Új privát üzeneted érkezett!

Csajok !

Sehol senki ???

Nincs kedve valakinek holnap játszóra menni ? Oda, amit már egyszer úgyis megbeszéltünk, Panuékhoz közel. Szerintem most jó idő lesz. Tudom elég későn kérdezem, de hátha. 10-11 óra körül ?
Dorki
dorki
 
 


Sziasztok!

Ma megint babataliztunk és úgy látom trenírozni kell a csajomat, mert a szokottnál is kevésbé volt hajlandó bárkivel is játszani.

Ez valszeg összefügg azzal, hogy az én vagány csajom, olyan nyuszi lettKép mindent csak aja-aja, eddig tudott egyedül csúszdázni, most már nemKép igaz felmászik egyedül, de nem mer lecsúszni, iszonyú görcsösen kapaszkodik.

Ha állnak kint a lépcsőház előtt emberek, lecövekel az ajtóban és nem lehet hét ökörrel sem kivontatni onnan. Ölben kell kihozni.
Kicsit kétségbeestem, mitől lehet ez a visszafejlődés???

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Dorki, mi mehetünk. csak a délelőtt jó, alvásig max.
este még jövök, most rohanga
panu
panu
 
 

 
 

Csajok,
akkor fotók vannak:
- Brigi+Marci (a mostani taliról szedtem le Kép) -ha nem gond
- Bori+Eszter
- Krisz+Dorka
- Dorki+Niki
- Eszter+Szabolcs
- panu+Liza
- Andi+Boga
- Zsuzsi+Ricsi+Fancsi

MAjd keresek én is egy jó képet és 2 héz múlva kb. kész a montázs.
Aki akar még küldeni fotót:
bodokriszti@freemail.hu

Pusszantás!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Dorki, gratula a nagy alváshoz. Sajna nekünk nem jó a holnap, mert le kell mennem a védőnőhöz.

Kriszti, Persze, hogy nem baj, hogy a taliról szedted le a képet. Épp a montázs ötlet óta jöttem rá, hogy nincs is közös képem a Marcival. Legtöbbször én fényképezek.

Mi ma elmentünk a Cora-ba vásárolni, mert eléggé ki voltunk mindenből fogyva itthon. Előtte bementünk egy cipőboltba a Marcinak szandit nézni. Amíg én nézelődtem a Marci lepakolt pár polcot, úgyhogy hajolgathattam, hogy mindent visszarakjak. Utána átmentünk a Kika-ba és egy szavam sem lehet, a fiam úgy viselkedett mint egy kisangyal. Azért volt egy kis bútortologatás meg autótologatás, de amikor mondtam, hogy megyünk tovább szó nélkül jött. Ráadásul babakocsi nélkül voltunk úgyhogy féltem, hogy hány összetörött cuccot fizethetek majd ki. Azután a Cora-ban is rendesen viselkedett, most még a kisautóknál is csak kb 1 órára ragadtunk le. Utána beült a kocsiba és a kajáknál végig ott maradt. Mikor elindultunk hazafelé rögtön elaludt és csodák csodája itthon gyorsan áttettem az ágyába és most alszik tovább.

Megyek is pakolni.

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Krisz, Neaggódj. Szerintem ahogy okosodnak egyre több mindentől tartanak. A Marcin is észrevettem, hogy most már nem mindig úgy viszonyul az idegenekhez, mint régen. Meg vannak szituációk is amiktől tart. Pl idáig minden tücsköt-bogarat megfogott és mióta megcsípte a méhecske tart még a légytől is, hiába mondtam el neki többször is, hogy a légy nem bánt. Szerintem ezek természetes dolgok. Így tanulnak. A kis agyukban elraktároznak mindent és eldöntik mi nekik a jó és mi a rossz.

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Sziasztok!

Mi még akár mehetnénk is, de Szabolcs éppen akkor alszik... Ha későn kel, akkor ott leszünk Kép.
Fulescsacsi
 


Lányok,
Eszter belázasodott Kép.
tegnap a szomszéd kiscsajok voltak lázasak, a dokinénijük azt mondta, nyári vírus. És 1 nap alatt elmúlt neki. Remélem, mi is túl leszünk rajta, különben nem tudunk utazni.

Igazatok van, nehogy már elmenjek a fórumról. Szeretek itt lenni Veletek.
Anyós tegnap hozta telefonon a formáját, majd leírom, mert Apánk mindjárt jön Kép.

Jó éjt, jó talit holnapra!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Töltöttem fel képeket a taliról. Nem sok lett publikus. A többi fürdős és azokat megbeszéltük, hogy nem rakjuk fel.

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


sziasztok,

Kriszti, hajrááá Kép remélem, Eszternek holnapra kutyabaja, gondolok rátok.

Krisz, enyém csaj még mindig vagány Kép, csak a nagyhangú kutyáktól fél. de tényleg azt mondják, hogy mindegyiknél van ilyen időszak, amikor fél és anya szoknyájába bújik. szóval, ne aggódj, csak fejlődik a csajod Kép

Brigi, Dorki, nagyon jók a képek Kép Niki műhisztiján röhögtem, és Marci ahogy dolgozott, kipirult arccal Kép nagyon jófejek.

nálunk fut a ház, mert ma alig voltunk itthon. vettünk egy autót Kép seat cordoba 1,4-es fekete. 2 héten belül szállítják, előleg fizetve, részletre vettük. az opelt már áruljuk, remélem, hamarosan elviszik. az árkülönbözet (előleg és eladási ár) megy a lakásba. vásárlásra elkísértük apát, és végigrohantuk a környéket, mekiztünk, autóban aludt a csaj egy keveset. ezért hamar ágyba került. én meg főztem holnapra, hátha találkozunk Dorkiékkal Kép és talán Fülesékkel??? Kép

panu
panu
 
 


Sziasztok!


Háááát, én nem voltam előrelátó, még főzök, de tíz körül talán el tudunk indulni. Igyekszünk Kép.

Krisz! Én tapasztalatból nem nagyon tudok hozzászólni Dorka nyuszisodásához, mert Szabolcs mindig is nyuszi volt. De rémlik, hogy a "szakirodalomban " is van szó erről, hogy ebben a korban ez a jelenség lehetséges. Szabolccsal én azt csinálom, hogy nem erőltetem, és egy idő után eltávolodik azért lassacskán. Sokszor sajnos éppen addigra oldódik fel, amikorra indulnunk kell... De türelem, Dorka vagány csajszi, ne aggódj!
Fulescsacsi
 


Sziasztok,
Panu,
azta új autó!Kép ez klasszKép
nekem is tetszenek a seatokKép

Kriszti,
Eszternek jobbulást, remélem már el is múlt a lázKép

Dorkanyuszival voltunk megint csúszdázni, és képzeljétek játékkal és kis trükkel meg türelemmel rávettem hogy csússzon le megint egyedülKép csak az elsö volt nehez kb 25 percig ücsörgött a csúszda tetejénKép, aztán a többi ment simán vagy 50x lecsúszott utána, alig bírtunk elindulniKép
szóval most nagyon örülökKép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Szasztok csajok,
én már megint túlpörgettem magam és beájultam a gyerekem mellett esténként,ezért nem írtam.
Pedig tegnap nagyon készültem babanetezni,még direkt sütikéket is hoztam hozzáKép,hogy milyen jó lesz locsi-fecsizni,ere tessék...

Krisz,
Eszter is nemrég tanult meg csúszdázni,tök élvezi!!
Sajnos szegénykém tiszta pötty a nyakán,dr.néni szerint melegkiütés,de amit felírt kenőcsöt,attól elkezdett szegénynek viszkedni.Egész éjjel alig aludtunk,annyira szenvedett tőle.Még jó,hogy jött ez a kis lehűlés,mintha enyhült volna a pöttyöződés.
Nálunk meg apa betegedett le,szegény itthon nyomja az ágyat.

Voltunk bábszínházban,Eszter kemény 10 percig bírta,aztán közölte,hogy megyünk is és kiment az ajtón,mi meg csak lestünk.Végülis ismerte már a mesét....Kép

Esküvő jó volt,ettünk- ittunk-futottunk Eszter után,érdekes módon a ruhám eléggé tiszta maradt utána....Bár a lábam még mindig kivan,nem nekem találták ki a magassarkút!

Eszter reggel lecsövelte a szőnyeget,aszondja':
"Úúúúú,micsiáltam,kiömlött pisike,nem bilibe...!'
Megzabáltam!!Kép

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Sziasztok!

