Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mian!
Nagyon tecc a mécsestartód!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én is szeretnék ilyet!!!!!!!!
Na meg megkóstólnám azt a csipetkét is KépKépKép!

Igen papírkeret "Fenyőházi kollekció". Az a bánatom, hogy tavaly tudták adni nagykeráron, de így is majd 400 Ft-ot kóstált, de megszűntették azt a kert., ahol vásároltam. Kiskerben meg több, mint 400 Ft, de láttam már 500-nál drágábban is Kép.

Tök meleg van, úúúúúúúúúúúúútálom!
Amúgy itt vannak az albumlinkjeim is, aki még nem látta Kép:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2156
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3985

Na menek, puszi

Kriszta

Köszönöm a dicséreteket

mohácska

Szia Lányok!
Csak egy percre benéztem, Kép

Mian , a sütit nem én találtam ki, de már nálunk is rendszeressé válik lassan.
Nyitva az ablak, hogy a mécsestartó simán tudjon landolni az asztalomon. Kép
A "kihíváshoz" ismerni kéne a környezetet ahová szánod.

Mohácska, az ibolyás kép nagyon tecc. olyan kis finom ! Kép

Na menek a Tv elé fetrengek, mert hulla vagyok.

csók Nektek!
szorgosstuci

Sziasztok!

Csak épp benéztem, s mit látok???? Azt a mécsestartót, amit csütörtökön vettem a Tescoban!!! Látom Mindannyiotoknak tecc, hát irány a hipermarket!!!!Kép 1090,- Ft-ért vesztegetik. Én nem terveztem vele semmit, csak úgy a'la natur, de a Mian-féle megoldás is tök szupi.
Na most menek a dógomra. A mielőbbi viszontolvasásig üdv: Tünde
totne

LÁnyok!

Honaptól lehet jelentkezni a Konyha című pályázatra!
Nincs nevezési díj!!!!

Év végén pedig lesz egy évzáró nyereménysorsolás értékes nyereménnyel!
Minden fent van az oldalamon!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Köszönöm a dícséreteket!
Jubci! Kép Igazán megtisztelsz, hogy elmented a munkámat. Szóhoz sem jutok a meghatottságtól. Nem tudom már bekrétázni a szives képet, mert lelakkoztam. Pedig úgy emlékszem, hogy egyszer mintha azt írtad volna, hogy Te a lakkozás után szoktál krétázni; én próbáltam, de "csúszik" rajta a kréta por, s egyáltalán nem fogja meg! Kép

A mécses tartót itt vettem, német honban; abban a tuti jó üzletben, amiröl már írtam. De nem került olyan sokba, mint a Tescoban!

Stuci,
az mindegy! mert oda fogom tenni, ahová passzol. Kép Meg különben is, én nagyon jó érzékkel, s merészen tudom keverni a különbözö stílusokat. Kérdezd meg Valcsit!

Hová tüntek a többiek? Kidöglöttek a melegtöl? Ha így van, akkor biztos hamarosan visszatér mindenki, mert lassan vége a nagy kánikulának!

Anyko,
este meg fogom nézni az oldalad; kiváncsi vagyok, mit találtál ki megint! Kép
mian

Mohácska!

Én tanáltam ilyen kereteket itt a neten, szóltam is Mininek, hogy járjon utánna, ő ebben a menő! Kép Mondjuk engem annyira nem dob. De azért megnézegethetitek, http://www.pic-pack.hu/kerethun.html a dekor cumók közt vannak.

Bőszen festegetem a ládám tetejét. Voltam olyan agyament, hogy elöször rá stencileztem a gyikuszokat, most meg körbefestegetem öket....

KépNállunk most ez megy, menekítem a virágokat az erkélyről....

Kép
krimo

Nálunk olyan szélvihar volt, hogy a kerti pavilon romokban hever a kertben. Nem bírtam egyedül megtartani és elvitte a szél. Ripityára tört. Kép
Nagyon sajnáltam!

Anikó

Jubi!
Itt a csomid! Ma jött meg! Köszi! Kép

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Na, hogy lássátok nem csak igérgetek, íme itt vannak az elmúlt időszak "termései"Kép
A honlapockámon a legújabbak alatt megtalálhatók, de azért külön belinkelem ide.

