Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

Krisz, ügyes ez a csaj, mondtam én Kép de azért az nem semmi, hogy ott ül a bilin. Liza egyáltalán nem ül meg semmin sem Kép, csak nagy ritkán olvasás közben marad meg, de ott is mozog, ma pl. a nyakláncomat rángatta a mese alatt Kép, aztán körbejárt, aztán mutogatta a macit a könyvben. bili? erre még csak nem is gondolok.

Dorki, ezt most kihagyjuk Kép jó szórakozást!

Brigi, du. itthon leszünk biztosan. de ha akarja apa, beleteheti borítékba, csak ne a postaládába (oda nem fér be), hanem a kapu rácsain dobja be, kutya nincs, nem lesz semmi baja. ahogy jólesik. amúgy holnap reggel én nem leszek itthon, apa lesz Lizával, biztosan nem kerülnek túl hamar az udvarra, inkább bent lesznek.

ma apa megpróbálta levágni Liza haját, többé-kevésbé sikerült is, legalábbis rövidebb lett. mindez akkor történt, amikor az OEP-ÁHT kört tettem a városban délután. arra érkeztem haza, hogy apa kergeti a gyereket az udvaron és kezében az olló, gyerek nyávog és menekül, apa mondogatja, hogy le kell vágni, nem fáj, mindjárt végzünk, stb. mindketten kitartottak a maguk elképzelése mellett, ennek eredményeképp Liza nyűgös lett, és most haragszik apára, apa pedig juszt is levágta rövidebbre, és ehhez képest meglepően jól. még bicikliztünk is egyet utána 3asban.

most intézem a gyest, mert szerződnek velem, muszáj. hát nem egy álom. a gyed-et az oep-től kapjuk, ott le kell mondani róla. a gyes-t viszont a Magyar Állami Kincstár területileg illetékes hivatalánál kell igényelni. itt Bp-en és Pest megyében a hírhedt Lőportár utcáról van szó, ahol anno az egyszeri szülési akármit is kérni kellett, mindig tömeg, és sosem lehet egy alkalommal végezni. no, ez ott kezdődik, hogy csak formanyomtatványt fogadnak el, amit náluk!! kell kérni, legyen minden irat nálad, és jobb ha személyesen intézed, mert akkor megbízás is kell, de az is csak az ott beszerezhető nyomtatványon fogadható el számukra. kész téboly. ja, és előre nem lehet leadni, mondjuk 1-2 hónappal, hogy ha pl. június 1-től jár a gyes, akkor te azt áprilisban vagy május elején intézd, ezt nem lehet, lehet viszont a beadás után 2-3 hónapot várni, hogy kapjad a pénzedet. zökkenőmentes átállás nincs. ezeket a tapsztalatokat szedtem össze, ami elég szomorú. apa megkérdezte, nem lehet-e elektronikusan intézni ezt is Kép Kép hát persze...

nem morgok tovább, mert nem érdemes, megyek pihenni, mert fáj a fejem. mindenkinek jóccakát!

panu
panu
 
 


Panu,
hűű de macerás a GyesKép
kár hogy nem intézik automatice, ha beadsz egy kérvényt.

hajvágás: joóóóKép

bilin ülés:
hát nem ilyen egyszerű ám ez a dolog, egész szórakoztató arzenállal voltunk felfegyverezveKép
legalább 10 könyvet elolvastunk előre-hátra, legóztunk, ettünk-ittunkKép szal mindenKép ám van mikor Õ is a max 3mp-ig bilin tartózkodást részesíti előnybenKép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Panu,Akkor apa holnap du fél5-5 körül megy.

Mindenkinek jóccakát. Leragadnak a szemeim.
Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 

 
 

Sziasztok!!

Most néztem meg a fotókat,hát,csuda szerencsés minden anyuka!!Ilyen gyönyörű gyerekek sem teremnek minden bokorban!!

Dorki!!
Téged alig ismeretlek meg(Kép KépMintha olyan sokat találkoztunk volna,de az esküvői képed után kezdtelek el keresni!!Kép )

Panu,
nem semmi a macera,én is utáltam ilyeneket intézgetni.Át is passzoltam a Janinak mindigKép
Na,akkor úgy látom,Eszterem hasonló kaliber mint a Liza,egy percig nem marad egy helyben...Eszméletlen pörgős kiscsaj,néha aggódom,nem-e túl pörgős??Eccerűen nem tudom leállítani néha,van,hogy belémcsíp,síkít,akaratoskodik...Persze,utána bűnbánatot tanusít és megpuszilja a "sértett területet" ,de akkor is...!!
Nektek is csinál ilyet a gyermek??
Néha már azon gondolkodom,lehet,hogy télleg elrontottunk valamit,nem voltunk elég következetesek.Mintha nem ismerné azt a szót,hogy NEM.
Emellett meg hihetetlenül okos,most valszeg nem hiszitek el,de még nem volt egy éves,és tízig érthetően elszámolt...Azóta is nagyon sokat beszél,szinte megállás nélkül..
De olyan,mint a tűz...
Hajvágás jó lehetett!!Kép

Kriszti-BuciKép
Nem bííírom ezt a feszültséget,mutassuk meg a képeket!!!!!Kép
Hogy telt a névnapozás??

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Feltöltöttem a képeket. Már csak 1 db fér bele az albumba. Kép
Én megyek holnap a játszóba. (asszem)
Niki ma kicsinált rendesen, mindjárt elájulok. De a képeket föl kellett tennem és apa albumát is bővíteni kellett. (megigértem neki)
Panu
neked jó a vasárnap talira ? Nem mentek valamilyen gyereknapi felfordulásra? Irigy vagyok a közös bringázásra.
krisz
nagyon ügyes már csajszid. Tényleg ! Az enyém sem marad a bilin csak 3 mp-ig. És nem is tudnám ott tartani csak pillanat ragasztóvalKépKépKép

jó éjt, Dorki
dorki
 
 


Bori
hát igen.....az esküvő meg a most között van + 15 kiló. Elég szomorú
De apa kiadta afeladatot, hogy mire hazajön térjek magamhoz. Nem mindha a töltött káposztától hítam volna meg. Na mindegy.
Az én gyerekem nem csíp,üt, ver stb. (egyenlőre) úgyhogy nem tudom mit kell tenni. Gondolom durván te sem szólsz rá, egyébként meg kiröhög ?

Mi az hogy Kriszti-Buci és milyen képek???
Azonnal megmutatni !!!

Dorki
dorki
 
 


Dorki,
nem röhög ki,csak egyszerűen nem engedelmeskedik.Pl. nyomkodja a tv gombját,20* elhúzom a kezét,21* is odanyúl és folytatja a birizgálást.Azért Eszter sem üt-ver,de csíp.. és közben összeszorítja a fogait.Aztán meg bocsánatot kér!!
Tényleg nem tudom,én rontottam -e el valamit,vagy csak ez is a hisztikorszak része és majd kinövi??
Mivel lehet kordában tartani??

