SZiasztok!
Manóci, köszi az infót, főleg a házassági anyakönyvről. Bár elkeserít, hogy 1 hónapnál nem régebbi kell, mert akkor a forró augusztusban az amúgy is zsúffolt hivatalban állhatok sorba
. Na ez van.
A babaszoba mávkorházas lapján viszont rémeket mesélnek a cscsemősökről, általános véleményként szűrtem le, hogy a szülészet szupi, a cscsemősök (nővérek, orvosok) viszont katasztrofálisak,
A babaszobán azt is írták, hogy jobb, ha a gyereknek viszünk rucit is, mert a kincstári olyan kinézetű, mint a szúnyogháló. A nővérek megsértődnek, ha a kaja idejére betolják a gyereket, a szobában nem lehet kajázni és nem is teszik ele kaját későbbre. Mondjuk én egy rövid műtét után voltam bent, de akkor (a nőgyógyászaton) ágyba hozták az ebédet, és megvárta a nővér, amig az összeset megeszem (szörnyű volt a kaja, de erről nem tehetnek, legközelebb majd a mamám hoz fincsi levest
).
Miután a dokim olyan szimpi, ez nem fog megriasztani, de remélem a babaszobán csak néhány elégedetlenkedő dühöngte ki magát, Ti elégedettek voltatok az ellátással.
És én is örülök minden egészséges babának, sok boldogságot Nekik.
Dudukly