Új privát üzeneted érkezett!

Még azt elfelejtettem, hogy mostmár nem kell szavazni! Nem működik a babaszépségverseny oldala, így zsűri fogja eldönteni, hogy melyik a legszebb baba!
na de ilyet?? Mikor mind olyan szép... Kép Hogy lehetne választani????
Aki viszont szavazott ránk, vagy akart, anak nagyon szépen köszönöm!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Hát, de arik vagytok!Kép
Nagyon köszönöm én is a jókivánságokat!KépKépKép

A többi szülinaposnak pedig én is sok-sok boldogságot kívánok!Kép

Már úgy jönnék mutizni, de még kölcsön kell kérnem a digit...Kép...bár lehet inkább lekapom a webkamcsimmal.

Pussz
Sztigris, aki ma már 29Kép
sztigris

Ho-hó! Remélem még nem késtem le!
Én is kívánok minden aranykezü szülinaposnak nagyon sok boldogságot!!! A 30 körülieknek pedig azt, hogy érezzétek olyan jól magatok a börötökben, amilyen én jól éreztem magam annyi idösen! KépKép

Krimo, mail megy!
mian

Sziasztok!

[color=#ff0000]<blink> Hogy Ti milyen fiatalok vagytok!!

Köszönöm a segítséget. Képzeljétek, még nem kaptam gyerekmunkákat a könyvhöz. Hogy lesz így ajándék Kép?

Gyönyörűűűűűűűségeseket alkottok. Nekem is kellene, azt hiszem megyek is.

Puszi Kriszta

mohácska

Szasztok!

Stuciii!
Véletlen nem a spanyol csempés stencilt hoztam el, hanem a kelta mintásat Kép Fogjuk arra , hogy má késő éccaka vót.
Szóval kigyakorlatoztam magam az erkélyen, mielőtt még a szobát pacsmagolnám. Persze eredetileg nem ilyent akartam, csak ez sokkal egyszerűbb.
http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=367790&index=2
Mindenesetre balettoztam egy kicsikét azzal a stencilezésel, így a 60km-es szélviharos időben...
Bocsi csajok, most hogy belegondolok ennek aztán nulla köze van a dekupihoz! Kép

Kép
krimo

Hali Csajszik!

Minikém, a Lyányak jobbulást!!! Reménykedjünk, hogy megtalálják az okát és hamar szabadul. Gondolom nem lehet egy leányálom a mostani helyzet se.

Krimuszka, csak annyit mondhatok, hogy én megmondtam, hogy vidd az egész paksamétát és otthon nyugodtan átmolyolhattad volna. Kép De semmi sincs veszve, ugorgyál fel érte.
Egyébként szerintem szép lesz így az erkélyed!!

Anikó, nem vagyok egy mai csirke, de valóban ilyet még nem főztem. Kép Na de csak az nem vét hibát, aki nem is csinál semmit.Én meg csináltam olyat, hogy elfelejtettem kimanikürőzni a madár lábát mielött beletettem a levesbe és csak mikor tálaltam akkor vettem észre és ment a klotyómanónak, mert úgy megundorodtam.Független attól, hogy imádom a csirkelábat . Kép

Jajj! Olvastátok a balhét, hogy nem is annyira zsírmentes a norbikolbi? Még szalonnabőrkét is találtak benne. Kép
szorgosstuci

Na, fogyiskáim, ezt nézzétek meg! http://www.ujdieta.hu/dieta2004-01-11.htm
szorgosstuci

Sziasztok lányok!
Mostanában,csak olvastam,nem alkottam,de még csak nem is irtam ide,pedig de sok szépet csináltatok.Irigykedtem is folyamatosan,csak nálunk gyerek is+én is tiszta dinkák voltunk a felvételi,mostanában pedig az év végi vizsgák miatt,de túl vagyunk rajta.Jöhet az alkotás újfent.Köszönöm mindenkinek a sok jókivánságot,és hasonlókat kivánok kedves barátaimnak is.KépMini Orsijának pedig üzenem,hogy vigyázzon magára és a babára is.Jó éjszakát,szép álmokat Tikiti
tikiti

Hi-hi-hi,most látom csak,hogy Mian is ezt küldi a szülinaposoknak.Akkor még egyet.Kép
tikiti

Sziasztok!
Rendszeresen nezem a munkaitokat, mind nagyon szepek, probalkozok en is, csak itt olyan keveset lehet kapni...
Szalvikat csak teljes csomagolasban Kép ; ontoformarol hallani sem lehet; nem beszelve a dekupazsragaszto, repesztolakk, stb.
Gondoltam gyurmabol keszitek ontoformat.
Eddig egy nehany fagyisdoboztetot avattam fel KépMutassatok kerlek hogy nez ki egy altalatok hasznalt forma.
Szivesen cserelnek szalvikat is, hamarosan felteszem a fototarba, de ez postan keresztul bonyolithato csak (Erdely; Szekelyfold)
Udv, Hajciho
hajciho

Szia Hajni!

Megnéztem a profilodat és látom, hogy Sepsiszentgyörgyről írsz! Ez a testvérvárosunk. Kép Békésen lakom! Kép
Majd lefotózom neked a formáimat. Szalvétát pedig biztos sokunkkal tudsz majd cserélni!
És ha kell valami, akkos szívesen veszek neked öntőformát, ragasztót, repesztőt....

És üdv közöttünk! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Szia Mindenkinek, Hajni üdv köztünkKép
Minike! Kár, hogy nem előbb láttam a fuvaros gondot. Párom ma ment Szhely-Tiszavasvári túrára, talán be tudtam volna nála kunyerálni egy-két kis kitérőt, de már oda is kellett 9-re Miskolcra érni, így még utánaszólni sem tudokKép
Viszont Orsinak minden jót, nem is baj, ha előbb kibújik a piciKép Tegnap született egy barátnőmnek is babája, megyek is babanaplót kötniKépKépKép

Lányok! Még nem kértem ilyent, de most nem tudok mást tenni. Sok hobbiboltba csak márkás szalvit tartanak, az egy vegyesben pedig már nincs egy a mintájú kedvencünkből: Elől az az olivásüveges, amelyiknek minden negyedén más kép van. Júniusra ígértem a barátnőmnek és szorít az idő.
http://gportal.hu/picview.php?prt=40064&gid=368555&index=4

Légyszi, aki tud, küldjön egyet nekem!Kép

Mohácska! Milyen gyerekmunka és könyv? Lehet, hogy valamikor nem figyeltem rendesenKép
Leírnád még egyszer?

Szép műveket és jókedvet!
paat

Üdv.nálunk Hajni! Szólj bármikell, megoldjuk.
Paat! Azt fotózd le, amilyen szalvi kell, mert a sok olivás közül így nem tudom beazonosítani, hátha nekem meg van és esetleg tudok neked küldeni. Csak írt meg, hogy hova.

Na sziasztok megyek a dógozóba......
Ja, Stucci! Van neked plextol, elszambáztam a lelőhelyre, majd szállítom, de nem igérem, hogy e hétvégén, mert menek Szabadkára.
váradi_vali

Hajni!
üdv a fedélzeten! Kép

Stucek! OFF
Tutira meg fog sülni 3 perc alatt a mikróban az a piskóta tészta? Nagyon ráindultam, csak elöbb megvárom a válaszod. Kép

Menek, mert tombol a nyár, s kár itt ücsülni. - látom Ti sem tolongtok a gép mellet, biztos otthon is meleg van már!Kép
mian

Figyuztátok! Kép
Mian, a középhaladó felhasználó!
Nagyon happy vagyok!!!!Kép
mian

Paat!
Nekem van ilyen szalvimKép Ha elemilezed a címedet, akkor még ma feladomKép
Erika
dreri

Sziasztok!
Isten éltessen sokáig minden szülinapost!!!!

Mini!
Remélem Orsi könnyen átvészeli ezt az időszakot!

Hajni!
Üdv közöttünk!!!

Nálam egy teljesen egyszerűen felnyalt Kép gyerekszobai kilincstábla született:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/libaskilincstabla.JPG , lehet, hogy egy kicsit még össze kellene krétázni? nem tudom...
...és kipróbáltam, hogy milyen hungarocellre dekupálni:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/magnoliasgomb.JPG

Anyko!
MEgérkeztem a sablonok, köszönöm szépen!! A sziénáid már becsomagolva várják, hogy holnap reggel elvigyem őket a postára! Kép

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Hú Jubi! Nagyon tecc a hungaroceles balhéd, nékem is van otthon egy pár db. most, hogy látom nálad én is rákattantam.

Na mostmán megyek a bányából haza, mert aztat hiszi a családom, hogy elvesztem.

Puszi mindenkinek Vali
váradi_vali

Sziasztok!

Paat!

Emlékkönyv a tanítónéniknek: a gyerekek rajzolnak és írnak, amit felragasztok egy lapra, majd így fűzöm össze őket. És ahhoz a laphoz kellene ötlet. De asszem maradok a keményebb famentes rajzlapnál. Csak nem nagyon akarnak a rajzok gyűlni Kép.

Jubi!
Tecc a golyód! Nekem is van, csak kréta nélkül.

Pusz

mohácska

Jubi!

Egyre voltunk hangolva, mert pont ilyen szalviból (kilincstáblás) készítettem pz startót! Kép
KépKép
Kép

Köszi előre is a sziénát!

Akinek pedig tartozom még sablonnal, azoknak szombaton postázom.
Ma nagytakarítást végeztem a hobbyszobámban. Örült is neki egy új ismerős, mert 2 óriás szatyorral távozott, benne minden jóval, ami dekupáláshoz kell! Kép
Végre elférek a szobámban! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

SziasztokKép

Nagyon köszönöm a tortákat és egyéb szépséges köszöntéseket!
A szülinapom ünneplése közben gyorsan beugrottam hozzátokKép Megmutatom az egyik dobozt, ami Jubi kérésére készültKép

http://www.babanet.hu/album/albumimages/5209/134549.jpg

belülről:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5209/134550.jpg

Remélem Jubi elégedett vagy veleKép

AnikóKép
Nagyon szép a pzs tartóKép Ezt nagyon elfogadnám. Tökéltes a kis állatok elhelyezése! Gondolom már velük is álmodsz, annyit kell csinálnod.....

JubiKép
Szupi a hungaroceles dekup!
A kilincstáblára szerintem ráfér még egy kis krétaKép

MianKép
Gratulálok te középhaladóKép

Puszi mindenkinekKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Halihó!
Csak bekukkantok, mert sajna nagyon rossz elfoglaltságom van, és nem igazán érek rá. Erre mi van itt?!
Csak ámulok és bámulok!
Anikó! Egyik pzs.tartód jobb mint a másik. Nagyon ötletesek!

Jubi!
Nagyon klassz a hungarocell golyód.

Koda!
Egyszerűen szuperek a dobozaid! Be lehet iratkozni hozzád továbbképzésre?
Vali!
Vigyázz nem szabad ennyit dolgozóba lenni!!!( mert nem jut időd a végén másra)

Sziasztok
Nolo
Ha valakit kihagytam volna annak bocs, de nem volt időm nagyon visszanézegetni.

És mégegyszer köszönöm én is a szülinapi kívánságokat, magamra is vettem őket és nagyon jól estek!
nolo

Sziasztok!
Koszonom a szives fogadtatast Kép BatoritoKép
Kerdeseim vannak:
A ragaszto (aracset) semmikepp nem szabad kikeruljon a szalvi alol? En kinnebb kentem, szepen ragadt, szaradt, csak lakkozas utan csunya foltos maradt(csonaklakkal kentem le) Kép

Aniko! csodaszep a pzs.tarto, szivaccsal arnyaltad?

Mian, Toled lestem 1 otletet a repesztesre,ill. a dombor tehnikat, igaz kartonra probaltam; az elso reteg szep dombos-volgyes lett, amolyan repedezett, de a kovetkezo reteg teljesen befedte Kép Hogy kenjem?

Udv mindenkinek, Hajni
hajciho

Ma még senki? Túl szép az idő, mi? Mi is kisbabás találkozót tartottunk az arborétumbanKép
Jubi, Aniko!
Nagyon bírom ezt a szalit, tetszikKép
Koda!
Csúcs dobozok, ügyes vagy. Most könyvhöz vágom a szürkelemezt én is, de jó erő kell hozzáKép Részvétem.
Dreri!
Angyal lennél!Kép Küldöm a címem.
Mohácska!
Sztem jó ötlet, nekem a műszaki rajzlap jött be nagyon fotóalbumnak, kényelmes vele dolgozni és szép leszKép
paat

Sziasztok!
Előkerültem én is...volt egy kis pittyputty aztán nem értem ráKép
Minden kedves szülinaposunkat Isten éltesse nagyon sokáig egészségben, boldogságban!!!Kép
Gyönyörű munkák születtek ismét! nagy gratula mindenkinek érte! Nagyon szép a kép a kövekkel-vagy nagy gyöngy vagy " az mi az"Kép A kis kanna fantasztikus! Jubi én is krétáznám a táblácskát, de a hungaroceles telitalálat! Anyko nagyon szépen köszönöm én is a sablont, itt csücsül már az azstalon! Neked is gratula a pzs tartókhoz. Én is nagyon szeretem ezt a szalit, annyira, hogy hozzá sem nyúltam, sajnálom beáldozni....
Paat megnézem, talán nekem is van ilyen szali...nem igérem, de hátha....
Minike! itt is elmondom, hogy nem kell foglalkozni a megrendeléssel, lesz ahogy lesz nem számít az a lényeg, hogy Orsival minden rendben legyen-no és a picivel is! De lehet azóta már boldog nagyi vagy!Kép
vettünk digitgépet így most már ahogy Minike fogalmazott barátságosan: " Most már az isten sem ment meg tőle Titeket, hogy meglássátok a cuccaimat!Kép Este majd jövök mutizni!
jaj Krimoka majd elfelejtettem, nagyon nagyon tetszik az erkélyed! sirály!Kép
Jut eszembe! Koda szaszédka! Ez neked is kijár! csúcsszuper lett a doboz! Ha esetleg Jubinak nem jön be akkor bevállalom!Kép Bár nem akarok mohó lenni! Kép
További kellemes napot mindenkinek!
abby
abby

Na hát ez a jó idő...
Bocsi Hajni!Kép
én is üdvözöllek itt, ha bármiben tuddok segíteni csak szólj! Most épp milyen szalikat keresel? Küldhetnék ha gondolod!
abby
UI: Krimoka! Láttad meg van a diplomám?!Kép
abby

Hajni!

Igen, a pzs tartót szivaccsal árnyaltam, pacsmagoltam. Először kékkel lefestettem, majd fehérrel pacsmagoltam.
Ha írsz egy címet nekem ide: anyko@gportal.hu , akkor küldök neked szalvétákat. Most lomtalanítok itthon, és ezeket már nem fogom felhasználni. Van, ami csak dirib darab, de még hibátlan rajta a minta. Hátha hasznát tudnád venni nekik!

Ígértem valakinek, hogy leírom a technikámat! Nos még nem jutottam oda, mert nagytakarítok, dolgozgatok ezerrel és most fogunk hozzá Geri szobájához! (betonozás, vakolás, festék..stb..) De ami késik, nem múlik! Kép

További szsép napot! (itt tombol a nyár! Kép )
Anikó
Kép

Kép

KépKép
anyko

Június 1-től július 1-ig lehet nevezni a Konyha című pályázatra! Nincs nevezési díj, mert találtam szponzort!
Mindenkit szeretettel várok! Kép
Kép
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Még mindig én.....

Debreceniek és Szegediek ide..... Kép
Apa kitalálta, hogy menni fogunk egy egynapos kirándulásra. E két város van kiszemelve. Írjátok már meg nekem, hogy hol milyen látnivaló van, ahova egy 2 éves gyerekkel el lehet menni.
Gondolok itt állatkertre, éttemre..stb...
Még nem tudjuk, hogy melyik városba megyünk.
Előbb érdeklődnék!

Köszi előre is az infókat! Kép
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a drukkot Orsika nevében is:-)
Javult a helyzet jobban van, ha a hétvégén tovább javul valszleg haza is engedik még:-)))
Bocsi, hogy csak ennyi és ez is off, de kicsit most tényleg el vagyok havazva:-(
Cupp mindenkinek:-)))
Szép álmokat jó éccakát:-)
minimaxi
minimaxi

Szia Mini!
Nekem most esett le, hogy ki-kivel-mit-miért-hogyan is van. Bocsi de kicsit gáz az agyam a holnapi anatómia vizsgám miatt. Minden jót kivánok és vigyázzanak magukra. Te is vigyázz magadra, mert egy nagyinak is sok dolga van ám!
Szorítok értetek! És bocs a késői reagálásért!
Szia
Nolo
nolo

Hali Lányok!
Mian gratula! Észre se vettem , de már én is az vagyok. Kép

Jubika! Szépek! gondolom ezóta már összekrétáztad.Kép Szerintem jól lehet a hung.cell-t festeni és ragasztani is . Nekem ez készült teljes abból :http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74429&index=18

Kodácska, nagyon hercig a doboz , ez is textillel van bevonva?

Anikó, nehéz a választás! Debrecenben a Nagytemplom, Szegeden a Csillag börtön Kép , Virág cuki és ha még megvan akkor az Alabárdos étterem. Igaz, hogy már vagy 20 éve jártam arra. Kép

Noló! Szorítok, hogy sikerüljön a vizsgád! Egy nagy kalappal...!!Kép

Üdv köztünk Hajci!!<!--attachment: n_vtelen-227735.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*64.2**n%e9vtelen%2ebmp --><center><pre>
Kép
névtelen.bmp (64.2 k)</pre></center><!--/attachment-->

Szép napot lányok!
Megyek gályázni. Kép
szorgosstuci

Anyko!
Nagyon jó lett a pzs tartód!!! Sokkal jobban tecc, mint az én kilincstáblám...amit azóta már összekrétáztam a kolleganők tanácsára Kép majd megmutizom, de így sem egy nagy szám Kép
Debrecenben rengeteg látnivaló van, és amióta megcsinálták a belvárost annyira szép lett, hogy ha fent sétálunk én is mindig tátiszájú túristának érzem magam Kép
Látnivalók Gerivel: állatkert, (a vidámparkot nem ajánlom, mert azt még nem újították fel, eléggé le van pukkanva), aquaticum mediterrán élményfürdő (azt az én fiaim nagyon élvezik), strand, csónakázó tó, a Nagyerdő közepén a Békás tóval, éttermet konkrétan nem tudok ajánlani (mostanában építkezünk, nem eszünk Kép), de tele van velük a belváros... Mire vagy még kíváncsi? Kép

Koda!
A doboz nagyon aranyos!!! Előre is köszönöm szépen!!!! Kép

Hajni!
Ha nem csónaklakkal lakkozod, hanem dekupraglakkal, akkor nem lesz foltos.

Mini!
Örülök, hogy elmúlt a baj!! Kép

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Hali!
Anyko!
Szeged tele van ingyenes, gumidarálékos, tiszta, szép játszótérrel. Nem mintha ezért menne oda az ember, de ha már ott van, jó tudni. 5 hónapos Áronnal voltunk ott életemben először (SzhelyKép)
megyek alkotni.
paat

Sziasztok!

Jubi! Átment a pénz? Délelőtt utaltam.

Köszi az infókat lányok!
Mondtam apának, hogy először mennjünk Debrecenbe. Majd a nyár második felébe Szegedre. Szegedre így is mennem kell, vagyis algyőra egy Deku gyorstalpalóra! Kép
Szóval itt már csak apának kel dönteni! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

kel=kell
Kép

Kép

KépKép
anyko

SziasztokKép

JubiKép
örülök, hogy tecc. Nemsokára mutatom a tiédet isKép

AnikóKép
Szerintem is előszőr Debrecenbe menjetekKép Persze Szegedet se hagyjátok kiKép Nagyon szép hely!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Na azt hiszem, a mai, sőt az egész heti alktotásnak vége!
Már a második szombat délelőttömet töltöttem arcfestésekkel, megcsináltam a két képrendelésemet, és elkelt az összes téves infók alapján, ill. "nem tetszett" képem.
Nagyon ügyi vagyok KépKépKép. Majd meg is mutizom.
Lassan neki kellene állnom az emlékkönyveknek is.

Na puszi mindenkinek, jó hétvégét a gyerekekkel, jó munkát a telkeken, a házépítéseken, a képeken és egyéb babrikákon, és jó pihenést!

Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Úgy látom a jóidő mindenkit kicsalt! Kép Itt 35 fok volt. Délelőtt játszótér + vásárlás, délután évzáró az oviban + tombola! Kép Nyertem is egy na mit? Na mit???? Naná, hogy egy ugrálókötelet....nem is célzás! Kép
Reggel a postára beállítottam 15 hatalmas dobozzal! + egy csomó levéllel....nem is szidtak...

Na meg jöttem mutizni. Tegnap ezt alkottam a Barátok közt alatt:
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=233822&index=49
Lapozgassatok! A micimaci selejt lett sajna (biztos "izgi" volt a film és elterelte a figyelmemet! Kép )Így a micimacis marad Gerinek! Kép Neki tetszik és ő még nem látja a hibákat!

Ezt pedig ebéd után alkottam, röpke 20 perc alatt. Kép
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=401901&index=3
lapozzatok!
Ez nekem tecc, csak valahogy olyan kopasz. Vagy nem????

Most jöttem haza aputól és hoztam 6 db pzs tartót, hogy a jövőhéten se unatkozzak. Hoztam még szalvéátatartókat haza, konyhai ruha tartót, konyhai törlőkendő tartót...szóval a jövőhetem is húzós lesz! De sebaj..imádom... Kép

Mohácska!
Ügyi vagy nagyon! Már ami az eladást illeti! A munkáidra még nem mondok semmit...hisz nem is láttam még őket! Kép Várom a képeket is!

Na megyek belezuhanni a kádba! Ma már harmadszorra fürdők! Kép

Gyerekeknek minden jót holnapra. Legyen tényleg a ti napotok, mindeninek pedig szép hétvégét és pihenést kívánok!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Hahó! Kép
tényleg csak röviden és csak annyit, hogy mindenkinek kívánok holnapra nagyon-nagyon boldog gyermeknapot! Nevessetek sokat, s legyetek nagyon boldogok a lurkókkal!Kép

puszi, jó éjt! Mian
mian

Ez kedves volt Mian, csak megerősítést tudok hozzátenniKép
Most egy kicsit hűtlenkedem, ma hímeztem, tegnapra meg befejeztem 2. és 3. könyvemetKép
Nem teljesen Off, az egyik album a dekucuccoknakKép
A lapomon könyvek alatt vannak.
Szép holnapot!
paat

Nem semmi, hogy egy nap múltán magam után jöhetekKép De remélem, ebből látszóan mindenkinek aktív mapja voltKép
paat

...hát igen...mi tegnap aktívan úsztunk és napoztunk, ma meg aktívan betont locsoltunk, hátha kihajt Kép....

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Mindenki kitikkadt? Kép
Milyen napotok volt, miket csináltatok?
Bevallom nöiesen, hogy mi ma nem mentünk sehová, gyermek-nap ide, vagy oda! Az utóbbi 3 napban szinte végig úton voltunk ebben a höségben, s a családi kupaktanács úgy döntött, hogy ma csak pihenünk. Mi elötte tartottunk gyermek-napot!

Jubi,
s jó termés ígérkezik? Kép

Stucc! OFF
Imákba foglaltam ma a neved! Megsütöttem, illetve megmikróztam ma a tortát! Valami fantasztikus somlóit kerekítettem belöle. Azt gondolom, ez lesz nyáron a csúcs receptem! Pikk-pakk kész, s még meleg sincs töle a konyhában. Örök hálám!
mian

SziasztokKép
Én is jelentkezemKép

Mi anyukáméknál voltunk a tópari házukban. igaz én a napallergiám miatt ki sem mozdultam az árnyékból és a házból, de legalább Marci istenien érezte magát. Itt a lakásba a 4 fal között mit csináltunk volna...A játszóterünkön 1 darab fa sincs, odatűz a nap egészen este 7-ig........Szóval mi tóközelbe töltöttük a hétvégét. Szombaton véletlenül Marcit kint is felejtettük nagyiéknál, úgyhogy akkor ő ott is aludtKép

JubiKép
Háááát nem irigyellek a betonlocsolásért....Bár gondolom ti örültök, hogy haladtokKép

MianKép
Tényleg ilyen jó a piskóta? Jól hangzik, amit írtál!! És a somlóit én is imádomKép

PaatKép
gyerkőcök hogy viselik a meleget? Ti voltatok valamerre?

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Akkor mutizok:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3985&page=3&image=135489
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3985&page=3&image=135491
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3985&page=3&image=135492
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3985&page=3&image=135493
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3985&page=4&image=135494

Legelső körben a lilát és egy rózsásat csináltam, de nem volt jó, halványsárga kellett. A második körben csináltam a madarast és a tulipánost, de nem volt elég halvány. A harmadik körben kiválasztotta a szalvétát, két egymáshoz illőKép! kellett neki, az első két kép sikerült, nekem nem tecc, de neki igen, megvette. Aztán szombaton elkelt a többi is.

Jubi!
Kicsit irigykedek...

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom ezt a nagy meleget! De jön a hűvös KépKépKép.

Kriszta

mohácska

Hát, ma meg kell csinálnom 3 tálcát (tablónak), de ebben a melegben nincs kedvem semmihez. Ráadásul tegnap egész nap nem voltunk itthon és elfelejtettük lehúzni a redőnyöket a nyugati oldalon. Képzelhetitek!... 70cm-es falaink ellenére 27 fok voltKép
Kár, hogy a gyerekek nem fogják, hogy heverészni kéneKép
paat

Hová tüntetek? Kitikkadt mindenki a nagy höségben? Kép Nyugi, itt már esik és elég rendesen lehült a levegö. A tegnapi 35-röl, holnap már csak 15 fok lesz. Kép

Mohácska!
nagyon szépek a képeid! Mire dolgoztál? ez is gipsz keret?

A fiam is kreatívkodik:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/135801.jpg (így készül a csipetke! Kép )
s én is:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/135802.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/135803.jpg (ez utóbbi egy teamécses tartó, a teraszra)
ez pedig a legújabb kihívás:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/135804.jpg
ötleteket szívesen fogadok! Kép

MianKép
mian

Sziasztok!

Mohácska!
Tök szépeket csináltál. A keret papírból van?

Mian!
Nem semmi a mécsestartód! Kép Ilyenkor direkt eltörsz egy köcsögöt? Vagy az gipsz? Vagy hogy csinyátad, kivele!!!
Üdv a kisbútorozók klubbjában! Kép

Én is csak tikkadozok, pedig mennyi dolgom lenne....és naná, hogy a büdös városban rohangáltunk egész hétvégén, a vízpart helyett Kép
Kép

Kép
krimo

Mohácska!

Nekem az ibolyás a kedvencem! Kép

Mian!

Van egy olyan könyvtár a gépemen, hogy "remek decoupage ötletek". Na oda mentettem el az eltört köcsög mécsestartódat! Annyira tetszik, hogy el sem tudom mondani!!!!Kép Engem is érdekelne, hogy hogy tört el? Kép ...ja, a szívet nem akarod egy kicsit összekrétázni? Kép
off: tapasztalatból tudom, milyen nagy segítség egy kisfiú a konyhában Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?