Új privát üzeneted érkezett!

Dorki,
Dejó!!!Holnapra megnézem,melyik nap nem dolgozom,úgy rémlik,kedden...Végre láthatom a csajokat!!
Még valaki???Akkor az Alsó-Gödi játszón legyünk??

Kép
Bori
mbori
 
 


Köszi a köszöntéseket mindenkinek!Kép

már szervezzük is a pótvacsit a kedvesemmel kettesbenKép

Dorkának már kutya baja, tegnap óta láztalanKép

Irigykedek már megint, hogy fogtok talizni. Mi juni végén vagy juli elején megyünk a Velencei tóhoz talán akkor össze lehetne hozni egy gyors talit, mert úgyis átutazunk Pesten és meg szoktunk állni egy kicsit amúgy isKép

A képek megint nagyon jókKép csinik a csajok és Marci is olyan édesKép
Dorka mostanában felvett egy hülye szokást, ha fényképezem elkezd pózolni és idiótán vigyorog hozzáKép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Krisz
én vagyok a hülye, hát itt ülök a mindentudó internetben és eszembe se jut, hogy megkeressem. De mostmár megnéztem. Hát jó, meg minden csak hát Debrecen az kissé messze van... De azért tetszik, ha apa hazajön (egyszer valahára, bár már több, mint 1 hónap letelt) akkor majd elmegyünk.
Bori
nekem jó az alsó-gödi, de onnan 5 perc a másik, szóval ha nem tetszik át lehet motorozni.
Dorki
dorki
 
 

 
 

Csak megint én.
Anyós bejelentkezett holnapra, úgyhogy a játszó ugrott. Max. délelőtt elugrunk.
Viszont szervezkedek megint. (bocsánat)
Péntekre is trágya időt mondtak, szóval, ha valaki akar, hozzánk nyugodtan jöhettek. Kölkök együtt talán jobban viselik a bezártságot. De. 9 után vagy du.1 után.
Na csak ezt akartam.
Dorki
dorki
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk, főznöm kell.
Ági! Örülök, hogy ismét itt. Boginak jobbulást! Szerintem se engedj senkit hozzányúlni a mandulájához, amíg nem feltétlen muszály!
Panu! Anyós sztori nagyon tetszett! Kép
Brigi! Marci nagyon komoly informatikusnak látszik a fotón. Kép Sokáig ül meg így egy helyben?
Krisz! Mi is boldog szülinapot kívánunk! Lehet, hogy a pótvacsi még jobb is lesz, mint az eredeti lett volna, nem?
Eszter, Bori! Mi is a krokis vademecumot esszük Kép, bár Boga a régebbi fogmosásokhoz képest már csak pillanatokat hagy engem érvényesülni a szájában - utána átveszi az irányítást, és sorra megmossa az összes viziállata (hal, béka, kacsa, hajó -szóval sokfogú élőlények Kép ) fogait. Kép Egy -két napja próbálom a két fogkefés felállást, így talán már dupla ideig sikálhatok én, utána az eredetileg ő kezébe adott kefe repül, és kiszedi az enyémből... Kép
Dorki! Előbb -utóbb biztos összejön a csepeli játszós dolog, de ma semmiképp se mentem volna, mert bár Boga jól van - nem is igazán kapta el tőlem - de én még csak most kezdek javulni. Tegnap voltam a dokinál, mert már péntek óta hiába vártam , hogy elmúljon magától a nátha, meg a hasogató fejfájás. Írt föl gyogyót, ez úgy látszik kezd hatni. Végre.
Ági, Bori! Jövő héten két estém is lesz Boga nélkül! Csütörtökön gimis osztálytalálkozóra megyek- Boga apára lesz bízva (kíváncsi vagyok, hogy fognak boldogulni ketten, bár lefogadnám hogy jön majd a felmentő sereg- anyósom személyében). Utána szombat este meg apának lesz vállalati bulija, ahová vihetik a párjukat is. Ez teljesen anyós estéje lesz. Kép Szerencsére Boga imádja őt, és ő is Bogát. Kép
Amúgy szeritem azon is múlik, hogy mennyit gondolsz ilyenkor a gyerekre, hogy milyen a társaság. Szóval pl az oszttalim biztos jó lesz, nagyon klassz osztály volt, kíváncsi vagyok a többiekre, de Tomi céges buliján szinte senkit se ismerek- biztos minden percben Bogán jár majd az eszem. Na majd meglátjuk. Kép

Megyek főzni, mert sose lesz kész.

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Andi, akkor most kirúgsz a hámból? Kép Kép

Brigi, Marci nagyon édes Kép gyakran használtátok vele a fülest? mert nagyon nyugodtan tűri a fején Kép

Dorki, péntek nem jó Kép de ezt úgyis tudod.

Bori, hát persze, hogy kikattant a kiscsaj, hogy nem a szokott körülményekre ébredt. de kell az ilyen.

Ági, tologatás Kép nem semmi a kisasszony.

Liza ma kiparancsolt a kádból, hogy legyen elég helye Kép és aztán magyarázta az apjának, hogy "mama be" és mutogatott. voltunk az esőben is sétálni. nem találkoztunk túl sok emberrel Kép, de csigával többel is Kép szarrá áztunk az esőruha ellenére, legalábbis én így éreztem, a csaj nem, mert amikor megjöttünk még ugrált a homokozó-fürdő műa.tálca tetején és paskolta a vizet, alig bírtuk becipelni anyámmal Kép aztán persze 2 nagy pohár meleg teát bevágott Kép

jóccakát, panu
panu
 
 


Panu
jó, hogy írtad a meleg teát, most jutott eszembe, hogy odatettem teavizet főni. Kimentem és már az egész elfőtt csak füstölgött magában. Még, jó, hogy nem gyújtom magunkra a lakást. Tiszta hülye vagyok. Mi lesz szombaton a műsorban ?
Én nem vittem le esőben a kölköt,mer én sem szeretem.
Ezt arohadt hideget, be kellett kapcsolnom a hősugárzót ! Júniusban !!!!
Andi
jó bulizást ! Én mindíg lemaradtam az oszt. talikról, mert sose voltam itthon. Na majd az 50 évesre eljutok ! Kép
Dorki
dorki
 
 


Sziasztok!

Hát tegnap óta Én is fűtök. Baromira fázunk itthon. Előszedtem Boginak a vastag pizsijét is.

Panu,
bátrak vagytok, hogy kimozdultatok, Mi csak a boltig mertünk menni(Bogim persze ki akart volna szállni), de babakocsiba "kötöztem", és jól ráhúztam az esővédőt. Szegényemnek iszonyúan hiányzik a mászkálás. Ma már kínunkban egy másik kismama kolléganőmmel elmentünk a munkahelyünkre egy kicsit pletyizni gyerekestül. Hát Bogim persze egy percre sem maradt meg a fenekén, lépcsőzni akart egyfolytában, úgyhogy egypárszor megjártam a harmadikat föl alá vele. Így az aktuális pletyókat, csak másodkézből tudtam meg hazafelé.

Dorki,
lehet, hogy egyszer bevállalok egy talit, majd tele tankkal megyek, mindenre felkészülve. Egyébként megkérdeztem apát poénból- hátha lát bennem annyit, hogy igent mond rá-, hogy eltalálnék-e Csepelre, ha elmagyarázná az utat, amire Õ röviden rávágta, hogy: nem.

Andi,
lehet, hogy igazad van, hogy társaságtól is függ a kedv, sőt biztos. Jó bulizást, akkor mozgalmas hét elé nézel.

Csajok! nem kiröhögni, de aki még kézzel mosogat, mennyi időt töltötök el ezzel naponta. Én itt "unalmamban" két napja stopperolom mennyi rohadt sok idő telik el a mosogatással. Hát alig hittem az órának, Én legalább napi 2 teljes órát töltöttem vele. Én most nem tudom, hogy Mi átlagon felül koszolunk, vagy Én vagyok lassú, de a cipőm tele a mosogatással. Amúgy jól vagyok, nem őrültem meg.......
kamagi
 
 


Dorki, a zöldműsor ma este lesz 8-kor, azt hiszem Kép
témák: jégkocka-kicsomagolási akció Győrben, avagy a szigetelés energiamegtakarítása; budafoki barlanglakások gázmassza mentesítése; vérvétel vegyi anyagok kimutatására.

