Új privát üzeneted érkezett!

---------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:08-kor.
seszi

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:08-kor.
seszi

Tündi,

Szerintem irány egy bőrgyógyász, és ő majd megmondja hogy mit kell vele csinálni. Lehet hogy semmi gond vele, csak évente kell kontrollra járni, de az is lehet, hogy le kell venni, és akkor meg jobb minél hamarabb túlleni rajta. A növögető anyajegyekkel (vagy a nagyobb anyajegyekkel) szerintem jobb vigyázni, már elég rémtörténetet hallani róluk!

Nicika, remélem tényleg jókor akcióztatok, és eredményes is lesz! Ezt az Evidence-t hol vetted? Én eddig csak a Corax-nak láttam LH tesztjét, illetve a BabyMarkosat ismerem. Ez mennyibe kerül?

Hú de jó sokan vagytok a ciklus végén! Ki mikor tesztel????
Kinga, neked mennek a drukkok, hogy ne nagyon menjen le a hőd! Ha megjönne, szerintem érdemes lenne elmenni egy dokihoz, mert a 38 napos ciklus mar szerintem a nem normalis kategoriaba ment at (foleg mivel eddig nem voltak ilyen hosszuak)

Jofi, Majcsi! teszt? Ha jól látom már túl vagytok a leghosszabb ciklusotokon! Foleg Majcsi, te vagy nekem nagyon gyanus!

Persze mindenki masnak is mennek a drukkok!

Nalunk tegnap volt az elso olyan Jonas nap, ami nem mensibe esett, igy aztan probalkoztunk, hatha (bar nem ez volt most a fo indok, csak igy jott ki...) Igaz meg csak a 7. napon volt, de remenykedni mindig szabad Kép

Henci! Mi van veled? Ugy emlekszem regen jartal erre! (vagy ha jartal is, akkor nem sokaig idoztel, vagy csak en nem emlekszem, de akkor bocsanat)

Dorka

Kép
szdorka

Tündi!Stella!Kép

És vasárnap nem lenne jó Nektek?
Mert nekem az is jó.

Ha nem tudtok jönni, akkor sem haragszom ám megKép
Akkor maradnak a fotókKép

Pusz

Mea

Mea
mea

Tündi!Kép

Szerintem is menj el bőrgyógyihoz.
Az a legbiztosabb, de biztos nincs semmi bajKép
Ne izgulj, de amúgy is jó lenne 2 évente megnézetni az anyajegyeket.

Pusz

Mea
mea

Tündi,Unique!
Névnapotok alkalmábol kívánok Nektek minden szépet és jót!!!Kép

Lányok!
Itt a 39.napom!Azt hiszem ma véget ér a "hosszú hónap"!Este bejelentkezem a dokihoz, mert ez így nem mehet tovább! Azért én mindenkinek drukkolok!!!!KépEzerrel!!!!Kép

Hoztam a diétát, de már inkább nem rakom fel, mert úgy láttam tegnap mindenki rossz véleménnyel volt róla!

Kinga
Kinga79

Jó reggelt!

Mindenekelőtt:
<font color="aa00aa">TÜNDI,UNIQUE
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG TITEKET NÉVNAPOTOK ALKALMÁBÓL!KÍVÁNOM HOGY TELJESÜLJÖN LEGHÕBB ÁLMOTOK VÁGYATOK MINÉL HAMARABB!!!</font>

Kép

Kinga,
nem akartalak megbántani a diétával kapcsolatban.Én örülök, ha felteszed, mert mindenből tanul az ember egy két jó fogást.Kép
Mértél ma hőt?Vagy teszteltél???Nagyon jó ötlet a doki!!!!De én is ezerrel drukkolok neked továbbra is, hátha.....KépKépKép

Majcsi,Kivi, Virág,
Nálatok mi a helyzet??????????????DRUKKOKKKKKK!!!!

Évi,
és Nálad???

