Új privát üzeneted érkezett!

Majcsi!

No, ha még azt mondták volna, hogy semmi lehetQség, akkor sem szabadna így búnak eresztened az orrod!
1. gép kis felbontású
2. baba még pirinyó
Amit tehetsz, lelovagolsz egy tesztért, ha mindenáron bizonyságot szeretnél!!! Ha +, akkor Kép mert már tudod, hogy nem méhen kívüli. Ha nem mész tesztért, akkor megnyugszol (már amennyire lehet), és vársz egy hetet.
Nekem az 5. héten vérzésem volt anno. Galopp a SOTE-ra szupi gép, szupi szonográfus, és még így is keresett, mire talált 2 2 mm-es PETEZSÁKOT, NEM EMBRIÓT!
Szóval ne csodálkozz, ha még nem nagyon mutogatja magátKép
Nyugodj meg egy csöppet, hiszen ez nem jó sem neked, sem a kicsinek.

Juca

++++++++++++ szorítok nagyon

tjuca

Sziasztok Kép
Adriana Kép
Nagyon-nagyon tetszett a történeted Kép
Kívánom, hogy minden álmod így váljon valóra Kép

Nárcisz Kép
Most egy kicsit meg vagy rogyva, amit meg lehet érteni, teljesen kiveszi az emberből az erőt a rengeteg tanulás.
Ne add fel! Igenis jó dokinéni leszel, majd meglátod Kép Drukkolok!

Tündi Kép
Tudom, hogy most nagyon nehéz! De most a párodnak szüksége van Rád! Remélem ma majd át tudjátok beszélni este a dolgokat egy jó kis vacsi közben Kép
Gyönyörűek a képek Tunéziáról Kép Én is oda szeretnék egyszer eljutni Kép

Majcsi Kép
Ilyenekre ne is gondolj, hogy nincs ott semmi. Ott van, csak még nagyon kicsi, ezért is kell rá nagyon vigyázni. Mikor lehetett a tüszőrepid? Abból ki lehetne számolni mekkora a baba.

Lányok!
Így elnézve a táblát, nagyon sokan vagyunk az elején Kép Hogy ebből mi lesz Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Majcsi
Először is neked írok. Ne pánikolj, biztos vagyok benne, hogy ott van az a baba csak még nem nőtt elég nagyra, nem volt elég ideje. Én határozottan látom ott azt a kis pöttyöcskét. Jövőhéten már biztos nagyobb lesz.

Narco
Az a lényeg, hogy túl vagy rajta és én potn úgyanígy jártam az államvizsgával,mint te. Rengeteget tanultam és nem a várt eredményt kaptam..igaz nekem biztosan könnyebb volt, mint neked mégsem orvosnak tanultam. Most csak a fárdtság miatt érzed ilyen csalódottnak magad. Kitartás már nemsokára túl vagy rajta és én nagyon szorítok neked.

Inoram
Szerintem tök jó, hogy a picurral felkerekedtek, nem porcelánból van az a gyerek. Én is tuti menni fogok mindenfelé, hogy életerős egészséges és edzett picurom legyenKép)
Én is nagyon vágyom Franciországba!! Kóstoljátok meg a finom francia borokat....

Adriana
Ez nagyon szép történet volt.Kép
Az én megkérésem is hasonlóan romantikus voltKép és mi is úgy házasodtunk össze, hogy annyi mindent átvészeltünk már együttKép

És most egy tök cuki kép,ami talán mindenkit feldon ezen a hideg, esős napon

Kép
Virag2

Sziasztok ezen az esős, hideg napon!

De mindjárt péntek és a hétvégén már jobb idő lesz!!!

<font color="aa00aa">MAJCSI,
kérlek nyugodj meg!!!Még nagyon pici a babó, a köv. uh-n már biztosan ot lesz.bár én itt is látom a pöttyöt Kép Szerintem is csinálj megint egy tesztet, ha nagyon ideges vagy, attól emgnyugszol. Egy nőgyogyitól hallottam:ha negatív egy teszt, akkor lehet még valaki babás, csak még nem mutatta ki, de ha pozitív, akkor tuti a baba,mert annyira érzékenyek a tesztek, hogy ebbe az irányba nem tévednek!

Szóval NYUGI!!!!!</font>

Narco,
sok sikert a tanuláshoz!Te legalább biztosan örülsz a roszs időnek, így könnyebb tanulni is, hiszen úgysme vágyik az ember a szabadba,Kép

Tündi,
ma este szerintem is próbáljatok egy nagyot beszélgetni a dologról.az biztosan segít!!!

Küldök buksisimit:

Kép

Adriana,
szuperek a storyaid KépKép

<font color="ff0000">Annácska, Évi, Lányok!

hogy mi lesz pár hét múlva a topicban???
</font>

Íme:Kép

JófiKépKépKép
jófi

Már így rohannak hozzánkKép

Kép
jófi

Majcsi,

Melyik doki volt? Esetleg nem akarsz másnál próbálkozni? Egyébként ha pici a baba, akkor még tényleg nem látni semmit. Ne keseredj el! Látni fogok nemsokára!
Az e-mail cimemet egyebkent megirtam tegnap!