Ági, mosogatás Kép én inkább nem számolom az időt Kép még kézzel mosogatok, nincs gépünk. majd talán az új házban Kép

mi már nagyon unjuk az esőt Kép nincs is kedvem semmihez Kép

panu
panu
 
 


Panu,
ez rádiós, vagy tv-s műsor. Benne leszel? Ez a vérvételes dolog az, ami tegnap a tv híradóban volt? Kíváncsi leszek az eredményre? Mennyi vegyi anyag lehet a szervezetünkben, és, hogy ez mennyire öröklődik? Valami ilyesmiről szól, ha jól hallottam.

Ha egyszer normál méretű konyhám lesz, akkor Én is kiharcolok egy mosogató gépet. Ez olyan lehet, mint a mosógép, hogy sokkal jobban egyszerűsíti a mindennapjainkat....
kamagi
 
 


Ági, rádióműsor. inforádió, zöldmagazin.

jó a mosogatógép Kép kérjed csak apát Kép

panu
panu
 
 


ja, vérvétel. igen, azt vizsgálják, hogy mennyi le nem bomló, nem távozó vegyi anyag van a vérben, ezeknek milyen az egészségügyi kockázatuk, hatásaik pl. a hormonokra, a daganatos megbetegedések kialakulására, idegrendszerre stb. és persze azt, hogy mi kerülhet át a csecsemő szervezetébe a terhesség és a szoptatás idején, ezért nagymama, anyuka és kislány vérét vizsgálja a nagyhírű Zacher doki, toxikológus.
a nekünk nyilatkozó wwf igazgató azt mondta: minél inkább a fogyasztói társadalom "idiótái" vagyunk, annál magasabb az arány, azaz a fejlettebb országokban nagyobb az ilyen kemikáliák aránya a vérben. egyébként kb. 100 anyagot keresnek és vizsgálják a mennyiségüket.

részletek még: www.wwf.hu
panu
panu
 
 


Sziasztok!

Vagyok olvastam is mident amit írtatok csak olyan lusta vagyok írni.Igaz most ebben a ramaty időben mindenhez lusta vagyok.
Fanni is már teljesen kivan tegnap egyáltalán nem volt utcán ma meg annnyi ideig volt kint mig kocsival elmentünk a Corába meg haza jöttünk.Itthon ezerrel tombol!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja és két napja nem akkar semmi normális kaját megenni de ha nasit adok az simán csúszik!!!!!

Ricsi szülinapja jól sikerült majd rakok fel képet.
Még szerdáig van nekik suli, már nagyon várjuk ,hogy vége legyen.

Dorki,
tessék a tea vízre jobban oda figyelni!!!!!!!!!!

Brigi,
Marci nagy számitógép mágus látszik rajta,

Panu,
gratula a lakás papírokhoz megis kötöttétek

Andi,
jó bulizást

Kamagi,
nálunk is a Zsuzsi keze mosogat és már nagyon unja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kép

Kép

Képez a híres fél foci labda torta Ricsi ezért volt megveszve

Jó éjszakát!
szuszoka
 
 


Dorki,jövő héten kedden és csütörtökön nem dolgozom,ha nem lesz rossz az idő,akkor megyünk Gödre.Ti mikor jönnétek??
Többiek?

Kép
Bori
mbori
 
 


Kép


Bori
Nem lesz rossz idő ??? itt mindíg rossz idő van Kép nekem mindegy, hogy kedd vagy csüti. De én hétfőn leküldöm anyóst a játszóra, hogy nézze meg, milyen a vízállás Kép Gondolom dagonyázni ti sem akartok. De azt sem tudom, hogy csütörtökre várható-e valamilyen javulás ? Hát hihetetlen, hogy júni közepe van mindjárt és nem lehet megbeszélni semmit már több hete, mert ilyen trágya az idő ! Bár ha nincs hideg engem nem zavarnak a pocsolyák. A kölkök úgyis futkároznak.
Panu
jók a témák csak nem jó időben Kép Legalábbis nekem, mert akkor van fürdés. Vagy Nikinek vagy nekem. Az a baj, hogy nem tudom elkerülni, hogy ne jusson a szervezetembe a sok szar anyag a kajákból, mert mindenben műanyag van. Persze odafigyelni lehet rá valamennyire, de Nikának is bármit adok, biztos van benne valami trutyi.
Zsuzsi
jó a torta, kár hogy nem lehet beleharapni. Jó kis marcipán !!!
Apa redőnyjavítást is csinál vagy csak új szerelésével foglalkozik ? Ha elküldöm mailben a méreteket, tud nekem mondani valamilyen kb. árat ?
Az auchan nincs közelebb nektek , mint a cora ?
Ági
ne hagy már magad lerázni. Nehogy már ne találj el csepelre vagy máshova ? Ez csúnya volt apától ? Nem Nagykanizsáról jössz, megpakolt élő csirkés kamionnal, január 3-án -15 C-ban hajnalban ? Vagy igen ???
Én is el szoktam tévedni, mert nem szeretem a kézifékes kanyarodást, mikor észreveszem ,hogy elmentem az utca mellett, ahova be kellett volna hajtani Kép De ez van. Hiába vagyok pesti csaj, attól még szoktam keringeni. Kép Meg mosogatni is szoktam és annak ellenére, hogy egyedül vagyok (Niki nem sokat koszol) nekem is naponta 2x kell mosogatni. Hogy honnan jön az a sok cucc , nem tudom ? Pedig 2-3x rendelek kaját, nem is főzök.
Ja apának passzolj át egy órát a mosogatásból, addig tervezhetsz magadnak útvonalat, ha akarsz jönni valahova.

Mi voltunk ma az Ikeában, mert valahova el kellett vinnem a csajszit tombolni. És ott tényleg olyan jópofa kis játszó van nekik kialakítva. Csúszda, hintaló, asztal, szék, játékok stb. Annyit futkározott, hogy csak na. A vásárlók meg hülyének néztek ,hogy itt is fényképezem a gyerekemet, de hát apának dokumentálni kell az eseményeket, legalább ebből ne maradjon ki. Aztán annyira kifáradt a csaj a sok futkározástól, hogy jöttek a hisztis, nagykönnyes szinészelőadások. Az egyik ilyen közben elment mellettünk egy kisfiú és megkérdezte az anyját, hogy nem kell ilyenkor leönteni vízzel a babát ? Az meg mondta, neki, hogy nem, azt csak neked szoktuk. Hát többeknek meg lehetett a véleménye rólunk, hogy milyen hisztérikás a gyerek vagy hülye az anyja vagy valami más. De engem egyáltalán nem zavart (láttam már ilyet Nikitől ) pedig azt hittem ,hogy majd milyen ciki lesz, ha nyilvános helyen csinálja a balhét. Igaz nem csapkodta magát üvöltve a földhöz, azt nem szokta.
Jó éjt
Dorki - 5kg
dorki
 
 


Sziasztok!

Ági! Mosogatás: ne is mondd, mennyit nyaggatom apát emiatt... Én bizony úgy osztom be, hogy csak egyszer mosogatok, amikor fürdenek a fiúk. Ez kb fél óra. De való igaz, nem mindig végzek, mire ők, akkor még másnap délelőtt is mosogatok valamennyit. Sajnos nálunk ide sehogy sem férne be egy masina, a mosógép is a konyhában van...

Zsuzsi! De klassz a torta! Nagyon szépek a tesók!

