Sziasztok!
Már két napja nem vagyunk itthon. Ma sem leszünk, csak most még alszanak a gyerekek, így most gyorsan benéztem.
Panka!
Én el is felejtettem a kéket, most jutott eszembe. Majd jövő héten. Csütörtökön évzáró és ballagás volt az oviban, pénteken pedig gyereknapi kirándulás.
Dodus!
De jó, hogy végre kipróbáltad a kenyérsütőt
! Nekem akkor esik be a kenyér, ha sok benne az élesztő. Elég bele egy picike, főleg ha teljes kiőrlésű liszt vagy rozsliszt is van benne. Egy lapos kávéskanálnyit teszek bele, egy zacskó 4-5 kenyérre is elég. (Gondolom a változó eredmény a változó sikértartalom miatt van.) Különben beesetten is megeszik nálunk is a fiúk, akkor meg nem számít
!
Koda!
Napallergia
! Nekem is van időnként, szerencsére csak a karomon. Neked minden évben előjön? Nem lehet valamelyik gyógyszer is a ludas? A párodat miért fogtad fogyókúrára? Én úgy emlékszem nincs szüksége rá! Rosszul emlékszem?
Ditta!
Volt itt szúnyogírtás, csak az esők miatt megint csúszott. Úgyhogy olyan, mintha nem is lett volna
! Matyi alig látszik, ki a csípések alól, egy hete van az oviban is egy Fenistilje, hordozza az óvónénikhez, hogy kenjék.
Szopi
! Vagy nem is tudom, mit írjak? Azért van ennek is jó oldala, meg aztán ha itt az idő, akkor úgysem tudsz mit tenni. Élvezd a függetlenséget
! Tegnap voltunk egy buliban gyerekestül. Ugye Gerdát a szopi miatt még nem adom éjszakára a nagyszülőkhöz. Ha már Õt vittük, akkor Matyit is! Egy pincénél voltunk, Matyi jól elhomokozgatott. (Aztán éjszaka többször is felébredtem, mert kezet nem mosott, kocsiban elaludt, és az a cikk járt a fejemben
!) Hát az én gyerekeim korán kezdik a bulizást
!
Gyöngyöske!
Mi is a repülőtéren voltunk tavaly. Tömeg, meleg, hőség, árnyék nincs. De a lányok biztos élveznék
, nem? Nekem nincs szívem Gerdát kivinni, Õ még túl kicsi hozzá, majd pár év múlva. A szüleimhez megyünk, családi program lesz. (Sajnos csak én a gyerekekkel, Gábor nem ér rá!)
Az idén mentek úszni? Ti mennyi idősen kezdtétek? Gondolkozom, ne vigyem-e Matyit?
Neva!
Jobbulást a kolleganődnek, hogy kidughasd a fejed a vízből
! Választottatok óvodát? (Lehet, hogy írtad, csak én nem emlékszem?)
Zita!
Majd válaszolok, csak most nincs időm (Gerda már itt szopizik az ölemben, hiába a késői lefekvés). Nekem is nagyon tetszik a nyíregyházi piac, csak mi mindig úgy rohanunk. Vásároltál valamit?
Jó hogy itt a nyár, de most itt vagyunk strand nélkül
(gyakorlatilag)! Egy nagyvárosban. Az Augusztus 20 eddig is zsúfolt volt, és pici gyereknek nem is jó, a Barlang feltúrva, félüzemmódban! A tapolcairól tudtok valamit?
Betti