Új privát üzeneted érkezett!

Stella, Jofi!
Ez a bizonytalansag a rossz. Kar, hogy az ember nem tudja pontosan mikor is kezdodik. Meg mindig kemeny, de fajas nincs.

Babus!
Elkuldened legyszi a kalinszky.judit@freemail.hu cimre ujra a levelet, mert nem jo a masik levelezom. Koszi!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok lányok!

Hű, de sokat írtatok, alig bírtam végigolvasni...Kép

Nicol, Babus!
Nagyon édik a minimanók! Gyönyörűek!!

Ezvicc, Mea!
Nagyon csinos kismamák vagytok, jó példái annak, hogy a várandósság alatt nem törvényszerű az elhízás.Ezvicc, amit a fenekedről mondtál, azon nagyot nevettem! Kép Egyébként egy ismerősöm ma töltötte be a 37. hetet, és reggel hívott, hogy már bent van a szülészeten, azóta meg is szült. Úgyhogy lehet, hogy hozzád is hamarosan
Kép

Tündi, nagyon drukkolok én is Neked +++++++++
Ezt kívánom, hogy végre teljesüljön:
Kép

Kivi!
Nagyon sajnálom Kép Úgy látszik, márciusi baba akar lenni...Kép

Majcsi!
Bevallom, kicsit irigykedve olvastam soraidat. Én is olyan szívesen újságolnék el egy ilyen hírt...

Nálam nincs semmi változás. Néha van egy kis rosszullét, de csak az éhségtől van. Sokat fáj a fejem, a cicieim is fájnak még, néha érzem a hasam alját, talán annak a jele, hogy meg fog jönni, ki tudja. Nagyon várom már, hogy teljen az idő, a hétvége sorsdöntő lesz.

Puszi mindenkinek, további szép Kép
Adriana

Kép

Kép
adriana

Judit
Szülésznődet vagy dokidat nem tudod megkérdezni erről a kemény pocakról? Vagy anyukádat? Valaki csak meg tudja mondani hogy ennek mekkora jelentősége van Kép Nagyon szoritok neked! Kép

Vanda
Talán már csak a te pozitiv teszted hiányzik nekem Kép Esetleg egy ilyet nem szereznél be és postáznád el nekem? Kép
neked is drukkolok hogy minden rendben legyen és ne kelljen már szaladgálnod sehová, csak szülni a H-ba Kép

Évi
Örülök hoyg elérted a dokidat, jó hogy nem emelted az adagot, nehoyg bajod legyen tőle. Jó lesz ez az elterelő hadművelet! Kép

Majcsi Kép
Ha pénteken tudsz menni talán már a szivecskéjét is látod dobogni Kép Asszem én sem mennék előbb UH-ra Kép Majd ird meg pontosan mikorra kaptál időpontot, nagyon kíváncsi vagyok rátok Kép

Nagyon szépen köszönöm mégegyszer a drukkokat, bízom benne hoyg megtört a varázs, és elkerül végleg a hétvégi menzimeghozó mumus Kép Az eddigi energiákból elraktároztam holnapra is, mert még szükségem lesz rá Kép

Tündi
Vendég

Judit
Szülésznődet vagy dokidat nem tudod megkérdezni erről a kemény pocakról? Vagy anyukádat? Valaki csak meg tudja mondani hogy ennek mekkora jelentősége van Kép Nagyon szoritok neked! Kép

Vanda
Talán már csak a te pozitiv teszted hiányzik nekem Kép Esetleg egy ilyet nem szereznél be és postáznád el nekem? Kép
neked is drukkolok hogy minden rendben legyen és ne kelljen már szaladgálnod sehová, csak szülni a H-ba Kép

Évi
Örülök hoyg elérted a dokidat, jó hogy nem emelted az adagot, nehoyg bajod legyen tőle. Jó lesz ez az elterelő hadművelet! Kép

Majcsi Kép
Ha pénteken tudsz menni talán már a szivecskéjét is látod dobogni Kép Asszem én sem mennék előbb UH-ra Kép Majd ird meg pontosan mikorra kaptál időpontot, nagyon kíváncsi vagyok rátok Kép

Nagyon szépen köszönöm mégegyszer a drukkokat, bízom benne hoyg megtört a varázs, és elkerül végleg a hétvégi menzimeghozó mumus Kép Az eddigi energiákból elraktároztam holnapra is, mert még szükségem lesz rá Kép

Tündi
Vendég

Judit

Vanda

Évi

Majcsi Kép

Tündi
Vendég

Bocsánat, nem tudom mért ment el 3-szor az üzim. Kicsit lassú volt az oldal Kép

Adriana Kép
Küldök neked "hétvégi menzimeghozó mumus" űző energiát Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tündi
Vendég

Babus!

