Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem ezt a kutya se kérdezi meg tőlünk. Lehet választani...?!
vantal
 
 


Nálunk sem kérdezte a doki, jött, hozta magával a szérumot, és kész.

Kép Kép
fricky
 
 


Sziasztok!

Igen lehet választani. Ha az újat szeretnéd akkor előre kell szólni a dokinak, aki felírja, elmész egy gyógyszertárba és behozzák neked kintről. Persze ezért külön kell fizetni 8.000 Ft-ot. Viszont ez az újfajta nem tartalmaz higanyt mint a régi, és januártól állítólag bevezetik itthon is de addigra már a szurik nagyrészét megkapják.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök
 
 

 
 

Én erről a higany botrányról hallottam egy olyan verziót, hogy kissé felfújta a konkurens külföldi gyártó pont azért, hogy megvedd az ő cuccait. Itt miért ne tombolna a konkurencia harc? Nem hinném, hogy életveszélyben lenne a gyerekem azért, mert beadnak neki egy magyar oltást. Úgyhogy mi maradunk a hagyományosnál. Nem a pénz miatt, hanem, mert ezt gondolom.
vantal
 
 


Marqueza és Ezvicc!


Irtam Nektek mail-t és várom ám a válaszaitokat! :-)

Üdv,

Erika
erika2004
 
 


Sziasztok!

Oltás ügyben gyerekorvost megkérdeztem aki azt mondta, hogy picit felfújták a dolgot és ők is csak bevizsgált, engedélyezett oltóanyagokkal oltanak és napi szinten kapják a listát arról, hogy mikkel lehet oltani.

Üdv: Dóri
Vendég
 


Erről a választásról én sem hallottam, de sajnos az oltások után fellángolt az Emma ekcémája (sajnos a családunkban erős hajlam van erre). Rettenetes sokat kínlódtunk a bőrével szegénynek, mire rendbejött. És az ekcémás honlapokon le is írják, hogy az oltások után ekcéma jöhet. De hogy ez az oltóanyag miatt van, vagy mert az amúgy is érzékeny immunrendszerét stimulálja minden oltás és betegség, azt nem tudom. Mindenestre utáltam az egészet. Jó hogy egy időre vége. Persze minden orvosságos dobozon órás litánia van a kockázatokról és mellékhatásokról, az oltást meg puff bevágják, hármat is egyszerre, és fogalmad sincs semmiről. És az ÁNTSZ nem túl rugalmas és újkeletű rendeletei szabályozzák az oltási rendet, ami tudtommal egyáltalán nem egyezik az uniós szabványokkal. (Remélem, rosszul tudom.)
nyeste
 
 


Erika! (és Ezvicc)

Válaszoltam privibe már napokkal ezelőtt! Ha nem ment át, az a freemail szerver hibája, sokszor napokig tart, mire átjön egy mail. Ha hétfőig sem kapjátok meg a válaszomat, jelezzétek itt, és elküldöm máshonnan.

üdv. Marq.

marq
Kép
Kép
marqueza
 
 


Vantal!

Én a tehességem elején 4.-6. héten szenvedtem hógyaghuruttól. Azért ilyen sokáig mert az urológusom aki kezelt már előtte (5 éves sztori...) szabin volt a többiek meg nem tudtak velem mit kezdeni. És a tehesség alatt végig nézték nincs e E-coli a vizeletben, mivel sajnos anélkül is hordozhatom, hogy éppen bármilyen tünetem lenne.Szerintem ezért lehet, hogy a gyerek akkor is fertőződjön, ha a terhesség előtt volt a felfázás. Nagyon sokszor nem kezelik ki rendesen, sőt nem is tenyésztik ki specifikusan a baktériumot, csak írnak 1 adag antibiotikumot és kész. Szerencsére azóta minden leletem negatív lett. Remélem így nem lesz semmi baja Áginak, de figyelek rá, sajnos tudom mik a tünetekKép
Vendég
 


Az oltásra visszatérve: annak idején minket is beoltottak, nem lett semmi bajunk. Jól fel van fújva ez a dolog szerintem, mert a kisbabás szülők mindent maximálisan meg akarnak tenni a gyermekükért (igaz, nemcsak a kisbabás szülők), hát gomboljunk még le róluk egy kis lóvét. Ez persze egyéni vélemény. Nálunk nem volt választás az oltóanyagok között, igaz nem is kérdeztem rá a dokinál.

