Sziasztok!
Jelentem nekem is nagyon jó a kedvem, és kivételesen van munkakedvem is, úgyhogy küldök szivesen aki úgy érzi szüksége lenne rá
Annácska
Köszi a képeket, megint nagyon alkottál!
Szivesen mennék a csapattal falevelet úsztatni
Kinga
Ma is 37,1? Hát ez szuper jó! Mennek a hőfenntartók és babatapasztók! Nagyon-nagyon drukkolok neked!
Pénteken teszt? Akkro lesz 34. napod
Kutyusképeket nagyon várom
Gyöngyi
Én is szoritok nektek nagyon! Várom a híradót, a táblát már át is variáltam, csak az adatok hiányoznak belőle
Lányok
Nekem ma reggel is csak 36,6 volt a hőm
Kíváncsi vagyok mikor megy föl, ha egyáltalán volt tüszőrepim ebben a hónapban
Tegnap estére anynira görcsölt a méhem, mintha rendes menzim lenne, és ezt folytatja ma is. Ha a tüszőrepit a 17-19. nap körül tehetem, akkor hétvége előtt nem is megy fel a hőm, és jóóóóó hosszú lesz a ciklusom
Tegnap még akcióztunk, de nem lesz több alkalom már a héten rá, úgyhogy ennyit tudtunk tenni. A dolog már eldőlt azt hiszem...
Na mindegy, jó a kedvem, alakul az idő is, és egy kis hőcske nem fogja elrontani!
Ja, képzeljétek, megint mit álmodtam! 8 hónapos terhes voltam, szép pocim volt, nem is híztam szinte semmit (mármint fenékre, csípőre), csak a pocim nőtt
Vásároltam valami boltban és a pénztárnál kérdezték hogy hány hetes, akkor mondtam hogy 36
Aztán hazamentem, a párom otthon volt, lefeküdtem hanyatt, felhúztam a pólómat a pocimon, a párom meg hallgatózott
Én meg két oldalt fogtam a pocim (csak a vizuális tipusok kedvéért
) és alig éreztem a babát. És akkor felmerült bennem a kérdés, hogy lehet hoyg nem is vagyok terhes csak ennyire meghíztam?
Hülye egy vége van
, de borzasztóan jó volt 8 hónapos kismamának lenni, nem is gondoltam hoyg ez ilyen csodálatos érzés
Köszönöm az álmot, akárki is adta
Egyébként meglepő hoyg mostanában milyen sokat álmodok megint a témával, pedig jó ideig szünetelt
És bocsi, ha jó a kedvem szómenésem van, nézzétek el ma nekem!
Hálás köszi
Tündi