Nászajándék: Váza eleje és hátulja
Bölcsibe a Micimackó csoportnak:
- Micimacis pzstartó: Micimacis pzstartó eleje, egyik, masik oldala
- Micimacis szalvitartó: Micimacis szalvétatartó eleje és hátulja

Nagyobbik leányzónknak: Váza eleje, egyik, másik oldala
Levéltartó (végre magunknak!Kép): Levéltartó eleje, egyik, másik oldala
Cicás pzstartó: Cicás pzstartó eleje, egyik, másik oldala
Ezzel a cicás pzstartóval kapcsolatban kérem a kritikákat...az hogy csámpik a cicák rajta azt már észrevettemKép, de valahogy nem lett jó a cicusok körüli krétázás. Szerintetek milyen színnel vagy hogyan lehetett volna jobban díszíteni? Még szeretnék ilyen cicusost csinálni, de szeretném, ha jobban sikerülne.Kép

Sztigris
sztigris

Sziasztok!

Krimo!
Megnéztem a linket, nem azt a keretet használom. Nem szeretem, mert csúnya szürke, elég nehéz ráfesteni úgy, hogy ne üssön át a szürkeség. Pedig az nem is olyan drága!

Sztigris!
Nekem tecc a cic, úgyhogy, ha nem kell átvenném szívesen Kép.

Megyek mécsestartóért...

Pusz Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Ujra itthon vagyok, otthon jol bevásároltam, már szét is szortiroztam uj szalvikat.

Probálom kiokoskodni, ki kicsoda, mi hol láthato, nagyokat csöpög a nyálam, kicsi agyam meg raktározza az ötleteketKép))

Sztigris!
Nem jönnek be a képeidKép

Mian!
Mécsestartot én is betettem mások alkotásai mappámba, nagyon tetszik az isKép))
Én szoktam akryl festékre lakkozni, ugy hogy tapéta ragasztoval átkenem és mikor megszáradt arra rá. Ha enyém lenne a szekrényke, elgondolkodnék, jo lenne-e márványos festéssel a felsö lap, nem a vékony csikkal, inkább a pamacsosabb stilussal.

Aniko!
Használd egészséggel!Kép
He esetleg kalapon napraforgos vagy bicaj napraforgokkal szembe jön veled, gondolj rám, olyanokat nagyon keresek.

Megyek bénázni tovább, sikerült egy nem-reped-rajta-a-repesztö festékre repesztöznöm, majd festettem nem igazán sürü festékkel. Mit lehet tenni? Elkezdtem ledörzsölni rola dörzsiszivaccsal. Most antikabb az okornál, fogalamam sincs mit ragasszak beleKép

Üdv Babi
lingonbabi

Mohácska,
megnéztem az oldalad; nagyon szép dolgokat találtam! Kép Nagyon érdekelne, hogy az óráidnak mi az alapja? Most teljesen bele vagyok pistulva az órákba, csak sajnos nincs annyi alapom hozzá, amennyit szeretnék csinálni. Igazán gyönyörüek a tieid! Kép

Sztigris!
sajnos valamiért nem tudom megnézni a remekeket! Kép Próbáltam az oldaladon is, az még be is jött, csak a képek nem. Holnap újra próbálkozom.

Babi, köszi! Kép

S íme a legújabb elkövetésem:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/136372.jpg

Jó éjt és vihar mentes napot holnapra! Kép
mian

Mian!

"Én szoktam akryl festékre lakkozni" nem lakkozni, krétázni! Kissé lakkon járhatott az agyamKép (Igaz lakkozni is, de ez most mellékes)
lingonbabi

SziasztokKép

Jubi, AbbyKép
Meg kellene oldani a szombati találkozót. Jubinak szeretném odaadni az elkészült ajándék dobozokat, de nem leszünk itthon egész hétvégén. Kint leszünk Nyéken, mert most ünnepeljük az én és a marci szülinapját. Abby! Ti esetleg itthon lesztek? Ha esetleg nem, akkor valami megoldást kitalálunkKép

MianKép
Szépséges az új kreálmányod! Látom te nem vagy híve a szokványos dolgoknakKép nagyon leleményes vagy!

SztigrisKép
A cicásod tökéletes, pont úgy néz ki, ahogy az ilyen cicáknak ki kell nézniükKép A többi is nagyon aranyos lett!!

