Új privát üzeneted érkezett!

Jófi
Persze, életjelet adok majd magamról Kép

Stella
Igen tudom, azért is nem kértelek meg téged rá, különben megtettem volna Kép De rendben van ez így, neked édes "kényszerpihi", én meg meg fogok őrülni hogy kimaradok az eseményekből Kép

Tündi
Vendég

Évi79
Nem kell midnig feltétlenül érezni a repit, és attól még szupi tüszőid lehetnek! Drukkolok hoyg így legyen!

Persze nem kell feltétlenül átvenni a táblát valakinek, de az egészen biztos hogy visszaolvasni nem fogok 1,5 hónap szünet után. Amikor majd visszajövök összefoglaljátok nekem a törénteket, kisbabák születését, zebrákat, ki hol tart a ciklusában, stb. Kép

Tündi
Vendég

KiviKép
Ez egy specko akupunktúra, aminek az a lényege, hogy egy sebészeti cérnét "varrnak" be a megfelelő pontokba, ami 3 hét alatt szívódik fel és addik folyamatosan hat.
Ezt csináljuk Wish-sel, mert különben nem lenne elég , ha csak a lombikos szurikat kapnánk Kép!

TündiKép
Sms-t azért majd tudsz fogadni ugye? Majd megírom a világraszóló eseményeket, persze csak ha én is képben leszek!
Megvan már a helyettesed? Remélem gyorsan be tud majd tanulni és nyugodt szívvel mehetsz nyaralni!
Stella

Kép
stella9

Lányok Kép Tündi Kép
Ha nem lesz jelentkező, akkor én átveszem a táblát, de bátran jelentkezzen bárki aki szívesen csinálná is, mert én el vagyok látva táblákkal más topikokon is Kép Annyit viszont előre megigérek, hogy ha én csinálom, akkor a punkció és a transzfer után akkor egy-két napig nem lesz táblátok. Ez kb július eleje.

wish

Stella Kép
Én szívesen képben tartlak majd Kép

wish

Sziasztok!

Hú mennyit kell olvasni :-)
de a képnézegetés, az csudajó :-))))

Kösz mindenkinek a drukkot. Kicsit ilyesztQ, de mintha tegnap délelQtt letudtam volna az e havi összes piroskát. Nem görcsölök.
Aha szerintem is tök jó a vérem nem hiába csípnek a szúnyogok is:-)
Ma már sokkal optimistább vagyok, holnapra már megint a régi leszek;-)
Aki szabira megy, mindenkinek nagyon jó pihenést, meg kikapcsolódást kívánok!!!

Juca

tjuca

Judyt
Meglestem a képeket. Gyönyörűek a fiúk!
Kép Kép Kép

Évi(79)Kép
Tényleg nem kell érezni mindig a repit. Én, ha érzem akkor ált. csak a bal oldalon szoktam. Most nem éreztem semmit és mégis volt....

Kinga Kép
Tök jó, hogy átjárható vagy, akkor most remélem jön a babó!

Tjuca Kép
Pihizzél akkor sokat.

TündiKép
Sajna nem tudom vállalni a táblát, mert remélem idén sikerül 3 hétre folyamatosan szabira mennem.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Stella
Tényleg, neked mire irányul a bevarrás?
Terveim szerint nem túl sűrűn lesz bekapcsolva a telcsim külhonban, csak néha adok majd hírt a szülőknek, ezen alkalmakkor meg is fogom kapni a híreket Kép Köszönöm szépen előre is! Kép
A helyettesem már megvan úgy néz ki, de most nem nagyon vagyok nyugodt ez miatt. Aki az elmúlt években helyettesített, ő tavaly lediplomázott és már dolgozik az Elcoteq-nél. Vele már 3 nap alatt átvettük a teendőket, el voltam kényeztetve Kép Idén új kiscsaj jön, aki első ránézésre nem biztos hoyg felveszi a fordulatot, és hát 2 hét alatt A-tól Z-ig mindent tudnia kell. És a betanítás mellett meg kell csinálni a napi munkát is, hát rendensen tele lesz a hócipőm, mire szabin leszek. De megfogadtam hoyg azért se idegeskedek ezen, akkor is elmegyek szabira ha cigánygyerekek potyognak az égből Kép És lesz...om hogy mi lesz itt. Évente 1-szer nekem is jár a teljes kikapcs Kép

Wish
Köszönöm szépen, talonba teszlek egyenlőre, tényleg sok lenne még ezt a topikot is vezetni a táblában, én már a kettőt sem értem hoyg tudod követni Kép Pláne ennyi meló mellett! De ha más jelentkező nem lesz, akkor megkérlek téged, mert hát tábla nélkül úgy össze tudnak kuszálódni a dolgok az emberben Kép Szerintem Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Judyt, nagyon édesek a fiúk! Majd várjuk az újabb képeket is!

