Bea és Erika2004!
Szerintem ilyenkor kell orvost váltani.
Abban lehet bízni, hogy ha egy orvos betegei átpártolnak máshoz talán egy idő után elgondolkozik rajta...SAjna később ez csak rosszabb lesz, most már csak 2* a túljelentkezés az orvosin!
Szerintem az egész egészségügyet át kellene alakítani, de nem szeretnék itt politizálni ez a fórum nem erről szól
Éltem huzamosabb ideig külföldön és láttam hogy ott hogy működik, hát kint csodálkoztak, hogy itthon minden "ingyen" jár. Hát járni jár, de milyen színvonalon?
8 évig jártam állami fogszabályozóra az eredménye az lett, hogy most egy írtózatosan nagy összegből egy magándoki és a team-je 2 és fél év alatt két szájsebészeti műtéttel próbál szép mosolyt varázsolni nekem. Mivel a régi dokim sza...t rám
CSak annyit, hogy elvileg 7-től volt a rendelés 8 után ért be és akkor is a privát betegeivel kezdte, majd 10 után lettünk mi "csóró állami" betegek behívva!
Az állami iskolafogászaton úgy szétfúrták egy fogamat, hogy most porcelán in-lay tömés van benne szintén egy vagyonért.
Természetesen van ellenpélda is, csak kevés
A legnagyobb gond, hogy öregszik a társadalom és egyre kevesebben fizetnek Tb-t viszont egyre többen és hosszabb ideig veszik igénybe a szolgáltatásokat! Félreértés ne essék nem az a bajom, hogy kitolódott az átlagéletkor.
Az ismerősünk neje szült most Törökországban, mivel török és ott tudjátok mennyit fizettek a szülésért?
1,5 millió Forintot és ebben csak 3 nap kórházi tartózkodás volt benne plusz egy sima szülés, a császár még drágább lett volna!
Hát ha minden szülés után ennyit kapna a kórház szerintem a Gundelből hozatnák a kismamáknak a kaját
Üdv: Dóri