Sziasztok!
Eszti
Én nem "sajnálom" a férjeinket, hiszen többnyire nekik a kellemesebb dolgok jutnak a babatémában
Persze lelkileg nekik is biztos nehéz egyidő után, veszítenek az optimizmusukból, de alapvetően sokkal könnyedebben képesek kezelni. ELvárások valóban velünk szemben is nőttek, nem csak velük szemben.
Azt hiszem anuykámnál nem volt gond a teherbeesés.
Dorka
Amit az elvárásokról írtál nagyon jól megfogalmaztad, és pont úgy, ahogy én is írtam volna
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz!
Kinga
Én holnap reggel ha fent marad a hőm biztosan tesztelnék a helyedben. Más magyarázatot egyébként én sem tudok, csak hogy baba lehet a dologban, és az első teszt valamiért még nem mutatta ki
Mea, Stella
Az én párom szombat délelőtt dolgozik, rá nem lehet számítani. Ha Robi esetleg nem dolgozna és ki tudna vinni minket, kijönne velünk az tök jó lenne, ellenkező esetben Mea nektek kéne bejönni, mert Orfüre kibuszozni meg haza nagyon körülményes és hosszadalmas.
Stella
Én javasoltam Meának, hoyg ha meg tudjuk oldani akkor én szivesen kimennék Orfüre mert régen voltam és ott jót lehetne sétálni is a friss levegőn inkább, mint itt a benzingőzös városban
De ha máshogy nem megy, akkor persze marad a benzingőzös
Judit, Stella
Nagyon örülök hoyg láttalak benneteket, jól éreztem magam a talin, kellett ez a kikapcsolódás péntek du
Stella
Ne haragudj, a nagy dumcsiban elfelejtettem megköszönni a könyvet
Köszönöm szépen utólag is
Adriana
Üdvözöllek én is! Szerintem is szeptemberben már nyugodtam mehetsz másik dokihoz, mert nem kell 2 évet várni, az nagyon sok.
Úgy látom Judyt nem írt a hétvégén, talán nem is engedték haza?
Vali küldött sms-t tegnap, hogy 5. napon abba kellett hagynia a clostyt mert vérezni kezdett, lehet hoyg túl lett stimulálva. Nagyon el van keseredve, és nem tudja hogy menjen-e UH-ra ha hazajön mert úgysincs petesejtje. Írtam neki hoyg menjen mindenképpen mert ugye lehet cisztája a túlstimu miatt, de ettől még teherbe tud esni, csak tudni kell a cisztáról mert nem szedhet rá clostyt. Szegényke, sosem lesz már normális a ciklusa?!?!?!?
Tündi