Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem jövök egy ideig és lám adtok ám nézni és olvasnivalót!Kép
Mindenkinek NAGY DICSÉRET jár!Kép

Mohácska!
Most én bőszen könykötök vagyis tanulgatom. Ha itt nem sikerül választ kapnod, szerintem kérdezz meg az indexes Könykötés topicba, most én is azt bújom.

Jucus!
Örülök, hogy ismét itt vagy!Kép Picuri, hogy van?

Zsizsa, Nolo!
Szívből gratulálok a Babócákhoz!
Kép
Csatlakoznék a pocaknövesztők táborába, a magunk 21. hetével.Kép

Fogyizóknak KITARTÁS-t kívánokKép , nem fogyizóknak pedig egy kis csintalan palacsintát!Kép

Sztigris, akinél ilyen randa idő van
Kép
sztigris

Sztigris!
Gratulálok a babához! Vigyázzatok magatokra!
Tudjátok a babócáról, hogy mi lesz?
Nolo
nolo

Hmm.....hmm....érdekes az oldal. Látom Jubi cuccai nagyon bejönnek a leányzónakKép

JucusKép
Tényleg tündéri a lánykád, Kár, hogy albumot nem találtam rólatok.

MohácskaKép
Én másfajta papírt raktam a könyveimbe. Gondolom, hogy te milyet akarsz, de azt ott nálatok a művészellátókban kellene megnézni. Vagy valami jó kis papírokkal foglalkozó boltban. Itt Miskolcon a műv.ellátóban lehet szép papírokat kapni, de amit te keresel, olyat még nem láttam itt nálunk . Csak Kecskeméten egy kirándulás alkalmával egy boltban. De az olyan drága volt darabja, hogy megfizethetetlen lenne így a könyv.
Pesten azért nagyobb a kínálat, gondolomKép Remélem az illetékesek tudnak segíteniKép

KrimoKép
Csodaszép lett a szekrény! A fénykép meg még szebbKépKép
Igazi mozaik? Mármint a szekrényen a díszKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok Lányok!

Akkora az elmaradásom, hogy név szerint a dícséreteket nem tudom felsorolni, ezért aztán sűrű elnézést kérések közepedte minden alkotónak ÓRIÁSI GRATULA!!!!!!!!!
Remélem mostmár gyakrabban tudok megfordulni újra itt, és mindenkit érdemei szerint tudok majd méltatni!
Egyetlen dolog amit Stuckónak mondanék erre a fantörpikus gportálos oldalra. Azt azért elérte a csajszi, hogy látogatott lett az oldala. Nem igazán értem, hogy honnan veszi a bátorságot hogy lefikázza mások alkotásait, különösen úgy hogy szerintem az ő "művei" között is akad olyan amit méltán lehetne kritizálni.
Nagyon jó, hogy itt nem terjed ez a tendencia, hogy egy nyilvánvalóan szubjektív dologról - mármint hogy tetszik-é egy alkotás vagy nem? - senki nem hiszi azt hogy mindenek feletti ítéletet mondhat. Ezért szeretek idejárni!! Itt még mindíg a segítés az ösztönzés dominál, és azt hiszem ez mindannyiunkat jó érzéssel tölt el.

Más!
Debreceniek Miskolciak és Nyíregyháziak!
Utolsó órák vannak a rendeléshez, hogy időben leérjen a csomag, hiszen alig több mint két hét múlva Jubiék utoljára mennek suliba.
Az idő nálunk is katasztrofális úgyhogy marad a meló:-(
cupp
minimaxi
minimaxi

Sziasztok!

Skatának az én cuccaim sem jönnek be... Kép Vagy az oldal még fejlesztés alatt áll? Kép Lehet, hogy egyenlőre Jubinál akadt el! Kép Kép
Szó mi szó, Jubinál van mit megcsodálni! Kép

Igaz mi is lopunk ötleteket a netről, de már a link feltételéért is kértünk egymástól "engedélyt". Szerintem az lenne a minimum, ha odaírná az alkotó nevét illetve a honlapja címét!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Mohácska!
OFF:
Nem találtam e-mail-t, ezért ide írok Neked. Szóval okosabb nem lettem, amit én is ajánlottam volna, az a Panton (www.panton.hu), talán olcsóbb, mint a hobbiboltok és több helyen van üzlet. Van nyomdász ismerősünk, ők is ott vásárolnak, ha spéci papírt szeretnének.
A másik a Grafika Rt. a XIII. kerületben. www.grafika.hu, de a férjem azt mondja, hogy nem az igazi már. Régen jobb volt. Azért megpróbálhatod, a honlapon témakörönként megadják a kontaktszemély nevét, hátha ott tudnak segíteni.
A teással még adósod vagyok, remélem tudtam segíteni.
Puszi Mona
kyra

Sziasztok!!!
Júúúj Sztigris,gratulálok!!!!!
Kép
Mi a babó neme?Vagy meglepi lesz?

Krimo!
Nagyon tetszik a mozaikos szekrényke!!!

Minimaxi!
Én írtam neked köcsög ügyben kb 2 hete,de nem kaptam választ.KépVagy az a baj,hogy Pestre nem tudod eljuttatni?

Koda!
Szupi lehetett a kirándulás!Én is úgy mennék valahová,de most még az idő is rossz...

Ez a gportalos Kata leányzó,"olyan kedves"KépMondjuk lehetne önkritikája is,de mindegy...

Képzeljétek ma van a 2. évfordulónk a párommalKépNem házassági,megismerkedésiKép Pedig higyétek el legalább 6 évnek tűnik.Kép

Orsi
orsi21

Vali, Stuci!
Én úgy megnézném azokat a régi fotókat rólatok Kép...ja és meg fogok sértődni, ha azt hiszed rólam, hogy ilyen sértődékeny vagyok Kép

Krimo!
Ez a szekrényke nekem nagyon bejön, fogok is valami hasonlót csinálni a majdani fürdőszobánkba...jó ötletetet adtál! Kép Lehet, hogy olyan orrot is kéne növesztenem, ami tud fényképzni? Kép

Sztigris!
Én is beállok a gratulálok hosszú sorába!! Jó egészséget nektek!! Kép

..skata oldalával kapcsolatban...
én először a dizájn center-t néztem meg, és csak kb. a felénél esett le, hogy ez vicc...szerintem ti se vegyétek túl komolyan...

Képzeljétek, most vettem egy kis hungarocell gömböt, van hozzá ötletem, megyek bekupálom...

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Nolo, Orsi, Jubi!
Köcike.Kép A 2 leányzónál nem akartuk tudni, de most a férjem naaagyon kíváncsi volt...szóval a Pocok volt már fiú és lány isKép... de én el sem tudnám képzelni, hogy fiunk legyen!Kép...ki sem merném nyitni a pelust.Kép
Tényleg Nolo és nálatok?

Pussz
Sztigris
sztigris

Nolo!
Hát te is? Kép Bocsi, ez elkerülte a figyelmemet..készítene valaki egy kimutatást a kismamáinkról? Kép A gyengébbek (mint én) kedvéért Kép Neked is hatalmas gratula!! Kép

Anyko!
Írtam neked, hogy szívesen megveszem a sziénákat, csak küldj egy postacímet nekem!!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Zsuzsimanó,
megérkezett az emilke; hálás köszönet érte! Kép

Na, itten van egy mü ,jelzem nem ez lesz életem fö müve! Kép):
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/132553.jpg

Stucc,
hát én is berzenkedtem egy sort az "anonym" oldalon! Igazán lehetett volna oly bátor, hogy a pofátlan kritikái mellé a nevét is odaírja.
De szerintem jobb nem foglalkozni vele, inkább ezen energiákat fordítsuk dekupálásra, hogy mielöbb teljen meg az oldala! Kép

Most én is robogok, mert tegnap sikerült rendesen bevásárolnom "nyersanyagból", meg kaptam 60 különbözö féle szalvétát USA-ból, s most ordítanak utánam, hogy szabdaljam szét öket! Kép

Jók legyetek! Kép
mian

Jubi!
Írtam! és köszi!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Köszi a segítségeteket. A Panton nevű céget sűrűn látogatom, itt van a szomszéd utcában Kép, de most nem láttam a merített papíron kívül semmi olyat, ami megfogott volna. Olyat csak akkor láttam, amikor nem arra volt szükségem.
Így eszembe sem jutott, hogy a nevét egyáltalán megjegyezze Kép.

Kyra!
Várom a technika leírását.

Sztigris!
Kaphatnék egy linket?

Kismamiknak!
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓriási gratula! És további problémamentes pocaknövesztést kívánok!

Puszi Kriszta

mohácska

Kép Futószalagon jönnek a bébik! Kell is az utánpótlás! Én is gratulálok minden pocakos kismaminak!!! Kép

Koda!
Nem ám mozaik! Kép Csak papír.
Látom a fényképező orr bejött nektek! Kép Növesztek eggyet a kedvetekért.

Rohanok. Alkossatok! Pusz:
krimo

Kép
krimo

Kriszta!
Olyan rég jártál már erre, hogy mutathatnál 1-2 képet az újdonságaidból!!!(könyvügyileg Ágiboszitól kaptam segítséget...persze még félkész állapotban pihizik a szekrényben)

Krimo!
Nagyon ötletes a kis szekrény, én még nem dolgoztam ezzel a technikával, de lehet kipróbálomKép

Tigris!
Gratula!
Ha fiú, nyugodtan less bele a pelusába, szerintem újat nemigen tud mutatniKép

Ancsa!
Nekem kifejezetten tetszik a doboz, az amerikai szalvétákra meg nagyon-nagyon kíváncsi lennék!!!

Mini!
Mááár hiányoltalak!! Körülnézek nálad köcsög ügyben!

Stuci!
Vali!
Engem is érdekelnek azok a képek!! Ki ne hagyjatok!

A gportálos oldalhoz nekem is annyi hozzáfűzni valóm lenne, (bár az én műveimet is békén hagyta- úgy látszik a zs-ig nem jutott még el..) hogy ha nem is tetszik neki egy-egy munka, legalább megtarthatná a véleményét, senki sem lehet tökéletes és ráadásul lehet hogy egy gyerek, vagy egy kezdő alkotásait ócsárolja....

Jóccakát mindenkinek: Zsu
ui: itt is sz*r idő van, dörög, villámlik...

Kép
Kép
zsuzsimano

jáááááj, most olvastam vissza amit írtam...
persze nem ágiboszi pihizik a szekrényben, hanem a félkész könyv... Kép
zs

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!
No először is gyorsan a rosdszabbik témával jönnék elő. Nagyon sajnálatosnak tartom én is, hogy ilyen módon készítsen valaki oldalt. Én sem szereplek az oldalán, de nem is szeretnék, most már még a szépek között sem. Ehhez gyerekek tényleg pofa kell. Én is bekerülhettem volna a dizájncenterébe-de még az elnevezést is lopta Fábrynktól-mivel barbies képeket csináltam én is a gyönyörű nagylányom kérésére. És bár herótom volt tőle nekem is attól még nagyon nagyon örültem amikor láttam mennyire tetszik neki és most is 3 is díszeleg a szobája falán! Ezt nekem senki se próbálja meg megtiltani, vagy ne merjen fikázni miatta! És tényleg, hogy jön ő ahhoz, hogy valakit is megítéljen?! Mondjuk az ő dobozán is segítene még egy kis kréta!Kép
Más.
NAGY NAGY GRATULA MINDEN KEDVES KISMAMÁNKNAK!Kép Vigyázzatok nagyon magatokra, könnyű szülést és minden jót kívánok!
Krimoka! Köszi, hogy megemlékeztél rólam tegnap, legalább gratulálhatnál a fél diplomámhoz!Kép Majd írok mailt, de csak most szabadultam ide a géphez!
Az ezoterikus doboz -ha nem haragszol- isteni lett!Kép
Könyvkötésben nem vagyok jártas sajna nem tudok segíteni!Kép
Vettem ma szép föstékekeket új árnyalatokat!
És ma megcsaltam magunkat...üvegfestettemKép
Minikém majd jelentkezem! Üdv itt újra és légyszi mutizz nekünk!Kép
Stuci! Én is én is én is...akarom látni azokat a fotókat!!Kép
No szép álmokat mindenkinek!
abby
abby