Hát, mi jól elmentünk talizni ma Kép. Csak éppen végül nem jöttek Dorkiék, Panuék meg hazamentek, mire odaértünk. Szegény fiam, bár majdnem fél kilencig aludt, olyan nyűgös volt, hogy csak na. Úgyhogy prímán bemutatkoztunk a játszótérnek... (Ami amúgy tényleg szuper, jövendő talikhoz ideális!) Kb. fél órát maradtunk, mert akkor már Szabolcsot semmivel sem lehetett felvidítani. Ráadásul belefutottunk egy segítőkész nagymamiba, aki mindenáron meg szerette volna vigasztalni, amitől csak még jobban üvöltött... De ahogy betettem a kendőbe, és kijöttünk, mintha elvágták volna a nyavalygást, pedig akkora könyeket hulatott előtte, hogy csak na. hazafelé viszont végigásítozta az utat, itthon meg beájult két perc alatt.

De nem bánom, hogy elmentünk, most már biztonsággal odatalálok, és legalább már arra is jártam, nagyon klassz környék! Mindenki nyekereg, hogy a Fehérvári út mennyire zajos, meg izé, nekem tetszik, a környező mellékutcák meg még inkább...

Tegnap este Szabolcs belefutott teljes lendülettel az asztal sarkába, az arcán most van egy ronda folt... De az benne az érdekes, hogy a legutóbbi ilyennél, még a homloka felső részén volt a folt, most meg a szeme alatt jóval Kép. Nő a gyerekem Kép.

Bori! Szabolcsot nem nagyon izgatja a bábszínház még. A bábokat imádja, itthon folyton hozza a kesztyűbábokat, hogy játszunk velük, de bábszínház formában egyáltalán nem jön lázba tőlük.

Dorki! Tegnap csináltál képeket Szabolcsról is ugye? Felrakod őket, vagy elküldöd?
Fulescsacsi
 


Panu
gratulálok az új kocsihoz ! Mikor vehetitek át ?

Füles
bocsánat ezért a mai kavarodásért. Nem néztem be ide reggel, csak akkor jövök, ha apától levelet várok. De tegnap több, mint 2 órát beszéltünk, szóval tudtam, hogy nem ír. Panuéknak haza kellett menni korábban, mi meg akkor indultunk volna, de már el voltunk csúszva. Azért legközelebb pontosan megbeszéljük. Örülök, hogy legalább a játszó tetszett. (ha már Szabolcsnak nem) Kép
És itt a bizonyíték, hogy a gyereked, hogy tud lépcsőre mászni egyedül !!!

Krisz
hányan voltatok a talin? Nincs valami fotó ?
Brigi
most, hogy már ismerem a fiadat, annyira nem csodálkozom, de azért mégis eláll a szavam, hogy mennyi ideig nyugton elvan, míg ti vásároltok. Én nagyobb vásárlásra vagy nem viszem Kikit vagy 2-en megyünk + Niki, mert vele összesen 1 óránál többet nem lehet maradni. Persze, ha engedném, hogy az áruház egyik felét átpakolja a másik felébe, akkor valszeg ellenne.Kép Mi van a riasztóval ??

Ági, Zsuzsi , többiek merre vagytok ?

Andi
hogy vannak az oltásaid ? Maradt még hátra ?

Kriszti
én várom anyósós történeted. Kiscsajnak jobbulást !

Bori
mi is voltunk tavaly melegkiütésesek (mármint Niki) Nekünk az vált be, hogy gyakran mostam, hogy ne csípje ki jobban az izzadság és mindíg szárazra töröltem. De nem kentem rá semmit. Hintőport meg főleg nem ,mert az csak összeáll valami ragacsos trutyivá.
Mit néztetek meg a bábszínházban ? (egy jó színházba már én is elmennék... , de asszem ezzel meg kell várnom apát. )
Én már nagyon kiváncsi vagyok a lányodra. Hihetetlen mennyit beszél ennyi idősen ! Nagyon ügyes ! Jövőhéten esküszön elmegyek valamelyik hétköznap Gödre !! (anyós, úgyis reklamált már Kép )

Apával már azt beszéltük, hogy ha hazajön, akkor majd mi lesz a reptéren és Niki mit fog szólni stb, stb. Szegénykém csomó kisgyerekest lát a hajón és úgy zavarja. Kép Hiányzik neki nagyon ez a kis törpe. Ma úgy nem volt kedvem kimozdulni már délután, de muszály volt. Föladtunk a postán apának egy levelet, amiben voltak hitelkártya méretű képek Nikiről (kemény műanyagban ) amit a kulcstartójára tud tenni és így mindíg nála van. Na és persze lehet mutogatni mindenkinek. Kép
Ja és már fogytam 3 kg-ot
Dorki
KépKép
dorki
 
 


Sziasztok,

Dorki,
olyan jók a képekKép én is kedvet kaptam hogy tegyek fel, ja meg hogy vegyek az erkélyre egy ilyen csúszdátKép

Fcs,
remélem Szabolcs foltja hamar elmúlik, olyan szörnyen 'hangzik' ez az asztalnak nekifutásKép

nah a tegnapelőtti taliról egy képKép középen Dorka éppen nem látszik igazánKép
Kép

Hú és nagy hírem van, a most már nem nyuszi csajszim ma először bilibe kakiltKépKépKép,
persze nem Õ szólt, én reggeli után rápakoltam a bilire és addig játszottunk, olvastunk amíg egyszercsak sikerült a műKép

sétáltunk ma is egy jót itt egy kép:
Kép

betértünk egy most nyílt turiba, hogy háthaKép de rájöttem ,hogy még mindig nem nekem találták ki, hogy a földön lévő kosárban keresgessek valami cuccot a csajra, egyszerűen nincs türelmem hozzá, persze Õ közben lebontotta a boltotKép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


sziasztok, én is élek, de dolgozom ezerrel.

Dorki, jó a fotó Fcs-ről és Szabolcsról Kép

Krisz, zsebre tett kézzel mászkál a csajod, mint egy nagymenő??? Kép nem is nyuszi!! Kép Kép

a turkáló nekem sem megy, egyszerűen alkalmatlan vagyok rá, mint ahogy a kínai piacra is, pedig néha biztosan találnék valami elfogadhatót.

jövő heti tali időpontja?? most úgy néz ki, hogy a szerda jó. addigra elpateroljuk anyóst is, így szabad leszek, de valszeg autó nélküli. mit szóltok hozzá? mondjuk egy Fehérvári úthoz, ha már Fcs megnézte és tetszett Kép

autó jövő pénteken vehetjük át, ha minden jól megy. majd rakok fel képeket. kíváncsi vagyok Lizi mit szól hozzá, mert az opelt nagyon megszokta, és megismerte ezer közül, néha előbb látta, mint én Kép

majd este még írok. úgysincs gyermekhírem. reggel óta melózok, közben elfutottam a fodrászhoz, és vissza befejzni a munkát. a környzetvédelmi magazin eheti adását már én csinálom, ezért össze kellett kapni magamat, adás holnap este, de holnap reggel, márcsak ellenőrizni akarom.

panu
panu
 
 


Krisz
gratula a kakához. Én már úgy szeretném, ha Niki legalább egyszer pisilne bele. Ha pucéran van mindíg szól miután oda pisilt valahova. Kép De szerintem nem érti még, hogy miről is lenne szó itt tulajdonképpen ezzel a bilis dologgal.
Nagyon komoly a csaj ezzel a zsebredugodt kézzel. Mint egy nagyfőnök, aki ellenőrzi a területét. !!! olyan aranyosak a kölkök, ahogy együtt játszanak !
Csúszdát az erkélyre ? Én úgy be vagyok sz.va , ha Niki csak az erkély közelébe megy. Nem is mehet ki csak ha a kezemben van. Igaz, hogy elég háborús állapotok uralkodnak még, mert apa szerszámai is ott vannak. Épp ma voltam az obiban és vettem virágládát meg nádat. Meg akarom csinálni, hogy azért ki lehessen menni. Bár az ordenáré nagy zajtól meg szmogtól sajna nem nagy élvezet. Az auchanban most 5eFt a bébi csúszda, de az egy számmal kisebb,mint itt a képen.
A turi nekem sem jött be sosem. Valahogy nem szimpi más használt ruhái közül válogatni.

Panu
Brigi elküldte az ő puccos képeit a kölkökről, majd azt is kiírom neked. Nem szombat de. lesz a műsorod, Hánykor ?