Kép
szdorka

Na még egy párat, hátha így észreveszik erre van az a hely, ahová jönniük kell:

Kép

Kép

KépKépKépKépKépKépKépKép

Jófi,akinek jó a kedve, mert mindjárt hétvégeeee!!Kép
jófi

Megvan miért jönnek nehezen a babák:

Egy gólya kering a város fölött egy öregemberrel a csőrében. Egyszer csak megszólal az örgember:
-Na, jól van gólya, most már valdd be hogy eltévedtél!

wish

Majcsi Kép
Én is látom ám pöttyöt. Végül miért nem küldtek fel a másik osztályra, ha ott jobb gép van? Ez olyan furcsa.
Jól mondják a többie, ha aggódsz, csinálj még egy tesztet. Elkeseredni semmi képpen nem szabad, ott van az a huncut baba, csak bújócskát játszik.

wish

Megjottem a vizsgalatrol Kép
Elotte meg irtam Stellanak, hogy jo lenne talalkozni, mert az EuroParkhoz egesz kozel lakunk. Aztan megtortent a vizsgalat. Hat en a multkor azt hittem, hogy jobban mar nem fajhat. Nem a dokiban van szerintem a problema. Muszaj neki olyan magasra benyulnia, hogy megnezze a mehszajat. Hat az is valahova hatra csuszott. Ezt mar meg sem probaltam megerteni. A lenyeg a heten meg nem szulunk.
Aztan jott a CTG.Kis Atti megint bebizonyitotta, hogy van humorerzeke. Lapitott nagyon, pedig este virgonckodott. Ket vagy harom napja a hasam olyan kemeny, hogy mar este is alig tudtam aludni. Na ma a CTG-re olyan puha volt, hogy az Atti rohogo gorcsot kapott, es azt mondta nem hiszi el, hogy van ilyen. Szerinte, ha nalam be is indul a szules, akkor tuti le fog allni, ha beerunk, es meglatom a korhazat Kép
Volt egy 60%fajasom, de nekem nem tunt olyan nagyon erosnek, mert itthon rengetegszer volt ehhez hasonlo.
Uh nem volt.
Na szoval nagyon el vagyok szontyolodva. Majdnem sirtam a CTG alatt, hogy mikent fogom en ezt az egeszet atveszelni. Ez tudom onzosegnek hangzik, hisz Ti babara vartok, es barmit megtennetek, en meg itt nyavajgok. Nem direkt csinalom, de tenyleg egyszeruen nem tudtam arra gondolni, hogy milyen nehezen jott ossze ez a baba, es mennyi problema volt kozben, es milyen jo lesz majd ha a kezemben tartom majd. Ezert utalom is magam, es leginkabb ezen vagyok kiborulva.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Majcsi!
Kerlek ne keseredj el. Nem tudsz elmenni egy olyan helyre, ahol nagyobb felbontasu gep van? Nekunk is kesobb fogant a kis Atti, es amikor ket teszt is pozitiv lett, meg aznap bejelentkeztem a Forgacs intezetbe (ide jar-jart a Moni is, most nem tudom mi van Vele) Itt rogton mondta, hogy jo helyen van, kepet is kaptunk. Igaz rohadt sokat fizettunk erte, de megerte. Nezz ki szerintem egy maganrendelest a kornyeketeken, es ne sajnald ra a penzt. Jobb, mint a ketely. Megeri! En ezt tanacsolom. En nem tudnek jovo hetig varni, tudni szeretnem mi a helyzet.

Narcisz!
Szerintem Tunezia nagyon lutri. Mi Djerban voltunk egy 5csillagos All inclusive szallodaban naszuton. Vegig setaltam a parton, es valami katasztrofa volt. Nehany szallodanal be sem lehetett menni a vizbe olyan mocsok volt, tele volt epitkezessel. Szoval nekunk nagy mazlink volt, mert ez egy akcios ut volt, nagyon olcson megusztuk, de tenyleg. A tobbiek a repulorol nagyon panaszkodtak, hogy mas szalloba vittek oket, mint ahova befizettek, es csak a repteren kozoltek veluk. Igaz, hogy magasabb csillagosba, viszont epitkezes folyt mellettuk, nem volt egy perc nyugtuk sem. Szoval Tunezia nagyon lutri szerintem. Mi jol jartunk, szerencsenk volt. Nagyon sok baratunk viszont megbanta. Itt Magyarorszagon nem tudnak semmit garantalni.

Voltunk Egyiptomban is Nilusi hajoutazason+nyaralason. Hat az utazasi iroda ugy atbaszarintott, hogy csak na, pedig nem ket filler volt az ut. Mi megfogadtuk, hogy tobbet nem megyunk arab orszagokba.