Sziasztok!
Mohácska, a teást úgy kellene csinálni, hogy ha ráakadtál egy megfelelő papírra, akkor előtte mindenképpen próbáld ki, hogy mi lesz vele, ha vizbe mártod és felakasztod. Nehogy nagyon megnyúljon, vagy elszakadjon.
Az a lényeg, hogy ne valami fényes vagy lakkozott papírt vegyél, hanem olyat, aminek nagy a nedvszívó képessége. Írtad is, hogy valami itatósszerűre vágysz. Szóval erős teát vagy kávét kell főzni és abba belemártani, nem kell áztatni és ha kiveszed, fel kell csipeszelni a szárítóra (mint a fényképészek a fényképet).
Ennyi, remélem fog működni a dolog.
Esetleg megpróbálhatod azt is, hogy sima 80g-os papírt, vagy kicsit vastagabbat beteszel a sütőbe (a nagy lapos tepsire) és a széle szépen megbarnul a közepe meg olyan antik hatású lesz. Nem a legnagyobb fokozaton, de azért legyen jó meleg a sütő, mintha mondjuk piskótát csinálnál. Nem kell sok neki.
Ügyeskedj, majd azért az eredményre kíváncsi lennék.
Sok sikert!
Mona
kyra

Szisztok!

Jöttem vissza este kísérteni:-)
Bár most nézem hogy ehhez meg még korán van :-)))

Mindenekelőtt elnézést a boldog kismamáktól hogy bunkó módon reggel elfelejtettem a gratulát. Most homokot szórnék a fejemre ha nem lenne akkora sár, és nagyon jó egészséget és gondoktól mentes terhességet kívánok mindenkinek, egészséges gyönyörűséges babócákkal.

Ma teszteltem, hogy csak osztom-e azt észt vagy tényleg tudok még én is repeszteni, mert kb. két hónapja nem követtem el. Jelentem egész jó lett, majd ha szalvi is lesz rajta eljátszom a mutogatós nénit:-)))

Orsika!
Bocsi de én írtam Neked a rendelésre:-(((( Ezek szerint az internetmanó benyelte :-((((
Most írtam újra, remélem ezt már megkapod:-))))

Na szép álmokat felhőszakadás mentes napokat kívánok mindenkinek:-))))
cupp
minimaxi
minimaxi

Mini!
Köszi,most megkaptam,válaszoltam is,remélem te is megkapod.Kép
orsi21

Mohácska!
A link INDEX-Könyvkötés
sztigris

Mian!
Szerintem - ha nem is főmű -, de benne van az élmezőnyben ez a doboz is! Kép A repesztése ennek is profi, a témája viszont nagyon távol áll tőlem..

A skata oldaláról...újra...ne vegyétek máááán annyira komolyan! Nekem is van egy könyvtár a gépemen, ahová lementek mindent, ami tetszik, hogy később, ha nem jön az ihlet, akkor legyen mit lapozgatni. Ami nem tetszik, azokat mondjuk nem gyűjtögetem Kép De hát valami nem attól szép, hogy valakinek tetszik vagy sem...ebben már számtalanszor megállapodtunk itt...hát akkor meg mért baj, ha valakinek nem tetszik. Számít valamit?

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

SziasztokKép

ZsuKép
Én is azt hittem először, hogy szegény Ágiboszi ül nálatok a szekrénybenKép Aztán rájöttem persze, hogy a könyvről beszélsz.....

JubiKép
A nagy sár ellenére tudtok haladni valamit a házzal? Vagy most otthon tevékenykedsz?

MonaKép
Nagyon jókat írtál!!!!! Hogy mi mindíg tanulunk valamitKép Köszönet érte!

AbbyKép
Igazad van, ha az én gyerekem kérne bármit, én bizony megcsinálnám. Legyen az piros szalvéta lila kerettelKép A legnagyobb örömmel készíteném!

KrimoKép
Mozaik, paír, tök mindegy! Egyszerűen szuper lett! Mekkora a mérete? Nem tudtam kitalálni.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Hát lányok, én jól lemaradtam a skandallumrólKép!
Már nem elérhetőek azok a pontok...
A könyvkötést még nem prtóbáltam, Kriszta, csak Jucust strapálom infókért, de besz*ri vagyok nekilátniKép
Krimo! Helyes lett a szekrényke, telik a lakásod! Majd egyszer egy összképet is mutizhatnál, biztosan jól mutatnak.
Én még mindig "háztartok", folyton akad valami...
Abby! "megcsaltam magunkat"ez nagggggxon tetszikKép
paat

Paat! Kép
Na csak azért jöttem, hogy nevethessetek ismét egy jót! Legalábbis mikor nekem telefonált a párom akkor én elröhögtem magam...Közölte velem, hogy az oviba kitették a felvettek névsorát és bizony Lilluskám is felvételtnyert!Kép Olyan vicces, hogy szegénykém még ilyen kis manó és felvették az oviba...persze nem fog járni csak 3 éves korától de azért tuti ami zicher alapon beírattuk. Mondjuk 19 gyereket elutasítottak...
Na csak ennyi lenneKép
Ma meg du. lesz az anyáknapja mert annyi betegsélg volt, hogy mindig halasztani kellett...bár még mindig vannak beteg gyerekek... de ebben az időben nem is csoda!Kép
Koda! Még hogy a saját gyerekedért megtennél bármit...de Te a máséért is...engem is Te mentettél meg a hercegnős szalival emléxel?!Kép
süss fel nap....
abby
abby

Közben megnéztem azt a bizonyos oldalt...tényleg törölte a képeket, de nem is baj.
Csak annyit még hozzá, hogy aki ilyen igényes, annyira profi hogy másokat kritizáljon az esetleg a saját művén kivághatná a mintákat rendesen. Én még sose tettem föl úgy szalit, hogy ne lett volna szépen kivágva.,..a csajnak meg a csészés dobozon csak úgy oda van biggyesztve a szali...hát ennyi. De tényleg többet ne is beszéjünk róla, bár sikerült kissé feldühítenie minket...jószándékú emberke lehet....
Jubi! Annyiban most nem értek veled 1et, hogy akinek az alkotásást a dizájncenterbe tette az biztos kissé szomorú lett...és ehhez nincs joga senkinek sem...szerintem...aranycsirek Kép
abby
abby

Viduljatok Csajok!

Ebben a rossz időben ránk fér egy kis nevetés, és iccaka, ahelyett, hogy aluttam vóna, felébredtem, kimentem az udvarra,ott alutt egy fekete cica a kertben, hát ha nem lenne ekkora seggem, az ijedtségtől valószínűleg én ugrottam volna fel a kerítésre, de így fordítva történt - ő ugrott...rám meg a frász jött!
Csatlakozom a gratulációkhoz és a kismamáknak üzenem, hogy: nagyon vigyuzzatok magatokra.
Gyerekek! Nem kell a depi, fel a fejjel, semmi bizakodás.... (mondta régen egy idős kollégám) majdcsak kisüt a nap.

Na menek, mert képzeljétek milyen disznóság, a munkahelyemen még dógozni is köll.....
váradi_vali

Szebb Napot Kedveskéim!

Nagy bajom van! Ha az éjjel láttam volna még itt mocorgást, már tegnap kérdeztem volna!
Szóval! Megrendelésre készítettem két delfines képet; a keret: világoskéket repesztettem fehérrel. Az első(!), amit először kentem, és először szerettem volna repeszteni: tök jó! A második, aminek elvileg több ideje volt száradni, hát az valami siralmas. Nemhogy csak kicsit (minikét) repedezett, hanem a keret négy oldalából csak 1,5. Értitek ezt? Hajszárítóztam, meg feltekertem alatta a konvektort, hogy hátha később, de ma reggelig semmi.
A kérdés: szerintetek, ha újra kenem (3. sornak) kékkel + repesztő + fehér, akkor nagyon vastag lesz? Vagy egyáltalán milyen lesz?
Az a gáz, hogy nincs már több ilyen szalvim hirtelen, de gipsz sincs most több ilyen öntve, a képekért viszont este jönnének.....Kép
Mit csináljak????
totne

Totne!
Én a helyedben "újracsinálnám" az egészet. Vagyis mintha még nem lenne rajta semmi, elkezdeném elölről: első réteg festék, replakk, száradás, második réteg festék. Nem hiszem, hogy nagyon vastag lenne a végeredmény, én már csináltam egy párszor ilyet Kép Mondjuk az tuti, hogy nem lesz pontosan ugyanolyan, mint az első, hiszen nincs két egyforma repesztés...

Abbykém!
Ha tényleg nem lenne joga senkinek ahhoz, hogy elszomorítson bennünket, akkor bizony kihalna a parlament, és be kellene szüntetni a híműsorok sugárzását is Kép én azt mondom, hogy ha valami elszomorít - és nem akarok szomorkodni - akkor azzal nem foglalkozom...ezért nem is politizálok Kép

na pussz és nyugi: Jubi (aki egyenlőre még nincs benne a dizájn centerben, de senki sincs biztonságban Kép...egyébként ha őszinte akarok lenni, találnék én magamnál is olyat, ami odavaló Kép..

Kép
Kép
Kép
juborka

Köszi Jubi!

Mivel nincs is más választásom, így ezt fogom tenni! Majd referálok!
Pusza addig is: Tünde
totne

Sziasztok!

Az egyik pesti ismerősöm vett egy 300 ml-es Grafix-ot (krétázás fixálására való), de még sem kell neki, még vadi új, nem használta. 1800 ft-ért adja. Ha valakit érdekel, szóljon!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Stucek,
most hallottam, hogy majd nem szomszédok vagyunk! Kép Ha ezt akkor tudtam volna, amikor húsvét elött otthon voltunk, tuti elrongyolok a citrongyosért! Kép De már jó elöre megfenyegetlek, hogy aug.-ban jövök!
S tényleg jó lenne, ha tudnánk valamikor csinálni egy nagy, össznépi szalvétás-találkozót!

Tüzök e kertbe "alkotni"! Kép
mian

Sziasztok!

Fent van a pályázat végeredménye.
Hamarosan indul a konyhai! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Na, ültettem és ültettem és...... Kép közben gyorsan muszály volt egyet kupálni, mert olyan üres volt a virágtartó:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/132995.jpg
mian

Mohácska!

Ezt most találtam, ha nem boldogulsz, nézd meg.
http://www.vinczemill.hu/
Mona
kyra

Sziasztok!

Jubi! Kész van a delfines, repesztett keretű képem! Úgy, ahogy tanácsoltad: előről az egészet! Tök jó lett! Köszönöm! Sztem, én idővel újat csináltam volna /ha öntök új gipszet, és veszek delfines szalvit/, nem gondoltam, hogy észre sem lehet venni, hogy elbaltáztam először. Puszi érte!Kép
Mian! Nagyon tecc a kaspód! Én is gondolkodtam rajta, hogy le kellene a műanyagokat cserélni cserépre az udvaron is, de elmaradt. Pedig mennyivel ízlésesebb... Nagyon szép!
Viszlát Csajok: Tünde
totne

Koda!

Gondolhatod, hogy nem kicsi, ha elfér benne egy fényképezőgép orru lány! Kép De csak neked lemértem 50x35x15-ös szekrényke. A naptejeim, meg a krémeim jól elférnek majd benne.

Zsuzsimanó!
Vetted az adást, hogy ez nem igazi mozaik?! Szóval semmi különös technikája nincs Kép Egyszer megpróbálkoztam, holmi csempedarabokkal, de elég siralmas lett a végeredmény Kép

Vali!
Hogy te veled mik történnek! Kép

Mian!
Így könnyű, csak ültetgetsz, és ha hirtelen kupálni kell, hát kupálsz. Csecse lett!

Kép
krimo

Koda!

Gondolhatod, hogy nem kicsi, ha elfér benne egy fényképezőgép orru lány! Kép De csak neked lemértem 50x35x15-ös szekrényke. A naptejeim, meg a krémeim jól elférnek majd benne.

Zsuzsimanó!
Vetted az adást, hogy ez nem igazi mozaik?! Szóval semmi különös technikája nincs Kép Egyszer megpróbálkoztam, holmi csempedarabokkal, de elég siralmas lett a végeredmény Kép

Vali!
Hogy te veled mik történnek! Kép

Mian!
Így könnyű, csak ültetgetsz, és ha hirtelen kupálni kell, hát kupálsz. Csecse lett!

Kép
krimo

ÖÖÖÖÖ bocsesz. Kép

Kép
krimo

Sziasztok!

Keresek egy micimacis szalvétát! A lényeg, hogy sárga alapon szülinapi zsúroznak és lufikkal vannak körülvéve. Majd keresek róla képet, ha nem tudjátok, hogy melyikről van szó!
Több is jöhetne!
Sürgős!

Köszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Aniko!

Tudom melyik, adok egyet sajátombol, cseréim között már nincs fent. Ha nem kapsz mástol mailozz még holnap, vasárnap repülök le.