Nekem 33. nap és jelenleg nem érzek semmit.Se baba, se mensi közeledtét.Már majdnem el kezdtem azon izgulni, mi lesz, ha megint őrült hosszú ciklusaim lesznek, hogy abbahagytam a gyogyikat. De gyorsan leállítottam magam (ehhez segítség volt a férjem is Kép ), hiszen a mensinek sem tesz jót a görcsölés. Ha visszamennék dokihoz, megint teletömne gyogyikkal, megint megjönne normálisan, és attól még egyáltalán nem tuti a baba, mint az elmúlt 5 hó mutatta. Szóval én a természetre bízom.Az inszem előtt úgyis kapok majd gyogyikat, hogy tuti legyen peteérésem. addig pihenjen csak a testem.Képde úgyis minden rendben lesz és kész!!!KépKépKép

szép napot mindenkinek!!!közeledünk szép lassan a péntek felé....KépKépKép

Jófi
jófi

-------------
seszi

SZIASZTOK! Kép

BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK! Kép
Kép
Ez egy tulipnfa a kertünkből, csak nektek Kép

Adriana!
Tunézia egy csoda volt. Azóta is a párom fülét rágom, hoyg menjünk vissza. Pedig nem rég jöttünk haza Kép

Seszi! Kép
Még csak üres kockák vannak. csak most hoztuk össze hirtelen az oldalt. Operával nem nézhető, csak explorerrel.

Dorka! Kép
Én még nem tesztelek, mert még nem kezdtünke l próbálkozni, de talán a következő hónaptól...Kép

Jófi! Kép
Szurkolok neked, remélem így lesz, ahogy elmondtad Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Narco,
kösziKép Ez a tulipánfa gyönyörűűűűű!!!!!KépKép

Jófi
jófi

TündiKép UniqueKép
Nagyon boldog névnapot nektek!!!
Kép

MeaKép
Neked jó úgy, ahogy Tündi leírta?Mármint a szombat délelőtt!!
Mert nekünk ez így pont király lenne!

TündiKép
Szuper a szombati időbeosztás!!! REmélem Meának is megfelel.
Hazafelé pedig el tudunk vinni egész a házatokig, mert a Robi szülei Nagyárpádon laknak, úgyhogy pont útba esik!

Szerintem is irány a bőrgyógyász, nehogy baj legyen! Õ majd eldönti, hogy leszedik-e.
Szerintem is bőr alá megy ilyenkor az érzéstelenítő.

JuditKép
Én emlékszem a Billings-es sztoridra! Épp utazni készültetek Egyiptomba! Pont ezért is tippeltem neked fiútKép!

Képzeljétek, tegnap volt a párom az urológusnál. És tudjátok mi történt???? A doki műtött, és újra megkaptuk a június 21-i időpontunkat. Már ki sem akadtam.
Na, de nem adjuk fel! Ma szabadnapos a párom, úgyhogy reggel beküldtem, hogy addig el ne jöjjön, amíg meg nem tudja az eredményt!
Azért kicsit kiakasztó, hogy három hónapot kell várni csak azért, hogy megtudjunk egy eredményt.
Úgy látszik az embernek szószerint tökön kell szúrnia magát, hogy kapcsolatba kerüljön a dokival!!
No, de ezt azért mégsem játszul el Kép!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Kép
Tündi, Unique Kép
Nagyon boldog névnapot nektek. Kívánom, hogy minden álmotok valóra váljon Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Stella!
Milyen eredményre vártok? És egy asszisztens nem tudja nektek kiadni? Bár ez a hierarhia gondolom ott is idegesítő...

Kép
narco

NarciszKép
Egy 10 hetes injekciókúra hatására vagyunk kiváncsiak. Az asszisztensek nem adnak ki semmit Kép!
És meg kell beszélni a további teendőket is.
Hát, gáz ez az egész!
De ez van!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Úgy látom nincs szerencsétek ezzel az urológussal Kép De bízzunk benne, hogy ma a párod a sarkára és tényleg nem jön el addig, amíg meg nem kapja az eredményeket. Drukkolok! Kép

Nárcisz Kép
Gyönyörű ez a tulipánfa! Honnan szereztél ilyet?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Tundik,
nagyon nagyon boldog nevnapot kivanok nektek! Gyonyoruek a viragaitok, amikkel a tobbiek kedveskednek nektek. Nem baj, ha kicsit en csodalom oket?

Narco,
ez a tulipanfa a kedvencem. Nalunk is az utcaban van egy ilyen egy kertben, annyira gyonyorunk talalom, mindig elmosolyodom, amikor viragzik es elhaladok elotte.

Van egy szakmai kerdesem is: tegnap elkezdtem hasznalni a Canesten huvelytablettat, mert van valami pici gombam, amit jobbnak lattunk kikezelni meg Mate elott, de picit gorcsolt tole a hasam. Szerinted mennyire vegyem ezt komolyan?

Kepzeljetek, tegnap kisebb lanybuli volt nalam, ahol az egyik leany bejelentette, hogy 14 hetes pocakos! Annyira orultunk, bar urom az oromben, hogy fogigatlo mellett sikerult mindezt osszehozniuk, ugyhogy megjartak Czeizel Endret is, hogy megtarthatjak-e? Hihetetlen, hogy mik vannak.

Boldog juniust mindenkinek!

Vanda
vanda72

Sziasztok,
boldog névnapot kívánok a Tündéknek! Sajnos én nem tudom, hogy kell képet feltenni, de jelképesen én is küldenék Nektek egy szép csokor virágot Kép

Nekem végre megjött, nem tudom miért késhetett.

Mi ez a Jónás meg a másik módszer?

Nyuszmusz
nyuszmusz

Nárcisz
Akkor most ezzel a képpel végre megfejtetted nekem milyen növény is a képen szereplő. Ugyanis tök sok helyen láttam már és nagyon tetszett csak nem tudtam milyen.
Amúgy a Billings módszer nem csak fogamzás elkerülésére használatos.....

Tündi nagyon boldog névnapot kívánok neked!

Mindenkinek, aki szorított nekem nagyon köszönöm. Sajnos ez a hónap sem az igazi volt, nekem megint a szombat volt a mumus. Ma vagyok az 5cn-on. Csak nem volt időm nektek írni, mert mostanában iszonyatosan sok a munkám, otthon pedig még nincsen net.
Na de az a lényeg mindenkinek nagyon szorítok, akinek még semmi hír!!!!
Virag2

Szdorka! Ezt a www. hazipatika.hu-ról rendeltem! Az ára 1400Ft + postaköltség! A postaköltség asszem 1000Ft. Én egy Qupido terhes teszttel együtt rendeltem és úgy fizettem 4000Ft-ot!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Tündi, Unique
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!
Kép
Tündi, ugye tetszenek a kutyusok?

Kivi
Mi a helyzet?

Jófi
Amúgy mértél hőt?

Virág
Sajnálom, de fel a fejjel! Kép Kép

Nekem, még mindig nem jött meg és a hőm 37,2. Kép Megfogadtam, hogy csak akkor tesztelek, ha már egy hete késik. Szerintem 28-án szombaton kellet volna megjönnie, így pénteknél előbb nem szeretnék tesztet csinálni. Tudjátok, már úgyis eldőlt minden, így ezt a két napot még kivárom. Ezen már nem múlik.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Tündi lányok nagyon BOLDOG névnapot kívánok!
és csemetém is!Kép

Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Tündi lányok nagyon BOLDOG névnapot kívánok!
és csemetém is!Kép

Kép
Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SZiasztok!

Mindenekelőtt nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokat, a sok virágot, mici macis képet Képkedvességet, figyelmességet! Aranyosak vagytok, nagyon jól esik! Kép
Én is imádom a tulipánfát Kép

Köszönöm szépen az anyajegyemmel kapcsolatos tanácsaitokat is, rászánom magam, mindenképpen elmegyek van magánrendelőbe vagy az ambuláns rendelésre, legalább nézzék meg mi a helyzet vele. Bár továbbra is nagyon félek az eredménytől és a műtéttől, de túl kell ezen esni, nincs mese! Kép (egyébként bőr alatti érzéstelenítés van, a heg nem érdekel, van már kettő, elfér egy hamadik is a hátamon, csak ne legyen rosszindulatú)

Virág
Sajnálom hogy megjöt neked Kép

Mea, Stella
Én a szombatra szavaznék, vasárnap nekünk is kinéz egy ebéd anyóséknál, stb..... Kép

Kinga
Hát én azért örülnék ha a doki babát állapítana meg bármiféle gond helyett Kép

Lamika, Unique
Had kívánjak nektek én is boldog névnapot! Lamika, neked már telejsült az álmod, Unique, nekünk meg teljesülni fog! Kép

Stella
Doki hogy gondolja ezt valójában? Kép Drukkolok hogy Robi megkapja ma az eredményt!

Te hányra mész? Dél körül? Drukkolok neked nagyon! Kép

Tündi
Vendég

Tündik!!
Nagyon-nagyon Boldog névnapot kívánok!!

Nálam a helyzet: már kezd fájna cicim, az előző hónapokban a 20-21 napon kezdte el a fájdogálást és 38ra jött meg ha ezt vesszük figyelemb bitang hosszú lesz most a ciklusom!!

Majcsi, Jófi, Kinga,
ezerrel szorítok!!!!!

Gyönyörű a tulipánfa!!!

Kivi
kivi2

Majcsi
Igen, tetszenek a kutyusok, édibogyók nagyon Kép Köszi neked is!

Eszti
Nagyon gyönyörű a drágád Kép Köszi szépen! Kép

LÁnyok a tábla tetején!
Remélem sok zebrás tesztet mutattok nekünk a héten, mert - ahogy Judyt írná - már nem bírnak magukkal a zebrák! Meleg is van, sokan is vannak már, türelmetlenek is ........... Kép

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Vendég

MajcsiKép
Nagyon bíztató!!! Hányadik napja van fönt a hőd???
Remélem zebra lesz!!

KiviKép
Nekem változóan szokott fájni a cicim. Van, hogy elkezdi a repi után, van, hogy egyáltalán nem érzem.
De azért drukkolok egy extra hosszú (40 hetes) ciklusért!!!

TündiKép
Nekem is a szombat a jobb!
Hát, nem tudom, hogy gondolja ezt a doki!
Majd kiderül, mennyire kitartó a Robi!

Én 13 óra körül megyek át, mertmost nem kell uh-ra mennem.
Nem tudom mikor végzek, lehet, hogy csak holnap tudok majd mesélni.

KingaKép
Veled mi a helyzet? Hőd?

Jófi?????

Stella

Kép
stella9

Majcsi,Kép
ezerrel drukkolok!!!!!!Legyne már péntek reggel!!!!KépKép

Virág,
sajnálom, de hamarosan Te is babás leszel!!Kép

Kinga,
mikor tudsz menni a dokihoz,én is drukkolok, hogy babát találjon!!KépKépKép

Ironram,
édes a csemetéd Kép

Lányok,
szurkál a hasam.még nem jött meg. olyan fura, hogy azt várom, hogy megjöjjön és nem azt, hogy ne, mert baba van. szerintem tudat alatt nem is hiszem el, hogy babás lehetek, és attól félek, hogy megint bekrepál a ciklusom és azért nem jön meg.pedig azon kéne drukkolnom magamnak, hogy NE jöjjön meg és azért, mert baba van!!....szóval fura egy lelkiállapot.....jó lenne már hinni benne!!!!!

Asszem reggel mérek egy hőt.azért lehet majd következtetni belőle...