Irnal nekem legyszi Gorogorszagrol? Szeretnenk egyszer oda elmenni

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc!

Nyugi!
Teszem hozzá minnél jobban elszontyizol, annál nehezebb. Aztán aznap, amikor úgy döntesz nem is érdekel, mikor szülsz és nekiállsz teszem azt az összes ajtót lemosni, mindenkibe beleharapsz amint meg akarják kérdezni egyben vagy-a még, már csak egyet vagy egy felet kell aludnod.
Nyugalom! Olyan nyugalom fog megszállni, amikor elindul, hogy csak na! És olyan hülyeségeket fogsz csinálni, mint pl lábszőrtelenítés, mert ugye ne a dzsungelbubust lássa meg először az a gyerek, stb.

Majcsi!
Csinálj tesztet napközben! Hiszen ha az kimutatja, akkor igenis ott van! Mert biztosan ott van! Nincs kifogás!

Lányok!
Beütött a krach! Lerobbantam. Torokkapar, köhög és egyébként is. Kép Szonty.
Hát ez nem a mi hónapunk lesz.

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Görögországban mi a turisták által nem ismert Prevezában voltunk. Nagyon hosszú volt az út busszal, de megérte, gyönyörq voltKép
Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a nomádabb nyaralásokat.

Juca

tjuca

Majcsi
Nyugodj meg. Az 5. héten nekem csak egy kis petezsákocskát láttak, meg azt hogy jó helyen van. A 8. héten látták csak a picit, amikor már dobogot a szivecskéje.
Ne idegeskedj, a kis pöttynek nyugodt mamóra van szükségeKép.

Narco
Szorítok neked és kitartástKép

Adriana
Mindkét történetet nagyon-nagyon jó volt olvasni. Kívánom, hogy a baba dátum is valóra váljonKépKép

Remélem hamarosan jön már az a zabracsordaKépKép.

Nem tudom mi lett velem, olyan ideges, állandóan nyűgös és alig mosolygós kismam vagyokKép. Mindig csak a problémákkal foglalkozom, pedig most csak örülni kellene, meg boldognak vidámnak lenniKép Mérges vagyok magamraKép

Bocsánat, ne haragudjatok, hogy ilyenek írok nektet.....

Lami

Kép
Kép
lamika

Majcsika
Kérlek szépen nyugodj meg! Nem szabad így elkeseredni, nincs semmi baj! Ott van a kis baba a pocidba és ott is marad! Még jó hoyg nem mentél el előbb látod! Próbálj megnyugodni, neki fontos hogy a mami boldog legyen Kép

Judit
Neked meg pláne meg kellene nyugodnod, mert ha kis Atti magától nem akarna még kijönni, akkor az idegeskedéssel segítesz neki, ráadásul ez a hülye idő is... Szóval ha minden rendben, nem kell aggódnod, és reméljük már nem sok vizsgálatot kell átélned! Aranyos a kórházas duma a párodtól Kép

Jófi, Annácska
Amíg a párom nem végez a maszekkal, addig későn fog haza jönni Kép Kell neki most pár nap míg letisztul benne a dolog és akkor úgyis majd megdumcsizzuk.

Jófi
Köszi ezt a sok zebrát, nagyon édesek Kép

Wish
Azta csuda vigyel el a kelekótya gólyáját Kép

Virág
Cuki ez a zebrafejecske is Kép

Tündi
Vendég

Eszter Kép
Nagyon jó a grafika, ami a profilodban van. Vannak fel még valhol a neten képeid? Szívesen megnézném őket.

Lányok, szerintetek mitől lehet, hogy így 20 cn-on úgy görcsöl a hasam, mint mensikor? Tegnap csak nyilallt párat délután, de éjszaka rákezdte folyamatosan és azóta szenvedek vele.

wish

Lányok
Nagyon arik vagytok. Kép Különben tegnap reggel csináltam egy tesztet, mert a múltkor kettőt vettem, igaz nem egyformát és az is + lett és egyforma erős a két csík.

Wish
Nem tudom miért nem küldött fel. Inkább a másik doki jött le.