Üdv: Babi
lingonbabi

Totne!
Örülök, hogy sikerült!! Kép

Anyko!
Ha mutatnál egy képet, úgy tényleg könnyebb lenne...Kép

Mian!
az a kaspó teljesen az én világom...bárcsak már nekem is lenne hova akasztani...de nem soká!!!! Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok Mindenki!

Többen ismertek, jöttem a deco és tapéta ragaszto szaga utánKép) Remélem szivesen láttok.

Babi
lingonbabi

Sziasztok!

Erről a micimacisról van szó!
http://gportal.hu/picview.php?prt=33517&gid=118935&index=53

Babi!
Írok neked! De csak akkor kérem a tiedet, ha itt máshonnan nem tudok szerezni! Nem akarom, hogy a gyűjteményedből vedd ki!
De ha minden kötél szakad, akkor fogom kérni! És természetesen kifizetem!

Köszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Te Mian!
Egy kicsit nem figyelek oda, máris kreálsz valamit. Hát ez borzasztó! Honnan van ennyi energiád?

Babi!
Örömmel vettük jelentkezésedet, benéztem a portálodra, nagyon tecc. Főleg az a talpas kaspo, ami 4 lábon áll, hát az ha nekem 10 lenne is kevés lenne, mert bele vagyok pistulva ebbe a fazonba, de sajna itt nem nagyon láttam sehol.

Üdv a fedélzeten: Vali
váradi_vali

Sziasztok!
Na ma megdekupáltattam a hajam...fodrásznál voltam, de idegbaj kerülgetett mondtam is a csajnak,ennyit már régen ültem 1 helyben és nem tudtam semmit csinálni! mennyit dekupizhattam volna ennyi idő alatt!Kép
Mian!ha ősszel beveszed a virágot akkor nincs szükséged a kaspóra viszont nekem igen!Kép küldöm a címem, nagyon tetszik, ügyi vagy!Kép Ma voltam vadászni és vettem kőhatású festéket még életemben nem próbáltam...szalit is vettem és láttam tök jó vásznakat alapnak. Minikém ha lehet még ezt is megtalálhatnád nekünk, hogy olcsóbb legyen!Kép
Tényleg küldeném a megrendelésem, hogy időben odaérjen. Csajok szerintem mindenki szedje össze az igényeit mert ha jól értelmeztem akkor Jubi most jún. elején jön utoljára Miskolcra! Igaz?!
Lingon! Üdvözlet! gyere csak rendszeresen, nagyon jó kis csapat van itt!Kép
abby
abby

Jubi, Anyko!
Légyszi nem kaptam meg a norbis recepteket...lehetne kérnem ismét?! Anyko és a sablonokat?!
Köszi előre isKép
abby

Abby!

máris küldöm a recepteket!
A sablonok borítékban. Holnap postázom! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Aniko!

Nem kell kifizetniKép)

Vali!

KösziKép) De csak halkan emlegesd a szavakat hogy szögletes és talpas, Stuci meg ne hallja!Kép)

Abby!

Festékboltban vettem srukturfestéshez ködarát, ködara állagban az az nincs keverve semmivel az az nem szárad ki, mint az erre szánt 3 tégelynyim tette itthon. Sulya kb 1,6-1,8 kg, ára ugy 2000 ft körül/alatt.
Használata: tapéta ragaccsal alaposan lekenem amit szorni szeretnék, egy tálca fölött "sozom", száradás után a kivánt szinnel festem 2x, majd lakkozom. Csináltam csikosra is festékszalaggal, erröl kép eddig csak bemen (nlc bemutatkozo oldala) van rossz minöségben, majd ha lesz jobb teszek fel portálra is.
Dara kiválo ha egy öntés kicsit sérült, elrejti a hibákat, vagy ha nagyon nem sikerült a repesztés.
lingonbabi

Na, szia Lyánykák!
Beestem a kertböl. S képzeljétek mi történt! Ma is csak ültetgettem.......stb. oszt elfogyott az edényem! Kénytelen voltam gyorsan csinálni egyet! Kép :
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/133115.jpg

Jubci,
kitartás! Már belekezdtetek; s dolgozhatsz még annyit a kertedben, hogy meg is fogod unni! Bár én sem unom, csak néha nagyon fárasztó. De szerintem amíg vannak az ember lányának új ötletei, addig az alkotó kedv is megmarad.
mian

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?