Nekem jó a jövő szerda talira.
Jó éjt
Dorki
dorki
 
 


hello,
Dorki, péntek este 8-kor, asszem, meg aztán valamikor szombat kora hajnalban ismétlik is Kép nem is gratuláltam a 3 kg lecsúszásához Kép GRAT Kép ügyes vagy, így tovább. azt mondják az első fele nem annyira nehéz, de a második hónapban lehet nagyon elege belőle az embernek. mert akkor már jelentős is lehet a súlycsökkenés, ezért könnyebben abbahagyja az ember lánya Kép, mondván már lement x kiló... szóval ügyes vagy, így tovább.

Krisz, tényleg nagy dolog ez a bili-ügy. főleg, ha már értik, tudják, mit is akarunk.

azt elhiszem ,hogy az erkélytől féltek. nekem van egy kis tériszonyom, és zavar, ha a gyerek túl közel van az erkély széléhez. persze, pl. a nád, amit Dorki is vett, jó megoldás lehet. és félnék attól is, hogy otthonhagyjam a gyereket egyedül. el nem tudom képzelni, még ha alszik is. pedig hányan megteszik, ki szükségből, ki kényelemből.

Kriszti, elutaztatok?

Andi, rólatok és rég hallottunk. mi van az oltásokkal? és Bogával?

Zsuzsi sem jelentkezett már a tali óta Kép mi történt? ugye már jobb a fogad?

na, nem sorolok fel mindenkit, aki hiányzik a topikból, gyertek, írjatok Kép meséljetek a gyerekekről Kép

most dicsekszem Kép Kép Kép Kép Kép Kép
ma voltam fodrásznál, apa nagyon megdicsért, rtikán tetszik neki rögtön a mű elkészülte után. aztán még kora este, kihasználva nagyi ittlétét, elmentünk vásárolni, vettünk cipőt, nadrágot, inget, végre nem a gyerkőcnek, hanem magunknak Kép Liziről is pár jó szó: leült egyedül könyvet olvasni, sőt ott is maradt a széken ülve, jónéhány percig, aztán még tovább is, de nem egyedül, hanem velem Kép mostanában nem ül az etetőszékbe (eladjuk, azt hiszem), de nem is rohangál el a felnőtt székről már egy napja, amikor kaja van. csak ha befejezte Kép ma elégedett voltam vele. igaz, ma kevés időt töltöttünk együtt Kép de akkor rajtam lógott, még vécére is csak a felügyeletével mehettem el. nagyon édesen ragaszkodik.

panu
panu
 
 


Holnap utazunk, ha időm engedi írok addig még. Ma mindent el kell pakolni, be az autóba, holnap hajnalban meg urány Székelyföld Kép.
Kolozsvár fele megyünk, Déva fele nagyon uncsi...
Nagyon sokat kivett belőlünk Eszter betegsége - ami mint kiderült úgy néz ki, hogy a rágófog kibújása volt (csak). Tegnap reggel már együtt sírtam Vele Kép.
mára kutyabaja.
Mindenképpen írok majd bővebben.
Most idejött elém és szopákol, amíg én írok Kép.

K

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok,

Panu, Neked is elküldtem a képeket, de szerintem tele volt a postaládád mert nem ment át. Megpróbálom lekicsinyíteni és úgy átküldeni.

Most megyek, melegítem az ebédet.

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Sziasztok,
csak gyorsan beköszönökKép, voltunk ma az aquaticumban élménytfürdeniKép
szuper volt!!!

olyan jól bírta a csajom, hogy naKép
még az elefántos csúszdán is lecsúszottKép

Kép

Kép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Sziasztok!

Panu,
köszi a fogorvos felajánlást addigra sikerült itt a közelünkben találni egyet remélem beválik.
Gratulálok az új autóhoz nekem is volt Seat cordobám a mostaniaknál 2-vel idősebb kasznis hú én úgy imádtam azt utána meg volt egy ibizám az új kasznis csak három ajtós volt és igy már a két gyerekkel nem volt praktikus.

A fogammal egyébként most úgy állok ,hogy sajnos már nem lehetet megmenteni mert félig letőrt és nagyon porlados volt . Szájsebészetre kerültem ott főlvágták az inyem és úgy szedték ki hát elég szar érzés volt és az a gáz ,hogy kicsit elhanyagoltam a számat mert én nagyon félek a fog dokitól és még van két fogam amit ki kell müteni.Utána meg potlás lesz.

Jók lettek a mult heti tali képek ami nem volt publikus azt én e-mailon semm kuksizhatom meg Kép.

Dorki,
grat a fogyokurához
a kozmetikusom is most csinálja a 90napost még azt hiszem 20nap van neki hátra és 15kg fogyot.

Erkélyünk nekünk is van de én is nagyon félek Fancsi is csak velem jöhet ki egyébként még az erkély ajtot semm merem nyítva hagyni ne hogy kiszökjön.

Eszteranyu,
kellemes utazást jó pihenést!!!!!!!!!!!!!!!!

Krisszie,
dorkád nagyon ügyi és tündéri a képen.

gyerekek nálunk jól vannak Fancsi ezerrel pörög egész nap , délelőt voltunk vásárolni minden üzletben össze vissza rohangált mindent el akar venni a helyéről tök szupi vele vásárolni.

Tali jövő héten?????????????????
szuszoka
 
 


Krisz
húúúú micsoda buli !!! Nagyon jó lehetett nektek. A képek is szupik. Hol van ez helyileg? És mennyi pénztet kérnek ? Én is szeretem nagyon az ilyen csuszizós helyeket, de most még fürdőruhám sincs. (méretproblémák miatt Kép )
Brigi
én kiírom Panunak a képeket, mert az enyémet sem kapta meg. Szóval elég ha nekem elküldöd.
Zsuzsi
jövő szerdát beszéltük meg következő talira az eredetileg megbeszélt játszón. Hát ez a fog nagyon gáz lehetett. De nem altattak ? Most már jól vagy , vagy fáj még ?

Voltunk ma a Diegoban Nikivel és vettem műfüvet az erkélyre. Tök jó lett. (kár hogy hót koszos lesz egy hét múlva ) Délután meg kimentünk ketten a telekre és locsoltunk. Hát nem kell mondanom Nika hogy nézett ki.Kép Ma reggel meg láttam rajta, hogy kakált. Éppen indultam be a szobába egy tiszta pelussal, mikor látom , hogy már levette magáról a bodyt meg a pelust is és kellemesen lehuppan a padlószőnyegre.... Hát nem örültem Kép Lett egy szép kisgyerek fenék forma a szőnyegen, friss kakával díszítve. Kép
Panu
nem tudtam meghallgatni a műsort, pedig kiváncsi voltam. KépÖrülök, hogy Liziről is lehet pár jó szót írni. Kép Nagyon ügyes, hogy ilyen nyugiban ücsörög. (néha) Rajzolni nem szeret, vagy gyurmázni ? Vagy nem ér rá ? Éljen a shoppingolás !!!Milyen lett a séród ?
dorki
 
 


csajok !
Mivel k..vára ráérek így apa nélkül Kép kénytelen vagyok programokat keresni. Most ezt találtam.
Szeritem megbeszélhetnénk itt is talit. A koncertek ingyenesek, hátha a felnőtteknek is tetszik.
Dorki
http://www.sziget.hu/gyereksziget/programok#fahgb
dorki
 
 


Dorki,
nem altatak fogam most nem fáj majd kiváncsi leszek a varratokat mikor kiszedik utána fog-e fájni.

Kaka,
Fancsi multkor a kiságyba volt még mikor bekakilt és mire bementem a szobába már levete magáról a pelust és sikerült szétszornia a kakit Kép tök jó muri volt baromi boldog voltam.

Tali,
nekem a szerda nem jó úgyan is meggyek kozmetikushoz kopaszitásra!

Hú nagyon szépitgeted az erkély ügyi vagy !!!!!!!!!!!
szuszoka
 
 


Sziasztok!

Nahát, mennyit írtok! Nekem alig van kedvem netezni, inkább olvasok mostanában... Megint rácuppantam Szabó Magdára Kép.

Kriszti! De jó Nektek! Majd nagy részletes beszámolót kérünk, ha visszaértetek!

Krisz! Szuperek a képek, nagyon klassz lehetett! Már én is próbálom rábeszélni apát valami ilyesmire, de ő nem nagyon hajlik, víziszonya van, szerinte pénzkidobás lenne, ha ő is menne... De nélküle meg nem is lenne olyan jó... Te, csajszi! Milyen csinik vagytok te is, meg anyud is! Dorka persze nemkülönben, de az nem újdonság Kép Kép Kép.