Annácska
Május 14-én 36,6 volt a hőm 15-én meg 37,1 és utána fenn is maradt. Mértem még három napig, majd 6 nap szünet és utána kezdtem újra mérni és akkor is 37,2 volt. Szóval utolsó mensi szerint, meg e szerint 5+5 körülinek kéne lennie... Kép

Egy hét alatt úgyis nőnie kell, ha él Kép, ha meg nem Kép akkor mindegy. Most már kibírom.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi Kép
Látod, ott van az a baba, csak még pindurka Kép
Általában 7-8. héten szokták látni a babót. Szerintem várj a jövő hétig és akkor már biztosan ott lesz a kis manótok Kép

Tündi Kép
Előbb utóbb majd csak megbeszélitek Kép
Egyébként a pasik sokkal nehezebben dolgozzák ezt az egészet fel.
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Majcsi

Az én Kristófom a Closty miatt 100%, hogy félidőben jött össze, mégis, várjál, számolokKép...(34.napon teszteltem, 2 nap múlva újra, másnap, hétfőn doki, és szerdán,) vagyis a 39.napon voltam UH-on, ami már 5+4 napos terhesség volt, mégsem láttak semmi biztosat az UH-on, pedig profi készülék, még 3D-4D UH-ot is lehet vele csinálni. Csak azt mondták, hogy talán van egy terhességi gyűrű, amiből még bármi lehet. 1 hét múlva már lett belőle petezsák, de szívhang még mindig nem. Szívhang csak a 7. vagy a 8 héten volt először. Mégis ő lett belőle:
Kép

Szóval Kép és Kép, lesz itt babaKép

Tündi
Pedig én most annyira bíztam benneKép

Judit
Mi nászuton voltunk Egyiptomban, de mi is megfogadtuk, hogy többet nem megyünk arab országbaKép

Babus

Kép
babus2005

Lányok Kép
Mi már kétszer voltunk eddig Egyiptomban és mind a két alkalommal szuperjól éreztük magunkat.
Az első az Kairó+nílusi hajóut+tengerpart volt, a másik csak tengerpart. Nagyon nem mindegy melyik utazási irodával mész.
Tunéziát nem ismerem. de tudom még ajánlani Máltát és Sziciliát, ahol szintén nagyon jót nyaraltunk.
Málta kisebb, mint Budapest szóval remekül be lehet járni egy hét alatt. Szicília meg egyszerűen csodálatos.

Wish

wish

Sziasztok!

pedig én nagyon visszavégytam oda. Az arabok egy kicsit furcsák voltak, de megszoktam már itt az egyetemen.
Görögország is jó volt. Kimentünk az utazási kiállításra, onnan szedtük. Nei Poroi volt. Tudtak magyarul sokan, pl rendelésfelvétel. Mi nem nagyon járunk körutazásra, mert Spanyolországban befizettünk egy csomóra, és itt eldöntöttem, hoyg inkább akkor megismerem a környező várost, minthogy végig csak utazgassak.
Görögországban arrafelé szinte nincs semmi. Athénba lehetett volmna elmenni, de nem vállakoztunk a 400 km-re, inkább állandóan buliztunk. Ez apartman volt, kellemes hely, és végig a tengerben áztam. Egyedül ott volt szép a tengerpart a többi mindenhol mocskos volt.
Iszonyat vertük a pénzt, smit mostmár kicsit sajnálok is, mert Tunéziában többet vettünk kevesebbért. Egyiptom az álmom, de oda csak úgy fogok elmenni, hoyg 1 hónapra legakább, mert nagyon érdekel az ókori életük, és mindent meg akarok nézni.
Na tanulok tovább.

Majcsi: Én is látok valamit ott Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Majcsi!

Mondtam én, no para, ülni és várni estleg az esQn Kép csak vicceltem, és meglátod, hogy hipp-hopp megnQl a pocakod!

Judit

tjuca

Nekünk nem az utazási iroda miatt nem jött be Egyiptom. Gyönyörű szállodánk volt, medencével, szuper kaja, meg minden.
Hanem egyszerűen magában az országban csalódtunk. Az egész ország le van pusztulva, iszonyatos szegénység van arra.
Apucim pedig Egyiptom-mániákus volt, mégis. Semmi nem olyan volt, mint amilyennek elképzeltük. Ráadásul rohadtul erőszakosak az arabok, néha kifejezetten féltünk tőlük.

Görögországban is voltunk, Paralián, na az szuper hely voltKép
De a legjobban nekem mégis Spanyolország jött be, Lloret de Mar, oda egyszer még visszamegyünkKép

Na megyek, pityereg a kissrácomKép

Babus

Kép
babus2005

Wish!
Köszönöm!
Máshol nincs, de majd kitalálok valamit. Lehet, hogy bekéreckedek Pockom albumába egy-két kép erjéig! Kép
Pocak Kép
Hasonló érzéseim nekem is voltak, vannak. Kép
Fogjuk a frontra...

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Babus Kép
Nagyon szép fiad van Kép
Olyan kár, hogy nem jössz gyakrabban ide. De felmentelek, Kristófka fontosabb Kép

Eszter Kép
Milyen rajzfilmeket csináltál?
Hozzál képeket, ha tudsz, kérlek Kép
Nekem nagyon teteszenek Kép

Annácska

annácska

Én is LLoret de Mar-ra szavazok, mi is ott voltunk. Az maga a paradicsom!

Majcsi!

