Új privát üzeneted érkezett!

WishKép
Hát tényleg nagyon meg van kavarodva valami odabennt!
Most miért kell szorítani? Azért, hogy ne jöjjön meg 1-ig, ugye?
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Igen Kép

wish

HajneszKép 8-tól rendelnek, úgyhogy nyugodtan menjetek sztem oda reggel nyitásra. nem kell éhgyomorra menni, a kromoszómákat nem befolyásolja, úgyhogy: reggeli, aztán irány a klinika!!!!Kép Hát, így van csak értelme, hgoy mindketten megnézetitek magatokat. Különben nem visz előre!!
Wish!!!Kép HOgy vagyKép?
PngKépKép Gyanús vagy Te nekem!!!!!Kép

szép hétvégét mindenkinek. én a hírös érettségi magyar dolgozatokat fogom javítani. Nagy élmény lesz. AZért majd benézek. Pusz,pusz!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Köszi szépen, AnnaKép és kitartást a javításhoz!
Azért pihi is legyen ám!Kép
PngKép Már nagyon várunk!!!
hajnesz

Anna Kép
Köszi, meg vagyok. Várom elsejét és "mocani sem merek", nehogy megjöjjön Kép
Kitartás, a dolgozatjavításhoz Kép

Csajok Kép
Beutaló nem is kell a vérvizsgálathoz? Odamész fizetsz és csinálják?

PNG!!!
Nagyon izgulunk! Kép

wish

WishKép
Úgy tűnik, ennyi. Bár én eddig úgy képzeltem, hogy odamegyek, csinálják és fizetek.Kép Ha addig nem tudod meg, kedden megmondom!Kép
hajnesz

Anna!

Mi is voltunk ma megcsináltatni a génvizsgálatot. Nagyon rendesek voltak. Wish, semmi nem kell, ott kitöltötök egy papírt, név cím tajkártya szám, leveszik a vért, fizetsz, s mehetsz, 20 perc volt az egész. Ja és lehet választani, hogy bemész az eredményért, vagy kiküldjék postán. Visszafele a Dévai előtt jöttünk el, fél kilenckor ezren voltak. Tele volt a parkoló.

Png!
Mi a helyzet?????????

Eszter
Kép
roxal

Na, nem is kellett olyan sokáig várni, köszi RoxalKép Jól vagy?Kép
Na szia lányok, lassan elballagok, mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok, talán most kevesebb lesz az eső!
Kép
hajnesz

Png! Merre vagy????Mindenki Téged óhajt!!!!!!!!!!

Nekem van 9 tüszőcském, amiből 4 szép nagy, és most először mindkét pf-ben egyformán vannak (4 és 5 tüszike).Eddig mindig megvolt a domináns pf, amásikban csak lézengés volt (1 max 2).Dévai a 3 hete tartó kezelésnek tudja be, nekem a Maca Vibe is eszembe jutott, amit szedek a ciklus elejétől. (Igaz, néha csak 2-szer jut ezsembe, de szedem).Nagyon meg volt velem Doktorunk elégedve, azt mondta, lehet, hogy Puregon nem is kell.Jövő csütörtök vagy pénteken lesz az inszemi.

Ez a kromoszómásdi lehet, hogy engem is érdekelne.
lkt

Enigma!!!!!Mi volt az uh-n????
lkt

Timi Kép
Ez tök jó eredmény, 9 tüsző még lombikhoz is jó lenne. Remélem most végre babás leszel Kép
Milyen gyógyszereket kaptál?

Wish

wish

Wish! A nevetséges az, hogy eddig egy fél doboz Clostit szedtem be, és kész.JAj de szép is lenne!!!!!Most már jönnie kell!!Anya-apa már nagyon régen várja Õt!!Kép
lkt

Timi Kép
Legalább nem kellett sokat költeni gyógyszerekre Kép

wish

Sziasztok, lányok! Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de kissé zűrös napom volt Kép Szóval, az első és legfontosabb, hogy kinn pihizik a fürdőszobában egy igazi zebrás teszt Kép Kép Du. voltam a dokinál, és hát nem véletlenül görcsöltem annyit... Egyrészt azt mondta, hogy biztos, hogy többes terhesség, és hogy nagyon drukkoljak, hogy két babánál több ne legyen, mert annál többet nem enged kihordani. Ráadásul kicsit hiperstimus tüneteket mutatok, közel 3,5 centis folyadékot sikerült eddig összegyűjtenem a hasüregemben... Azt mondta, hogy egyértelmű fehérjehiány, és hogy húst hússal mostantól. Hétfőn vérvétel, meg telefonálok, hogy hogy vagyok, ha úgy érzem, hogy minden rendben, akkor pénteken mehetek vissza, akkor már pontosan meg tudja mondani, hogy mizu. Szóval azért jövő hét végéig még próbálom nem beleélni magam, elvégre még semmi konkrétat nem mondott, vagy nem is tudom Kép Aranyosak vagytok, hogy így aggódtatok értem Kép

Enigma, rólad külön is szó volt Kép Dévai mondott valami olyasmit, hogy amikor hajnalban nem tud agyalni, mindig rajtunk gondolkodik Kép Most például van egy pár hónapos, ikrekkel terhes lány, akinek a májfunkciói nem tökéletesek. És hogy most már miattam is izgulhat Kép

Tudtok nekem abban segíteni, hogy mennyire gázos a Szent Imrében egy vérvétel? Mennyire szoktak sokan lenni fél kilenc körül?
png

Png Kép
De jó KépKépKépKépKépKép.
Sajnos a vévétlt nem tudom, de a kórházakban nem szoktak olyan nagyon sokan lenni.

Mostmár csak Enigmát várjuk jó hírekkel, és akkor nagyon vidám hétvége lesz Kép

wish

Kicsit dolgoztam a táblán. remélem tetszik.

Kép

wish

Png! Ez aztán a hír!!!!!!!!!!!!!KépKépKépMindjárt itt lesz hipp-hopp a péntek, addig meg kapsz egy megerősítést még a vérvételen is. Így kell ezt csinálni!!!!!!!!!!!!
lkt

PngKépKépKépKépKép MICSODA HÍR!!!!!!!!!!!pontosan ilyesmire számítottam az utóbbi megszólalásaid után. REmélhetőleg, miért is lenne, semmi gáz nem lesz a hiperstimuval!!!!JUJ, de várom a további híreket!!!GR.............
Drága ez a DÉvai, hová is mennék máshová...
WishKép a tábla szuper!!!!!!!A babák (rajz és fotó) nagyon jóóóóóóóóóók! Bárcsak már hozzám is tehetnél egy legalább rajzosat!
AZért arányában elég sok az ikerbébi, ugye?

pusszantás, strandidő van én meg robotolok!Kép Nem baj, a szemeim előtt már Tunézia pálmafás-tengerpartos képe lebeg....

madaran

WishKépTatabányaKép
Éjjel nyitott ablaknál háltunk és bejött egy cirip. Sehol nem találom és itt húzza az idegeim, ari mi?
a

madaran

PngKép, ahogy olvastalak, már biztos voltam benne, hogy babád van!!! Nekem is ugyanez volt a tünet, elmaradt a szokásos barnázás a menszi előtt. (Illetve elkezdődött egy picit, aztán ahelyett, hogy menszibe csapott volna át, egyszerűen elmaradt. A 33. napig halogattam én is a tesztet, de az eredmény kárpótolt a zebramentes teszttől való félelemértKép! Nagyon szorítok neked, hogy 2 babánál több ne legyen és minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!! Mind bebabásodunk szép sorban!!Kép

WishKép, ez a táblázat csúcs! A férjem itt írogatja mellettem a gimis naplókat, de ezt neki is látnia kellett. Ott kúszik az egyelőre még ismeretlen nemű bébiKép. És teljesen pontos volt a pénteki "korom" is, hogy 13+1. Én mindig csütörtökön töltöm be a következő hetet. Jövő kedden megyek az angol vérvételre (Czeizelnél veszik le), nem mertem az Istenhegyi útra menni, mert Enigmának olyan csúnya eredményt csináltak. Pancserek!! (Jó, tudom, hogy ez butaság..)

EnigmaKép, mi volt pénteken? Vagy megvárod a hétfői eredményt és egyszerre hozod a két jó hírt, hogy minden rendben? Addig inkább nem is hívlak, el tudom képzelni, milyen lelkiállapotban lehetsz. De hiszem és bízom, hogy mindkét eredmény rendben lesz, és akkor szerintem se csináltass amniót. Egy kisfiú és egy kislány, csodás párosítás, majd együtt megyünk játszaniKép. Mi még nem tudjuk a baba nemét, de az már biztos, hogy a bal kezén öt ujj vanKép! Ez is valami!!

Lányok, nincs egy rongyom, amit felvegyek! Ma reggel sorban dobtam zsákokba a ruháimat, nadrágokat, semmi nem jön rám. A legendás 64 centis derekam ma 73 cm-esKép!
Igen, azért mondja Dévai az amniót nekem is, mert 35 éves vagyok, és ez már rizikós. De ez csak egy szám, nem érzem magam ennyinek. Zsenge 29 évesnek maximumKép.
Azt hiszem, tényleg megyek jún. 5-én a talira, remélem nem jön közbe semmi váratlan gond a babával. De jobb lenne, ha többen lennénk. Kihez férek be? DiaKép, légyszi, gyere!!!!!!!!!

AnnaKép, nem tudtam túl messzire visszaolvasni, de jól értem 1-2 elejtett szóból, hogy neked azóta volt egy punkciód, de nem talált Dévai petét, így beültetés sem lett? Hasonlóan, mint nálam tavaly júniusban??? Mi volt az ok? Hogy viselted? (Vagy ne zaklassalak fájó emlékekkel?)
Mikor lesz meg a kromoszóma eredményed? Ha megnyugtató eredményt kapsz, Te magad is megnyugszol és még a nyáron jön a spontán babócaKépKép!

Sokat gondolok rátok, kellene otthonra internet, mondtam a férjemnek. Egyszerűen hiányoztok!! Meg így nem tudom rendesen követni az eseményeket, és nem szeretnék senkit sem elhanyagolni, pedig így sajnos ez lesz belőle.

Mindenkit sokszor üdvözlök, drukkolok, majd jövök hamarosan. Holnap keresztanya leszek, vettem hozzá a Lilifóban egy csodaszép fehér kismamaruhátKép!

Sok puszi!!
szani

Sziasztok Lányok!
Hát először azzal kezdem,hogy PNG nagyon,nagyon sok szeretettel gratulálok!Ez fantasztikus!KépKép

Wish!
Nagyon szuper a táblázat!KépÍgy legalább én aki ritkán jövök,az is látja,hogy kivel mi ujság,hol tart éppen.Köszönöm.Kép

Drága Szani!Kép
Mi ujság veletek,mesélj!KépHogyan telnek napjaid?Hogy érzed magad?Sajna most nem tudunk menni Gigivel a talira mert nem Pesten lesz.KépDe ha a következőt Pestre szervezitek,igérjük elmegyünk.Kép

Sok sok puszi!Dia
UI:Enigma!Izgulok értetek!!!!!!!!

Kép
Kép
lldicsi

Szani Kép
Hozzám még beférsz, csak azt kell kitalálni, hogy hogyan jutsz be Szentendréről Budapestre. Hazafelé már majd akár ki is tudnak vinni, de reggel nem autóznék el oda, ha nem muszáj.

HajneszKép PngKép
Tényleg, ti merre laktok?

Dia Kép
Te is mesélj, mi újság veletek! Megjegyzem egy csomót vissza kellett mennem, hogy találjak Domiról fényképet. Régen kaptunk kedvcsináló vigyoradagot tőletek! Kép
A következő tali Pesten lesz, és akkor nincs kifogás jöttök Ti is!

Enigma Kép
Várjuk a híreket!

Nekem szombaton mégis megjött Kép. 44 napra. Hát ilyen sem történt velem eddig. De ha a következő már rendes ciklus lesz, akkor tulajdonképpen csak egy héttel kezdünk késöbb a tervezettnél, úgyhogy próbálom magam ezzel vígasztalni.Kép

wish

Drága lányokKép - csak most tudok jönni, rühes gép!!!!!Kép

Köszönöm a sok bíztatást, nagyon rámfér!!!! Van hogy 100%ig bízom és hiszem, hogy minden rendben van/lesz, de hajnalban mindig a pocimra teszem a kezem, hogy vajon jól vannak-e. Néha még pityergek is reggelente, szóval még elég hullámzó ez az állapot.
Pénteken az UH-n végülis az volt amire számítottunk. A Hajdu drnő nem talált semmi bajt, nem is értette a leletet. (a legizgibb dolog az volt számára, hogy a fiam - aki haránt fekszik - éppen a lányom fejlt rugdosta) Azt mondta, hogy az ikreseket ő nem is szokta elküldeni erre a vizsgálatra, illetve most úgy értékeli, hogy az esetleges vetélésnek nagyobb a kockázata mint annak, hogy a babákkal valami gond lenne. Persze a döntést nekem kell meghozni....
Szóval minden további lelet azóta megnyugtat minket, csak ne lenne az a nagyon rossz másik lelet!!!! Nem hagy nyugodni. Mitől lehet??? Persze az ikrek biztos bekavarnak, illetve kérdeztem a dokit is, hogy az nem lehet, hogy a lombiknál ugye megtámogatnak mindenféle hormonnal és azért? Erre mondta, hogy lehet is meg nem is, már talán annak nem kellene bennem lenni, de ki tudja. Szóval általános tanácstalanság van.
Köszönöm, hogy elmondtátok a véleményeteket, tudom nem volt szép tőlem, nehéz döntés ez.
Úgy szeretnék már megnyugodni!!! Minden rendben lesz, ugye????

PNGKép!!!! Én tudtam!!! Éreztem a múltkori hsz után!! Nagyon nagyon gratulálok! Fú, fantasztikus!!! Vigyázz magadra. Most péntekig pihizz, nyomasd a sok husit, tojást és igyál nagyon sokat!!!!
Különben csütörtökön a Dévai a Jánosban van. Ilyenkor ott meg lehet őt találni.

WishKép A tábla nagyon szuper. Nagyon ügyi vagy!!! Az adataim is tök jók. Engem könnyű számolni. Mindig hétfőn kezdem az új hetet.

AnnusKépHajneszKépRoxalKép
Mikor lesz meg a genetika eredménye???

Sok puszi nektek. És mégegyszer köszönöm a sok segítséget!!!
enigma
enigma

Jaj Enigma! Olyan jó olyat hallani, emire számítottam. Nem lehet itt semmi baj!!!!!

Szani! Nagyon jó Rólad hallani. Nagyon izgalmas lehet, amikor semmi nem megy Rád, és venni kell kismama ruhát!!!!De szép is lehet...!!!KépKép

Szuper, hogy szerveződik a találkozó!!Nagyon jó lesz megismerni egymást!!!!KépKép
lkt

ENIGMA!!!!!!!!!!
Nagyon jó!!!!
Hidd el nem tudnak egy tuti AFP eredményt mondani,akkor sem ha simán lettél volna iker terhes...Nállam az insem pontos dátuma szerint nött Nati és mégis ÕK AZ OKOSAK a mensi elmaradásának napjától számolták a nagyságát...igy az AFP-t is elöbb vették le...Nállad se a 14.napon volt insem....sőt lehet,hogy az otthoni rádolgozás hozta meg az eredményt....Nem lehetséges...?Hidd már el,hogy makk egészségesek a bébikék!Már írtam,de Nekem nem lenne Nati se,ha az okosokra hallgatok...simán elvették volna,az UH-on is makk egészséges volt!!!!
Nyugodj meg!
pusza Andi
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Szia Wish!
Ma Gigivel és Olival a Margitszigeten csavarogtunk.KépTeszek fel kedvcsináló vigyoradagot!KépA következő talira MEGYÜNK!KépKépPuszi.Dia
KépKépKép
KépKépKép
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Lldicsi! Borzasztóan édesek ezek a gyerkőcök. Olyan nagy öröm ezt a millió vigyort látni. Sajnálom, hogy nem jöttök a talcsira!!!!KépAzt tudjátok ugye, hogy 65-70 km-ről van szó??!!!

Wish! Persze tudom, hogy tök sz..., hogy akkor jön meg, amikor nem kéne, de ezen a plussz egy héten talán már tényleg nem múlik semmi!!!

Png! Gyere a vérvétel eredményével!!!!!
lkt

EnigmaKép
Egész hétvégén rajtad agyaltam és drukkoltam egy jó eredményért!!
Próbáld meg elfelejteni azt a nyavalyás rossz leletet és örülj a babóidnak! Minden rendben lesz! Én nem kockáztatnám az aminot!!!
Nagy ölelés neked és a kis Hősöknek!!
Lassan túl vagy a felén! Remélem még jó pár hétig együtt is maradtok, Te és a vegyespáros!

PngKépKép
Gratula! Nagyon jó hír a sok rossz után!!!
Majd gyere és mesélj el mindent!

WishKép
Hogy vagy? Ugye tartja még magát a menzid?

TimiKép
NAgyon szép a tüszőid száma!
Most már Png megmutatta, hogy kell ezt csinálni, úgyhogy hajrá!!!
Stella

Kép
stella9

PngKép
Végre van új zebrásunk!!!! Gratula!!! Vigyázz nagyon magadra!!!Kép
WishKép
Csúnya mensiKép Viszont egy hét nagyon hamar elillan, ezen tényleg nem kell depizni.Kép
Ez a táblázat a legprofibb, amit eddig láttam, olyan jó, hogy én is benne lehetek!!!Kép Biztos szerencsét hoz egyszer! Én a nyóckerben lakom, de elmegyek hozzátok, igazán nem gond. Csak add meg a pontos címet, van emilcímem a profilomban.
hajnesz

Sziasztok! Végre hazaértem vérvétel után... Ma kellett még a háziorvostól beutalót kérnem, úgyhogy éppen odaértem a szent imrébe - na jó, kicsit késtem, de rendesek voltak. Holnap lesz meg az eredmény, majd azt beviszem, mert a doki mondta, hogy a hét elején jelentkezzem nála. Amúgy mióta napi ötször eszem húst, kicsit jobban vagyok, csak estére görcsöl be a hasam, és csak akkor nem tudok semmit sem csinálni Kép Durva, hogy ettől a folyadéktól a hasamban akkora vagyok, hogy nem férek bele egyetlen nacimba sem.... Nem baj, a doki azt mondta, hogy legkésőbb szerdára már rendben kéne lennem. Persze nem panaszkodom, hiszen remélem van, ami kárpótol ezért az egészért Kép Kép

Enigma, ez a sok pozitív eredményű vizsgálat csak nem tévedhet! Én egyre kevésbé hiszem, hogy meg kellene kockáztatnod az aminot!

Lkt, pénteken mikor mész?
png

Dia Kép
Köszönöm Kép Nagyon édesek a srácok. Sanálom, hogy nem tudtok eljönni.

Hajnesz Kép
Egy kicsivel több mint egy éve még én is ott laktam, a Klinikáknál Kép
Mi a Duna Plázánál lakunk, úgyhogy a nyócker útba esik Cegléd felé Kép Majd elkülöm a számomat és egyeztetünk, hogy hol veszlek fel.

Png Kép
De izgi. Kiváncsi vagyok hányan lapulnak benn Kép
A hasaddal ne törődj, lesz az még nagyobb is Kép

Anna Kép
Már előkészítettem augusztusra a te babarajzaidat isKép

Wish

wish

Wish, én el is felejtettem válaszolni Kép Én is a Klinikáknál laktam régebben, most Gazdagrét.
png

Ha hiszitek, ha nem, én is a Klinikáknál lakom!Kép
Félelmetes ez a sok egybeesés!Kép
hajnesz

Png Kép
Át tudsz majd jönni valahova a pesti oldalra?

Olyan hasfájásom van Kép, nem is tudok dolgozni, csak ülök és nézek ki a fejemből.

wish

Hajnesz Kép
Mi a Tömő és a Szigony utca sarkán laktunk az első 16 emeletesben Kép Egyébként én szerettem ott lakni, csak a tervezett gyerekekkel Kép kinőttük a lakást.

Wish

wish

Persze, hogy át tudok Kép
png

Szerintem is jó hely. Én először sírni tudtam volna, hogy VIII. ker, panel, de miután felújítottuk, nagyon a szívemhez nőtt a lakás. Mondjuk a környéknek még van mit fejlődni, de én így is szeretem.Kép Legalább zöld! Mi az utolsó 16 emeletesben lakunk (Kálvária tér).Kép
Mi majd csak 2 gyerek után fogjuk kinőni és dobbantunk vidékre.Kép
hajnesz

Hajnesz!
Csak már ott tartanánk, hogy kinővés fenyeget.

Png!
Gratulálok, végre megint valaki babásodik. Holnap várom az eredményedet.

Lldicsi!
Csodaszépek, mint mindig. Olyan megnyugtató őket látni.

Enigma!
Végre nálad is rendeződnek a dolgok. Izgulok érted. Genetika eredmény két hét alatt van meg.

Holnap megyek a kenet eredményért, s ha minden rendben lesz a hét vége felé várható a mensim... Félelmetes, hogy már itt tartunk.

Eszter
Kép
roxal

WishKép
Jobban vagy már?
hajnesz

Png! A péntek még nem biztos, vagy csütörtökön vagy pénteken lesz az inszem, a péntek a valószínűbb, de ez szerdán fog pontosan kiderülni. Fogalmam sincs, hogy az inszemeket reggel vagy délután csinálja.Szerdán majd beszámolok.

Tüszőkéim szépen növögetnek, eggyel többen vannak.5 tök szép nagy, és ugyenennyi kisebb. Injekcióról szó sincs, hacsak nem akarok 6-os ikreket. Olyan jó lenne, hogy ha ilyen szépen alakulnak az eredményeim, a végkifejlet is ilyen szép legyen. Apa azt mondja, hogy neki már mindegy hányan vannak, csak jöjjenek. (Elképzelem magunkat, amint 6 gyereket tolunk...vicces...)

Tetszik a szervezkedés!!!!!!

Stella, jó hogy itt vagyKépKépKépKép
lkt

Sziasztok!
EnigmaKép!!!!!!!! Tudtam, nem lehet semmi baj. Png-vel értek egyet: én is egyre kevésbé hiszem, hogy bármiféle baj lenne. Az amniót meg ne csináltasd meg, ha túl nagy a kockázat!!!!

DiaKép GIGIKépDe jó Titeket látni!!!!!! Pontosan erre vágyunk mindannyian, Ti vagytok rá az élő példa, hgoy lehetséges inszemmel és lombikkal (akár a 4.-kel is!) bébit készíteni. Egyre tündéribb a kisfiad! Olyan átható tekintete van!

HajneszKépHát, én már lesem a postaládát, pedig még csak egy hete voltunk a genetikain!

PngKép Várjuk az eredményt!!! juj, de izgi lehet!

SzanikámKép KÖnyörögd ki a netet!!! Mi havi 9 ezret fizetünk korlátlan internetért! nem vészes...

Wish DrágaKép készíted nekem a babákat... olyan aranyos vagy, hogy egészen elérzékenyültem a kedvességed miatt.
Nekem is szombaton jött meg -biztosan front v. telihold volt, mert nekem 24 napra jött meg, pedig 28-9 napos a ciklusom.
Ja, a Tbányát azért írtam, mert ott lakom.Kép

Mi a sz.rt csináljak, ha pont a nyaralásra esne a mensi???? mOst egyre inkább úgy tűnik...
tök jó lenne, ha még azt is tönkretenné.

StellusKép szia! Mi van Veled, hogy vagy? mindjárt itt a július!! Jó kis nyugi lesz, rohadt meleg, jól kitágulnak az izmok, úgyhogy sikerülnie kell....KépKép

LktKép MIkor is mész, pénteken? Tessék követni Diát!!!!

RoxiKép Hát igen, megy az idő! Jövő héten kezdődik a stimud??? Na, akkor fognak csak igazán felgyorsulni az események! Lehet, hgoy Te is pénteken mész a dokihoz?
Sajna rossz hír, hogy a doki augusztusban csak 20-a után lesz!!!! mOst tudtam meg. Úgyhogy nekünk a köv. tanévre esik a harmadik lombik.A suliban már most ki vannak akadva szerintem. Már mindenki azt várja, hgoy sikerüljön, hogy ne is jöjjek szeptembertől -nem mintha én nem ezt szeretném.
na, eldugulok...még mindig nem fejeztem be az érettségik javítésát.utálom.

madaran

LktKép Ez nagyon szép!!! Bárcsak sikerülne!!! Várjuk a szerdai beszámolót!
puszi, anna

madaran

Lkt, a doki anno nálam is négy babócával viccelt, aztán most meg van ijedve Kép Ha nálad is bejön az öt/hat, saját focicsapatunk lesz Kép
Nagyon szorítok neked, hogy ha már az irányított nem is, az inszem elsőre sikerüljön!!! Elvégre ezzel az eljárással eggyel beljebbről kezdtek Kép Csak azért kérdeztem a pénteket, mert én is akkor megyek! Én úgy tudom, hogy a doki ezt is délelőtt csinálja, és éhgyomorra, hogy ha bármi baj lenne... Ugye jól emlékszem, hogy téged az irányított nem viselt meg? Akkor itt sem lesz probléma! Addig is egyél iszonyatos mennyiségű kefírt Kép
png

Anna Kép
Kitaláltam, hogy azért írtad Tatabányát Kép Turul napok, meg minden Kép
A nyaralás alatti mensi elkerüléshez javaslom Stella módszerét Kép Mikor indultok?
Ja, azt hiszem ma van telihod....

Roxal Kép
De izgi. Mutasd meg nekünk Te is, hogy kell ezt csinálni, jó? Kép

Hajnesz Kép
Még fáj a hasam, még 2 napig fog is szerintem, ha tartja magát a szokásaihoz.
De már haza is jöttem a munkából. Meg kell mondjam ma sem én voltam a munka hőse Kép

Wish

wish

Wish! Az utolsó mensik egyikét csak ki lehet bírni valahogy...!!!Kép Szülés után meg agyő mensi hasfájás!!!!

Anna! Egész augban nem lesz Doktorunk??Tudod esetleg pontosan? Végére értél az éretségo dolgozatok javításának? Anno nekem is -amíg tanítottam- kijutott egyszer ez a feladat, de már akkor is csodáltam a magyarosokat, hogy bírják azt a csomó oldalt teljes odafigyeléssel végigolvasni. Az idegen nyelv érettségi ehhez képest semmi.

Roxal! De jó lesz!!!! Meglásd, a pároddal is segíteni fog!! Olyan megható nekem látni az aggodó férjeket ott a váróban!! Az én pasim is mindig úgy éli meg, mintha őt vizsgálná Dévai.

Png! igen, én is úgy állok az inszemhez, hogy sokkal nagyobb az esély, mert csomó akadályt már nem kell a spermuciknak legyőzni, házhoz jönnek a csajszik. Meg annak is nagyon örülök, hogy ezzel átnézik nagyon alaposan a férjem spermáját, mert motoszkál bennem a kisördög a műtétje előtti katasztrófális spermaképe miatt. Azt mondta Dévai, hogy az inszemre való spermaelőkészítésnél nincsen alaposabb spermavizsgálat. Már jó fél éve senki sem nézte a spermuciját.
lkt

Sziasztok lányok!
Kicsit régen írtam, de örülök mindenki jó hírének.
Png! Gratulálok! Fantasztikus érzés lehet végre látni a zebrát.

Lkt! Nagyon szorítok neked pénteken. Remélem siker lesz! Nem olvastam mindent vissza, de nálad lesz a tali?

Enigma! Sajnálom, hogy így beletették a bogarat a fejedbe ezzel a rossz eredménnyel. Nem könnyű ilyenkor a döntés, de mindenképp a megérzéseidre halgass!

Wish! Beírnád a táblába, hogy én az irányított előtt állok. (kicsit le vagyok maradva hozzátok képest). Egyébként Fóton lakunk, de életünk felét(főleg a nappalokat)Pesten töltjük.

Azt gondolom még egy hónapot próbálkozunk spontán és csak utána megyek vissza irányítottra. Legutóbb kikérdeztem a dokit az eredményekről mégegyszer. Minden tökéletes, az átjárhatósági szuper, a férjemnek 80 mill a sperma száma, ami szeritem nem rossz. Szóval semmi bajunk. Azt gondolom olyan szerencsétlenek voltunk, hogy eddig nem a megfelelő napon csináltuk. Ebben a hónapban is hiába volt mindenféle segédanyag (Maca, ovulációs teszt, stb) én 28 napra kalkuláltam erre 34 lett. Ja mert azt elfelejtettem mondani ma megjött. Érdekes módon most nem vagyok elkennődve inkább már várom a következő lehetőséget.

Tudtok valami forrást Aloe-s Maca-ra? A múltkori nő akitől vettem nem volt túl szimpi, rögtön az egész kollekciók rám akarta dumálni.
emi31

Timi Kép
Utolsó mensik egyike... EZ nagyon jó! Most ezt mondogatom magamnak Kép

Emi Kép
Például én tudok neked venni aloés Macat Kép Én csak magunknak vásárolgatok, úgyhogy nem fogok rádtukmálni semmit Kép Mondjuk most egy darabig nem terveztem menni, mert nem kell semmi nekem, de ha megbeszéljük akkor majd megoldom valahogy. Van egy minimum vásárlási összeg, amiatt gond csak ha csak egy Maca kell. Esetleg valaki másnak nem kell valami? Kép

És szerintem nem vagy lemaradva hozzánk képest. Sőt kívánom, hogy legyél gyorsan babás, mint Png és soha ne juss el a lombikig.

Wish

wish

Wish!
Köszi, aranyos vagy. És mennyi a vásárlási minimum?
emi31

Emi! Nagyon jó, hogy jelentkeztél.Azóta is szidom magam, hogy nem kértem el a számodat, mert sokszor eszembe jutottál, és egy sms-sel zargattalak volna.
Igen, a tali nálam lesz Cegléden. Tudsz jönni ugye??
Egyáltalán nem vagy lemaradva senkihez képest. Sőt mindannyian le vagyunk maradva azokhoz képest, akire ránéz a férje, és terhes lesz. Biztos ez a még egy hónapot várok dolog?? Látod, Png-nél is milyen jól bevált.
lkt

AnnaKép
Drukkolok neked, hogy ne rontsa el semmi a nyaralásotokat!!
Csak mondjuk egy potyautas zebra!!
Én nagyon bízom nálatok a spontánban!!!
Bizony, telik az idő. Nekem ma fog megjönni, úgyhogy van még egy hónapom a stimuig, de lesz mit tennem, úgyhogy remélem rövidnek fogom érezni.
Az sem zavar, ha 40°lesz mikor pihennem kell, csak a babók érezzék majd jól magukat!

LktKép
Húúú, nagyon jók az eredmények! Png-vel ketten tényleg kitasztek majd egy egész focicsapatot!!
Most már tudják a zebrák az utat!

EnigmaKép
Hogy vagy? Ugye el is felejtettél már minden rosszat? Dévai továbbra is ragaszkodik az aminohoz? Ne hagyd magad rábeszélni!!!
Küldök pocaksimit a Hőseidnek!

EmiKép
Tényleg nagyon jók az eredmények! Én egy ilyen spermaszám tizedének is örülnék!!
Hajrá spontán babák!!!
Stella

Kép
stella9

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?