Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát nagyon ügyesek vagytok ph-ügyben! Már akinek sikerült! Nekem is uaz a gondom, mint Magdinak! Mármint hogy kiírja azt a szöveget ("túlterheltség"), és se kép, se hang! Na mindegy, erről lecsúsztam! (nem is én volnék...Kép)

KrisztaKép
Köszi a mosogatógépes tanácsokat! Jó, hogy Betti feltette ezt a kérdést, mert nekem is csak egy kis megerősítés kellett, hogy vegyünk -e. A párom már egy ideje rágja a fülemet, de mindig lebeszéltem, mondván, hogy nem használjuk ki, biztos nem is most tisztára, sokat fogyaszt, stb....
De már többeteknek is bevált, akkor nem lehet rossz!
Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha én egy napot kihagyok, mármint mosogatást, már káosz lesz a konyhában!
Ja, amúgy nagyon tartottam én is a gyantázástól, de nem volt vészes! És tartósabb, mint a borotva!

CatKép
Remélem minden rendben lesz! Hány hetes is vagy? A lehetőségekhez képest azért próbálj pihizni!

KodaKép
MigrénKép Küldök egy tündérkét, hátha kivarázsolja a fejedből!Kép
Kép

BettiKép
Gratula a vizsgádhoz!
Kép

Nem tudom, említettem -e már, hogy van két Megasztár-őrült hugom, tettem fel róluk képeket a topicomba (Ismerjük meg egymást/Ditta76 gyerkőcei). Múlt szombaton volt valami Megasztáros buli Miskolcon, ott készültek a képek.

Na, jó éjt mindnkinek!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Tegnap eset bejött a PH végre. De nem tudtam befejezni, mert megjött Gábor és nehezményezte, hogy a gépet bámulom. Nem fog ez nekem sikerülni.

Ditta!
Köszönöm!
Érdekes, nálunk is ugyanez a helyzet. Az én párom is akarná, én meg nem. Tegnap is megemlítettem, mire megjegyezte, szerinte az lenne a normális, ha vennénk. Kicsit perverz, de én tulajdonképpen szeretek mosogatni. A baj csak az, hogy túl nőtt rajtam a feladat, sokszor annyi minden mást kell csinálni... és nálunk is ha kimarad egy nap, már másnap tele az előkészítő asztal és nincs miből enni. Nem is értem négyen hogy tudunk ennyi mindent összekenni! Meg hát most már Gerda nélkül nem lehet mosogatni és így lassú, utána az átöltözés (még engem is leönt), viszafelé pakol (ötször annyi idő). Így aztán nagy kínlódás.
Jó, hogy tudtok fűteni! Nálunk annyira hideg van, nem is csoda, hogy Matyi beteg megint. Tegnap végre elhatároztam, hogy elhozom a villanykályhát Anyósoméktól. (Elég nagy, alig bírom és idebent útban van, ráadásul félek, hogy megsüti a gyerekeket.) De úgy tűnik mégsem kell.

Zita!
Az én konyhám elég bonyolult lesz. Van egy 350x460-as négyzet, amin korábban öt helyiség volt. A falak nagy részét lebontottuk, két kicsi darab maradt, ezt kiegészítettük fürdőszobának. Így maradt egy L-alakú rész, ami kb 12-13 nm. Ezen kellene megoldani a konyhát és étkezőt egyben. És attól félek, kevés lesz a szekrény. Felfelé kellene terjeszkedni, mert a belmagas viszont 3 méter. De annyit gondolkoztam rajta, valahogy beékelem. Érdemes 9 terítékest venni vagy jobb a 12-es? Elrejteni csak a beépíthetőt lehet, vagy van a többire is megoldás, hogy valahogy eltakarjam?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

BettiKép

Látom, nem csak az én fiam szeret mosogatni! Õ odatolja a széket, feláll, és pakolja bele a már elmosottakat a vízbe...Kép
Vagy csak úgy szimplán vizeskedik! Amikor leveszem onnan, akkor meg beáll a hiszti!
Úgyhogy nagyon érlelődik bennem ez mosogatógép dolog!

D.

Kép

Kép
ditta76

Ditta!
UgyanezKép! Széket tol, felmászik, elmosottat vissza, öblíteni valót bele a habba. És ez még egész jó, a baj az, amikor bele is akar inni. Többnyire bele akar. Ha eltávolítom üvölt, visszajön. Hát ez van.
Sajnos a felmosóvízbe is bele akar mászni, a mosógépbe is bele akar mászni, a szekrényeket ki-be pakolja. Ágyazásnál pillanatok alatt telerakja játékkal az ágyneműtartót. Még sorolhatnám, DE akkor is ez olyan szép kor!
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

BettiKép

Igen, igen!! Dettó uez! Minden létező dologra felmászik, bemászik, leesik, megkóstol.... és még sorolhatnám! De akkor is imádnivaló!Kép
Tudod, az az érdekes, hogy amikor megszületett Atibaba is (ő így hívja magát!) akkor azt gondoltam, na akkor itt befejeztük a családbővítést.
De ahogy nő, egyre jobban foagalmazódik meg bennem, hogy ez milyen szép korszak, és az nem lehet, hogy mégegyszer ezt ne éjlem át! Meg hogy ne legyen több kisbaba a családban! Szóval soha ne mondd, hogy soha!Kép

Látom, csak mi vagyunk még ébren!Kép

Szia!

Kép

Kép
ditta76

SziasztokKép

Köszönöm a jókívánságot, gyógypuszit és tündérkétKép már nem fáj a fejem, ideért a jóidő. Végre tudtam volna aludni, erre Marci felkelt reggel 4-kor!!!! Gondolhatjátok......

KrisztaKép
Egyenlőre még várok, mert ez a gyógyszer amit szedek, a migrénre is jó. Ezt az ideggyógyászom mondta, mert neki is elmeséltem ezt a migrégenes rohamaimat. de ha rövid időn belül nem javul, élek a felajánlásoddal és akkor elkérném az anyuka címétKép nagyon köszöm a segítséget!

BettiKép
Gratula a vizsgához! Két gyerek és család melett...le a kalappalKép
nekem Marci nem játékot pakol az ágyneműtartóba, hanem saját magát. és persze nem tudjuk kiimádkozni onnan vagy fél órán keresztülKép

DittaKép
Bárcsak az én férjem rágná a fülem egy mosogatógép miattKép Sajnos nálunk fizikailag lehetelen lenne elhelyezni, úgyhogy nálunk kizárt a vásárlásKép
Amúgy több ismerősöm is lemérte a vízfogyasztás. Sokkal de sokkal kevesebb víz fogy, ha mosogatógéped van!

EbbaKép
Amíg gyógyszert szedsz, ne legyél terhes szerintem. Sajnos a gyógyszerek és az anya betegsége, fertőzése élenjárnak a szívbetegségek kialakulásában. (sajnos erről egy közeli ismerősöm miatt van ismeretem.) Meghát jobb, ha te is teljesen renden vagy és úgy fogan a babaKép
De Kriszta szere szerintem is jó lehet, próbáld kiKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

KodaKép!
KépKépKép! Használd ki azt a félórát! Hagyd félbe az ágyazást és élvezd, hogy elfoglalja magátKép!

DittaKép!
Ja, ja! Ha lettek volna kétségeim a gyermekvállalással kapcsolatban, most úgyis elmúlnának. Viszont mikor Matyi ennyi idős volt, már nagyon akartam, de most ezt nem érzem, csak annyit, hogy még szeretnék egy babát pár év múlva. Persze ebben az is benne van, hogy a harmadik már az utolsó lehet. Elvileg.
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

És igen! Tele vagyunk sérüléssel! Egyedül akar menni a lépcsőn. Kedden kirántotta a kezét az oviban, ahogy mentünk felfelé, úgy leütötte szegény az állát. Az előző sérülés még el sem múlik, rögtön szerez egy újabbat.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!!!

Végre süt a Napocska!Kép

A PH-ban hogyan műküdik ez a 25 db-os ajándék papírkép rendelés? Milyen bónt kell beírni? Az is ingyenes?

Koda!
Hogy vagytok? Marci? Örülök hogy elmúlt a fejfájásod!

Ebba

Szerintem is várd meg amíg meggyógyulsz!
Szeded már az Elevitet?

Na megyek főzőcskézni.

Niki
Vendég

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk!
Belefogtam egy jó nagy takarításba! Kép Már semmi kedvem hozzá!

PH: én most mettem fel. Én nem találok semmit!
DM: Ti is 10-vel dobáljátok fel?
RTL: az a kérdés, hogy csak úgy megrendeled a 10 dbot? Nekem csak a egy képektől hiányos oldalt nyit meg, ahol ki tudom választani a letöltés oldalt. Ezért kéredezem, hogy elég annyit tenni, hogy kiválasztom a gyors redelést, letöltöm a 10 képet és megyek tovább és autom. ingyen lesz? Nincs kód vagy valami egyéb csalafintaság???

Koda!
Örülök, hogy jobban vagy! Kép

Süt a nap!
Bence már pancsol! Hihetetlenül vízmániás! Kép

Na majd még írok!TSók!
k
kriszta13

Sziasztok!

A www.izgi.hu -n szépségverseny. Szavaznátok Lilire?
Józsa Lilien Csenge

Köszi MAgdi
lilien_csenge

MagdiKép
Én szavazok!
Az én csemetéim is ott vannak! Rájuk is szavaznátok?

Köszi!

D.

Kép

Kép
ditta76

Magdi!

Hogy kell itt szavazni??? Nem értem! Én nem találtam semmiféle utalást erre!

Kép

Kép
ditta76

Ditta!

Láttam Õket!!
És szavazok!!
MAgdi
lilien_csenge

Ditta!
Oldat vannak a nevek felsorolva és a kis kört be kell jelölni.
lilien_csenge

Ditta!

Egy IP címről egy nap csak egy gyerekre lehet szavazni!!!!KépKépKépKépKép
lilien_csenge

Niki!
Igen,szedem az Elevitet,de csak két naponta,felváltva az aktivallal.Ma reggel mértem először hőt hüvelyben,és...nem haltam bele,talán egyszer megszokomKép

Betti!
Elárulták nekem az üzletben,hogy a beépíthetős majdnem duplája,de a másiknak le lehet venni a tetejét,mint a kis hűtőknek,és akkor a munkapult alá befér. Tehát az a küönbség,hogy egy bútorlap nem takarja elől. Szerintem ez nem nagy gond. A vízvezeték szerelő minden különösebb bontás nélkül meg tudja oldani,csak konektor kell hozzá.
Már nem köhögök olyan sokat,de az a kicsi elég csúnya. Nem tudom mi lehet,mert nem vagyok még taknyos sem. Még van vagy 5-7 napom meggyógyulni...

Olyan jó,hogy ilyen jó az idő,megcsináltuk a szomszéd felé a kerítést,most du. meg kis szobát festünk.

Nem tudja valaki megmondani,hogy hogy szedjem le a falról a glettport??? Kis seprővel csinálom,de nem valami szapora.
ebba

Ebba!
Én azt olvastam, hogy nem kell hüvelyben mérni! Elég a szájban!
Glettpor :Apa tudna segíteni, de most nincs itthon! Este még ráér?

Nekem úgy lett a konyhapult alá téve, hogy nem vettük le a tetejét!

Magdi, Ditta!
Ott hol kell szavazni?
k
kriszta13

Zita!
Ha már lent lesz a padló, akkor csak oda lehet tenni, ahol van víz. Ezért kellene gyorsan eldöntenem. De azt hiszem sikerültKép.
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Ja, tényleg, Zita!
Szájban is ugyanolyan pontos.
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

MagdiKép
Köszi, a II. kategória nevei tényleg ott vannak oldalt, de hogy hozzam be a III. kategóriát? Veronika ugyanis abban van.
Ide-oda kattintgatok, de sehogy nem jön be! Elég hülyéül van megcsinálva, szerintem!
Szóval ha én ma szavaztam, akkor a másik gyerekemre csak holnap szavazhatok??

D.

Kép

Kép
ditta76

Ditta!

Elvileg igen!!!

Puszi MAgdi
lilien_csenge

Betti!
Örülök,hogy sikerült rábeszélnünk,nem fogsz benne csalódni,csak azt nézd,hogy A vagy B tisztítóhatású legyen,és ne vegyetek olyan új,rossz márkájút,állítólag csak egy évig bírja. Tudod mire gondolok??
ebba

NE MONDJÁTOK,hogy szájban is jó!!!!!!! Ediig egy másik topkban arról győzködtek két hete,hogy nem olyan megbízható,én meg nagy nehezen beadtam a derekam!!! Ne mondjátok,hogy ott is jó!!!!! Kép Kép
ebba

Ebba!

Miért hüvelyben méred? Még ilyet nem is hallottam!
A fenekedbe kell mérni szerintem! És minden reggel, azonos időpontban, még felkelés előtt.
Már ezt több helyen is olvastam és annak idején a dokim is ezt mondta.

Ezt találtam!

Hogyan kell a "hőmérős" adatokat értelmezni és "használni"?
Válasz:
A görbe lefutása normál esetben, vázlatosan a következő: a ciklus első felében nagyjából az ismert normális tartományban van kis ingadozásokkal, a peteérés környékén (előtte) leesik néhány tized fokot, majd a peteérést követően fokozatosan emelkedik és a ciklus második felében 37 fok környékén, esetleg kicsivel fölötte van. A menstruáció megjövetelét jelzi a hőmérséklet csökkenése a normál szintre. Megfogant terhességnél a görbe "fent marad".
Pontos tanácshoz két dolog szükséges: a mérés módszerének ismerete (minden reggel azonos körülmények között, ébredéskor, még WC-re sem kelhet fel előtte!; ugyanaz a hőmérő, azonos mérési hely), másrészt egy konkrét egyhavi görbe részletes elemzése.

Egy másikat elküldök az emailedre, mertz hosszú.

Niki
Vendég

Ebba!

Most látom, hogy nincs emailcímed megadva!

Leírod ide?
Vendég

Ebba! Én is szájban mértem és gyönyörűen rajzolódtak a görbéim.Kép Szerintem csak az állandóság a lényeg. Azonos helyen, azonos időben, azonos lázmérővel. Te kis mazochista!Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Zita!
Nem tudom, mire gondolszKép! Legalábbis most nem esik le! Küldenél egy mailtKép! Köszi!
Én csak az A-sokat néztem, jó a B-s is? Meg a boltban azt is mondták a szárítása is legyen minél jobb, mert különben homályos lesz az üveg. (Naná, ők is a drágábbat akarják eladni.) Ez igaz?

Az én görbéim is rajzolódtak szájban mérve. Viszont két hőmérő között több tizedes eltérés is lehet, ezért ugyanazzal kell mérni. Erről van személyes tapasztalatom.
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Ditta? Magdi!
Nem más versenyben vagytok? Mindenesetre én szavaztam. De a boon-on nem IP cím számít, hanem email cím, nem?
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Kriszta!

Angelikáék nem jönnek holnap MM-re, btegek lettek!
Mi hányra menjünk?

Niki
Vendég

Lányok!
Most már teljesen összezavarodtam a hőmérőzést illetőenKép
Egy másik topikban teljesen lebeszéltek,mert az mondták,a szájban mérés nem jó,bár nekem eléggé jól kirajzolódott,akkor most úgy döntöttem,egy hónapot a másik helyen próbálom,remélem addigra nem kell,de utána visszaállok a szájbanira. De hátha már tényleg nem kell méregetniKép Kép

Mosogatógép sztori!!
Tegnap bementünk szétnézni az elektrpontba,vettünk is egy beépíthető zanussi gázt.
Kérdem a srácot,hogy mit tud ajánlani mosogató ügyben: Felcsillat a szeme,mert mondta,hogy van az Indesit,ami 69900ft, de elrontottak a Whirpol gyárban valami rendelést,és képzeljétek,99000ft-ér kaptak beépíthető gépet,mire rendeltek megint,akkor is annyiért!!! Ha valaki most akar venni,azt vegye,mert akciósan is 179000ft. Ez már tényleg mindent tud!!!
remélem érthető voltam

Az email címem: ebba@freemail.hu, de beteszem a profilomba is!
ebba

Ebba!

Email elment!

Niki
Vendég

Ditta!

Szavaztam Veronikára!

Magdi!

Lilient nem engedte, de majd holnap!

Niki
Vendég

Sziaszttok!

Képzeljétek itt akkora vihar, szélvihar meg minden volt, hogy 2napra elment a net! Kép Egész Encsen! Kép Nem rossz, mi?
A topic meg úgy halad, hogy alig győzöm követni.

Mosogatógép
Már sokan megírták, hogy milyen jó, hát szerintem is.
A lényeg, hogy A kategóriás legyen, sztem minden szempontból. (A mienk nem az!! mert kaptuk, de aki magának választ, célszerú, mert később az áram és vízfogyasztásnál megtérül.)

Hőmérőzés
Soha nem próbáltam.. Se szájban, se fenékben... Kép

Lányok
Gyönyörű az idő! Csodálatos Kép
Remélem így is marad.

Ezt nem hiszem el! Most töltöttem az rtl-es oldalra a 10 képet. Kérdezi az irányítószámot. Gondoltam, próba-cseresznye, beírom az Encsét. Hát nem bejött egy név??? Kép Tökjó, még Miskolcra sem kell az ingyen képekért menni!
Kép

Kép

Gyertek, nézzetek be, új képek vannak, meg egy csomó minden:

www.gportal.hu/csernatony

delice

Ditta és a többiek!

Most olvastam hogy egy nap csak egy kategóriára lehet szavazni. Kép

MAgdi
lilien_csenge

Delice!
Nektek milyen típusú van? Most jöttem az Elektropontból,félretetettem egy Whiroolt,minden kat-ban A-s. Hát nem tudom...
ebba

Zita! Kép

Nekünk is Whirlpool van. És egyébként tényleg tuti! Kép a nagyobb fajta (talán az a 12-es?) - így kényelmesen beférnek az edények is, azokkal sem kell bajlódni!
Emailt megkaptad?

Ági

delice

Na mi az Lányok, ma még senki sem járt erre? Kép
Mindenki kinn van a jó időben Kép Nagyon helyes Kép

Sziasztok!

Kép

Betti Kép
Mi a véleményed a rizstejről?

Ági

delice

Ditta!

Mit szólsz ahhoz hogy leállt az IZGI.HU?
lilien_csenge

Sziasztok!

Mosogatógép:
Nekünk ilyen van, szuper jól elmosogat mindent, még a nagyon koszos edényeket is. Igaz az ára egy kicsit húzós volt, de azóta 2000Ft-al kevesebb a havi vízszámlánk.

Hőmérőzés:
Hüvelyben adja a legpontosabb eredményt, de még szájban is elmegy.

Most rohanok, később még megpróbálok benézni.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

NikiKép

Köszi a szavazatot!

MagdiKép
Igen, én is észrevettem...Kép Anyukám munkahelyén akartunk szavazni, hát eddig sikertelenül!

D.

Kép

Kép
ditta76

Panka!
Nem tudtam olyan jól beszúrni a honlapot,mint te,de ugyanazon az oldalon,csak az : ADG 689IX- t rendeltük meg. Mint mondtam,nagyon pici a főzőfülkénk,ezért ezt,de nézd meg az árát!!!és 99990-ért adják! Tutira megéri!! Szerinted is? És tényleg olyan jó beépítve? Mert nekünk itthon a másik fajta vanKép de bizti szebb lesz ezKép
csak alig tudtam csabimat rábeszélni

Delice!
Ma még nem néztem meg,de egyet kaptam,és válaszoltam is rá,de te nem.

zita
ebba

Sziasztok!

Zita!
Én megvettem. Remélem nem bánom meg, hogy 45 centis, de hát akinek nincs helye... Az Elektropontban már megismerenekKép, szombattól odajárok, először azt hittem vicc, vagy rosszul emlékszem, aztán harmadszorra (negyedszerre) megvettem.
Majdnem a Zanussit is, csak utána eszméltem, hogy nem tud grill+légkeverést és az nekem kellene. Utána elmentem a Metróba, a Euronicsba és a MédiaMarktba és úgy döntöttem, a sütő még várhat.

Úgyhogy, ha valakinek vannak sütő és főzőlap ügyben jótanácsai, tapasztalatai, azt szívesen meghallgatnám! (Már valamennyire kristályosodik, hogy mit akarok.)

Ági!
A rizstej jó allergia szempontjából. Illetve minimálisan allergizál. Ebból a szempontból a zabtej is jó.
Csak nekem ezekről mindig az jut eszembe, vajon iható-e (az íze miatt). De a babáknál nem lehet tudni, szerintem nyugodtan kipróbálhatod. Valahol van nekem zabtej receptem, meg valamilyen más is. Előkeresem, ha lesz egy kis időm. Én nem próbáltam ki, mert elfelejtettem.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Panka!
Ez az, amit Zita említett (amit vettem).
Már éppen akartam kérdezni, hogy mi van VeletekKép! Régen nem jelentkeztél.

Magdi, Ditta!
Akkor most mi van a szavazással?

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!
Remélem a garanciájával is minden rendben lesz! Mikor próbálod ki? Mert én eltetettem egyet! A zanussi gáz légkeverős!
Na megyek szavazni!Ma Veronikára!!
ebba

Lányok!

Arról van szó, hogy nem lehet szavazni mivel,a látogatók száma nagyon sok és ezt nem birta a szerver és leállt.
Így most jelenleg áll a szavazás. De szerintem ez már így valahol nem fair.

Magdi
lilien_csenge

Zita!
Én is csak reménykedem a garanciát illetően. Azt se tudom, a papírjai hol vannak (nyilván benne, a mosógépben is ott volt). Az Anyósomékhoz vitettem, mert nálunk nem is férne. És mire ebből konyhabútor lesz... Vagy bontsam ki és próbáljam ki bekötés nélkül? De akkor meg kibontva áll majd a teraszon hetekig, hónapokig. De így meg nem igazán jó. Te biztos hamarabb fogod kipróbálni!
Szerintem a Zanussi nem ugyanaz, amiről beszélünk. Én az akciós szettet néztem: villanysütő + gáz főzőlap, 80e-ért.
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Mindkét gyerkőc alszik, gyorsan írok egy kicsit.Kép
MolliAnna ma 3 hetes és már 4500g, 1kg-t hízott a 3 hét alatt.Kép Este már rakok majd fel új képeket. Ma este nem lesz itthon Laci, hát érdekes lesz a fürdetés, lefektetés, na de majd csak megoldom valahogy.

Dodus, DittaKép
A nagy nyomás hatásáraKép elkezdtem írni a szüléstörténetet, csak több idő kell hozzá, mint magához a szüléshez.Kép

ÁgiKép
Tegnap voltam a DM-ben a fotókért, láttam a te zacskódat is.Kép
Rizstejről azt olvastam, hogy anyatej, tápszer helyett nem jó adni, de pótlásnak jó.
Zab, szója, mandulatej készítése megvan, de sajna a rizstejé nincs.

KrisztaKép
A DM-nél igen, 10-esével rendelem. Tegnap voltam az első adagért és nagyon jó a minőség.
PH-n akkor te vagy a nyerő, én "csak" 150-et töltöttem fel. Te egyszerre fogod elhozni mindet?

KodaKép
Migréned hogy van? Most is jön a hidegfront. Itt már mindjárt szakad az eső.

Zita, BettiKép
Mosogatógép jónak tűnik. A miénk is itt állt egy ideig kibontatlanul a garázsban, de a Whirlpoolokat kipróbálják a gyárban, hogy működnek-e. A miénk is vizes volt belül mikor kibontottuk.

BettiKép
Sütőnél nagyon jó a grill is és a légkeverés is. Árban meddig jó neked? A sütőt a főzőlap alá fogod rakni? Én a gáz főzőlap és a villany sütő híve vagyok.Kép
Vettem karikáskendőt.Kép Beni nagyon élvezi, Mollit még nem sikerült jól beletenni. Lehet, hogy most még 1-2 hónapig, amíg Molli nem tartja stabilan a fejét Benit fogom benne vinni.

Ezt hallottátok?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert fél 6-kor megyek vezetni. Ha minden jól megy, jövő héten lesz a vizsga...

EbbaKép
Köszi, hogy szavaztál (volna)!Kép
Ahogy Magdi is írta, egyszerűen nem érhető el az oldal...Kép

BettiKép
Gratula a mosogatógéphez!Kép

PankaKép
Várom a sztorit, és a képeket is!!

D.

Kép

Kép
ditta76

Ditta!
De én szavaztam!! Simán ment minden!Mikor írtam,akkor,mert bekukkantottam megnézni a lányocskád nevét pontosan(szar a névmemóriám,és ez nem túl jó mint tanítónéni) Kép
Szóval rögtön visszajelzett
ebba

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?