Panu! Persze megint lemaradtam... Nálunk este nyolckor már nagy közös lefekvés előtti hancúrozás van... Viszont a honlapon azt írják, hogy szombatosn este kilenckor van ismétlés, úgyhogy ma megpróbállak meghallgatni Kép. Nagyon jók a témák, bár néha eszembe jut az a levél, ami a neten keringett, az volt a címe, hogy Akik a nyolcvanas évek előtt születtek, hősök. Olvastátok? Előkotrom, ha érdekel valakit.

Hát, Dorki, kicsit kiakasztott az Ikeás történet... Szabolcsot is le akarták önteni vízzel a szüleim, amikor Miskolcon voltunk... De ez borzalom... Persze nem hagytam.
Amúgy Szabolcs is nagyon szereti az Ikeát Kép , ott is talizhatunk Kép . Nagyon jók a képek!

Szabolcs most legutóbb akkor balhézott látványosan, amikor elmentünk neki ruhát venni. (Ja, tényleg, volt szó a turkálókról: az olyat, amiben ládákban kell kotorászni, én sem szeretem, de mi veszünk azért használt ruhákat, van sok olyan üzlet, ahol vállfákra vannak kitéve nagyon klasszul a cuccok. Arról van szó, hogy úgysem tudnék igazán jó minőségű, márkás holmit venni a gyereknek, mert egyszerűen soknak találok 2-3000 HUF-t egy pólóért, nadrágért, amikor csak pár hónapig hordja. Most is egy ilyen üzletben voltunk a Rákóczi úton van egy nagy angolruha-áruház.) Akkor elhatároztam, hogy legközelebb nem viszem magammal... Azért vettem pár klassz dolgot neki, és mivel van felnőtt részleg is, ma délelőtt szétnézek magamra is, a fiúk mennek Kolompos-koncertre.
Fulescsacsi
 


Jó reggelt!

Fancsi kivert már fél hétkor az ágyból tiszta pisi volt átkellet pelenkázni azt utána ő szépen vissza aludt én meg már nem birtamKép.

Tali,
hát nekem sajnos a kedd nem jó Kép.

Kamagi,
ne viccelj simán feljősz pestre ha kell ott talizunk veled valahol az M7-es környékén apa miket feltételez rólad ne hagyd magad!!!!!!!!!!!

Dorki,
redőny téma jöhet felújit újat szerel mindennel foglalkozik!
Grat az -5kg
Corába azért megyek szíveseben mert ott szebb a hús mint az Auchanban.

Hiszti,
Ricsi soha sem csinált ilyet Fanninál már előfordult kész nevelésem csődje most mit csináljakKép.Keresztlányom van mikor 20percig fetreng a földön és nem zavarja hol van Kép.
Jobban mondva Ricsi is egyszer kétszer elő adta nála ki is probáltam a vízet semmit nem használt annyi ,hogy utána öltöztethetem át .

Talán ma nem fog esni az eső elsem hiszem ,
Ricsinek ma háromtól mecse van akkor jó lenne ha nem esne.

Zsuzsi
szuszoka
 
 


sziasztok,
hiszti: minden "nem"-re van reagálás, amit nem neveznék hisztinek Kép, akkor viszont hiszti van, ha valamit a fejébe vesz, és én azt nem akarom, pl. a pocsolyában való hasalás, ha az nem lehet, akkor hentereg egy kicsit Kép

nagyon kedvesek vagytok, hogy így érdeklődtök a munkám iránt Kép, nálunk is fürdésidő van akkor, de ez ugye felvételről megy, így nem maradok le a csajról Kép

Zsuzsi, helyesek együtt a gyerekek, és a torta se semmi Kép Fanni ébresztése pedig jogos volt, én sem akarnék pisis ágyban aludni Kép

Dorki, Kép Niki Kép lényeg, hogy jól érezte magát Kép
a vizet én is hallottam már, az elv lényege: annyira meglepődik a gyerek, hogy abbahagyja a hisztit. ugyanakkor azt is hallottam, egy ezt gyakorló anyukától, hogy 1-2 alkalom után már nem használ, vagyis nem lepi meg a gyereket, azaz aki ezt rendszeresen csinálja, talán inkább a büntetés egy alternatívájaként használja. az viszont sokat elmond, hogy a gyerek maga kérdezi, nem kell-e Nikinek is víz? egyébként mi is vittük már Lizát ikeába ilyen rossz időben, most is tettem volna, ha lenne autónk Kép fotózni nem szoktunk, de ugyanúgy rohangál és játszik őrült módon, mint ahogy Nikit leírtad Kép néha tényleg nehéz elvonatkoztatni attól, hogy mások mit gondolnak rólunk, ezzel viszont a gyermekünket is megzavarjuk, mert valószínűleg nem ugyanolyanok a reakcióink, mint nyugodtabb, ismertebb környezetben. a kis büdös kölkök pedig pontosan tudják, érzik ezt Kép Kép

Ági, szerintem se tévedsz el, a férfiak zsigerből is ezt mondják minden nőnek. nálunk, ha nem is tévedek el, apa azt mondja, hogy kerülővel jutottunk oda Kép szóval semmi nem jó, pedig enyém uram nem is nagyon szól bele a vezetésbe, és én sokat autózok.

Fcs, láttam már én is ezt a boltot, tényleg jó lehet Kép én felfedeztem egy olyan kis üzletet, ahol jackpot ruhák vannak olcsóbban, mert kirakatiak, vagy visszacserélt darabok, viszont kb. 60%-kal olcsóbban, mint a márkaüzletben. nekem nagyon tetszenek a jackpot pamutholmik, csak iszonyú drága, néha megboldogult lánykoromban a leárazáskor vettem normális áron pulcsikat, nagyon bírják a kiképzést. most majd megnézem ezt a boltot rendesen, a kozmetikusom melletti üzletben vannak, néha eljutok arrafelé.

be is fejezem ezt a regényt és dolgozok egy kicsit, mindenkinek szép napot, főleg derűset!

panu
panu
 
 


Sziasztok,
nem olvastam vissza semmit, talán holnap.
Itthon vagyunk, leszámítva a rossz időt állat volt Kép minden, semmi kedvem nem volt hazajönni.

Jövök holnap, megyek kicsomagolni,

k

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!!

Dorki,
hát,nem tudom,időjárásügyileg én is tanácstalan vagyok,bár azt mondják valamennyire javul az idő hét közepe felé.Szóval csütörtökön mi elmegyünk,ha Ti is!!
Csirkéskamionos duma király volt!!!!
Mi hír Nikiapuról??Merre jár a térképen?
Hiszti-sorstárs...Bár nálunk mostanában múló állapot,egészen kezelhető és néha még SZÓFOGADÓ (!!!!!!)a gyerekem.És ami a leggyönyörűségesebb vele kapcsolatban,hogy annyira kimutatja már az érzéseit,egy csomószor mondja,hogy szeretlek!!!
Tudjátok,én nagyon be voltam tojva,amikor kiderült,hogy terhes vagyok.Ezer okot soroltam,hogy miért ne legyek pont most anyuka,és helyzetileg tényleg nem álltunk a magaslaton.És most meg.....!!!Hát el sem tudtam volna képzelni,hogy ennyi örömet okoz egy manó!!És olyan nagyon büszke vagyok rá,hogy én is anya vagyok!!!

Ági,
hogy én is hogy úúúúútálok mosogatni!!!A legrosszabbak a lábasokKép

Eszter(úgy szeretem ezt leírniKép ),Panu,Andi és aki talizna!!
Ti jönnétek Gödre csütörtökön??Persze,csak ha jó az idő.Én vonattal megyek,sajnos semmi önbizalmam sincs autóval elindulni,amióta karamboloztam.Nagyon fosok,főleg gyerekkel a hátam mögöttKép

Szerintetek a Kriszti mikor tér haza???

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Bori
hétfő délelőtt anyós lemegy megnézi mi a pálya a játszón. Ha okés, akkor kedden mehetünk. Szerintem mi kb. 10-re érnénk oda. Akkor maradjon az alsó gödi, oké ?
Füles
Szabolcsot miéer akarták leönteni, koszos volt ???, Kép Már csak, mert szerintem nem az a hisztizős fajta. Én egyébként röhögtem rajta, mikor a gyerek mondta ezt a locsolós dumát. Ha az anyja mondta volna, akkor már nem lett volna vicces. (de az sem amit én mondok neki )
Zsuzsi
lemérem a redőnyt és elküldöm mailben. Hogy mikor azt nem tudom. Kép
Nem esett az eső felétek ? Ki nyert a meccsen ? A fiad mit játszik ?
Panu
nem engeded a pocsolyában hasalást ???
Kriszti
az az igazi nyaralás, ahonnan az ember nem akar hazajönni. Akkor tényleg jól éreztétek magatokat !

Mi voltunk ma anyósnál, meglepően száraz volt az udvar. Jókat játszottak uncsitesóval. Niki most már szépen kimondja, hogy Robi (u.tesó) meg Timi (sógornőm) és egész du. ezt gyakorolta. Kiabált az udvaron, hogy Timi,Timi odaszaladt hozzá, utána el és kezdte elölről. Annyira tündérke volt. Nekem viszont ma gyümölcsös napom van (még mindíg Kép ) és ez igen kellemetlen volt ma. Anyós ugyanis mindíg nagy kajálást rettyint, ha megyünk. Mondta is, hogy egyek rántott húst az nem hízlal. Kép Hát nem volt egyszerű. Apának meg kell tanulnia mentőhajót vezetni. Nem örült neki.Kép Csak az alvásidejét pazarolják el, úgysem lesz jó semmire. de ilyen hülyeségek mindíg vannak.
jó éjt Dorki
dorki
 
 


Bori
amint látod, már megint mi vagyunk az éjszakai műszakban !
Apa még mindíg Alaskaban van és szep-ig ott is marad. Bár a mai nap Vancouverban van. Jól van csak hiányzunk neki. Azért az jó, mikor telizünk, akkor legalább 2 órát dumcsizunk. Meg én minden nap írok neki kisregényt a napi eseményekről.
Azért én vitatkoznék : szerintem az olajos tepsit a legrosszabb mosogatni, amiben van odaragadt trutyi is. Legalábbi én azt rühellem Kép
Hát már megint szerencsétlenkedünk a talival ? Mekkora volt az a karambol, hogy nem mersz elindulni ? Pedig Vácról csak egyenesen kell jönnöd, semmi kriksz-kraksz.
Dorki
dorki
 
 


Holnap ,vasárnap a camponaban lesz a tropicariumnak szülinapi bulija. Egy felnőtt bemehet egy gyerekkel ingyen. És szabadtéri programok is lesznek.
Csak, ha valakit érdekel. Mi asszem délután megnézzük.
Dorki
dorki
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek Apa "kezelési" útmutatását, de hát Mi (Bogival) így imádjuk, ahogy van. Én is imádok vezetni, 12 éve van jogosítványom, és szerencsére még nem történt semmi probléma.

Bori,
Én hál istennek még karambol közelében sem voltam, nemhogy átéltem volna. Elhiszem, hogy ez a nagyon rossz esemény egy kicsit visszaveti az ember bátorságát. Nálunk, hogy Apa járkál más naponta az országban, sajna rengeteg balesetet látott. Közvetlen előtte is történt már baj. Olyankor szegény napokig teljesen a hatása alatt van. Mióta Bogim megvan, Én is sokkal óvatosabb vagyok, a köv távolságot, ha velem van, azt tutira betartom, meg nem megyek bele olyasmibe amibe azelőtt igen.
Sajnos, mintha ez szabály lenne, mindig a vétlen sérül meg. Na, de ne is beszéljünk róla.......

Kriszti,
üdv, Eszter is élvezte a kiruccanást? Autó utat, hogy bírta? Javultak valamelyest az erdélyi útviszonyok?

Zsuzsi,
Én is beleharapnék abba a tortába(ami már nincs).
Szülinapokra nálunk mindig feketeerdő torta van marcipán bevonattal. Ilyen volt a menyasszonyi tortánk is, és akkor annyira bejött, hogy azóta, mindig ezt rendeljük(mindig menyasszonyi torta van).
A gyermekek nagyon szépek. Én mindig csodálattal nézem Fannid szőke fürtjeit. Ricsinek is ilyen volt a haja piciként?

Dorki,
csajod nagyon beleéléssel vonatozik. Az apósom buszozni akarja vinni az unokáját. Bogi imádja a buszokat. Anyukám busszal jár dolgozni, És Mi mindig várjuk a megállóban, amikor jön haza. Hát a Bogi teljesen odavan, amikor a mama száll le a buszról, sikongat.
Szerencsére kopp, kopp mostanában elkerülnek minket a nagy hisztik. Próbálom az elterelő lefegyverzést alkalmazni, több-kevesebb sikerrel. Bár, ha fáradtak, akkor ez sem segít. Az Én Bogim egyik percben még pörög ezerrel, a másikban meg már minden átmenet nélkül elfárad, és nyügizni kezd. Ez nálatok is ilyen hirtelen jön?
Hú tropicarium, oda Mi is készülünk a szabi alatt, ha voltatok, írd meg Nikidnek, hogy tetszett. Basszus mínusz öt kiló, ez tök jó. Egy kis akaraterőt nekem is.

Eszter,
ahogy olvastam a vízleöntésről írtakat, az Én fejemben is rögtön az a kérdés pörgött, hogy vajon miért érdemelte volna ezt Szabolcs? A levél engem érdekelne. Én még nem olvastam..., vagy talán jobb is, hogy nem. Gondolom, ami így elsőre eszembe jut az a csernobili adag, amit kaptunk, valószínű adjuk is tovább gyermekeinknek. Tényleg igaz lesz, hogy szép lassan megöli magát az emberiség. Nagyon dúrva.....
kamagi
 
 


Sziasztok!

Dorki! Én felhívtam a Tropicariumot, mert nem volt egyértelmű a honlapon, és csak a gyerek mehetett ingyen, a felnőtt nem... Mondjuk így is spóroltunk volna 900 Ft-ot, de inkább a Margit szigeten sétáltunk, játszóztunk, kacsáztunk, stb. Ilyen drága mulatságokra inkább kicsit később költök majd, amikor garantáltan élvezi a srác...

Ági! A leöntés: Szabolcs elég nyűgösen ébred általában a délutáni alvásból. Az esetek nagy részében, aztán egy kis szopi, vagy hintázás, vagy az uzsonna meghozza a jókedvét, de kb. kéthavonta egyszer semmi sem segít, ilyenkor gyorsan felöltözünk, lemegyünk sétálni, aminek az első felét általában még azért nyűgösködve viseli, de fokozatosan javul a helyzet, főleg, ha buszozunk, vagy valami érdekes történik. Az egyik ilyen éppen miskolci tartózkodásunk alatt volt. Én láttam, hogy mi a helyzet, gyorsan elkezdtem öltözni, készülni, addig a szüleim próbálták Szabolcsot nyugtatni, de egy idő után feladták, és elkezdték gúnyolni, cikizni, amitől még idegesebb lett, teljesen belelovalta magát. Nem is tudom elmondani, tudjátok, amikor már azt sem tudja miért sír, nem üvölt, hanem olyan kicsit hüppögős, de azért nem múló, néha beerősödő izé, nagy könnyek, stb. Közben meg jöttek a jótanácsok, hogy ezt nem szabad hagyni, ők bizony leöntötték vízzel, ha bármelyik gyerekük így viselkedett. (Mindenzt úgy, hogy én rohangáltam a lakásban, cipő, kabát, stb után, apám ült ölében a gyerekkel, de esze ágában sem volt nyugtatgatni, mondjuk énekelni, vagy valami, hanem a közben betoppanó szomszéd nénivel, és a nevelőanyámmal kórusban okoskodtak...) A végén azért megmostam egy kis vízzel a gyerek arcát, de érdekes módon akkor múlt el a dolog, mintha elvágták volna, amikor végre kijöttünk a lakásból, és betettem a kendőbe, és elindultunk... Aztán nem is volt nyűgös egyáltalán az úton, jó nagyot mentünk, hogy kiszellőztessem a fejem, mert eléggé felhúztak az öregek, mitagadás...
A levél: jaj, nem olyan, éppenhogy olyan kis jóhangulatú, mindjárt bemásolom. A tördelés biztos rossz lesz, bocsi...

"Mai gondolataim, hogy akik a 80-as évek előtt születtek, azok valódi Hősök, olyasféle igazi hollywoodi mindent túlélő fenegyerekek. De tényleg!
Gondolj csak bele, 1980 előtt születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben maradtunk. Nekünk még nem volt gyerekülésünk az autóban, sőt még biztonsági öv se nagyon, viszont bizton tudhattuk, hogy a gyerekágyak festékében akadt bőven ólom. A gyógyszeres és vegyszeres üvegek könnyedén nyithatóak voltak, nem volt semmi furfangos védelemmel ellátva, de még a fiókok és ajtók sem voltak felszerelve biztonsági nyitóval, és mikor bicajozni mentünk, nemhog könyökvédőnk és sisakunk nem volt, de még rendes biciklink sem. Azért az nem volt semmi. Mi még csapból ittuk a vizet, és azt se tudtuk, mit jelent pontosan az ásványvíz. Én speciel sokáig kevertem a szódavízzel. Azt hittem az ugyanaz. Szúr-szúr. Semmi különbség a kettő között, miért pazaroljak hát rá külön szót. Mi nem nagyon unatkoztunk, ha tehettük kimentünk játszani. Igen, ki. Egész nap kint voltunk, a szüleink pedig csak sejtették, hogy élünk és megvagyunk, hiszen még Matáv telefon se nagyon volt, nemhogy mobil. Pláne nekünk! Nyáron a derékig érő fűben és közeli kiserdőkben játszottunk, mégsem lettünk kiütésesek és nem tört ránk allergiás roham. Nem tudtuk mi az a pollen, és a parlagfűről azt hittük, hogy a sárkányfű egyenes ági rokona. Ha elestünk, megsérültünk, eltört valamelyik végtagunk, vagy csak szimplán betört a fejünk, senkit nem pereltek be ezért. Egyszerűen mi voltunk a hibásak. Sőt! Ha az erősebb elgyepálta unalmában a kisebbet és gyengébbet, az is rendben volt. Ez így működött, és a szüleink nem nagyon szóltak bele ebbe sem. (- Kisfiam, bemegyek az iskolába, az nem lehet, hogy téged
mindenki Rambónak csúfol / - Hagyd csak anya, ez az én háborúm!) Étkezési szokásaink Schubert Norbi mércéjével mérve nap mint nap tartalmazták a halálos dózis többszörösét, de még egy mc donalds-on edződött átlagos amerikai elhízott kisgyerek is helyből nyomna egy hátraszaltót attól, amit mi leküldtünk kaja címszóval. Gondoljunk a zsíros kenyérre, a kolbászra, a disznósajtra (ki tudja mit tettek bele), az iskolai menzára (ki tudja mit NEM tettek bele) és mégis itt vagyunk. A kakaóban nem volt A,B,C,D és E vitamin. Viszont &"bedeko"-nak hívták és már ez is elég volt a boldogságunkhoz. Szobi szörpöt ittunk, ami hírből sem ismerte az édesítőszert, viszont tömény cukorból készült. A limonádét még magunknak kevertük és mosatlanul ettük a fáról a gyakran éretlen gyümölcsöt, a WC pereme alatt, pedig a baktériumok ezreinek a kolóniái telepedtek meg még háborítatlan nyugalomban, a preDomestos korban. Volt néhány barát, aki már ismert olyat, akinek videója volt, vagy esetleg spectruma (az egyfajta számítógép vót), de szó sem volt Playstationról,
Nintendóról, X-Boxról, Videójátékról, 64 tévécstornáról, műholdról és kábeltévéről, filmekről, DVD-röl, Surround Soundról, Internetről, Fitness-Club kártyáról vagy mobiltelefonról. Viszont voltak barátaink! Olyanok, akikkel találkoztunk kint az utcán, a focipályán vagy a pinpong asztaloknál, vagy ha mégse, akkor egyszerűen becsengettünk hozzájuk és beengedtek. Nem kellet megkérdezni a szülőket. Sem a miénket, sem az övéket! Nem vittek és nem hoztak a szülök autóval. . . Mégis itt vagyunk. Nyakunkban lógott a lakáskulcs, mikor játszani mentünk, és nem ritkán
fadarabokkal, botokkal harcoltunk, labdával dobáltuk egymást, mégis itt vagyunk. Nem ütöttük ki egymás szemét, a többi seb pedig begyógyult.
Focizni is csak az állhatott be, aki tudott. Akkor még volt egy íratlan szabály, amit ma nehezen értünk már meg mi is: azt csináld, amihez értesz. Aki pedig nem értett a focihoz, pláne nem tudta rendesen kirúgni az ellenfél bokáját, az csak csalódottan nézhette a játékot a rácson túlról, vagy odébb állhatott, és más játékot, más játszótársakat kereshetett magának. A szerelmet nem brazil sorozatokból tanultuk, csak egyszerűen megéltük. Boldogan szaladtunk végig az utcán az első csók után, úgy, mintha már sohasem akarnánk megállni. Ha egy tanár nyakon vágott, nem szúrtuk le egy késsel és nem pereltük be, és nem sírtunk otthon a szülőknek. Sőt! Ha lehetett, el se mondtuk. Ismertük a törvényt, és ha vétkeztünk, szüleink nem álltak mellénk. Megtanítottak úgy élni, hogy tudjuk, mit jelent a kötelesség, a bűntudat, a jóérzés, a felelősség. Ismertük ezeknek a szavaknak a mélységét.
Ezek voltunk mi. Hősei egy letűnt kornak, amelyen a mostani fiatalok értetlenül mosolyognak.
Ui. : talán mi voltunk a boldogabbak!"
Fulescsacsi
 


Fülescsacsi,
ez nagyon jó volt!!!!!Hát,....mégegyszer elolvasom,annyira tetszett!!Köszi érte!!Kép
Jöttök kedden??

Dorki,
akkor a kedd okés.Megvárjuk mit mond a mama a vízszintről.A szerencsétlenkedésről annyit,hogy igenis nagyon bevagyok szarva attól,hogy gyerekkel a hátam mögött vezessek.Inkább százszor a vonat.Nem kívánom senkinek,hogy átélje amit én akkor.Sokáig még buszra sem mertem felülni,akkora sokkot kaptam az ütközésnél.De nem is akarok róla beszélni,itt vagyok és ez a lényeg.
A Dunán találkozzunk??

Jóccakát!!

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Sziasztok!

Megyünk, csak azt mondjátok meg, hogy Alsógöd, Göd, vagy Felsőgödnél kell-e leszállni a vonatról, és hogy Bori, talizunk az állomáson? Gondolom, egy kicsit várni kell egymásra, bár úgy nézem, a mi kilences vonatunkkal nagyjából egyszerre ér be a ti kilenc huszonkettesetek. Az jó? Vagy korábban, vagy később? Vagy délután?
Fulescsacsi
 


Eszter,
ez tényleg nagyon jó, és minden sora milyen igaz...
kamagi
 
 


Egyszerre küldtük.
kamagi
 
 


De precíz ez a nőci,még nekünk is néz vonatot,elájulok!!!!!Köszi,Eszter!!!
Akkor az állomáson találkozhatunk!!Alsógöd a leszállás helyszíne,a Dorkiék is kb.10 körül jönnek,úgy írta.
Holnap este még benézek,addig remélem a többiek is ráveszik magukat a találkozóra!

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Sziasztok!

Ági! Örülök, hogy tetszett, nekem is nagyon bejött, bár én csak egy évvel születtem a nyolcvanas évek előtt Kép, de még nálam is a legtöbb áll Kép.

Hát, Bori, kb. tíz mp volt a vonatnézés Kép. Oké, akkor még egy kérdés: lehet ott kajálni valahol, valami vendéglőben? Mert nem fogunk hazaérni ebédre, ahogy elfigyelem... De ha nincs megfelelő alkalmatosság, akkor viszek valami szállítható ebédet. Remélem, elég meleg lesz, hogy esetleg leheveredjünk a fűbe Kép. Amúgy várni fogunk rátok kb. tíz percet, de majd eltöltjük az időt valahogy. Dorkiék már a játszóra jönnek? Mert ha az állomásra jönnek tíz körül, akkor mehetünk eggyel későbbivel is.

Ti meddig akartok maradni?

Többiek, teesék jönni!!!!!

Kriszti! Tőled meg várunk egy jó kis fényképes beszámolót Kép.
Fulescsacsi
 


Lányok, nem szeretnék ünneprontó lenni, de holnapra nagy feketefelhőket jelöl a met.hu... Szerdára még rosszabbat. Viszont mára egész napra jó időt. Esetleg áthozhatnánk ma délutánra a talit. Bár ez nálunk bizonytalan, mert a fiam még most is alszik, szóval lehet, hogy délután is fog vagy háromig, fél négyig... Másrészt elvileg holnap hideg nem lesz, csak ború... Szerdán már esni is fog. Mi legyen? Bízzunk a meteorológiában, vagy ne?
Fulescsacsi
 


Én nem bízok bennük,tegnapra is esőt mondtak és tök jó idő volt.Ha reggel süt a nap,én biztos elindulok.Max. vonatozunk meg sétálunk egyet,de megértelek Titeket is,azé' nektek messzebb van.
Ma sajnos dolgozomKép,most várjuk a mamát és már rohanok is.
Dorki??

Később jövök,h.mit is beszéltetek meg!!

Kép
Bori
mbori
 
 


Esetleg még a csütörtök is jó nekem,ha holnap nem jönnétek!

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Legyen úgy, hogy akkor, hogy ha reggel jó idő van, elindulunk. Nem olyan vészes, a lakásajtón kilépéstől kb. egy óra alatt ott vagyunk, ennyit mennénk a Margit szigetre, itt a városban sokat kell utazni...
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

Nem győztem visszolvasni, annyit írtatok az elmúlt héten.
Fotóalbumot fogok sztem készíteni, mert nagyon jó képeket készítettem, nem is tudom miket pakoljak fel Kép.
Láttunk egy csomó állatot IGAZIBÓL, nem képen.
Eszter nagyon élvezte az agészet, az úttal sem volt semmi gond.
Útirány:
Szeged - Gyula (határ) - Nagyszalonta - Nagyvárad - Kolozsvár - Szászrégen - Maroshévíz - Gyergyószentmiklós - Gyergyóújfalu. Reggel negyed 9-kor indultunk és fél hatra értünk oda. 600 km volt, megálltunk 3-szor pihenni, Eszter motorozott, szaladgált, majd mentünk tovább.
Az idő:
vasárnap délutántól csütörtök délig szakadt az eső, hideg volt ott is.
Hogy merre jártunk még, majd leírom, most gyorsan odateszem az ebédet és jövök ha még alszik.


Ági,
játszó: én hagyom, hogy elintézzék maguk közt a gyerekek a játék-dolgot. Eszter nem nagyon adja, ő általában ordítani szokott, ha valaki el akarja venni a játékát Kép.
Zymafluor:
nekünk a drnő Eszter 6 hós korától ajánlotta, de megkérdeztem pár gyermekfogász véleményét és ők nem ajánlják. Eszter ásv. vizet iszik és Elmex fogkrémet használ, így nem adom a fluort. A másik meg az, h nagyon becsontosodnak tőle a fogak és nehezen fognak kibújni a maradandók. Én nem adom és nem is fogom adni.
orrmandula:
sajnálom, remélem sikerül a legjobb döntést meghozni. Nekem is kivették de visszaanőtt Kép.
A Neotont én is imádom, mondtam Gergőnek, hogy ha nem akkor mentünk volna Erdélybe, elmentem volna a koncertre én is.
Nekem is furcsa Eszter nélkül bármi is, ha alszik és ott vagyunk valahol, nem érzem jól magam. Feszengek, nem nagyon tudok bekapcsolódni a beszélgetésbe. Valahogy hozzámnőtt ez a Lyány nagyon Kép. Inkább visszafogottabb vagyok, mint nagyszájú. Régen hatalmasakat röhögtem, poénkodtam mindenen, ma már lehiggadtam.
Asszem örexem Kép.
Mosogatás:
én is gondoltam már rá, hogy stopperolom, mert én is sokat mosogatok. Tele van vele a hócipőm és gyűlölöm nagyon! Már mondtam párszor Apának, hgy vegyünk 1 mosogatógépet, de még puhítom kicsit, mert ez nem állapot.

Brigi,
vizsgád hogy sikerült?
Marci nagyon jó! Eszter is az asztalon ülne a gép előtt állandóan.

Zsuzsi,
Ricsinek utólag is boldog szülinapot! Torta tetszett Neki?

panu,
anyós kardio-program tetszett nagyon :DDD
Meddig maradt?
Habos ruci: gáz, farmerdzseki klassz!

hideg víz:
azt olvastam és hallottam, hogy tilos!!! mert a későbbiekben akár epilepsziás rohamot is okozhat. Én ellenzem.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Bori, Füles
anyós megnézte a játszót. Azt mondta teljesen száraz, nincs dagonya, bár úgyis jó idő volt tegnap is meg mai is. Ha legalább egyikőtök megy ,akkor én is.
Én 10-1/2 11 körül érnék oda.
Na mi legyen ? Az időjósoknak én sem hiszek már.
Van ott egy kajálda, hekk, hambi, ilyesmi. Ma ugyan nem volt nyitva, de szerintem holnap nyitva lesz.
Dorki, este még benéze

Panu , merre vagytok ?
dorki
 
 


megvagyunk, megvagyunk. apás hétvége volt. már nem is melékszem, mikor volt itthon hétvégén apa Kép most kénytelen volt Kép mert én szombaton melóztam du. 2-ig, 3 volt, mire hazaértem. aztán jött apa öccse és nője, elvittek minket autóval a törökbálinti max city nevű lakberendezési üzletközpontba, ahol is minden drága és nagyon szép, de legalább sok lépcső volt, ahol rohangálhatott a gyermek és én, míg apa nézegette a szebbnél szebb parkettát, zuhanykabint, konyhaszekrényt, stb. és aztán húzhattam le a fellegekből, hogy nekünk mindenre nincs pénzünk Kép Kép Kép vasárnapra lehiggadt. így vasárnap közös családi kirándulás keretében meglátogattuk a praktikert és az obit, de ott csak egy lépcső volt fel és egy le, nem volt annyira felemelő Kép Kép

most meg dolgozok, eddig magazint csináltam előre, és mindjárt beülök a stúdióba, 4 órára Kép Kép
apa addig összecsiszolódik a lányával Kép Kép, mert nagyi most nincs itt. a héten remélem, már lesz autónk. holnap bulit így kihagynám, különben is szerződünk végre lakásügyileg, szóval én izzítom az ügyvédünket, apa pedig kötözködik az eladóval Kép

na, jó sokat önzöztem Kép Kép

bocs.

örülök, hogy Krisztiék ilyen jó kedvvel érkeztetek meg Kép Kép és várom a fotókat.

Fcs, nagyon szép volt ez a kis jegyzet Kép Kép jó volt olvasni.

Dorki, remélem, azért nem unatkoztatok a hétvégén! Kép tropicárium?

na, de most már rajtolnom kell, húzok is
pusszancs mindenkinek, panu
panu
 
 


Sziasztok!

Dorki,
ezer köszi a Tropicáriumos ötletért Fancsi annyira élvezte olyan jó volt őt nézni,
Ricsiék sajna szombaton kikaptakKép,
mikor elkezdet focizni akkort az edző az alkata miatt hátvédet akkart belőle csínálni aztán rájőtt ,hogy jobb ha Rics csatár lesz igy most azon a poszton játszik.
Mondjuk apa első perctől kezdve érezte ,hogy Ricsi csatárnak való csak nem akkart az edzővel okoskodniKép.

Kamagi,
Ricsi is és én is ilyen szőkék voltunk most már világos barnák vagyunk kiváncsi vagyok Fancsi marad-e ilyen szőke ?

Fülescsacsi ,
80'levél jó én is ismere anno kaptuk mi is emailba.

Kriszti,
nagyon szép helyeken jártatok 10éve mi is voltunk Erdélyben Gyilkos tó Békasi szoros és környékét mi is bejártunk nagyon szép volt,
Eszteredet mivel foglaltad le a kocsiba én már előre félek mit fogok Fancsival csínálni mikor megyünk Olaszba?

Panu,
szinte gondoltam ,hogy a Max city nem a mi rétegünknek épült.Ti szerkezet készen veszitek a házat ?
Cég épití vagy magán személy?
szuszoka
 
 


Zsuzsi,
van Eszternek olyan könyve, amiben lenyitható fülecskék vannak. Ez elég nagy méretű. Ezt tettem oda az útra, akkor egy "Lépésről lépésre" könyvet. Ez fejlesztő, állatképek vannak benne (fotók), egy kisebb fejlesztőjátékot - golyótologatósat. Végig kell vezetni egy dróton pár golyót. Meg a felhúzható zenélőkéjét is odatettem. Ezekkel jól eldvolt. Az út felét átaludta, de vittük a motorját, így amikor megálltunk pihizni, előkaptuk és mozgott egyet. Mindenképpen félórás pihenőket tartottunk - kettőt -, hogy egy kicsit ő is kinyújtozzon.
Meg mondtam, hogy hegyek vannak, fák, stb...
Szólt a rádió is, néha belebambult, de egész jól bírta.

Sajna nem tudok ide képet tenni, mert túl nagyok, de Gergő valahová tett, csak nem tudom elérni.

k

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Eszter,
akkor mi a 9.20-as vonattal megyünk,vártok az állomáson??
Megtennéd,hogy emilben elküldöd a telefonszámod??
Küldöm én is,Dorkié megvan.Te hozol babakocsit??
Reggel még benézek,addig is sziasztok!

Kép
Bori
mbori
 
 


Bori, Fules
reszemrol minden oke holnapra. En egesz nap maradok, mert anyosekhoz viszem Nikat aludni es utana meg kell varnom oket, mig hazaernek.
a szamomat minketten tudjatok, ugye ?
Brigi
vége van mar a vizsgaknak ?
Agi
ha igy szeretitek apat, ahogy van, akkor okes !!! De azert a mosogatogepet rendeld meg Kép
Zsuzsi
orulok, hogy bejott a trop. Mi ugyan nem jutottunk el,mert keson ebredt Niki es du. 4-kor mar nem vagtunk neki az utnak. de ti legalabb jol szorakoztatok. :o Bar nektek sincs kozel. Gondolod, hoy a fiadbol kesobb is lesz majd focista vagy csak hobbikent marad meg Kép A csajok mindig a csatarokba szerelmesek !!!!KépKépKép

Panu
hallottalak ma dolgozni. Kép Hat kocsi nelkul tenyleg rossz lehet. A max city engem is erdekelne, de valszeg csak a nyalam csorgatnam vagy felidegesitenem magam. Kép Mindent bele az ugyveddel !!!! Hajra uj lakasvasarlok !!Kép

Mi jo nagyot jatszoztunk ma csepelen. KépAz en tesom lanyaval, aki 10 honapos. Nagyon aranyosak voltak egyutt. csak a sogornom huzott fel megint, mert olyan vegtelenul ....Kép.....Kép........Kép....... !!!!!!!! Nem nagyon tudom szepen megfogalmazni Kép Makacs, onfeju, de kozben rettentoen bizonytalan es ideges.


No estere hazajottunk megfurodtunk es Nikat leraktam a shrek ele, hogy en is megfurodhessek. Mikozben furodtem, bejott szolni, hogy kakakaka. Mondtam, hogy oke, megyek. Kijottem es lattam , ugy befosott, hogy a pelus minden oldalan jott ki a kaka. Persze kozben leult a szonyegre az agyra stb. Na mondom, remek. Volt is ajer a szobaban. Kipucoltam, lemostam, atoltoztettem stb. Aztan mentunk aludni. Remelem kijott belole minden.
Azt tudom, hogy fosimacska azert volt, mert megivott vagy 3 dl tejes,bananos, epres turmixot a jatszon. De nem tudtam tole elvenni, ugy izlett neki.
OFF
anyukameknak besz..rt a monitora. Nem tudtok valakit, aki megbizhato szerelo? Nem szervizek cime erdekel, hanem olyan, aki estleg megjavitja, de biztos nem ver at. (rossz tapasztalat) Egy ember mar megnezte, de nem talalta a hibat, ezert visszaadta. Koszi
joccakat mindenkinek
Dorki
dorki
 
 


itt az éjszakai brigád Kép Kép hahó, ébren van még valaki?? Kép Kép
talira nem megyünk, majd legközelebb. bocsi. de jó időt jósoltam egész délután holnapra Kép mi is sétálunk majd nagyokat.

Dorki, szerelőt nem tudunk Kép apa azt mondja, általában a képcső romlik el, és azt nem nagyon javítják Kép kaka-ügy Kép ma jó idő volt a játszóhoz Kép én is sajnáltam, hogy nem lehetek itthon. viszont apa egész délután vitte a csajt, így csak én maradtam ki a jóból, ők nem Kép

Kriszti, ez aztán megtervezett utazás volt Kép ügyesen lefoglaltad a csajt Kép mi a repülőn csináltuk ezt. új könyv és új játék volt kéznél, no, abban gyönyörködött egy darabig Kép anyós 4 napot volt itt. elég is volt. gondolom, most Erdély után te sem vágysz rá. bár azt nem tudom, mennyit voltatok nála????

Zsuzsi, cég építi. max cityről hallani sem akarok, apa azóta az ottani méregdrága parkettáról álmodozik, és ötletel, hogyan gazdálkodjuk ki azt a párszázezret Kép (mi az nekünk???!!!) én meg rángatom le a földre Kép nem túl hálás feladat. remélem, holnapra elmúlik ez a vágy, és nem jön rögtön a helyébe másik Kép Kép

a cnn-en most mondanak ítéletet a Michael Jackson-ra, húúú, rohanok is... ez érdekel...

panu
panu
 
 


Sziasztok!

Bori! Küldöm a számom mindjárt! Akkor az állomáson találkozunk, én nem viszek kocsit, csak a kendőt.

Dorki! Hááát, nem találom a számod, de mindegy, ha Borinak megvan.

Panu! A nolon már fenn van magyarul is, érdekes, mert az MTI-n még nem... Azt hittem, ők a legnaprakészebbek. Felmentették minden vád alól...
Fulescsacsi
 


Boriiiiiii!

Nem küldtél számot!

Dorki, a tiéd megtaláltam, ha mégsem futnánk össze Borival.
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

Jó talizást a talizóknak! Ma nagyon jó kis időt fogtatok ki.

Panu,
találtál már bölcsit Lizinek? Ha igen, akkor hallottak alapján kerested, vagy körzet alapján? Feltétel volt (a bölcsibe való felvételhez), hogy Te dolgozzál? Mi is gondolkodóban vagyunk egy félnaposon, de Én nem mennék vissza dolgozni, hanem nyelvtanulást folytatnék. Csak Én még nem érdeklődtem sehol. Vagy lehet, hogy már le is csúsztam az egészről? Hát most magáért a házépítési herce - húrcáért nem irigyellek..majd utána.

Zsuzsi,
akkor azt hiszem nekünk is befigyel egy programnak nyárra a tropicarium. Hát, ha Fancsi marad ilyen szőke, akkor kergetheted majd az udvarlókat.

Valaki esetleg nem tudna ajánlani, kipróbált jó kis kirándulóhelyet? Olyan jövős-menőst, babásoknak valót.

Kriszti,
az idővel, akkor nem volt szerencsétek. Amikor Mi voltunk utoljára, a hegyekben laktunk faházban, reggel hideg párás időre ébredtünk, de napközben meg tikkasztó meleg lett. Ha Erdélyre gondolok, akkor mindig a gyermekkorom jut eszembe, mert egypárszor ott "nyaralt" az egész nagy családunk. Bár rokoni szálak nem kötnek oda minket, csak a táj szépsége. Emlékszem kocsi konvojban ment az egész family. A határon való átkeléstől mindig féltem, mert nem voltak valami barátságosak a magyarokkal. Sőt. Remélem Bogimnak is át, tudjuk majd adni az ilyen nagy közös családi nyaralások élményét. Bár már most, nehezen tud összejönni a nagycsalád egypár órára, nemhogy akár egy egész hétre....

Dorki,
kaki, hát nekem is volt hasonlóban részem mostanába (pelus nélkül volt a csaj), de nálunk annyival jobb volt a helyzet, hogy az csak kisdolog volt. És a drágám már csak utána szólt, hogy anya, miután lepisilte a nagyágyat, meg a kedvenc alvó plüssét (persze alvás előtt).

Többiek merre vagytok?

Ági
kamagi
 
 


Na,hazajöttünk a játszóterezésből,nagyon jól éreztük magunkat,Eszter már a buszon hazafelé kidőlt.Még szerencse,hogy pont a ház előtt rak le minket.
Naggggyon meleg volt!Asszem lefekszem én is,remélem nem most akar jönni a mosógépszerelő!!

Dorki,
gondolom Niki is elaludt a mamáéknál!Ha lesz egy kis időd,teszel majd fel képeket?Örülök, hogy megismertelek TiteketKép

Eszter,
Ti hogy bírtátok a vonatot hazafelé??Gyerkőc futkározott folyamatosan,megint kipróbálta az összes széketKép
Szabolcs tüneményes volt,főleg amikor az állomáson sapkával az arcán kacagott!!
Én Eszterem emlegetett már Titeket.

Sziasztok,

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Sziasztok!

Mi is hazaértünk, "kisfijjjú" már alszik, mint a bunda. Hazafelé is nagyon édi volt a gyerekem, először végigböngészte a tárcámat, aztán az ölembe ült, és megbeszéltük, mi minden van odakint, aztán énekeltünk, meg mondókáztunk. (Végre ő is kezdi a mutogatós mondókákat mutogatni, meg kéri, hogy csináljam az ő kezével, eddig csak a csip-csip csókában önállóskodott Kép ). Már éppen elbóbiskolt volna, ezért beraktam a kendőbe, hogy úgy aludjon el, de közben megérkeztünk, és nem aludt el. A metrón sem, és aztán már hazáig ébren volt, csak most aludt be fél kettő körül. Hattól ébren van, hát jól bírta a srác Kép. Egyáltalán nem nyűgösködött, evett almát, ivott gyümölcslét, dumált, vizsgálta a világot nagy komolyan, ahogy szokta.

Lányok, szuper hely ez a Göd, én alig várom, hogy megint menjünk! Köszi, hogy megmutattátok! nagyon jó volt ez a délelőtt, és Szabolcs nem hozta a szokásos délelőtt formáját, sokkal kevesebbet nyűgösködött, mint máskor, ha délelőtt megyünk valahová, még a rettentő horzsolásai sem viselték meg igazán. Boriék élőben is olyan klassz fejek, mint írásban Kép, Dorkiékat meg már nem kell bemutatni Kép.

Bori! Azért a számod majd küldd el most már Kép Kép Kép .

Dorki! Majd meséld el, hogy tetszettek a zenék!
Fulescsacsi
 


Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk. Irigy vagyok a ma délelőttért, de holnap vizsgázom, úgyhogy nem lett volna jó. Viszont utána már csak házidolik vannak, mi is újra benne leszünk minden jóban.

Most nagyon lemaradtam az olvasással. Épp pakolgatok, mert apa most telefonozott, hogy 8 előtt biztos nem ér haza, így bemegyünk Pestre és a Papa elviszi a Marcit a Dédihez, hogy anya tudjon egy kicsit tanulni. Bent is alszunk, mert felesleges lenne estére haza autózni, amikor reggel indulhatnánk vissza. Holnap is a Papa lesz a Marcival amíg vizsgázom, igazi kis munkaerő apukám munkahelyén. Az egész cég körülötte ugrál amikor ott van. Szerintem örülnek, hogy egy kicsit lazíthatnak, meg hát azért a Marci is tényleg tud kis tünemény lenni!

Na, ébresztő van. Eszünk, mert az alvás előtt elmaradt, és indulunk is. Holnap este viszont ha törik-ha szakad ide fogok ülni, mindent végig olvasok és írok egy kisregényt. (Na jó a kisregény csak vicc volt.)

Remélem addigra láthatók lesznek a tali képek. Már Boriékra is nagyon kíváncsi vagyok.

Sziasztok,

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


sziasztok!
már kora du. írtam, aztán mégsem tudtam elküldeni, mert mire azt tettem volna, felébredtek egymás után a kölkök. itt volt az unokatesóm a 2 éves lányával.

Fcs, az általad látott MTI nem az, amit mi látunk a munkahelyen, amire a rádió előfizetett, amit te látsz, az egy megszűrt internetre feltett gyengített, szűkített változat.

Ági, a bölcsinél azt hiszem feltétel, hogy dolgozzál, de az is lehet, hogy bölcsinként változik. mi most tétovázunk, mert itt Budapesten kellene a bölcsi, amit lehet kérni munkahely szerint is. nos, én a 8. kerületben dolgozok, a Nemzeti Múzeum mellett, de ide nem akarom beráncigálni a gyerkőcöt. apa a 11. kerületben dolgozik, ami nagyon klassz (most is itt lakunk), de a cég költözik az ősszel Budafokra a Campona mellé, új székházat építenek, nem tudjuk mikor lesz készen, és így nem tudom, hova írassam be. csak halasztgatom egyre-másra.

Brigi, drukkolok Kép Marci tényleg tünemény, ellentétben az én csajommal, aki csak néha tud az lenni, de én így is imádom Kép

az én csajom ma nemhogy tünemény nem volt, hanem kibírhatatlan volt egyszerűen. én nem tudom, mi van vele Kép hisztis, rosszkedvű, bújós, ment du. a hasa. meglepő módon ma a játszóra nem akrt bemenni, pedig nagy elánnal robogott arrafelé, aztán már csak az ölemben volt hajlandó bemenni és csak percekkel később játszott az unszolásomra. délután, kora este már olyannyira hiszti volt, hogy minden nem-re illetve igazgatásra a földhöz verte magát, másfél óra múlva már nem tudtam, hogy sírjak, vagy ordítsak, végül is sikerült nyugiban maradni, a játszótérről még úgy vonszoltam el, aztán meg hazáig, ami több száz méter és forgalmas főúton is át kell menni, jött rendesen mellettem, én meg toltam a kocsiját. egészen meglepett.
na, de nem nyekergek tovább, majd jobb lesz holnap. fogjuk a fogára Kép Kép jönnek a szemfogak, csücske kint már egy hete legalább.

autó csak csütörtökön lesz, most ígérték meg. lakásszerződést pénteken kell aláírni. parketta probléma elásva. ezek voltak a jó hírek. ja, és apának ma van a szülinapja Kép de még mindig szemtelenül fiatal Kép Kép

panu
panu
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: