Sziasztok Lányok!
Először is szeretném megnyugtatni Majcsit
A férjem testvére (akik tavaly esküdtek augusztusban és már gyereket várnak
- na mindegy, ez nem ide tartozik most) a terhessége elején szintén vérezgetett... Sőt, a férjem unokatesója mind a 4 (!) fiánál szintén vérezgetett az elején. Ez semmit sem jelent, a férjem tesója már 3 hónapos múlt a babával.
Szóval fel a fejjel!!!
Nárcisz
Üdvözlet a diplomások táborában! Én is gratulálok Neked! Mondhatnám, hogy "ugye én mondtam, hogy nem lesz semmi gond az államcizsgán, amikor úgy el voltál kenődve amiatt a 3-as miatt", de nem mondom. Nagyon boldog vagyok a sikered miatt! Ez tényleg nagy dobás volt! Remélem, a kiérdemelt pihenésed most kezdődik!
Évi
Mindenképpen!!! Drukkdrukkdrukkdrukkdrukk
Nagyon-nagyon szorítok Neked holnap 11-kor! Be is állítottam a telefonomat, hogy jelezzen. Bár csak kora délután leszek babanet közelben, mindenképpen írd majd meg az érzéseidet!
Móni
Neked is mennek ám a drukkok! Hajrá csütörtökre! Hallasd magad utána mindenképpen! Nagyon izgatottak vagyunk.
Tjuca
Én részemről boldog lennék egy ikerbébi pártól! Bár úgyis két babócát szeretnénk a férjemmel, és tudom (hallottam) mennyi a macera a kettő gyerkőccel, de én boldogan bevállalnám! Van anyu, apu, család... Majd megoldanánk valahogy. De egyelőre egytől is majd kiugrana a szívem a helyéről!
Tündi
Óriási a férjed! Csak lesek... Az enyém is nagyon figyelmes, de szerintem nem venne ilyesmiket, holott tudja, hogy én odavagyok értük
Egyszerűen csak praktikus.
Viszont teljes egészében egyetértek Veled abban, hogy ők ugyanúgy aggódnak, mint mi, csak nem mutatják úgy ki. Az én párom is mindig optimista, hogy majd most sikerül és hozza a fenekem alá akciózás után a párnahegyeket ezerrel, mégis minden reggel megkérdi: "hány fokos vagy ma reggel szerelmem?" Azért benne is ott van a drukk
Jó érzés ilyen férjet magad mellett tudni, ezt tapasztalatból mondom!