Álmatlan éjszakák emiatt...Kép

Kép
Bori
mbori
 
 


Bori, én kerülöm a "nem" szót, csak akkor használom, ha muszáj, persze ilyen is van bőven Kép arra emlékszem, hogy Zalában a szomszédban az unoka megszületése után csak azt hallottam, hogy NEM, semmi mást, hallgatóként még engem is bosszantott, nemhogy a gyereket.
pl. nem azt mondom, hogy ne menjünk arra, hanem azt, hogy gyere erre, menjünk a kutyushoz, nézd ott milyen szép virágok vannak. ne dobáld helyett, jaj szegény baba, fáj neki, stb. nincs jobb ötletem, mindenesetre csökkent a nem-ek száma, ami már önmagában is öröm Kép és látom a különbséget Lizán is, mert apának még nem sikerült ezt a "szakmát" elsajátítani tökéletesen, és a több nem-től bosszús lesz a gyermek Kép

Dorki, tudományosan megy a fogyási-akció? Atkins és tsai? sport?? bár Niki is megfuttat néha... asszem, jó a vasárnap. délelőtt gondolod?

Brigi, köszi előre is Kép

dolgom van, majd később folyt.

panu
panu
 
 


babyonboard
 
 


Panu
8 14-kor írod a hsz-t, mikor 8 15-kor meg hírek van ? Kép
Nekem jó a délelőtt is én el tudom altatni Nikát a babakocsiban. A délután viszont tovább tart, mert akkor 6-7-ig mi biztos ott vagyunk. Tőlem jöhettek akár egész nap. Itt is van ágy, nem tudom Lizi el tud-e aludni ? De nálunk a délelőtt 9-kor kezdődik. (jó esetben)
A 90 napos csoda fogyókúrát csinálom, amit nálatok a palacsinta evéssel egészítettem ki,nehogy éhes maradjak. Kép Nem vagyok egy fogyózós tipus, talán az esküvőm előtt fogyóztam 1 hétig, mert már ott sem voltam vékony. Most meg örülnék, ha olyan lennék. Hát sosem jó, az ami van.Kép De most elég elszánt vagyok csak nem tudok egyik napról a másikra átállni. Úgy gondoltam fokoztosan kezdem. Ma pl. csak gyümölcsöt ehetek. ..hát majd meglátjuk. Ha éhes vagyok, akkor idegesebb is meg a fejem is fáj ez meg gyereknevelésileg elég hátrány, szóval majd meglátjuk.
Volt itt a közelünkben egy csak nőknek tornázós klub. Vettem is bérletet, erre pár hónap múlva megszűnt.(nem mindha én lettem volna a törzsvendég Kép) Tegnap meg voltam kozmetikusnál és valahogy szóba került és ő mondta, hogy csak elköltöztek 200 m-el arrébb. Úgyhogy most megint le kell majd járnom. (borzasztó! ) Az is igaz, hogy Niki megfuttat, de mire fölcipekedünk a harmadikra... bevásárlási cucc + Niki + 30C + én magam. Na az kikészít. És mivel majd tesót is szeretnénk, nem akarok így nekiindulni.

Én NEM tudom elkerülni a nem szót.De nekem is feltűnik, hogy túl sokszor használom. Én is mondtam már apának, hogy szegénykém mennyit hallja. Az a baj, hogy alapban én is egy türelmetlen tipus vagyok. Néha próbálok rá figyelni, hogy ne tiltást halljon folyamatosan, de azért nem megy mindíg. Főleg most, hogy tudja csak én vagyok, aki helyrerakhatja, hát kisérletezik az idegeimmel.Kép Neked tényleg nagy türelmed van Lizához, az látszott. Nem mindha Lizi rossz lenne, mert ilyen picinek még nem lehet rossznak lenni, de tényleg tartós elem van benne. ( a jobbik fajtából)
Én mostanában azt szoktam, hogy nem is szólok Nikinek csak ránézek, akkor is pontosan tudja , hogy nem szabad. (pl. kővel simogatni a kocsi oodalát ) Kép Persze sokszor tesz rá nagy ívben.

Bori
én ugyan nem ismerem a csajodat, de reménykedj benne, hogy majd kinövi ezt a harcias korszakot. Biztos nem azért ilyen, mert tőletek is ezt látja, hogy apa minden este jól elveri anyát.. Kép
Én is biztos határozottan tiltanám, de biztos, hogy tudja mit csinál, mert írtad, hogy utána megbánja. Biztos, hogy rengeteg energia van benne és csak így tudja kiadni. Adjál neki egy plüss valamit és mond meg, hogy csak azt csípheti meg haraphatja. Bár lehet, hogy ez marhaság. Elhiszem ,hogy tehetetlennek érzed magad.

Jó, hogy csak apa emiljét akartam megnézni, milyen regényt írtam. Asszem ez már a függőség jele. Kép
szép napot mindenkinek
Dorki
dorki
 
 


Nekem is takarítanom kéneKép
Panu,
biztosan igazad van,de megszenvedjük ezt a korszakot,az biztos.Tudom,hogy minden gyerek más vérmérsékletű,meghát mi sem vagyunk egyformák.
Azt tudom,hogy most nagyon alakulgat a személyiségük,próbálgatják a határokat.
Nekem meg meg kéne találnom az arany középutat,hogy azért engem tekintsen a "falkavezérnek"Kép,de ne érezze azt,hogy minden szarért rászólok és nem hagyom játszani.
Mert ő ezt gondolhatja,nem?Hisz nekik minden játék még.
Persze nem akarok beleesni abba a csapdába,hogy csak az én gyerekem ilyen nehéz eset.

Dorki,
itthon nem lát balhét,még ha vitázunk is valamin,azt ő nem hallja,erre figyelünk.Egyébként nem bánt senkit,csak engem csípked,néha az apját is.Szal rajtunk kívül senkitKép
Tegnap kirakom az asztalra a vajat,mire Eszter közli:"Csak szejetni lehet!!"
Megismerte a dobozát és már nyomta is a reklámszövegetKép
Milyen az a 90 napos diéta??Én is akarok csinálni valamit,bár az idei nyáron már lőttek a kockahasnakKép

Na,tényleg megyek,most alszik a hétördög..
ja,reggel meg arra ébredtem,hogy a konyhából behúzta a széket az ágy elé,nem tudtam,sírjak-e vagy röhögjek,muris volt ,az biztosKép

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Sziasztok!