Zsuzsi! Jaj, horror ez a fog-ügy. Az én fogaim rendben vannak nagyjából, de a férjem teljesen elhanyagolta őket, és pár éve neki is ki kellett egy csomót húzni. Náluk a családban mindenkinek rosszak a fogai, a szülőknek már nincsenek is, de a nagyobbik sógorom is effelé halad, a sógornőmnek a felső fogsora mű. A kis sógoromnak még minden rendben, mondtam is neki, hogy mossa a fogát, mert rossz vége lesz... A férjemet én szoktattam rá a fogmosásra, náluk ez nem dívik... Bezzeg a Szabolcs fogacskáit már úgy mossa mint a kisangyal Kép. (Õt is nagyon megkínozták a szájsebészeten, hát nagyon figyel Szabolcs fogaira.) De van egy barátnőm, aki viszont nagyon ügyelt és ügyel a fogápolásra, mégis romlanak a fogai folyamatosan. Szóval bizti lehet hajlam is...

Dorki! Én is akarok valamit az erkélyre körbe, bár én nem szívesen vagyok az erkélyen, mert a szemben lévő erkélyen (beugróban vannak az erkélyek, kb húsz méterre van a szemben lévő) a szomszédnéni állandóan kint van. Én nem foglakoztam vele sokáig, míg egyszer találkoztunk az udvaron, és elkezdte sorolni az életünket, már csak a bugyijaim színét nem mondta, nagyon gáz volt... Szabolcs szívesen erkélyezik, de ha kint van a néni, ő sem, mert dumálgat neki, ő meg nem szimpatizál az idegenekkel... De most veszünk egy pancsolót, akkor biztosan szívesen kint lesz.
Gyereksziget: én is kinéztem, de most nem megyünk, mert a Börzsönybe megyünk egy fesztiválra. Amúgy még egy csomó jó program lesz, pl. az Ünnepi Könyvhét keretében jó kis koncertek a Vörösmarty téren (Kaláka, Kolompos), a Margit szigeten sportnapok, a Millenárison is mindig van valami, szerencsére van miből válogatni. Ezért nagyon szeretek Budapesten lakni Kép.

Kaka: Szabolcs még nem vetkőzik Kép. Azért nem lehet semmi ez a szétkenősdi Kép.

Panu! Én is elfelejtettem a műsort Kép. Mesélj, hogy sikerült?

Mi vásároltunk tegnap Szabolccsal, egészen jól bírta, csak akkor volt egy kis nézeteltérés, amikor már mindent megvettünk, és el szerettem volna indulni haza. Õ meg még nem Kép. De aztán felkaptam, és elcipeltem a buszig - ahol ki akart szaladni az autók közé mindenáron... Jól nézhettem ki, teli hátizsák, teli válltáska, egyik kezemben pelenka, másikban szatyor, és még Szabolcsot is fogtam...
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

Fcs! Elklépzeltelek a fenti szituban, hát nem irigyellek! Nem apával jártok bevásárolni? Én ennyi cuccot venni biztos nem indulnék el egyedül. Bár asszem én már egy kicsit elkényelmesedtem... Kép Az autó nagyon jó dolog, és marha könnyen hozzá lehet szokni... Kép
Kriszti! Jó kikapcsolódást nektek! Pihend ki a babanet fáradalmait! Kép
Krisz! De klassz lehetett az élményfürdő!! Nem voltak valami sokan a képek szerint! Mikor voltatok?
Kakás sztorik tetszenek, nálunk még csak két pisis volt - az egyik a fotelba, a másik az ülőgarnitúra egyik nagypárnájára. A lány egyik után se érezte magát zavarban, szerintem észre se vette, hogy történt valami. Kép
Amúgy mi betegek vagyunk. Szerencsére Boga még nem igazán - bár épp most folyt az orra egy kicsit. az enyém mint a vízfolyás, a fejem majd szétmegy na és köhögéssel kezdődött az egész. Mostmár apa is majd megfullad a köhögéstől. Csodálnám, ha Boga megúszná... Kép Így nem is megyünk ma usziba. Egy nyugodt itthon töltött hétvégére vágyok, minden izgalom nélkül. és gyógyulgatni. nem tudom, hogy mi lesz belőle...
Mindenesetre mindenkinek klassz hétvégét kívánunk!

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


sziasztok,
látom, hétvégi pangás van Kép

Andi, jobbulást kívánok mindenkinek, és drukkolok, hogy Boga gyorsan túl essen rajta, ha muszáj.

Krisz, jó ötlet ez a vízipark, Dorka is bírta Kép aranyos volt a képeken Kép

Zsuzsi, huhh, de megkínzott ez a fog Kép sajnálom. remélem, már jobban vagy. a többit is muszáj megcsinálni, ne legyél gyáva nyuszi, mert később rosszabb is lehet, ráadásul a fog betegsége miatt annyi minden más baj is lehet az emberi szervezetben, rendben kell tartani. annak viszont örülök, hogy Fanni még mindig pörög ezerrel, mert akkor nemcsak az én lányom teszi ezt Kép Kép Kép

Fcs, köszi kérdésed, a műsor sikerült. de ez nem élőben megy, így amikor adásban voltam, akkor itthon üldögéltem Kép előre felvettem mindent, és blokkosítva ott volt az adásgépben. az a jó benne (ebben a munkában), hogy megint élvezem, mennyire sok mindenről nem hallottam, és azt most megtudom. Kép ez jó érzés, mármint az ismeretek bővítése. főleg az elmúlt másfél-2 év után.

ma Dorkiékkal játszóztunk. a két csaj a nap végére már majdnem együtt játszott Kép, aranyosak voltak. délelőtt játszótéren voltunk, majd hozzánk hazamentünk, és ott ebéd, alvás, és újra játék a kertben. egyszóval rendesen kihasználtuk ezt a nyári napot, holnap úgyis rossz idő lesz.

panu
panu
 
 


Sziasztok!

Mi ma Balatonaligán voltunk a barátnőm anyosáéknak van ott nyaralojuk ,
egész nap lent voltunk a Balcsi parton
hát Fancsi anyira tündéri volt vittünk neki egy kis medencét abba raktunk vizet, székeket napozóágyakat köré raktuk egész nap ott pacsált nem is ment el ott volt állandoan szem előtt.
Úgy ,hogy én ma baromi sokat pihentem egész idő alatt a napágyban ültem .
Ricsit meg alig lehetet száraz földön láttni végig vízben volt. Tők jó mert a barátnőm nagyfia egyidős Ricsivel végtére is/ mi akkor ismerkedtünk meg amikor a fiúk születek/ van egy kisebb fia az 5 éves és így a három fiú tők jól eljátszik.És most várja a harmadik babát még 3-4 hete van hátra aki kislány lesz így Fancsinak is lesz játszó pajtása.
Fancsit is be vittük a Balcsiba annyira tetszet neki olyan jó ízüeket kacagot a vízben.

Holnap nálunk nagy buli lesz Ricsi kedden lesz 8éves és holnap ünnepeljük.

Na milyen tortája lesz ?????????Hát foci labda alaku azt kértKép.

Andi,
mielöbbi gyógyulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fülescsacsi,
hát nem semmi,hogy te ennyit cipekedsz így jársz vásárolni én nagyon elvagyok kényelmesedve miótta kocsi van a segem alatt.

panu,
nagyon jó ez ,hogy a munkád által ismereteidet így tudod bövíteni. Dolgozol mégis sok időd marad LizireKép
szuszoka
 
 


Sziasztok!

Panu! Hát igen, nekem is hiányzik már egy kis kihívás munka ügyben... Bár én azért itthon is nagyon jól vagyok, a Szabolcsozást töretlenül élvezem. Nehezen tudom elképzelni, hogy nyolc-kilenc órát külön legyek tőle, ami persze egy átlag munkahelyen elengedhetetlen. Viszont most kaptam egy jó ötletet, már csak a megfelelő infrastruktúrát kell megteremteni Kép.

Andi! Gyógyulgassatok!

Zsuzsi! Gratrula Ricsinek, Isten éltesse! Milyen nagy fiú már! Kérünk majd képet a szupertortáról!

Lányok, azért tőlünk az Europarkba nem olyan vészes eljutni, olyan, mintha egy nagy kék autóm lenne Kép, a házunk előtt felszállunk a 99-esre, az Europark előtt meg le, vissza ugyanígy. Igazán csak egy erős férfikéz hiányzott, de megoldottam. Amúgy mi is együtt vásárolunk apával, de tegnap a börzsönyi kiruccanás miatt nem tudtam volna vásárolni, ma meg már nem akartam ezzel tölteni az időt, inkább valami jó kis programot találunk ki.

Szóval tegnap elmentünk Letkésre, az Ipolyfesztre. Engem első körben egyedül az izgatott, hogy mit fog szólni Szabolcs a gyereküléshez. (Dorki már tudja, hogy ez volt az első gyereküléses utazásunk.) Hát, a bepakolást erősen nehezményezte a srác, bár addigra már elég álmos is volt, direkt úgy időzítettünk, hogy alvásidőben utazzunk. Szóval nagy üvöltés volt, amikor gurult az autó, akkor még rendben is volt a dolog, de minden piros lámpánál nagy balhé Kép. Aztán eszembe jutott a kulcs: zene. Úgyhogy Babazenét hallgattunk, Szabolcsnál elvágták a balhét és egy perc múlva aludt is Kép. Úgy kellett felébreszteni a két órás út végén Kép. (Amúgy nem ilyen hosszú az út, csak kicsit elkeveredtünk először.) Visszafelé a rutinosak nyugalmával szállt be, szó nélkül jött az első fél órában, aztán megint elaludt, a háztól öt percre ébredt csak fel, bár akkor elég balhésan, az igaz. De nagyon gyorsan kiengesztelődött, hogy apa vette ki a kocsiból, akit egész nap nem látott.

A fesztivál is klassz volt, sok civil szervezet képviselete volt ott, így főként a kapcsolatépítésre hsználtuk a napot, a gyerekek meg rohagngáltak, Szabolcs kedvére kilépcsőzte magát, paprikáskrumplit ettünk. (Nem ettem már nem is tudom mióta, mert azért nem az igazi egy kis füstölt kolbász, szalonna nélkül... Itt kihagytam ezeket, de az ízük azért benne volt Kép) Engem a hegyek közelsége nyűgözött le, a nyugalom, bár elég meleg lett, mitagadás, igaz, mi főként árnyékban voltunk. Sajnos elvesztettük Szabolcs kedvenc kisautóját, egy piros Chevroletet, beleesett egy csatorna-fedő lyukán át a csatornába... (Még a kissógoromé volt kiskorában, cirka 15 éves volt a járgány, nagyon bánkódtam utána, mert Szabolcsnak is ez volt a kedvence...) De nagyon jó kis nap volt, gyönyörű a vidék, nagyon kedvesek az emberek, egy darabig biztosan emlegetni fogjuk Kép.

Külön köszönet Dorkinak, aki nélkül mindez nem jöhetett volna létre, tőle kaptuk az ülést Kép. (Majd a visszaszolgáltatást leegyeztetjük mélben.)
Fulescsacsi
 


Andi
nem hangzik jól ez a takonykór. Honnan szedtétek össze ? Azért a kiscsaj csaknem kapja el. Autóelkényelmesedés nálam is van már régóta. Kép (csak dugó ne lenne )
Zsuzsi
úúúú de jó Balcsi !!! Mennyi víz van benne, állítólag egész normális mennyiség ? Éljen Ricsi szülinapja, 8 év az már igen. Sok boldog szülinapot !!!
Füles
örülök, hogy jól éreztétek magatokat, bár sajnálom a kisautót. Enyém gyerek még nem akar hurcolászni semmit magával, ezért még nem is vesztettünk el semmit. Ja de egyszer egy baby on board-os tehénkét, amit az ablakra lehet tapasztani. Valahogy leeshetett, mikor kinyitottam az ajtót. Azt pl. nagyon sajnáltam. Főleg, mert 2 hetes volt. Remélem aki megtalálta jobban vigyáz majd rá. Egyszer kiesett Niki kisegere is, de azt másnap megtaláltuk az ajtó mellett.
Jó, hogy nem volt semmi baj az üléssel. Az autóban alvást a legtöbb kölök bírja.
Bori
hol vagy, elfogyott a sütike ???? Kép
Panu
kedvenc anyósod megérkezett ??? Kitartás !!!

Mi voltunk ma rokonlátogatáson, 1. és 2. unokatestvérekkel találkoztunk. Apa családjából volt ott majdnem mindenki. Csak apa hiányzott Kép 3 Nikivel egyidős gyerek volt, meg egy pici baba. Elvoltak a gyerekek, de nem játszottak együtt, viszont nem is verekedtek. Kép
Az uncsitesójával ,( apa testvérének a gyereke) viszont már olyan jól elbohóckodnak együtt. Összebújnak, puszilkodnak, fogóznak. Nagyon édesek voltak. Anyósék vettek egy 3 m-es medencét a kertbe, nyáron lesz nagy pancsolás ! Ja és ugyan nagyon nehezen, de megálltam, hogy ne zabáljak kétpofára mindent ma a vendégségbe. Hát nem volt egyszerű.

Jövő vasárnap akar valaki jönni a gyerek szigetre ? És a játszós talival mi lesz? Bár láttam, hogy megint változékony időt írnak, azért csak nem lesz eső végig ? Én egyébként nem bánom, hogy nincs az a dög meleg.
Jó éjt mindenkinek
Dorki
dorki
 
 


Ja képet akartam még fölrakni!!!
Lizi, Niki együtt (ritka pillanat volt)
és Liza már a nagyfiúkkal játszott inkábbKépKép
dorki
 
 


Sziasztok!

Vagyunk még Mi is. Elég mozgalmas heteket tudunk magunk mögött. Voltunk rokonoknál, Dédimamánál pár napot, meg sajna dokinál is párszor.
Bogimnak három hete folyik az orra. Semmi más panaszunk nincs, torok nem piros, láz szerencsére nincs. Már kétszer megjártuk az orr- fül gégészetet, ahol sajna megállapították, hogy az orrmandulánk nagyobb a kelleténél, és a kivételét javasolták. Teljesen összeszakadtam. Ráadásul jellemzően ahány orvos annyi félét mond. Az egyik azt mondja, hogy kábítanák, és lehet utána hazamenni, a másik azt, hogy altatják, és egy éjszakát bent kell tölteni, mintha nem is egyről beszélnének. Ja és arról nem is beszélve, hogy a 20 hónaposommal is a felnőtt rendelésre kellett menni, és ha nincs ismerősöm, akkor végig is kellett volna várnia a sorát a sok prüszkölő, fulladozva köhögők között. Aztán megsokallva elmentünk maszek dokihoz. Õ nagyon megvizsgálta Bogit a fülét teljesen épnek találta, és azt mondta, hogy addig még "csak" folyik az orra és más panaszunk nincs, addig Õ nem javasolja a kivételt. De persze az áment a szülőnek kell meghozni, és apával döntöttünk, hogy marad az orrmandula, ameddig lehet. Kaptunk spéci orrcseppet, és most várjuk, hogy múljon az orrfolyás.


Gyorsan átfutottam a termést, megnéztem a jól sikerült talik fotóit, irigykedtem is itt magamban, hogy kimaradok mindenből. Minden gyermek, és "kísérőik" szemmel láthatóan élvezték egymás társaságát.

Remélem Boga már jobban van.

Krisztiéknek, bár most nem olvassa, de jó kikapcsolódást.

Azért Bogim szerencsére nagyon jól van kedvileg, rosszaságilag.
Azt hiszem Bori írta a harapást...Bogim nem harap, hanem csapkod. Ha nem úgy van valami, ahogy szeretné, akkor csapkod maga körül amit ér.Pl:a pelenkázást ki nem állja akkor elkezdi csapkodni a pelenkázót a kezével, és akkora erő van benne, hogy lassan már félek pelust cserélni, mert már nem bírom felvenni vele a versenyt.
A cipőt már maga húzza fel, és próbálja csatolni, meg főzni, persze ez nem megy neki, viszont ha próbálok segíteni, akkor felkapja a vizet, és nem engedi, úgyhogy mostanába nekiindulni valahová is, nálunk kész katasztrófa.
Bili csak üldögélés van rajta, de mikor jönne is valami megijed, és leugrik róla.
Történt valamelyik nap, hogy épp pelus nélkül szambázott és láttam rajta, hogy kakilni készülődik, hoztam rögtön a bilit és mondtam, hogy tudod a bilibe kell, mert nincs rajtad pelus, ráülni ráült, de ahogy jött lepattant róla, és elkezdett anyázni, meg sírdogálni, aztán gyorsan a fenekéhez tettem a pelust, és abba merte csak "beletenni". Olyan édes volt, látszott rajta, hogy megijedt, hogy most neki a bilibe kellett volna kakilni, de gyorsan megdicsértem, hogy legalább szólt, hogy kaki lesz, és majd eljön az ideje annak is , hogy a bilibe menjen.