Egyenlőre még nem jött meg, tegnap a napközbeni barnázás után este már piros is volt (olyan középpiros), akkor be is raktam egy tampont, de aztán reggelre semmi, és azóta sem. Egyenlőre nem hinném hogy bármi (bárki) lenne ott bent, igy most a mensit várom. Tegnap volt is kis görcsölgetés, elkezdtem rügyezgetni, szóval tipikus mensis jelek. De rövid ciklussal legalabb hamarabb kezdodik az ujabb Kép Ebben a ciklusban egyebkent is ereztem, hogy nem jon ossze, kulonben is a hazunkkal voltunk elfoglalva, pakolasztunk, en egy csomot cipekedtem, szoval nem a gyerekrol szolt a honap. Ma mar egyebktent nem is homeroztem, az utobbi 2 napban ugyis 36.8 volt mindketszer.

Judyt, a tablat en is at tudom venni egy idore, mar ha addigra lesz ADSL a hazunkban, de en azt egyenlore nem nagyon hiszem. Szoval inkabb valaki mas...

Kép
szdorka

Lányok!
Köszönöm szépen, hogy így aggódtatok miattam!!!KépVisszaolvastam a levelekt!

Tündi!
Hova utaztok?Mennyi idöre!Irígyellek!Igazad van, hogy jár ennyi kikapcsolódás Mindenkinek, pláne ha ennyi munkád van!Kívánom, hogy érezzétek nagyon jól magatokat és legyen "eredményes" a kis szünet!!!Kép

Majcsi!
Remélem már elmúlt a vérzés és nincs komoly baj, nagyon izgulok Érted!!!

Tjuca!
Örülök, hogy már jobban érzed magad!Kép

Stella!
Nekem is alacsony a vérnyomásom, most HSG elött 100/60-at mértek úgy hogy nagyon izgultam és azt hittem ezerrel kalapál a szívem!Alapon 90/50 lehet, jó mi?Nagyon örülök, hogy ott volt a Férjed és nem lett komolyabb baj!KépRemélem használ a cérna!!!

Jófi,Annácska,Seszi,Nárcisz!
Mennyien vagyunk ciklus közepén!!!!Húzzunk bele!!!Kép!Ahogy Tündi mondja, elöre az ikrekért!!!Kép

Kinga
Kinga79

Sziasztok!
Tündi merre mégy majd ezen idő alatt?
Mik a tervek. Tudod kikapcsolódás alatt a baba esélye is megnövekedik Kép

Nárcisz

Kép
narco

TündiKép
Én átveszem a táblát, persze csak ha nem gond, ha egyszer egyszer kimarad 1-1 nap (mármint pl. kétnaponta frissül, de akkor igen! Kép)
Én csak aug-ban megyek szabira 18-tól. Két hét, már én is alig várom! Kép
Szóval megnyugodhatsz, követve lesznek az események. Már csak azért is, mert kb. azóta tudom, hányadik napon vagyok, amióta Te minden nap felteszed a táblit. Az nem gond, ha kora du. frissítem? Két helyen dolgozom és a délelőttjeim eléggé... hm.... húzósak.

Unique

KépKép
unique

TündiKép

Egyébként meg én is kíváncsi vagyok ám, hogy hova merre utaztok! Kép
Ja, és a talit lehet hogy mégis jobb kora őszre tenni... Ahogy látom júliusban-augusztusban üres lesz a topic... Kép De ez így van jól, mert így legalább mindenki feltöltődik!!!
Mindenkinek jár a kikapcs!!! Én már kb. 4 éve nem voltam igazi szabin (1 hétnél hosszabb időre) és már alig várom a mostani 2 hetet!

KépKép
unique

KingaKép

Szupi, hogy túl vagy a HSG-n... Nekem is nagy kő esett le a szívemről, amikor túl voltam rajta. És én is megszenvedtem, ne aggódj! Még másnap is éreztem az utózöngéket Kép
És szupi hogy minden OK, mert így azért jóval nagyobb az esélye a babásodásnak! Kép Hajrá ezerrel! Kép

MajcsiKép
Mi van Veled?

NárciszKép
Ha nem tetszik a munkahely, szólj! Az egyik cégem, ahol könyvelek pont gyógyszercégeknek szokott dokikat és gyógyszerészeket közvetíteni. Szóval találunk akkor másikat. Mindenesetre nagyon drukkolok, hogy tetszen és olyan legyen, amilyennek elképzeled. Mi is lesz ott pontosan a feladatod?
Nem volt elég lelkesítő a történetem, amit leírtam? Kép

SzdorkaKép
A 36,8 Nálad alacsony? Nálam az az alaphőm, de eddig mindenki másnál az magaska volt.

Lányok,
Köszi a biztatást a biztosítóval kapcs. Kicsit már megnyugodtam. Ismertek jó Peugeot márkaszervízt? Oda már csak nem viszem, ahol ilyen bunkón álltak hozzám... Vhol a II.-III. ker. környéke lenne igazi.