Ne izgulj, minden rendben lesz!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hat Egyiptomban tenyleg mi is csalodtunk. Foleg, hogy a Szfinxel szemben egy Pizza Hut van. En azt hittem majd megyunk ki a sivatagba, es majd ott lesznek a Piramisok, erre este a repterrol menet a szallodaba elhultunk, hogy milyen kozel van az uthoz. Meg csak nem is gazdag, szep hazakkal van korulveve. Volt 15perc a nagy Piramisra, meg ode sem ertem hozza mar rohanni kellett vissza, mert az idegenvezeto orditozott. A Kiralyok Volgyeben peldaul meg futni is kellett, mert elcsusztunk az idovel. Na erre a ferjem ugy elkezdett orditani, hogy nem ezert fizettunk ennyi penzt. Iszonyat a mocsok. Nekunk nagyon nem jott be. Ja, az volt a legrosszabb, hogy ezeknel a tortenelmi helyeknel rohanni kellett, viszont a parfumeriaban, a papiruszosoknal mindenhol orakat toltottunk. Persze jol atvertek a nepet egy csomo penzzel. Na mindegy, ez az en velemenyem. En nem erre szamitottam. Azert egy jo dolog azert volt benne, ott mar a pocakomban volt a kis Atti.

Na lassan megyek, mert megis talalkozom Stellaekkal. Ugy orulok. Kicsit osszeszedtem magam.

Babus!
Megkaptam ma az emailt. Sokat segit, komolyan. Szeretnek en is igy hozzaallni a dolgokhoz, de nagyon nehez.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!
Most találtam ide hozzátok.
Mi is szeretnénk a párommal kisbabát. Tök rossz, hogy a barátnőimmel pont ezt nem tudom megbeszélni. Amikor megemlítettem nekik, hogy én már igenis szeretnék babát, akkor az egyik részről az volt a válasz, hogy hülyeség, meg inkább még bulizzak meg éljek, megy ilyenek, másik részről, meg két barátnőm egyből egymásnak esett, hogy ki lesz majd a keresztmama. Szóval nekik el sem mondtam, hogy próbálkozunk.:-( Egyébként még csak most kezdtünk el próbálkozni egy hónapja. Mondjuk most már 5 napja késik, nem szokott. Nem tudom mi van... bár nem hiszem, hogy így elsőre sikerülne...
Bocsika, hogy elsőre itt ilyenekkel jövök, de ki kellett öntenem a lelkem!

Sziasztok: Sziszka

szisszka

Sziasztok lányok,
olvasgatlak ám benneteket, csak nincs időm írni.

Majcsinak szeretnék írni valamit:
nagyon korán mentél még UH-ra, nekem a 6.héten csak a petezsákot látták, 8-10. hét körül lehet csak látni a babát és a dobogó szivecskéjét.
De amiért írok az az, hogy a barátnőm most várja a második babáját és ugyanígy járt, mint Te. Õ is mondott egy időpontot, hogy szerinte mennyi idős a terhesség, ez alapján meg jól ráijesztettek, hogy lehet hogy beteg a baba, mert már nagyobbnak kellett volna lennie. Erre elment 2 héttel késöbb és kiderült, hogy minden rendben, csak fiatalabb a terhesség. Szóval lehet, hogy egyszerűen csak elszámoltad.

A méhen kívüli terhességet is meg tudja állapítani a doki egy egyszerű vizsgálattal már a 6. hét környékén. Szóval csak nyugi, a teszt biztosan nem csap be Titeket!

Nálam egyébként minden ok, elkezdtem hőmérőzni,hát elég hülye értékeket mérek. Mensi utáni 2. napon 36,8! Mikor a fiamnál terhesség elején 36,9-nél feljebb nem ment...

Puszi mindenkinek és elnézést,hogy ritkán tudok bejelentkezni.

Nyuszmusz
nyuszmusz

Sziasztok!

Június 3-án született a kis elefántbébiKép
Kép

tjuca

Szia Sziszka!

Ha valaki, akkor mi pontosan tudjuk és értjük, hoyg miről beszélsz Kép Jó helyre jöttél! Kép
Drukkolok neked hoyg ne jöjjön meg a menzid, és miért ne sikerülhetne az első hónapban? Kép Tesztelsz valamikor?

Uticélok: Én akkor is el voltam ájulva Tunéziától Kép Igenis az arabok erőszakosak, csupa rom minden és szegénység, de hát mit várunk egy nagyon sokáig gyarmat alatt álló országtól, akik cask az elmúlt pár évben kezdték összeszedni magukat? Ettől még a pálmafa pálmafa és csodálatos, az oázisokat meg soha életemben nem fogom elfelejteni, mert oylan élményt adott, amilyet itt a legszebb botanikus kert sem adhat Kép
Én így látom Kép Volt szerencsém ezen kívül Korfun nyaralni egyszer, nagyon szép sziget, bátran ajánlom uticélnak! A tengerpart csodálatos, az emnberek kedvesek, és olyan hangulata van, hogy el sem hittem abban az 1 hétben, hoyg a Földön járok Kép Szivesen rakok fel 1-2 képek, ha gondoljátok Kép Legalább van valami jó téma ebben az ítételidő napban Kép
Ja amúgy a piramisokat én is szivesen megnézném, de főleg a vulkánok érdekelnek, dehát sosem lesz anyni pénzünk hoyg az uram elvigyen az Etnához Kép

Tündi
Vendég

Na jó ég itt mindenki volt ilyen csodálatos helyeken csak én nem??Kép

Akkor itt az ideje..
Virag2

Tündi!
Mivel tegnap nekem is megjött,légyszi,javíts ki a tábliban!Kép
Egyébként már kilőtt a mensim a 22-25-ig minden napot februártól!!
Én meg még Finnországot is imádom,bár az nem tengerpartos,de tó és szauna van!! És a framcia riviérát sem szabad kihagyni!!!!
pussz zita
ebba

Virág Kép
Ha ez vígasztal, akkor még én sem voltam soha sehol Kép

Ebba Kép
Nagyon sajnálom Kép Fel a fejjel!

Annácska

annácska

Szia Tündi!
Köszönöm a biztatást! Hát nem tudom,reménykedek... hátha
Van egy tesztem a táskámban eldugva, de bátorságot kell gyűjtenem hozzá hogy megcsináljam!

Egyébként mi is voltunk Korfun tavaly. Csak rossz utazási irodával. Eurotours! Hazajöttünk kb rá 3 hétre be is csődölt...
Voltunk aquaparkban, meg a szokásá görögországi dolgokon. A görög est szörnyű volt, büdös volt a kaja és nem nézett ki biztatóan. Bezzeg amit az angolok kaptak!!! Na mindegy. persze a Sissy kast6élyt nem néztük meg. De sebaj, a párommal azt beszéltük, hogy egy hétvégére visszamegyünk, és megnézzük amikről lemaradtunk. Tavaly előtt meg Paralián voltunk,az is tetszett. Elmentünk az Olymposzra, és ott a párom ölben átvitt egy vízesésen! Ez nagyon romantikus volt! :-)
Meg elmentünk a Meteorához! Az nagyon szép hely. Sajnos csak egy kolostorba tudtunk bemenni, csak ott adtak kendőt! A többibe nem engedtek be, mert nem hosszú ujjú felsőben voltam...

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Hát, itt tényleg mindenki bejárta a Földet!Kép Megvallom őszintén, egy görögországi nyaralást kivéve, az elmúlt tíz évben csak belföldi nyaralásokra futotta... De vannak kis hazánkban is gyönyörű helyek.

Majcsi!
Csak biztatásul. A fiammal én is pont így jártam, a hatodik héten még semmit nem találtak, két hét múlva is csak petezsákot. Úgyhogy nyugi.

Tündi!
Szerintem a fiúk általában nem olyan azonnalüljünkleésbeszéljükmeg típusúak, rágják a témát pár napig, aztán majd beszélhettek. Ne siettesd.

Úgy látom egyébként, hogy ez a rossz idő az egész topic hagulatára rányomta a bélyegét, mindenki elkeseredett és rosszkedvű, amit nem is csodálok. Tényleg szomorú idő van. De majdcsak újra kisüt a nap...

Ezvicc!
Ne utáld magad, a végén már mindenki így kínlódik szerintem, csak nem mindenki vallja be.Kép A lényeg, hogy a gyerekkel minden rendben.

Babus!
Nagyon szép kisfiad van!Kép

Nárcisz!
Kitartás, már nemsokára túlleszel rajta! Lemaradtam: mitől is függ nálatok a babaprojekt kezdete?

Jaj, legalább az eső állna el egy kicsit! Nehéz egy kisgyerekkel egész nap a lakásban, ha elállna, elsétálnánk a könyvtárba...

Timi
szabotimi

Eszter Kép
A http://kep.tar.hu -ra tudsz feltenni képeket, ha regisztrálod magad. Nagyon kíváncsi vagyok Kép

Az arabok erőszakosak, az ország piszkos, de a tenger... Azok a csodállatos színes korallok és halak. Nekünk a műemlékeknél sem kellett rohanni, volt mindenre elég idő. Azok lenyűgözőek, olyan monumentálisak. Viszont egyszer visszamegyek nem utazási irodával, mert ők csak a fő nevezetességeket mutatják meg.
És Egyiptomban csak 40 forint a benzin litere, a víz drágább Kép

Virág Kép Annácska Kép
Ha elcserélhetném az utazásaimat egy babára...

Kiskoromban egyébként anyuékkal sátorral és trabanttal mentünk Kép
És aztán meg szerencsés voltam, mert volt alkalmam külföldön tanulni és dolgozni az egyetem alatt. De meg kell mondjam, mindenütt jó ugyan, de a legjobb itthon.