Bori! Szerintem, ne aggódj Kép. Szabolcs ugyan abbahagyja, a "rosszalkodást", ha rászólok, de bizony időnként ő is átmeneti süketségben szenved. Az nagyon muris, és tényleg legjobb szó a "próbálgatás", amikor rászólok, hogy ne csinálja, erre ő kíváncsi arccal figyelve a reakciót csinálja újra. (Nálunk most a játékok dobálása a legújabb, szerintem a talin "tanulta" valamelyik csajszitól Kép - teljes erővel elhajítja a játékot, tök mindegy, hogy az apja feje, vagy egy bútor, vagy valami, amiről visszapattan, és őt üti meg, akad esetleg a játék útjában. És van a másik, amikor szisztematikusan leszórja a játékokat a polcokról a földre, majd elégedetten körültekint a művén... Õ ilyet sosem csinált azelőtt, mindig azért vett le valamit, hogy játszon vele.)
Szabolcs nem erőszakoskodik velünk, kivéve az altatásnál - én balga elhatároztam, hogy csökkentjük, esetleg teljesen leredukáljuk az éjszakai cicik számák. Elalváshoz sem kap - erre amúgy is nemrég szokott vissza -, hanem mellébújunk. (Ezért nagyon klassz az új ágya, mert oda tudunk kucorodni mellé Kép). Csodák csodája tíz perc alatt elaludt, igaz az első öt percben összavissza rugdosott, forgolódott, nyekergett, de úgy látszik, megértette, hogy miről is van szó. (A cicin altatás min. fél óra...) Éjjel már macerásabb volt, de végül is elsőre egész jól sikerült.

Panu! Az üléshez: azt mondja Anna, hogy az is elég, ha Lili belefér, és akkor Szabolcs utazik a Liliében. Bár Lili is kb. Liza-méretű, úgyhogy nem tudom, milyen lesz, de majd írok egy közös mélt nektek, és egyeztetünk egy próbát.

Dorki! Hú, én nem bírtam a kilencven napost, csak tíz napig. Nem is a gyümölcsnap, sőt azt azóta is szoktam csinálni, hanem az, hogy közben a fiúknak meg főztem, meg tálaltam a "rendes" kajákat, és nem bírtam a kísértést...

Bori! Itt elég jól leírják a kilencvennapost Kép.
Fulescsacsi
 


alvásidő van nálunk is Kép
Fcs, oké, nézzétek meg. igazából nektek kell eldönteni, akik utaztok. tel.számomat tudod, így egyszerűbb lesz az egyeztetés. no, és hétvégére egyedül maradtok? Szabolcs biztosan Lizitől tanulta a játékok dobálását, ő már profi ebben. pakolja és dobálja. ez van Kép

Bori, hidd el, egy kicsit lehet csökkenteni a nem-ek számát, nekem összejött, és úgy érzem jobb az összehang is közöttünk azóta, és pontosabban tudja, hogy a nem az NEM. persze, ebben sem lehetnek egyformák, lehet, hogy nálatok nem működne.

Dorki, ismerem a gyerek okozta fáradtságot Kép az enyém is ki tud készíteni. ma dél előtt voltunk sétálni, mert 11-kor érkeztem haza, és csodák csodája, nem kellett biztatni, hogy menjünk haza félóra múlva, mert nagyon erős a nap, és hiába van rajta kis nyári kalap, attól még dől mindkettőnkről a víz Kép, hazajöttünk és a diófa alatt könyvet olvashattam neki, miközben megtalálta, hol csípte meg az arcán a szúnyog és azt kezdte piszkálni Kép, egyszóval munka nélkül nem maradt Kép, de rendesen kiüti a meleg, félve írom le, de tegnap majdnem 4 órát aludt du., igaz, hogy napok óta nem aludta ki magát rendesen.

panu
panu
 
 


Sziasztok,
hú nálunk is szunya van végreKép
akkorát sétáltunk a csajjal, szép távokat bír márKép
Dorka felváltva alszik hosszút és rövidet, ma a hosszúalvás vanKép ez kb 4 órás szokott lenni, Õt is elnyomja ez a nagy meleg.

Mi is nagyot sétáltunk ma, de alig bírtam hazarimánkodni, tényleg minden egyes keresztben elsétáló hangyánál megálltunk és ez játszódott le: lelkesen felkiált hannya ott, 1 percig nézzük, ahogy elhalad, majd hannya elmeKépKép
na ilyenkor van esélyem valamivel elterelni a figyelmét és tovább menniKép és ez hasonlóan játszódik le minden bogárnál és madárnálKép

meg a másik mánia, hogy otthon nálunk Õ dobja ki a szemetet, közli, hogy szemé helyére és viszi a szemetesbe. Eddig OK, de az utcán is mutogatta, hogy szeméKép és kezdte volna összeszedniKép

mai kép:
Kép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


helyes a kis pitypangos csaj Kép Kép

Brigi, a vonat megérkezett, köszönjük Kép

panu
panu
 
 


Sziasztok!

Krisz! Nagyon édes a pitypang-hercegnő Kép. Szabolcs is ismerkedik a pitypanggal, de a fújás még nem igazán megy. Annál inkább élvezi, ha mi fújjuk Kép.

Annyira imádom a gyerekem, ma igazán jó gyerek volt. (Bár ő szinte mindig az Kép). A Népligetben végre csináltak homokozót, tele friss homokkal, bár Szabolcs nem jött be a homokozóba, csak mellette ült le, de azért nagyon jót játszottunk: kavicsokkal, homokkal, a Fisher Price-os összerakható poharak segítségével. Nagyon élvezte, a végén én már csak közönség voltam Kép. Itthon ma este egy egyforintossal nyomta le a produkciót: lefekvés előtt vagy fél órát azt dobálta, gurigatta - gyönyörűen gurul a parkettán Kép -, annyira szeretem nézni, amikor elmerülten játszik, valami aprósággal, nekik tényleg bármi és minden játék Kép.

Kriszti! Ma itt volt a barátnőm, és készített pár fotót, de nem tudom, mikorra küldi át, pedig lehet, hogy azokban jobb is akad, mint amit küldtem, majd megsürgetem Kép.

Panu! Még nem írtam mélt, Anna a hétvégén biztosan nem ér rá, valamikorra jövő hétre szervezkedem Kép.
Fulescsacsi
 


Krisz,
Édes DorkámKép Kép
Most nálatok Debrecenben nagy bulizások mennek,nem?Ugye most lesz majd a virágkarnevál?

Eszter,
aranyos lehetett a Szabolcs,mi egyszerre mindennel Képszoktunk játszani,kicsit homokozunk,kicsit csúszunk,futunk egy kört...Kép
Minek nekem a 90napos diéta??Kép
Ma vásárolni voltunk Eszteremmel és egy idős néni tök aranyosan megjegyezte,hogy ugyan hol hordtam ki ezt a gyereket,mert olyan vékony!!!!! vagyokKép
Én meg hálálkodtam,hogy tényleg úgy tetszik látni,de kedves a néniKép
Úgyhogy ma jó napom volt!
A Janimnak meg szülinapja(28),tűzijátékos dobostorta várta meg fújtunk Eszterrel lufikat!
Képzeljétek,hétvégén nőnek öltözöm,megyünk lagziba és vettem magamnak egy csini kosztümöt!
Ez azért nagy szám,mert szoknyát egyeltalán nem hordok,mindig csak farmerben vagyok.Talán még úttörő koromban volt rajtam(emlékeztek,mindenkin rakott szoknya volt,de úúúútáltamKép )

Kriszti,
nagyon köszönjük a yahoo-s címemre az üdvözlést,bocs,de ma néztem csak meg,mert azt alig használom!nEM ÍRTAD,HOGY TELT A NÉVNAPOZÁS!
Nagybetű kiKép
A montázsokat várjuk nagyon!!

Panukám,
hát képzeld el(nem kiabálom el)de úgy néz ki,beválik a technikád a nemmel kapcsolatban...!!!Kép
Megpróbálom kerülni a szót és inkább elcsalni valamivel a "tiltott gyümölcstől"-ÉS JÖN!!
Az én csízió gyerekem!(Ez anyám szavajárása,nagy spanok Esztivel,neki sose rossz,mindig csak "olyan kis csízió")

Jóccakát mindenkinek!!

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Füles
Nekem van egy ülésem ,amit nem használunk. Kölcsön tudom adni. Eddig azért hallgattam, mert nem volt meg minden része. Most megtaláltam. Nem egy szuper ülés, mi is használtan vettük. Ugyan még nem raktam össze, ( a hevederjeit szedtem ki belőle, mert Niki ebből nézi néha a tv-t) de ha sikerül én odaadom szivesen. Annáékhoz is el tudom vinni, ők tényleg közel laknak hozzánk. Ugyis az ő kocsiukkal mentek, ugye ?
Na döntsétek el mi legyen?
Én is bevállalom, hogy Nikitől tanulta Szabolcs a dobálózást.
Én kivártam, mig elmegy apa, mert úgy nem tudtam volna csinálni a 90 napost, hogy ő eszi a hurkát-kolbászt én meg csak nézzem ?? Kép
Tudsz jönni hozzánk vasárnap , Apa elutazik ? Bár tőlem őt is hozhatod.


Valaki még benevez egy vasárnapi talira de. vagy du., nekem mindegy ? XXIII. ker, Molnár sziget

Bori
ha csak veled szórakozik a csaj, akkor az a jobbik eset. Mert szerintem egyértelmű, hogy téged kóstolgat. Ha más gyerekekkel és felnőtekkel is csinálná az már macerásabb lenne. Valaki gyereke a földön fetreng, ha nem tetszik neki valami, valakié sír a tied meg csípked. 1-2 év és kinövi Kép
Komolyan ,szerintem nem rontottál el semmit, főleg azért mert most is ezzel foglalkozol, hogy valahogy megold. Ha lesz..nád az egészet és jól elvernéd minden alkalommal, akkor tennél rosszat. Szóval ne parázz. Egyébként biztos megvan ennek a tudományos magyarázata is. Csak hát én nem vagyok még tudósokosorvosprofesszor. (egyenlőreKép )
küldök mélt a 90 naposról.
Én 4 napja csinálom, már csak 86 van hátra !!! Éhes is vagyok, mint a dög.
Krisz
csudiszép a kiscsaj ! Virágszagolgatás nálunk is megy. Nálunk a galamb a menő most. Mindíg meg kell kergetni őket.
Panu
ma olyat játszottam, hogy NEM mondom Nikinek, hogy NEM. Hát rohadt nehéz volt. Persze sokszor NEM sikerült, de legalább észrevettem, hogy van, hogy már automatikusan szólok néhány dologért.
Na már megint irígy vagyok . Diófa alatt könyvolvasásra meg a 4 óra alvásra. Bár ma én is ledőltem fél órára aludni. Enyém gyerek mellett ennyi jár. Vasárnapra jó pizza ?

Én annyira nem örülök ennek a dögmelegnek. Délelőtt elmentünk vásárolni a tescoba, ott jó hűvös volt. Délután meg elmentünk a játszóba. Egy 4-5 éves fiú volt még ott. Szegény Niki olyan aranyosan próbált vele barátkozni, úgy figyelte, mint egy istent. Ez meg olyan mufurc volt vele. Az anyja meg csak páztázta a gyereke arcát, hogy mit csinál a kicsivel. Kérdeztem, hogy van-e tesója ? Mondta, hogy nincs, de szeretnének. Hát nem volt neki pozitív élmény. Fél 7-ig lehet ott maradni és ki is tudtunk menni az udvarra, mert az ovisokat már hazavitték. Viszont miután Niki megevett egy marék homokot, mi is hazajöttünk. Nem tudom mi késztette rá ?? Kép
Megnéztétek a képeket, amit este raktam föl a taliról ? Vagy nem jól írtam, hogy fölraktam ?
Jó éjt Dorki
dorki
 
 


Bori
a yahoosra küldtem.Azért csak informálódjKép
Örülök, hogy megdicsértek. Az tényleg jó !!!
Dorki
dorki
 
 


Dorki,
úgy láccik ,mi vagyunk a baglyokKép
Hová is raktad a talit??Ha jöttök Gödre,azért csak szólj,jó lenne ott is találkozni!!

Kép
Bori
mbori
 
 


Sziasztok!

Bori! De jó ez a dicséret! Tényleg, minek neked kilencvennapos?Kép Én már ott tartok, hogy csak a sráccal merek közlekedni a nagyvilágban, úgy legalább van ürügyem, hogy miért nézek ki így... Amúgy a cipelése azért csak hat valamennyire - meg gondolom az utánarohangálás is -, mert tegnap felpróbáltam egy térdnadrágom, ami februárban még csak épphogy a combom közepéig jött fel - biztosan ismeritek az érzést: "Jaj, de szerettem ezt a nadrágot SZabolcs ELÕTT! Jön a tavasz, próbáljuk csak fel!" Aztán jön a pofára esés, mert még felhúzni sem tudom, nemhogy begombolni... -, lényeg, hogy most feljött, még begombolni, becipzározni is be tudtam, bár nem túl kényelmes a hasamon, de a combomon egész jó, mindenesetre talán ha egy kicsit beindítom a kalóriaszámlálást - nekem terhesség alatt is kellett -, akkor még történhetnek csodák...
Még a homokozáshoz: Szabolcs nem ez a rohangászós típus, bár néha rájön Kép, de általában inkább elücsörög, valamivel szöszmötöl, vagy négykézláb tologatja az autóit...

Dorki! Ez jó hír az ülésről! Ez egy nagyobb ülés?
Tali: Apa itthon lesz, de még az is lehet, hogy egy kis kirándulás keretében meglátogatunk benneteket. De nem ígérem, apa kedve teljesen kiszámíthatatlan az ilyen programokkal kapcsolatosan. Megírod majd, hol is lesztek pontosan?

