Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi drága Kép
Elhiszem, hogy bele vagy őrülve az egészbe. Az egész nem eddig szólt másról, mint reménykedésről csalódásról és várakozásról. De egyszer meglesz a vidám végkifejlet, megígérem!

Én mostanában ezt mondogatom magamnak:

Csak akkor sírok,
Ha többet nem bírok.

Nevetve szenvedek.
Szeretlek Gyermekem.

Szívem fénye mutat
hazavezető utat.

Remélem tényleg hazatalálnak mindenkihez! És ilyenkor Dzsúd, Zozo és Tralllala példáját kell nézni, nem a sajátunkat.

Wish

wish
 
 


Wish!
Igen igen ebben teljesen igazad van, csak most eljött az ominózus mélypont, hogy nem látom az alagút végén a fényt ami felé mennem kell. Ilyenkor minden összezavarodik a fejemben és elegem van az egészből, úgy érzem jobb lenne talán nem is élni ha csak így lehet. Más meg aki nem akar nem vigyáz rá annak jön csőstül. Na jó befejezem.
A másik megint nem akar megjönni barnázok barnázok, de semmi komoly most ilyenkor akkor mi a helyzet, tényleg még az kell hogy valami meg nálam ne stimmeljen, mert akkor én már tényleg nem tudom mit kezdjek. De ahhoz sincs kedvem hogy akkor most a sok gyógyszer mellékhatásaként szedjek be megint valamit erre az egészre. Hát nem tudom.

Na mindegy!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


ZsebiKép
Nem tudom hányas a lábad, de totál egy cipőben járunk.
A saját gondolataimat olvasom a Te hozzászólásaidban!
Elegem van és komoly kétségeim vannak. Én sem akarom ezt így folytatni, így élni!
A párom hetente említi a nyaralást, én meg egyszerűen nem tudok másra gondolni csak a lombikra!
ha sikerül, akkor inkább nem kockáztatnék egy utázást, ha meg nem, akkor kinek van kedve hozzá.
Azt hiszem kicsit készen vagyok, de lehet, hogy nem is olyan kicsit!
De azért bízom benne, hogy van fény az alagút végén és egyszer mi is meglátjuk!
Stella

Kép
stella9
 
 

 
 

Jaj, lányok, de szar ez így.
Egyik pillanatban bízok ezerrel, másik pillanatban meg arra, gondolok, hogy mitől is lenne más mind a múltkor.
Reggel ki is borultam, de a párocskám vígasztalt, hogy most mennyi minden mást megteszünk.
Erre jövök és látom hogy nektek is szar kedvetek van. Szóval, most nekem is Kép.
Az egyik legrosszabb az egészben, hogy képtelen vagyok elterelni a gondolataimat. Gondolom a kollégáim is egyre nehezebben bírják, hogy másról se tudok beszélni (csupa pasi ráadásul).
Kb óránként megnézem a naptáramat és számolgatom, hogy ha ekkor és ekkor jön meg, akkor ekkor lesz a punkció. Szóval bele vagyok dilizve én is rendesen.
De akkor is sikerülnie kell valahogy, valamikor ugye?!
Az éjjel ráadásul megint nem tudtam aludni, folyton felriadtam ésolyan hülye gondolatok/álmok kavarogtak bennem. Most persze alig birok üni olyan fáradt vagyok és majd szétesik a fejem.
Képtelen vagyok a munkámra koncentrálni és ez sem jó. Sehogy sem jó, de azért valahogy eltelnek nagy nehezen a napok.

Zsebi,
Mióta barnázol? Ez a mensi egyébként most így időben lenne a ciklusodhoz képest?

Wish

wish
 
 


Tralllala,

Hihetetlenül boldog vagyok, hogy Neked is sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!GRATULÁLOK TELJES SZÍVEMBÕL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Erre most a pocimban Bal Baba is elkezdett ficánkolni(komolyan!), Õ is örül nagyon Nektek (Jobb Baba még alszik, Õ lustika kicsit Kép).

Jaj, de jó ilyen híreket olvasni már korán reggel!!!!!!!!!!!

