Új privát üzeneted érkezett!

Hali Csajok!
Tegnap este már nem kapcsoltam be a gépet, de bárcsak most se tettem volna. Kép
Mian nem elég, hogy csak ültetgetsz és ültetgetsz ,még bödönk is sorban állnak és kajbásznak, hogy "kupálj meg!".Na szóval nagyon irígy vagyok! Nekem 2 hónapja itt van 70 liter föld, a virágaim meg sanyarognak a tavalyiban.Kép
Hoppá! majdnem elfelejtettem mondani, hogy nagggggyon tetszik ez a füles bödönke.Kép

Hallom ám Lbébi Kép

Abby és hol a fotó az új frizuráról?

Nagy nagy GRATULA a pályázat nyerteseinek és a résztvevőknek!!!!

Szép hétvégét mindenkinek!Kép
szorgosstuci

Abby!
Igen, június 4-én megyünk, ez azt jelenti, hogy a jövő héten le kellene jönnie a csomagnak Pestről...Szóljatok, ha izzíthatom Aput Kép

...a recepteket akkor újra átküldöm...

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Abby!
Igen, június 4-én megyünk, ez azt jelenti, hogy a jövő héten le kellene jönnie a csomagnak Pestről...Szóljatok, ha izzíthatom Aput Kép

...a recepteket akkor újra átküldöm...

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

...hova küldjem???? az abby1@freemail.hu-ról visszajön Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!
Kicsit off leszek...hú nem is tudom leírjam-e...lehet nem kéne...mert kunyerbálásnak hangzik meg minden...
Na belekezdek.KépSzóval van nekem a Dominikom,tudjátok,és izé,hát beneveztem egy szépségversenyre...esetleg ha volna valakinek kedve dobni rá egy szavazatot,megköszönném...
www.izgi.hu
Járdánházy Dominik Zsolt

Ne haragudjatok...nagyon égő nekem ilyet kérni...
Ez a képe van fent:

Kép
Előre is köszi!
Orsi
orsi21

Na hurrá! reggel írtam egy adagot és sehol semmi!
Közben megjártuk a vadasparkot és aztán Hanga végre kipróbálhatta az új bringát, Lilla meg tanult a pótkerekesselKép nagyon jó az idő kellett már igazán!
Orsi semmi gond, én ha tudok akkor szavazok, mert mi nem is pályáztunk, aztán meg ugye nekem lányaim vannak és nem utolsó sorban pedig gyönyörű a kis srác!Kép Gratula hozzá!Kép
Jubi! Köszi szépen, de 1-2 hete a freemélem meg van kattanva...soha nem jöttek kéretlen levelek most meg napi 10-15 levél jön mindenféle ismeretlen egyéntől...most ürítettem remélem tudod küldeni, de jó lesz a chellosra is tudod... Köszi szépen!
Anyko! Neked is köszi amiért elküldted, tanulmányoztam...hát nem is tudodm...a fini kis sült házikolbász az milyen kódú?!Kép Köszi még 1szer!Kép
Jubi! Köszi előre is a szállítást mert de. adtam le a megrendelést Mininknek, remélem megkapta!
Stucikám! Tényleg kellett volna fotó mert most itt vagyok teljes természetes valómban, semmi műnős fej mint tegnap...no de én ezt szeretem ugyibár!Kép
Ja és még azt is írtam, hogy már Miant is kezdem útálllni!Kép Azért ez már nagyon durva, hogy kertészkedik is meg még dekupál is valaki! De a műved ismét gyönyörű lett természetesen!Kép Gratulálok!Kép
További kellemes 7végét mindenkinek!
abby
abby

Na lekéstem! Kép

Én is off leszek! Kép
Mi is neveztünk Gerivel a szépségversenyre.
Nyomnátok egy szavazatot?
http://www.izgi.hu/izgi/index.php?&MMN_position=1
jobb oldalon van egy névlista. Antal Gergő a kisfiam neve!

nagyon megköszönném! Kép
Loholok tovább mert bátyó ma 32 éves és még dolgoznom is kell a buli után! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Akkor én némileg on leszekKép
Első könyvem megszületett:
http://gportal.hu/picview.php?prt=40064&gid=394027&index=1
http://gportal.hu/picview.php?prt=40064&gid=394027&index=2
Igaz, csak a borítója tartozik dekupiba...
Egy esküvői fotóalbumra gyakorolok könyv-ügyben, és ez volt az első lépcsőfokKép
paat

PaatKép
GRATULÁCIÓÓÓÓ! Ez szuper lett! Komolyan mondom ám, nem csak dícsérgetlekKép

Fiúkra mennek a szavazatokKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Hali!

Szavalatok leadva!!!Kép

Paat, nagyon szép a könyved! 5*

Abby! ne merészeljél mást is utálni, mert hisztikézni fogok!!! Kép

Ha sikerül akkor majd csinálok ide egy albumot a jánykori képeimből, hogy legyen min röhögnötök.Kép
szorgosstuci

Itt vagyok mostmár! Kép
Mian!!!
Dobtam egy hátast a kaspótól, aztán már meg sem lepődtem a bádogos virágtartódtól! Mind a kettő nagyon tetszik, de ha lehet postázni, akkor a 2-at kérem szépen! Kép
Tényleg nagyon szépek...egyszerűek és mégis csábítóak!
Gratula értük!

Paat!
Csodaszép a könyved!!! Tuti ez az első?? Kép Jött a címed, hétfőn vagy kedden neked is feladom a sablonokat!
A többieknek elment!!
Aki kér még, sikítson és postázom!

OFF... Norbisok!.....
Mai vacsim: Norbi Fornettis magvas rúd kettévágva, kolbi bele és hozzá edami sajt! Hmmmm...nagyon fincsi! Kép
Sikerült vennem végre norbi fornetti muffinokat is! Almást, meggyest! Almást ne vegyetek! Eláztatja a tésztát! Kép Pedig fini az is! A meggyes kiválló!!!

Én is dolgoztam ám. Majd mutizom, csak pihizek is egy kicsit. A változatosság kedvéért pzs tartót csináltam..többet is. Mit tegyek...??? ezt kérik! Kép
Úgy képzeljétek, hogy annyira beindult az üzlet, hogy már most csak JÚLIUSRA vállalok!!! Úgy örülök neki, csak kicsit egyhangú a dolog! Kép

Na megyek megáztatom magam a kádban, aztán jön egy frissítő masszás, Norbi üdítő és kényeztetés! Kép
Szép estét éjszakát nektek!

Anikó Kép

Kép

KépKép
anyko

Anikó! Csak nem azt akarod mondani, hogy ott van a hosszúfejű nálad????? Kép
De jó lehet! Norbikolbi,( Kép ) Norbikád-(ba) fürdés, Norbi(masz)százs, Norbiszörpi,
Brrrrrrrr.. Norbimorbid. Kép
szorgosstuci

Szióka!
Köszi lányok a szavazatot!KépNagyon rendik is vagytok,nem csak ügyesekKép

Paat,
nagyon jó lett a könyv,elfogadnámKép
orsi21

Stuci!

NoNorbi, csak Norbihami! Kép A kolbi nem Norbi ( brrr..Norbikolbi...) A sajt meg Edami! Kép
De fini! Kép

Anikó

Én is köszönöm, aki Gerire szavazott! Kép

Kép

KépKép
anyko

A fenébe! Minden erömmel azon valék, hogy szavazzak a tündéri prücskökre, de valahogy nekem nem igazán sikerül kiigazodni ezen az "izgi" Oldalon! Kép Ha valaki leírná, hogy pontosan hogyan tudok szavazni, azt megköszönném! (csak én vagyok ennyire béna?)

Stucci! Kép
már korán reggel sikerül igazán megröhögtetned! Néha csípöböl döl belöled.....!

Abby,
utálj csak nyugodtan! Kép Jó néven veszem!

Na, menek, mert kitaláltam valamit, oszt, jobb, ha nekilátok, annak reményében, hogy talán többen fognak utálni! Kép

Ja az idö! Arról jobb nem is beszélni!Kép
mian

Hali!

Stucim! Totál belevetettem magam a festési technikák tanulmányozásába! Úgyhogy most csak művelem magam.

Pat!
Ügyes vagy, szép lett a könyved, bár meg kell mondjam eleinte keresgéltem, a terítőn, hogy hun van! Kép Azt hittem az a papírja Kép

Norbistáim!
Mennem kell mert kint a konyhába südögél a kacsamáj a "kis" zsírocskájában! Kép

pá.

Kép
krimo

Kép Majd lemaradt! Üdv itt Lingon!

Kép
krimo

Lingon!
Kép

Paat!
Guszta kis könyved van!!

...ha van némi felesleges nyálatok:
http://galeria-deka.prv.pl/

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Lingon!
Üdv közöttünk!

Lányok!
Valaki küldene nekem is norbis receptet,meg hogy mi az a 3-as,meg 1-es beosztás a kajáknál?
Előre is köszi!
morsi@hdsnet.hu

MianKép
Ma nem lehet se Gerire se Domira szavazni,mert ma másik kategória van fent.Azt hiszem kedden lehet megint,de ez nem biztos.
orsi21

hali!
Jámjám Miám! Kép mit ne mondjak én is rötyögtem itt magamban azon hajnali órán.Kép habár eléggé elvoltam keskenyedve, hogy nem a NOX nyerte a Dalversenyt. Kép Dobhattávóna 1-2 szavazatot! Kép
Csak úgy mellékesen megjegyzem, az Abby csak engem utálhat!!!! Kép Különben kiporolom a nadidrágját!!!
Hallod Te Abbyjány!!???!! Kép

Krimuszkám , aztán szép legyen a kéró!!!! Kép Tudod (ja Te már nem ) az Úttörő segít ha tud! Kép
szorgosstuci

Sziasztok!
Paat! Gratula az első könyvedhez...ha nekem a tizedik így sikerülnek akkor azzal már ki1eznék!Kép
Mi van Stucikám Félted az 1edüli utálatot?!Kép Jó akkor a Miant csak lassan de biztosan kezdem útállllniiii!Kép De ez a Norbizás nekem is nagyon tetszett!
Krimoka aztán fotókat mutizni, mint festőművész!Kép
Én is csak beszélek itt a kódokról de mióta szóbakerült azóta sokkal jobb az étvágyam!Kép Kép
Jubi! No ne tedd ezt velem! Végre tegnap dekupáltam egy kis mennyiséget erre jössz az újabb ötletekkel?! Nagyon jó...igaz nem min1ik tetszik, de nem teszem föl őket az oldalamra a dizájncenterbeKép Ez a jó az egészben, hogy másnál tetszik, és ötletes, magamnál nem tudnám elképzelni és ez ugyanígy van fordítva is gondolom. Ez a szép benne! Bár lehet én látom furcsán a világot...Kép
na menek vasalok még aztán krétázom a tálcáimat!Kép
abby
abby

Paat,
de dinnye vagyok! Én meg el is feledtelek dícsérö szókkal illetni! Tényleg szép lett az elsö könyv! Én ebbe azé nem mernék belefogni! Talán majd egyszer!

Stucc!
Képzeld, pontosan 2 szavazatot dobtam, aztán födig lógott az orrom, mert innen ebböl az országból még pontot sem kapott a Nox! Kép Szerintem Ök sokkal jobbak voltak, mint a görögök; ugye?

Na, ezt a csecsét követtem el ma:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/133417.jpg
mian

Mian!
Hát ez tök aranyos kanna! Honann szedted???!

Abby!
http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=39&post=537055#POST537055 Itten láthatod mit pingáltam, múlthéten.
Szerintem beszáradnak a föstékeim, mire megint lessz időm foglalkozni vele...
Stuciii!
Tudd meg, hogy én voltam még úttörő! Bi bi bi, vén vagyok mán, nehogy asszidd! Kép Kép
Mutizok egy totál off-ot
Nézzétek mit művelt a rebarbarám a telken:
Kép Alapból max combig érhetne, de ez mán az egekig nőtt Kép

Kép
krimo

Sziasztok Lányok!

Azt szeretném kérdezni, hogy hol találom meg azt az egészen hosszú dekupi leírást, ami arról szól, mit hogyan kell csinálni, mit mivel lehet helyettesíteni, mi mire való, stb. Ti biztosan emlékeztek rá, hogy ki állította össze. Emlékszem, hogy egyszer már olvastam, de nem jegyeztem meg a lapot. Vagy az archívban milyen kulcsszóval keressem?

Előre is köszi a segítséget.
Mona
kyra

http://www.utd.hu/giny/lap.hu/kisokos.htm
Remélem ez az. Én még nem néztem meg, csak eltettem magamnak Kép

Kép
krimo

Kyra! itt van, http://www.utd.hu/giny/lap.hu/kisokos.htm

Mian! Most már én is utállak és megadom az engedélyt az Abbynek is! Kép Qrva jó ez a kaspócska!!!! mekkora? jó nagy legalább??
Köszi azt a kettőt!!! Ahhoz képest, hogy az Angolok az első 5-be jósolták ...hát mit mondjak?
Az osztrákok is elmehetnek a bánatba!
Meg az Editem is, neki a máltaiak tetszettek. Kép
Aszongya, hogy a koreográfia jó volt, de a csajnak a hangja meg a szöveg lapos volt. Sejtheted mit írtam neki!? Kép

Krimuszka, még sose láttam ilyet! Milyen íze van? főzöl nekem belőle valamit , Te kis rebarbaratörő. Kép
szorgosstuci

Köszönöm szépen a gyors választ!
Majd nemsokára talán sikerül valami olyat alkotnom, ami méltó lesz mutizásra. Egyelőre próbálkozom.

Puszi M
kyra

MianKép
Ez tényleg szuper kis kanna lett. Engem is érdekelne, hogy mekkora a méreteKép

KrimoKép
Már megint csak az érdekelne engem is, amit Stuci kolléganő kérdezett. Szoktál főzni valamit beőle??

KyraKép
Ha valamit nem értesz a leírásból, vagy valami bővebben érdekelne téged, csak kérdezz nyugottan! Nem fogjuk mondani, hogy olvass visszaKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Szóval a kannám kb. 20-25 cm magas és jó nehéz cserép. Van itten egy csuda bót, ahol hm?..... jó cuccokat lehet kapni. Még a Valcsi barátnömnek is vettem itten valamit, amit hamarost megkap, aztán remélhetöleg meg is csinálja hamarost és Ö is mutizza. Bizom benne!
Ha tehetném, akkor mindennap elmennék oda, csak sajnos nincsen annyi pízem! Kép

Off!
A rebarbarának itt elég nagy kultusza van. Én személy szerint nem igazán ugrálok érte, mert nagyon savanya. Azért néha elöfordul az én konyhámban is. Lehet belöle levest, mártást, de a legfinomabb a sütike. Ha valakit érdekel a receptje, akkor leírom.
mian

Orsi! A másik topikon kérdezted, hogy hol lehet kapni bőr vagy műbőr ülőgarnitúrát, igaz, hogy már régen voltam ott, de a Bp. XVI., Pál u. talán 110-be? a számot nem tudom pontosan van egy pasi, aki ilyenekkel foglalkozik. Érdemes hozzá benézni.
Paat! nagyon ügyi vagy, mostmán elmehetsz könyvkötőnek. Mesterlevél kiadva.....

Idefigyelj Mian, hogy ha nem szerzel nekem is egy ilyen kannát meg foglak folytani és akkor nem tudsz a csajoknak mit mutizni.... Hát ez Qrva szép lett!!!!!
Mondd Stucci! Te úgy mégis mikor szoktál alunni??? Van olyan időszak mikor az álommanó elkap, mert ahogy elnézem a jelentkezéseidet Te egy iccakai bagoly letté!!
Én is akartam szavazni a manókra, de nekem sem sikerült, valószínű szokás szerint bennem van a hiba, mivel úúúúútálom a szgépet és mindent csak félig tanulok meg.

Na menek dógozni!
Pusszantás

Krimo! A végén még megérjük, hogy égig érő paszuly fát is fogsz termelni!! Ráadásul piktor is lesz ebből a lyányból!
váradi_vali

Kukucs!

Sehun, senki, ellenben elolvastam a remek helyesírással írt szövegemet, merthogy megfojtlak vagy folytatás...... hát, ez igen!
váradi_vali

Kukucs!

Sehun, senki, ellenben elolvastam a remek helyesírással írt szövegemet, merthogy megfojtlak vagy folytatás...... hát, ez igen!
váradi_vali

Sziasztok!

Krimo!
Jó a fotó, jól elbújtál a rebarbara fák mögött Kép

Orsi!
1 kód: reggeltől estig ehető
2 kód: délután 3-ig ehető
3 kód: csak délig ehető (de leginkább soha) Kép

Mian!
Na valld be, hogy azt a kannát valamelyik profi olasz oldalról szetted le Kép

Képzeljétek, volt a páromnak egy szusszanásnyi ideje, gyorsan csináltattam vele két szalvétatartót, aztán meg jól összekentem őket Kép
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/naprasszalviszembol.JPG
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/oliosszalviszembol.JPG
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/szalvitartotrio.JPG

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Vali!
ragadós a helyesírásod Kép
szóval a "szetted" helyett "szedted"...Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubci,
hi-hi-hi!Kép
Csak akkor tudom bebizonyítani az ellenkezöjét, ha idejösz és saját szemeddel gyözödsz meg róla, hogy itten leledzik nálam a kannus!
Mellesleg megnéztem a lengyel oldalt. Hááááát! Láttam nagyon szépségeseket. Nagyon tetszik az a technika pl. a tálcáknál, hogy csak foltokban repesztenek. Figyelemreméltó!
Köszi a tájékoztatást. (honnan tudol ilyen jó kis oldalakat találni?)
mian

Jubi!
Hát ezek má megint csudaszépek!
Koda!
Én spec, csak sütikét szoktam belőlle, na meg mikor ilyen enyhe tulltengés van lekvárt Kép Az palacsinba fini! Nekem bejön az íze.
Mian!
Átküldenéd nekem a recepteket?! Hátha sikerül valami mást is gyártanom belőlle Kép krimoka@freemail.hu a cimem.
Valcsi!
Paszujfa kilőve, csak az jöhet szóba ami magától nől, mint a gaz Kép A piktorságba is belekéne húznom, mert huh....

Kép
krimo

Sziasztok!
Orsi!Anikó!
Meddig lehet szavazni? El voltunk utazva / szépen magyarul megaszondva / és lemaradtam a dolgok lényegéről, és jelenleg nem elérhető az oldal. Pedig szavaznék. Ha lehet újra szavazni akkor jelezzetek és megy a szavazat!

Lányok!
Nem győzők gyönyörködni a szebbnél szebb alkoktásokban. Egyszerűen csodaszépek!! Most csak raktározom az ötleteket és ha egyszer meglesznek a vizsgáim akkor....... talán egyszer.
Mégegyszer mindenkinek mindenféle szép dícséret!!!!!
Nolo
nolo

Na látjátok a végén még elmék magyar tanárnak!

Jubi!
Hol lehet olyan férjet kapni, aki ilyeneket csinál. Megvenném szívesen.
De az sem semmi, amit Te csináltál rá! Gratula tecc.
Gyerekek! Ha csak a kódot ennénk, valószínű, hogy mindenki csodálatosan karcsú lenne.

Pussz: Valcsi
váradi_vali

Hali Lányok!
Valikám, sajnos nem önszántamból vagyok mindig olyan későn a hálón. Ma is most végeztem és jöttem kicsit nézelődni.

Jubíííííííííííí! Ezek olllllylylylan szépek!!! Olivásba leszerelmesedtem. Kép

Mian! Nekem is van olyan ami foltokban repedt, de az nem direkt vóót. Kép Hol az az oldal? Hadd ném meg.
szorgosstuci

Sziasztok!

Mian!
Nagyon ari a kanna,ügyes vagy!Kép

Jubi,köszi a Norbis infót,már csak azt nem tudom melyik kajának mi a kódja...bár sejtem,hogy ami finom az a 3-as...
Szalvétatartók nagyon klasszak!

Vali!Kép
Nagyon aranyos vagy köszönöm,feljegyeztem a címet!

Nolo,
a babaszépségversenyt felfüggesztették egy időre mert valami baj van az oldallal.Azért köszi,ha lesz valami szólok.Kép

Lányok!
Én most ilyeneket készítettem...nem dekoupage,hanem...nem tudom miKép

Kép
Kép
Kép

Puszi

Orsi
orsi21

Kép
Kép

Ezt osszátok be! Kép

Orsi!
Elsőre dámajátéknak néztem! Kép De szépek, hova fogod tenni?

Kép
krimo

KrimoKép
Eddig a nappaliba gondoltam,aztán ki tudja még mi leszKépA költözés egyre csak tolódik kifelé...még a végén tél lesz belőleKép Pedig eddig úgy volt augusztus...

Ezt nem is tudtam...akkor nagyon boldog születésnapot kívánok nektek!!!!
Koda,Tiki,Nolo,Sztigris:
Kép
orsi21

Köszi lányokKép)

Mian! 1 reberberás sütim (paj ami fagyival legfinibb, nekem is van, ha kell jövöhéten lesz recept)
Most itthon köztetek, holnaptol szalvisboltok is kifosztásra várnak. Imádom ma nyár volt itt, szinte télböl jöttem. Jövö héten bövebben, addig is boldog szülinapokat és kellemes kopácsolást!

Üdv Babi
lingonbabi

Szép reggelt!

Na tessék! Kicsit nem vagyok itt , máris buli van.Kép
Én is kívánok minden jót a szülinaposoknak!
Kép

..és most menek a bányába. Kép
szorgosstuci

Sziasztok Lánykák!!!

Szülinaposoknak minden jót és szépet :-))))

Az alkotóknak nagy-nagy gratula!!!!

Jubi!
Sajnos a mostani szállítmány lehet hogy ugrik, mert Orsika bent van kórházban nincs hová küldenem cuccot, hogy apukád el tudja vinni:-(
Abbytól már bocsit kértem és most Kodától is, mert a Stuci által adományozott jó kis anyagok itt parkolnak, de valszleg most azt sem tudom eljuttatni. Ne haragudj Koda:-(

Cupp mindenkinek, ma nem nagyon leszek:-(
mini
minimaxi

Mini!
Jaj dehogy haragszom! Mi van Orsiékkal? Miért kellet a kórházba bemennie?? Remélem minden rendben van!

Köszönöm a köszöntéseket, holnap leszek 30! húúúú....És én is minden májusinak sok puszit küldökKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Bocsi, hogy offolok itt, de mivel nagyon sokan ismeritek Orsit megkockáztatom.

Csúnyán vizesedett a lába. és most már dagadt volt a keze is és a vérnyomása kicsit magasabb a kelleténél. Reményeink szerint nincs nagy baj, de jobbnak látta a doktornő ha alaposan kivizsgálják.Most ez folyik, de mivel betöltötte a 37 hetet ha Ábel úgy dönt, hogy megnézi a kinti világot akkor sincs nagy gond, bár ennek pillanatnyilag semmi jele nincs, zárt a méhszáj:-)))
No ennyit tudok most.
És bocsi mégegyszer az off-ért
minimaxi

Sziasztok!
Köszi a szülinapi kivánságokat!

Koda!
Üdv a 30-asok táborában!

És én is kívánok mindenkinek nagyon boldog szülinapot!

Szép napot mindenkinek! /Szebbet mint amilyen nálunk van/
Nolo
nolo

Csatlakozom az előttem szólókhoz:
Koda, Sztigris, Tiki, Nolo, SOK-SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK

Mini! Nagyon vigyázz Orsira - reméljük, hogy semmi gond nem lesz.

Pusssssz: Valcsi
váradi_vali

El voltam veszve, da azért vagyok ám!

Szülinaposok!!!!
Kép
Isten éltessen benneteket nagyon sokáig!

Alkottam, csak nem jutottam még a mutizásig! Na majd egyszerre a sokat!
Viszont amiket itt látok...mind csodálatos!
Mian kannácskája elbűvölő! Kép
Jubi szalvétatartói guszták! Kép
Orsi mittudomén milyen képei Kép különlegesek! Kép

Én most főzök...ti ilyet nem tudtok! Fedős leves!!! Főzz egyszerre két dolgot (leves és pöri) majd amikor megnézed a pörit, levéve a fedelét, azt ne a pörire tedd vissza, hanem zsupsz a levesbe. Eltévesztettem a bödönöket! 1 perc gondolkodás kellett azért, hogy rájőjek, hogyan is vehetném ki a forrásban lévő levesből a pöris lábos fedelét, de sikerült! Kép

Megyek is, mert égett födős levesem lesz!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?