó hír, hogy bár eredmény csak 1-2 hét múlva lesz, azok akik csinálták a vizsgálatot azt mondták, hogy szerintük nem lesz semmi gond.
Hát ennyi. Nagyon bízom benne, hogy több ilyen már nem lesz szegénykémnek. A héten még oltás is (már így is 2-3 hetet csúszik, mert a gyógyszerek miatt nem lehetett beadni) de szerintem azt már fel se fogja venni ezek után Kép
vantal
 
 


Sziasztok!

Tettem fel uj kepeket, akit erdekel:
- 38 hetes: http://zsamboki.sytes.net/gallery/album11
- vegyes:
http://zsamboki.sytes.net/gallery/album12

Jo ejszakat, holnap visszaolvasok, most mar nincs erom.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Dóri!
Köszi az infót! :-)

Marqueza
Szia! Én még elég új vagyok itt és a Séra doktor úrhoz tartozom. Te az SZTK-ba jártál hozzá? Szimpatikusnak tűnt!

Üdv: Czuli
czuli
 
 


Szia Czuli!

Kezdetben az sztk-ba, majd később, a terhesség előrehaladtával a magánrendelésére is jártam, talán 5 alkalommal hívott oda. Ha adsz egy e-mail címet, szívesen mesélek a dokiról.
üdv. Marq

Vantal!

Erik egy hős! Szegénykém, biztosan megviselte, meg benneteket is, hogy nem vígasztalhattátok meg! Nagyon együttérzek veletek. De mindenestere az bíztató, hogy valszeg nincs semmi baja, a vizsgálatot meg majd csak elfelejti(tek).
Marq.

marq
Kép
Kép
marqueza
 
 


Lányok, bocs, hogy a partvonalról belepofázok, de nem bírom ki. A fekvéssel kapcsolatban: ha azt mondják feküdj le, meg kell kérdezni miért.. Ha van rá jó okuk, akkor oké, ha meg csak a rutin, akkor fel kell kelni és kész. Mindkét szülésemnél azt mondta a szülésznö, hogy feküdjek, de az elsönél olyan elviselhetetlen volt, hogy felkeltem (pedig folyt az oxitocin + volt rajtam CTG is), mikor megjött az orvos, ö kifejezetten örült, hogy nem akarok feküdni.. A másodiknál már rutinos voltam , szülésznö megint lefektetett, de úgy leálltak a fájások, ezért azonnal felkeltem és szépen ment tovább minden (pedig itt is fent volt a CTG-igaz csak a szívhang pántja). Nem tudom a szülésznök miért szeretik, ha fekszünk vajúdás közben..
Más: nyáron akármekkora babát (mire kijöttök a kórházból eleve 4 napos) ki lehet vinni, ha jó az idö. Nap és szél ne érje (meg persze esö:-))
Ezvicc,
én is drukkolok. A szülési fájdalom többkomponensü, van tompa rész és éles: fájhat a derekad (valakinek tompán , valakinek nyilallva, görcsölhet a hasad (mint menzesznél: alul kétoldalt), fájhat a hüvely és a végbél környéke, sugározhat a fájdalom a combodba stb.. Nem tudom mitöl függ, gyerek fekvésétöl biztos, plusz alkati anatómiai tényezök plusz egyéni érzékenység... Valakinek a vajúdás rosszabb és a kitolásra mondja, hogy az nem fájt,valaki a kitolást is fájdalmasnak érzi--változó.. Nem ijesztgetésnek szánom, mert mindenki kibírja, csak mert szerintem jobb számítani rá elöre -én pl nagyon meglepödtem, amikor az elsö szülésemnél a tolófájásoknál már nagyon fájt a khm.. gyerek kijárata is, meg is rémültem , mert mindenki azt mondta, akkor már könnyebb lesz és azt gondoltam velem valami baj van.. le is gyengültek a fájások szépen, császár is lett a vége, és talán ebben az ijedtség is közrejátszott.. A másodiknál már számítottam rá, hogy én olyan vagyok, akinek ott is fáj, nem is lepett meg, nem volt kellemes, de annyira rossz se mint vártam (vagy ahogy emlékeztem), meg is szültem simán, gond nélkül. Összeségében úgy gondolom, ha rendben mennek a dolgok, akkor tolerálható a fájdalom, akkor maradnak negatív emléknyomok, ha gondok adódnak és beavatkozásokra van szükség- akkor minden rosszabb. Ha meg úgy érzed, hogy nem bírod, akkor lehet és kell is kérni fájdalomcsillapítást, mert egy ponton túl a babának is az a jobb.. Na csak sikerült regényt írnom, de remélem valamit segítettem. De lehet hogy már rég túl vagy rajta ? :-))))
moncaberta
 
 


Szia Marqueza!

A profilomban megtalálod az emil címemet:-)
Előre is köszi! Igaz én még "kiscsikó vagyok".
Ma voltam orvosnál és 8mm :-)Szóval remélem a legjobbakat!

Köszi Czuli
czuli
 
 


Moncaberta! Igazad van a fekvéssel kapcsolatban, sajnos olyan szarul voltam, hogy már akaratom se igazán volt, pedig előzőleg elhatároztam, hogy sétálgatni fogok, de ott és akkor azt tettem, amit mondtak. A második bébinél már okosabb leszek.

Czuli!

Írok majd a mailedre ma este v. holnap, ahogy lesz időm. Addig is vigyázz arra a 8 mm-re, mert igen hamar meg fog nőni és hipp-hopp azon kapod magad, hogy már a karjaid közt tartod.Kép
Marq.

marq
Kép
Kép
marqueza
 
 


sziasztok

Ezvicc minden oké?
Mikorra is vagy kiírva?
Nálam maradt a 22.-e.

üdv: Györgyi
eper8
 
 


SZia!
26-ra
Csutortokon megyunk CTG, uh, vizsgalatra.
Annyira szeretnem, ha egyszerre kerulnenk be a korhazba. Nem ereznem magam egyedul az osztalyon. Na megyek, mert hulla vagyok. Egesz nap foztem, takaritottam, pakoltam. Az utolso simitasokat vegzem mar.

Viszont a gyerkoc valamit az ejjel nagyon elintezett, mert allandoan ugy erzem pisilnem kell, pedig nem is. De ezt csak akkor erzem, ha felallok.

Na jo ejt mindenkinek! Holnap olvasok majd

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Sziasztok!

Volt köztetek valaki a Mária utcai szemklinikán?
Mi pénteken megyünk Ágival könnycsatorna kifújásra, tágításra, beutaltak, brrrr....Kép

Üdv: Dóri
Vendég
 


Szia Dóri,

Mi is átestünk hasonlón. Ugyan nem a Mária utcában, de Daninak is átfújták mindkét könnycsatornáját. Minket megkért a dokinéni, hogy menjük ki, mert sokkal durvábbnak látszik a művelet, mint amilyen valójában. Annyit tudok nyilatkozni, hogy nagyon sírt, de nagyon gyorsan megnyugodott.

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Sziasztok!
Ma voltunk uh, minden rendben volt. A doki nem akart megvizsgalni, mondta csak akkor, ha a CTG szerint vannak fajasok, nem kinlaszt. Hat voltak, meghozza rendszeresek. Jott a vizsgalat, majd kozolte, estere baba lesz, vagy holnapra. Ki vagyok nyilva, vannak fajasok, szoval orak kerdese. Nagyon megijdtem hirtelen. A vizsgalatot nem ecsetelem, mert a szokasosnal is borzalmasabb volt, utana ugy sirtam mint egy csecsemo. Persze nem a doki elott, kint a ferjemnel.
Szoval most mar nem jovok, megyek pihenni, mar amennyit tudok. Kerlek nagyon szoritsatok.
Visszaolvasni most mar nem tudok, remelem mindenkivel minden ok!

Akkor nemsokara szulok Kép

puszi
Judit+kis Atti

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Dorival majd uzenek!

Eper!
Te is gyere kerlek! Ugy talan majd nem felek annyira Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Ezvicc!

Nagyon drukkolok!

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Indulunk, 3-5percesek a fajasok.
Majd akkor irok, ha megvan a picur

Drukkoljatok

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Ezvicc, nagyon szorítok értetek!Kép

Dóri
Vendég
 


Ezvicc írt, a szülőszobán vannak, rendszeres 3 percesek a fájások, ha megszületik a kis Attila írok!

ÜDv :Dóri
Vendég
 


jaj de jóóóóó Ezvicc drukk neked, nálam is kezdődik valami, folyamatzosan keményedik a pocakomKép

üdv: Györgyi
eper8
 
 


Eper nyomás Ezvicc utánKép

Szóval csajok figyelem!
22:35-kor 3700 g 52 cm-el megszületett a kis Ati természetes útonKép

Anya és fia is jól vannak és Ezvicc meglepően frissnek tűnt ma fél 6-kor hozzám képest pedig ő tegnap szültKép

Üdv: Dóri
Vendég
 


Ezvicc!

Gratulálok és nagyon sok boldogságok az új családtaggal. Remélem, hogy a szülés - amitől úgy féltél - egy nagyon kellemes emlék és szép marad az életedben, még ha akkor és ott úgy érezted, hogy nem bírod tovább.

Kép



Tücsök

Kép

Kép
mtücsök
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?