Png
, ahogy olvastalak, már biztos voltam benne, hogy babád van!!! Nekem is ugyanez volt a tünet, elmaradt a szokásos barnázás a menszi előtt. (Illetve elkezdődött egy picit, aztán ahelyett, hogy menszibe csapott volna át, egyszerűen elmaradt. A 33. napig halogattam én is a tesztet, de az eredmény kárpótolt a zebramentes teszttől való félelemért
! Nagyon szorítok neked, hogy 2 babánál több ne legyen és minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!! Mind bebabásodunk szép sorban!!
Wish
, ez a táblázat csúcs! A férjem itt írogatja mellettem a gimis naplókat, de ezt neki is látnia kellett. Ott kúszik az egyelőre még ismeretlen nemű bébi
. És teljesen pontos volt a pénteki "korom" is, hogy 13+1. Én mindig csütörtökön töltöm be a következő hetet. Jövő kedden megyek az angol vérvételre (Czeizelnél veszik le), nem mertem az Istenhegyi útra menni, mert Enigmának olyan csúnya eredményt csináltak. Pancserek!! (Jó, tudom, hogy ez butaság..)
Enigma
, mi volt pénteken? Vagy megvárod a hétfői eredményt és egyszerre hozod a két jó hírt, hogy minden rendben? Addig inkább nem is hívlak, el tudom képzelni, milyen lelkiállapotban lehetsz. De hiszem és bízom, hogy mindkét eredmény rendben lesz, és akkor szerintem se csináltass amniót. Egy kisfiú és egy kislány, csodás párosítás, majd együtt megyünk játszani
. Mi még nem tudjuk a baba nemét, de az már biztos, hogy a bal kezén öt ujj van
! Ez is valami!!
Lányok, nincs egy rongyom, amit felvegyek! Ma reggel sorban dobtam zsákokba a ruháimat, nadrágokat, semmi nem jön rám. A legendás 64 centis derekam ma 73 cm-es
!
Igen, azért mondja Dévai az amniót nekem is, mert 35 éves vagyok, és ez már rizikós. De ez csak egy szám, nem érzem magam ennyinek. Zsenge 29 évesnek maximum
.
Azt hiszem, tényleg megyek jún. 5-én a talira, remélem nem jön közbe semmi váratlan gond a babával. De jobb lenne, ha többen lennénk. Kihez férek be? Dia
, légyszi, gyere!!!!!!!!!
Anna
, nem tudtam túl messzire visszaolvasni, de jól értem 1-2 elejtett szóból, hogy neked azóta volt egy punkciód, de nem talált Dévai petét, így beültetés sem lett? Hasonlóan, mint nálam tavaly júniusban??? Mi volt az ok? Hogy viselted? (Vagy ne zaklassalak fájó emlékekkel?)
Mikor lesz meg a kromoszóma eredményed? Ha megnyugtató eredményt kapsz, Te magad is megnyugszol és még a nyáron jön a spontán babóca
!
Sokat gondolok rátok, kellene otthonra internet, mondtam a férjemnek. Egyszerűen hiányoztok!! Meg így nem tudom rendesen követni az eseményeket, és nem szeretnék senkit sem elhanyagolni, pedig így sajnos ez lesz belőle.
Mindenkit sokszor üdvözlök, drukkolok, majd jövök hamarosan. Holnap keresztanya leszek, vettem hozzá a Lilifóban egy csodaszép fehér kismamaruhát
!
Sok puszi!!