<font color="ff0000">Tünde!
Nagyon sok boldogságot kívánunk neked névnapod alkalmából!</font>

Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Sztigris!
Én nemigen bírom a macskákat, bár mióta Virág minden könyvben cicát keres, kezdhetek megbarátkozni velük. Szóval ez az első macskás cucc, ami tetszik!Kép

Abby!
Az meg mi, hogy egy sz'r meccs miatt nincs Vészhelyzet?????!!! Kép

Krimo!
Tök jó, hogy linkeltél pick-pack-ot, nagyon szeretem. Több helyiségben is van nekünk és nagyon bejönKép

Jubi ragira krétázását én sem tudtam soha reprodukálni, de már nem mertem tőle többet kérdezni. Talán higítja...
Ez a tapétaragi jól hangzik, ki is próbálom. Nekem az jött be, hogy a festett alapra próbálom a mintát, ahhoz krétázok, lakkozom, majd a lakkra ragasztok és megint lakkozom. A lakk olcsóbb, mint a dekuragi, bár most higítottam könyvkötőragit és jónak tűnikKép Ráadásul ha nem lakkozom ragasztás előtt le, nekem a túlment ragasztó meglátszik lakkozás után (merthogy felülről ragasztok)
Csinálja még így valaki, vagy ez a 46. variáció?Kép
paat

Sziasztok!
Mindenkinek megnéztem a munkáit,valami gyönyörűséges alkotások születtek.Nagy-nagy gratula!!!Sajnos én még mindig csak az elhatározás fázisába kerültem,és pakolom az alapanyagot jobbra-balra.Lenne egy kérdésem:jövő héten ballag a lányom,sztetek milyen virágokból lenne jó csokrot csináltatni neki?Már teljesen kész vagyok ettől az egésztől,mert mindenki helyett nekem kell gondolkodnom.Segitsetek légyszi!!Bocs az offért.Szép napos időt mindenkinek.Tikiti
tikiti

Mian, Paat!
Igen, én mindig a lakkra krétázok. Először felragasztom a mintát, aztán az egész felületet átkenem dekupraglakkal(a mintát és a szabadon maradt részeket is), utána krétázok (és nekem rátapad!!! Kép ), fixálom a krétaszemcséket hajlakkal, és végül újra átkenem raglakkal az egészet...hát, nem a legtakarékosabb megoldás...
Mian! te meg már megint valami extrát hoztál! Kép

Sztigris!
Nekem sincs semmi bajom a macsekosoddal, de legjobban a nászajándékba készült vázád tetszik!! Kép

Tünde!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!
Kép

Koda!
Nyék=Nyékládháza? Bocs, ha butaságot kérdezek... És mi vajon arra szoktunk menni??? Hmmmmm....szükségem van a férjemre!!!!!!!!!!!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Labdába sem rúgok mellettetek!
A cicás szerintem is nagyon aranyos így, ahogy van! Kép
Mian képe...hmmm..honnan jönnek az ötletek??

Névnaposnak nagyon sok boldog nevenapját kívánok!!!

Lányok! Újabb segítség kellene!
Van valakinek olyan konyhai szalvétája, ami kék fehér konyhába passzol? Itthon sehol sem lelek!
Akinek van, írna nekem? Megveszem! Köszönöm!

Miért vagyok ilyen fáradt? Lecsukódik a szemem. Nem tudok semmit sem csinálni, mert minden kiesik a kezemből! Kép

Szép napot. azt hiszem ledőlök egy kicsit!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

JubikaKép
Igen, Nyék=Nyékládháza! Ha mást nem, akkor ott megálltok az útszélen a főúton és mi kimegyünk oda hozzátokKép Mert szerintem erre kell jönnötök-mennetek. De azért kérdezzük meg a fiúkatKépKép

Koda

Kép

Kép
koda

Hahó mindenki! Kép

Megint lemaradtam a névnapi köszöntésröl? Kép
MINDEN ÉRINTETT!!! Nagyon boldog névnapot kívánok én is, sok szeretettel! Kép

Anyko,
az ötletek saját kútföböl jönnek, de nem mindíg! A tegnapi pl. teljesen saját. Tudod, az a szerencsém, hogy itt elég nagy kultúrája van a dolognak, csak nyitott szemmel kell járni a világban. Rengeteg a kiadvány is, arra viszont nincs mindíg elegendö pénzem, hogy mindent megvegyek. Át szoktam lapozgatni, amit csak tudok a boltokban. Kép
mian

Sziasztok Lányok!