Lányok,
Egy gyors kérdés, szakvéleményre bocsátom Kép
Ha folyik a nózim ha tejet iszom és joghurtot eszem, de nem folyik ha sajtot vagy túrót eszem (én tejallergiára gyanakszom), akkor ne igyak tejet + joghurtot? A babásodást ez gátolhatja valahogyan? Olvastatok már erről vmit?

KépKép
unique

Kinga, Nárcisz
Horváto.-Trogir 2 hét, júl.21-aug.4-ig Kép Igazság szerint rettentően vágyom már erre a szünetre, nem csak a nyaralásra, hanem hoyg legyenek olyan napok amikor eszembe sem jut a babaproject. Bár ez nehéz lesz, mert éppen a nyaralás ideje alatt lesz ciklusközép Kép Na jó, akkor a 2 naponkéntin kívül nem akarok foglalkozni vele Kép Hihetetlen, hoyg lesz 2 hetünk apával amikor az evésen (főzésen) iváson szeretkezésen kívül semmi más dolgunk nem lesz Kép

Ja, képzeljétek, nem tudom mi van a Kató családnál Kép, de múlt éjjel meg a párom álmodta hogy bejelentem neki hogy terhes vagyok, ő meg sírt örömében. De azt mondja, hoyg nem csak az álomban sírt hanem tényleg sírt alvás közben, szóval értitek Kép Meg hogy nem értette a dolgot, mert ugye most volt menzi, hoyg akkor én nem mondtam igazat és nem is votl menzi, vagy akkor hoyg lehetek babás Kép Mondtam neki, hoyg tudom, hoyg igaziból is sirni fog amikor megmondom neki Kép Valszeg én is, és hogy nem is fogjuk elhinni, én is csak akkor ha minden reggel tele rókázom a vécét Kép Bocsi, de biztos igy lesz Kép

Tündi
Vendég

Tündi!

Az én szabim is pont akkor esedékes (júl.23-aug.1.), meg aztán nem is vagyok egy excel-guruKép Bocs...

Képzeljétek, az előbb láttam egy egyhetes babát. A kolleganőnk kislánya, és ma mehettek haza a kórházból. Csak beugrottak a kórházi papírokkal. Annyira édes a manó!!! Mondjuk az anyuka úgy hülye, ahogy van, de a baba tündéri. Irigy dög vagyok!!! Nekemisnekemis!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Unique
Köszi szépen, akkor majd neked passzolom le a táblát Kép Szerintem nem baj ha csak. du. teszed fel és az sem ha csak 2 naponta megy, a lényeg hoyg legyen! Kép Addig is ha beírnád az e-mail címedet a profilodba vagy ha írsz nekem, majd akkor arra fogom küldeni.
A tejallergiádra nem tudok mit irni, szerintem ha az lennél akkor minden tejtermékre.

Tündi
Vendég

Szia Tündi!

Mi is ez idő tájt Ho-ban leszünk júl 23-tól 30-ig!
Crikvenicába megyünk, kocsival.Kép

zsuzska80
Szombathely

Évi77 Kép
Lehet hogy mi nem vagyunk elég hülyék ahhoz hoyg gyerekünk legyen? KépKépKép Mert ilyen példát én is tudnék írni Kép

Tündi
Vendég

Zsuzsi Kép
Szerintem fél Magyarország Horváto-ban lesz idén nyáron Kép

Tündi
Vendég

Mi nászuton is ott voltunk tavaly, annyira megtetszett hogy visszamegyünk!Kép
Majd lehet talizunk is!Kép

zsuzska80
Szombathely

Tündi!
Mi már 3-szor voltunk Trogirban, én imádom!Nagyon sok látnivaló van a környéken is, csodaszép, hangulatos városkák!Remélem idén is megyünk!!!KépNagyon szép nyaralást kívánok Nektek elöre is!

Kinga
Kinga79

Tündi!

Reméljük elég hülyék vagyunk hozzá!!! Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Látom mindenki Horvátországba megy.Kép Mi is gondolkoztunk rajta, de még egy csomó más hely is felmerült. Tavaly jó kis aktív pihenést szerveztem mind a két hétre Kép, így lehet, hogy most inkább lazsálni fogunk. Az biztos, hogy a szabink felét a telken töltjük.

Unique Kép
Hát azt nem tudom, hogy a tej orrfolyást eredményezhet-e. Általában inkább kiütést és gyomor panaszokat okoz az arra érzékenyeknek. Különben, aki tejallergiás különben nem minden tejtermékre érzékeny, de ezt Nárcisz biztos jobban el tudja magyarázni.

Majcsi

Majcsi
majcsi

MajcsiKép
Hát nem tudom akkor mire vagyok allergiás. Az tény, hogy egy pohár (akár egy korty) tej után bedugul az orrom és fújhatom ki. Detto joghurt Kép
Ami azért nagyon rossz, mert imádom a tejtermékeket!!!

Mi is Horváto-ba készülünk. Szóval ajánljátok Trogir-t? Van ott valami klassz kis hely, ahova mentek és tudjátok ajánlani? Aug 2. felében még jó az idő arrafele?
Mi úgy gondoltuk, hogy egy hét Horvát, pár nap Erdély. De ez utóbbi még nem tuti. Ott végképp nem ismerünk semmit csak mondják, hogy nagyon szép Kép

Lassan kellene helyet foglalni... Kép

KépKép
unique

Sziasztok!

Unique!
tetszett a soryd és nagyon elgondolkodtatott. De mindenki ezt mondja, még anyukám is, csak legyek orvosKép
Na holnap megyek haza hozzá, nem tudom, hoyg milyen lesz a háború, de szeretném elhalasztani augusztusig.
Egyébként én is egy fejvadász cégen keresztül kaptam ezt az állást. nagyon tetszett, amit csináltak, felkészítettek.

Még mindig teljesen kész vagyok a baba miatt, pedig azt hittem, hoyg egy kicsi elfelejtem a dolgot.

A munkámról bővebben majd máskor írok. Annyira nem, is szeretnék beszélni róla, mert félek, hoyg van valaki itt a cégtől, és beárulnak. Azért remélem, hoyg nem így lesz. Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Na NArco!

Ne légy paranoid:-)
Én pl. Phare pénzügyes vagyok, de írtam is pályázatokat, most bírálom, meg fizetgetek, meg nagyon szigorú, kákáncsomótkeresőmindentvisszahajítóharosszztizenhetedszerisegyébkéntkönyörülete svagyokKép. Annak az esélye, hogy van itt hasonló balek, konvergál a 0-hoz, de ha mégis, ne fojtsa magába a titkát:-))))

Tudtok Magyarországon jó helyet? Kb. egy hétre mennénk, aug 2. hetében, v. a 3. is beleeshet. Felmerült a Balcsi, bár most az időt elnézve az ingyenes iszappakolásról lemaradunk:-)
Tetszik még Orfű, de még nézelődünk. Utána megyünk Sátoraljaújhelyre, szóval jó lesz az a hónap.

Na most megyek Amadinda koncertre.
Apropó, ez most ingyenjeyg, ha van valamilyen, komoly vagy komolytalan zenei (ingyenes, vagy kedvezményes) akció megemlítsem?

Juca

tjuca

Sziasztok!

Réka vagyok, most írok először.
Olyan mennyiségű információ van fennt, hogy képtelen voltam még elolvasni, így biztos kérdezek olyat majd, amit más is feltett korábban.

Tök jó, hogy vagytok és így szurkoltok.
Párommal mi is baba-projekt-be kezdtünk.
Tulajdonképpen már okt. óta nem szedek gyógyszert, de aktívan kb. január óta próbálkozunk, egyenlőre sikertelenül.
Eddig azt gondoltam, hogy csak "erkölcsös" a kicsike és nem akar esküvő előtt foganni, ugyanis április végén volt az esküvőnk, de még mindig várat magára.

Egyenlőre csak csatlakozni szeretnék a csapathoz, mert vannak olyan gondolatok, amiket nem igazán lehet mással megosztani. Pl. hogy hogy a fenébe ne foglalkozzak naponta a témával, ha nem ajánlatos, hogy KV-zzak, vagy épp hőt kéne mérni és sorolhatnám. Hogy csinálják, akik nem élik bele magukat?

Egy kérdésem azért van rögtön: Párommal tüszőrepedés előtti napon, aznap és azutáni nap is kétszer voltunk együtt, így minden reményem abban van, hogy most összejött. Viszont külföldön leszek, mikor kiderül, hogy megjön-e vagy sem. Ja és táncolni megyek, u.is néptáncos vagyok. Szerintetek árthat-e az aktív táncolás? Illetve kimutatható-e indulás előtt, azaz kb. 9-10 napos terhesség valamelyik teszttel, vagy ultrahanggal. Igazából nem merem a dokimat kérdezni, mert mindenhol azt olvasom, hogy 6-8. hétig nem igazán állnak szóba az emberrel.

Szóval várom szíves válaszaitokat és örülök, hogy közétek keveredtem!

Üdv:
réka
Vendég

Seszi!

Nagyon jól esik, hgy kedvesnek tartasz... Reméljük a babakérdést illetően igazad lesz! Gyors babaásodást nektek is!

Réka!

Először is üdv közöttünk. Reméljük, neked nem kell majd annyit küzdened, mint sokunknak!
Arra vonatkozó tanácsot sajnos nem tudok adni, hogy hogy ne foglalkozz annyit a témával, nekem ugyanis még sose sikerült.KépKépKép Az viszont nagyon jó, hogy tudod a tüszőrepid idejét, és jókor is akcióztatok. Drukkolok, hogy ebből baba legyen!!!
A tesztekről sincs túl sok tapasztalatom, nem nagyon jututtam el odáig, hogy használnom kelljen. Sajnos.
Túl sokat nem tudtam segíteniKép

Nárcisz!

