Sziasztok!
Nagyon eltűntem, több oka volt. Főleg a megnyúvadásom, mostanság meg inkább én is alszom, mert különben megpurcanok. Az építkezést még nem teljesen fejeztük be pénzhiány miatt, nincs leszigetelve kívülről, elmaradt a klíma,és az árnyékolás is. Itt a tetőtérben jelenleg 30 fok van, amúgyis utálom a nyarat/meleget, nemhogy egész nap. Olyan jó lenne megnyerni a lottót. Na jó ezt a bilibe lóg a kezem dolgot befejezem.
Régebbi dolgokhoz (is) hozzászólás:
Hmmc
Kaális kisfiú miért halt meg? És mi baja volt? Mennyi idős volt?
Ha nem fogadja el a teát, próbáld meg a forralt vizet. A teát Kori is utálta, de a víz okés! Napi 180-250 ml-t iszik.
Nyálzás: Korinak még semmi, de buborékok és nyál van rendesen. A kezét úgy nyalogatja, szopizza, annyira édes. Eleinte azt hittem azért csinálja, mert éhes, de nem, a cicit csak fagyinak nézi -nyalogatja.
Sárának jobbulást. Kori is beteg, elkapta tőlem. Bár szerencsére a kedve nem rosszabb, csak iszonyatosan szörcsög az orra, és repedtfazék hangja van. Tegnap voltunk dokinál, ma pedig fülészetre kell menni, mert a bal fülére már érzékeny volt, pedig sokat használom az orrporszívót, ez nagyon jó találmány, bármennyire is brutálisnak tűnik!
Myra
Szerintem is vizsgáltasd ki magad, miért fogysz el lassan?! Nem semmi a helyzeted.
Mucus
Kullancs, mivel mi hegyen lakunk én is megkérdeztem a gyerekdokit, de még nem javasolta nekünk. Jó Kori még csak 3 hónapos!
Cas
Amúgy hogy sikerült hétfőn hazamennetek? Nekünk katasztrófális volt! Bár csak fél 3 után indultunk. A 26-os nem akart jönni, szemből már kettő jött. Aztán kb. fél óra múlva végre jött, iszonyatosan tele volt. A buszmegállóba mi voltunk az első várakozók, ehhez képest mindenki már előbb feltolakodott, persze babakocsi nélkül könnyebb. Azért voltak ennyien, mert nem járt a metró öngyilkosjelölt miatt.
Sebi nagyon édi, nekünk pont ugyanolyan pörgös-zenélősünk van!
Én is próbálok innen erőt meríteni, ja és kistesó? Kistesó okés, csak szoptatni ne kelljen ciciből. Most azon vagyok, hogy még 3 hónapot bírjak ki, és akkor már fél éves lesz Kori. Utána viszont elgondolkoztató, hogy jobb lenne minél tovább szoptatni, de ilyen áron? Az egy ciciből való szopizás mennyiségileg okés, de hosszú hávon az a bimbóm se bírná!
Uncsitesóm egy éves koráig szoptatta keresztfiam, aztán betegsége miatt elapadt. Mióta nem szoptat 2 havonta beteg.
Mi is úgy mértük le Korit, ahogy Myra írta és aztán oltáskor megméretettem és egyezett az ott mérttel!
Sebesnek nem sebes, csak iszonyatosan fáj. A melltartót+betétet is nagyon nehezen tűrőm. Ha pedig nincs rajtam, akkor teleragacsolom a padlót a csepegéssel.
Szilvamag
Én annyira kórósan még nem vagyok vékony, de terhességem előtti súlyomnál, már 7 kilóval vagyok könnyebb. (3 hónap alatt összesen 18 kilót adtam le.) Nem fogyozóm, de a sütikre én nagyon vevő lennék, imádom a házi sütiket!