Új privát üzeneted érkezett!

Tündi!

Gyere gyorsan azzal a jó hírrel, mert indulnom kellene már a dokihoz! De úgyis megvárlak!

Henci
henci

Nem tudom hogy tudtátok-e, de ha a jobb egérre kattintva frissitetek (és nem az ikonsoron keresztul), akkor tenyleg frissul az oldal, es nem a fooldalra ugrik vissza.

Tündi, merre vagy? Két variációt tudok elképezelni, vagy együtt örültök pároddal, és nem is jössz a net közelébe, vagy teljesen el vagy keseredve, és azért nem jössz. Remélem hogy az első igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
szdorka

Nem tudom hogy tudtátok-e, de ha a jobb egérre kattintva frissitetek (és nem az ikonsoron keresztul), akkor tenyleg frissul az oldal, es nem a fooldalra ugrik vissza.

Tündi, merre vagy? Két variációt tudok elképezelni, vagy együtt örültök pároddal, és nem is jössz a net közelébe, vagy teljesen el vagy keseredve, és azért nem jössz. Remélem hogy az első igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
szdorka

Már nem bírok magammal izgalmamban!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tüdike Kép
Már nincs egy körmöm se, mind lerágtam Kép
Nagyon várom a híreket Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Tündi!
Mi már nagyon várjuk az eredményt! És tényleg nagyon szorítunk!
pilis

Sziasztok!

Most ruccantam ide. Mi is próbálkozunk a párommal, én 26 vagyok, tavaly decemberben volt egy vetélésem mqszeres befejezéssel, és most lendültünk bele a projektbe. Most progeszteront szedek a 17. naptól, és ma vagyok a 25. napon úgyhogy nemsokára jöhet a teszt. Van valaki, aki szed(ett) progeszteront? mennyire annak a tüneteit érzem, mert mosatnában, állandóan úgy nézek ki mint egy füves, progi után egy órával ájulás közeli szédelgés, és egész nap alattomosan szédelgek, de csak kicsit. Lehet, hogy ez mellékhatás és szólni kellen az orvosnak? Mondjuk a mellem is érzékeny olyannyira, hogy ma éjszaka emiatt kínlódtam az elelvással, de ezt is az Utrónak tudom be. Majd a teszt mutatja, hogy mizu, addig csak titkon bizakodom.

Mi ez a Jónás napi boszorkányság, és hogyan/hol lehet kiszámolni!
Bocs, hogy így betorpantam, de úgy tqnik tök jó a banda ;-)

Judit

tjuca

TÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNNNNNDDDDDDDDDDIIIIIIIIIIII!!!!
Kinga79

Én képtelen vagyok dolgozni.KépKépPercenként frissítek!Kép

TESSÉK MÁR ÍRNI NEKÜNK!!!

Jófi
jófi

Szia Tjuca!

Remélhetőleg nem maradsz sokáig!!! Kép

A Jónás napok kiszámolásához vagy egy horoszkóphoz értő ember kell (es sokkal biztosabb szerintem), vagy pedig az Astro.com oldalon van egy táblicsku hozzá (sajna most pontosan nem tudom hogy melyik az, de ha kell akkor utánanézek valamikor)

Kép
szdorka

TjucaKép
Én használtam utrot.
Te tablettát kaptál? Én hüvelykúpot használtam és ettől nem lett semmi bajom.
Ha most nem jön össze (amit azért jó lenne elkerülni), akkor legközelebb kérd meg a dokidat, hogy inkább kúpot írjon ki, mint tablettát. Ez kevésbé viseli meg a szervezetet, májat, gyomrot...
Drukkolok a teszthez!
Stella

Kép
stella9

Megnéztem:tegnap Tündi 9.13-kor írt először. Már itt kéne lennie!!

És Stella is szokott reggel írni, és ő sincs még itt.Szerintem ő tud valamit KépKépKépKépKépKép

Húhaaa, de izgi!
jófi

Sziasztok!

Bocsi, nem tudtam előbb írni, mert főnököm ismerőse itt fénymásolt a hátam mögött, ráadásul sokat is beszél...