Köszönöm Mindenkinek a jókívánságokat, igazán kedvesek vagytok!
Üdv: Tünde
totne

Csajszikáim! Kép
S.O.S.!!!! Lakik valaki Békés megyében?
Ha igen, akkor szeretném megtudni, hogy merre felé talál ott az ember lánya olyan hobby-boltot, ahová érdemes elmenni?
Egy nagyon kedves ismerösöm arrafelé él, s úyg tünik, lassan meg tudom öt is fertözni! Kép
Elöre is köszi!
mian

MIan!

Én Békés megyében élek, Békésen!
Merre lakik az ismerősöd? Szívesen segítek!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Tünde!

Boldog névnapot kivánok én is!Kép

Anyko!

Van kék kockás teritön vagy gyümölcs vagy zöldség, feles, de olyan kaphato még otthon.
Van kék alapon padlizsán és oliva ág, olyan is jo lenne talán.

Tettem fel 6 képet, http://gportal.hu/picview.php?prt=33591&gid=131232&index=138
innentöl visszafelé. Rozsás kerete nem igazán tetszikKép
lingonbabi

Halihó!

Lingonbabi! Köszönöm Neked is a jókívánságokat! Nekem nagyon tetszenek a képeid, különösen a "kisöreg" kerete....Klasszak!Kép
Anyko! Sztem még szóba jöhet a kék-drapp színű, levesszedőt, krumplinyomót, húsvillát stb. ábrázoló szalvi is. /Ha most így nem ugrik be, a szalvétaböngészdében a 30 Ft-os szalvik között, középtájon, a balszélen van....!/ Bocs, de csak így tudom megmutatni...Kép
Amit Lingonbabi ajánlott, a kék kockás terítőn zöldségfűzér is van nekem, ha érdekel. Ez feles méret! Csak szólj, ha kell valamelyik s már holnap küldöm is!
Puszi Nektek: Tünde
totne

Mian!
ajanlom figyelmedbe ezt a kasztent, diszkret, szep.
http://fototar.origo.hu/pages/imageview/page-definition.jsp?ID=854528

Sztigris!
Sajnos nem jon be a honlapod sem, a kepek sem Kép

Babi! nekem a vidam tetszik legjobban, de a tobbi is szep.

Mindeniketeknek csodalom az alkotokepesseget, tifeletek a nap hosszabb 24 oranal? Nekem 2 lurko mellett oly ritkan jut idom barmi mas alkotasra is ...

Kerdes: fem targyat (pl ures konzervdobozt) mivel alapoztok?

Jo ejt!
hajciho

Hajciho!
Plextolos diszperzittel, de mások gessoval.
Lingon!
Ízlések és pofonok...
Nekem pont a kék tetszik legjobbanKép
paat

Köszönöm szépenKép)))

Hajciho! Kell az a kisszekrény Neked? Biztos???KépKépKép Nagyon édesKép

Fémet sima föstékboti fémre is (fára, gipszre, csempére is jo) használhato alapozoval.
lingonbabi

Hajcihö! Kép
Aranyos vagy, hogy küldted a fotót. Köszönöm szépen!

Babi!
én is elkávézgatnék ottan véled! Egyébként nagyon szépek a müvek!

Ma sajnos megint beszabadultam egy hobby-boltba! Kép
De sikerélményem is volt, mert találtam egy kissé törött tálcát, amit gyorsan lealkudtam, és tényleg nagyon jó áron tudtam elhozni! Kép Már meg is csináltam, csak még a közepét le akarom önteni hidegmázzal (az 24 órán át szárad!), aztán fotózok, s mutizok.

Anyko,
Szarvason él a barátnöm! Ha gondolod, emilben is leírhatod a forrásokat! Kép köszi!
mian

Sziasztok!

Köszi lányok a cicusokkal kapcsolatos "kritikákat", szóval ha TI mondjátokKép, akkor tényleg nincs ezzel semmi baj!Kép Holnap kapja meg Tomi anyukája, remélem neki is tetszeni fog.Kép Szóval Mohácska, ha gondolod csinájjok egy másikat neked!Kép

Paat!
Köcike!Kép Én is inkább kutyapárti vagyok, de a lányaim paci és cicamániákusok!Kép Cicánk ugye van, de pacira még nem szándékozunk beruházni, bár úgy tűnik a hintalovat mostmár mindkét lány miatt is be kell szereznünk!Kép A pacis pzstartó már tervben van...Kép!

Jubi!
Köszi!Kép Az a váza nekem is nagyon a szivemhez nőtt, dehát oda "kellett" adni.Kép

Mian!
Nagyon ötleteset alkottál! Ez most olyan dombormintás gipszalapra készült?

Lingonbabi!
Nagyon jól lettek, de Tündéhez csatlakozva az a "kisöreg" telitalálat, csúcsszuper!Kép Mit, mivel, hogyan kented rá? A rózsás kerete pedig az egyik kedvencem...

Hajciho!
Sajnálom, hogy nem látod a képeimet, majd este megpróbálom a Babanetes albumomba feltenni, hátha...
24 óra... hát, ami igaz az igaz nekem is csak a lányok ebéd utáni szundikálása alatt van időm a hobbijaimnak élni(kert, deku, kézimunka). A legújabb alkotásaim is kb.2-3 hét alatt lettek teljesen készen, mikor mennyi időm maradt rájuk.

Jóéjt!
Sztigris
sztigris

Sziasztok!

Mian!
Falapot használok óraalapnak. Próbáltam már mdf lapot is, de nekem nem jön be és nem is tecc.

Sztigris!
Köcikeeeeee KépKépKép

Tündik!
A Jóisten éltessen Titeket sokáig!!

Puszi Kriszta

mohácska

Aniko!
Megkaptam a szalvikat, nagyon koszonom, egy Angyal vagy!

Babi! nem ertelek... Igazibol nem kell,nem tudnek mit kezdeni most vele , csak epp tetszik, a neten talaltam...

A babanetes albumomban vannak felenk kaphato szalvik, ha erdekel Valakit valamelyik, szivesen cserelnek.

Kerdes: a kretazasrol hol olvashatnek tobbet?
Pl. milyen kretaval; csak vilagosabb alapra, vagy sotetebb alapra is lehet kretazni?
Mert en most a kiserletezes mezejen vagyok Kép, hat probalkoztam: egyszeru kretaport szortam a frissen kent lakkra, ezt az ujjammal elmaszatoltam, de csak vilagos alapon latszik a kreta
hajciho

Köszönöm szépen ujraKép))

MianKép Felpattanok a seprümre, hol vegyelek fel utközben?Kép Utba esnél. Megy nálunk a fütés, van néhány + fok kintKép Állitolag 24.-e körül jön a nyár.

Sztigris!
Tedd fel lécci máshová, én se látom, 1-2 cm a kép tetejéböl bejön, több nem.
Öreges: okkerre ment francia felülrepesztö fázis 1 lakk (nem vizes alapu sajnos)sárgás szinü, 24 ora mulva fázis 2 a repesztöje. Száradás 1,5-2,5 ora, ennél másfél volt, több jobb mint kiderült azota, majd fázis 1 lakk ujra ami legalább 2 napot száradjon. Utána barna antikolo és sima lakk.

Hajciho! Azt hittem Te csináltadKép
Krétázáshoz porpasztel krétát használj, müvészellátoban, Ápiszokban v hobby boltokban kaphato. Zsirkrétát ne. Nem olcsoak, azt is csinálhatod néhányat veszel, nekem pl a sárga-narancs-barna-zöld kombinácio a gyakrabban használtak. Legkellemesebb ritka szövésü vászonnal felhordani. Lehet vizzel is masztolni, de azt még nem probáltam. Fontos, hogy ha pl gipszkeretre viszed fel, és megfogtad a keretet, a kezeden lévö kevés zsirtol már foltosodhat a krétáza´s pl igy:
http://gportal.hu/picview.php?prt=33591&gid=131232&index=19
Mennyire sötétre?
Ez (4 kép elöre felé lapozva)
http://gportal.hu/picview.php?prt=33591&gid=131232&index=71
és ez: http://gportal.hu/picview.php?prt=33591&gid=131232&index=39
a 2 tárgy a legsötétebbek amiket valamikor krétáztam, ezek csak sötétebb krétát viselnek el, világos nem látszik.
Én mindig száraz alapra dolgozom, maszatolok, legjobban fára szeretek.