Gratulálok az állásodról, és biztosan állíthatom, hogy nem vagyunk kollégák, tőlem nem kell tartanod!Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Réka!

Én úgy tudom, ha rendszeresen végzel valami sporttevékenységet (Te táncolsz), az nem árt. Csak ne frissen akkor kezdje az ember. Egy ismerősöm aerobicozott, akkor már 7 éve, amikor terhes lett, 5 hónapig csinálta, utánna még 2-3 hónapig csak könnyített edzést végzett (amennyi jólesett neki).
NorbiRéka is aktív...
A téma kiiktatása sajna lehetetlen Kép, számomra legalábbis. Valamilyen szinten mindíg ezzel foglalkozom. Attól is függ mennyire vagyok belemélyedve az aktuális tevékenységeimbe.
Amúgy üdv itt köztünk és persze mindenkit, akit nem köszöntöttem még!

Nem nagyon van kedvem írogatni KépKépKépKép.

Kriszta

mohácska

Helló!

Nem tudok aludni!
Utazási lázban élek! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Pedig kéne pihenni előtte, mert csemete nem lesz kíméletesebb, csak mert lüke anyu nem bírt aludni!
Csak tartanánk már ott, hogy bepakol maradék, Pocok betesz és indul! De addig még kb. 4óra...

Hű még nem is !
Judyt!
Remekeltetek ezzel a két kis manóval!

Szia Réka!
Ha eddig is táncoltál, akkor nem lesz semmi gond. A mozgás nagyon jót tesz neked és a babának is, mert sokkal jobb az oxigénellátás! Csak akkor okozhat problémát a mozgás, ha olyan dologba kezd bele a delikvens, amit addig nem csinált.
A korai teszt pedig nem javasolt, mert csalódás is lehet a vége. Nem ritka, hogy ugyan pozitív a teszt, mégis megjön. Teszem hozzá, ezekben az esetekben ez a legjobb, mert oka van.

Erről jut eszembe, ma megint volt a Nat.Geo-n az a film, ami a terhesség 40 hetét dolgozza fel a magzat szemszögéből! Annyira szép!

Szonty vagyok kicsit! Kijött az allergiám, pedig ilyenkor sosem szokott, csak a parlagfűre. No meg valami jóakaró kipontozta Olivért a 11. legjobb értékelést kapott galéria kategóriából. Nem értem miért kellett ennyire lehúzni! Ennyit a kép.tár.hu-ról.

Na nem nyavajgok tovább! Drukkoljatok azért nekünk!

Jó babásodást mindenkinek!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Tjuca!
Sátoraljaújhely mellett lakom az állandó lakcímemmel. Merem ajánlani, de túl sok izgalomra ne számíts. Bár a hegyek, erfők, folyók tavak szép emlékek nekem. Igazából visszamennénk, ha lenne ott jó munkahely, de ninc semmi. Sajna.
Nem vagyok paranoid, csak egy kicsit. Orvoslátogató leszek. Nem tudom, még milyen lesz, van aki szereti, és van aki nem. Majd meglátjuk. A csapat igazán jónak tűnik Kép

Réka!
Üdv a csapatban. Itt nyugodtan kérdzehetsz. Szerintem pár napos terhességet nem fogsz tudni kimutatni, mert a HCG-t a későbbi lepény termeli, így az még a 9. napig ki sam alakult, mert addig vándorol az űrben. A nehéz testi munkától szerintem ilyenkor azért tartózkodj. Hajrá, drukkolok Kép
A lelked mélyén a téma mindig ott lesz, így szerintem nem nagyon lehet ezta dolgot elfelejteni sohasem...

Eszter!
Már lassan egy hónapja én is az allergiámmal küzdök. De azért furcsa, hoyg mindig a vizsgaidőszakban jött ki.
Sőt már itt örültem, hogy nem kell többet tanulnom, közben az állásom első két hetében be kell nyalnom a gyógyszereket. Hát hihetetlenül örülök...

Puszi.
Jó éjt: Nárcisz

Kép
narco

Eszter Kép
Lepontoztama én is a Olivér galériáját a a kép.tar.hu-n. Hát, azt hiszem én meg egy kicsit elfogult voltam Kép. Egyébként szerintem nem kell vele fogalkozni, annyit nem ér. A fiad édes és ez a lényeg.
A fantasy stílus nálad honnan jön? Könyvek, szerepjátk? Franciaország miatt irigyellek, egyetem alatt én laktam is kin, de már vagy 10 éve nem jártam arra. Szeritem nagyon jó lesz a nyaralásKép

Juca Kép
Phare... Én írtam olyan ajánlatot, ami Phare tenderre ment, hááááááát vetekszik a közbeszerzéses ajánlatokkal. Brrrr....
Na ezért jó lesz baba, mert akkor egy darabig nem kell majd ilyesmivel foglalkozni Kép

Unique Kép
Igen! Tök jó ha elvállalod a táblát, amig Tündi szabin van. Majd ha az elején kell segítség segítek.