Zsebike, Stella!
Nekem nehogy magatok alá gyűrjétek magatokat, mert fenéken lesztek billentve, de nagyon! Tralllala is sok mindenen keresztül ment, mire megkapta a Babát/Babákat, ez tartsa Bennetek a lelket. Stella, Ti mikor is kezditek a lombikot? vagy már stimu van? Ne haragudj, de nem mindig tudom már követni, ki hol tart. A párod gondolom azért "erőlteti" a nyaralást, hogy kimozdítson ebből a lelkiállapotból. Ha Téged ez nagyon zavar, mármint kétségeid vannak, hogy menjetek-e vagy sem, beszéld meg ezt Vele, ne magadban örlődj. Én megmondom őszintén a lombik előtt elutaztam a férjemmel 3 hétre. Akkor már nagyon tele volt a hócipőm mindennel, tudtam, hogy nem "gyerekcsináló" pihi lesz, ezt jól be is véstem az agyamba, mert lombik a megoldás nálunk. Így egyszerűen ki tudtam kapcsolni a szabi alatt (na jó, egyszer sírtam éjszaka, mikor nem látta a férjem, de előtte-utána semmi), nagyokat zabáltunk, boroztunk, miegymás KépKépKép, és úgy éreztem, nagyon megérdemlem ezt a lelki feltöltődést. Meg a férjem is megérdemelte már, aki végigasszisztálta a lelki mélypontjaimat. Õ is feltöltődött, így újult erővel fogta a kezem a lombik alatt. Bár elgondolkodtam, mikor a doki előtte kiszámolta, hogy a szabi alatt is elkezdhetnénk már a lombikot, de annyira le voltam lelkileg már amortizálva, hogy vettem egy nagy levegőt és azt mondtam, nem baj, most jön egy nagy pihi, aztán újult erővel belevágunk. Dec.31-én megmásztuk Madeira legmagasabb pontját, 1400 m szintkülönbséget másztunk, azt hittem megdöglök ott helyben, de a csúcsra érve olyan nagy boldogságot éreztem, mert tudtam, hogy ezzel lezártam az előző szar évet és ahogy ezt is megcsináltam, úgy MINDENT el tudunk érni ketten a férjemmel. Sikerült is a lombik. Nagyon feltöltött az út. A "csúcsos" képet ki is fogom nagyítani, bekeretezem és kiteszem a falra: hogy ezt az érzést soha ne felejtsem el. Mindezt azért írtam le, hogy biztassalak: menjetek el nyaralni, és arra az időre iktass ki minden rossz gondolatot a fejedből, csinálj egy "pause"-t, töltsd fel magad, ne emészd magad, majd ráérsz, ha hazajöttetek. Hajrá!!!!

Zsebike,
Nagyon örülök, hogy mentek Görögékhez nyaralni, j lesz nagyon, egy aranybarnára sült Zsebi mama tér majd haza, aki tele lesz pozitív energiával, és azt a Babák nagyon szeretik.

pussz,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Wish,
most látom, hogy közben Te is írtál. Ne emészd magad, gondolj arra, hogy már "az úton vagytok", azzal, hogy számolgatsz, meg hogy kicsinálod a pasi kollégáidat nem lesz hamarabb a punkció. Kényeztesd inkább magad: menj el cukiba, csinálj magadnak egy jó nagy habos kakaót, vegyél nőcis lapokat, szóval állj le az önsanyargatással, inkább kényeztesd magad. Hidd el, a Babák se szeretik a szorongást, ők egy pozitív mamira vágynak, aki megissza a habos kakaót pl. (amiből persze később majd Õk is kapnak) KépKép érteeeeed.

Vigyázz magadra,
Dzsúd
dzsúd
 
 


DzsúdKép
Köszi szépen! Ez most nagyon jól jött!
Még nem kezdtük el a stimut (Wish és Hajnesz előbb kezdenek). Majd jövő héten kiderül, hogy mikor indulunk, mert a dokim is elmegy egy hétre, úgyhogy elég zavaros most még minden.
A nyaralást, vagy legalább egy-két hosszú hétvégét újragondolom. A párommal meg szoktam mindent beszélni, de ő olyan jól ki tud kapcsolni. Nekem meg mindig csak a lombik és a baba lebeg a szemem előtt!
Erőől szeretnék leszokni, de az már nem is én lennék!
Stella

Kép
stella9
 
 


Jajjjj Lányok!
KITARTÁS!!!! Tudom én most nagyon könnyen beszélek, de nem adhatjátok fel!!! Én is állandóan a naptáramat bámultam, de szép lassan eljön az idő, és a stimu alatt meg már repülni fog!!! Addig meg, ahogy Dzsúd írja tessék szépen pihenni, nyaralni, feltöltődni, utána a babócák hipp-hopp beugranak a pocakotokba.
És ami még nagyon fontos, hogy gondoljatok arra, hogy csodás párotok van, aki ezt az egészet végigcsinálja veletek, odafigyel rátok, segít, amiben csak tud, amikor leginkább a padlón vagytok, felrángat! tegnap belegondoltam annak a barátnőmnek a helyzetébe, akinek a párja egyszerűen nem akar babát, nem MÉG nem akar, hanem NEM akar. borzasztó lehet, ehhez képest, hogy enkünk "csak" technikai akadályaink vannak, szerintem sokkal kisebb probléma, mert erre van megoldás!!! Szóval fel a fejjel, nam hagyjuk ám, hogy itt szontyizzatok!!!!
tralllala
 
 


Mili,
A következő hónapban már lombikos stimus lombikod lesz?
hogy vagy? lassan meg kellene jönnie, nem? vagy már meg is jött?
tralllala
 
 


Dzsúd Kép
A mami pozitív, de néha azért elkeskenyedik a szája. Szerintem a rossz éjszakától van ma ez a vacak kedvem.

A sok naptárnézés egyébként azért is van, mert több projektemen tervezgetjük a munkát és nekem mindig bele kell kalkulálni, hogy mikor nem leszek és akkor hogyan menjen majd a munka.
Ma egyébként kényezetetően masszázsra megyek Kép Tegnap akartam, de olyan fáradt voltam, hogy képtelen voltam hazulról elmenni mikor végre hazaértem.

Tralllala Kép
Szegény barátnőd Kép Nagyon nehéz lehet neki. nem tudom milyen a kapcsolata a párjával, mióta vannak együtt meg ilyesmi, de nálunk is skoáig tartott mire az enyémben megérett az elhatározás. Mi kilenc éve vagyunk együtt, és két éve döntött úgy a párom, hogy akkor ő is szeretne gyereket. Elötte hiába mondtam, nem akart. Talán a barátnőd párja is meggondolja magát egyszer. Bár nem könnyű kitartani, de érdemes. Ahogy most jön és csinálja velem az egészet, azért megérte várni. Kép

Wish

wish
 
 


wish,
én is így voltam a naptárral, nem tudtam melyik ügyféllel mikorra egyeztessek időpontot Kép
no látod, hogy a szép dolgokat kell nézni, hogy együtt csináljátok, hogy ő is egyre jobban akarja!
a barátnőmék is 9 éve vannak együtt, egyébként minden okés lenne náluk, de ez azért elég húzós probléma,és sajnos elég szilárdnak tűnik az elhatározás Kép
tralllala
 
 


Dzsúd!
Köszönöm ez most jól esett.
Igazából az a bajom ami a többieknek. Állandóan a gyerek jár a fejemben nincs szinte olyan ami kikapcsolna a nyaralásban bízom én is. De egyszerűen biztos ha megnézek egy filmet valaki tehres lesz, vagy éppen elvetetni akarja. Illetve hiába találok ki különböző programokat nem veszi el semmi az eszemet efelől csak erre tudok gondolni. Nem tehetek róla.
Az viszont szuper hogy fogják a kezünket a pasik, csak egy kicsiet elkenődök amikor nem is velem van a baj, de én százsor többet szenvedek emiatt. Na ez egy másik bonyolúlt téma. Mellettem van fogja a kezem de úgy érzem sokszor, hogy mégis egyedül vagyok a gondolataimmal és a lelki gyötrelemmel. Pedig mindig meghallgat csak .....

Wish!
Igazából tegnap kellett volna megjönni már hétfőn jött egy nagyon nagyon pici halvány barnácska tegnap egy kicsivel több és kicsivel barnább (vérszínűnek egyáltalán nem mondható) ma meg megintcsak annyi mint hétfőn szóval nem tudom mi a helyzet, de a múltkor is csak két napig volt meg azt mondtam is a dokinek. Ha nem jön meg péntekig felhívom, hogy csináljon már valamit, eddig legalább én jól működtem. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi Kép
Nagyon átérzem, amit Dzsúdnak írtál. Nekem is pont ez járt ma reggel munkábajövet a fejemben, hogy nem is velem van a "baj", mégis én élem meg inkább kudarcnak, hogy nem sikerül és én görcsölök rajta többet. Hiába Lac miatt van a lombik az én sikertelenségem, hogy nem tapadnak meg.

Ezt a barnázást nem értem, a hormonoknak már rég ki kellett ürülniük, amiatt nem lehet.

Híííííííííj, barnázás helyett babázást gépeltem Kép. Kicsit freudi Kép
Viszont akkor már megkérdezem, ha a tudatalattim ennyire akarja, baba nem lehet?

Wish

wish
 
 


ZsebiKép
meghallgat csak... az a vége, hogy már megint ez a téma és bízzak benne, ne sírjak, próbáljak másra figyelni. És a slussz poén egy-egy ilyen beszélgetés végén, - mikor már azt hiszem, hogy megért, átérzi, amit én és esetleg mond is valami olyat, amire szükségem lenne - hogy este meccs lesz!

Úgy szeretnélek most már megismerni!
Hihetetlen, hogy mennyire egyformán gondolkodunk, érzünk, küzdünk és szenvedünk.
Nálunk is a párommal van a bibi és mégis mindig én vagyok kiborulva, magam alatt és sokszor mellette, de mégis nagyon egyedül.
Pedig ők is épp úgy kínlódnak, legalábbis ezt mondják, de valahogy mégsem ennyire.
Sokszor azt gondolom, hogy nagy baj van velem, mert ilyen rosszul dolgozom fel a dolgokat és ennyire a szívemre veszek mindent. De így már látom, hogy ez csak egy folyamat része, amin sokan átmegyünk.
Azért jó tudni, hogy nem vagyok egyedül ezekkel az érzésekkel, pedig Isten bizony senkinek nem kívánom, hogy így érezze magát, mint én, mint mi.

Én abba már belenyugodtam, hogy miután így megkavarják a szervezetem a sok hormonnal, hogy semmi sem működik úgy, mint régen, a lombik előtt.
Biztos meg fog jönni rendesen. Az biztos, hogy ez a sok stressz sem használ.
Úgyhogy mostantól nincs agyalás, oké? Nyugi van és sok-sok bizalom a babókban, hogy jönni fognak!!

Remélem hamar túl leszünk ezen és pocakosodásban lesznek hasonló gondolataink.
Stella

Kép
stella9
 
 


Stella, Zsbei, Wish, Kép
csatlakozom én is a párommal van a baj, mégis szinte csak engem borít ki klubhoz Kép nálunk is így volt, a lelki részét nem nagyon érezte át azt hiszem, viszont nekem pont azzal tudott segíteni, hogy ő nem látta olyan borzasztónak soha a helyzetet és mivel ő nem ezen agyalt egész nap, (sőőőőt Kép ) el tudta kicsit az én figyelmemet is terelni. másképp gondolkodnak a fiúk, mint mi, ezt viszont nekünk kell megérteni. Igen, nekik látszólag fontosabb a meccs (nálunk a motorozás), de talán csak azért mert jobban elfojtják magukban az érzéseket vagy inkább azért, mert az anyai érzés, a baba utáni hatalmas vágy csak bennünk lehet. Ez néha visszahúz minket, mérgesek vagyunk rájuk, de tuti megéri, csak képzeljétek el, ahogy a kissrácotok baseball satyiban Apával kézenfogva megy a meccsre, vagy az erdőbe vagy motorozni Kép akkor már egy picit sem fog fájni, hogy most a meccs a fontosabb...
szóval a szép dolgokra kell koncentrálni, szerintem ezt csak úgy lehet túlélni!!!
tralllala
 
 


Wish!
Ebben tök igazad van hogy bennünk nem tapad meg csak míg egy normális párnak egy év alatt 12 lehetősége van próbálkozni a megtapadásra nekünk össz-vissz egész életünkben 5 és itt az ami nem mindegy. Persze nem hibáztatom csak amikor pont azt mondja ne agyaljak már ennyit mert lesz babánk csak legyek türelmes,akkor eldurran az agyam hogy én próbálok mindig kiatalálni valamit mit kéne enni inni beszedni vagy mit tudom én és ő meg "csak" nyugtat, hogy ne idegeskedjek. De tudod te mit mondok!

Stella!
A csak monatnak igen igen ez a vége! Találkozhatunk valamikor ha van kedved! Megdumáljuk aztán hajrá. Esetleg a Kaális talira nem tudsz eljönni olyan jó lenne! Ha az alvás a probléma arra ne fájjon a fejed biztosítok nálunk neked egy egész szobát, csak gyere, gyeretk a pároddal! Legalább jól kidumáljuk magunkból ezt az egészet.

Ami engem még mérhetetleünl felhúz pl. anyósom minden hétre "kitalál" hall valami dolgot amit elmond kinek éppen hogy lett gyereke aki éppen fél éve várt rá vagy hogy a Marcsika is megszült a szomszédban mennyit szenvedett, ne ettől hányni dudnék. Szívem szerint a fejébe ordítanám ha nem zavarja nem velem van a baj és azzal hogy nem szereténk gyereket hane azzal hogy nekünk valahogy nem jön össze!!!!!!!!!!!!!
A legnagyobb poén ő oviba dolgozik és a 2. sikertelen lombik után megszólal nem is tudja már mit mondjon az oviba amikor mindenki azt kérdezgeti tőle, hogy mikor lesz már unokája??? Hát erre én mit mondjak, én se tudom mikor lesz már gyerekem.

Na lányok befejeztem a negatívoskodást!

A megjövetelem hát azt sem tudom. A múltkorinál is így volt majd megjön majd megjön aztán két nap és kész. Ha most is kb. ennyi lesz akkor biztos nem normális ez az egész. Baba lenne a dolgoba meglehetne mert ráhajtottunk, de ilyenekbe nem is nagyon bízom, de jó kis meglepi lenne és egycsapásra megoldódna minden lelki nyavajám!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lányok,

nem akarom védeni a pasikat (nálunk mindkettőnknél volt galiba), de sztem az az igazság, hogy mi nők könnyebben kimutatjuk, ha kiborulunk, mint a pasik. A ti pasijaitok nagyon jól tudják, hogy náluk van a bibi, és ez hihetetlen módon frusztrálja őket, hiszen a Férfiasságukról van szó - ebben biztos vagyok. Õket ilyen szempontból zavarja baromira a dolog, aztán lehet, hogy egyikük meccsnézéssel, másikuk motorozással vezeti le a feszkót, ki tudja, mi jár olyankor a fejükben.
Amikor ilyen tekintetben magatok alatt vagytok, gondoljatok arra, hogy odébb is lehet ám állni, és más pasival megpróbálni, akivel nincsen bibi - de gondolom ezt nem akarjátok, hiszen nem véletlenül választottátok őket.

És higgyétek el, hogy az ő szivükről is hatalmas kő fog legördülni, ha összejön a babóca, és baromira fogják értékelni mindazt, amit ezért tettetek, már csak azért is, mert sztem egy lombikos nő nagyon jó anya lesz, és ezt a pasijaitok is látni fogják.

Amikor nekünk sikerültek a Babák és fenemód okádtam hosszú heteken át, egyszer azt mondta a férjem (habár előtte is fogta a kezem, de ilyet előtte nem mondott), hogy ő ezt nem tudta volna végigcsinálni, amit én (pedig sok csapás érte már őt az életben a 32 évével és mindegyiken túl tudott lépni).Szóval, Ti is kaptok majd ilyen elismerést, csak essen le a kő az ő szivükről is.

Nna, gyorsan előkaparni magatokat a béka popsija alól Kép

Dzsúd
dzsúd
 
 


Zsebi drága,

most olvasom a soraidat (egyszerre írtunk). Háát, nem lehet könnyű ilyen anyóssal.... lehet, hogy egyszer kéne csak odamondanod neki, lenne durci egy hétig, de legalább észrevenné magát és te is kiadnád ezt a feszkót magadból. Vagy álljon ki melletted a párod a "mamával" szemben. Vagy ez nem megy neki?

Dzsúd
dzsúd
 
 


ZsebiKép
Na, most már aztán tényleg nagyon gyanus vagy nekem!
Te az én életemet éled!!!
Az én anyósom is ovonéni!
De ő tőlem nem meri megkérdezni, hogy mikor lesz unoka, mert én elmesélném neki a tutit, hogy tisztában legyen vele!

Ezt Te írtad az elöbb: "míg egy normális párnak egy év alatt 12 lehetősége van próbálkozni a megtapadásra nekünk össz-vissz egész életünkben 5", és ezt majdnem ugyanígy mondtam tegnap már sokadszor a páromnak!
Mindjárt megnézem a Kaális talitáblát és kiagyalok valamit, hogy ott lehessek/lehessünk. De ha nem jön össze és esetleg Ti terveztek egy pécsi (orfűi) kiruccanást, akkor számíthattok ránk mindenben!

Most, hogy ilyen jól kidühöngtük magunkat próbáljuk nézni a jó oldalát, ahogy Tralllala és Dzsúd mondta.
Most sokkal jobban érzem magam! Ki gondolta volna, hogy ilyen jót tesz, ha az meber olyanokkal beszélheti meg a gondjait, akik teljesen átérzik!
Holnap megyek varratni (mert én sem tudok már mit kitalálni. Jöhet bármi, csak használjon), ugyhogy pénteken találkozunk!
Stella

Kép
stella9
 
 


Stella!
Örülök hogy megismertelek benneteket. Remélem még fogunk találkozni és abban is nagyon bízom addigra már a pocidban lakni fog egy baba legalább!!! Kép

Így igaz felejtsük el ezt a nagyon negatív hetet. Ez így alakult, de mostmár a boldog életet kell élnünk, hiszen ilyen szomorú szülőket a babák sem szeretnének szóval hajrá!!!!!!!!!!!

Tralllala!
mikor mész dokihoz???????

Dzsúd!
Hogy vagy?

HAjnesz!
Megjött már a genetikai eredményetek? Vagy nektek még van egy kis idő addig?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok,
Bele vagyok esve a kétségbe Kép Tegnaőp óta alig élek, lázas vagyok, szétrobban a fejem, szédülök, hányingerem van, az összes végtagom le akar szakadni Kép Tegnap meló után hazajöttem, befeküdtem az ágyba és csak vacogtam, nem mertem bevenni semmilyen bogyót. Reggel felhívtam a dokit, azt mondta lázcsillapítót vegyek be, és hogy ez valószínűleg valami vírusos nyavaja lesz, úgyhogy ha kell antibiotikumot is... pedig az volt az első, amit megfogadtam, hogy babásan nem fogok semmilyen gyógyszert bevenni. most már kicsit jobban vagyok egy algopirin után, remélem nem fog kelleni több, és délutánra meggyógyulok!
Csak csütörtökön megyek dokihoz. Viszont nem is kérdeztem, hogy vérvétel meg UH is lesz -e. No majd kiderül Kép

Stella, Zsebi Kép
Igen lányok, ez már jobban tetszik: sötét oldalt elfelejteni, napos oldalra kacsintani!!! Kép
tralllala
 
 


Tralllala!
Na ne már!!! remélem nem lesz semmi baj, ennyire nem lehet igazságtalan az élet. Miért pont most találtak meg a bacik! Tessék sok sok folyadékot inni és kimosni ezt a sok bacilust!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


StellaKép ZsebiKép
Örülök, hogy összejött a talitok, dumcsizhattatok egy jót! Apácskák is ott voltak?Kép
ZsebiKép
Igen, tegnap jött meg az eredmény. Rendben vagyunk mindketten.Kép Viszont kicsit többet vártam, mindössze egy sorban közlik, hogy minden okés... Most nem jut eszembe a pontos szöveg, de a Dévaiban Annának leírtam tegnap este.
TralllalaKép
Remélem, hamar kilábalsz ebből az állapotból és semmi baj nem lesz!!! Nagyon nagyon szorítok Neked!!! Jobbulást!!!Kép
hajnesz
 
 


Hajnesz!
Ez jó egy akadály megincsak kidobva az ablakon, és lám lám már semmi nincs az utatokban pár szuri és siekrülni fog!!!!!!

Stellanak volt csak ott a párja mi Wishel csak kettesben. Jó volt, bár a hangulatunk még nem volt a toppon, de sajnos vannak ilyen napjaink is.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Trallala,
Vigyázz nagyon magadra és igyál sok-sok folyadékot!!!!!!! Fránya bacik, haragszom rájuk most nagyon...

Dzsúd
dzsúd
 
 


Tralllala!
Remélem már jobban vagy és elmentek ezek a bacik!!!!!!!
A héten mész akkor dokihoz, tiszta izgi kivi vagyok hányan laknak odabent!!!!

Dzsúd!
Hogy vagytok?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok,
szerencsére már újra élünk Kép csak a meló sok, megvárt, nem tűnt el a hétvégén Kép

hát én is kíváncsi vagyok, hány pöttyöm van, de csütörtökön kiderül!!!

Wish, Hajnesz, Stella, tudjátok már, hogy mikor kezdtek?
tralllala
 
 


TralllalaKép
Örülök, hogy újra élsz!Kép Nem lehetne azt a melót valahogy csökkenteni? Hú, csütörtökön izgi lesz, nagyon várjuk a beszámolót!!!
Mi 24-én indítjuk a szurikat. A Suprefact orrspray ugyanazt "tudja", mint a szuri? Mert akkor inkább bevállalnám a fújkálást, mint a szurkálást...Igaz, ezt nem most kéne megkérdeznem, mikor indulok a gyógyszertárba...Kép
hajnesz
 
 


Hajnesz,
Nekem azt mondták, hogy ugyanaz a hatásfok. nem volt vészes a fújkálás, bár a végére kicsit már megfájdult a nyálkahártyám, de hát a szuri sem a legkellemesebb dolog. 5ször kell fújnod naponta? én úgy csináltam, hogy a telcsimen minden napra beállítottam az 5 emlékeztetőt, hogy el ne felejtsek fújni...vagy most végül szurit választottál?
tralllala
 
 


TralllalaKép
Nem volt választási lehetőségem, vagyis nem beszéltem a dokimmal erről, szurit írt föl. Aztán jutott csak eszembe, hogy jaj, hát van orrspray is, mikor már rég eljöttem tőle kezemben a receptekkel. Mindegy, ezen már ne múljék, jöjjön a szuri. Csak gondoltam, rákérdezek, hogy egyáltalán ugyanaz a dolog-e a kettő. Igen, emlékszem, mesélted, hogy boldogítottad a kollégákat az emlékeztető csipogásokkal.Kép
hajnesz
 
 


Bocs hogy belekotyogok, de én akkor már inkább a napi egy szuri mint 5X fújás az orromba. Brrüüü én ettől már most rosszúl vagyok. Tralllala le a kalappal, hgoy ezt bírtad, ráadásul jó sokáig ha jól emlékszem nem nagyon akart megjönni.

Hajnesz!
Nagyon izgulok érted a harmadik a tuti befutó majd meglátot!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,
köszi, jól vagyok. Nagyon. 2 hete megmozdultak az Ikrek, határtalan élmény volt (majd meglátjátok!!!). Egyikük a bal oldalamon lapul, másikuk a jobb oldalamon, felosztották a terepet Kép A bal baba sokkal virgoncabb,zabszem jankó, jobb baba pedig szelídebb, lustább, szemlélődőbb. Vicces mindenesetre Kép csüt. lehet, hogy már a kukijukat, puncijukat is megmutatják. Izgi! Majd jelzem, ha van hírem. De lehet, hogy nem mutatnak semmit a kis lókötők.

Dzsúd
dzsúd
 
 


Lányok,

találtam az origon egy érdekes cikket:

http://www.origo.hu/noilapozo/szuloknek/20030630lombikbebihez.html

Dzsúd
dzsúd
 
 


Hallottátok, hogy módosították a munka törvénykönyvét? Kép nem lehet kirúgni a lombik programosokat, és fizetés nélküli szabit is kell nekik adni, ha akarják!!! végre egy jó lépés Kép
tralllala
 
 


ZsebiKép
Igen, mondasz valamit, én is ezzel "vígasztalom" magam, hogy szurival nem kell annyit foglalkozni, egyszer egy nap és kész.
Köszi szépen Zsebi, legyen igazad!!! Aztán Te is betartsd ám!!!Kép
DzsúdKép
Jaj de jó hírek! Csodálatos érzés lehetett! Várjuk a további beszámolókat!Kép Érdekes cikk, mindig kitalálnak valami újat. Na majd Apával egyeztetünk!Kép
TralllalaKép
Ja, végre. Kezdünk felnőni.Kép
hajnesz
 
 


Hajnesz!
Így lesz mert így kell lennie!!!! Ez a nyár és ősz a mi évünk lesz meglátod!!!! Boldog babavárás vár ránk, elvégre már oly rég óta szerettük volna!!!!

Dzsúd!
Érdekes cikk köszönjük szépen. Kép
Amúgy hallottam még egy érdekességet, hogy a transzfer után szeretkező párok több százalékánál sikerül mint akik nem szeretkeznek, mi nem próbáltuk, de talán lehet érdemes lenne. Végülis a Kaáliban nem tiltják 3 nap után lehetne. Esetleg ha valaki tud hozzászólni.....

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,

Nekem anno Krizsa azt mondta, hogy transzfer után 4 napig ne legyünk együtt, mármint úúúgy (másképp lehet - erre majdnem megkérdeztem: "rákérdezhetek?!?" - olyan vicces volt ugyanis, ahogy ezt így zavarában kissé körbe írta - a lényeg, szakszóval élve, hogy közösülés ne legyen 4 napig a lehetséges fertőzések miatt - de élvezkedni attól még bőszen lehet Kép) - utána azt csinálunk, amit akarunk. Mi még pár napot a biztonság kedvéért vártunk, de aztán uccu neki még a 14 napban - végülis gyereket akartunk csinálni vagy mi Kép Kép és állítólag az ilyenkor felszabaduló hormonok jót tesznek a beágyazódásnak.

Szóval, hajrá!!!
Dzsúd
dzsúd
 
 


Dzsúd!
Akkor te vagy az élő példa, hogy nincs baj az együtlétből transzfer után. Eddig nem mertem bevállalni illetve az elsőnél örültem hogy éltek annyira fájt a pocak a másodiknál semmi nem volt, szóval lehetett volna, de vahahogy nem úgy alakult. De talán most bevállaljuk!!!! Kép

Várom már nagyon a csötörtököt, hogy hátha megmutatják, hogy milyen nemű gyerekek lapulnak a pociban. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


LányokKép
Akkor most a folsav, aspirin, cink, elevit és egyéb okosságok mellé felírom a sex-et is, mint transzfer utáni terápiát Kép!
Stella

Kép
stella9
 
 


Mi sem bírtuk ki, pedig nekünk két hetet mondott a doki... szóval lehet, h tényleg ez a tuti recept Kép
tralllala
 
 



wish
 
 


Sziasztok Lányok Kép
Reggel UH-n voltunk, egy babóca tuti, és egy másik picurkáról nem lehet tudni, hogy már felszívódik vagy csak lusti, és később kezdett el fejlődni. hát mit mondjak, könnyes lett a szemem rendesen Kép 2 hét múlva újra UH.
viszont a minden délután jelentkező fejgörcsöm ma már reggel jelentkezett, elég vacakul vagyok, a doki szerint simán lehet a terhességtől Kép

Zsebi Kép
megmutatták magukat a kis lurkók?
tralllala
 
 


TralllalaKép
Ez olyan jóóóóóóóó!
Gratulálok!!

Én vasárnap kezdem a ciklus végi szurizást. Annyira hiányzik, mint púposnak a lombóhintó!
Stella

Kép
stella9
 
 


Tralllala!
Nekem sajnos nincs lurkóm aki megmutassa magát, Dzsúdtól kérdeztem.
Örülök, hogy minden rendben nálatok, reméljük az ici-pici is beindul és ketten leszenk!!!!!!!!!
Boldog babavárást kívánok

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Jajjjjjj Zsebi, ne haragudj, elírtam!!!!! BOCSÁNAT!!!
tralllala
 
 


Tralllala Kép
De jó, hogy láttad őt, azaz reméljük őket. Kép
(Én egy picit aggódtam hogy nem-e a HCG szurik miatt volt pozitív a teszted, de nem és ez nagyon jó Kép)

Egyébként kezdem levonni azt a követekeztetést, hogy a megfázás tipikus tünet babásodásnál, mert rengeteg ismerősömnél volt, hogy panaszkodott, hogy meg van fázva ennek a hónapnak is annyi, aztán babásak lettek. Picit utánna is olvastam. Valami olyan van a dologban, hogy legyengül az immunrendszered, hogy baba ne testidegen anyag legyen és meg tudjon tapadni. Ezért kapjuk a prednisolont is, az is ezt csinálja mesterségesen.

Wish

wish
 
 


Tralllala!
Nem baj, nem haragszom, jó lenne, de még sajnos várnom kell.

Wish!
Ebben tök igazad van. Mármint a betegek és a babák közötti összefüggésben. Nálunk (Kaáli) antibiotikumot adnak erre a célra. De csak 3-4 napig kell szedni, nem úgy mint nektek a prednisolont. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lányok,

voltunk tegnap uh-n: a nemüket nem lehetett még látni a Pindurkáknak, de bevallom ott, fekve ez érdekelt akkor a legkevésbé. A 18. heti uh. ugyanis nagyon összetett, rengeteg dolgot megnéznek, minden kis szervüket, meg addigra az AFP vérvétel eredmény is megvan. És hála a Jó Istennek, mindkét baba teljesen szépen fejlődik, azonos ütemben, és az AFP (ami amúgy ikreknél eleve magasabb) is egyértelműen rendben van, így magúsztuk a magzatvízvételt. A doki *-os 5-öst adott a Babáknak, erre én "elvittem" őket a kórház büféjébe és jóízűen elfalatoztunk 3-asban egy nagy adag epres tejberizst Kép Megkönnyebbültem nagyon.
Fotót nem kaptunk (csak írásos jelentést), mert nem volt elég fotópapír.. (hmm...)
Ja, és már 14 cm-esek popsitól fejbúbig, szóval nagyok Kép, és a köldököm két oldalán fekszenek vízszintesen, talppal egymás felé, szóval lábtengóznak, ezt érzem én sokszor Kép Szóval, továbbra is szorítunk Nektek Csajok!!!! Az Ikrek üzenik, hogy várják a Társakat, de nagyon, mert jó lenne már metakommunikálni velük Kép

Tralllala,
A lényeg, hogy egy baba tutira ott van bent, és már bent is marad. Tesóka meg lehet, hogy csak húzza a szüleit (már most). Nagyon meg fogsz lepődni, hogy 2 hét múlvára mennyit nőnek, és már mocorogni is fognak a kezükkel, lábukkal. Egy vagy két kis krumpli babát fogsz majd látni Kép
Jaj, nagyon örülök Nektek!!!!!!!!!! Kép

pussz,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Zsebi Kép
Remélem Tralllala elírása serkentően hat a leeendő pocaklalkókra és gyorsan beköltöznek Kép

TralllalaKép
Fejfájásod hogy van? Remélem elmúlt.Kép

DzsúdKép
Mi votl az ultrahangon? Tessék beszámolni! Kép

wish
 
 


Dzsúd Kép
Miközben reklamáltam a beszámolót, te meg is írtad Kép Így jár aki dolgozik babanetezés közben Kép

Annyira jó volt olvasni, hogy leírtad mi van velük. Tisztára elérzékenyültem.
Már jó nagyok, pedig úgy tűnik, mintha még csak most írtad volna, hogy neketek siekült a lombik.
Úgy sajnálom, hogy nem volt papír.
Adj át egy nagy pocaksimit a nevemben. Üzenem, hogy nemsokára rengeteg társuk lesz, hozzuk nekik a kis Hajnikat, Barackmagokat és a Mini Zsebiket. Addig beszélgessenek Tralllala családdal és legyenek jók mindannyian. Kép

Wish

wish
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?