Jujj, de hosszu lettemKép
Üdv Babi
lingonbabi

Babi, Hajciho és aki még nem tudta megnyitni a honlapockámat!
Csináltam egy babanetes albumot, itt megnézhetitek: Sztigris legújabb munkái

Sztigris
sztigris

Anikó!
Megjött a sablon, köszi szépenKép

Dreri!
Megjött a szalvi, az ég áldjon érte! Már fel is ragadt este a helyéreKép
paat

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenkihez odaért épségben, amit küldtem! Kép Használjátok egészséggel!

Lányok!
Nem tudom, hogy írtam e már, de aki legalább 2 pályázaton részt vesz, az indulhat az év végén kisorsolásra kerülő fődíjért is! Ami egy 5000ft értékű kreatív hobby ajándékcsomag!
Érdemes játszani!

Most megyek tökfőzeléket csinálni, aztán játszani Gerivel és dógozni! Kép

Szép napot!
Anikó
Kép

Kép

KépKép
anyko

Hajcihó!
Én is írtam a krétázásról, a honlapomon a technikák címszó alatt megtalálod (www.gportal.juborka.hu). A konzervdobozokat én sima diszperzittel kentem le, de legalább 3 réteggel, és minden réteg után kivártam, hogy teljesen megszáradjon az előző.

Erről jut eszembe...Paat és aki még kérdezte: rájöttem, hogy miért ragad nekem a kréta a lakkra is: mert nem várom meg, hogy teljesen megszáradjon! Egy nagyon picit - de tényleg csak egy nagyon picit - még tapad a raglakk, amikor krétázok...Itt a titok! Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sztigris!
Végre! Kép én is meg tudtam nézni a müveket; eddig nekem sem jött be! Gratula! Kép
A képem nem dombormintás alapra készült, hanem sima festövászonra; s amiket domborúnak látsz, az a pici kezemmel felhordott modellmassza.

Babi,
tényleg útba esek! Kép Gyere, várlak!!!

Jubi!
Látod, milyen kis titokzatos vagy!!! Idáig csak tartogattad magadnak a NAGY TITKOT!!! No, sebaj, ma végre fényderült mindenre! Kép

Anyko,
nem kapom meg a megígért címeket??? Kép

No, készen lett a tegnap említett tálcácska. Sajnos nem adja vissza a fotó, hogy milyen szép; -inkább kifejezetten csúnyácska a képen. Kép
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/137035.jpg
a második képen közelröl;http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/137036.jpg ( a motívum körül az modellmassza, arra festék és a teteje hidegmázas. Ettöl teljesen úgy néz ki, mintha üveglap alatt lenne.)
Az utolsó pedig egy egyszerü névtábla; a régit ugyanis már meguntam!"
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/137037.jpg
mian

Mian!
Egyszerű névtábla????? Szerintem meg tök jó!!!! Nagyon tetszik, őt is mentettem, sőt csinálni is fogok magunknak egy hasonlót...persze csak, ha nem baj, hogy koppintok Kép
Nekem is van egy tálcám, amire ezeket a narancsokat pakoltam : http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/maszatolt_t_lca.JPG ez volt az első krétázott darab, látszik is rajta...rákentem mindenféle színt Kép Egyébként hogy csináltad? A minta alatt nem festetted le?

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

...ja, és készítettem valamit, de nem mutizom meg, mert valószínűleg pályamű lesz belőle Kép
...ezt viszont régebben csináltam, csak most fotóztam le:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/szalvit2.JPG
és a másik oldala: http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/szalvit1.JPG
ez meg egy duett Kép:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/szalvitduo.JPG

Pussz: J

Kép
Kép
Kép
juborka

Sztigris!

De jo látni, kösziKép)) Kedvenc a virág tündéres, nagyon tetszik a vázán.(Imádom a virágtündéreseket lányommal együtt, én még csak képeket csináltam http://gportal.hu/picview.php?prt=33591&gid=131232&index=90
innen elöre néhány) Macsek a másik kedvencKép)))

Mian!
Mi az a hidegmáz? Ezt igy keressem? Hobby boltokban vagy hol? Vettem ékszerlakkot ilyen célra csak még nem mertem hozzáfogni.
Táblácska nálam is lelopvaKép))
Mingyá indulnék, csak bozsisapekra nem tudom ráhuzni az esökabát kapucnijátKép Pedig vihetnék padlizsán krémet ha szeretedKép

Jubi, JubiKép Megint kibillentesz a lelki egyensulyombolKép Lehet jönni továbbképzésre?
lingonbabi

Jubi,
ezt már nem lehet kibírni!!!! Ezt a krétázást, már egyetemi professzori szinten müveled! Utánozhatatlan! Kép Kép

Babi,
a tündéres képed nagyon-nagyon tetszik? Ez ugye nem szalvéta? Akkor mi?
A 3-d-s virág pedig szintén csodaszép!!!!
A hidegmáz kifejezést itt a neten találtuk ki!? Eredeti neve: Kaltglasur (németül). Ez egy 2 komponensü "valami". Az elkészült müre kell vagy ecsettel felhordani, vagy ráönteni, s akkor magától szétterül. Jó 24 óra a száradási ideje, s amikor kész, istenien néz ki; mert olyan, mintha üveg lenne. Teljesen vízálló!

Többiek vaj`h hol vannak? Csak nem elvándoroltak egy másik topikba? Kép
Nem szokott itt ilyen pangás lenni!

Ja, ma este 3 órán keresztül a "Gurum" (H. Schäfer) oktat, mutat, brillírozik a TV-ben! Remélem kapok sok új ötletet, amit továbbadhatok! Kép
mian

Hali lányok!

Én ma pl. a nappalit mázoltam egész nap. Kép De majd csak kupálok is eccer...
Pöpec a névtábla Mian!
De tényleg mi ez a ritkás létszám itt?
Mondjuk Abby kezdte! Kedden jól nem volt sehol Kép

Kép
krimo

Hali!!!! Kép))
Elájulok! Alkottam mámmmma! Majd mindjárt /holnap/ mutatom is. Kép

Össznépi5 minden alkotónak! Kép

Mian, vegyed videjóra és hangalámondással léccike továbbítani a honi elmaradottaknak! Kép
Na mék és ágynak esek. Kép

Tényleg! Hune van az Abby, Mini.............?
mán mdenki nyaral?
szorgosstuci

MianKép
Printelnem öket akkorákra amekkora kereteim éppen voltak készen.
Ezt a hidegmázt teszik a föként olasz fekete csodákra szerinted?

Én nem alkottam semmit a napokban, vendégek stb, holnap is ünnep lesz itt.
Egy dologgal viszont veszödöm: http://fototar.t-online.hu/pages/userview/userview.jsp?id=858457
Lassan haladok, egyszer majd csak kész lesz.

Mini! Merre vagy, nézd meg rajta szölösöknél a 2. képet, a héten vettem. Orsi hogy van?
lingonbabi

Sziasztok!
Sajnos nagyon ritkán jutok el hozátok, de mindig meglesem, miket csináltok. Jó látni, hogy nem unatkoztok. Nagyon szépeket láttam most is.
Én sem unatkozom, csak nem tudom feltenni a képeket. Vírusos volt sokáig a gépünk, nem tudtuk kiírtani. Végül úra telepítettük, de nem akarja áttőlteni a képeket. Folyton hiba üzenetet ír.Kép Tudna valaki segíteni???
Úgy szeretnék én is mutizni, + van egy csomó szalim is.
S.O.S.
Anna
annaa
1133

Sziasztok csajok! Bocsi hogy most ilyen szakaszosan fogok írni de kb: századszor kezdek neki...most fejeztem be az előbb a mesét nektek, de lefagyott ez a sz@rKép
Stuci! Miket feltételezel Te rólam! Meg vagyok sértődve! Mégy nyaralás!Kép
Krimoka és Paat! Nagyon aranyosak vagytok, hogy hiányoltok, de őszintén szólva én is ledöbbentem, hogy kedden csak úgy nem vagyok a nyamvadt meccs miatt!Kép
Anyko! Nagyon szép lett a szalitartód! nem is gondoltam volna, hogy ezt a szalit így is fel lehet használni, ha nem bánod ellopom az ötleted! Kép
Mohácska! Azok a szépséges képek! nagyon kis izléses, elegáns képek lettek! Gratula!Kép
Mian! A fiad is nagyon aranyos, vajh kire ütött ez a gyerek!?Kép Gyönyörű lett a mécsestartód ugye nem is kell mondanom mennyire beájultam tőle! Persze a szivecskéd sem semmi! és ahogy téged ismerlek a szekrényke is széséges lesz!Kép
Mohácska! Nagyon jó hogy betetted az albumokat mert legalább újra megnézhettük a sazépséges munkáidat! nagyon tetszettek az üvegfestések, a deku munkáid a tálcák és persze az órákat se hagyjam ki! nekem persze a citromos tálca tetszett a legjobban! Honnan vetted azt a szalit? Vagy az lehet hogy nyomtatva volt?! Nagyon klassz!
Stigrincs! A váza szuper! Hinnya hogy én mé nem most menek férjhö!:o A micimackós szalitartó is szép a cicás pzs. tartó meg így tökéletes ahogy van! A levéltertódhoz is grtaula!Kép
No most végeztem az archív anyagokkal....
abby

Mian! Úttállakk a az olivás képedért!Kép Nagyon szép lett! Olyan ötleteid vannak mindig, hogy megáll az eszem-pedig 1ébként sem megy olyan gyorsan!Kép
Babi! nagyon szépek a képek és milyen változatosak! A szögletes kaspódért meg Téged is útálllakkk és a jó kis tuti turis helyedért meg főleg!Kép
Mian! Jó lehet a tálca nekem amúgy is nagy kedvencem ez a szali! A névtáblád meg megen ütős lett! én is lopikálom az ötleted utólagos engedelmeddel!Kép
Jubi! Ne tedd ezt velem!Kép Hihetetlen jók és tudod, hogy az olivásra 1ébként is ugrom!Kép Ez is nagyon szép lett! Pontosabban ezek is!Kép
abby

Anna! Sajnos nem tudok segíteni, de nekem is tele a hócipőm az egésszel...engem utál ez a nyomorult gép! A férjemnek sose fagy le, nem kapcsol ki magától....lehet a párom rakott bele valami spec. programot, hogy amíg ő dolgozik, nehogy netelni tudjak?!Kép
Innen vannak ezer éves dolgok, csak kép most készült róla... http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=410878&index=7
Ez pedig Hangusnak készült a másik kettő mellé http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=410878&index=1
Ez http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=410878&index=2 és ez http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=410878&index=3 nagy vágyam volt.
Itt a feladat számoljátok meg mennyi hiba van a képen! Rengeteg...annyira akartam, hogy egy rakás mindent rontottam rajta....Kép
Ez az első ahol nem csak vágtam, hanem leginkább téptem a szalit...nem kellett volna... http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=410878&index=4
Õ meg ilyen kis eccerű darab, de nagyon szeretem. http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=410878&index=5
Csak sima rizsszali az anyaga http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=410878&index=6
No kellemes napot és hetet mindenkinek!
menek főzni...Hangus meg itthon van és barbizni akar a gépen...
MINi! Mini! Merre vagytok?! Mi a helyzet nálatok?! jelentkezz lécci lécci!Kép
abby
abby

Babi,
szerintem nem minden esteben csak a hidegmázat. Azt inkább sík felületekre érdemes használni. Nagyon jó lakkok vannak náluk! Kép
Gyönyörü a szalvéta gyüjteményed! Megéri bíbelödni vele, mert nagyon elegántos így ez az oldal. Jó pár szalvidra nagyon ráindultam! Ez csak gyüjtemény, vagy cserélsz is? Reménykedem! Kép

Abby! Kép
szuperek a tálcák! Szerintem nagyon jó az olivás, úgy ahogy van! Direkt tecc, hogy nem szabályos. Ha nem bírod nézni, én szívesen venném!
Az egyszerü dobozka pedig nagyszerü!

Szóval, jó volt a szombati 3 óra dekupli; csak az a baj, hogy azóta szakadozik a szívem! Sok új ötletet most nem láttam, inkább csak új anyagok voltak. Piacra dobtak egy teljesen új antik lakkot; nahát, az valami csoda! Sima fehér porcelán tányérra felhordva olyan, mintha legalább 100 éves lenne; össze-vissza repedezve, patinás! Most ezt hajtom! Addig menek, míg nem szerzek! Kép
A szekrénnyel nagyon szenvedek, mert iszonyú állapotban van. Szombaton mondtam a féjemnek, hogy kész feladom, nmem bírom megcsinálni. Aztán vasárnap reggel úgy ébredtem, hogy azért is!!! Kép
Jó bö lére eresztettem! Kép Tünök!
mian

Itt vagyok megint! Elfelejtettem a képet (lámpát) megmutatni, amit Max szobájába alkottam:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/137872.jpg
mian

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?