Wish

wish

Véletlenül 2x ment el.
Úgyhogy ezt a másodikat jól átírtam egy nagy semmitmondó üzenetre Kép
Jó éjt mindekinek, aludjatok jól Kép

wish

Szia Lányok!

Köszi az üdvözléseket!
Én is üdvözüllek Benneteket!

A mozgás a már megfogant babának tudom, hogy jót tesz, vagy inkább nem árt, de én a teherbeesés esélyeire gondoltam. Emiatt kicsit bizonytalan vagyok. KÖzben viszont nem kellene lemondanom az utazást (nem messzire, csak Szlovákiába), meg ilyenek, hiszen mindenki ezt ajánlja, hogy ne írd addig át a programod, amíg nem tudod, hogy összejött.

Szóval szerintetek nem tudja a doki sem kimutatni a várható menstruáció, vagy annak hiánya előtt, igaz?

Még azt is kérdezném, hogy mennyi sikertelen próbálkozás után forduljunk orvoshoz? Tudom, sosem lehet tudni,de ha valaki, ti biztos tudjátok mi az a türelmetlenség.

Ja és arról a táblázatról írna nekem valaki egy pár szót?

Köszi mindent!
Legyen szép napotok!

Réka

Ui: Bár én is tudnék valakinek segíteni. De ezekben a témákban nem vagyok sajnos otthon.
Vendég

Duddu!
Nem hiszem, hoyg a programodat meg kellene változtatni, addig is eltereled a figyelmedet a dologról. Minél görcsösebben szeretnéd, annál kevesebb az esélye a babának.
Nem tudja a doki kimutatni, amyg olyan kb 4-6 hetes. Általában akkor csak keresgélnek. Tesztelni viszont az elmaradt menstruáció 2. napjától lehet. Kb a 30.napon, ha 28 naposak a ciklusaid. segíteni rendszerint csak akkor szoktak, ha egy védekezésmentes év után nem jön össze a baba spontán. Aztán lezdődnek a tortúrák...
A táblázat: a zöld jelű azoké, akik babára várnak, szerintem az oszlopok egyértelműek. A felett levő a babásokat jelenti. A zebra a pozitív tesztet, a bab ikon a bab számát és nemét jelenti. A felette levő szín a megszületett babákat. Ez egyfajta katalógus.
Ja és a cn jelentése a ciklusnap, hoyg hányadikon járunk. Nagyon haszno. Tündikénél kérheted a felvételedet a tábláztba. Nagyon hasznos, mert számon tartj a ciklusodat, így nem kell neked számolgatni Kép.

Puszi: Nárcisz

ui: hétvégén nem leszek netközelben, mert már ma hazautazom. Így jó hétvégét nektek.
Mindenkinek zebrát kívánok, aki szeretné. Kép

Kép
narco

Szia RékaKép
Sajnos nincs olyan módszer, amivel a menzi elmaradása előtt ki lehetne mutatni a babát.
Se a tesztek, se az ultrahang nem mutatják ki.

Szerintem nem kell aggódnod, mert ha eddig is mozogtál, akkor ez nem egy hirtelen megerőltetés.
Ha ott lepus a babó, akkor ott is marad.

Nagyon eltérő, hogy ki mikor megy dokihoz.
A dokik szeretik megvárni az egy év próbálkozást, mert állítólag ennyi idő alatt egy egészséges párnak összejöhet a baba.
Viszont sokan vagyunk, akik ennél jóval türelmetlenebbek vagyunk.
Babus pl. 4 hónap után ment dokihoz és jól tette, mert kellett neki egy kis dopping.
Mi 8 hónap után mentünk el és nálunk is kiderült, hogy komoly oka van a sikertelenségnek és felesleges tövább próbálkozni.
Szerintem adj még magatoknak pár hónapot. És fejben próbálj meg lazítani! Nagyon, sőt NAGYON sokat számít a lelkiállapot!
Én is már az első hónapban kiborultam, amikor megjött, és ez nem jó, mert idővel ez csak rosszabb lesz.
Kapcsolódjatok ki, menjetek nyaralni és egyszerűen csak élvezzétek az életet.
De ha úgy érzed, hogy valami bibi van, akkor hallgass a megérzéseidre!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Wish!
Én is írtam Phare meg SA pályázatot is, meg közbeszerzést is csináltam, de a legfincsibb a törvényi sorok nyitása ;-) Manó, ha jön, munkában olyan leszek, mint, aki be van csípve, és magasról pottyintom le. Azért hazudok, mert szeretem csinálni, pláne, hogy van egy akadáylmentesítQs, meg egy drogprevenciós programom. A kedvezményezettek egy része tök jó fej.