Wish

wish

Sziszka
Hát akkor küldök neked bátorság-erőket Kép++++++++++++++++++++++++++++++
Meg egy képet a palotáról, nem a legjobb minőség, de megteszi Kép Nagyon szép!
Kép

Timi
Nem siettetem, kivárom Kép Ha babánk lesz mi sem fogunk menni nyaralni, az biztos, talán még belföldre sem. Most még kihasználjuk a lehetőséget, aztán stop a pénztárcánknak Kép
Eső nem nagyon akar elállni sajnos Kép

Zita
Sajnálom! Kép Már javítottalak, olvastam a másik topikban. Akkor most együtt másszuk meg a tábla-csúcsot! Kép

Tündi
Vendég

Eszti
Fantasztikusan gyönyörű a kissrácod, igazán büszke lehetsz rá Kép Jól elmerengtem a képeitek láttán, kellemes érzés volt Kép

Tündi
Vendég

Na egyszer mégis voltam Svédországban, de az tréning volt és ott nem nagyon volt idő nézelődni csak egy picitKép
Ma nagyon nyűgös vagyok, ti hogy vagytok ezzel?? És kicsit ki vagyok akadva a hőm miatt is eddig még 36,9 és 36,7 között ingadozik a menzi óta és ma már a 13.napon vagyok. Ma is 36,7 volt, pedig a Billings szerint már itt lehet az idő..Képna akkor ezt most mire véljem? Nektek már volt ilyen.

Amúgy most tartok ott, hogy mindenféle figyelés és méregetést berekeszetek és inkább 2 naponta elkapom a páromKép
Mert így az ember állandóan a hőmérsékletén meg ilyen hülyeségeken stersszel..Aztán meg mindig máson. Én megpróbálok óriási szemlélet módot változtatniKépNa mit szóltok?
Virag2

Tündi
Köszcsi a képet, nagyon szép!

Itt sem akar elállni az eső, a kutyák meg tombolnak, ki szeretnének menni. Dehát most nem mehetnek ki együtt csak felügyelettel, (mert a leányzó tüzel :-) ) nekem meg nagyon nincs kedvem kiállni az esőbe. Úgyhogy csak szépen felváltva! :-)
Meg olyan hideg is van!
Azt hiszem megyek és csinálok egy jó husilevest, remélem jót tesz.

Puszi nektek!

szisszka

Szisszka Kép
Üdv köztünk Kép
Hidd el tudjuk, hogy miről beszélsz Kép
Itt mindig van, aki megvígasztal, meghallgat és tanácsot ad Kép Sok sikert!

Lányok!
Mára búcsúzom, mert telefonáltak az oviból, hogy előbb hazajönnek a nyaralásból, mert megfagytak a Balcsi parton.
Holnap reggel találkozunk Kép

Annácska

annácska

Helló Mindenki!!
eszméletlen sokat írtatok végig olvasni nem is tudom, de bele-bele néztem, de hihetetlen mennyi minden történt!!

Majcsi,
biztos ott van az a kicsi Pöttöm, csak még olyan pirinyóka hogy szinte alig észrevehető de OTT VAN!! és a teszt is mutatja!! Picit próbálj megnyugodni, az a picurinak is jobb!!

Tündi,
úgy sajnálom, jobb szerettem volna ha Majcsi kezét fogod, én nem az enyémet!!! de tudod ám hogy a nyári lazítás meghozza ám a gyümölcsét, alig várom hogy elhúzzunk vhova nyaralni. Mi is voltunk Tunéziában és annyira szuper volt bár az elején ritka ronda helyre nézett az erkélyünk, másnap rögtön intéztünk egy másik szobát, és közben kiderült hogy friss házasok vagyuk ezért a szálloda meglepett minket egy gyönyörű gyömöcs kosárral az új szobánkba!! :o)))
Az arab árusoktól kivoltam, túlságosan közvetlenek, de ki lehetett őket kerülni. Nagyon szép helyek vannak, mi is egyszer még visszamegyünk. Hoztál a Szaharából homokot? :o))

Adriana,
annyira hihetlen hogy így összejöttek Nálatok a dolgok jó volt olvasni, remélem a március vége is stimmelni fog!!

Megnézné vki hogy az én esetemben mi van a Jónásos módszerrel? Tegnap este a PG/53 páfrányosat mutatott, tisztára megkattant!!
6 cn.napon!! Mondtam neki ne szórakozzon velem mert dobom a szemétbe!!!

Köszi lányok a válaszokat a laproszkópiáról, annyira nem hangzik vészesnek, mennyi a lábadozás? Augusztus végén akarunk menni nyaralni 2 hétre, ha az elejére esik akkor a nyaraláskor búvárkodhatok? Bár remélem hogy sor kerül rá júlisban, de az én ciklusaimmal sem lehet számolni!!

Hosszú voltam Bocsi!!!
Kivi
kivi2

Sziasztok!

Szerintem a PG53-nál biztosabb az ovuláció jelzQ pálcika. Olyan mint a terhességi teszt, csak LH szintet mér. Gyógyszertárban és DM-ben lehet beszerezni. Drága, de ezt még az orvosok is elismerik annyiban, hogy ezzel egy év helyett elég 1/2 évet próbálkozni. Nekem pár ismerQsömnek bevált, én csak most próbáltam ki, mqködni látszott:-)

Judit

tjuca

Virág
Akkor jó a szemléletváltás, ha belülről jön, belőled fakad, úgy érzed hoyg ezt kell tenned. Ha viszont úgy érzed hoyg még talán nem ismered eléggé magad csak uncsi vagy ilyesmi, akkor tarts ki még egy picit a mérésben, persze a 2 naponkénti eksönök mellett Kép Amúgy én még mindig nem felejtettem el, hogy anno te súlyos hormonproblémáról beszéltél, és nem szedted be a gyógyit. Hoyg állsz ezzel a kérdéssel? Mennyire vagy biztos abban, hogy helyesen cselekszel? Mennyi időt adtál még magadnak? Nem sürgetni akarlak, tudod, csak hátha fölöslegesen telnek a hónapok, pedig tehetnél a siker érdekében. És mindenzt úgy írom, hogy arra is emlékszem, sok bajod volt a hormongyógyiktól. Szóval azt hiszem a helyedben méregetnék még egy picit, hátha mégiscsk kijön egy jó kis görbe, ha meg nem, akkor megerősítene abban, hogy vissza kell mennem a dokihoz. Ne haragudj hoyg megint előhoztam, de hidd el nekem, nem jó érzés, hogy valaki már a 12. hónapnál tart eredménytelenül! Nincs vesztegetni való időnk! Várnak ránk a babáink!

Na megyek haza lassan én is Kép

Tündi
Vendég

Kivi
Hoztam sivatagi homokot igen Kép
Nem tom mennyi a lábadozás lapar után, bár max 1-2 nap és minden oké lesz, de hogy a sebbel - akármilyen pici is - lehet-e lubickolni a tengerben, hááááát! Talán jobb lenne a nyaralás utánra halasztani, nem? Azon az 1-2 hónapon már nem múlik ám semmi. Ne adj isten ha gond van, akkor milyen hangulatban nyaralnál? Én is ezért szeretném a nyaralás utánra hagyni a vizsgálatokat, szerintem megfontolandó.

Tündi
Vendég

Helló

Na megszerkesztettem!
http://kep.tar.hu/ironram

Este elolvaslak titeket!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat. Máris jobban érzem magam. Kép

Szdorka
Küldtem mailt.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziaztok!

Annácska
Köszönöm a szívélyes fogadtatást, jól esik!

Tündi
Elkezdett görcsölni a hasam, úgyhogy szerintem meg fog jönni, úgyhogy mégsem kell az a teszt.
Dehát sebaj, még nagyon az elején vagyunk a dolognak.

Na, most megyek, mert a kutyák nem birnak magukkal!

Puszi nektek!!!
Sziszka

szisszka

Sziasztok lányok!

Sziszka!Üdvözöllek körünkben, nagyon jó helyre jöttél. Itt mindenki szuperjófej, rengeteg jótanácsot és bíztatást adnak. Én is új vagyok még itt, és máris nagyon megkedveltem a társaságot. De ezt csak halkan mondom, nehogy elbízzák magukat... KépKépKép

Az utazásokhoz én is hozzászólnék. Mi Tunéziában voltunk nászúton, és csak pozitív tapasztalatokkat tértünk vissza. Minden szuper volt, az arabok kedvesek voltakKép , finomakat ettünk, és jókat fürödtünk a tengerben. Felejthetetlen élmény volt! A listavezető nálam akkor is Brazília. Még gyerekkoromban éltünk ott pár évet a családommal. Gyerekfejjel nem sokat fogtunk fel a történtekből, hamar alkalmazkodtunk. Most utólag látom be, mekkora lehetőség volt ez a mi életünkben. Kép Ha valaha lehetőségetek adódik elutazni Brazíliába, ne hagyjátok ki! KépKépKépKép
A szüleimmel akkoriban bejártuk Európát A-Z-ig. Gyerekfejjel persze minden más volt, most már más szemmel nézném a világot. Kép

Majcsi! Ne izgulj túl sokat, mert a minimanó a pociban nem biztos, hogy ezt szeretné. Kép Próbálj meg lazítani egy kicsit, hagyj neki időt még! Biztosan csak szégyenlős a kis drága... KépKép

Jófi! Ha ennyi zebra jön hozzánk, akkor tudod mi lesz velünk nemsokára?? EZ:
Kép

Szép jó éjszakát mindenkinek, lassan megyek aludni, mert a héten reggeles vagyok, és ilyenkor 6-ra járok dolgozni. És utálok korán kelni, fájdalmas dolog...
Kép
Adriana

Kép

Kép
adriana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?