Többiek, hol vagytok????
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

köszi szépenKép

csajok ma ingyenes képkidolgozás van a photohallnál, érdemes kihasználni:
www.photohall.hu
én már fel is töltöttemKép

Hú tegnap a játszin nagyon sok nagyobb gyerkőc volt, pedig ez egy igazi babás játszi. Dorka is úgy figyelte őketKép aztán egy nagyobb kislány segített neki csúszdázni, egy másikkal meg labdázott, szóval alakult a dolog, viszont fiúk nem foglalkoztak veleKép

Dorka is ilyen rohangálós a játszin, egy csúszás, egy hinta, kis labdázás. Egyedül a homokozás nem érdekli.

Bori,
hát vannak bulik Debrecenben, hétvégén a bajnokcsapat Loki ünneplés volt, hatalmas utcabállal, most Hőlégbalon EB van a városban szuperjó a sok szines lufi az égenKép
Virágkarnevál aug. 20-án leszKép

szóval érdemes lenne eljönnötök egy talira akárKép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Dorki, persze, hogy megnéztük a képeket, nagyon helyesek a kiscsajok és a kissrácok is. az anyukám is megjegyezte, hogy a fiúk nem voltak túl aktívok Kép

Bori, örülök, hogy alakul a dolog a csajjal Kép

bocsi, most ennyi, dolgom van megint...

panu
panu
 
 



Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Füles
ez nagy ülés
Bori
neked szerintem a soroksári tali most vasárnap nagyon messze lesz, ha a budait sem vállaltad be. Bár úgy néz ki csak ketten leszünk panuval meg a csajok Kép
Dorki
dorki
 
 


Bori
gondolom a tali képeket kérdezted Kép
ugyanott van ahol a többi: tali PanuéknálDorki
dorki
 
 


Sziasztok!

Zárcserék folyamatban... Kép
Krisz! Dorka nagyon aranyos a pitypanggal! Én még nem próbáltam Boga kezébe adni, bár az akácvirágot kb 40 percig már szorongatta.
Dorki! Bocs, h nem reagáltam hamarabb a tegnapi játszóházra, a heti nagybevásárlásunkat végeztük épp. Bogát kész katasztrófa kivenni a kosárból, ismeri már a terepet és szaladgál, mint pók a falon. Persze soha se arra, amerre anyáéknak menni kéne. Bezzeg, mikor valamelyik nap bementünk Csepelre az Ortopéba körülnézni, úgy jött köztünk mint a kisangyal. Mindkettőnk kezét fogva, ami nála nagyon nagy szám!
Lehet, hogy a vasárnapi tali érdekelne minket is, ha lehet, ugyanis tegnap apa beharangozta óvatosan, hogy egy régi barátja felhívta, hogy valami horgászás lenne vasárnap... Szóval, lehet hogy a délelőtt jó lenne nekünk is, kb mint a múltkor Panuéknál. Bár most asszem kulcsot inkább apának adom. Kép
Én a 90 napost nem mertem bevállalni, pedig nagyon kéne!!! Hogy bírod ki? A gyümölcsnap nagyon gáz lehet.

Mindenfelé ilyen sok a szúnyog, vagy csak mi vagyunk ennyire megáldva? Bogát is jól összecsipkedték már. Mutataja is a karját, és mondja, hogy kúka(c) - c nélkül. Kép Neki minden bogár kukac. Kép

A taliról klasszak lettek a fotók, Niki és Liza a végére tényleg tök jóban lettek! Kép

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Sziasztok,

Tali képek tök jók lettek. Én akkor este meg sem néztem igazán őket csak feltöltöttem. Azután láttam, hogy meg kéne néhányat fordítani. Majd megcsinálom és feltöltöm újra.

Ne haragudjatok, most nem tudok igazán visszaolvasni, csak a vasárnapi tali miatt néztem be. Mi is mennénk, ha a Marci jól van. Képzeljétek, tegnap elmentünk cipőt venni apának és a boltban a gyerekosztályon a Marci leült egy kis sámli szerűségre, amin addig-addig tornázott mígnem hanyattvágódott és még pont elérte a feje az üvegpolcot. Persze volt nagy visítás. Meg a legrosszabb benne, hogy ott álltam egy méterre, de nem bírtam elkapni időben. Végül is nem is sírt túl sokáig, otthon is egész este virgonckodott, jól be is vacsorázott. Aztán éjszaka 2-szer is felébredt és ugyanúgy visított, mint akkor ott a boltban. Alig bírtuk megnyugtatni. Én már mentem volna be vele a kórházba, de végül elaludt. (Tudni kell hozzá, hogy 19 hónapja össz egyszer ébredt fel sírva éjjel, amikor kijött az első foga és lázas is lett tőle). Ma már semmi baja nem volt, de biztos ami biztos alapon lesétáltunk a dokihoz. Az mondta, hogy ez bizony röntgen. Gondolhatjátok... Ráadásul én nem mehetek be vele, apa nem tud eljönni, így apukám ült autóba és idejött. Õ ment be vele a röntgenre. Hallottam, hogy sír, aztán kijöttek. Mikor az orvos jött a papírral azt hittem felrobbanok. Azt írta rá, hogy a gyerek mozgékonysága miatt nem tudott értékelhető felvételt készíteni. De könyörgöm, melyik 1,5 éves gyerek ül a röntgenen vigyázülésben!? Nem pont ez a feladata, hogy ezt megoldja? Ráadásul, ha apukám nem jön felvétel sem készül, mert csak az az egy nő volt ott, aki a felvételt csinálta. Egyedül meg várhatta volna mikor ül le neki a Marci! Még azért kiegészítette, hogy ÉN figyeljem a gyereket és ha látok rajta vmit akkor szaladjak be a kórházba. Pont azért mentem orvoshoz, mert én nem tudom mit kell észrevennem, vagy amit észreveszek az akkora baj-e, hogy azért bevigyem a gyerekem a kórházba. Úgyhogy most ugyanott tartunk mint az orvos előtt, csak így sikerült jól megríkatni szegény Marcit.

Egyébként szerencsére nem látszik rajta semmi, már bánom is, hogy túl óvatos voltam.

Na bocsi, hogy ilyen szörnyűségekkel traktállak Titeket. Most megyek egy kicsit magamba roskadok. Elérték azt, hogy most még jobban betojattak, ahelyett, hogy megnyugtattak volna.

Este vagy holnap amikor itthon van apa olvasgatok és a vasárnap miatt is mindenféleképp jelentkezem.

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Brigi, remélem, jól van Marci! ilyenkor semmi másra nem kell figyelni,mint hogy nincs-e agyrázkódása. ha erősebb, akkor járhat hányingerrel, hányással, ha kevésbé, akkor szédülhet, fájhat a feje, nyűgösebb, és sokat alszik. legalábbis én így tudom, de hátha más is mond valamit.
ez egy hülye doki Kép Lizának már röntgenezték meg a bokáját, és akkor is le kellett fogni, de ott a nővér türelmesen várta, hogylefogjam, illetve próbált segíteni, pedig ő is egyedül volt. haj, a hozzáállás Kép
ja, és ne bánd, hogy óvatos voltál. azt mondt a dokink, inkább kérdezzek, vagy vigyem hozzá többször feleslegesen, mint egyszer ne menjek, amikor kellene. szóval mindent jól csináltál, a doki meg egy tök volt Kép

Dorki, hol van pontosan ez a Molnár sziget. délelőtti piknikre készülök én is... mit vigyünk? a babakocsin kívül? Kép
Andi, gyertek, de jó lenne Kép

megyek a gyerekem után

panu
panu
 
 


Sziasztok!

Tali képek nagyon jók!

Brigi,
én úgy tudom de nem vagyok benne biztos,hogy a szem tekintetét kell figyelni,hogy nem -e zavaros a nézése. Na ezt most jól elmondtam remélem azért érted mire gondoltamKép.
Egyébként én is elmentem annak idején Ricsivel mikor beütöte a fejét.Melyik kórházba mentetek?

Hú de dög meleg van!!!!!!!!!!!!!!

Két napja úgy szenvedek be van a jobb oldali arcom dagadva van egy lukas fogam ami begyuladt,
valakinek nincs valami jó kis fogdokija?Kép
Ja és altason el mikor a számba turkál Kép én úgy
félek a fogdokitól (nem kinevetni).

Hú irigykedek a vasárnapi tali miatt de nálunk itthon lesz apa is Ricsi is úgy ,hogy szent családi program lesz valami jó kis gyerek napi kirucanás.
De azért legyen hammar hétköznapi tali is ?
szuszoka
 
 


Hahó!

Bocsi, a vasárnap mégse jó, apa átszervezte a horgászását holnapra. Kép
Megyek, mert gyerek ordít.

andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Zsuzsi, sajnálom Kép van egy jó fogdoki, az egész rádió hozzájár, ha kell, megadom a tel.számát, a belvárosban, a Váci utcában rendel. ehhez képest normál áron (persze, magándoki). apa is volt nála és elégedetten jött haza Kép

Kriszti, te a montázs miatt nem tudsz írni Eszterlányról és "viselt" dolgairól?? Kép

jóccakát mindenkinek, panu
panu
 
 


Brigi
szerintem is arra figyelj, amit Panu írt. Aluszékonyság, hányás stb. de nem lesz semmi baj a fiaddal ne izgulj ! Lehet azért ébredt fel, mert erről álmodott, azért biztos egy rossz élmény volt. Az orvosról meg nem írok, mert túl vulgáris lenne.( segítőkészség??????????????? )
Andi, Zsuzsi
sajnálom, hogy nem tudtok jönni vassárnap, de mivel apás programotok lesz, ezért jól teszitek, hogy maradtok.
andi
sajnálom a zárcseréket Kép, de legalább nem irat
ha nem vagy biztos benne, szerintem ne kezd el a 90 napost, mert akkr csak feladod útközben. Majd, ha látod rajtam mennyit fogytam már ( KépKépKép) megjön akedved !!!Kép
zsuzsi
nekem van jó fogdokim, de ő nem altat, sőt az injekcióról is lebeszél !!! Úgyhogy ezt önnek nem ajánlom !!Kép
Szerintem még ne beszéljünk meg jövőhétre talit, mert most megint azt mondják, hogy keddre jön a rossz idő és akkor megint csak szétbombáznák a jó kis szervezésünket.

mi voltunk ma unokatesó látogatóban. És ettünk finom igazi epret. Kép Niki is egy jó adagot becsókolt, pedig eddig nem volt hajlandó megenni.
Vigyázzatok a kölkökre, mert nagyon meleg van, nehogy napszúrást kapjanak vagy leégjenek.

apa is megnézte a talis képeket és nagyon megdicsért mindenkit.

Kriszti
szerintem is túl nagy csendben vagy !!!

Panu, Brigi
küldtem mélt az útvonalról. én azt mondom találkozzunk 10-kor és ha valamelyikőtök később jön, azért kimegyek külön, Nem gond, 5 perc.
Dorki
Kép
Kép
dorki
 
 


úgy látom, beindult a hétvége mindenhol Kép
Dorki, helyes a csaj Kép mit ügyködtek unokatesóval a vödröknél? vizeztek? Kép

ma nem bírta Lizi az alvást. reggel 6-kor már dumált. aztán fél1-1 között elaludt, és már 2 után kukorékolt. és nem az a baj, hogy keveset aludt magához képest, hanem, hogy azóta nyúz engem, mert fáradt. fogja a kezemet és visz magával, és ha nem pattanok azonnal, akkor nyávog, műkönnyeket hullat, és csak nekem, az apjának nem Kép szóval küzdünk ma délután. mostanra csendesedett le, ezért is tudok írni.

holnapra jó programokat kívánok mindenkinek. mi is csinálunk fotókat, ha nem felejtjük el Kép Kép

panu
panu
 
 


Panu
vizeztek, persze. Meg balhéztak a végén meg puszilkodtak. Niki is kitett ma magáért hiszti terén.
Holnap várunk.
Brigi
elküldtem a számomat
Dorki
dorki
 
 


Jó bulizást holnapra, csajok!
Mi ma uszoda után voltunk elő-Tünde-napozni, úgyhogy kibuliztuk magunkat. Boga rohant, lépcsőzött, autózott, lefárasztotta a kis unokatesóit (13-15évesek), mert főleg ők rohangáltak utána. Kivételesen ma apa altatta Bogát, mert már ő is álmos volt, így én még ébren- de már nem sokáig. Kép De nem örült ám, mikor mondtam neki, hogy most akkor övé a Boga! Hogy ő álmos, hamarabb elalszik, bla-bla... Mondtam jó, akkor viszem én. Erre, hogy jó, majd ő. Na! Én nem szeretek könyörögni neki! Az ő gyereke is, nem?!
Végül elindultam én föl a Bogával, letettem az ágyába, de emberem már vetődött is mellé. Biztos szólt a lelkiismerete.
Nálatok apa mindig kapható mindenre a gyerekkel kapcsolatban?

Kriszti!!!! Hová lettél? ne csak főzz, ide is gyere!
andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Minden gyerkőcnek nagyon klassz gyermeknapot!!!Kép

Nálunk irtó meleg van, Dorka este 10-ig nem tudott elaludni, gondolom mert 29 fok volt a szobábanKép

itt egy kép a kitikkadt csajról uszi utánKép

Kép

Andi,
hát nálunk Apa majdnem mindenre kapható, ha a lányáról van szó, kivéve ha meccs van a tévébenKép
de azért bír Dorkánál sokkal nyűgösebb lenniKép
de ilyenek a pasik, mit tehetünk, ha sokat macerálod akkor rosszabb.

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


sziasztok,

kitikkadt Dorka Kép az uszi a legjobb ebben a melegben Kép

volt minitali Kép Dorkiék Duna-parti telkén voltunk. Brigi-Marci, Dorki-Niki-Ildinagyi és Liza-Panu. nagyon jól éreztük magunkat. a gyerkőcök hozták a formájukat Kép Marci csendben tevékenykedett, talán egyszer hallottuk, hogy ő is tud sírni. Niki nagyon édesen hisztizik, színésznő lesz belőle, az már tuti. Liza simán volt hisztis, és most még erőszakos is Kép homokozás, fürdőzés, pizzaevés, altatás, nemalvás ezek voltak a fő napirendi pontok Kép
Brigi, Dorki, remélem, nem égtek le a gyerekek. Liza nem, jól bírta a napot. estefelé még unokatesó látogatáson is voltunk. ma nem sokat volt itthon, de majd holnap bepótoljuk Kép
fotókat csak én nem készítettem Kép a csajok majd mutatják.

jóccakát mindenkinek
panu
panu
 
 


ja, és lemaradt:
Andi, a peluscserénél, az altatásnál, fürdetésnél nincs gond. a szűk keresztmetszet a reggeli ébredés Kép apa azt utálja, és akkor utálja a legjobban, ha már este megkérem, hogy hadd aludjak tovább, mint a csaj, no akkor nagyon morog, és mondja, hogy ha reggel kérem meg, mielőtt felkelnék, akkor nem annyira vészes, de a kevesebb alvás biztos tudata, az nagyon zavarja Kép Kép Kép hát ehhez nincs mit hozzátenni. pozitív szemlélet szükséges hozzájuk, azt lásd, amiben jó, amiben segít és akkor kibírható Kép
ja, és etetni is kevésbé van türelme Kép de azért nem morog.

panu
panu
 
 


Kriszti,
csak nem a szegedi affér miatt hanyagolsz minket is???KépVagy innen is kiszálltál???

Megvolt a nagy lakodáré a 7végén.Hófehér kosztümben hajkurásztam egész nap a rosszcsont gyerekemet... Jól néztünk kiKép

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


a ruhád hogy bírta Bori? Kép én nem veszek fel már világosat... bár most nincs sár...

mi van megint a szegediben?

panu
panu
 
 


A borzasztó meleg ellenére, sikerült egy minitalit összehoznunk délelőtt 10-től. Lizi, Marci és Niki nagyon jól érezték magukat. Homokoztak, pancsoltak, rohangáltak. Panunak sem kellett kilómétereket rohangászni, mert Liza hajlandó volt a kerítésen belül maradni. Marci meg tökéletes férfiúi nyugalommal játszott egész nap, a csajoknak nem sikerült kihozni őt a sodrából. De Liza nem tudott elaludni, ezért anyukájával haza kellett menniük. Marci sem aludt, de őt nem zavarta. Brigiék 4-kor döntöttek úgy, hogy elindulnak haza, de a kocsijuk riasztója bekrepált, ezért 8-ig maradtak. (majd ő leírja a részleteket) Úgyhogy jó hosszú nap lett belőle, de a kölkök nagyon jól viselkedtek.
Nikit alig lehetett lerakni aludni este, úgy kifáradt. Megbeszéltük, hogy pucér képeket nem rakunk fela netre, de azért majd csinálok egy albumot.
Jó éjt DorkiKép
dorki
 
 


Most mi van, nem hiszem, hogy Kriszti megsértődött volna. Bár láttam a főzősbe meg ír. Hát ő tudja.
Bori
én is szeretek lagziba járni. Fehér ruha ?? Az kölök mellett tényleg gáz. Jó volt a kaja ??
Krisz
én is megpóbáltam a fotókat feltölteni, de mivel modemes vagyok föladtam. Azt írta, ki, hogy a feltöltés ideje 104 perc. Na ezt kicsit sokalltam.
Andi
nálunk apa mindent megcsinált, amíg itt volt KépKépKép most meg... Kép De ahogy Panu írta, néha én is szóltam, hogy reggel keljen ő Nikihez és én hagy aludjak tovább. Neki viszont már előző nap meg kellett ezt mondani, hogy fel tudjon rá készülniKép
De ezen kívül bármire kapható volt. Egész nap elvolt Nikivel, ha én elmentem. Lement vele játszóra, sétálni,altatta stb. Sőt ő volt, aki először elaltatta Nikát a kiságyban. Na az hőstett volt. Hát én csak jót mondhatok róla. Főleg most, hogy nincs itt Kép

Szombaton valszeg megint megyünk ki a telekre. Ha bárki úgy érzi nyugodtan jöhet velünk. Ez egy meghívás.
Na tényleg megyek aludni.
Dorki
Panu,Brigi
bocs, az égett pizzáért :o (nemhiába ez apa asztala )
dorki
 
 


Hali,
vagyok Kép.

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!

De jó lehetett ez a tali Kép. Mi bezzeg csak reggel és este merészkedtünk szabadba, viszont kint voltunk fél nyolcig. De egyre erősebb bennem az elhatározás, hogy júniusban újabb két hétre megyünk Miskolcra, viszont csak a telken leszünk... lehet, hogy előtte ezt a jövő hét szombatot megreckírozzuk nálatok Dorki Kép.

Lányok, én már a gépnél sem szeretek ülni, még melegebb van. Ráadásul én lökött pizzát sütök, apa azt kért, hát meg lehet itt főni... (a gép a konyhában).

Kriszti! Mi van? Én nem értek semmit...

Lányok! Szabolcs egyre határozottabban mondja, hogy pisi, amikor ÉN pisilek, de a saját dolgait egyáltalán nem mondja még mindig. (Mondjuk, ha kérdezem, hogy hol a Szabolcs orra, akkor is az enyémet mutatja...) Szerintetek azért megvegyük a bilit?
Fulescsacsi
 


Dorki, ugyanmár Kép nagyon finom volt a pizza, de a melegben én nem tudok rendesen enni, csak inni Kép estére jó lett volna Kép várom Brigi beszámolóját is Kép

Fcs, hát te tényleg lökött vagy ezzel a pizzával Kép én este 10-kor főztem egy kis levest és volt/van maradék szombatról.

Kriszti, várjuk a beszámolót, láttam, hogy onnan kiszálltál Kép

Zsuzsi, olvastam, hogy te is beneveztél a szegedibe Kép nem bírtad csak olvasni, ugye??? Kép Kép

mi ma reggel a boltba mentünk gyalog, aztán a játszóra, mire nagyon meleg lett haza is érkeztünk, aztán kis lehűlés a lakásban, apa dögönyözésével, majd pancsi az udvaron az árnyékban. most egymásra hagytam apját és lányát, én melózok. remélem, jól bírják majd a délutánt Kép

panu
panu
 
 


Sziasztok,

Irigykedve olvaslak Titeket. Nálunk apa kapható sok mindenre a Marcival kapcsolatban, de olyan még nem fordult elő, hogy ő kelt volna hamarabb. Kivéve a hétköznapokat, de akkor ő 6-kor szép csendben elsurran, mi meg alszunk még egy órát. Hétvégén viszont mindig ő az aki tovább lustálkodik az ágyban. Bühhü... Majd elolvastatom vele a fentebb írtakat! :-)

Zsuzsi, hogy van a fogad?

Krisz, Dorka édes. Hűsöl a hideg kövön? A Marci nem hajlandó mezitláb lenni. Ha leveszem a zokniját csak a szőnyegen közlekedik és gondosan ügyel rá, hogy még a lábujja se lógjon le arról. Pedig milyen jól esik egy kis mezítlábas tappancsolás ebben a melegben.

Kriszti, én nem követtem a szegedi topikot (még itt is sokszor lemaradok), de most már kíváncsian várom én is a beszámolót. Hogyhogy kiszálltál onnan? Ilyen durva dolgok történtek? Pedig Ti talizni is szoktatok, nem?

Fcs, Mi is csak most voltunk kint egész nap. Itthon én is csak kora délelőtt megyek ki egy kicsit, aztán inkább alvás után megyünk barangolni. Van, hogy mi sem érünk haza 8 előtt.
A nagy főzést ma én is kihagyom. Csak a Marcinak csináltam egy kis zöldséges rizst. Én egyébként sem vagyok éhes ilyen időben, meg egy nagy adag fagyit jobban is kívánok. Lehet, hogy du rá is veszem apát egy fagyizásra. Marci is szereti. Kap egy tölcsért és arra kenegetünk neki a mi fagyinkból.



Bori, Hófehér kosztüm? :-) Nekem van egy fehér ruhám, amit egy esküvőre vettünk amikor a Marcival voltam terhes. Múltkor panasykodtam apának, hogy már akkora a hasam, nincs mit felvennem. Erre ő: az a fehér ruha tök jó, miért nem hordom? Hát nem is tudom miért! Pedig biztos jól néznék ki bokáig érő, combig felsliccelt fehér ruhában a játszótéren!

Dorki, a pizza tök jó volt, nem tudom miért aggódsz! Egyébként sem a kaja miatt mentünk!

A taliról már mindent leírtak a csajok. Én már csak a du-i kis beszámolóval tartozom. Kicsit hosszú lesz.

Szóval a Marci nem aludt el Dorkiéknál, mondjuk nem is volt nyűgös, de ezért 4-5 körül el akartam indulni, hogy az autóban szundítson egy órát. Vidáman kibattyogtunk az autóhoz, nagyban integettünk, fülig ért a szánk, amikor nyomogattam a riasztó gombját, de az nem reagált. Mikor már 10 perce próbálkoztunk felhívtuk apát mi ilyenkor a teendő. Nem tudta mi lehet, azt mondta járjuk körbe az autót és nyomogassuk a gombot, majd csak kinyílik. Hát ez nem történt meg. Vagyis egy idő után az ajtót már ki lehetett nyitni, de a riasztó be volt még kapcsolva, így nem engedte elindítani a motort. Akkor már elég ideges voltam, beültünk Dorki autójába és kerestünk egy szerelőt, aki kiderült már 8 éve nem praktizál, de adott nekünk 2 címet. Az első helyen simán-lazán lerázott minket a pasi. Még csak a kapuig sem volt hajlandó kijönni, a kapucsöngőn beszélgetett velem és mondta, hogy ha gondolom holnap (azaz ma) kiküld valakit. Közben megtudtuk, hogy van egy gomb az autóban amivel kikapcsolhatjuk a riasztót (tesóm felhívta a riasztóst), így visszamentünk az autóhoz és Dorki is én is zseblámpával a kezünkben hasaltunk a pedáloknál és kerestük azt a rohadt kapcsolót, de nem találtuk. Végül úgy döntöttünk ellátogatunk a másik szerelőhöz, hátha az is elküld minket melegebb éghajlatra. Csodák csodája, kijött velünk és bár a kapcsolót ő sem találta meg, de valamilyen úton módon kiiktatta a riasztót. Mindezt 2000 forintért vasárnap este 7-kor, úgyhogy még elég olcsón meg is úsztuk. Dióhéjban ennyi, és akkor azt még nem is említettem, hogy a mi autónk a tesóméknál volt, akik tegnap költöztek és otthon csak a tesóm kis robogója állt. De apa - akire panaszkodtam, hogy nem kel fel hétvégén, de minden mást megtesz értünk - felült a robogóra és Piliscsévről elrobogott Soroksárra (min. 40 km) 35 km/órás észveszejtő sebességgel. Szegénykém amikor odaért csak ennyit mondott, állva fog aludni, mert a motor szétrázta a fenekét.

Végül 10 előtt értünk haza, a Marci egész úton ébren volt, itthon még rohangált egy sort, azután alig akart kijönni a fürdővízből, de miután megitta a tejét el is aludt. Ez már 11 körül volt. Ma meg 8-kor ébredt! Hát ... soha nem volt egy alvóbajnok.

Majd teszek fel én is talis képeket.
BrigiKép

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Sziasztok!

Panu! Azért nagyon jó kis pizza lett, fokhagymás tejfölös-paradicsomkarikás Kép.

Brigi! Borzalmas ez a história... Remélem, azért nem veszi el a kedveteket a világvégi talikhoz Kép. Szabolcs is imádja a tölcsért, de ő a végével kezdi, dettó, mint a kiflinél, és ő nem szereti igazán a fagyit... Ja, és alvásos megfigyelésem: ha Szabolcs korán fekszik, mondjuk nyolc-fél kilenc körül, akkor sokáig alszik, több, mint tizenkét órát, de ha későn fekszik, fél tíz-tíz felé, akkor korán kel, kevéssel hat óra után...
Fulescsacsi
 


Ja, nem is meséltem, Szabolcs milyen játékot talált ki az új ágyán: a dolog az ágyon ugrálás előszele, feláll, majd hirtelen lecsüccsen, majd megint feláll, megint lecsüccsen, és ez így a végtelenségig. Csúcs az arca, amikor az állás stádiumában készül a csüccsenésre, aztán meg nagy kacagás Kép Kép Kép.

Viszont sehogyan sem hajlandó felmászni a létrán/lépcsőn a csúszdához a játszón, fel kell vinni, vagy tenni... Onnantól teljesen önnálóan megy a dolog, szépen előrehúzza magát, szuperül lecsúszik, kiszáll, de a felmászást megpróbálni sem hajlandó...
Fulescsacsi
 


Már megint álmos vagyok.
Bár ma nagy csoda történt, Niki 2 és fél órát aludt délután. Ilyen még az életben nem volt. (sztem nem is lesz) Fél órát aludt a kiságyban, aztán sírva ébredt , gyorsan áttettem a babakocsiba és ott 2 órát húzta még. Aztán fölkelt, odavettem magam mellé és még 15 percet szunyókált. olyan édes volt.
Föltettem a képeket. 2003 őszi, jelszó 2003, tali Dorkiéknál.
Na megyek aludni
Jó éjt
Dorki
dorki
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: