Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Tavaly szeptemberben volt az esküvőnk, azóta nagyon szeretnénk egy babucit, de sajna nem jött még össze. Nővérem ajánlotta ezt a fórumot, hogy lássam, mindig van remény. Sok szép történetet olvastam Rólatok, örülök, hogy mindenféle tapasztalatot meg lehet itt osztani egymással.

Szóval lassan 9 hónapja próbálkozunk, és még mindig semmi...
Sokszor nagyon elkeseredek emiatt, úgy érzem a ciklusom körül forog az életünk. Hőmérőzés,akciózás,reménykedés,várakozás,kiborulás,és minden kezdődik elölről...:-( Ráadásul 38 napos a ciklusom, így meglehetősen hosszú a várakozás...:-(
Néha aztán megprópálok nem görcsölni rajta, nem számolgatok, csak úgy vagyunk, de a csalódás akkor is egyforma minden ciklus végén...

Most megint úgy érzem, hogy biztosan sikerült, de ez csak másfél hét múlva derül ki.

Pá.

Kép

Kép
adriana

Szia Adriana!
Üdv a csapatban. Nem keseredj el, ne add fel. Ha néha mégis így érzed, akkor szerintem itt a hekyed, mert itt biztosan kapsz pár biztató szót. És szívesen segítünk is. Kép
Szóval megtaláltad a megfelelő helyet.
Jártál már valahol? Úgy értem, hogy a rutin nőgyógyászati viszgálaton kivül.

Ebba!
Itt is nagyon meleg van a Váci út mellett. És már nem is szellőzik semmi. Holnap megyünk csak a zöldbe, mert ma tanulnom kellett. És nagyon fáj a fejem is Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Narco!
Köszike a kedvességed!
Kb.3 hónapja jártam orvosnál, azt mondta akkor menjek vissza, ha 2 éve nem sikerül semmi...
Úgy gondolom, ha szeptemberig nem jön össze, elmegyek egy másik dokihoz.
Pusz.

Kép

Kép
adriana

Adriana!

Szerintem a 2 év nagyon sok idő!!!! A hosszú ciklus sem túl jó, bár ettől még simán összejöhet a baba!
A hőmérőzés mit mutat? Van mindig peteérésed? Mást még nem próbálál? PG53, LH teszt?

Nekünk ez a 8. hónap, és sokan mások már sokkal régebb óta próbálkoznak itt, ugyhogy nem vagy egyedül!!!

Üdv a csapatban!

Off. Ma vagyunk 1 éves házasok a párommal!!! És mi jut nekünk mára? A párom dolgozik a háznál, én meg itthon Kép vagy inkább Kép

Kép
szdorka

Sziasztok!

Adriana!
Szia itt!

Lányok!
Amit most írni készülök, az itt valószínűleg "Istenkáromlásnak" minősül, így előre is bocsi!
Azzal is tisztában vagyok, hogy egy gyermekes anyutól még felháborítóbb a dolog, de mégis...

Ahogy olvasom a hozzászólásokat, egyrészt jó érzéssel tölt el az összetartásotok, és a segítség amit nyújtotok egymásnak, másrészt viszton rendre az jut eszembe, mennyire utálnék férfi lenni eme kicsi világunkban! Iszonyúan megnőttek az elvárások! Legyen pénze, legyen gyengéd, juttassa el asszonypajtást mindig a csúcsra és amikor anyu(-val) úgy dönt, lőjjön akkorát, hogy abból rögvest baba legyen. de ha nem akkor ciklus közepén legyen olyan mint egy nyúlbak, mert anyu akkor örül, hiszen máson sem jár az esze, csak a babán.
Bocsánat mindenkitől! Ez semmiképp nem kritika az itt jelen levők felé, se másoknak, csak női aggyal megpróbáltam férfiként gondolkodni, ami nagy valószínűséggel értelemszerűen nem sikerült, de már olyan rég óta motoszkál ez a fejemben, hogy felelőtlenül, kockáztatava a kiátkozást leírtam. tezsem hozzá, komolyan kiváncsi vagyok a véleményetekre!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia Eszter!

Lehet hogy ez igy van ( bár ugye sarkítva), de ha megnézzük a másik odalt, az se jobb: Legyen egy gyönyörű barátnőm/feleségem, aki mindig úgy néz ki, mintha most lépett volna le a magazin cimoldaláról (tehát tökéletes haj, szép körmök, jó alak stb.), mellette persze legyen ideje arra, hogy délutánoként bevásároljon, mellette takarítson, finom reggelit készítsen, ja és persze azért építgesse is a karrierjét, de ha jön a gyerek, akkor meg rögtön hagyja ott, és legyen tökéletes családanya...
Szerintem ennek sem könnyű megfelelni... Mindenki általában pár dolognak meg tud, de mindnek nem.

Szóval lehet hogy megnőttek az elvárások a férfival szemben, de ugyanakkor a nőkkel szemben. Mondjuk én sosem értettem egyet ezekkel az elvárásokkal, és én mondjuk úgy választottam, hogy nem hajszoltam a tökéleteset (mert olyan nincs), hanem azt választottam életem párjának, akivel a hétköznapokban is nagyon jól élünk együtt. Sosem az volt a fontos, hogy mennyi pénze van valakinek, mennyire jó az ágyban, mennyire társaságközpontú stb., hanem úgy "egyben" néztem az egyént, és ha jól éreztem magam vele, ha tudtam vele együtt élni, ha sok minden számomra fontos dologban egyezett a véleményünk, akkor az jó volt. Szerencsémre én megtaláltam az igazit, és sosem cserélném le annak ellenére, hogy a te általad felsorolt dolgokból (és persze a hasolókból), egy csomó nem igaz rá. De a lényeg, hogy nekem ő a másik oldalbordám Kép

Kép
szdorka

Szia Szdorka!

Köszi, hogy nem lettem elküldve a búsba!
Tényleg scak azért írtam, mert ezen jár egy ideje a fejem.
Sőt nem állítom, hogy kivétel lennék, hiszen bennem is mindig motoszkál, mikor lesz meg a második prücsök, de eldöntöttem, mint itt mások is, nem hagyom hogy a mindennapjaim is erről szóljanak! Le a hőmérővel! Na jó, nyalni azért talán fogok... De Apát nem traktálom az eredménnyel.

Szia!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szdorka!
A hőmérőzést nem csinálom minden hónapban, mert azt is tanácsolták, hogy ne foglalkozzak túl sokat a baba témával, és akkor biztosan sikerül. Ebben a hónapban hőmérőztem, és biztosan volt peteérés, hátha összejött...

Egyébként a sors iróniája az, hogy mostanában körülöttem mindenki babát vár, pedig nem is akartak, csak úgy "becsúszott". Akkor nekünk, akaik még akarjok is, miért nem képes becsúszni??? Ez itt a költői kérdés.

Pusza!

Kép

Kép
adriana

sziasztok!

Adriana! Kép
Ha visszafelé olvasol, akkor feltűnhet, hoyg nem vagy egyedül. Nagyon sokan közülünk legfájdalmasabb prceink, amikor valaki a közelünkben babát vár, és látni, hoyg fejlődik. Ez nem irigység, de nagyon tud fájni. Szeeintem az sem vigasz, ha azt olvasom itt, hoyg sok embernek nem sikerül. A férjemmel mi még nem próbálkozunk, csak idő miatt nem kezdhetünk bele a dologba. Ez is nagyon szomorú. De remélem majd köztünk a várakozással teli időd is kicsit megnyugtatóbban telik.
Másik orvos ténylag ajánlott, mert 1 védekezés nélküli év után problémás a dolog.

Ironram! Kép
Szabad véleménnyilvánítás. És talán az egyik oldalról igazad is van. De kettőn áll a vásár. Mindkét félnek odaadással kell a gyermekvállalába belekezdeni. És azért valljuk be, hogy a nőkön azért több függ: megfelelő petesejt, hormonrendszer, kihordásiképesség. A férfiaknak 1-2 változójuk van csak: életképes sok spermium. A férfiak egyébként sem csinálnak ilyen nagy ügyet az ilyenből. Gondolom őket is nagyon bántja, de nem foglalkoznak a dologgal szinte minden percben...
Szerencsére az én párom azért ebben érdekelt is. És segítségemre van ebben a dologban Kép

Kép
narco

Sziasztok!Kép

Csak benéztem gyorsan hozzátok.
Remélem élvezitek a meleget, mert én már nem igazán és még előttem a nagy pocakos nyárKép
Nem bírom, úgy hogy bent vagyok a legtöbbször.

Tündi!Stella!Kép

Már várom a hétvégét és hogy talizzunk.
Szerintem páromék ha horgásznak akkor kellene talizni.
Esetleg szombat délelőtt ha jó nektek is?
Aztán sétálunk egy jót + fagyizhatunk egyetKép

Mindenkinek mihamarabb zebrát kívánok!!!!

Puszi

Mea(25.hét)

És még egy szerencsehozó babaképet küldök Nektek!

Kép

Mea
mea

Mea!

Csodaszép képeket küldesz. Nagyon köszi Kép.

Kép
narco

Narco!Kép

Igazán nincs mit, szeretem én is őket és olyan színes lesznek tőlük az oldalak!
Majd még küldök Nektek!Kép

Szép hetet kívánok mindenkinek!Kép

Mea(már 25+1! Hihetetlen)

Mea
mea

Sziasztok!
Mea!
Köszi a gyönyörü képeket!!!Szinte alig lehet észrevenni a pünkösdi rózsában babát!

Eszter!
Szerintem igazad van, ahogy olvastam az írásod rögtön lelkiismeret furdalásom lett!De azért a másik oldalt is figyelembe kell venni!Arról nem is beszélve, hogy belénk van oltva a családalapítási vágy!KépEzt nem lehet kiírtani, egyszer csak "megvilágosodtunk" és azóta babát szeretnénk és ez az élet rendje!Kép

Jófi,Kivi,Virág,Majcsi!
Írjatok, mi újság?Ugye lesz új zebrásunk?Kép

Adriana!
Üdvözöllek kis csapatunkban!!!Kép

Nálam nincs semmi újság, ma megdöntöttem egész életem ciklushossz rekordját, ma vagyok a 37. napon!Valami nagyon nem jól mqködik szerintem!Mitöl tolódhat ki ennyire egy ciklus?
Narco!
Nincs valami ötleted?
A höm szombat óta 37.0, ma is annyi, egyszerüen nem értem!!!!!!!!!!!??????????????!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek szép hetet kívánok!!!

Kinga
Kinga79

Sziasztok!

Félreértés ne essék! Semmi esetre sem akartam úgy beállítani a dolgot, hogy egyoldaú legyek, hiszen itt toporgok veletek együtt. Mindössze annyiról van szó, hogy a női oldalt elég mélyrehatóan kielemezgetjük, ezért jutott eszembe a másik oldal is! Elismerem azt is kicsit sarkított a kép, de ha emez oldalt is megnézzük, talán könnyebb mással foglalkozni mint a babával!

Narco!
A férfiaknak lehet, hogy egy-két változójuk van, de pont egy olyan témában ami szerintem igen alaposan megviselheti őket még akkor is, ha nem mutatják. A nemzőképesség azt hiszem érzékenyen érinti őket is. Nem kétlem, hogy időbeli csúszás van férfi és nő között, hiszen a nők hajlamosabbak agyonaggódni szinte mindent, de ez a férfiakra is áll, ha elég hosszú ideje nem változik a helyzet.
És azt hiszem itt kezdődik az ördögi kör...
Amikor már babagyártásról szólnak a napok. A görcsölésről, hogy ha minden rendben, akkor miért... Valahogy ebből kellene kiszabadulni, de azt hiszem ehhez újra kéne születniKép

Indiszkrét leszek, így a válasz nem kötelező senki részéről, csak eszembe jutott.
A mamáitok hamar pocakosak lettek veletek?
Az én Anyukám azt hiszem abba csapatba sorolható akik azt mondják magukról, hogy ha ránéznek is...
Narco! Gondolom ebben is van szerepe a genetikának. Nem?

Kicsit hosszú! Bocs!
Időnként rámtör ez a bosszantó filozofálás!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

KingaKép
Teszel fel egy hőgörbét?? Lehet, hogy abból okosabbak leszünk!!! Én remélme, hogy minden nagyonis rendben van odabent!!!

SesziKép
Közsi, nagyon jól sikerült a pénteki randi a csajokkal!!!

MeaKép
Szerintem jó lesz a szombat délelőtt!! Már úgy várom!!
Gratula a 25 héthez!! Tényleg hihetetlen!!!

Ma is kapunk zebrás tesztet??? Olyna jó lenne!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Kinga! Kép
Nem lehet, hoyg kánikula van? Kép Más ötletem nem nagyon van.

Ironram!
Pont a babagyártás az, aminek nagy köze van a genetikához, szinte minden téren. Ugyanakkor a környezeti változók szerepe sem kicsi. Pl a dohányzás csökkenti a kis csillószőrök mozgását (spermiumok farka, tuba csillószőrök). Éppen ismertem egy csajszit, aki 42 éves, 13 éve próbálkoztak a babával de nem jött össze. Persze a cigit nem tudta soha letenni. Majd beültetésnél (nem az első) összejött 3 baba. Terhes lett, találkoztam az utcán vele, lógott a cigi a szájából....Koraszülöttek lettek (ehhez a cigi is hozzájárul), de élnek. És Isteni szerencséje volt, szerintem nem is tudja.
Ja és ismerek ilyet is, olyat is. Az anyuka könnyen, lánya kínszenvedve. Úgy tudom, hoyg inkább a terhesség minősége és a szülés könnyűsége öröklődik. Azt hiszem, hogy ebben a csípő nagyságának is szerepe van...

Kép
narco

Narco!

Magam is dohányos voltam, de eszembe nem jutott volna, hogy ténylegesen rágyújtsak! És nem "amikor megtudtam abbahagytam", hanem előtte hónapokkal!
Soha nem értettem, ha valaki akar babát, miért nem érti meg, hogy onnantól "nem az övé a teste", egy albérletet is tisztán adunk át, hát még ha gyereket szeretnénk "albérlőnek"!!!
Azokat sem értem, akik pici babával a kezükben lógatják a cigit a szájukból! Nem csak egészségtelen, de balesetveszélyes is!
Nem akarok szentet csinálni magamból, mert tény, ha meglesz a csemetelétszám és túl vagyunk a szopizásokon, nem kizárt, hogy néha rágyújtok majd, de semmi esetre sem a gyerekem közvetlen környezetében! A párom sem dohányzott soha, és azt hiszem, ha nem lettem volna egyébként is toleráns dohányos, sosem jöttünk volna össze!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Stella!
Az a gond, hogy az orvos javaslatára, hogy ne agyaljak a baba témán, már nem hömerözöm, csak mindig a ciklus végén kezdem el, hogy tudjam, hogy mikor fog megjönni!Így csak az elmúlt pár napot tudom leírni, amióta "várom" a menzit:

kedd 24-e 31. nap 37.1
szerda 32. nap 37.1
csüt. 37.1
péntek 37.1
szombat 37.0
vasárnap 37.0
hétfö 37.nap 37.0

Kinga
Kinga79

Sziasztok!

Eszti
Én nem "sajnálom" a férjeinket, hiszen többnyire nekik a kellemesebb dolgok jutnak a babatémában Kép Persze lelkileg nekik is biztos nehéz egyidő után, veszítenek az optimizmusukból, de alapvetően sokkal könnyedebben képesek kezelni. ELvárások valóban velünk szemben is nőttek, nem csak velük szemben.
Azt hiszem anuykámnál nem volt gond a teherbeesés.

Dorka
Amit az elvárásokról írtál nagyon jól megfogalmaztad, és pont úgy, ahogy én is írtam volna Kép
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz! Kép

Kinga Kép
Én holnap reggel ha fent marad a hőm biztosan tesztelnék a helyedben. Más magyarázatot egyébként én sem tudok, csak hogy baba lehet a dologban, és az első teszt valamiért még nem mutatta ki Kép

Mea, Stella
Az én párom szombat délelőtt dolgozik, rá nem lehet számítani. Ha Robi esetleg nem dolgozna és ki tudna vinni minket, kijönne velünk az tök jó lenne, ellenkező esetben Mea nektek kéne bejönni, mert Orfüre kibuszozni meg haza nagyon körülményes és hosszadalmas.

Stella
Én javasoltam Meának, hoyg ha meg tudjuk oldani akkor én szivesen kimennék Orfüre mert régen voltam és ott jót lehetne sétálni is a friss levegőn inkább, mint itt a benzingőzös városban Kép De ha máshogy nem megy, akkor persze marad a benzingőzös Kép

Judit, Stella
Nagyon örülök hoyg láttalak benneteket, jól éreztem magam a talin, kellett ez a kikapcsolódás péntek du Kép

Stella
Ne haragudj, a nagy dumcsiban elfelejtettem megköszönni a könyvet Kép Köszönöm szépen utólag is Kép

Adriana
Üdvözöllek én is! Szerintem is szeptemberben már nyugodtam mehetsz másik dokihoz, mert nem kell 2 évet várni, az nagyon sok.

Úgy látom Judyt nem írt a hétvégén, talán nem is engedték haza? Kép
Vali küldött sms-t tegnap, hogy 5. napon abba kellett hagynia a clostyt mert vérezni kezdett, lehet hoyg túl lett stimulálva. Nagyon el van keseredve, és nem tudja hogy menjen-e UH-ra ha hazajön mert úgysincs petesejtje. Írtam neki hoyg menjen mindenképpen mert ugye lehet cisztája a túlstimu miatt, de ettől még teherbe tud esni, csak tudni kell a cisztáról mert nem szedhet rá clostyt. Szegényke, sosem lesz már normális a ciklusa?!?!?!? Kép

Tündi
Vendég

Lamika
Hogy sikerült tegnap a bejelentés a szülőknek? Kép Nagyon kiváncsi vagyok! Kép

Akik a táblában fölöttem vannak, azoknak irtóra drukkolok tovább! Kép Remélem jó híreket hoztok a napokban! Kép

Seszi
Most nem voltak jóslatos álmaim sajnos Kép

Tündi
Vendég

TündiKép
Meának én is javasoltam, hogy esetleg mi is ki tudunk menni Orfűre! Mintha összebeszéltünk volna!
Robi programját még nem tudom, de majd megoldjuk valahogy az utazást. De majdnem biztos, hogy szombat délelött nem fog dolgozni.

A könyvet nagyon szívesen!

Valinak üzenem, hogy mindenképpen menjen el uh-ra, már csak azért is, mert closty-t szedett.

KingaKép
De kár, hogy nincs hőgörbe. Így nem sokat tudok mondani. Arra lettem volna kiváncsi, hogy hány napja ment fel a hőd.
Nekem mindig a 14. napon esik le a felmenéstől számítva.
Egyetértek Tündivel: csinálj egy tesztet, ha holnap is 37 körüli lesz.
Mi pedig nagyon fogunk drukkolni!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok,
kicsit el vagyok ma kenődve. Szülés óta néha előfordul, hogy késik a menstruációm, pedig elötte annyira rendszeres volt. Most megint késik, pedig rendeződhetne mert ez nem fog segíteni az újabb baba projectben.

Kinga: nekem 36,9 fölé nem ment akkor sem a hőm, mikor babás voltam. Mióta késik?

Eszter: én is átestem a ló túlsó oldalára, mikor úgy döntöttünk, hogy kisbabánk lesz. Elolvastam mindent, férjem csak zuhanyozhatott (fürdés lassítja a spermiumokat), számoltam a napokat stb. Így utólag nevetünk rajta, de azt vallom,hogy a férfi ilyenkor mutatott viselkedése sokat elárul arról, hogy hogyan fog késöbb a babához is viszonyúlni. Kinek siránkozzon az ember, ha el van keseredve, mert nem esik teherbe az első hónapban Kép

Olvasgatom a leveleiteket és kezdem úgy érezni, hogy mégsem kellene hőmérőznöm. Talán tényleg csak görcsölnék a dolgon, ha minden reggelem azzal kezdődne, hogy vajon ma mennyi.. ?

Titeket nem kapott el ez a megfázós vírus? Én nagyon benne vagyok.

Mindenkinek szép napot!

Nyuszmusz
nyuszmusz

Sziasztok! Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje. Nekem sikerült az árnyékban kicsit pirosra sülnöm.
Szóval, még nem jött meg és a hőm napok óta stabilan 37,2 , így titokban reménykedek. Kép Kérhetek egy kis drukkot?

Üdvözlök minden újat! Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

NárciszKép
Hétvégén voltam talpmasszőrös-természetgyógyásznál.
Azt mondta, hogy vashiányom van és gondoltam megosztom veled a terápiás javaslatát!
Egy héten keresztül naponta meg kell enni egy kanál darált mákot, aminek a tetjére mézet teszel.
Azt mondja csodát tesz a vérképpel, de ha közben elkezd hullani a hajad, akkor abba kell hagyni (jófej, mi?)

És még valami, ami szerintem sokunknak hasznos lehet, ha nem is most, hanem késöbb.
Páromnak elég viszeres a lába és erre javasolta a következőket:
- almaecettel kell bekenni az egész lábat. Ez kicsit büdös ugyan, de nagyon jót tesz az ereknek;
- szölőmagot ki kell szárítani. Kb. 15 szemet össze kell törni és a kész kajába beletenni sé megenni. Állítólag a nagyon durva viszér is vissza húzódik tőle.
Stella

Kép
stella9

Kép
Kép
Vendég

MajcsiKép
Drukk megy!!!

TündiKép SesziKép
Most én álmodtam azt, hogy babát várok. Mé egész az elején voltam a terhességnek, de jó volt Kép!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Kép
Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje.

Tündi Kép
Nem nagy kunszt ilyen anyukának lenni. Egyébként sem vagyok egy csodálatos anyuka Kép
Valinak mond meg kérlek, góhogy drukkolok és minél előbb menjen dokihoz.

Kinga Kép
Szerintem nagyon-nagyon jó a hőd! Nem tudsz feltenni egy teljes görbét? Abból hátha okosabban lennénk. Remélem, hogy a múltkori teszted csak korai volt Kép Továbbra is szorítok!

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nyuszmusz!

Tényleg sokat elárul, milyen Apa válik a jelöltünkből, bár nekem egy évvel előtte derült ki, amikor kórházba kerültem, ráadásul úgy, hogy a befizetett utunk előtt nem egészen egy héttel. És még a cicám is elpusztult.KépKépKép
Magam tapasztalata szerint férfiember sokkal lekisebb mint azt gondolná az ember lánya, csak magukban lerendezik a dolgot. Elsősorba az asszonyhoz kötődnek, persze ezzel nem arra utalok, hogy a babához nem, csak másképp. Azt sem feltétlenül egyszerű feldolgozniuk, hogy a baba áthelyezik őket a női lélekben egy másik "polcra", mert valjuk be ez megtörténik.

Tündi!
Kellemesebbik része? Hát... Amíg szex a szex addig biztosan. De ott a ciklus közepén, az "akciózós" résznél... nem minden esetben vennék rá mérget. De mint írtam ehhez el kell telnie több hónapnak. Addig tényleg nagyon optimistzák!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, aminek örülök, mert hétvégére majdnem kihalt a fórum. Kép

Stella! Kép
Majdhogynem fogalmam sincs a mákról. Csak annyi, hogy én mákfüggő vagyok. A dolog bizosan nagyon finom. A terészetgyógyászokkal egyébként vigyázni kell, sok hülyeséget összebeszélnek. De azért azt se felejtsük el, hoyg a legtöbb gyógyszerünk természetes anyagokból származik.
Ha téyleg vashiányos vagy, és a legtöbb menstruáló nő az, főleg ha kicsit erősebb a menszije, akkor maradjunk a kompromisszumoknál. A babának mindenképpen jót tesz: mákosméz, és sok szeder, szilvabefőtt. Kép

Mi van Gyöngyivel? Kijött már a kórházból szerintetek? Kép Vagy mára várható? Kép

Majcsika!
Megy a drukk: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép ez olyan Nárcisz féle Kép

Nyuszmusz!
Én éppen allergiás vagyok. Mindenem viszket, ami nyálkahártyás és a fejemben van Kép

STRANDOLNI SZERETNÉK!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
narco

NárciszKép
Azért írtam le a mákot, mert múltkor kérdezted, hogy miben van sok vas.
Ez a pasi nagyon ügyes és sokan dícsérik.
Azért én sem vagyok olyan naív, hogy mindent elhiggyek, de benne bízom, mert nagyon ügyes volt és mindent ki tudott tapintani a lábunkból!

Irány a strand!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!Kép

Mit szóltok ehez a meleghez?húúú, nagyon nehezen lehet elvisleni. Szegény babások, nekik még nehezebb lehet!na d emajd szerdán jön a frissítő zápor!Kép

Kinga,
nekem nagyon gyAnús vagy KépKép Tessék reggel újra tesztelni!drukkdrukkdrukkdrukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majcsi,
Neked is megadrukkok!!!!!!!!!!!!

Kivi,Virág,
????????Nálatok mi a helyzet???

Nekem még nem jött meg.így ha jól látom, a hétvége-mumus most nem látogatta meg a topicot. Viszont én még "időben " vagyok, szóval még nem késik. kíváncsi vagyok, mi lesz, mert ugye 5 hó closty-utro után, amíg 30-31 napra mindig megjött, ez az első gyogyimentes hó....remélem nem babrál ki velem a testem..

olyan jó volt a hétvége - főleg árnyékban.Kép. persze a biciklizést lenapoltuk, egyszerűen képtelen lettem volna tekerni a 35 fokban..

ZEBRÁT AKARUNK ZEBRÁT AKARUNK, NA JÓ SZERETNÉNK!!!KépKépKép

Gyöngyi,
hazamentetek már?Lánykák hogy vannak?

Judyt lehet, hogy még nem kapta meg a laptopot azért nem írt. remélem már otthon vannak.

MÓNI,
ugye jó híreid vannak??Lécccci írj, ha tudsz: én azért amíg nincs infonk drukkolok Neked!!!!!

igyatok sokat, azt hallottam ebben a melegben minimum 3 liter ÁSVÁNYVIZET/teát kell meginni!Én már 7 decin túl vagyok....KépKép

Jófi
jófi

Na ha már így hétfő reggel dolgoznunk kell és közben a strandoláson jár az eszünk, akkor üljünk le gondolkozzunk egy percet, hogy merre is van a strand Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Helló Csajszik,
Majcsi, Kinga,
nagyon szép számokat látok 37,1, 37 !!! Nagyon szorítok. Nűálam semmi extra még a mellem sem fáj, pedig ilyenkor már majd megőrülök.!!
Szerintem tényleg nem volt petérésem, tehát én vagyok most a menzi gyüjtő!! Így senki ne izguljon, mert csak nekem jöhet meg!! :o))

Stella,
nekem is van visszerem (csak pár) majd kipróbálom, meg a szőlőmagot is!! Megmefigyeltem hogy a bokám is be szokott dagadni, az is a visszeretől lehet?

Jófi?
Veled mi újság? Remélem csupa jó!!!

Valaki kérdezte hogy kinél voltam dokinál Narco?: dr.Szendei hát nem volt vmi barátságos, de nem is haverkodni mentem oda :o)

Nem tudom hogy vagytok ezzel a meleggel, de nekem olyan alacsony a vérnyomásom mint a franc, szédelgek egész nap. Nyomom a kávét de nem igazán csípem.

Ironram,
az én párom nem egészen így éli meg a babaprojektet, mert neki sem mindegy hogy hányszor vesznek tőlem vér egy hónapban, meg hányszor járunk UHra, meg egyátalán ez az egész herchurca így ő is figyel a részletekre pl.: hogy mikor legyen nagyon aktív :o)) meg ha közös a cél, akkor szerintem nem így cseng le bennük. Bár azt láttam a páromon hogy sperma vizsgálatnál fontos volt neki a jó eredmény, így amikor kiderült hogy az eredmény jó de van fertőzése, akkor rohant a gyógyszertárba és kiváltotta a gyógyszerét hogy a köv hónapban ez már ne legyen akadály. Így hát szerintem kettőn áll a vásár hogy ki hogy éli meg ezt a várakozási időt.

Jó hosszú lettem mi, na húzok melózni és nem okoskodok tovább !!
Kivi

Sziasztok Újak,
nem sokáig maradni ám!!! Kívánok minnél előbbi gömbölyödést MINDENKINEK!!
Ja az a 2 év türelmi idő (Nyuszmusz?) az nagyon sok, szerintem nyárvégén keress egy orvost!! de ne is inkább ebben a hónapban fogj egy zebrát !! :o)))

na most már tényleg megyek :o)
kivi2

Tundi, Stella!
Nagyon orulok, hogy talalkoztunk! NAgyon jol ereztem magam. Az autonk tovabbra sem indul el, ha leallitjuk Kép Ugy kellett bebikazni, amikor indultunk haza. Az aksival van gond, pedig nemreg vettuk. Amikor apummal mentunk, majdnem karamboloztunk az orvosival szembeni uton. Ki akartam menni a kulso savba, es a tukorbol nem latszott, pont a holt terben volt egy auto. Meg jo, hogy hatra fordultam, es eszrevettem, de tenyleg csak par centin mulott Kép Iszonyatosan megijedtem. Nem erzem magam hibasnak, sot orulok, hogy megfordultam. Kis Atti is lekezdett kalapalni Kép Gondolom O is megijedt. Megegyszer nagyon koszi a talalkat, nagyon jo volt.

Vanda!
En a Jahn Ferencben (Del-Pesti) szulok, azert mert itt van tolunk 5 percnyire. Kepzeld, az en labam is elkezdett dagadni Kép Vernyomast mertunk anyumeknal, de alacsony volt. Itthon nincs meronk. A sogornomnek meg dagadtabb is volt, es nem volt semmi baj, ezzel nyugtatom magam. A szulestol en is borzalmasan felek, de visszaut mar nincs Kép Mi a heten megyunk eloszor CTG-re kivancsi vagyok mar nagyon.

Mea!
Hat tenyleg szep nagy mar a pocid KépGratulalok! Tenyleg nagyon boldog, csinos kismama vagy!

Judyt hirado!
Tegnap este irtam Neki, hogy talan nem engedtek haza, hogy nem irt. Erre azt valaszolta, hogy volt otthon szerencsere, csak nagyon faradt volt, ig nem irt ide nekunk, de jol vannak, minden rendben van.

Majcsi!
Drukkolok nagyon!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Vanda!
Nem teszel fel pocakos kepeket?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Jófi, Kivi, Kinga!
Nektek is megy a drukk: +++++++++++++++++++++++ Kép

Virág! Kép
Veled mi a helyzet?

Majcsi

Majcsi
majcsi

Stella Kép
Tényleg nem beszéltünk össze, pedig akartam is ezt nektek mondani pénteken, csak anynira másokról beszéltünk, hoyg teljesen kiment a fejemből Kép
Szép álmod volt, álmodj sok ilyet, hogy szokjad az érzést, mert valóra fog válni! Kép

Annácska
Köszi a mai képet is! Kép Na de ne gondolkodjunk sokat hoyg merre is van a strand, inkább induljunk... Kép
Nekem nagyon tetszik amilyen anyuka vagy Kép

Nicol
HOyg van a kis Vivien? Hoyg telnek a napjaitok? Kép

Jófi
A hétvége-mumus cask engem kerülget megint.... Nem értem, miért ragaszkodik hozzám ennyire, de tény, hogy nem száll le rólam Kép

Majcsi
Persze hoyg kérhetsz, de kérés nélkül is megy a drukk neked is Kép

Lányok
Én nagyon jól bírom a meleget Kép Iszonyúan vártam már a nyarat Kép Persze sajnálom aki nem így van ezzel, csak azt tudom írni hogy tartsatoki ki, mond az időjós egy kis lehűlést a napokban Kép

Tündi
Vendég

Éva Kép
Nekem is a hétvége lesz rázós, de nagyon bízom benne, hogy ebben a hónapban nem kell megint csalódnom.

Tündi Kép
Ez csak a látszat Kép
Neked is nagyon szorítok a hétvégére Kép

Kivi, Jófi, Majcsi, Virág Kép
Mennek a z extra-giga-mega drukkok KépKépKép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Hát a bejelentés nem vasárnap, hanem szombaton volt.:-) Pont kapóra jött, hogy a párom nagybátya Németországból hazaérkezett és anyósomék kitalálták, hogy akkor hétvégén legyen nálunk (mivel nekünk sok tüzelni való fánk van) egy közös kinti tárcsán hús sütéses parti. Mivel apu és a nagybácsi régi jó cimborák ezért a szüleim is eljöttek hozzánk, meg a nagymamám is, meg sógornőm a családjával. A végén egész sokan lettünkKépKép, izgultunk is rendesenKépKép. Miután mindenki jóllakott a férjem kézen fogott és a tábortűz mellé álltunk, hogy most mindenki ránk figyeljen, mert van egy kis bejelenteni valónk, és hát elmondtuk hogy kisbabát várunk. Hú hát utána üdvrivalgás volt, mindenki ugrált fel a helyéről és jött gratulálniKépKép Nagyon-nagyon örültek neki.Kép
Holnap meg szabin leszek, megyek védő nénihez meg minden féle vizsgálatraKép. Sajnos a főnök nagyon-nagyon gyanakszik, szerencsére még konkrétan nem kérdezett rá. Jó lenne még 3 hétig titkolni, mert utána úgyis megyünk szabira és majd júliusba meg már orvosi papírom is lesz róla.

Hát ezt a nagy meleget én is szeretem nagyon, csak Stefi kutyusunkat sajnálom nagyon, mert mindig nagyon melege van neki (főleg, hogy fekete) és a héten szerintem meg is fog szülni.

Kivi, Jófi, Majcsi, Virág
Lányok mindent bele, remélem hamarosan lesz jó pár zebránkKép durkkolokKép

Lami

Kép
Kép
lamika

Hát Lamika!
Ez egy csúcs Kép. Gratula. Ennél jobban nem tudtátok volna megszervezni Kép.

A mákon felbuzdulva ma betermeltem egy csomó mákostésztát. Gyermekgyógyászat gyakorlaton voltam, amikor egy kisgyermeknek a vizeletében ópiátot találtak az orvosok. Kirendelt pszichiáter, szociális gondozó, gyermekvédelmisek, minden volt. A szülők alig ttudták kimagyarázni magukat, hoyg drága csemetéjük nagyon szereti a mákot, így minden nap megeszik 1-2 mákos búrkiflit. A szülők végül meggyőzték a dokikat. Szegények Kép.

Kép
narco

Lamika!
Szuper jól idözítettétek a bejelentést!Elszorult a szívem ahogy leírtad, elképzeltem, milyen szép jelenet lehetett!!!KépÚgy irígyellek!!!!!!!!!

Nárcisz!
Én is imádom a mákos tésztát,de ma kezdtem egy egyhetes méregtelenítö diétát, így ezen a héten csak sóvároghatok utána...

Stella!
Nemsokára már nem csak az álmaidban leszel terhes!!!KépDe jó érzés lehetett!Kép

Tündi!
Jó neked, hogy így bírod a meleget, én már alig élek, a kollégám hozott be nekem egy ventillátort is!Kép

Annácska!
Megint milyen aranyos képet hoztál!Köszi!

Hétvégén majd drukkolok az új Hármasfogatnak!!!!KépKépKép

Kinga
Kinga79

Lami Kép
Ez egy nagyon jól sikerül bejelentés volt akkor Kép Gartulálok Kép

Narco Kép
A Discoveryn volt a múltkor a Mythbusters-ben, hogy mákos ételt ettek és utánna megnézték, hogy kimutatható-e a vizeletükben a mákevés eredménye (iegen). Állítólag az USA-ban már volt rá példa, hogy valakit kirúgtak a munkahelyéről, amikor üzemorvosi viszgálaton "narkót" találtak a vizeletében. Szegény csóka meg csak mákot evett.

Mákosgubát akarok enni!!! Kép

Majcsi Kép, Jófi Kép, Kivi Kép, Kinga Kép, Virág Kép
Drukkolok nektek.

Látom aztán hét kozepére-végére megint lesz miért szorítani.

Nálunk most kipróbálás alatt van a hagyományos keleti orvostudomány egyik csodája. Azt mondták, még akár a lombik elött spontán is sikerülhet tőle a baba. Hát, majd meglátjuk Kép

Wish

wish

Húú, én is nehezen viselem a meleget. Nekem 27 fok körül megállhatna a hőmérséklet.Azt az időt nagyon szeretem, amikor még élvezni lehet a napsütést. A légkondit meg utálom (nálunk hálIstennek mindenki maga szabályozza hány fok , vagy menjen e egyáltalán), beteg leszek tőle. na de nemsokára mehetek haza..

MákimádókKépKép
én is én is én is!!!Kép Mákosguba... nyami.Kép

Kinga,
miből áll a méregtelenítő kúrád? Én most amikor csak tudok zöldségételeket eszem, főleg sok sok sokféle finom salátát, főzeléket.Tegnap pl citromos cukkinit csináltam.Szeretném legalább egy részét leadni annak, ami a gyogyik miatt rámjött a télen. szerencse, hogy az nem olyan sok, épp csak annyi ami engem zavar. Ma este is megyek futni.

LamiKép
Hát ez csúcs lehetett.KépKépDe jó!!!Én is szeretnék már bejelenteni egy babócát!Kép

Wish,
ha nem vagyok túl kíváncsi, mi ez a keleti csoda?Drukkolok a spontán babáért!!!

Lányok, E heti SorstársaimKépKép
nagyon mennek a drukkok Mindenkinek!!!!!!!!!!!Egy két zebra be fog csusszani, én érzem....

Érdekes, de nekem még márciusban jött egy olyan megérzésem, hogy júniusban leszek babás.Akkor megijedtem tőle, hogy húú az még milyen messze van..most meg attól vagyok megijedve, hogy húúú az már mindjárt itt van......és azon fogok izgulni, hogy na, most bejön e a megérzésem.....Kép

És most jön a babaprojekt-kikapcs. üzemmód...KépKép

Jófi
jófi

wish

Wish!
Ide fogsz menni? Sok sikert.

Kép
narco

Jófi!
EGy barátnömtöl kaptam, orvosok a szülei és a kórházból hozták haza a receptet, Ök rendszeresen tavasszal és összel megcsinálják.Szerintem sokan ismerik, met azóta már több helyröl és több formáját láttam, különbözö elnevezéssel. A lényeg, hogy a szervezet anyagcseréjét változtatja meg - bocs Nárcisz, ha most hülyeséget írtam, de ez van ráírva!Kép
Föként zöldségeket nyersen és párolva, grillezett husit, gépsonkát,tojást, joghurtot tartalmaz meghatározott mennyiségben!Pl van amikor vacsira grillcsirke van korlátlan mennyiségben!Én annyira nem szeretem a húsokat, nagyon keveset is eszem, mondjuk max egyszer egy héten, így elég nehéz lesz mindennap enni, de valahogy kibírom!!!Kép
ELvileg két hétig tart, egy heti menü van leírva és azt kell megismételni a második héten, de én egy hetet tüztem ki magamnak célul!

Azért vágtam neki, hátha segít, kicsit kitisztul a szervezetem, remélem majd szebb lesz a böröm is és hátha így hamarabb költözik valaki a pocimba!!!Kép

Kinga
Kinga79

Kinga Kép
Elküldenéd nekem mailen?

Nárcisz Kép
Már megvolt az első alkalom. Két hét múlva megyünk megint.

Wish

wish

Kinga,Kép
mi is kevés húst eszünk kb heti egyszer Kép. Nincs meg véletlenül gépben ez a kúra (ill. receptek)?Kép

Úgy drukkolok Neked!!!Mikor szeretnél újra tesztelni?

Jófi
jófi

Én is erre gondoltam: nem tudnád feltenni a recepteket?Kép

Jófi
jófi

Lami
Gratulálok a jól sikerült bejelentéshez. Kép
A doki biztos megállapította a terhességet, nem? Akkor már van róla papírod. A betöltött 12. hét csak az adókedvezmény miatt érdekes. Különben a munka törvénykönyve szerint az sem számít, ha a nő nem tudja, hogy gyereket vár amikor kirúgják, mert, ha ezt követően kiderül, hogy akkor már terhes volt, akkor nem küldhetik el a felmondási tilalom miatt. (Persze az más kérdés, hogy mi a munkáltató hozzáállása. Aztán lehet a munkaügyi bíróságra menni.)

Majcsi

Majcsi
majcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?