Hálás köszönet a sok javaslatért. Szombaton kaptam a barátomtól Urtica Urenst. Azóta szedem, remélem használni is fog. Sajnos eddig nagy változást nem láttam tőle. A fejéssel is próbálkozom, de csak délelőtt tudok fejni, délután már nincs elég tejem, csak annyi amennyi Vivinek kell. Délelőtt elég 1 ciciből etetnem és megeszik 90-110 g-ot is, de délután már mind a kettőt kiüríti egy kajálásnál, hogy összejöjjön a 80 g. Este meg már örülök ha 50 g összejön, persze ettől éhes marad. A teát is ki akarom próbálni, ha a bogyókat abbahagytam. Vagy lehet a kettőt egymás mellett is használni?

Majcsi!
Szupi lehetett a bejelentés! Ezek olyan megható pillanatok. Szerintem amíg élünk nem felejtjük el. Kép

Mindenkinek kívánom, hogy egyszer élje át!

Adriana!
Veled még itt nem találkoztam, olyan ritkán tudok jönni, de drukkolok neked is Tündi mellett!

Nicol

Kép
nicol

Nicol
Írtam neked emilt Kép

Lassan befejezem a munkát mára és indulok haza!

Szép estét kívánok mindenkinek!

Puszi

Tündi
Vendég

Tundi!
Hivtam az elobb a szulesznomet, de O is csak azt tudta mondani, ebbol barmi lehet. Gyakorol a meh, vagy micsoda Kép Azt mondta figyeljem, es ha jonnek fajasok is, es rendszeresek, akkor hivjam. Hat nem izgulok. Mostam 3geppel, teregettem. Aztan mindig ledolok egy kicsit. Jelentkezem, ha kis Atti indulni akar Kép Parom is keszenletben van. Mekkora poen lenne, ha meg tul is hordanam Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Nicol
Én egyszerre iszom a Fitolac és Lactoherb teát is és közben szedem a homeós bogyót is.
Nyugodtan használhatod te is!Kép

Judit
Kép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok lányok!Kép

Nem volt időm még mindig visszaolvasni, bocsánat mindenkitől.
Megprólálok felrakni képeket a lánykákról.

10 percesen

Kép

bgy

TündiKép

Most láttam milyen szupi a táblázat... Söt azt is, hogy most nagyon izgulhatok érted!!! Kép
Itt nem mérik le a babákat, szóval fogalmam sincs hány cm-rel születtek. Az tuti, hogy az 50-es ruhák jók rájuk.Kép
Drukkolok!

Gyöngyi

bgy

Gyöngyi!Kép

Nagyon édikék a lánykáidKép
Még egyszer gratulálok hozzájuk!!!!Kép

Mea
mea

Tündike!Kép

Remélem hő fent van még mindig!!!
Drukkolok ám nagyon!!!!Kép

Mea
mea

Ezvicc!Kép

Egyben vagy még?
Izgulunk nagyon.Kép

Mea
mea

JuditKép
Hogy vagy? Keményedsz még?

GyöngyiKép
Jaj, de aranyosak a lánykáid!!!
Végül is egypetéjűek lettek?

TündiKép
Nagyon szorítok!!! Mi a helyzet???
Stella

Kép
stella9

Jó reggelt Lányok!

<font color="aa00aa">Tündi,
mennyi a hőd??Úgy drukkolok!!!!!!!!!!!!!!</font>

Gyöngyi,Kép
Édesek a lánykák!!Nagyon hasonlítanak egymásra...Kép

Judit,
mozgolódik kifelé Atti??Szorítok, hogy minden rendben legyen!!

Vanda,
Te egyben vagy még?Kép

Adriana,
Neked is mennek a drukkok!!++++++

Mindenkinek szép napot! Sajnos ma valahogy melankólikus a hangulatom.pedig jókedvűnek és kiegyensúlyozottnak kell lennünk.Talán az idő teszi.Vagy hogy megszületett egy barátunk kisbabája, és bár tényleg nagyon örülök neki, dolgozik a tudatalattim....

Remélem a munka majd meghozza a jókedvem Kép

Jófi
jófi

Sziasztok, jó reggelt Kép

Gyöngyi Kép
Tündériek a lányok. Olyan picik Kép

TündiKép
+++++++++++++++++
Remélem jó hírekkel jössz.

Wish

wish

Jó reggeltKép

TÜNDIKép +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
NAgyon drukkolunkKép Kép

JuditKép
Mizus veled?
Jobban vagy?
Este már nem jelentkeztél!!!

GYöngyiKép
Lánykáid nagyon aranyosakKép

MeaKép
Megnéztem az albumodKép
Mekkorát nőtt már a pocid!!!
Sokat mozgolódik a pici?

NicolKép
Én csak a Laktoherb teát iszom nekem bevált
van jó "sok" tejcsim szerenvsére!!!
Milyen homeós bogyót akarsz szedni???????
Mi a neve???
az is tejcsi serkentő?

Babus: Kristóf nagyon tündériKép

Majcsi: HATALMAS gratula a kis pocaklakóhozKép

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!
Hat meg mindig egyben vagyunk. Tegnap keso estig olyan volt a hasam, mint a beton. Mondanom sem kell, be voltam rezelve Kép Fajasok nem jottek, magzatviz sem jott, igy maradtunk itthon. Most egyenlore nem erzem ezt a kemenyedest, mint tegnap. Most mar ugy vagyok vele, hogy jojjon ki, ha akar, vagy maradjon vegig, de ezt a keszenletet nem birom Kép Faraszto lesz 3hetig ezen gorcsolni Kép

Mindenkinek koszi a drukkot, aranyosak vagytok nagyon!

Gyongyi!
Nagyon edesek a csajok! Bar mi is itt tartanank, hogy kepeket tehetnek fel a nagy fiamrol Kép

Tundi!
Mi a helyzet? Sokat gondoltam rad, de szerintem mindenki! Drukkol az egesz csapat!!!!!!!!!!!!!

Csajok, akik mar babaznak!
Hany kilot hiztatok, es mennyi maradt rajtatok szules utan? Meri ezt valaki bent a korhazban? En most elkezdtem fogyni, pedig semmivel sem eszem kevesebbet. Jelenleg 8kg tartok Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Tündi!!!! Merre vagy????

Gyöngyi, nagyon tündériek a lányok, olyan kis aprók!! Remélem hamar megnőnek, és viheted őket haza!

Kép
szdorka

Sziasztok Kép
Gyöngyi Kép
Nagyon tündériek a lányaid Kép Sok boldogságot Kép

Tündi Kép
Mennek a giga-mega-drukkok!!! Kép

Judit Kép
Hogy van a pocakod? Izgulhatunk már értetek? Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Lányok, ma még mindig 36,9 a hőm Kép Tiszta para vagyok, el sem hiszitek Kép Alig tudom lenyugtatni magam Kép Megpróbálok ragaszkodni a pénteki teszthez, amennyiben így marad minden. Ráadásul Majcsinak is bejött a péntek 35. nap, hátha ez a tuti Kép A fejfájás próbálkozik, de nem tud kiteljesedni, jelenleg nem érzek semmit és ma reggel nem volt semmi különös Kép Köszönöm szépen a drukkokat, aranyosak vagytok! Kép

Gyöngyi
De drágák a lányok! Kép Istenem, mikor láthatok már élőben 10 perces babát, akár a sajátomat akár másét, fantasztikus érzés lehet Kép Nagyon hasonlítanak egymásra, lehet már tudni hoyg egypetéjűek-e? Kép Köszi a képeket, egész nap nézegetni fogom őket Kép

Judit, Vanda
Hoyg vagytok? Kép Minden rendben? Kép

Évi
Szerintem ha rendes menzi volt, akkor 3 nap alatt is ki tud tisztulni a méh. Ha barnázás lett volna az lenne a baj, de így szerintem nem.

Edina
Ti hoyg vagytok? Kép

Tündi
Vendég

<font color="aa00aa">Tündiiiii,
én úgy drukkolok!!!!

Én is küldök képet, igaz nem az én babám, de nézegesd és szuggeráld, hogy Benned is már lakozik egy ilyen drágaság:</font>

Kép

Jófi
jófi

Szabo Timi! Zita!
Bizony nektek is lehet drukkolni erősen! Kép Hoyg vagytok? Kép

Kép
Kép
Vendég

én úgy drukkolok!!!!

Én is küldök képet, igaz nem az én babám, de nézegesd és szuggeráld, hogy Benned is már lakozik egy ilyen drágaság:</font>

Jófi
jófi

én úgy drukkolok!!!!

Kép

Jófi
jófi

TündiKép
Nagyon jó!
Elhiszem, hogy izgulsz! Remélem minden így marad péntekig és jöhet a zebra!
A reggeli különlegességek még ráérnek.
Drukkolok!
Stella

Kép
stella9

Tündi!Kép

Alig bírom már hkivárnia pénteket.
Ott egy babának kell csücsülnie a pocakban!!!

Mea
mea

Tündi Kép
Ez nagyon jól hangzik Kép Drukkolok KépKépKép

Adriana, Timi, Zita Kép
Nektek is nagyon drukkolok!

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Jófi Kép
Remélem ez meghozza a jó kedvedet
Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Tündi Kép
Mennek a mega drukkok Nektek. Aztán pénteken szép csíkos tesztet szeretnénk látni és akkor te is láthatsz februárban párperces babát! Kép Kép Kép

Adriana, Timi, Timka, Ebba Kép
Ezt nektek küldöm: ++++++++++++++++++++++++++

Én amúgy jól vagyok. A cicim érzékeny, főleg, ha hason akarok aludni, de ezt kihasználom amíg lehet....Kép Dokihoz úgy tűnik jövő szerdánál előbb nem megyek, mert végül magán rendelésre mennék, az meg csak szerdánként van és bejelentkezni is csak akkor lehet. Remélem minden rendben lesz. Ha majd látom átmenetileg megnyugszom, hogy aztán kezdhessek újra izgulni. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Tündi!
***************************Drukk!
Hűűűűűűű, most várhatunk péntekig? Szerintem a te zebrád már kivonult a nagy közös karámból!Kép

BGY!
Csini hölgyemények, és nagyon hasonlítanak!

Kismamik!
Drukk, hogy sima legyen a "záróvizsga"

Ezvicc!
Csak arra figyelj, hogy érezd, hogy mozog a baba. Szülés előtt jóval kevesebbet fog már kucorogni, de ez így normális.
A kilókkal ne törődj! Ez a 8 kg szerintem szüléssel együtt eltűnik majd, sőt, az sem kizárt, hogy kevesebb leszel mint voltál. Ált 10-12kg lehet számolni.
Nekem a végén felugrott, és a 15-ből 5 még most is megvan, de a másik tíz Pocok és tartozékai voltakKép!

Mindenkinek szép napot!
Sok-sok zebrát hétvégére!

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Bocsi elfelejtettem egy kis szivességet kérni!
{http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=10872} Szavaznátok ránk?
Na jó ez jó kifogás, hogy büszkélkedjek Pockommal! De hát mit lehet tenni...Kép

De meglássátok! Hamarosan mindannyian megtudjátok, milyen az anyai büszkeség!
Akik meg már tudják... nem is ragozom tovább!Kép

Köszi!!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Gyöngyi
Borzasztó édesek, annyira picikék és törékenyek. Mikor mehetnek haza?

Tündi
Nagyon nagyon szorítok, ti már olyan régen próbálkoztok nagyon itt van már az ideje a pocaklakó beköltözésénekKép)

Narco
Szorítok érted is!! Már nagyon kiváncsi vagyokKéplegközelebb remélem újdonsült doktornőként üdvözölhetünk köreinkbenKép

Jófi
ez az üzi 3X is átjött, de 3X-ra a kép isKép) nagyon édes.
Virag2

Gyöngyi Kép

Nagyon szépek a lányok, addig nézegettem őket, míg aztán egy sort sem írtam. Ugye hozol még képeket róluk? Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

TündiKép
Húúúúú, ez nagyon izgi! Nagyon drukkolok Neked! Várom a pénteket nagyon!

GyöngyiKép
Édesek a Pöttöm Pannák!

MajcsiKép
Gratula a pocilakóhoz!

Rólunk:
33. hetet tapossuk, minden rendben van, jól érezzük magunkat, Briós sokat ficereg. Doki szerint nagy esélyünk van egy óriás babára. Már mindent beszereztünk, babasarok kész. Tettem fel magunkról friss képet a profilomba.
henci

Sziasztok!

Judit,
ne haragudj, mostolvastam csak a beton golyodrol Kép Nekem olyan meg nem volt, hogy orakig kemeny maradjon, csak nehany masodpercre, maximum percre kemenyedett be eddig. Szerintem is az a fontos, hogy mozogjon kis Atti, es akkor vegulis mindegy, mikor szeretne kijonni. En is igy nyugtatom magam, amig mozog baj nem lehet. Lehet, hogy meg Ti is beeloztok engem? Nekem Mate meg mindig rengeteget mocorog, ami szerintem azt jelenti, hogy komolyan nem foglalkoztatja meg a megszuletes gondolata. Nem is baj, mert azt beszeltem meg vele, hogy 22-e utan ismerkedjunk meg egymassal szemtol szemben Kép

Gyongyi,
nagyon edesek a kismanoid. Nekem is egypetejueknek tunnek, de persze nem mondanam magam tulsagosan szakavatottnak iker temaban.
Tejed alakul? Anyukad kint van mar?

Tundi,
vegyuk ugy, hogy elkuldtem neked is a virtualis, DM-ben vasarolt Clearblue tesztet. Pentekig odaer!!!! Kép

Narco,
??????????? Kép

Vanda
vanda72

Eszter Kép
Megnéztem az albumodat (szavaztam is Kép). Nagyon aranyos a fiad, és hogy mekkora szemei vannak!

Wish

wish

Vanda Kép
Köszi, pont így értettem a tesztküldést Kép Most már meg is nyugodtam Kép

Henci
Húúú azta, mekkora pocid van! Ez igen! Kép Örülök hoyg jól vagytok! Kép Köszi a drukkot! Kép

Annácska, Jófi
Olyan aranyosak ezek a képek, mindkettő csupa jókedvet hoz a topikba Kép Ti jobban vagytok már?

Judit
Remélem nem írok hülyeséget, de egy szülész csaj mesélte, hogy csak figyelni kell a test jeleire. Szülés előtt a szervezet kiürül valamennyire, mert már készül a nagy eseményre. Ilyenkor a baba kevesebbet mozog, ahoyg már írta valaki. Szóval szerintem az hoyg fogysz, összetéveszthetetlen jel Kép Ugye nem ilyesztettelek meg? Kép Amúgy sincs már visszaút Kép (tudod, rám számíthatsz ha vígasz kell KépKépKép)

Majcsi
Ezek szerint holnap jelentkezel be és jövő szerdára biztos kapsz időpontot Kép Az még nagyon távolinak tűnik, de nem ám izgulni addig! Kép

Tündi
Vendég

Szisztok!

Hozzászólni még mindig nem nagyon tudok. Kép

Gyöngyi! Kép
Gratula mégegyszer. Remélem jól vagytok. Mesélj az élményeidről.

Éppen szülni készülők! Kép
Ne adjátok fel, ez így jó. A 8 kg elég szép. Az eredeti testsúly 15-20 %-át írja a tankönyv a norm súlygyarapodásnak. De nagy egyéni eltérések vannak.

Most kiszállok:
Puszi: nárcisz

Kép
narco

Judit Kép
Amit Tündi írt, az tényleg úgy van. Állítólag a legtöbb kismamának hasmenése is van mielött megindulnak a fájások.
Drukkolunk Kép

Wish

wish

Lányok
Segítsetek nekem! Gondolkozom egy holnapi teszten. Szerintetek? Olyan tanácstalan vagyok, de azt hiszem jobb előbb túllenni a dolgon, nagyon szeretnék már biztosat tudni. HA holnap is fent lesz a hőm, akkor az már a 33. nap lesz, 14 napja magas hő, és ez a leghosszabb ciklusom napja. Decemberben volt ennyi, de akkor nem volt peteérésem, a görbém össze-vissza ugrált. Remélem ez nem lesz rossz ómen, hogy kitűzöm a tesztelés napját, mert eddig ez nem jött be.

izgulós Tündi
Vendég

TündiKép
A döntés a tiéd, de én megvárnám a pénteket.
Ha már 16. napja fent lesz a hőd, akkor sokkal kisebb a csalódás lehetősége.
Nyugi, nyugi. Nem szeretném ha csalódnál. Épp elég volt már az elmúlt hónapokban!
Énis nagyon izgulok és jó lenne már tudni, de jobb biztosra menni, nem?
De, ezt tényleg Te döntöd el!
Én mindenképpen drukkolok!
Stella

Kép
stella9

Tündi!

Szerintem 14 nap után, ha ott a baba, akkor úgyis pozitív, ha meg nincs, akkor negatív. Nem sok esély van arra, hogy ott a baba, és mégis negatív a teszt. Legalábbis én igy gondolom.
Meg aztán én tuti nem tudnék péntekig várni...
Ha viszont nagyon elkeserednél egy negatív teszt miatt, akkor lehet hogy jobb várni.

Amikor nekem késett pár hónapja, 4 nap alatt vagy 5 tesztet használtam el! Mindig ugy gondoltam, hogy nem volt jó a reggeli, ezért megpróbáltam délután, aztán meg következő reggel újra, mert ugye már tuti kimutatja.. Persze aztán megjött. De viszont én akkor nem hőmérőztem, igy gőzöm sem volt, hogy mi zajlik bennem.
Ha magas a hő holnap reggel is, akkor én személy szerint tesztelnék. Akkor már min. 3 napja késik (ha a 30 napos ciklusodból indulok ki), és a tüszőrepi is régen volt, igy nagy valószínüséggel ki kell mutatnia!

Kiváncsi leszek, hogy döntesz!

Kép
szdorka

Tündi!
Ha magam felé hajlik a kezem tesztelj most azonnal!
De ez scak hülye vicc!
Próbálj még várni! Légy példaképem a jövőben, hogy igenis lehet várni a teszteléssel, mert nem az dönti el, van-e pocok!
Neked lesz!!!!! Muszáj! Kép Akkor pedig még úgy 38 hétig pozitív lesz a teszt. Szóval ráérsz!

Wish!
Köszi!

Én is nézegetem ám az albumokat és profilokat, csak önző módon magamban tartom azt a sok jó érzést, amit összeszedek a szép képekből! De köszönöm nektek!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Tundi!
TESZTET, TESZTET, TESZTET!!!
Tudom, es igaza van Stellanak abban, hogy nagy a csalodas veszelye, de nem hinnem, ha kivarod a penteket, es netan megsem kisebb lenne a csalodasod. Persze ilyen elo sem fordulhat, mert tuti + lesz az a teszt. Ezt neked kell erezned. En tudom magamrol, hogy pentekig nem tudnek varni, foleg ilyen szep hoemelkedes mellett. Ha ott a baba, azt szerdan is kimutatja, nem mulik 2napon mar semmi.
Igazabol onzo vagyok am, es megorit a kivancsisag, ezert mondom, hogy tesztelj Kép Annyira nagyon drukkolok, hogy jol berugok, ha pozitiv lesz a teszted, hatha arra a kis Atti is elobujik Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit Kép
Ez egyre izgalmasabban hangizk Kép
Szerintem még a héten meg lesz a kis Atti Kép

Eszter Kép
Szavasztam és is, nagyon édes a fiad Kép

Tündi Kép
Hol jobban vagyok, hol nem Kép
A lánykám tegnap elutazott egy hétre az ovival a Balatonra és nagyon hiányzik Kép
Tegnap voltam iskolai szülőin. Hát nagyon fucsa érzés volt, hogy már ekkora a lányom Kép

Lányok!
Itt van néhány kép a ballagásról Kép
Kép
Kép

Annácska

annácska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?