Na szóval nem került sor a tesztelésre, de még a hőmérésre sem. Mikor hazaértem, rózsaszín folt a betéten, úgyhogy akkor már tudtam Kép Reggel meg is jött rendesen. Annak örülök hogy nem éltem bele magam csak reménykedtem. Mit érzek és gondolok? Azt sem tudom hogy csalódott vagyok-e, hogy fáj-e, talán még nem is fogtam fel. Ki nem borultam, pedig egy nagy bőgés jót tenne. Este kicsit sírtam a párom vállán, de félek ez kevés volt. Most inkább keresem a pozitivumokat, és meg is találtam. Pl. végre vehettem be saridont, már nagyon lüktetett az agyam. Újra tehettem egy pipát, és megnt egy hónappal közelebb kerültem a végéhez. És a legfontosabb: páromat nagyon megviselte hoyg megjött. Amikor hazajött csak rámnézett, kérdezte hoyg mért vagyok szomorú. Én meg visszakérdeztem hoyg szerinted? ÉS rögtön tudta. Utána teljesen lehalkult a hangja, és csak anyit mondott többször, hoyg nem érti. Majd elment zuhanyozni, és vacsi közben megkérdezte hoyg ez hogy lehet. Elmondtam. Újabb kérdés: nem gondoltam arra hoyg menjünk dokihoz? Mondom de igen, én már mondtam korábban is de te nem akartad. De akkor csak a prolaktin miatt mondta.
Mondom akkor megyünk augusztusban, előtte júliusban én elmegyek a dokimhoz vizsgálatra meg megbeszélni a dolgokat. Erre kérdezi hogy mért nem most? Mondom mert még nicns 1 éve hoyg próbálkozunk, és a nyaralás még esélyes lehet. Azt mondta rendben.
Emlékeztek, hoyg márciusban mit írtam? Azt hoyg ha látja a párom hogy nem jön össze, akkor talán rájön, hoyg dokihoz kell mennünk és ő fogja mondani Kép Hát így is lett, úgyhoyg megúsztam hoyg 2 hónap múlva az asztalra csapjak és csakazértis doki Kép
Szóval előre nézek csak, talán így még kibírom az elkövetkezendő időt.
Köszönöm mindenkinek hogy bíztatok bennem! Köszönöm hogy drukkoltatok! Azt hiszem mégiscsak buta voltam, mert délután már erősödött a fejfájásom, hisztis lettem itt az irodában, és írtam is a hét elején hogy hosszabb ciklusaim lesznek, csak nem figyeltem a jeleket eléggé Kép

Visszaolvasok gyorsan Kép

Tündi
Vendég

JófiKép
Én itt vagyok, csak egyszerre írtunk.
Tényleg tudok valamit, de nem fogok pletykálni!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Látom mindenki a mai nap hősnőjére vár!

TÜNDI!
Nézd! Csak neked gyártottam éjszaka saját, személyre szabott zebrát! Légyszi gyere vedd át!

Kép

Tjuca!
Szia!

Lányok!
Nagyon szépen köszönöm a szavazatokat! Hát még a dícsérő szavakat! Alig fértem a gép elé a dagadó keblek miatt!

Jónásra kíváncsi lennék én is. Milyen a hatékonysága? Mindkét fél adatai kellenek? Vagy csak asszonyságé?

TÜNDI!

Szdorka!
Köszi a jobb egérgombos tippet!

Pockos lányok!
Nagyon szép gömböceitek vannak!
Kicsit irigykedem is, bár őszintén bevallom a baba miatt inkább. Ha lehetne választani inkább szülnék egymás után 3*, mint a kilenc hónap egyszer, de azért az is szép időszak!
Ügyesen!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Tündi, nagyon sajnálom! Viszont lehet hogy ez kellett ahhoz, hogy a párod végre elmenjen veled dokihoz, és gondolom igy most egy kő azért leesett a szívedről. Jön a nyár, a pihenés ideje, lehet hogy a babó még azelőtt összejön, hogy orvoshoz mennétek, vagy pedig ha mégis eljuttok az orvosig, akkor lehet hogy pillanatok alatt megtalálnak egy apró dolgot ami a bibit okozza, és aztán elsőre összejön a baba!
Drukkolok neked továbbra is, és ne keseredj el, azt nem szabad!!!!!
Én nagyon örülök neki, hogy soha nem voltam még teljesen összetörve egy mensi miatt. Előre kell nézni, a babó tudta, hogy még nem kell jönnie (ezért vagy azért), és egyszer úgyis jönni fog. Ezért nem szabad elrontani egyetlen napunkat sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
szdorka

Tündi!
Ez ám egy voodoo zebra! Szereti a tavaszt! Mert a gyártó, mármint én, szintén tavaszi! Március 21 megteszi? A kosok jó fejek!

Puszi!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Drága Tündike Kép
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem sikerült Kép
Ezt küldöm vígasztalásként
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

TündiKép
Nagyon örülök annak, hogy így alakultak otthon a dolgok!
Szóval akkor augusztusban doki? Végre kiderülhet valami és léphettek tovább.
Én ennek örülök! Igazad van, újabb pipa és újabb lépés a cél felé!
Stella

Kép
stella9

Jaj, Tündi, annyira sajnálom!Kép Pedig most úgy hittem benne! Szerintem azért lehet, hogy érdemes kisírni magad este, és aztán előre az új hónapért! Az meg nagyon jó, hogy most már a párod is hajlandó dokihoz menni!Kép

Lányok,
köszi a dicséretet pocakügyben!Kép

Drukkok mindenkinek mennek továbbra is!

Kóbor
kóbor

Tündi,
sajnálom Kép De nagyon örülök neki, hogy végre a férjed is eljutott a dokihoz menés gondolatához!!!Kép Ez jó hír!!!Lehet, hogy mi is kicsit belehergeltünk a teszteléses dologba. Lelkiismeretfurdalásom van, és örülök, hogy nem borultál ki!!!

Hidd el, Te is benne leszel a nyári zebrások között!!!!KépKépKépKép

Ezt Neked küldöm:
Kép

Jófi
jófi

Tündi!

Nem tudom, mit mondhatnék, hogy könnyebb legyen most neked...KépKépKép Ennyire igazságtalan hogy lehet az élet? Fel a fejjel, mert mást nem tehetünk. Csak előre nézni!!! Úgy látszik a te tökmagod is márciusban akar születni, nem abban a csúnya februárban. Sokkal jobb lesz neki, meglátod, meg neked is!!! Hiába határoztátok el, hogy felkeresitek az orvost, már nem lesz rá szükségetek!!!Kép

Sírd ki magad, megkönnyebbülsz majd... Tapasztalat...KépKép

Puszikálgatlak!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tündi
Sajnálom. Büszke vagyok rád, hogy tartod magad. Sok sok vigasztaló puszit küldök. Én már látom is ennek a pozitív oldalát, hogy ebből is látszik a férjed mennyire szeretne egy babót és hogy bármi hajlandó e cél érdekében (pl. dokihoz menni), ami nagy szó egy férfinélKép
Kitartás

Adriana
Neked is azt mondom csak nem szabad elkeseredniKép

Narco
Izgatottan várom a délután 3 órát veled. Ne izgulj!!! Minden rendben lesz!
Kép
Virag2

Tündi Kép
Sajnálom Kép, de annak nagyon örülök, hogy a férjed ilyen kooperatív lett. Augusztusban kiderül minden, reméljük leginkább az, hogy semmi gond nincs, csak egyszerűen eddig nem sikerült.
Remélem nyaralni valami jó hideg helyre mentek, hogy ki se bújjatok az ágyból Kép

Wish

wish

Megnéztem az Astro.com-ot.

Ha a főoldalra léptek, akkor bal oldalon válasszátok a FREE REPORTS-ot, aztán középen lent az EXTENDED CHART SELECTION-t.
Balra fent kattintás az ASTRODIENST SPECIAL-ra, aztán alatta a listából ki kell választani a LUNAR PHASES FERTILITY CALENDAR-t.
Aztán csak CLICK HERE, és már mutatja is a táblát.
A piros vonallal jelzett időszak a Jónás időszak, bár ez itt elég tág, ugyanis nekem aki csinálta, ő kb. egy 10 órás intervallumot adott meg. A nap amit ő megadott az szinte mindig az Astro altal megadott legutolso napra esik. A piros vonalak tetejen latszodik egy fiu/lany jel is, elmeletileg akkor olyan nemu gyerek fogantatasara van esely.
Az adatokat is be kell valamikor irni, de mivel en mar regisztralt vagyok, ezert azt nem tudom megnezni, hogy egy uj ember hogyan tud bejutni, de biztos nem lehet túl bonyolult

Kép
szdorka

Tündi!
Azt én értem, hoyg te nem élzed bele magad, de én igen Kép.
Annyira vártem a válaszodat, és hoyg poziítv legyen.

Bocs, de most nem tudok az idegtől többet írni. Kép

Kép
narco

Bocsánat, hogy betolakodom ide, de nagyon kíváncsi voltam Tündire.
Sajnálom. Kép
Viszont az fantasztikus, hogy a párod hogyan állt hozzá. Emlékszem én is, hogy írtad, hogy majd az asztalra csapsz. Kép
Változnak az idők. Egyébként már simán mondhatnád a dokinak, hogy 1 éve próbálkoztok, 1-2 hónap ide vagy oda már igazán nem számít, de ti előbbre lennétek már egy pár hónappal.

Kép

Kép
pkagi

Unique
Jó a kép a profilodban, gyönyörűek az ebek! Örülök hogy elmentetek a Kaáliba, jó helyen vagytok! Drukkolok hogy minden vizsgálat jó eredményt hozzon!

Dorka
Akkor remélem elkaptátok időben azt a petét! Drukkolok! Kép

Adriana
Nagyon érdekes amit írtál, én sem hiszek a véletlenekben! Hajrá ebben a ciklusban!

Berni
Hogy sikerült a teszted? Drukkolok nagyon!

Kóbor
Tényleg hatalmas a pocid! Nagyon szép! Kép

Babus
Sajnálom, hogy rácáfoltam a megérzésedre!

Wish
Tudsz adni nekem egy telefonszámot cérnabevarrás ügyileg? Szembe irodába a lombikos hölgyet érdekelné. Köszönöm szépen!
Én remélem hogy kiderül hogy nincs peteérésem és kapok clostyt és jöhetnek az ikrek! Kép Jó meleg helyre megyünk nyaralni Kép

Doris
Én is akarok kétfelé szaladni! Kép Talán csak ezért kell várnom, talán csak ezért kell majd dokihoz mennünk, hoyg összejöjjenek az ikrek, akikre nagyon vágyom!

Kinga
Drukkolok a mai dokihoz! Kép

Jófi
Érdekesen egybeesnek nálad ezek a jóslás féle dolgok, ígéretesek nagyon!
A páromnak is kicsit össze kellett törnie ehhez a döntéshez sajnos. Szeretettel és türelemmel mindent el lehet nála érni, talán megértitek most már, mért nem akartam erőltetni eddig a vizsgálatokat. Köszönöm a pandákat, el vagyok olvadva tőlük! Amúgy nagyon szerencsés maci ez a panda! Ekkora állat és olyan ici-pici macika jön ki belőle Kép
Nem ti lovaltatok bele a döntésbe, ne legyen lelkiismeret furdalásod! Ráadásul sor sem került rá. Hiába, nekem elég enynit tenni, hogy kitűzöm a tesztelés napját, és máris megjön. Hátha ez még a hasznomra is válik egyszer...

Tjuca
Üdv itt, sok sikert kívánok neked a projecthez!

Stellácska
Tényleg megvárlak ezzel a júliussal! Kép De te ne várjál rám semmiképpen, jó? Kép Csak előre a cél felé!

Eszti
Átveszem a zebrát köszönettel, de egyenlőre még elengedem a karámban, hadd játsszon a többiekkel Kép Nagyon ügyes vagy!
Amúgy nekem ha már decemberben akarna megszületni az is tök jó lenne, mindegy hoyg mikor csak örülnék, ha minket is kiválasztana egy baba Babaországban.

Visszaolvastam, és komolyan mondom, teljesen elképedtem, hoyg mennyire drágák vagytok, hogy reggel óta mennyire izgultatok értem, és ez olyan hihetetlen jól esett, hogy szavakba nem tudom önteni. Ti vagytok a második családom!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szeretlek benneteket!
Köszönöm a vígasztalásokat is, képeket, meg mindent! Most tényleg nem vagyok elszontyolodva, mert ennek valamiért így kell lennie!
Csak még aynit, hoyg a páromnak mondtam este hogy haragszom a Jézuskára. Mért nem érti meg, hoyg a sok macigyerekek nem azért vannak nekünk mert nem akarnánk igazit Kép Erre persze nevetett Kép

Na, hozok táblát Kép

Tündi
Vendég

Ági
A dokim tudja mikor kezdtünk próbálkozni, nem tudnék neki hazudni. Meg nyaralás előtt nem akarok elmenni, mert mi van ha éppen akkora esne valami vizsgálat? Enne a fene, hogy nem tudok elmenni. Nyaralás alatt meg nem ezen akarok idegeskedni, hanem ki akarok kapcsolódni, és azután tényleg bármire hajlandó vagyok! Kép

Tündi
Vendég

Tündi!
Szegénykém!Emlékszel én írtam pár hónapja, hogy nem szabad eröltetni a Párunknál a vizsgálatot, mert eljön az idö, mikor Ök akarják, így volt ez Nálunk is és én is úgy örültem, hogy Neki jutott eszébe, nem kellett semmit eröltetnem, nem érezte kényszernek!KépSöt, amikor megkapta a kíváló eredményt, napokig madarat lehetett vele fogatni, olyan aranyos voltKép!
Milyen igazad van, hogy 1 hónappal közelebb kerülünk menzikor a célhoz, erre még nem is gondoltam, majd emlékezni fogok, ha itt lesz az idejeKép!!!!

Kinga
Kinga79

Köszi szépen Szdorka!

Bár asszem, nekem gyökeresen fel kellene forgatnom a ciklusomat az asztrológia alapján:-( Majd meglátjuk, lehet enélkül is összejön a baba, ha meg nem még mindig jöhet a boszorkányság:-)

Tündi!

Ne keseredj el, az orvos majd megmondja, hogy mi lehet a baj. Csak egy aprócsperQ kérdés? Progeszteronszinteddel minden rendben van? Nekem mint említettem volt egy vetélésem, de elQtte gyanúsan mindig késve jött piros, és nagyon fájt. Ne adjátok fel, nagy levegQ, és anélkül próbáljatok meg nyaralni, hogy ez lenne a fQ téma, tudom, hogy nehéz, de szorítok, hogy sikerüljön!

Stella! Köszi a tanácsot, megfogadom. A hüvelykúppal egyetlen pici dolog van, a napi háromnál a középsQ munkahelyi kivitelezése, de biztosan erre is van megoldás, legalább otthon henyélhetnék egy kicsit ;-)

Juca

tjuca

Kép
Kép

Nárcisz
Kép Nyugodj meg, biztos megvan az az államvizsga!
Vendég

TündiKép
Nem akartam, hogy megvárj!!! Mikor is mentek nyaralni? Biztos nagyon jó lesz és ki tudja hányan jöttök haza!!
Mi is nyaralás után mentünk dokihoz, pont azért amiért te is így döntöttél.

Nem mondom jól jönne egy kis protekció a Babamenyországban! Jönni fognak a mieink is, csak bízni kell!
(Ilyenkor magamat is bíztatom, mert rám is rám fér!)
Pusza
Stella

Kép
stella9

Juca
Januári vérvételem alapján a progim nagyon jó! 56 egész valamennyi.

Kinga
Minden rosszban tényleg van valami jó is, csak néha nehéz megtalálni. De nem lehetetlen, mert azok nincsenek, csakúgy mint a véletlenek Kép

Asszem mindjárt jön a mai 2. saridon... utálom ezt a rossz időt meg hidegfrontot.

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Hová menetek nyaralni?
És most mindenkire kíváncsi vagyok...

Kép
narco

TündiKép
Pedig annyira reménykedtem... Kép, de legalább a férjed eljutott odáig, hogy elfogadja azt, hogy szükség lehet egy kivizsgálásra. Szóval, most elmentek dokihoz Kép, aztán nyaralni Kép és jövő tavasszal nézd mit hoz a gólya:Kép
És sírd ki magad nyugodtan.

Szeszi
Én sajna nem tudok dokit ajánlani. Ennél a dokinál még nem jártam, de már egy jó ideje talonba van a száma. Kép Õ a Szt. Imrében dolgozik. Eddig a Jánosba jártam, de ott nem volt saját dokim, viszont ott az osztályon dolgozók rendelési ideje kb. két hetes turnusokban változik.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Tundi,
sajanlom, hogy igy alakult, de annak nagyon orulok, hogy nem emeszted magad emiatt. En is a marcius 21-re szavazok, en nagyon hiszek az ilyen megerzesekben!!! Es addigra odaer a teszt is. Lehet, hogy kicsit keson kuldtem el es ezen megsertodtek Babaorszag lakoi, hogy elbagatellizaljuk a dolgot? Kép

Judyt,
oriasiak a babaid, ez valami rekordkiserletnek tunik!!! Ekkora ikrekrol en nem hallottam meg. Hogy birsz veluk? Milyen furcsa lehet nekik odabent. Igy, hogy ugyesen behelyezkedtek, megprobalkoztok a sima szulessel?

Narco,
mi lett a vizsgaddal? Vagy nem olvastam vissza?

Judit,
hogy vagy? Betongolyod? Nem zavar am, ha beelozol, nehogy megijedj! En tenyleg nem szandekozom 22-e elott szulni, de ezt ugyis Mate donti majd el, hogy megfelel-e neki ez a verzio? Kép

Vanda
vanda72

Ha megnézitek a táblát, csak olyanok pocakosak, akik már 2004-ben kezdtek próbálkozni! Pedig már június van!!!
Nem kellene lassan bennünket is átkeresztelni? A "babaprojekt előtt állók" már lehet hogy nem nagyon igaz a társaságra ahogy elnézem...

Mi sehova sem megyünk, legfeljebb a Balcsira. Egyrészt építkezünk, igy pénz sincs nagyon, másrészt az utóbbi 1 évben 2 nagy utazáson is voltunk, igy végképp nincs keret egy újabbra.
De ha esetleg úgy jönne össze, akkor novemberben lehet hogy kimegyünk Amerikába, ugyanis nekem 10 éves osztálytalálkozóm lesz kint, és oda jó lenne elmenni Kép

Kép
szdorka

TündiKép
Cérnabeültetéses szám:
Yamamoto Intézet 1/281-30-35. Bővebb info: www.yamamoto.hu

Kép
stella9

Sziasztok!

Még egy kérés, felvesztek engem is a táblára? um május 15. Gyakorlatilag kisebb megszakításokkal tavaly augusztus óta próbálkozunk, de közbejött a vetélés.

Nyaralás: még nem tudjuk, de ha van valakinek jó ötlete fQ célpont Magyarország, inkább kelet, de jöhet nyugat is :-) alényeg, hogy augusztusban nyaralás leszKép

Juca

tjuca

Olyan rossz idő van, hogy készítettem magamnak egy nagy adag forró habos kakaót Kép

Majcsi, kihez mész? Én is Szent Imrés akarok majd lenni, illetve 2 dokinál már voltam is onnan, és még van egy 3. talonban, akit ajánlottak.

Kép
szdorka

Dorka,

én már írtam korábban, hogy hamarosan új neve lesz a topicnak:

2006. tavaszi, babaprojektelőttállókidetopic babák topicja"

KépKépKépKépKépKépKépKép

Jaj, annyi itt most az info, egyszerűen képtelenség követni Kép

Narco,
nyugi mindne rendben lesz!3kor virtuálisan koccintunk majd a sikeres vizsgádra!!Kép

Adriana,
ugye Te írtad a babakönyves storyt?Véletlenek nincsenek, úgyhogy jól jegyezd meg azt a dátumot!

Vanda,Judit,
már úgy izgulok Miattatok!Nemsokára jönnek az újabb babás híradók!!!Kép

Majcsi,
szülőknek mikor mesélitek el?És hogy vagy?Hányinger ilyesmi?

Húú milyen sokan fogunk egyszerre izgulni most hó ciklus végén!!Lezs ám itt nagy zebracsorda invázióóóóóóó!!!Csak bírja majd Tündi szuflával.KépKép

Kinga,
kíváncsian várom mit mond a doki!Vannak újabb Brúnó fotók?Hogy vislekedik a négylábú gyerkőc?Kép

Unique,
ugye Te tettél fel fotót két huskyval (ugye huskyk?) Olyan szépek!Hogy bírják nyáron a nagy meleget?

na majd még folyt köv. kéne már dóóóógozni is.fújfújfújKépKépKép

Jófi
jófi

Lányok,
vasárnap lesz egyik barátnőm kislányának a keresztelője.most féléves a lányka.Szerintetek mit vigyünk ajándékba?

Nyaralás: nálunk is augusztus a szabi hónapja. hegyek közé, tó patjára megyünk KépKép

Kép
jófi

Nárcisz Kép
Ne aggódj, minden rendben lesz a vizsgáddal!

Adriana Kép
Nagyon édes amit írtál, szerintem nem véletlen!
Drukkolok, hogy a tudatalattidnak igaza legyen Kép

Unique Kép
Örülök, hogy ilyen pozitívan látod a dolgokat Kép
A Kaalaiban biztos szerencsével jártok Kép

Kóbor Kép
Hű! Tényleg hatalmas a pocid Kép
A lánykádnak jobbulást!

Kinga Kép
Bizony már iskolás nagylányom van Kép Olyan hihetetlen!
Szorítok estére Kép

Jófi Kép
Tényleg rengeteg az infó Kép

Annácska

annácska

Juca
Hányadik ciklusnapon vagy ma? Hány éves vagy? Most mikor kezdtétek a próbálkozást (vetélés után)? Hány naposak a ciklusaid? Szóval a hiányzó adatok a táblába Kép
GYertek Orfüre, Pécsre, itt többen zebrásodtak az elmúlt hónapokban Kép

Stella Kép
Tudom hogy nem akartad, így jött ki Kép Júli 21-én indulunk nyaralni 2 hétre. Szabin már július 18-tól leszek aug.5-ig, aug. 8-án jövök majd először melózni. Addigra te vársz a jó hírekkel, remélem Kép Köszi az elérhetőséget!

Majcsi
Jó a stori, csak a sorrend nem, előbb nyaralás aztán doki, aztán gólya Kép

Vanda Kép
Babaországban nem sértődnek meg a lakók, ott az egy szent hely,ott csak angyalkák és tündérkék laknak, akik testet akarnak ölteni a Földön, mert szeretetre vágynak, apaira meg anyaira Kép

Nárcisz
Mi Horvátországba megyünk, Dalmácia-Trogir a célpont. Még sosem voltam horváto-ban, nagyon várom Kép

Dorka
Én meg bekapcsoltam a hősugárzót, mert mindjárt megfagyok Kép A főnököm meg kész van tőle teljesen KépKépKép nem baj, legalább elvonul a saját irodájába, ott aztán klímázhat kedvére Kép

Jófi
Én birni fogom a zebraosztást, ez biztos! Kép

Na, nekem is mennem kéne dolgozni...

Tündi
Vendég

Jófi Kép
Ide mentek, vagy ezt csak kedvcsinálónak tetted fel? Gyönyörű ez a hely Kép

Nárcisz Kép
Én úgy tervezem, hogy a lombik után a teraszon nyaralok a nyugágyban, szorongatva a kétcsíkos tesztet. Ez most álmaim netovábbja Kép

Tündi Kép
Sok sikert Yamamotoékkal a kolleganődnek.
A fejfásodat sajnálom, nekem is szét akar hasadni Kép

wish

Nárcisz Kép
Mi sajna szinte biztos, hogy idén sem megyünk nyaralni.
Igaz muszály lenne legalább egy pár napot összehozni, hisz Annamarinak ez az utolsó szabad nyara Kép

Stella Kép
Hugyúti fertőzésre nincs valami csodateád?

Annácska

annácska

Szdorka Kép
Ha raksz e-mail címet a profilodba, akkor megírom és azt se bánnám, ha leírnád, hogy te kinél voltál és mi a tapasztalatod.

Jófi Kép
Szülőknek még nem mondtuk. Szeretném megvárni az első UH-t. A férjem mindenáron el szeretné mondani Kép már most, az én szüleimnek meg az ő tesójának, de eddig még sikerült visszatartanom.
Hányingerem nincs, de ez még nem jelent semmit. Túl jól érzem magam Kép és így teljesen hihetetlen az egész.

TündiKép
Horvátország szuper lesz, bár nekem egy kicsit meleg volt, de a vízben és közvetlenül a vízparton még OK. A tenger meg olyan szép tiszta.

Annácska
Amikor lakásfelújítást csináltunk mi se voltunk, de a végeredmény megérte. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi: sz_ dorina @ freestart.hu

Aztán majd megbeszéljük a dolgokat.. Kép

Más Szent Imrés nincs itt? Hátha tudunk még infokat cserélni. "Sajnos" a Szent Imrés topik mostanában már csak a kismamákkal van tele, ráadásul úgy pörög, hogy vagy követi valaki minden nap, vagy jobb ha el is felejti az egészet, igy azt már nem nagyon szoktam olvasni.

Kép
szdorka

Majcsi Kép
Még el sem mesélted, hogy hogy montad meg a férjednek Kép Vagy én maradtam le?
Mi sajnos a sok munka miatt nem tudunk elmenni sehová.

Annácska

annácska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?