Réka!
Üdv, szerintem úgy lehet, hogy nem görcsösen akarsz babát, és nem görcsösen akarod titkolni, hogy babát akarsz:-). Pl. itt kiereszted a fölösleges babavágyós energiáidat, otthon meg levezeted spontán az egyéb festzültségeidet. Ha ezt alkalmazod, már nem is fogsz annyit táncolni (mert otthon már befektetted az energiáidat), hogy árthatna a babának ;-) Viccet félretéve, én azért nem vagyok híve a NorbiRéka módszernek, ha kiderül, hogy baba van, annyit, amennyi jól esik (elQtte szerintem nem kell böjtölni), úgyis rájössz, amikor szédelegsz, és rókakoma látogat, hogy mennyi esik jól.

Narco!
Én Patakra jártam gimibe, tehát ismerem a környéket, Újhelyt is, csak már évek óta oda járunk csibetáborba. A gyógyszerlátogatósdi mellett azért szerintem tartalékold az orvosi köpenyt is, mert hátha mégis majd egyszer ahhoz lesz inkább kedved, mint a "házaláshoz":-) drukk megy, akárhogyan is döntesz. Amúgy nem tudom észrevetted-e, de mindenki tQled várja a választ dokinéni, és köszi, hogy válaszolgatsz is!!!:-)
Nyugodtan írd meg, ha idióta dolgokat kérdezek, és nyugodtan írd le azt is, hogy kedves Juca, asszem a fQ gond nem testi, hanem pszichoszomatikus:-)))))))))))

Pusszancs mindenkinek:

Juca

tjuca

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a nyaralással kapcsolatos jókívánságát! Kép

Szia Réka! Kép
Köszöntelek a topikban! Hát a babaprojecthez sok kitartás kell, türelem, olykor alázat, stb. Ha már egyszer elkezdted, nem lehet belőle kiszállni amig össze nem jön. Tehát ez csak egy képletes dolog hoyg nem foglalkozunk vele, mert teljesen tényleg nem lehet kikapcsolni. Egyébként irányítani sem lehet ezt, agyban, lelkileg kell eljutni odáig, hogy már nem fáj ha mgjön a menzi. Szerintem kicsit sok ez az együttlét amit írtál, elég és jobb lenne kétnaponta, de max naponta 1-szer. A kiskatonák száma ugyanis elég fontos, és ilyen rövid idő alatt nem tudnak annyian termelődni. Az erőteljes mozgás talán árthat, de nem feltétlenül. Kis óvatosság nem ártana, de ezt te most nem nagyon tudod megvalósítani, ha táncolni mész. Tesztelni akkor érdemes, ha késik a menzid – a biztonság kedvéért késsen 2-3 napja mikor tesztelsz. 9-10 napos terhességgel nem nagyon lehet mit kezdeni, azt talán még vérvétel sem mutatja ki. Na itt jön a fent említett türelem Kép Amúgy ne essél még kétségbe, hoyg január óta nem jött össze! Éljétek az életeteket úgy ahoyg előtte Kép

Nárcisz
Egyik barátnőnk is ezt a munkát végzi. Szokott mesélni, nem lesz könnyű dolgod az orvosokkal. Mért vagy kész a baba miatt? Kicsit lazítanod kéne, örülj a melónak, rendeződnek a dolgaid lassacskán!

Juca
Állítólag Sopron környéke is nagyon szép.

Tündi
Vendég

Sziasztok Kép
Tegnap külső helyszínen dolgoztam, de este elolvastalak benneteket Kép

Judyt Kép
Még egyszer gratula a fiúkhoz! Megnéztem a képeket, hihetetlen Kép
Mintha csak tegnap reggel írtad volna, hogy zebrás lettél Kép

Réka Kép
Előszöt is üdvözöllek köztünk Kép
Szerintem nyugodtan mehetsz táncolni a babának nem árt a folyamatos mozgás. Majd csak a 4-5 hónap környékén érdemes visszavenni a tempóból, de ezt úgyis érezni fogod.
Annó a lányommal én is aerobikoztam Kép

Eszti Kép
Nagyon-nagyon jó utat nektek Kép

Majcsi Kép
Még nem is mondtam, hogy mennyire sajnálom Kép
Majd a következő hónap Kép

Kinga Kép
Örülök, hogy túlélted a hsg-t Kép Rám a következő hónapban vár a hsg Kép
Melyik kórházban csinálták?

Évi Kép
Gratula az inszemhez. Remélem tényleg pozitív tesztet kaptál az asszisztenstől Kép

Nálunk ez a hónap biztosan ugrott Kép
A fertőzésem vagy mim, doki sem tudja biztosan nem akar javulni.
Hétfőn is meg tegnap is voltam dokinál és nem nagyon segítenek a gyógyik Kép Folyamatosan szedem az antibiotikumot és a fájdalom csillapítókat Kép Valahol most bízom benne, hogy nincs senki a pocimban. Nem akarom, hogy valami baja legyen Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Móni
Holnap inszem! Drukkolok nagyon! Kép

Eszti
Tudom már elindultatok, de jó utat és vigyázzatok magatokra! Kép

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok Kép
Ma reggel leesett a hőm Kép HurrrrááááKép
Kérek szépen mensihozókat, hogy minél hamarabb megjöjjön és hívhassam a dokit.
Akinek nincs szüksége a mensijére nyugodtan küldje csak Kép

wish

Évi79
Az UH biztosan megmondja, hogy volt-e már repid. Reméljük nem lesz késő a mai akció! Kép

Wish
++++++++++++++++++++++ menzihozók Kép

Tündi
Vendég

Lányok!

Nem hiszem, hogy a továbbiakban foglalnom kellene a helyet a táblában. Az a helyzet, hogy január óta várok arra, hogy a férjem elmenjen vizsgálatra. Már 3x is megbeszéltük, hogy elmegy, az utosó a mai napra volt, nem ment el. Tegnap du, azt mondta, hogy megbeszéljük este. Nem szólt se este, se reggel. Ezen kívül a vitánk sem rendeződött, és végiggondolva a dolgokat, úgy döntöttem, hogy nem biztos, hogy kellene nekünk még egy gyerek. Na nem miattam. Igazából a párom sem gyerekellenes, csak... Na mindegy, bonyolult, meg nem szívesen teregetném ki a helyzetemet. Na nem is ragozom tovább, mert mindjárt bőgök...
Azért maradok olvasó üzemmódban, mert nem fogok tudni megválni tőletek. Nem mintha aktív levelező lettem volna, de akkor sem. Időnként azért bele is fogok kotyogni, ha tudok.

Puszi Kriszta

mohácska

Wish, én küldöm neked!!!!! (De jó lenne ha ez igy menne Kép
Már 3 napja pötyögök, ha ezt nézem,akkor ma/holnap kellene megjönnie, viszont akkor csak 24 napos volt a ciklusom. Elég rövidke...

Réka, üdv köztünk! Én is csak a többieket tudom ismételni. A babát ennyi idő után még nem tudják kimutatni, és ezért az életedet sem szabad még felforgatni. Mi van akkor ha most sem sikerült (persze remélhetőleg nem igy van), meg aztán a következőben is elhalasztasz valamit, meg azután is, szoval hogy a babavaras miatt nem csinalsz meg olyan dolgokat, amiket kellene. Szerintem eld az eleted ugy, ahogy szoktad, es ha kiderul a baba, akkor erdemes esetleg programokat lemondani.

Mi november ota probalkozunk, most fogok elmenni juniusba dokihoz, hogy kezdjuk el keresgelni a baj okat. Lehet hogy ez meg korai, de sajna en is turelmetlen vagyok. Altalaban rendszertelen ciklussal, osszevissza hogorbevel mar hamarabb is fogadnak a dokik, mert akkor egyertelmuen latszik hogy gond lehet.

Kép
szdorka

Sziasztok!

Tegnap rengeteg volt a munkám, így nem tudtam jönni, de igyekeztem visszaolvasni.

Réka,
Üdv köztünk. A többiek szerintem már mindent leírtak, szerintem sem érdemes lemondani az utat a babó, ha ott van, biztosan jó helyen vanKép

Évi79,
Biztos nem maradtatok le semmiről, ha ma reggel még nem ment fel a hőd! De este azért akciózzatokKép

Wish,
Én is küldök menzihozókat+++++++++++++++++

Tündi,
Igen, holnap inszem, remélem most már sikeres leszKép

Annácska,
Még mindig nem sikerült megoldani ezt a fertőzésdolgot? Én azt hittem, már minden rendben és nyugodtan bróbálkozhattokKép

Móni

Kép
móni23

Kriszta, nagyon sajnálom!!! Azért próbálj meg beszélni vele, hogy mégis miért nem akar elmenni. Lehet hogy egyszeruen fel az eredmenytol, attol hogy kiderulhet esetleg nala van a gond. Azert en kivanom nektek, hogy valahogy tudjatok ezen atlepni, es lehet hogy idovel aztan o is megiscsak elmegy.

Evi, Ha tuszorepi elott 1 nappal voltatok egyutt, az szinte ugyanolyan jo, mintha aznap lettetek volna. Kulonben is 24 orankent mersz, lehet hogy a tuszorepi tegnap delelott volt, de hot meg csak most mertel. Szerintem jobb az ha ma vagytok egyutt, mert akkor elotte is meg utana is tamadhatnak a fiuk, mintha tegnap este probalkoztatok volna, es lehet hogy nem is lett volna eleg kiskatona.
Ezen kar filozni, nem ezen fog mulni, hogy most osszejon-e a babó vagy nem!!!!

Kép
szdorka

Lányok van egy jó hírem! A ma reggeli tesztem pozitív lett! Kép
Kép

KépKép
nicika

Nicika, gratulálok!

Kép
szdorka

Nicika,
GRATULÁLOK!Kép

Kép