Jófi
jófi

Kinga,
rég meséltél Brunóról!!KépKépKépHogy van??Van új fotód róla??

Jófi
jófi

Jófi!
Elküldtem Neked e-mailben a diétát!
Köszi, Brúnó már egyre okosabb, már pacsit is ad, pedig még csak kilenc hetes!!!!Kép
Ma este készítek róla pár fotót és holnap felrakom!Nagyon nö, bár én inkább azt látom, hogy nyúlik és mintha soványabb lenne, pedig annyit eszik...!Kép
Tegnap nagyon leszídtam, mert mire hazaértem, az egyik cserepes virágomból szó szerint csak a cserép maradt, még a föld is eltünt!Szegény növényt a kert négy sarkába szanaszét szórva, cafatokban találtam meg!Remélem ez volt az elsQ- és utolsó alkalom!!!

Jófi!
Szerintem jó ha szurkál a hasad, barátnöm is aki nemrég lett "terhes", erröl panaszkodott, nem is tudta, hogy lehet babától!

Kinga
Kinga79

Annácska, Évi77
Bizony nektek is lehet már drukkolni ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Stella
Akkor kitartás du. reméljük nem lesznek olyan sokan a dokinál Kép

Jófi Kép
Jó a taktikád Kép

Tündi
Vendég

Lányok!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy érdeklQdtök, de:

Nekem megjött...Majdnem 40 napra, én ilyet még nem éltem!
Este hívom a doki asszisztensét idöpontért, hogy most már csináljon valamit!!!!!
Majd megkérdezem a hosszú ciklusom okáról és a következö vizsgálatokról, bár szerintem már csak az átjárhatósági van hátra!

Mindenkinek drukkolok, most mennem kell,mert a Fönököm gyermekére vigyázom délután, így ma csak délig tart a munkaidöm!!!

Még nem vagyok kiborulva, tartanom kell magam, majd este...

Szép délutánt mindenkinek, Jófi, reggel tesztelhetnél egyet, nekem elég gyanús vagy!!!Szerintem van valaki odabent...Kép

Kinga
Kinga79

Sziasztok! Kép

Stella! Kép
Csak azzal tudlak vígasztalni, hoyg a jó hírekre mindig várni kell. Megkérdezhetem, hogy milyen injekció kúrát kaptál? Nem tudod, hoyg mi volt benne. Nem kötözködésből, csak szakmailag érdekelne. mert szerintem ez az egyik legjobb ága a orvoslásnak. Kép Sajnos nem nagyon tanították.

Annácska! Kép
Anyukám kertjében nő. Tavasszal amikor hazutazunk, akkor mindig ezeket fényképezzük, virágba borul minden. Még rakok fel ilyeneket, ha tetszik. Kép

Vanda! Kép
Megnéztem neked a Canestent a pharmindexen. Ilyen mellékhatást nem ír a gyógyszerrel kapcsolatban. Annyit ír, hoyg menstruáció és a terhesség első hónapjaiban nem használható. Hasgörcsről egy szót sem említ.
Én is használtam, de ilyet nem tapasztaltam. Biztos, hoyg tőle fáj? Ha szeretnéd, akkor még utána nézhetek jobban is, de szerintem nem sok mindent fogok találni Kép. Gyógyulást azért.. Kép

Virág!Kép
Gondoltam, hoyg nem csak arra, de Billing erre fejlesztette igazából ki a módszerét. Bátran használhatják teherbe esni vágyók. A problémám az volt, hogy folyamatosan hosszabbodó ciklusoknak 2 formája lehet, az ovulációs, és az anovulációs. A Billings alapján ez nem eldönthető, mert vannak olyan hölgyek, akik nem érzik az ovulációjukat, semmi jele nincs. De lehet, hoyg nincs is ovuláció, azért nyúlt mega ciklus. Remélem mostmár világos voltam. Kép

Kinga!
A kutyatartás örömei...Kép

Puszi:Nárcisz

Kép
narco

Lányok!
Nem érdekel valakit egy Minolta Dimage Z2 digitális fényképezőgép?
Szerintem nagyon jó kis gép, itt egy kép róla

Kép

Annácska

annácska

Jaj Kinga annyira sajnálom!!! de biztos mond a dokid vmi bíztatót, sajna nekem is az átjárhatósági következik, el nem tudom képzelni mitől lehet ilyen hosszúak a ciklusaink. puszillak és fel a fejjel!! Este a párod és Bruno jól megszertget !!! Kitartás.

Stella,
felháboríto hogy az urológus a kezelés után nem képes elfogadható időnbelül leértékelni az eredményt!! Mennyiből tartana? Mennyi időt venne igénybe kb. 5 perc! MOst ki kattantam!!
Kivi
kivi2

NárciszKép
Nem én kaptam a kúrát, hanem a párom.
Neki nagyon alacsony a spermaszáma, de a hormonjai jók és külsőleg sincs semmi gond.

Az urológus úgy gondolta, hogy a szervezete úgy értékeli, hogy az a tuti jó, amit termel, vagyis egészségesnek értékeli ezt a sejtszámot. Egy 10 hetes hormonkúrát ajánlott, ami TALÁN ad egy lökést neki és legjobb esetben 10x-esére emeli a termelt spermiumok számát. Persze a spontán babához még a 10X-es darabszám is kevés Kép.
Szóval az injekciók: Choragon és még valami M betűs, szintén női hormon, amit stimuhoz is szoktak használni repesztőnek. Sajnos a nevét nem tudom.
A Choragont is csak azért jegyeztem meg, mert ez hcg szuri. Csomószor mondtam is a páromnak, hogy neki kéne tesztelnie, az tuti zebrás lenne.
Stella

Kép
stella9

Stella! Kép
Kép. A párod biztosan zebrás már. Kép

Kép
narco

SziasztokKép

<font color="ff0000">Tündi, Unique!!!
Nagyon boldog névnapot kívánunk mi is nektek!!!KépKépKép</font>

Kinga, Virág
KépKépKép

Többieknek nagy-nagy drukkKép

Teszek fel egy pár képet a kissrácról:

Ez gyereknapon készült, nagyon muris volt, ahogy ezt a nála is hatalmasabb táskát (benne egy világítós Micimackós párnával) nagy büszkén fogta, hosszú perceken átKép
Kép

Ilyen amikor fájlalja a fogát:
Kép
Kép

Ilyen pedig, amikor eltöpreng, vajon egye-e a kezét vagy ne:
Kép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Kinga, úgy sajnálom, drukkoltam neked! Az átjárhatóságitól ne félj, nem lesz vészes! Én is nagyon féltem tőle, mert szinte csupa rosszat lehet hallani róla, de túléltemKép És a végén majd megmondják hogy nincs semmi gond, és el is felejted az egészet. Hol fogják csinálni?

Tündi!

Köszi szépen, de szerintem nekem nem kell drukk, inkább tartalékoljátok másnak. Most csak egy tüszőm volt, eddig prdig kettő vagy három. Ha olyan sok tüszőből se lett baba, akkor 1-ből se lesz. Szerintem... Beírnád nekem a táblázatba a megjegyzéselhez, hogy 1. inszem lesz 2005. júniusban? Csak hogy szokjam a gondolatot. Ha megtudom a pontos időpontot, akkor beírhatjuk a napot is. Köszi!!!
És én is boldog névnapot kívánok!

Unique!

Téged is Isten éltessen!

Drukkolok mindenkinek!

Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Babus Kép
Nagyon édes Kristófka Kép
Egy nagy puszit a hasára Kép

Kinga Kép
Annyira nagyon sajnálom Kép Kép Kép
Szerintem a doki meg fogja nézni, hogy ez mitől lehetett, nagyon sajnálom Kép
De kérlek ne add fel! Fel a fejjel!

Virág Kép
Nagyon sajnálom! Hamarosan Te is babás leszel!

Nárcisz Kép
Kérek képet, kérek képet, kérek képet!!!
Annyira gyönyörű! Hogy lehet szaporítani?

Lányok!
Eddig több mint 1 liter teát megittam Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Évi!
Helyetted is várom már az inszemet. Hát még a pozitív eredményt.

Annácska!
Kicsit nehéz szaporítani, mert a tőröl kell venni egy hajtást. és azt hsizem, hoyg csak úgy lehet átültetni, hoyg saját földlabdával. ne érje levegő a gyökerét. Erre emlékszem, vagy valami ilyesmire.

Babus!
Márpedig angyalok léteznek. Mostmár neked is van egy Kép.

Nárcisz

Kép
narco

Kinga
Kép Pedig komolyan hittem benne, hoyg lehetsz most babás Kép Nagyon sajnálom, hogy megint csalódnod kellett Kép Remélem hoyg a dokid esetleg magyarázattal tud szolgálni, és néz majd UH-gal ebben a ciklusodban.

Évi77
Beírtam a táblába amit kértél, szerintem az 1-ből simán lehet baba Kép

Annácska
Jól haladsz, tartsd a tempót!!!!!!!! Kép
Nagyon édik vagytok Annamarival a képen Kép

Évi79
Jajj még annyi a melóm ma, nem tudok lazázni Kép Persze nem kapkodok, cask nyugodtan, de van meló bőven, és határidősök. Hát, ez van, már nem sokáig kell ezt itt csinálnom KépKépKép Mindig ezzel vigasztalom magam Kép

Babus
Aranyos Kristófka! Kép Igen jó húsban van Kép

Lányok
Ne haragudjatok, de Lamika is Tündi, csak azért írom mert tudom hoyg nem azért nem köszöntitek őt mert nem akarjátok, hanem mert nem emlékeztetek az igazi nevére. Tényleg bocsi, csak.... szóval értitek! Kép

Tündi
Vendég

Kinga,
úgy sajnálom!!!!remélem gyorsan el tudsz jutni a dokidhoz!Este meg kösd le Magad Brunóval, akkor nem lesz időd kiborulni...

Babus,
Kristóf milyen nagy már!!KépKépOlyan édi!Kép

Annácska,
szuperKépígy tovább az ivászattal!Kép

Évi,
úúúúgy drukkolok Neked!!KépKép én is flakonból iszom, így gyorsabban megyKépKép

Lányok,
köszi a bíztatást.Előbb azért felhívtam az uramat, mert tényleg kezdődik a stresszelés nálam és ezt gyorsan le kell állítani. szóval totál megnyugtatott: azt mondta, végre ne arra gondoljak, hogy azért nem jön meg, mert vaalmi nem stimmel nálam, hanem mert baba van.hinni kell benne.várjunk a 40.napig szép nyugodtan.akkor tesztelünk egyet. és ha neadjIsten negatív Kép akkor felhívjuk a dokit.A Jóisten úgyis a jó irányba terel minket. Lehet, hogy majd ez adja az utolsó lökést az inszemhez, mármint, hogy gyogyik nélkül nincs rendes ciklusom, így nehéz lenne a spontán baba.Ki tudja.De addig is reménykedni és hinni benne!

úúúúúgy megnyugtatott!KépKépKépKép Szóval én most nem is gondolok a mensire.KépKép megpróbálok cool és laza lenni.csak semmi pánik.KépÉs hátha tényleg nem is akar megjönni az a mensi .....mondjuk 40 hétig minimum...!

Jófi,aki előbb MÁKOSFAGYIT evett!!!!Kép
jófi

<font color="aa00aa">LAMIKA,

ISTEN ÉLTESSEN TÉGED IS TÜNDI NAPON!</font>

Kép

Jófi
jófi

Lamika, neked is boldog névnapot!!!

Évi
Nekem is egyetlenegy tüszőm volt, és a fentebb látható szépség lett belőle!Kép
Szóval nem feladni!!!Kép

Babus

Kép
babus2005

SziasztokKép

Tündi, és LaminaKép
Nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!

Babus:
Nagyon édi Kristóf és nagyon gyorsan nőlKép
Hány kg?

Kinga és Virág:
SajnálomKép Kép

Mi jól vagyunk!!!
Viki békésen szunyókál, így meg tudtam
nyugodtan ebédelni, ha késve isKép
Állandóan eszik mostanában, 1 hete csináltunk róla
képet a mérlegen
annyira fáradt volt higy be aludtKép Kép
Remélem sikerül fel tennemKép
Íme

Kép

Kép

Kép
edinka

Lami Kép
Ne haragúdj! Természetesen neked is nagyon boldog Névnapot Kép
Kép

Tündi Kép
Köszi, igyekszem Kép

Judyt hiradó!
Jól vannak, az egyik picúr sajna átfordult, így szinte biztos, hogy csaszival fog szülni.
Hétvégén megint haza engedik.
Addig is kitarás nekik Kép

Nárcisz Kép
Akkor majd valahonnan megpróbálok szerezni egy tövet Kép Nem tudod honnan lehetne?
Hogy haladsz a sulival? Mi lett a szakképzéssel?

Éva Kép
Én is üvegből iszom. Reggel a lánykámnak kitöltöttem a kiránduláshoz fél liter teát, a maradékot meg megittam én Kép Az ásványvizzel az a baj, hogy nem szeretem, max a Natur Aqva-t szoktam inni, abból is a szénsavmenteset, de jobban szeretem a sima csapvizet.

Annácska

annácska

Sziasztok!

Lamika!
Neked is boldog névnapot. Ne haragudj, de még nem nagyon ismerem, hoyg ki kicsoda. Bocsi.
De azért nekes is küldök szép kerti virágot Kép
Kép
és
Kép

Annácska!
Szerintem csak hozzáértő barátnőtől, vagy kerti megrendelésből tudsz szerezni, mert körülményes szállítan is. Sajna. Szerintem ilyen kerti csomagküldőnél biztosan van.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Lányok,

most olvastam az Indexen, hogy Albert Györgyi könyvet jelentetett meg depressziójáról.ebben többek között benne van, hogy az előző férje nem akart gyereket, viszont sose védekeztek, így 5 ÉV ALATT 7 ABORTUSZA (!!!!)volt!!!A mostani férje szeretne gyereket, de hiába, már 4 lombikon vannak túl.

Õt nem tudom sajnálni, aki 7 babát tud megölni egy kapcsolatért, az nem is érdemli meg a gyermeket szerintem. Én most csak magunkat sajnálom....nekünk miért nem jön össze, egy ilyen nőnek meg hétszer is????HOL ITT AZ IGAZSÁG???????????????

Bocsi, ez elég negatív hangulatú üzenet lett, de annyira felkavart a cikk, hogy muszály voltam leírni Nektek.

Jófi
jófi

Jófi Kép
Szerintem teljesen igazad van!
Nincs mit csodálkozni 7 abortusz után, hogy nem jön össze a baba! Teljesen szétroncsolták a műtétek a méhfalat és a méhszájat is. Kész csoda lenne, ha ezekután azonnal terhes maradna és végig kihordaná a babát.
A szakirodalom szerint az abortuszok csökkentik a teherbe esés esélyét és növelik a koraszülés veszélyét.

Amúgy én nagyon korán estem Annamarival teherbe (véletlenül), de nem bírtam elvetetni és ezt nem is bántam meg Kép

Nárcisz Kép
Ez nem hangzik valami jól, de majd csak valahogy megoldom Kép
Neked mi a véleményed, arról, amit Jófi írt, hisz Te vagy a doki Kép

Annácska

annácska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?