Kép Kép
fricky
 
 


Ma már így vagyunk Kép

Kép
vantal
 
 


VAntal!

Erik nagyon aranyos, meg sem látszik rajta min ment keresztül, de ezért csodálatosak a gyerekek!Kép

Dóri
Vendég
 


Illetve nem tudjuk, hogy lett-e valakinek baja, csak azt tudjuk, hogy nekünk nem lett, amikor anno oltottak. (Egyébként azok nem pont ugyanilyen oltások voltak). Itt a babaneten olvastam gyerekorvos válaszában, hogy pl.a 15 hónapos diperte bizony okozhat lázgörcsöt. Na persze a szervezet működésével kapcsolatos dolgok többségéről fogalmunk sincs, így bizonyára felesleges azon az egy-két dolgon parázni, amiről éppen hallunk valamit. És az oltás nagyon jó dolog és fontos is, de vajon mindegyik az?
nyeste
 
 


Tudtommal lázgörcsöt mindig kaphat a gyerek, ha túlzottan felmegy a láza. Ha az oltástól megy föl, akkor attól, ha az influenzától, akkor attól. Itt a láz magasságán van a hangsúly. Tudtommal. Amúgy meg az oltások után eleve be kell adni a gyereknek egy kúpot. A mi orvosunk úgy mondta a 3 hónaposnál (a 2 hónaposnál nem), hogy előtte adjunk neki egy kanál panadol szirupot, az oltás után egy kúpot, aztán lefekvés előtt még egyet. Ha nincs láza, akkor is, megelőzésként, meg eleve "nyugtatóként". Így nem lesz lázgörcs, az is biztos.
V.
vantal
 
 


Ahány gyerekorvos, annyi vélemény. Van aki csak láz esetén javasol kúpot, van aki megelőzésként. Fő, hogy az ember találjon egyet, akiben bízni tud, (akárcsak a nőgyógyász esetében). Egyébként a lázgörcs hülye dolog, van aki hajlamos rá, annak már hőemelkedésnél is bekattan. Van ilyen ismerősöm, állandóan kúpozták szegényt, mert hét kettőnél már begörcsölt. Mondjuk ez biztos ritka, és ő is úgy tűnik kinőtte. Csak elgondolkoztam, hogy hátha köze lehet ehhez a higanyos izéhez.
nyeste
 
 


Erika2004!
Most valaszoltam, bocsi nem voltam net kozelben, Pecsre utaztunk a szuleimhez, meg igy szules elott utoljara.

Marqueza!
Nem jott level Toled Kép Elkuldened megegyszer nekem legyszi.

Elkezdtem vizesedni, de csak a labfejem. Azt hittem meguszom, de nem. Picit a kezem is, de az nem veszes. Ti is vizesedtetek? Ugy nez ki a heten eljutok CTG-re.

Tudtok a XX.kerben gyerekorvost ajanlani?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Én vizesedtem elég szépen. Pakold fel a lábaidat mindig, minden pozícióban, ha fekszel és ülsz. Ja és próbálj meg sokat feküdni és ülni Kép Igyál sokat, de azt mondják a túl sok se jó. Nekem azt mondta a védőnő, hogy napi 2-2,5 liter a jó mennyiség, bár azt is mondják, hogy "túl sokat" nem lehet inni, és ez már elavult nézet. Szóval nemtom mi az igaz, de én kb. ekkora mennyiséget ittam amúgy is. Tornáztasd sokat - lábfej csavargatás - ill. masszírozd meg napközben jó párszor.
vantal
 
 


Ezvicc

Elküldtem máshonnan, remélem ezt megkapod!
Én az utolsó néhány hétben kezdtem vizesedni, de úgy, hogy fel sem tűnt, csak szülés után, ugyanis mindenhova ment a víz, mindenem arányosan lett vastagabb. Szülés után viszont napokig csak pisiltem, csak pisiltem...És egyszer csak feltűnt, hogy jé, tényleg, van a bokámban csont isKép Ez tök normális, ha nincs mellé magas vérnyomás, ne aggódj.
Hogy bírod ezt a meleget?

üdv. Marq.

marq
Kép
Kép
marqueza
 
 


Nekem magas vérnyomás is volt mellette, de úgy se lett baj. PErsze kaptam rá gyógyszert és folyton figyelni kellett.
vantal
 
 


Marqueza!
Megjott az emailed! Koszi! Valaszoltam is.
Nagyon nehezen viselem ezt a meleget. Bent vagyok a hazba, minden fuggony, redony leengedve, de meg ez sem segit. Izzadok, mint a lo, es allandoan aludnek. Este megint kemenyedtem, de mar nem felek, hozzaszoktam. Nagyon varom, hogy mar kint legyen a fiam.

Vantal!
A labamat mindegy, hogy pakolom fel? Arra gondolok, hogy csak a bokam, vagy a vadlis reszt is, vagy rogton terdtol? Nagyon magasra, vagy csak epp egy kicsit, vagy ennek nincs jelentosege? Hat az ivassal bajban vagyok, mert nem nagyon tudok sokat inni, de probalkozom. Sozni nem sozok.

Eperke!
Miert nem jelentkezel, tancsak nincs meg mar a baba?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


szia Ezvicc

Nem még egyben vagyunk, úgy gondoltam bevárlak és akkor mehetünk egyszerreKép))
A vizesedés nálam is kezdődik Kép
Ma voltam a 3.ctg-én három szép görbém volt, a doki szerint ha a mostani front nem inditja meg a manót marad a júni 10.-i időpont. Amúgy péntek reggel megyek megint, te mikor jösz a kórházba?
Egyébként itt vagyok a hátérben folyamatosanKép

üdv: Györgyi
eper8
 
 


Eper!
Meg nem tudom mikor megyek, majd holnap reggel derul ki remelem. Ugy drukkolok Neked! Szoritok, hogy gyors szulesed legyen. Aztan szamolj be mindenrol! Milyen a CTG? Bemehet a parod? Nincs kep rolad? Nem csinaltal? Olyan kivancsi lennek. Ha esetleg teged erdekel, megadom az elerhetoseget. A vizesedesre mit mondott a dokid?

Tenyleg igaz, hogy a 36.hettol, a heti CTG mar nem kell a dokinak fizetni? Most beszeltem egy ismerossel a korhazbol, es o mondta, hogy most mar csak a szulesnel szoktat. Na ezert nem szeretem ezt a fizetosdit, mert most ezen fogok ragodni, hogy vajon nem gond-e, hogy nem adtam. Amugy is mindig ezen ragodom, mert nem tudom, hogy sokat adtam-e vagy keveset. Azert durcas-e a doki mert a multkor keveset adtam, vagy csak rossz napja van. A szulesznom meg valtozatlanul nem fogad el semmit. Ez is kellemetlen, mert olyan aranyos, kedves. Most is hivott mig Pecsett voltam, hogy jol vagyunk-e.

Kuldesz egy sms-t ha megvan a baboca? Tenyleg kisfiu vagy kislany? Hogy fogjak hivni? Ugy remlik, mintha kislanyt irtal volna, de nem vagyok mar biztos benne.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Csajok!
Mar megint a Tenaval jovok, de muszaj segitseget kernem. Mi a kulonbseg a Lady (1,2,3,4,5cseppes) es a Pants (5,6,7cseppes kozott) En a Lady 3 cseppeset vettem meg (NORMAL) Melyikbol vegyek meg? A zacsi tetejen vannak ezek a cseppek a rajzokkal. Nem szeretnem a korhazban megtudni, hogy melyiket kellett volna inkabb megvenni. KOSZONOM! es bocs!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Nemtom mi a különbség, de én nagyobbat vettem, mint normál. Nem a legnagyobbat, hanem eggyel alatta. Passz az melyik Kép

A lábadat 15-20 centire kell felrakni. Mármint a bokád legyen ilyen magasan, a többi meg értelemszerűen csökken a derekadig lefele Kép Kép Kép A legkényelmesebb, ha csinálsz egy szép dombot, ami az egész lábadat egy ívben alátámasztja, a legmagasabb csúcsa 15-20 cm. Remélem ez így érthető Kép

Én ha csak ctg-re mentem, nem adtam pénzt. Ha közben volt még uh vagy vizsgálat, akkor igen. De hogy ez most megfelelet-e a protokollnak, azt nemtom Kép
vantal
 
 


szia Ezvicc

Na még egyben a front nem érdekli a manómat, bár keményedések vannak rendesen.
Húúú mennyi kérdésKép))
Szóval, a Ctg semmi extra rád raknak érzékelőket ami a babát és a keményedéseket figyeli te meg fekszel, kb. fél óra, a párod aszem bemehet, én egyedül voltam.
Én a dokinak a kórházban soha nem fizetek csak a magánrendelésen, ezt ő mondta, és szerintem is igy korrekt. A vizesedés mostmár szinte elkerülhetetlen, de a láb felpakolása segit valamicskét.
Kislányom lesz: MajaKép Küldők sms-tKép
Fotó: igen van vagy 2 db, de mivel teljes bálna efektus van nálam igy nem reklámozom, egyébként a nöklapja júniusi babák forumon van bemoldalam.

üdv: Györgyi
eper8
 
 


Szia Eper!
Csutortokon megyunk CTGre, reggel 8ra. Megkerdeztem, es bejohet a parom is. En nem jarok maganrendelesre a dokihoz, engem mindig a korhazba hiv be. Ezert nem tudom mi van ilyenkor. Hat ez az ido sem jo Kép Eddig melegem volt, most meg egesz este kemenyedtem Kép Meg ma is, most is. Szinte folyamatosan. De, mint a beton, olyan a hasam.

Vantal!
Koszi, felpolcoltam a labam egesz estere, es egy csomot jartam slozira. Le is ment a bokamrol, sot meg sulyilag is ment le vagy 1,5kg
Koszonom a jo tanacsot!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Ezvicc!

ha jól láttam a xx. ker-ben érdeklődtél gyerekorvosról.
Mi míg ott laktunk Dr. Acerbóni Erzsébethez jártunk, én max. meg voltam elégedve, oltásokat kihozta és a rendelőben is max. volt mindig, nem az az antibiotikum egyből adok doki. Különben idősebb már és a piacnál lévő rendelőben dolgozik (Vas Gereben utca ha jól emlékszem)!
Én szívből ajánlom!

Döngy
döngy
 
 


Dongyi!
Koszi nagyon, oda jarok vedonenihez. Akkor a heten be is nezek hozza, kulonben az ismerosunk is ot ajanlotta. De jo lenne, mert nagyon felek az olyan dokiktol, akik rogton antibigyot irnak a gyereknek. Az en orvosom sajnos olyan volt.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Marqueza!

Én nem kaptam tőled mail-t. :-(

Ezvicc!

Neked köszönöm!

Erika
erika2004
 
 


Sziasztok!
Voltunk ma CTG-n, de a kis Atti nem akart mocorogni. Nyomkodtak a hasam ossze vissza, de semmi. Aztan bringaznom kellett, de akkor sem kelt fel. Termeszetesen, amikor mindent lecsatoltak, akkor ebredt fel, sot meg a hasam is kemenyedett rendesen.Aztan jott egy uh, amin teljesen kiakadt a dokim, olyan nagy a kis Atti: BPD 98mm, Th 102mm, Fl 78mm
A vizsgalat meg valami katasztrofa volt. A csillagokat lattam, komolyan. Olyan eles fajdalom volt, hogy nem is gondoltam ilyenre. A mehnyak teljesen elsimult, ez allitolag nagyon jo, mert rovidul a vajudasi ido. A mehszaj meg egy ujjbegynyire nyitott. Hamarabb lesz meg, mint 26.a. Kulonben most meg verzem, de ez allitolag normalis egy ilyen vizsgalat utan. Este meg irok, csak rohanok a vedonenihez, utana meg a hazidokihoz.

Judit
36het+5nap

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


huuu Ezvicc még a végén tényleg egyszere leszünk bentKép)) Én holnap reggel megyek ctg-re és uh-ra.
Eper 37+6

üdv: Györgyi
eper8
 
 


Ezvicc: bezony hogy jót jelent az elsimult méhszáj! Nekem sehol se volt még, amikor elment a magzatvizem! Órák múlva jutottunk el csak odáig! Pikk pakk meg lesz a baba, meglátod! Kép
Amikor én terhes voltam, akkor egy másik fórumon egy másik lány is. Megbeszéltük, hogy majd egyszerre szülünk, ami totál be is jött (csak ő más kórházban). Pár óra van a két gyerek között Kép Simán smsezgettünk a szülőszobáról, pont ahogy megbeszéltük Kép
V.
vantal
 
 


Vantal!
Jaj, nagyon remelem, hogy igazad lesz, es nem tart majd sokaig, mert a mai fajdalom utan nagyon berezeltem. Mondom, a tompa fajast (kemenyedest, mensi szeru fajast) kibirom, csak az eles, szurot nem, azt nem birom elviselni.
Ma a korhazba, mig vartam sok dokit lattam, egyiknek sem tudom a nevet, de mind olyan szimpatikus volt. Koszontek! Volt egy anyuka, aki ma vitte haza a babat, es a folyoson osszefutottak a dokijukkal. Hat ugy elbabusgatta a kislanyt, meg is lepodtem. Meg fenykepet is csinaltak. Ez tetszett nekem nagyon. Jo kezekbe kerulunk majd.
Kulonben meg mindig nagyon faj, de szerintem ez mar a kis Atti buksija nyomja a csontom Kép Ugye majd szurkoltok? Ugy irigyellek Vantal, hogy Te mar tul vagy a szulesen Kép

Eper!
Majd jelentkezz, hatha tenyleg egyszerre szulunk.

Csajok!
Elvileg tappenzrol most szulesi szabadsagra kene vegyenek (gyermekagyi akarmire), de sem a hazi orvosom, sem a nodokim nem akar, nem hallottak meg ilyenrol. Most akkor kinek is kell?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Ja, túl vagyok a szülésen, de ha úgy vesszük, a következőn még nem. Úgyhogy ha azt nézzük, én majd utánad (is) szülök, nem csak előtted Kép

Az orvosok nagyon normálisak, úgyhogy nem lesz semmi gond! Jó élmény a szülés, egy nőnek sem szabadna kihagyni!

És IGEN, természetesen szurkolunk!!!

Üdv:
Viki
vantal
 
 


Ezvicc,

Gyermekágyi segélyre (GYÁS) fogsz menni, ha minden igaz. Ez összesen 168 napig jár, utána jön a GYED. Szülés után megkapod az egyszeri anyasági támogatást is.
Le kell majd adni a munkahelyeden a gyerkőc születési anyakönyvi kivonatát, a TAJ kártyáját, ill. egyx papírt, amit majd a kórházban kapsz távozáskor. Remélem, minden esezmbe jutott.

Én is nagyon drukkolok!

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Szia Ezvicc!

Mi is szurkolunk neked Ági babával! Ne izgulj, nekem is elsimul előtte a méhszáj és én is 1 ujjnyira voltam nyitva és sitty-sutty megszületett a gyermekKép

Tgyás a pénzügyi közlöny szerint már 28 nappal a kiírt szülés dátuma előtte igényelhető, ezt az orvosod igazolásával tudod leadni a bérszámfejtőnek, jó az az igazolás is, mely a családi adókedvezményhez lett kiadva, azon rajta van, hogy mikor szülsz! Ha a munkahelyed TB kifizető hely akkor náluk kell mindent intézned, ha nem akkor a TB-nél!
A TGYÁS a nettó fizud 70%-a és nincs maximálva és nem TB köteles, így több, mint a fizudKép

A hivatalos neve Terhességi-gyermekágyi segély
Sajnos sokan nem tudnak erről a verzióról nálunk is én voltam az első a cégnél, pedig 200 kismama van jelenlegKép
Sokan azt csinálják, hogy táppénzre mennek, mivel a Gyás csak 168 napig jár utána jön a gyed, de az a 28 nap nem oszt, nem szoroz..., csak ha kis korkülönbséget szeretnél, akkor rosszabb, ha most tápénzen leszel még 1 hónapig...
ha még kérdésed van írj nyugodtan az email címemre: clara_450@hotmail.com

Üdv: Dóri
Vendég
 


Ezvicc még valami!
Anno Dee-vel leveleztük, hogy együtt fogunk szülni, hát bejött, egyszerre készítettek minket elő, együtt voltunk a szülőszobán,igaz Dee győzött, őt picit, 60 perccel előbb császároztákKép
Vendég
 


Ezvicc!

Nagyon szorítok én is és nagyon nagy szerencséd van, hogy már elsimult a méhszáj. Én még a közelében sem voltam, mikor már órák óta fájásaim voltak.

Nagyon jó kezekben leszel ne izgulj, és persze szorítunk érted.

Most egy kicsit irigyellek még akkor is ha nagyon fog fájni, olyan jó volt - így utólag - az egész, hogy alig várom, hogy újra terhes legyek, szülhessek és eltöltsek a kórházban egy pár szép napot.

Gondolok rád, és igérem mire megszületik a pici a szüléstörténetem is kész lesz, majd megy e-mailben.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Ezvicc!

Én is gyarapítom a drukkolók táborát Lucácskával együtt! Kép
Egyik nap a Tenáról kérdeztél: a legnagyobbat vettem, olyan, mint egy óriási pelenka, nekem az első néhány napban még azt is 2-3 óránként kellet cserélni. És sajnos én két egész csomaggal elhasználtam, annyira véreztem. Vigyél a szülőszobára is, mert van, hogy még ezt sem tudnak adni. Meg klotyópapírt a beöntés utánra, ne érjen meglepi, hogy még az sincs, a babának meg pelust. Lehet, h. már volt erről szó, nem emlékszem.

Vantal!

Erik jobban van, meggyógyult már?

Erika2004!
Mailt megkaptad?

üdv. Bea

marq
Kép
Kép
marqueza
 
 


Marq: Eriknek még 2 hétig sumetrolim szirupot kell adni, gondolom ez már csak olyan biztonsági dolog, mert teljesen tiszta volt a pisije. Elég hosszadalmas ez a téma, mert 1 hét injekció, 1 hét zinnat szirup, 2 hét sumetrolim a "menüje". Magyarán 4 hetes kezelés Kép Még túl kell esnünk két hét múlva az izotópos vizsgálaton, addig nem tudunk teljsen fellélegezni.
Amúgy látszólag minden oké nála, pár napja átfordult hátról hasra, azóta ez a program. Szinte egész nap forog, és rengeteget van hason, amit eddig utált. Hasznos volt a Pető, úgy tűnik Kép Luca baba jól van?
És a többi babussal minden oké? Hogy viselik a frontokat és a meleget?
vantal
 
 


Szia Viki/Vantal!

Jelentem a frontokat nehezen bírjuk, főleg a szelet.
Tegnap Ági elindult, elmászott a maciig, előtte nap, pedig háton eltolta magát az ágy végébe, nem tudom ,de szerintem 8 hetesen még nem kellene ennyire mozognia, lehet, hogy nagyon bevált a gyógytornaKép
A másik, hogy az oldalára fordul és úgy alszik, mivel ő úgy szeret, vagy hason, csak éjjel alszik háton.
Csatolok képet, a pelus közepétől küzdötte el magát!

Üdv: DóriKép
Vendég
 


Szia Dóri!
Hát nagyon ügyes lányod van! Szerintem semmi sem baj, amit magától csinál. Gondolom nem taszigáljátok, hogy másszon Kép Kicsit nem figyeltek, fél éves korára már futkározik a lakásban Kép Erik is azóta indult be, mióta tornázik, úgyhogy biztos is, hogy sokat számít.
Ilyen arrébb mászkásai neki is voltak már pár hetesen, de oldalra nem tudott feküdni magától az utolsó pár hétig (meg nem is szeretett úgy feküdni soha). Barátnőm volt nagyon meglepődve ezeken a kúszásokon, mert azt mondta, hogy az ő két lányai közül az egyik se csinálta ezt. Sőt! Még a fejüket is ő forgatta az első hetekben!
Nagyon más ütemben fejlődnek ezek a babók, de végül azért csak beérik egymást meg a "korukat".
Pl. az Erikkel egy napon született kislány még nem nagyon forog, viszont ő simán játszik a lábujjaival, meg rágja őket, míg az Erik még szinte fel sem fedezte, hogy vannak ilyen alkatrészei Kép
Na megyek, mert minnyá itt a védőnő, délután meg csípő UH Kispesten...
Üdv:
VIki
vantal
 
 


Mindenkinek koszonom a drukkokat, igazan nagyon aranyosak vagytok, es jol esik nekem, hogy gondoltok majd rank. El sem hiszitek, hogy milyen nagyon jo erzes ez nekem.

Judit!
Azt nem tudod veletlenul, hogy ki vesz fel szulesi szabira?

Eper!
Mi ujsag? Mi volt CTG? Meg egyben vagytok? Nagyon izgulok am miattad!

Dori!
Koszi a segitseget, hetfon megprobalom felhivni az OEP-t, es rakerdezek.
Nem semmi a pici lany, nagyon edes!

Olyan jo, hogy azt irjatok, hogy gyorsan meglesz a baba, mert eltunt a mehnyak. Remelem tenyleg igy lesz!

Tucsok!
Varom mar nagyon a szulestortenetedet Kép

Bea!
Van 24db normal, es 10db extra tenam, indulasnak remelem eleg,aztan majd ha nem jo, akkor vesz meg a ferjem, addig meg ezzel majd kibirom. Kulonben meg wc uloket (papir) is vettem Kép

Vantal!
Orulok, hogy Erik jol van, es nagyon ugyes, hogy megfordul. Ugy orulok, hogy rank is ilyen oromok varnak majd, mejd biztos nagy orom ez szamotokra. Jo ilyeneket olvasni.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Ezvicc én is szurkolok nektek!

Nekem így kilenc hónap után is nagyon sokszor eszembe jut a szülés. Újra és újra végiggondolom, és az első napokat, heteket is. Csak kesergek, hogy milyen gyorsan telik az idő. Nem mintha, most nem volna nagyon cuki a babám, de ez a szülés-születés dolog annyira lenyűgöz. És ez volt az utolsó, már így is négyen vannak. Gyorsan szültem (indulástól számítva 3 óra), bár nem teljesen problémamentesen, ezért hosszabbnak tűnt.A végső kép azonban nagyon is pozitív, és rendkívül emberséges és hozzáértő volt a kórházi gárda, orvos, szülésznő, nővérek, mindenki. Nagyon jó érzés volt,hogy bár szeretek a magam ura lenni, képes voltam kiengedni, és 100%-ban rájuk bízni magam!
nyeste
 
 


Nem tudjátok mi van Dee-vel?

Lehet, hogy fura, de engem aggasztanak az eltűnések a fórumról, annyira szeretném megtudni, hogy akik hónapokig írogattak ide, azokkal mi lehet.
nyeste
 
 


sziasztok

Ezvicc, még egyben vagyok. Nem volt semmi különös a Ctg-n, egy fájásom volt csak az uh is rendeben, csak tegnap nagyon ramatyul voltam. Annyira érzékeny a gyomrom, hogy csak na egész nap hánytam és ment a hasam, és erre elkezdet keményedni a pocim is szóval nem voltam a helyzet magaslatán, de most már jól vagyok asszem.

üdv: Györgyi
eper8
 
 


Eper!
Jaj, de jo lenne, ha egyszerre mennenk be. Azt almodtam kulonben, hogy CTG-re kellett mennem, es egy lany mondta, hogy vajudsz mar. Sajnalom, hogy rosszul voltal. Hasmenesem nekem mar 3hete tart. Szerintem ez nalam ideg alapon van. Nem vizsgalt meg a dokid, hogy nem nyiltal-e mar ki?

Nyeste!
Koszi Neked is, hogy szurkolsz. Nem semmi negy baba. Olyan ritka manapsag. Gratulalok!

Kepzeljetek, tegnap vettem szopcsi parnat. Sokan azt mondtak penzkidobas, es nagyon sajnalom, hogy nem hallgattam a belso hangra. Annyira jo, imadom. Hosszu hetek ota ez volt az elso igazan jo ejszakam. Annyira szuper, hogy teljesen idomul a testhelyzetemhez, a pocakomhoz. A ferjem el is csaklizta, sot anyumat is kiprobalta, el is aludt rajta. Egyszeruen fantasztikus. Bocs, de ezt meg kellett irnom. Meg gondolkodom rajta, hogy a kis Attinak odaadom-e egyaltalan Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Jaj, csajok! Ezt muszaj megirnom Nektek.
Ma bablevest foztem, fustolt csulokbol. Tettem repat, +husit meg, nokit, berantottam. Kimegyek a kertbe a ferjemhez, es mondom, hogy ilyen finom bablevest meg sosem foztem. Erre gyerekek leesett, hogy a babot kifelejtettem. Hat erre olyan rohogo gorcsot kaptunk, hogy nem birtuk abbahagyni. Na ehhez mit szoltok? Bableves bab nelkul Kép Kép Kép
Kicsit szetszort vagyok mar

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Sziasztok!

Csináltam egy kismamáknak szóló honlapot. Ha van kedvetek nézzetek be hozzám. Köszi!
moflymaci
 
 


Nyeste!

Dee, Kincső és Keve jól vannak, már több, mint 3 kilósak a babák, csak nagyon elfoglalt ezért nem tud ide írniKép

Ezvicc!

Én szülés után csináltam horror dolgokat, pld: kenyér a hűtőben és társai..

Üdv: Dóri
Üdv: Dóri
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?