Eszter, szerintem nem vagy elkésve bili vétellel kapcsolatban.

Krisz, Bogi is félősebb lett, mint volt, még a játszón is, pedig ott mindenkit ismer, régóta játszanak együtt, és mégis.

Csajok arról szeretném kérni a véleményeteket, hogy pl ha játszón vagytok és visztek játékokat és persze a gyereknek mindig a másé kell, Ti ezt hogy szabályozzátok. Nálunk Bogi mindenét szívesen odaad általában más gyerekeknek, ha mégsem akkor megpróbálom elterelni a figyelmét, vagy megbeszélem vele, hogy adja oda egy picit másnak is, addig játszunk valami mással. Ez általában ok is. Viszont fordított helyzet is kialakul, hogy Õ szeretné más játékát, és ott egyes anyuka nem partner abban, hogy segítse a "vitát", és végül a Bogit sírva vonszolom el onnan.(Bár szerencsére ez a szitu ritkább, de előfordul).És akkor most Bogi jogosan kérdezhetné, hogy Én odaadom, más meg nem. Ti hogy vagytok ezzel? Nem akarom azt sem, hogy nyuszi legyen, és, hogy tőle elvehessen mindenki mindent, de azt sem taníthatom neki, hogy foggal, körömmel védje a sajátját.... Az arany közepet kellene megtalálni.......

Panu, gratula a kocsihoz, és, hogy milyen kicsi a világ autó ügyben itt a topikon nekünk is Seatunk van ,csak nekünk Toledonk, ja és fekete nem ez a legújabb ami most jött ki, hanem eggyel ezelőtti. Nekünk három éve van meg, és semmi bajunk nem volt eddig vele. Kopp......

Na most megyek, még jövök, és remélem rendszeresebben már....


Ági (akit még remélem nem tettetek a süllyesztőbe)
kamagi
 
 


....
Kis, és nagy Esztereknek utólag is boldog névnapot.

Zsuzsi, Ricsinek boldog szülinapot, remélem örül a tortának. Fogad? Nekem van mind a két fölsőn egy -egy pótolva, ebben az a rossz( azon kívül, hogy nem sajátok), hogy a mellette levőket is csiszolni kell, és úgye azok ép fogak. Nem kell félned Én mindig dupla injekciót kértem, igaz elég sokáig zsibbadt volt utána a képem, de egyáltalán nem éreztem semmi fájdalmat. Az Én fogaim nagyon fehérek, és eléggé romlásra hajlamosak. Amikor pótolták egy színskálát tettek a fogaimhoz, hogy hasonló színű pótlást találjanak, és nekem a legfehérebb volt a skálán. A dokinő mondta, hogy a fogtechnikusa rátelefonált, hogy tutira ilyen színűre kell készítenie a pótlást?

Tényleg Ti hallottatok valami olyan tablettáról ami azt hiszem két éves kortól adható, valami zymafluor vagy mi a neve, fogerősítő. Még a gyerekdokink mondta, hogy állítólag az ovisoknak adják már.

Brigi, szegény apa motoros sztorián olyan jót
derültem, nektek biztos nem volt ilyen nevetséges, de olyan jól leírtad, hogy megmosolyogtam. Marci is nagyon szép kisfiú ahogy elnézem a képeken.

Na felébredt a csemetém....

Ági
kamagi
 
 


sziasztok,
Ági, de jó, hogy újra írtál. orrmandula Kép nem allergia ez? mert az is tombol mostanában... szerintem annak a dokinak higgyetek, aki a legszimpatikusabb nektek. ha mást is akartok, én is tudok egyet, neki is kicsi lánya van, biztos nem fog olyan mondani, amit a sajátnak sem szeretne. de ő is felnőtt fül-orr-gégész Kép

játék: én engedem, hogy elvigyék Lizi játékát. ami nagyon fontos neki (a békája), azt hamar visszaveszi Kép, a többi nem fontos számára, mert ő úgyis rohangál. azzal nem tudsz mit kezdeni, ha a másik anyuka irigy Kép, ettől még tanítsd a lányodat önzetlenségre. én néha engedem, hogy egymás közt döntsék el, kié legyen, néha az is kell. mi kevés játékot viszünk, de ez a rohangálás miatt van. mert én nem cipelek kosárlabdát, most ez a kedvenc, és a homokozót is csak villanásnyi időre látogatja meg, ha van otthagyott játék, akkor jó, ha nincs az is. csak a saját békája meglegyen és kész.

Zsuzsi, gratula a nagyfiúnak Kép sikerült a torta? vagy nem te sütötted? képeket várjuk?

Dorki, jó ez a rokonlátogatás Kép és ez anyóséknál történt? vagy ott is?

Fcs, örülökl, hogy sikerült a kirándulás. vásárlás-ügyben azt hiszem Andi és Dorki véleményén vagyok. sok cucc, meg gyerek, meg bkv, ez most már nehézkes, bár néha rövid távon csinálom, pl. a piacra Lizivel megyek, ez 2 megálló a 7-es busszal, de babakocsival megyünk, különben úgysem sikerülne a vásárlás, mert Liza elfutna Kép

Dorki, bocsi, de még nem töltöttem le a képeket, remélem, holnap sikerül.

nálunk itt van anyós, hozott Lizinek kicsi habos ruhácskát, olyan keresztelőset, azt hiszem nem sokat fogom ráadni, én az ilyent nem szeretem. és kapott egy farmerdzsekit, ez most pont jó a csajnak, klasszikus fazonú, unisex, nem rossz. végre sikerült eltalálni valamit Kép ma megtartottuk anyósnak a kardio-fitnesz programot Kép annyira mondta, hogy elmegy sétálni a Lizával egyedül, hogy végül ráhagytam (este 7-kor, amikor már a játszón lefárasztottam, egyébként anyós is du.5-kor érkezett meg a dolgáról), és kb. 20 perc múlva jöttek meg, anyós vörös fejjel, fújtatva, és meséli, hogy a gyerek fut 20 métert, majd megáll, és mire beéri újra fut, ezért egy idő után felszedte a kezébe, de az sem volt könnyebb, mert a gyerek még futni akart Kép, azaz izomból kellett fognia Kép

már egy jó ideje írok, mert közben elkészült a paprikás krumpli.

jó éjt mindenkinek!
panu
panu
 
 


Ági
én nem hallottam ilyen fogra való dologról, de attól még lehet. Kép
Én is hagyom, hogy kicsit kakaskodjanak a játékon, ha nem durva egyik fél sem. Niki általában hagyja, hogy elvegyék tőle a játékot, utána meg csodálkozik vagy sírva fakad.
Panu
küldtem mailt, a képeket kiírtam. Habos-babos ruci jó lehet. Mehettek benne játszóra Kép
Legalább anyós is kifáradt a futásban, nem csak Lizi. Dupla haszon Kép
Mi Gödön voltunk anyóséknál és szintén Gödön a a rokonoknál is. Tehát nem utazgattunk össze- vissza.
Jó éjt
Dorki
dorki
 
 


Sziasztok!

Ági,
na végre!!Remélem javul Bogid,bár én elég sok kisgyerekről hallottam,hogy állandóan taknyos,egyiknek sem szedték ki a manduláját!Remélem nektek sem kell.
Homokozó-igen ,Eszternek is mindig a másé kell,mi szívesen odaadjuk másnak a miénket,de én nem szeretem,ha Eszter elveszi másét,inkább elhülyítem valamivel.Na,ezt jól leírtam.
Lehet,hogy csak én vagyok paranoiás,de ha Eszter máséval játszik és látom a másik anyukán,hogy ez neki nem tecccik....szal,ki tudja,más hogy áll hozzá.Nem mindenki olyan haverkodós a játszón.

Szegény gyerekem,ma agyonverte saját magát!Kép
Leesett a székről,elcsúszott a kövön,a lépcsőházban beütötte az arccsontját,lett egy kisebb monoklija-nagyon peches napja volt.Persze fele annyira sem viselte meg,mint engem...

Dorki,
ez a hét nagyon zűrös,jövő héten jössz Gödre?Jó lenne ott összehozni egy találkát,remélem a csajoknak is jó!
Én is nagyon látnám már a ti bébieiteket élőben!
Sütike Kép volt most is,afffffene.....KépKép

Zsuzsi,
Ricsinek boldog szülinapot!

Jó éjt!

Boresz

Kép
Bori
mbori
 
 


Sziasztok,
hú de rég jártam erreKép

annyi minden történt a hétvégén a párom szabit vett ki pár napra hogy itthon legyen velünk, sőt meglepetés bulit szervezett nekem a szülinapomra, erre a csajom meglepett mindenkit azzal, hogy indulás előtt felszaladt a láza 40fok föléKép így buli lemondva, csaj hűtőfürdőbe és az egész hétvége elment a lázmérésekkel, lázcsillapítással meg a csomó aggódással, virrasztássalKép

Voltunk a dokinál és mivel semmi más tünete nincs, csak az irgalmatlan nyálfolyás, kiötöltük, hogy valszeg jönnek a leghátsó rágók. Pedig azok 2 éves kor után bújnak ki.

egyelőre ennyi, mert pár napja hihetetlen anyás lett a csajom, olyan jó is persze, de elég fárasztó isKép
és nem hagy, nah megyek játszaniKép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Sziasztok!

Ági! De jó, de jó, hogy itt vagy! Játszó: érdekes, de Szabolcs nem nagyon háborog, ha játszanak a többiek a cuccaival. Kivéve, ha a kezéből csavarják ki, amivel éppen játszik, de szerintem az jogos is. Ilyenkor nem veszi vissza, csak kiabál... A csúszda sokáig kritikus pont volt, azt szívesen kisajátítaná, de most már ott is belátta, hogy azt többen használjuk, és kész. Miért irigyek a mamák? De gáz... Nálunk mindenki ráírja a navét a játékra, ha elkeveredik, legközelebb visszacseréljük, és kész. Nem fogok egy ötven forintos homokozójáték miatt sírdogálni...
Fluortabletta: én akartam adni Szabolcsnak, kétfélét is írt a doki - nem emlékszem, ez volt-e, amit írtál -, egyik sem kapható... (mondjuk ez úgy fél éve volt...) Nálunk rajtam kívül mindkét oldalon mindenkinek borzasztóak a fogai, azért akartam. De végül is az Elmexből úgy is nyel, szerintem - remélem - az elég.

Panu! Anyós nem semmi Kép. Kardio-fitness KépKépKépKépKép. Én a nemszeretem ruhákat eldugom a fiók aljára, aztán legközelebb azt mondom, már kinőtte...

Bori! Szabolcsnak is vannak ilyen dőlős-borulós napjai, de ő általában fel sem veszi, csak én...

Krisz! Szegény Dorka! Neki még nem is volt komolyabb betegsége, igaz? Amúgy éppen fel szerettem volna vetni a témát, hogy ki hogy áll az ötös rágókkal. Mert Szabolcs ia nagyon nyúlkál hátrafelé, de szerintem még csak az ínye alatt mocorog, bár már érezni, hogy ott van az ínye alatt, de én is azt gondoltam, hogy ez még később jön majd, most csak készülődik. Neki a szemfogai is háromszori nekifutásra bújtak ki, de most már az alsók is kint vannak, teljes a fogsor, és olyan szééééép! Ja, és boldog szülinapot!!!!!!

Tegnap nagy áttörés történt: Szabolcs elég sokat elbóklászott a játszón egyedül, csak néha visszajött egy puszira Kép, nagyon édes volt!
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

Dorki,
még írni akartam tegnap, hogy gratula a fogyáshoz. Tök ügyi vagy, ez nagyon jó eredmény.
Nekem is nagyon kellen, de annyira nem tudom magam rászánni, mert édesség nélkül nem telhet el napom. Ez a "doppingszerem", szoktam mondani, vigasztalni magam.

Eszter,
Mi is elmexel mossuk Bogi fogacskáit. Hiába mutogatjuk neki, hogyan mossa, egyedül nem hajlandó rá. Mi mossuk, Õ meg csak szopogatja le róla a fogkrémet.
Hú, akkor lassan kezdődhet Neked is a futkosás, a gyermek után. Bogicskának már nem elég a bekerített nagy játszó, Õ mindig a kerítésen kívüli világgal szeretne ismerkedni, és ez könnyen megy neki, mert már feléri, és kinyitja a kaput.

Bori,
velünk is történt ma már baleset. Hazajövet vártuk a liftet, Bogi egyik másodpercben még a bejárati ajtó kilincsével babrált, a következőben meg már ott állt a liftajtónál, amit Én persze nem vettem észre, és a liftajtót pont akkor nyitottam ki, és szegényem jól kupánvágtam a vas liftajtóval. Totál kiakadtam, hogy milyen béna vagyok, Õ persze sírdogált, de aztán szerencsére hamar megvigasztalódott.
Remélem veletek sem történik ma már semmi más gikszer.

Krisz,
szegény Ti, pont most beszéltem egy lépcsőházbeli anyukával, hogy Õk is most hétvégén voltak ügyeleten, mert hasmenése, és magas láza volt a Vikinek.(annyi idős, mint a Mi csemetéink) Komoly bajt szerencsére nem talált a doki, viszont mondta, hogy nagyon készülődnek a rágófogak, és valószínű az produkálja a tüneteket. Remélem nálatok is "csak" ez a probléma forrása. Dorka jobbulása után, tessék bepótolni a kiruccanást!.....

Én is hiába mondogattam itthon, hogy gyermekkorom kedvence a Neoton volt(amit elvileg apa is tud), és minden számukat, még mindig kívülről fújom, apa nem vette a lapot. És mikor mondtam neki, hogy azt hittem meglep egy koncertjeggyel, akkor azt mondta, hogy miért nem mondtam egyenesen mit szeretnék. Erre péntek este elvitt egy grillezésre, egy hozzánk közel eső szabadidőközpontba, ahol hetente a labdát üti, de nem igazán éreztem jól magam.
Lehet, hogy már soha nem leszek a rég?
Ha néha kimozdultok, Ti tudjátok úgy érezni magatokat, mint régen?

Panu,
sajna gondoltam már, Én is az allergiára, és a gyerek dokinknak mondtam is már, de Õ azt mondta, hogy ennyi idős korban, még nem lehet pollen allergia. Igazából nem tudom, hogy miért ne lehetne az, mert már csecsemő kortól mondják, hogy ilyen, meg olyan allergia....Azért remélem nem az, de majd, ha megyünk vissza a fül-orrhoz felvetem neki is.
Anyós edzése, tök jó....

Megyek pakolászok egy kicsit: Ági
kamagi
 
 


sziasztok,
ma tönkrement a telefonom Kép a kijelzőjéből csak egy vékony csík látszott a többi meghalt Kép pedig reggel még működött, aztán délelőtt, amikor megint ránéztem, már nem. maga a készülék működött, telefonálni lehetett és hívást is fogadtam, de a tel.könyvet, vagy az sms-t nem tudtam használni, mert nem láttam szinte semmit. már van egy új, apa eddig azzal játszott, hogy átmentse a másikról a tel.számokat, mert nem a sim-kártyán tároltam, hanem a készülék memóriájában. de sikerült Kép
és ma megjött a lakás adásvételi szerződés tervezet is. szóval zajlik az élet. bár kocsink még mindig nincs, csak jövő hét elején lesz, sajnos.
Liza remekül van. ezerrel pörög egésznap. ma könyveket cipelt, és gyorsolvasást akart, mert olyan gyorsan fordított a következő lapra, hogy nem lehetett követni Kép persze, mert már tudhatja kívülről mindet. tetszik, hogy most már vigyorogva néz ránk, ha nevetünk rajta, vagy a szituáción. pl. ma este az apja vajas kenyeret evett sajttal, és mellé olajbogyót. mindez egy tálcán volt, és Lizát ingerelte a sok futkosó olajbogyó, ezért feltelepedett az asztalra (szobai kis dohányzóasztalka) és onnan terelgette a bogyókat Kép és közben nyalogatta az ujjait, de nem harapott volna bele egybe sem, addig jutottunk, hogy nyalogatta a bogyót is a végén Kép mi meg nevettünk rajta, mert igen muris pofákat vágott az új íz ízlelése közben Kép és ő is vigyorgott Kép

Ági, szerintem is egyenesen meg kell mondani, mert férfiből vannak Kép én sem vagyok a régi. elkényelmesedtem. a bkv-n nem bírom ezt a sok szagot, inkább maradok otthon a fenekemen, vagy megvárom az autót. ha moziba megyünk, akkor ki tudok a film alatt kapcsolni, de aztán már azon jár az agyam, hogy minden rendben van-e otthon a gyerkőccel, pedig általában akkor megyünk, amikor már elaludt és ott a nagyi, aki szólna, ha lenne valami.

Fcs, miért kellene a fluortabletta? grat Szabolcs önállósodásának Kép és akkor most pihenőállás lesz neked a játszón? én már előre irigyellek, mi még mindig maratonit futunk ott is Kép

Bori, remélem, gyorsan gyógyulnak azok a sebek Kép és ne aggódj, ma már kínomban a sírás kerülgetett séta közben, mert...: 10 méter futás, közben fejlóbálás ide-oda, hasraesés, 10 méter futás, egyenetlen talaj/járda, hasraesés, és ez így ment a játszóig. de hogy mitől van ez? ennyit nem esett korábban, ennyire nem volt béna... Kép most meg, mint egy kis szétesett, lökött tyúk rohangál, szó szerint észnélkül, nem néz előre, sőt az már jó lenne, ha csak egyirnyba nézegetne közben, de van, amikor szinte kicsavarodik a teste, mert félig hátranéz, miközben előre fut Kép biztos nem normális Kép Kép

Dorki, nekem 2x is sikerült lencsevégre kapnom és éles képet csinálnom a csajokról be-be-be Kép

liza pihen, Niki vetkőzik Kép
Kép

Niki az istennek se nézne fel Kép
Kép

panu
panu
 
 


Csajok
Holnap valaki akar jönni a csepeli mikkamakka játszóba ? Mi megyünk. Vagy ti mit csináltok ilyen rossz időben ?
Dorki

Panu
legalább nem fordult háttal Niki Kép (nekem mindíg azt csinálja, ha fényképezek )
dorki
 
 


Kép Hát ezért nem tud anya mostanában babanetezni.

Azért ez nem teljesen igaz. Olvasgatok majdnem minden nap, de szombaton meg jövő szerdán is vizsgázom + van még két elmaradt esszém. Ráadásul a héten 2x is dokihoz kell mennem.

Azért ha megunom a tanulást írok.

Sziasztok, Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Sziasztok!

Azt hiszem Mi itthon Mikkamakkázunk holnap is(sajna), ha ilyen pocsék marad az idő. És hát azt mondják, marad. Nálunk, már csak kedd délután üzemel a Mikkamakka, nem volt rá akkora kereslet, pedig ilyen hülye időben jó lett volna kimozdulni valahová.
Ma volt az utolsó tücsökzene is ebben a tanévben.

Zsuzsi,
nálatok nyáron is lesz kurzus? Várjuk ám a szülinapi beszámolót. Jó lehetett a kikapcsolódás a Balaton partján. Hú, de jó lenne az egész nyarat ott tölteni, Bogival, meg persze Apával.
Bogim is nagyon élvezi a családi ház korlátlanságát. Ha az anyóséknál vagyunk (hétvégi ház) egész nap a földet túrja, lépcsőzik, homokozik, locsol, ja és talicskázik. Anyósnak van egy olyan talicskája, amibe virágot szokott ültetni, na most az idén valószínűleg nem kerül bele semmi, mert Bogi kisajátította magának. Abba kell tologatni, az embernek majd a dereka szakad le tőle, mert akkorát kell hajolni hozzá, Õ persze rettentően élvezi, úgyhogy az egész család felváltva tologatja a kisasszonyt. Amikor ott vagyunk, még aludni sem hajlandó.
Itthon csak erkélyünk van. Mi nagyon szeretünk kinn lenni Bogival, száműztem minden kacatot onnan, csak néha a szárító van kinn, de Bogim azt is nagyon élvezi, mert bujkál alatta. Persze szigorúan szülői felügyelet mellett lehet kinn.

Panu,
akkor megnyugodtam kedv ügyben. Mi is általában úgy megyünk el, hogy Bogcsit letesszük aludni, de mégis a mindig itthon jár az agyam.
Lehet, hogy írtad már, nem emlékszem pontosan, de költöznétek még az idén?
Én pár napja nem is találom a telefonom, Apának tegnap beadagoltam, hogy a múlt hét csütörtöke óta nem találom sehol, nagyon örült a jó hírnek. Hiába próbáltam hívni,... arra viszont emlékszem, hogy lemerülőben volt, meg, hogy Bogi is hordozta....

Csajócák szépek, mint mindig.

Megyek is keresni: Ági
kamagi
 
 


Brigi,
Marci nagyon elmélyülten dolgozik a gépen. Tán csak nem angol nyelvleckét hallgat?
kamagi
 
 


Panu
szegény Lizi. Kép Teljesen el tudom képzelni, ahogy hátrafelé nézve szalad előre. Egyszer csak le fog lassulni. Majd talán, ha már érdekli a rajzolás vagy gyurmázás. De a bölcsibe ősztől biztos változni fog. Szerintem jó hatással lesz rá.
Bori
jövőhét kedd vagy szerda ? Akkor kimegyünk Gödre és talizhatunk. De sütikét nem hozhatsz Kép
Brigi
hát így már mindjárt más... Ha Marci miatt nem tudsz jönni. Asszem vennetek kell még egy gépet. Kép
Ági
Ti nem vállaltok be egy csepeli uatzást. Itt délelőtt és délután is működik a játszó.
Szerintem is a férfiakat terelgetni kell. Ne várd tőlük, hogy maguktól kitalálják, mit szeretnél. vagy apa régebben kreatívabb volt ?

Hát én itt szervezem nektek a programokat, aztán senki nem hajlandó jönni ??? Mindenhová egyedül kell, hogy menjek ? Vasárnap a gyerek szigetre megyünk, tessék jönni legalább oda !!! Az családi programnak is jó !
Dorki
dorki
 
 


Krisz
engem még mindíg érdekel, hol van ez az aquatikum és mennyiért lehet ott jól éreznie magát az embernek ?
Dorki
dorki
 
 


Csajok,
már két napja nem engednek gép közelébe,de most h. visszaolvastalak Titeket,olyan jókat mosolyogtam....!!Nagggyon jók a sztorik!

Brigi,
Marci informatikus lesz,most borítékolom!jó a kép nagyon!!

Ági,
jajjj,de nagggyon férfiak!!!("...miért nem mondtad egyenesen,mit szeretnél??")ÁÁÁÁÁ!!
Ettől én is hülyét kapok,dehát ők így működnek,tök egyértelmű dolgokra csak néznek bután.
Sajnos én nem nagyon mozdulok ki sehová,mert este még nagyon hiányol a Csajom,de fején ütötted a szöget a kérdéssel!!Tartok tőle én is,hogy a régi ,felhőtlen mulatozások ideje már lejárt és én bevallom,nekem hiányzik nagyon.Olyan ,mintha FELNÕTT lennék,jesszus.....!!Kép

Tegnap feljött a kisnéném(nővérem lánya,én vagyok a nagynénje,ő a kisnéneKép )és Eszti mellett szundított egy kellemeset.Gyerkőc felébred,meredten nézi az Erikát,megszólal:"Mama,ezmeg micsodaaaa??"
Na,ja,nem illet bele a napirendjébeKép

Panu,
nahát Eszter tök ugyanezt csinálja,mint Liza!!Esik-borul egész nap!!Nekem is nagyon feltűnő,mert azért eddig valamennyire volt mozgáskoordinációja!De most....!!

Eszter,
mi krokodilos Vademecum(aszem ,így írják)fogkrémet "eszünk"!!Lánykám nemes egyszerűséggel Fokodilnak nevezi,összevonva a krokit meg a fogkrémet.Egy kicsit sikálgatja a fogacskáit a tükör előtt,van ,hogy együtt mossuk,az ihlet miatt-de többnyire csak megeszi.

Krisz,
Boldog Szülinapot!!Szegény,milyen balul sült el,remélem már jobban van Dorka!!
Igen,igen azért pótoljátok be a szülinapozást!!Legalább meghívott mindenkit a párod??

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Dorki,
hú bocsi!!Kép
úgy rémlett hogy írtam.

minden info itt: www.aquaticum.hu

szóval ez a mediterrán élmyényfürdő Debrecenben van, állítólag az ország egyetlen fedett csúszdaparkjaKép sztem télen zseniális, amikor kint látod a sok havat bent meg a tényleg medirerrán környezetben szórakozol, tökéletes kikapcsolódás, nyáron persze meg azért jó mert nem kell aggódni hogy leégsz a napon vagy napszúrást kap a gyerkőc mert nem akar kimászni a medencébőlKép
Van sok medence külön gyerkőc is, sztem minden korosztálynak jó szórakozás, mi is legalább 20x csúsztunk, már lépni alig bírtam a végén.
a 2 órás jegy 1600Ft felnőtt, 1200Ft gyerkőc 3-14 korig. Utána meg percdíjas annyit fizetsz amennyit bent vagyKép Mi még soha sem voltunk 2 óránál tovább mert pont elégKép

Szóval szuperKép megéri eljönni és kipróbálniKép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: