Új privát üzeneted érkezett!

Stella,
igen, kb július elején lesznek meg az össze vizsgálat eredményei és akkor ülünk le a dokival, hogyan tovább.így kb gondolom augusztusban lehetne az első action.a vizsgálatokat meg megpróbálom nyugiban végigcsinálni, mintha rutinvizsgálatokra mennék....

Meglátod, hipphopp itt a július és Nálatok is beindulnak az események.Addig meg szépen ki tudjátok festeni az egész lakást!Kép

KINGA!!!
hogy vagy????

Kivi,Majcsi,Virág,Kép
szépen haladunk egymás mellett karöltve a ciklus vége felé....hajaj, lesz itt nagy izgalom hétvégén...(már megint.múltkor is a szombat volt mindannyiunknak a kritikus...na de ez nem fog megismétlődni most!)

Hú milyen hosszú már a táblánk!És egyre több benne a kék csíkKép Remélem nyár végére le/bebarnulunkKép

Jófi
jófi

Gyöngyi
KÖszi, megnéztelek Kép Nagyon aranyos kismama vagy te is, nem is olyan nagy a pocid, azt hittem nagyobb lett Kép Holnap meg már sokkal kisebb lesz Kép Gondolom már mindent összekészítettél Kép Lehet tudni hoyg hány órakor lesz a császározás?

Annácska
Nem volt róla szó hogy mostanság megyünk dokihoz, csak én gondoltam, hogy ha nem sikerül, akkor talán a párom is el lesz annyira keseredve hogy magától mondja majd hogy menjünk mégiscsak. De nem mondta, ezek szerint nagyon optimista Kép

KINGA?????????? Kép ++++++++++++++++

Tündi
Vendég

Tündi, sajna a tablit maris javitanod kell Kép

Viszont a jo hir,hogy igy nott az eselye annak, hogy osszel mehetek osztalytalalkozora Kép Persze egy babo azert jobb hir lett volna, raadasul most hetvegen lesz a hazassagi evfordulonk, jo kis ajandek lett volna.
A hom egyebkent ma reggel 36.7 volt, igy meg sem lepodtem, hogy delelott megjott Kép

Kép
szdorka

SziasztokKép

Dorka
Authot ajánlotta az egyik kolléganőm is, csak hát ő már tényleg Móron van, nekem meg fehérvári kellene.

Judit
Hát igen, gyógyszert én sem merek bevenni. MagneB6-ot pedig vettem is, de a múlt héten amikor rendesen bevettem egész nap hánytam, tegnap este megint próbálkoztam de hasonlóan jártam. Napközben elég elviselhető, csak az autózós szakaszt (kocsival járunk be minden nap) nem bírom, utána mindig nagyon rossz. Kis bab nem szeret autózniKépKép

Timika
Pest sajna nem jöhet szóba, mert Sárbogárdtól azért messze van, meg a munkahelyemről így hogy Fehérvári dokihoz járok csak max 2 órát kések.

Stella, Eszti KépKép
Nagyon-nagyon boldog névnapot és minden jót kívánok!!! Kép

Gyöngyi
Ez csodálatos!!!! Nemsokára karodba tarthatod a pici lánykáidatKépKép Nagyon szorítok!

Lányok ti mikor mondanátok el a munkahelyeteken? Eddig csak az közvetlen főnökömnek, akivel egy irodába vagyok mondtam el, mert ő már amúgy is rájött. Csak hát jövő héten a védőnő miatt ki kell vennem 1 nap szabit és úgy nem szeretek hazudniKép

Lami

Kép
Kép
lamika

ÉvaKép
Nem fogsz padlóra kerülni!

Kép
stella9

Koszonom mindenkinek a pocak dicseretet Kép

A tortenteken megprobalom tultenni magam, es arra gondolni, hogy velunk ilyen nem tortenhet meg, a kis Atti egeszsegesen fog megszuletni, nem lesz semmi baja.

JUDYT HIRADO!
Hetvegere hazamehet. Mar penteken mennek is haza. Mindenkit puszil, mindenkinek koszoni a drukkokat. Rogton ir, amint atviszik a laptopot Neki. Ugy orulok!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Lamika!
Akkor megis igazam volt. En is a MagneB6 hanytam, es nem akartak nekem elhinni, mert ez allitolag hanyas csokkento is. Amikor bevettem, mindig kiadtam a taccsot. Most olyat szedek, hogy csak magnezium es kalcium van benne. Mast nem kell meg mindig szednem, mert jo a verkepem. Hat kitartast kivanok Neked!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Dorka
Nagyon sajnálom! Kép
Pontosan mikor lesz az évfordulótok?

Lamika
Én melóhelyen 12. hét után mondanám csak el.

De jó hogy Judyték otthon lesznek a hétvégén! Kép

Évi79
Telibe találtátok azt a tüszőt, és nem lesz miért felmosni, ne izgulj! Kép

Tündi
Vendég

Vasárnap (ez a polgári időpontja), aztán egy héttel késöbb ünnepeljük a templomit Kép

Kép
szdorka

En is nagyon boldog nevnapot kivanok a nevnaposainknak! Gyonyoru napsuteses ido van, csak Nektek!!!

Gyongyi,
nagyon varom az sms-t holnap, nyugi, minden rendben lesz. Nem rohanva kell kiszedni a babakat, hanem szepen nyugalomban, ugyhogy nem lesz semmi gond! Altatnak majd vagy EDA-s lesz?
Mar 1000 eve meg szerettem volna kerdezni, hogy lehet-e tudni, hogy egy- vagy ketpetejuek-e a lanyok?

EDA-t en is fogok kerni, es en csak jot hallottam rola, akar csaszaros akar sima szulesrol volt szo. Sokan keverik a spinalis erzestelenitessel, aminel tenyleg lehetnek ilyen hatulutok, amiket irtatok fentebb. Ritka manapsag mar a fejfajas is, mivel egyre gyakorlottabban adjak be.
Nekem 2 baratnom is szult mar iden EDA-val es mindegyik aldotta az eszet, hogy kerte. Egyedul az a fontos, hogy idoben erkezzen az ember a korhazba, mert ha mar 3 ujjnyinal nagyobb a tagulas, nem adjak be elvileg.

Ha minden jol megy, hamarosan en is be tudok szamolni nektek az EDA-s szules elmenyerol.

Tundi,
nem tudom, kit fogok ertesiteni, ha Mate kibujik, mert en csak Gyongyinek tudom a telcsiszamat. 1 honap mulva mar talan be meri vallalni, hogy ertesit benneteket Materol. De ha mas is felajanlja a hiradast, szivesen veszem Kép

Vanda
vanda72

VandaKép

Én szívesen vállalom a híradást, remélem akkor már régen itthon leszünk mindannyian.Kép
Eredetileg 2petéjűeket mondtak, aztán otthon a 16. héten a Praxisban Győrfi doki szavait idézve "az akkor lesz biztos, ha már kint vannak".Kép
Holnap dől el, hogy EDA vagy altatás, remélem menni fog az EDA.

Nem tudom ki írta tegnap a mákos tésztát, de nagyon jó ötlet volt, én is mindjárt azt fogom ebédelni!!! Kép Kép Kép

Gyöngyi

bgy

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a névnapi jó kívánságokat! Névrokonnak pedig viszont! Boldog névnapot STELLA!

Ezvicc!

Nyugalom! Nagyon sajnálom, hogy ilyen megeshet, még a Vészhelyzetben, mint filmbéli esemény is iszonyú, de a valóságban.... Ha szabad, akkor viszont azt javasolnám, ne most hallgasd végig a történetet, még akkor se, ha láthatóan ez segítene a lány lelkén. Ha lehet kölcsönös megegyezés alapján hanyagoljátok a témát.

Tündi!
Köszi a táblát!

Gyöngyi!
Nagyon drukkolok neked és a lánykáknak! Minden rendben lesz! Sok szeretet hamar felhízlalja őket és akkor gyorsan mehettek haza összeszokni!
Ott is 2500gr a súlyhatára a hazavitelnek?

Lamika!
Vigyázz a kis szivecskédre!Kép
Csak azt edd ami jól esik, ne erőltess semmit. Én a vastablettától készültem ki. Nem is szedtem, mégis dícsérték a vérképem. Hidd el a tested jobban tudja mi a dolga, mint bárki más. Csak hallgas rá, de akkor is ha pihenni akar! Kép

Évi79, Tündi és mindenki aki a finisben van!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Drukk *1000!!!!!Kép

Szdorka!
Remek hozzáállás! Nekem legalábbis nagyon tetszik!

Bocsánat, ha valakit kihagytam, de csak gyorsan átfutottam eme tekintélyes termést!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Vanda!

Nekem avégén 8ujjnál adták be az EDA-t, mert eredetileg nem is akartam. Nem volt fejfájásom utána, most viszont mensi előtt egy nappal le akart szakadni a derekam. Bár hallottam olyat hogy ez a hátrahajlott méh miatt is lehet, bár szerintem egyterhesség során már mindegy merre dől a méh. De azt hiszem a legjobb magyarázat az öregedés.Kép

Szia

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Judyt,
ez szuper hír!!így is le a kalappal Előtted!Várom a beszámolódat!Kép

Dorka,
sajnálom, de szuper a hozzáállásod!Így kell ezt csinálni!!!Kép

Lamika,
szerintem ha tudsz még várja egy kicsit a munkahelyi bejelentéssel!Majd meséld el, mit szóltak a nagyszülők!!Kép

Évi,
nagyon drukkolok, és hidd el nem lesz itt semmiféle felmosás!!!!

Lányok,
múlt héten menő téma volt itt a vitamin.találtam egy (ill több) táblit természetes vitaminforrásokra. Csatolom file-ként, mer tnem sikerült normálisan bemásolnom.

ugyhogy IRÁNY A PIAC!KépKépKép ( én ott töltöttem az ebédidőmet és vettem epret, spárgát, paradicsomot és még egyéb finomságokat..Kép )

<!--attachment: vitaminok__sv_nyi_anyagok_term_szetes_forr_sai-226829.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*38.9**vitaminok+%e1sv%e1nyi+anyagok+term%e9szetes+forr%e1sai%2edoc --><center><pre>
Kép
vitaminok ásványi anyagok természetes forrásai.doc (38.9 k)</pre></center><!--/attachment-->
jófi

Szasztok!

Lamika!
Próbáld meg minél későbbig titkolni. Az anyát a 12. héttől illeti meg különleges elbánás. Pl: nem végezhet éjszakai munkát.
A barátnőm a próbaidő alatt elmondta a munkatársának, aki elmondta a főnökének. Ki is rúgták, azt mondták, hoyg alkalmatlan....
De ne aggódjatok, csak fel kell készülni az ilyenekre.

A képeket hol lehet megnézni, amről írtok? Én is szeretném meglesni Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok Jányok!

Nem tudtam végig visszaolvasni, mert ki sem látszom a sok munkából és szeretném utolérni magam, így csak gyorsan jelentkezem,kérlek ne haragudjatok!

Nincs változás, ma már mértem höt is, 37.1! De még "határon belül" vagyok, mert múltkor is 34. napra jött meg. Ezért még nem izgulok!Kép

Kinga
Kinga79

------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:03-kor.
seszi

Lamika
És 12. héttől adókedvezmény is jár. Majd annak idején járj utána a melóhelyeden Kép

Vanda Kép
Oké, akkor majd Gyöngyitől várjuk a híreket kb. 4 hét múlva Kép

Tündi
Vendég

LAMIKA!
Hat nem tudom mi a jo, titkolni, vagy elmondani. Nalunk hatalmas balhe volt, azota sem beszelunk egymassal, en intezem a papirjaimat. Pedig tudtak, hogy szeretnenk, milyen problemakon mentunk at.
Azzal hivtak fel, hogy kozos megegyezessel mondjak fel, mikor nem egyeztem bele, elkezdtek uvoltozni, hogy kirugatnak, ugyvedet fogadnak, es hibat keresnek a munkamban, stb. Na erre hivtam egy ugyved ismerost. Azt tanacsolta, azonnal irjak egy levelet, melyben bejelentem a terhessegem, es adjam fel postat tertivevenyesen (masolatot tartsak meg) Igy nem tudjak letagadni, hogy tudnak a terhessegrol. A torveny a kismamakat vedi, es ha csak nem vagy probaidon semmi nem tudnak tenni. Munkaugyi birosaggal is fenyegettek, de ott majdnem minden esetben a munkavallalo nyer, foleg ha kismama. En tobbet be sem mentem, annyira kiboritottak. Mondjuk nem ezert vagyok veszelyeztetettnek nyilvanitva Kép Drukkolok, hogy nalad minden rendben menjen.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Adokedvezmeny a betoltott 90.nap utan jar. A dokitol kell majd kerni egy ilyen igazolast, es el kell kuldeni a munkaltatonak (en egyenesen az OEP-nek kuldtem)

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Köszönöm szépen a tanácsokat, a 12. hétig tuti hogy várok. Remélem addig nem fogok lebukniKép. Egy kolléganőmnek mondtam el, mint ahogy már írtam is, de benne megbízhatok, meg igazából nagyon rendes meg segít amiben tud. Már most ellát minden féle könyvvel meg video kazettával a szoptatásról meg mindenről&#8230;. Kép Szerencsére már nem próbaidős vagyok, több mint 2 éve dolgozom ittKép, a főnök asszony meg elég normálisKép

Az adókedvezményről én is tudokKép3000 ft/hó

Cica ügyben mit tudtok? Apukámtól most fogunk kapni 2 tündéri kis pici macsekot. Szegény apu mindig amikor megyünk haza hozza oda nekem a macskákat én meg hozzájuk sem merek nyúlniKép Szerintem nem érti mi lett a macskaimádó lányávalKépKép

Milyen nagy gyümölcs imádók vagytokKépKép

Lami

Kép
Kép
lamika

Lamika
Hát nem tudom hoyg ez a cica dolog jó ötlet-e. Főleg ha cica imádó vagy. Állítólag ha nem simogatod sokat és nem te cseréled az almot, akkor nem nagy a veszély, de amúgy talán kockázatos lenne éppen most bevállalni. De ez csak az én privi véleményem, én biztosan nem akarnék most macsekot a helyedben (meg amúgy se mert kutya párti vagyok, de ha babás leszek, akkor ővelük is jobban tartom majd a távolságot).

Tündi
Vendég

Lami, szerintem gyorsan menj el egy toxo szürésre, az majd sok mindent eldont.

Kép
szdorka

Lami
Ha volt már toxo fertőzésed, akkor elvileg semmi bajod nem lehet tőlük, de, ha nem akkor nem a legszerencsésebb most beszerezni az új kismacsekot.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Lami!

Én is csatlakozom a macskaellenes táborhoz. Nem kell, hoyg most derüljön ki van-e védettséged toxoplazma ellen. Szerintem érdemes megvárnod a szoptatás végét. Addig cicák helyett babázhatsz :D

Kép
narco

Stella, Eszti!

Boldog Névnapot! Kép

Gyöngyi!
Nagyon drukkolok a holnapi császárhoz. A babák miatt ne aggódj, nagyon hamar összeszedik magukat. Vivi is koraszülött és nagyon gyorsan hízik. Sokkal többet eszik a időben született baba társainál, így gyorsan beéri őket. Kép

Judyt!
De jó hogy hazamehetsz egy kicsit. mesélj majd mi van veled és a srácokkal Kép

Judit!
Szép nagy pocid van, helyes kismama vagy!Kép

EDA: én is az EDA pártján állok, kár hogy én nem kaphattam, pedig nagyon szerettem volna. Szerintem sokat számít, hogy kitolásra az ember nem egy hulla már a fáradságtól.

Nicol

Kép
nicol

Lamika!
Sztem sem jó a cicaajándék. Ráadásul én nem is vagyok lakásbantartottállatpárti.

[color=#ff0000]

Érzéstelenítés: anno 11 éve én is kaptam valamit, azt nem tudom mit, de azóta időnként még most is belenyillal a derekamba egy éles fájdalom. Két éve kiderült, van egy csigolyaösszenövésem és egy nyitottgerinc problémám, így most tudtam meg, szülhetek, vagyis, mindenféle gerincérzéstelenítés nélkül kell szülnöm. Úgyis úgy szeretnék...Kép. Remélem nem lesz csaszi.

Puszi Kriszta

mohácska

KrisztaKép

Nekem is nyitott gerinc problémám van, holnap derül ki hogy kaphatok-e EDA-t. Nekem azt mondták, hogy nem feltétlen kizáró tényező (azt hiszem függ attól, hogy mely területet érint a probléma)... Majd meglátjuk.

Gyöngyi

bgy

Lami!
Ezt jó megkaptad!!Kép de és is cicaimádó vagyokKép
Ezvicc!
Jó kis kálváriát jártál meg a munkád miatt! Nekem egy kolléganőm mondja mindig,hogy menjek már el szülni,mert mindketten csak szerződéssel vagyunk,de én vagyok jobb pozícióban,lassan be kell olvasnom neki,mert már kezd elegem lenni..

Június közepétől Miskolcon is lesz biopiac,csak az a bökkenő,hogy akkorra már a kertünk a piac(vagyis anyáéké,mert én nem vagyok kertészkedő) Kép
ebba

Sziasztok!

Csak gyorsan végigfutottam az oldalt, nem tudtam rendesen olvasni sem, de láttam, hogy holnap nagy dolgok történnek.Kép

GyöngyiKép,
nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen, és hogy a lányok makkegészségesen és éretten érkezzenek!

Toxo: én voltam vérvételen nemrég a Népstadion közelében az Interlabnál, 3000Ft és másnapra! megvolt az eredmény.

Hányingerre: nekem csak autózás közben volt nagyon durva, de nagyon-nagyon bejött rá a homeopátiás Cocculine nevű szer, amit terhesen is lehet szedni.

Mi jól vagyunk, múlt héten voltam orvosnál, minden oké, de a pici még mindig szégyellősködött.Kép

Na, mennem kell, mert balhé van...

Drukkok továbbra is folyamatosan mennek mindenkinek!

Kóbor
kóbor

Gyongyi!
Megegyszer nagyon drukkolok holnapra. Minden jot kivanunk kis Attival.

Nicol!
Miert nem kaphattal EDAt? Tudsz szoptatni, van tejcsid? Jol alszik Vivi? Olyan kivancsi vagyok mi van veletek. Szerinted is nagy a pocakom? Kép En, ha lenezek olyan picinek latom. Meg kerdezem is mindig az Attit, hogy csak ilyen pici lesz? Hogy fer el benne egy ilyen nagy baba?

Ebba!
Hat tenyleg az volt. Nagyon ki voltam borulva. Egy oran at orditoztunk a telefonban. Nem is merek visszaolvasni. Ide a lanyoknak akkor mindent megirtam. Vannak kocsog munkaltatok sajnos.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Gyöngyi!

Szorítok neked. És mihamarabb mesélj, mert nagyon kíváncsi vagyok Kép

Nárcisz

Kép
narco

Lamika!

NE AGGÓDJ A CICA MIATT!
Ha már gyerekkorod óta van macska a környezetedben minimális az esélye annak, hogy nem estél át a toxoplazmózison! Persze a cica hazahozatalával megvárhatjátok az eredményt, mert mindenképpen megcsinálják a tesztet.!
Ráadásul, nem szükséges macskát tartani a fertőződéshez, elég, ha a húst és a zöldséget ugyanazon a deszkán szeleteled! A lényeg a földben van így rajta lehet minden olyan zöldségen, amit a földből szedtek ki!
Nem rábeszélésként, de nekem eszembe sem jutott megszabadulni a cicánktól azért mert terhes lettem! A teszt meg igazolt is! Bele is gárgyultam volna, ha elvisszük, és kiderül feleslegesen4 Egy állat ugyanúgy nem játék, mint egy gyermek!
Persze ez csak az én véleményem!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

----------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:03-kor.
seszi

Hosszú volt a mai napom, de úgy tűnik végre mehetek aludni!

Gyöngyi! Ma már anyuka leszel!!! Várjuk a híreket!

Kép
szdorka

Sziasztok!Kép

Végre végigolvastam a leveleket!!!

Gyöngyi!
Egész nap Érted fogok izgulni, remélem minden rendben lesz a lányokkal!!!Nagyon várom a fejleményeket!

Eszti és Stella!
Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!!!Kép

Lamika!
A cica témában sajnos nem vagyok járatos, sosem volt cicám, de Eszter véleménye elég logikusnak tünik!!!

Seszi!
Köszi az érdeklödést, jól vagyunk, Brúnó kutyus már nagyon megszokta az új otthonát, szétszed mindent, de nagyon aranyos!!!Majd rakok fel képet,hétvégén készítettük!Olyan okos, hét hetes és 1 hét alatt megtanulta a nevét és azt hogy:HELYEDRE és ÜL!Ha pedig jutalomfalat jön, már automatikusan leül, olyan édes!!!

Annácska!
Olyan aranyosak ezek a Micimackós képecskék, jókedvre derítenek így kora reggel!

Tündi!
Mit mutat ma a vadiúj digitális hömérö?Remélem minden ugy alakult, ahogy szeretted volna!!!
Nekem ma is 37.1-et mutat, de még "csak" a 32. napon vagyok!Még két napot adtam magamnak, mert multkor 34. napra jött meg, addig pedig ki kéne bírnom valahogy...Kép

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!!!

Kinga
Kinga79

Sziasztok!

A toxoplazma azért csak egy dolog. Egy cica ezen kívül még ezer más dolgot terjeszt.
És miután pont most szeretnéd rendszeresíteni, ez a probléma. Ha veled él már évek óta, az egy más dolog.

Kép
narco

Sziasztok Kép
Gyöngyi Kép
Gondolok Rátok! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen Veletek Kép

Kinga Kép
Mindjárt keresek mára is egy jó képet Kép
Valahogy nekem is meghozza a jó kedvemet.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt!

Nagy napra ébredtünk: első ikreink világra jönnek!KépKép

Gyöngyi,
drukkolok nagyon, már várom a híreket!!!Kép

Kinga,
Brunó nagyon édes lehet, és tényleg gyorsan tanul!de jó, hogy lesznek új fotók!NEKED PEDIG MENNEK A HÕFENNTARTÓK ÉS A DRUKKOKKKKKKKKK+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++

Seszi,
olyan jól hangzott a meggturmixod, hogy kivettem a mélyhűtőből az utolsó tavalyi meggyet meg szilvát, kicsit felengedtem, majd beel a turmixgépbe!mivel enyhén még fagyott volt, istenien üdítő vitaminbomba készült belőle!Kép
Az önsanyargatással nem vagy egyedül.Most még én is úgy gondolo, hogy szeretném átélni a szülést midnen fájdalmával.Majd meglátjuk, bár már ott tartanánk!!Kép

szép napot!KépKépKépKépKépKépKép

Jófi, akinek egyáltalán nincs kedve dolgozni......
jófi

SziasztokKép

Lányok köszönöm szépen a tanácsokatKép, nagyon aranyosak vagytokKép. Amúgy amióta az eszemet tudom nekünk volt macskánk, meg tavaly is volt kettő, de sajnos baleset érte őketKép. Õk amúgy, egyszerű házi cicák és kint lennének, kertes házba lakunk, a lakásba nem engedek be se kutyát, se macskát. Vizsgálatra elmegyek, meg majd a férjem fogja rendezgeti őket. Tegnap tudtuk meg, hogy kiskutyáink is lesznekKép.

GyöngyiKép
Nagyon-nagyon drukkolok hogy minden rendbe legyenKép Kis gyönyörűségeket ma már megpuszilgathatodKépKép

Kinga
Brúnó kutyus tündéri lehet, kérünk szépen róla képeketKép A hőd meg maradjon fennKépKép

Lami

Kép
Kép
lamika

Arra gondoltam, hogy jön a hétvége és milyen jót lehetne kirándulni Kép
Kép

Esetleg közben faleveleket úsztatni Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:04-kor.
seszi

GyöngyiKép
Remélem minden rendben van és lesz veletek!
Értetek szorít ma itt mindenki!!!

Kép
stella9

Seszi!
Köszi!!!Ezen a hétvégén lesz gyereknap?Én már el is felejtettem!De jó!!!Kép

Annácska!
Olyan aranyosak a képek!!!Kép

Rakok fel két képet Brúnóról:KépKép
Kinga79

Sziasztok!

Annácska!
Köszi a képeket. Legalább van egy kis jókedv a borús hétköznapjaim között :D

Lamika!
Nem akarok az agyadra menni, a sok jótanáccsal.
Úgysincs jobb egy aranyos cicánál, vagy kutyusnál. Vagyis van Kép Bárcsak nekünk is lehetne, nagyon szeretném dédelgetni, amíg nem élhetem ki anyai ösztöneimet egy kisbabán. Kép

Tök jó idő van, már alig vároma hétvégét, hoyg leveleket úsztathassak egy tavon Kép

Gyöngyi!
"Mi van veled". Gondolunk rád Kép

Jófi!
Szerintem csak kevés embernek van kedve dolgozni a világon. Én sem tartozom közéjük. Pedig annyira szeretném, ha a hobbim lehetne a munkám.
Pl: pacik, állatkák, a férjem.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Kinga!

Én is szeretnék ilyen kutyusokat. Megszakad a szívem Kép
nagyon szupi. Tök helyes vagy ezen a képen Kép

Nárcisz

Kép
narco

Kiiingaaa,
Brunó annnyira édes!KépLegszívesebben megdögönyözném!KépKép Amióta elköltöztem otthonról kutyahiányom van, bár éppen ezért (is) elég sűrűn járok haza (aminek persze a szüleim is nagyon örülnek).Kép

Seszi,
nekem is olyan jó a kedvem!KépKépKépMár szerda van, nagy léptekben halsdunk a péntek felé. És szép idő lesz!Én is nagy biciklizést, futást tervezek, na meg napfürdőzéstKépKép persze ez utóbbit csak módjával.

Úgy fel van puffadva a hasam,mintha nemistudom hány hónapos állapotos lennék.Nekem ez mindig mensi előtt szokott lenni. Úgyhogy mindenre fel vagyok készülve lelkileg.Kép

<font color="aa00aa">GYÖNGYI,
vajon mi a helyzet?Felsírtak már a lánykák??</font>KépKép

Sajnos nem lehet a munkát szabotálni, csak halogatni...

Húú, gyereknap lesz???Remélem hoz egy-két zebrát ide nekünk!!!!KépKépKép

Jófi
jófi

Sziasztok!

Gyöngyi!
Minden simán megy! Ma már átlépsz kismamimból ANYUBa!!!! Ügyesen!Kép

Annácska, Kinga!
Igazi derüpirulák a képek!Kép

Jófi, Seszi!
Teljesen egyet értek veletek! Valóban az a legjobb, ha ala natur igyekeztek majd végig csinálni a "NAGY ZÁRÓVISZGÁT"! A tanácsom viszont a következő:
A tapasztalat: amig ültem labdán 3 óra alatt 5 ujjnyit tágultam, majd felfeküdtem nst-re, és a kis hülye fejemmel úgy is maradtam! Hát sajnos a méhszáj is! De ettől egy szikrányit sem fájt kevésbé, csak feleslegesen! Így 8 ra kimerültem annyira, hogy felülni se... és itt jött az EDA.
Összefoglalva, tágulni bárhogy csak fekve ne, tolni meg ahogy kényelmes.
Bárcsak már ott lennénkKép

Mindenkinek szép napot! Főleg GyöngyinekKép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Ironram!

Így fogom csinálni, márha lesz labda. ha nem, akkor a férjem Kép

Mondjátok, meg, hoyg hol vannaka képet, amit töltögettek fölfelé mindig...

Narcisz

Kép
narco

----------------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:04-kor.
seszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?