Új privát üzeneted érkezett!

Helló!

Tegnap elkövettem egy kakaós kalácsot. A teteje szépen beesettKép, de az íze, állaga jó lettKép. Már el is fogyott. A hétvégére kenyeret terveztem sütni. Remélem az nem ugrik össze.

Ebba, igen, ismerjük egy páran, a "régiek", akik ott voltunk az első talin. Egy volt topiktársunk férje.

Neva, régen írtál. De ennyi munka mellett nem is csoda. Pöttyeid, vannak már?Kép Inkább ne legyenek!

Valaki árulja már el nekem, hogy mi ez a nagy kék, meg nagy sárga-kék, ahová Ti jártok???
Nekem ma nem sikerült a PH, de lehet, hogy még megpróbálom most.

Jó éjt Mindenkinek!
D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

KataKép
De rég írtál!
Ledöbbentem, amikor elolvastam a cikket! Tényleg a Lina férje!
De amint olvastam Pankát, már megvan. Egyébként mindig olvasom a blogját, mindjárt benézek hozzá!

KrisztaKép
Te hogy csinálod, hogy 10 adagokat töltesz fel??
Én annak is örülnék, ha egy is sikerülne!KépKép

Lányok, ti hogy álltok szúnyog-ügyben??
Bár lehet, hogy városon nincs annyi, vagy esetleg irtják, itt rengeteg van, még nappal is, csak szúnyogriasztó spray-vel tudunk kint lenni...Kép

A forgalmi vizsgám jövő pénteken....
Már most izgulok!

Jó éjt!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

PankaKép
Te milyen fórumban olvastad, hogy megkerült??
Nem jön Kata blogja!

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok Kép

Panka
Köszi! Kép

Tamara
Kép

PH
Nekem akadozik, egész nap próbálkozom, hibaüzit ír ki kb 5-8 feltöltött kép után Kép

Ditta
Sok sikert az utsó vizsgához Kép

Niki
Hogy van Marci?

Holnap megyünk Miskolcra a kórusommal, a Kossuth utcai Ref. templomban fogunk énekelni. Kicsit izgulok, hogy sikerül majd + az egész délelőttöt megoldani Rebekával.
Kb 9-11 között szorítsatok, Kép

Puszi

Ági

delice

SziasztokKép

ÁgiKép
Drukkolok, hogy Rebeka jól érezze magát. Remélem ez a nagy meleg nem bántja.....nektek pedig egy kalappalKép

DittaKép
Ne izgulj, itt is annyi szúnyog van, hogy nem lehet a játszótéren megmaradni tőlük....Az anyukák szúnyog risztó sray-vel szaladgálnak a gyerekek után és kenegetik őket. Az Off-nak van egy jó és illatos, gyerekeknek való riasztója. Nektek is ez van esetleg? Vagy van jobb tipped?

DudusKép
Ha beesett a teteje, akkor kevesebb víz kell hozzá. Ez általában beválikKép De a pici sikér és ecet is csodákra képes. Ezeket szoktad használni? nekem már egy darab beesett kenyerem sincs, mióta ezekkel sütök. Sőt! A kenyerek kiütik az kémlelő ablakot....

És a lényeg!
VALAKI ESETLEG ÉRDEKELT AZ AVONBAN?? Sörgősen szükségem lenne a gyerekeknek való 30-as faktorszámú fényvédőre. Saját részre. Ugyan is a napallergiám most már nem csak az arcomon van, hanem ráterjed az egész testemre. Sajnos nem lehet gyógyítani, csak a fényvédők segítenek. És ez nagyon jó ez az Avonos....De fogytán van és félek, hogy elfogy. Akkor aztán ülhetek a lakásban. Ha valaki tud segítsen légysziKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Jó reggelt mindenkinek!

Koda!Kép
Megkérdezem az egyik barátnőmet, nem tudom pontosan Avonos e vagy Oriflame-s.Kiütések jönnek ki rajtad? Milyen az a NAp allergia?

Tegnap délután mi is elmentünk Tapolcára, rengeteg szúnyog volt, muszáj volt ráadnom Marcira a hosszú ujjút, mert majd megettek minket. De ezeket a kencéket majd kipróbálom a szúnyogok ellen. Eddig eszembe sem jutott.

Delice

Nem látok a szemén semmi változást, nincs begyulladva. Csak azért ezekután félni fogok a homokozóktól.

Niki
Vendég

Niki

Ez a fényallergia igen kellemetlen dolog. Bármilyen kicsi napfény is éri a bőrömet bárhol, bárányhimlő szerű kiütések és apró piros kiütések jönnek ki rajtam mindenhol, de szinte összefüggően. Borzasztó csúnya és ráadásul nagyon viszket. De annyira, hogy majd meghalok, sírni tudnék a viszketéstől. Ráadásul a kiütésk nagyon nekezen múlnak el, a csúnyább akár több hétig is látszik....Szóval ha nem kenem fényvédővel magam, ezek jönnek elő. Sajnos már 13 éve szenvedek tőle és nincs rá semmi gyógyír. ezzel együtt kell élnem.

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Koda!
A Szinvaparkban a posta melletti standon, egy hölgy avonos termékeket forgalmaz, mindent beszerez a prospektusokból. Rengeteg kencét helyben is meg lehet várárolni.

Ditta!
Egy fotós fórumon olvastam én is, hogy megkerült a Kata férje Kép-azóta törölve lett ez a fórum, és Kata is törölte a blogját.
Vizsgádhoz drukkolok!

Neva!
Munka Kép, de legalább egyébként minden rendbenKép.

Ki merre megy a hétvégén? Vadasparkon filózunk, de most rengetegen lesznek valószínűleg. Bár szerintem mindenhol. Pünkösdkor Szilvásváradon voltunk, most is lesz ott program, árnyék is van..
majd máglátjuk. A repülőtéren is lesz gyereknap, az utóbbi 2 évben ott voltunk, de nekem az annyira nem tetszik, tömeg, tűz a Nap.
Ötleket várok!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Szép jó reggelt!
Panka!
Nem kaptam meg! Azért is reklamáltam! Kép

Gyöngyöske!
A bőség zavara engem is elért! Nagy meleg! Szóval mi is olyan helyet keresünk ahol lesz árnyék!
Ma olvastam a Vadasparkot! Nekem is az jön be! Inkább mint Szilvásvárad! Eszement árak vannak! Gondolom Te is tapasztaltad! Kép
Repülőtér: inkább az augusztusi nemzetközire pályázok! Már próbáltam jegyet foglalni, de nem találtam rá sehol!
Már voltam egy ilyen bulin! Nagyon király! Égett kerozin függő lette! Kép

Dodus!
A nagy VÁLASZ magánban röpült! Kép
Kalács:nekem minden alkalommal jobb és jobb lesz! Eddig egyszer fordul elő, hogy nem fogyott el!
Milyen lett a kenyér? MElyiket sütöd?

Ismeritek:
www.mindmegette.hu
Eddig egy azaz kettő receptet próbáltam ki! Nagyon jól sikerültek!
Az egyikről képet is fogok tudni felrakn! Majd ha időm lesz! Kép

Niki!
Ez a szúnyog dolog nagyon ismerős! A napunk úgy néz ki, hogy reggel kb. 10-11-ig kint vagyunk. Aztán különböző prakitkákkal bent, du pedig még nem tudunk kimenni a meleg miatt, vagy már a szúnyogok nem engednek ki! Ráadásul minket nagyon szeretnek!Kép
DM: engedi, hogy feltöltsem a képket, utána nem enged regisztrálni .Hibásan jelenik meg az oldal. Azt hiszem az én gépemmel van a hiba, mert az RTLes oldalt is csak Ági gportalos linkjáről tudom megnyitni! Köszönet érte!

Ditta!
Hogy csinálom? Hajnalban! Éjféltől 3-ig. Akkor engedte! Nagyon szépen! Napközben nem ment! 1 adagot tudtam elküldeni!

Most rohanok!
LEgyen szép napotok!
k
kriszta13

GyöngyöskeKép
Köszi az infót, akkor ha más nem tud konkrétabbat, itt megnézem a fényvédőt!
Mi a várban voltunk kint a várnapokon. de nem annyira önszántunkból. Anyósomék szervezik és ő kért minket, hogy menjünk már ki a drága unokájávalKép De nem is bántuk, mert nagyon jó volt, csak piszok meleg.....

KrisztaKép
Megyek is csemegézni a sok recept közülKép Találtam reform ételeket is. Amióta így főzök, Gabi fogyott is 3 kilót 2 hét alatt. Ha még mozogna is egy kicsit...... Bár most azt mondta, ha kimegyünk anyukámékhoz Nyékre, úszik egy nagyot.....Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Elkészült a kenyerem, de ennek is beesett a teteje. Ide nekem azt a sikért!Kép Hol lehet ezt venni? Nagy áruházakban? Biotékában? Az íze jó, csak kicsit nyomi. Pedig olyan recept volt, amit ugyanilyen gépre más kitapasztalt és tuti elronthatatlan.Kép Nekem mégis sikerült.

Koda, köszi a választ. Próbálkozom majd ezzel a sikérrel. Hátha. De azért nem lohasztotta le a kedvemet. Fényallergia Kép. Férjem 78 éves nagyijának most lett napallergiája, telis tele van piros foltokkal.

Tamara, szia! Hát, én sem irigyellek a három pici miatt, de nagyon sok örömöd lesz bennük, az biztos. Gyere gyakran és mesélj, hogy alakul a babavárás!

Kriszta, majd megnézem a postaládámat.

Gyöngyöske, esetleg Sátoraljaújhelyen a libegő? Tudtátok, hogy ez az ország leghosszabb libegője? Mi voltunk ott kb. két éve, húsvétkor, de nem volt tömegnyomor. És ingyenes a parkolás! Hoppá!Kép Nagyon szép a kilátás a libegőből is és a hegyen lévő kilátóból is. HA most nem is mentek el, máskor meg lehet nézni. És hazafelé Pálházán van kisvasút, azt is ki lehet próbálni. Miskolci programot sajnos nem tudok ajánlani. Vagyis esetleg lehetne kirándulni. Tapolcáról, a barlangfürdő mellől indul egy útvonal a Várhoz, ha jól emlékszem. Esetleg.

Delice, hogy sikerült a koncert? Rebeka hogy bírta?

Ditta, Neked szorítunk majd pénteken, de úgyis sikerülni fog.

És van egy fini receptem, ha kéritek.
Töltött krumpli
Hozzávalók személyenként:
2-3 krumpli
5 dkg sonka
1 db főtt tojás
1 dl tejföl
olvasztott margarin
1 kanál paradicsompüré

A krumplikat héjában megfőzzük, kicsit hűtjük és megpucoljuk. Kettévágjuk, a feleknek kikaparjuk a közepét. Összevágjuk apróra a sonkát, tojást, összekeverjük, hozzá megy még fejenként 1 kanál tejföl, a paradicsompüré/házi főzött paradicsom, a krumplik kivájt közepe. Ebből csak annyi, hogy ne legyen túl kemény a massza. Sózni, borsozni kell és visszatölteni a krumplikba. Előtte a krumplikat is meg lehet sózni. Jénait, tepsit kikenni maragarinnal, beletenni a krumplikat, mindegyiket meglocsolni olvasztott margarinnal, a maradék tejfölt rátenni és megszórni zsemlemorzsával. Sütőben kb. fél órát kell még sütni. Fincsi.Kép

Ez nem Koda férjének való fogyókúrás reformkaja.Kép

Puszi, D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Koda!

Küldtem emailt!Kép
Hú nem lehet kellemes ez az allergia. Nekem meg pollenallergiám van, én az orrfolyással, meg a tüsszögéssel és szemviszketéssel kínlódok.

Hamár a főzőcskézésről volt szó: Tudna valaki mondani nekem valami jó kis receptet, amihez rozsliszt kell?
A zsömléken és kenyéren kívül, mert nekem nincs olyan jó kis gépecském amivel sikerülne ilyeneket csinálnom.
Meg ha tud valaki mondani nekem sütireceptet, amit könnyen el lehet készíteni, jó lenne!

Dodus!Kép

Ez a recept jól hangzik, le is írom mindjárt.

HOGY BÍRJÁTOK EZT A HÕSÉGET!
NE is tudom merjeünk e holnap elindulni MArcival valahová gyereknapozni ebben a kánikulában.

Hihetetlen hogy március elején még hó volt, most meg ekkora meleg.

Kép

Este még benézek. Sziasztok!

Niki
Vendég

Dodus!
Nagyon finom, egy kicsit macerás, kaja! Én májjal ismerem!
http://195.184.19.155/mindmegette/index.php?apps=recept&recept=316

Niki!
Az alábbi recepteket találtam: http://195.184.19.155/mindmegette/index.php?apps=recept&recept=6054 - pizza
http://195.184.19.155/mindmegette/index.php?apps=recept&recept=2637 - ez nagyon érdekes! Kép sok különböző dolog kell bele! Kép
http://195.184.19.155/mindmegette/index.php?apps=recept&recept=2279 - ez egy kicsit macera! hólyagos dagasztás! brrrr....
És akkor Bence kedvence! Imádja szaggatni!
http://195.184.19.155/mindmegette/index.php?apps=recept&recept=2143 - mézeskalács
http://195.184.19.155/mindmegette/index.php?apps=recept&recept=767 - túrós rozsos kifli /nem kell gép! Kép / bár egy másik fajta liszt igen!

Ha nincs egyikhez sem kedved én nagyon szívesen átveszem! Hétfőn! Kép

Nagyon meleg van!
k
kriszta13

Hogy bírtátok ki ma ezt a nagy hőséget? Mi a legmelegebb napot választottuk ki egy Zemplén körútra Kép
De érintettük a Nyíregyi piacot...hát ott mindent lehet kapni,és nagyon olcsón!annyi szép gyerek holmit is láttam! Pici ari rucikat! Egyébként klímás kocsival mentünk,így két megállóhely között lehűtött minket. Meg én vezettem! Voltunk Patakon,annyira gyönyörű,a strandon sokan voltak!
Na erről ennyitKép
Ti merre vészeltétek át a napot? Szúnyogok...hát itt is van egy párKép
zita
ebba

Helló!

Kenyérsütők! Használt már valamelyikőtök SÜTNIVALÓ GABONAÕRLEMÉNYT az Alföldi Malom Rt-től? Ebben már élesztő is van. Ezt hogy kell használni? Kenyérliszt nem volt, ezt vettük helyette, de csak itthon láttam, hogy ez már élesztős.

Ebba, hát a nyíregyházi piac mellett a miskolci elbújhat. Méretben is, meg ahogy kinéz. Vettél is valami jót?

Koda, nem is mondtad, hogy voltatok-e végül azon az autós versenyen, ahol Te lettél volna a navigátor.

Jó éjszakát!
D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Mai nap:
Kép

Még nem is mondtam, kisfiam tegnap szopizott utoljára!
Egyrészt örülök, hogy ilyen sokáig tudtam szoptatni, másrészt kicsit szomorú is vagyok, hogy végetért ez a csodás 1,5 év....(

DodusKép
Aranyos vagy, hogy így bízol a sikeremben!Kép
(én már nem annyira...)
Bár a horoszkópom jót írt jövő hét péntekre! Pedig nem hiszek az ilyenekben!
De úgy vagyok fele, ha jót ír, hiszek benne, ha rosszat, akkor csak legyintek, hogy áááá, ez úgyis csak hülyeség!Kép

Jó éjt!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Már két napja nem vagyunk itthon. Ma sem leszünk, csak most még alszanak a gyerekek, így most gyorsan benéztem.

Panka!
Én el is felejtettem a kéket, most jutott eszembe. Majd jövő héten. Csütörtökön évzáró és ballagás volt az oviban, pénteken pedig gyereknapi kirándulás.

Dodus!
De jó, hogy végre kipróbáltad a kenyérsütőtKép! Nekem akkor esik be a kenyér, ha sok benne az élesztő. Elég bele egy picike, főleg ha teljes kiőrlésű liszt vagy rozsliszt is van benne. Egy lapos kávéskanálnyit teszek bele, egy zacskó 4-5 kenyérre is elég. (Gondolom a változó eredmény a változó sikértartalom miatt van.) Különben beesetten is megeszik nálunk is a fiúk, akkor meg nem számítKép!

Koda!
NapallergiaKép! Nekem is van időnként, szerencsére csak a karomon. Neked minden évben előjön? Nem lehet valamelyik gyógyszer is a ludas? A párodat miért fogtad fogyókúrára? Én úgy emlékszem nincs szüksége rá! Rosszul emlékszem?

Ditta!
Volt itt szúnyogírtás, csak az esők miatt megint csúszott. Úgyhogy olyan, mintha nem is lett volnaKép! Matyi alig látszik, ki a csípések alól, egy hete van az oviban is egy Fenistilje, hordozza az óvónénikhez, hogy kenjék.
SzopiKép! Vagy nem is tudom, mit írjak? Azért van ennek is jó oldala, meg aztán ha itt az idő, akkor úgysem tudsz mit tenni. Élvezd a függetlenségetKép! Tegnap voltunk egy buliban gyerekestül. Ugye Gerdát a szopi miatt még nem adom éjszakára a nagyszülőkhöz. Ha már Õt vittük, akkor Matyit is! Egy pincénél voltunk, Matyi jól elhomokozgatott. (Aztán éjszaka többször is felébredtem, mert kezet nem mosott, kocsiban elaludt, és az a cikk járt a fejembenKép!) Hát az én gyerekeim korán kezdik a bulizástKép!

Gyöngyöske!
Mi is a repülőtéren voltunk tavaly. Tömeg, meleg, hőség, árnyék nincs. De a lányok biztos élveznékKép, nem? Nekem nincs szívem Gerdát kivinni, Õ még túl kicsi hozzá, majd pár év múlva. A szüleimhez megyünk, családi program lesz. (Sajnos csak én a gyerekekkel, Gábor nem ér rá!)
Az idén mentek úszni? Ti mennyi idősen kezdtétek? Gondolkozom, ne vigyem-e Matyit?

Neva!
Jobbulást a kolleganődnek, hogy kidughasd a fejed a vízbőlKép! Választottatok óvodát? (Lehet, hogy írtad, csak én nem emlékszem?)

Zita!
Majd válaszolok, csak most nincs időm (Gerda már itt szopizik az ölemben, hiába a késői lefekvés). Nekem is nagyon tetszik a nyíregyházi piac, csak mi mindig úgy rohanunk. Vásároltál valamit?

Jó hogy itt a nyár, de most itt vagyunk strand nélkülKép (gyakorlatilag)! Egy nagyvárosban. Az Augusztus 20 eddig is zsúfolt volt, és pici gyereknek nem is jó, a Barlang feltúrva, félüzemmódban! A tapolcairól tudtok valamit?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

SziasztokKép

DodusKép
Én használom az a sütnivó gabonaörleményt. Nagyon szeretem. Főleg a félbarnát, de a rozsos is jó. Tényleg csak vizet kell hozzá adni. Megjegyzem én 1 kefírt adok a kenyérhez. persze akkor ennyivel kevesebb víz kell hozz!!!! És jobban is eláll tőle a kenyér! Csak ne legyen túl sok a folyadék, mert attól beesik a kenyér. A vízhez adj hozzá egy löttyintés ecetet, csak úgy a flakonból. Ez még jobban javítja a kenyér állagát.
Sikért amúgy bioboltban kapni. Én az Interspárban lévő bio árusnál vettem a posta mellett. Elég nagy zacskó, és kb 450 ft. Olyan állaga van, mint a gipsznek. Nagyon finomszemcsés por. Olyan kevés kell belőle 1 kenyérhez, hogy rengeteg ideig eláll. 1 kávéskanállal elég 1 kenyérkéhez.
Szerencsére az autózás elmaradt, ajánlottam jobb programot GabinakKép

DittaKép
Akkor Atibaba már nagyfiúKép Én az 5 hónapommal ebújhatok melleted.....Igaz Marci is önként és dalolva hagyta abba a szopizást, így elfogadtam, hogy ennyi elég volt neki belőlemKép

EbbaKép
Én sehogy sem bírom a nagy meleget. Már régebben írtam a lányoknak a problémémról, hogy pánikbetgséggel kezelnek és ez mindenféle szörnyű testi tünetekkel jár. Szerencsére már a gyógyszerek hatnak, így jobban vagyok, de tegnap ahogy 10 percet kint voltam a napom, sajnos megint rosszul lettem, előjöttek a tünetek....úgyhogy én nagyon rosszul viselem ezt az időt.

NikiKép
Köszönöm a címet!Kép

Lányok!
valakinek van hasonló problémaáj? Marci derekán és belső combján van két nagy fehér folt. Sajnos 5 hónaposan jött elő neki, és azóta is ott van. gyanítom, hogy festékhiány. És ez sajnos terjedhet is..Esetleg valaki kínlódik hasonló dologgal? Vagy tud valami orvost ajánlani? Sajnos ez elvileg nem gyógyítható, de azért hátha van valakinek infórmációja ezzel kapcsolatban.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

BettiKép
Közben írtálKép
A fényallergia egy állandósult dolog, az van mindíg. Az év minden percében. Elég egy téli ici-pici fénysugár is a bőrömnek. Neked inkább érzékenyebb a bőröd nem? Amúgy 17 éves voltam, mikor előjött és akkor bizony semmilyen gyógyszert nem szedtem. De hogy most az egész testemet elborította, szerintem a nyugtató és a pánikbetegségre szedett gyógyszer miatt lehet. Rájuk is van írva.....na de most mit csináljak..Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

KodaKép!
Festékhiányra nincs ötletem sajnos.
A sikért kipróbálom, olyan jókat írtál róla. A sütőliszt is elég kényelmesnek látszik. Engem az a sok adalék zavar benne.
Igen, a bőröm érzékeny, de ez nem az. Csak az alkaromon jelenik meg, teljesen típusos: összefolyó foltok, viszketés stb. (lehet, hogy máshol is lenne, de ilyenkor gyorsan elbújok, meg ugye csak az van kint, úgyhogy ez tényleg nem az igazi napallergia, inkább fénykiütés). 99-ben volt először, azóta időnként előjön. Tippem is van, hogy mi a trigger, de elkerülni nem tudom.

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Szép jó reggelt!
Ki merre???
Nagy meleg! Vadaspark? Aggtelek?
Nagyon nehéz!
Tegnap kapott Bence egy medencét /a tavalyit elverte a jég/. MÁr pizsamában szaladt ki! Kép
k
kriszta13

Sziasztok!

Kriszta!

Köszi a recepteket, mindjárt megyek és megnézem!Kép

Koda!Kép

Nincs mit, remélem tudtam segíteni.
Hát nem lehet könnyű evvel az allergiával.
Én is nehezen bírom ezt a hőséget. Utálom!

Ma reggel is már úgy ébredtem, hogy fáj a fejem, hátam, mindenem. Remélem magamhoz térek napközben.

Most megyek receptet olvasgatni.

Szép szellős, hűvös napot mindenkinek!

Niki
Vendég

Betti!

Beiratkoztunk a Leszich úti oviba.
Aztán majd meglátjuk, hogy alakul a dolog szeptemberig.
neva

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Bekukkantani azért néha szoktam, bár szánon-bánom bűnöm az utóbbi időben még azt sem tettem.
A tűzközelben azért nem tudhattam semmit, mert én is csak most olvastam.
De közben egy másik fórumban már olvastam, hogy megvan Marcell, Kata beszélt vele.

Panka!
Én is ledöbbentem.Kép Gyorsan átfutottam itt az utóbbi pár napot és mivel nem láttam rá utalást, azért írtam meg, hogy hátha tudtok valamit. Utána én is felkerestem Kata blogját és láttam a másik fórumon is, hogy félig-meddig rendben van a dolog.

Dodus!
Megnéztem a profilodat. Édesek vagytok. Hatalmasat nőtt a kisfiad!KépKépKép
Jól gondolom, hogy a kenyérsütésről beszéltek? Annyira részletesen nem olvastam vissza, hogy képben legyek. Mi is vettünk 2 hete egy Clatronic-ot és isteni kenyeret sütünk benne. Meg mazsolás kalácsot.Kép Esetleg ha ráérsz, küldenél nekem olyat ami nálad tuti bevált? Én ugyanis kaptam jó pár receptet, de 1-2 nem igazán ízlik, így nem sok kedvem van kísérletezni. Maradok a jól beváltaknál.Kép

Ditta!
Igen, rég jártam erre. Írni legalábbis régen írtam. Sajnos nem sok mindenre jut időm mióta dolgozom. Na meg hétfőtől péntekig három lánnyal, kicsit nehéz. Igaz Anita nagyon sokat segít, de akkor is gyerek még ő is.
Lina férjét én egy fotós fórumon olvastam azt hiszem. Kata blogjában volt egy link. De tuti megvan, mert Kata írta, hogy beszélt vele.

Koda!
Csak, hogy Te sem maradj ki.Kép Írtál a sikérről. Nekem is ajánlották, de lehet valahol kapni Miskolcon. Állítólag 1 kávéskanál is elég egy kenyérhez és nem esik be a teteje.
Ok, látom már írtad hol lehet kapni.Kép

Marika!
Emilt megkaptam, majd írok.Kép

Kriszta!
Múlt héten láttam a fiadat az udvaron.Kép Bőszen motorozott (de lehet, hogy bicikli voltKép):Hogy mekkorát nőtt... Kész minipasi!KépKép

Rólunk csak annyit, hogy két hónapja jár Dodó oviba. 5 hétig (nem elírás!) ordított reggel és délután. Napközben elég hamar beszokott, de a reggeli ordítás az valami szívszaggató volt. Aztán a délutáni szintén, de az kicsit érthetetlen. Más gyerek örült ha mentek érte, Dodó kicsit másképp fejezte ezt ki. Amikor meglátott, hatalmas krokodilkönnyek jöttek a szeméből, a nyakamba kapaszkodott és sokszor 5 percig nem tudtam magamról leszedni. Csak ezután kezdtünk el öltözni. Mostanra egész jó a helyzet. Van még néha reggel egy kis pityergés, de nem vészes.
Az óvónő azt mondta, hogy 34 éve óvónő és eddig még minden gyerek beszokott nála.Kép

Ja és ma vagyunk 3 évesek...

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Remélem senki nem ment Aggtelekre! Most jó mérges vagyok és azt hiszem írni is fogok az RTLnek!
Pénteken, azt hiszem a híradó után, van egy programajánló. Ott hallottam erről a programról. Program? Ez most egy nagy-nagy túlzás volt! Lehetett lovagolni, Bence nem mert ráülni, voltak kézműves asztalok. Egyik asztalnál csináltunk egy forgácslabdát, lehetett rajzolni, festeni, mikroszkóba nézni.
Ennyi! A nagy melegben, x km-re innen! Kép
Ja!
Szerintetek mennyibe kerül a jegy a barlangba? Na!
1900 Ft / fő. Király! Jól nem mentünk be! Kép
Szóval jobban ájrtunk volna más programmal!
Útközben láttunk egy balesetet! Edelényben egy autó nem vette be a kanyart és belement a kerítésbe. Annyit láttam, hogy egy gyerkőc fekszik a fűben, Csaba a légzsákot látta. Húúúú! Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én amióta anya lette, ilyen esetben azonnal kiráz a hideg és könnyes lesz a szemem! NEm győzőm szorítani Apa kezét és hálát adni az Égenek, hogy mi vagyunk! Kép

Kata!
Isten éltesse Dórit nagyon-nagyon sokáig!
Ajánlom szíves figyelmedbe http://kriszta13.gportal.hu
Itt találsz néhány képet rólunk Kép és néhány jó kis receptet!
Annyira lusta lettem, hogy már csak a gépben csinálok mindent! Pl. a Csaba szülinapi tortájának a linzer alapját is ott kevertem be!
Mindent beleraktam és ameddig Õ dolgozott, mi kiszaladtunk a közértbe! Kép
Mindjárt felrakom a tortát is! Kép
Hihetetlen Bence milyen nagy! Ma egy 11 szavas mondatot mondott! Hihetetlen! Kép
Ja! Egyedül kapcsolja be a gyerekülést! Kép

Koda!
Ez a sikér és kefír dolog érdekel!
Légyszi írd le a receptedet!

Ja!
Ez a 400. üzenetem!

Eu-s vásárlói tanács:
tustátok, hogy ha egy árun két ár van akkor a kisebbik áron kell számlázni? Ma 30 Ft-ot spóroltam így! Kép

k
kriszta13

Kriszta!

Küldtem emailt!

Niki
Vendég

Kép
kriszta13

Drága Panka / Janka!
Nagyon-nagyon sok boldog névnapot!
Kép
k és a Család
kriszta13

Sziasztok!

Kriszta!
Nem tudunk ma menniKép, most jöttem rá!

Panka!
Boldog névnapot kívánok!
Kép

Neva!
Ez a Hétszínvirág óvoda? Arról jókat hallottam.

Koda!
Jobban vagy? El is felejtettem: kapsz valamilyen gyógyszert az allergiára? Hogy legalább a viszketés ne legyen! Vagy nem jön össze a többivel?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Panka! Isten éltessen sokáig! Boldog névnapot kívánok!
Kép

Kata, a Ti Dóritoknak pedig boldog születésnapot!

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

HiKép

Milyen gyönyörű napsütéses napok vannak errefeléKép Csak a fejem fáj egész nap.

Kata!
Éljen Éljen Dórika sokáigKép
Kép
Beszoktatás nem volt semmi. De gondolom most már örömmel megyKép Jó egy kicsit dolgozni?

Janka Panka!
Nagyon Boldog NévnapotKép
Kép

Tamara!
Üdv ittKép Gratu a sok-sok pocaklakóhozKép

Koda!
Neked is beleférek még a 8 napba (talán) Szóval sok BoldogságotKép
Ha a Szinvapark nem jön be, mármint nincs ott Avonos, akkor van még a Plazában is a játékbolt mellett, sőt Tesco, Cora. Van lehetőség.

Ja el is felejtem. Dorkának kb 2 hete már nincs pelusa nappalra, ha hosszabb útra megyünk akkor sem, de déli alváshoz és éjszaka még kell neki. Legalábbis miután úgy döntök, hogy na már 3 napja száraz, ha holnap is az akkor már nem adok rá, akkor mindíg belepisilKép Szóval azzal még várunkKép

Na megyek mert jön a diákom Kép

Puszika, Marika

marika

Ja Gyöngyöske!
Látom kérdezted Krisztinát. Amit tudok, hogy már kint laknak Kisgyőrben (legalábbis a nyáronKép)
Lányok nagyon sokat nőttek, jó sok mindent tanulnak (tánc, korcsolya, angol) Krisztina 4 órában dolgozik mellette, szóval jól vannakKép
Pá, M.

marika

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntéstKép

MagdiKép
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk utólag is.Kép

KataKép
Egy kicsit megkésve, de Dórinak nagyon-nagyon sok boldog 3. szülinapot kívánunk!Kép

KodaKép
Én Avonozok. Na jó, ez egy kicsit túlzás, egy évben 2-3× megrendelem ami kell nekünk, meg ha ismerősnek kell valami odaadom jutalék nélkül. Jó üzletasszony vagyok mi?Kép Már nekünk is fogytán vannak a dolgaink, jövő héten gondoltam feladni egy rendelést. Esetleg érdekel?

Nemrég értem haza a tb-ből, megyek kipihenem a dolgot amíg a gyerkőcök alszanak. Este megpróbálok még jönni.

Az rtl-es fotórendelését átvette már valaki? Milyen minőség?

Panka

panka

Panka!
Éppen most hoztuk el a rendelést! Kodak minség! Nem látok különbésget a többihez képest!
A Középszerre rendeltem! Szegény csajszi azt sem tudta, hogy miről van szó! Kép
Elhoztuk úgy 100 db képet! Kép
Nem kapok Tőled levelet! MIért????
k
kriszta13

Sziasztok!

Panka Kép

Kép

Nekünk is teljesen jók a képek. Pont olyan , mint a DMes, még a csomagolás is!

Szereplésünk megvolt, mások szerint jó volt, bár az orgonakíséretes szerintem gáz lett, az orgona, és az összenempróbáltság miatt.

Itt már 3. napja iszonyú a kánikula, nem is megyünk ki nap közben sehova.

Az Anyóstól megkaparintottam Robiról kiskori képet, íme
Szerintetek kire hasonlít a gyerek?
Rólam kiskori még nincs fenn, csak a régebbiek között.

Rebekáról a legújabb képek innen vannak

Nézelődjetek Kép

Ma főztem - sütöttem rakott karfiolt, és Rebeka is azt evett, csak turmixolva. Kép
Képzeljétek olyan jó lett, hogy még nekem is izlett KépKép

Mindjárt Barátok közt! Kép Nézi Valaki rajtam kívül, vagy csak én vagyok ilyen függő??

Na puszi

delice

Panka!
Nagyon sok névnapot!!

Betti!
Bizony vettünk egy csomó mindentKép Illetve egy csomó mindent kaptam a keresztanyámtól yereknapraKép egy pár dolgot meg vettem a férjemnek.pl. ffi ujjatlan pólót,mert most ez a mániája,rövid gatyát.Kaptam egy mini farmer rucit 500!!ft-ért! Vaci új! Csak azt nem tudmo,mennyi lehetett az előállítási költsége...Meg egy fehér lenvászon ruhát,de látszik a bugyim,így nem tudom suliba felvenni!

Koda!
Én sem bírom a meleget,pedig régen Napimádó voltam!Úgy sajnálom a gyerekeket is,csak kínozzuk egymást már a suliban!lenne már szünetKép
ebba

Magdi!
Írtam mail-t!
Várom a hívásodat!
k
kriszta13

Sziasztok!

Lemaradtam, de így utólag is nagyon sok Boldog Névnapot kívánunk a Magdolnáknak!

Kép

Delice!

Én szoktam nézni!Tündéri kislány Rebeka!

Nem bíííííírom ezt a meleget, bár már egy kicsit jobb.

Valaki tud mondani nekem olyan gyerekcipőboltot, ahol aránylag jó áron vannak szandik?
Kéne vennem egyet Marcinak.

Niki
Vendég

Niki!
Van egy nagyon kedves gyógytornász ismerősöm, ő mondta, hogy mindig azt tanácsolja az anyukáknak, hogy nem baj ha "szakadt" a ruha a gyereken, a cipője legyen jó!
Szóval a Bató ház mfsz-n van a Siesta egy boltja. Néha vannak akciók, bár amióra vezetőváltás volt /kb. 3 hónapja/ én nem jártam ott.
Tesco: az üzletsoron van a Dinamic sport. Nike vagy Adidas szandi. Vasárnap árleszállítás volt. LEhet, hogy csak a gyereknap miatt!
Mi már a második Nike szandinkat használjuk! Kép Csak jókat tudok mondani! Hanyas lába van Marcinak? HÁtha jó lenne rá a mi kinőttünk! Kép
k
U.i.: A mérete lekopott, de megmértem! Kép 15,5 cm hosszú!
Ma megyek be a városba!!!
Ja! Holnap estig szalma vagyok! Kép
Apa továbbképzésen van! Kép
kriszta13

Nikosz!
Merre jársz????
Minden rendben?????
k
kriszta13

Lányok! Sziasztok! Kép
Nálunk már itt is a vihar - miért is lenne egy nap normális az idő.. Kép

Lécci segítsetek, nézzétek már meg, hogy az oldalamon, a bejellentkezésnék hány képet láttok? Mert én látom itt mindet, de az anyukám gépén meg csak kis négyzet van, piros x-szel..
Megteszitek, hogy utánanéztek?
Nagyon nagyon köszi, előre is!

Ági

delice

Sziasztok!

Panka!Kép
Boldog névnapot!

Kata!Kép
Boldog szülinapot Dórinak!

Cipőről nekem is csak az a véleményem, hogy a legjobb legyen.
Igaz nekünk nem márkás, de a Laura lábára készítették.

Neva
neva

bejellentkezésnék=bejelentkezésnél Kép

Kép

delice

Delice!
Én egyet sem látok.
neva

ettől féltem KépKép

delice

De akkor az én gépemen miért látszanak rendesen?

Többiek? Ti sem látjátok?

delice

Sziasztok!

Molli ma 4 hetes és már 4810gKép Majd rakok fel fotókat is.Kép

BettiKép
Számítógépasztalt igen csináltattuk, én terveztem és így olyan amilyen nekünk kell, boltban nem találtam ilyet.
Sütőt nem tudom, hogy megvetted-e már, de ha még nem akkor arra figyelj, hogy a sütője külön beépíthető legyen, különben nem tudod csak a főzőlap alá tenni. Katalitikus fal tényleg nagyon szupi, következőnél nem fogom kihagyni, nálam a sütőtisztítás elég "nem szeretem" tevékenység. Én nagyon whirlpool párti vagyok, nekik elég sok sütőjük és főzőlapjuk van, itt tudsz csemegézni köztük.
Usziban a víz nagyon jó volt pénteken Laci szerint.
A strandokról ezt találtam.

DodusKép
Szokta kérni Beni is nagyritkán a cicit, de már nem szopizik, csak épphogy hozzáérinti a száját.Kép
Profilodban a kép aranyos.

KrisztaKép
Ezzel a "Babyonboard"-dal csak az a bajom, hogy azt írja, hogy könnyen eltávolítható. Nem fogják ellopni a kocsiról? Kíváncsi leszek, hogy nektek mennyi ideig lesz rajta.
Bencét végül melyik oviba irattad be?
Emaillel az a gond, hogy már töröltem azt is, amit küldtél, meg a válaszomat is. És már nem nagyon emlékszem rá, hogy mikről is kérdeztél.Kép
AggtelekKép
Macskás kép nagyon jó.Kép

KataKép
Dóriról mikor láthatunk új képeket?

GyöngyöskeKép
Szupi, hogy Hangát felvették az oviba.

DittaKép
1,5 év szopizás az szép dolog nagyon.Kép

MarikaKép
Dorkának nagy-nagy gratula a pelusmentességhez. Hogy csináltátok?
Szerptembertől fog járni valahova Dorka? Ovi vagy bölcsi?

ÁgiKép
Rebekáról jók az új fotókKép Milyen géped van? Olyan jó fotókat készít.
Nekem is csak az X-ek jönnek be.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Panka! Kép
Nagyon boldog névnapot kívánok!

Delice!Kép
Nekem 6 kép látszik a profilodban.

A hétvége elég tartalmasan telt, szerencsére kikerültük a tömeget és a meleget is.
Szombaton a Vadasparkban voltunk, erdőben, fák árnyékaiban. A csajok is nagyon élvezték.
Vasárnap délelőtt megnéztük a bábszínházban a Hófehérkét, délután pedig elmentünk Szikszóra úszni és a Garbóczi cukrászdába, visszaszedni a leadott kalóriákat. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?