Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Ma a Bogi megbízásából írok.
Tegnap du. bekerült a kórházba, valami gyanús "csurdogálás" miatt. Az ügyeletes orvos szerint nagyon megrövidült a méhszáj és ha jól tudom kicsit nyílik is a külső, de talán a magzatvíz a helyén. Szóval most pár napig biztos a patológián fog pihenni. Mindenkit üdvözöl!

Más.
Köszi szépen a fülbevalós tippeket, én is most szeretném a fülbelövést, csak a kisasszony új szokása hogy tépi a fülét (ha éhes vagy ha v.milyen gondja van, az biztos hogy nem a füle fáj). Szóval azt hiszem kicsit kénytelenek leszünk várni.

Jó hétvégét mindenkinek.
Pici
pici9081
 
 


Sziasztok!

Boginak üzenem,hogy szorítunk érte.

Edit, még egyszer gratulálok az ikrekhez, szép nagyra nőttek.

Márti, kitartás.

Üdv. Eszter
ppont
 
 


Bogi!

remélem minden rendben lesz, szorítunk!

Edit!

Gratulálok a fiúknak, hogy ilyen ügyesen szopiznak. Kicsit nehéz ugyan elképzelnem hogyan boldogulsz a hárommal, itt a tandem etetés is csak részben segít... Majd írd emg, ha már kialudtad, kietetted, stb. magad.

Üdv,

piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 

 
 

Bogi!

Remélem azóta már sokkal jobban vagy és minden rendben! Szorítunk. Ezt a kicsit még bírjátok ki. :-)

Edit!

Nagy gratula megint! Fantasztikusak vagytok!
A gyerekorvos bevált???

Kamilla
fióka
 
 


Sziasztok!

Úgy látom kicsit leült a fórum. Remélem,hogy csak átmenetileg.

Pár napra elutazunk, addig is mindenkit puszilok. Ha hazajöttünk jelentkezem.

Üdv. Eszter
ppont
 
 


Sziasztok!

Reg jartam erre, de becsulettel vegigolvastam mindent, remelem, nem felejtek ki semmitKép

GYED-tema mar lefutott, de Piros sorai az en gondolataimat is tukrozte. Es varom, hogy mik lesznek a tenyleges lepesek.

Mindenkinek koszonet, ki vegigolvasta korhazi esszemet es velemenyt is mondott /Fiokanak kulon koszi a zarojeles megjegyzesetKép/.

Bogi,
koszonom a korhaz visszajelzeset is, Neked meg a kozvetitestKép. Remenyeim szerint bo egy ev mulva megnezem kozelebbrol is, mi valtozottKép
Falikepek: nem ugy ertettem, hogy a torotteket adom oda!!! Csak ilyeneket tudtam hirtelenjeben lefenykepezni mutatoba.

Fioka,
tejallergia még aktualis? Egy baratnom fia volt 3 evesig teljes eltiltas alatt, ertsd felvagottakat sem ehetett pl. Ha kell, szivesen osszehozlak vele, vagy kifaggatom, ha van konkret kerdesed. En csak az Albert-keksz, vizes zsemle es tarsai szintig vagyok kepbenKép

Holly,
jo olvasni, hogy Konival megtalaltad az "osszhangot"Kép

Bogi,
vigyazz magatokra! Fontosabb az egeszsegetek /es Lili lelki bekeje/, mint a napi takaritas, meleg kaja... pihenj sokat, ne hajtsd tul magad! Tapasztalatbol tudom, hogy egy kicsi gyerkoc mellett nem konnyu, de azert probald meg!

Tema volt a karrier-anyasag, avagy a vagyaink es a realitas. En kicsit meghasonlottnak erzem magam, egyik nap akar foallasu anyakent el tudom kepzelni magam, ahogy nevelgetem csemeteimet; hol meg megtudnek fulladni itthon, Piroshoz hasonloan erzem magam neha. Szeretnek en is "komoly" donteseket hozni, nem csak a mit_egyen_a_gyerek_ebedre kerdeskorben mozogni. Ezt hivjak vajon GYES-betegsegnek? Holnap par napra kiruccanunk -ha Esoisten is ugy akarja-, talan kicsit feltoltodom. Bar mar most zsong a fejem, hogy "jajj, mit ne hagyjunk itthon, Rekanak még halozsakot kene venni, Matenak kesz babakajakat pakolni, stb. Hol vannak a regi szep idok, mikor csak a penztarcaval es egy utlevellel elindultunk csak a vilagba...Kép

Edit,
nagy-nagy gratula a babakhoz! Aztan majd meselj a szulesrol is, kivancsi vagyok, hogy megy ez ikrek szulesnel. Nem lehet most konnyu egy napod, huhh.

Van egy olyan erzesem, hogy par dolgot kihagytam...

-Afonya
afonya
 
 


Kép
afonya
 
 


Kép
Kép

/kicsit szetcsuszott, de mar olyan nagy a kep, hogy nem engedi egyben feltolteni/

-Afonya
afonya
 
 


Sziasztok!

Már itthon vagyok!
Tegnap hazaengedett a dokibácsi, amitől nagyon boldog lettem.
Lilivel egyáltalán semmi gond nem volt, nagyon jól elvolt apukájával. Valószínűleg érezte, hogy most jól kell viselkednie, és tüneményes volt az 5 nap alatt!
A férjemnek is nagyon jót tett ez az egész, mert sokmindenre rájött Lilivel kapcsolatban, sokkal jobban megismerte a kislányát, mint amikor én mindent megcsinálok vele, neki csak a játék része jut. Rengeteget bújtak össze, az alvási ritmusát már jobban tudja, mint én, és büszke, hogy most ő altatja el pár perc alatt Kép

A patológia úri hely a kórházban. Kép Amúgy a szülőszobán kezdtem egy koraszülést megelőző kezeléssel (infúziók, tüdőérlelő injekció, antibiotikumok stb.).

A méhszájam 1110-es. Lilivel 1000-el mentem be a kórházba, most jóval előrébb járunk Kép De remélem a szülés még pár hét múlva lesz csak!

Edit!
Te is a patológiáról mentél szülni? Mert a szobatársam, aki már 4. hete van bent, újságolta, hogy egy hármasikres kismama ment fel szülni. Erikának hívják a csajt, szőke festett hajú, és már van egy kisfia Vilmos. Nem ismerős? Úgy tudom, hogy valamikor tegnap vagy tegnapelőtt beszélgetett is veled a folyosón.

Puszi: Bogi

Pici!
köszi a tudósítást!

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Szia Bogi!

Örülök, hogy már otthon vagy és minden rendben! nem lehet olyan rossz dolga nálatok a babáknak, ha ennyire szeretne már az újabb is megszületni! Azért csak beszéld rá a maradásra még egy kicsit. Ha optimistán akarjuk nézni még jó is, hogy nem maga a szülés lesz a nagy sokk a Lilinek. Legalább azért már nem kell aggódnod, hoyg hogyan fogja viselni a távollétet. Meg apa is jobban viseli majd, ha a kisebb miatt többet marad rá Lili.

Piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Szia Bogi!

Üdv itthon. Nagyon vigyázz magadra! Remélem lesz alkalmam valamikor rádnézni...

Pici
pici9081
 
 


Sziasztok!

Mindenki a hasat suttette a hetvegen?Kép

Bogi,
jo, hogy minden rendben van Veletek.

Csajok,
kinek milyen otlete, programja van gyereknapra? Valami olcsot, de jot kene kitalalniKép

-Afonya
afonya
 
 


Sziasztok!

Hát az túlzás, hogy minden rendben sajnos.
Azért még szükségem lenne arra a magzatvíz szivárgást kimutató betétre, de sehol nem lehet kapni. Van patika, ahol nem is hallottak róla.
Most persze a hirdetést sem találom, pedig egy időben tele volt vele valamelyik kismamás-babás újság.

Azért igyekszem vigyázni magamra Kép

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!
Bogi!
Most kaptam a védőnőtől egy kis könyvet amiben írnak errál a betétről. A neve Al-Sense tesztbetét és persze azt írják, hogy gyógyszertárakban kapható.Itt van még egy telefonszám és email: (56)431-313, keripharma@keri.hu. Remélem sikerrel jársz.
Magamról annyit, hogy a 18. hétben vagyok, jelenleg itthon táppénzen. Volt egy kis vérzésem mert a placentan van egy hematoma, ami el is éri a méhszájat. Szigorúan pihennem kell, de azért a gép elé idemerészkedem. Esetleg volt valakinek hasonló gondja? Hétfőn megyek uh.-ra remélhetőleg megmondják a baba nemét is.
Sika!
sika
 
 


Sziasztok!

Bogi,kitartás. Ezt a kis időt még próbáld kibírni egyben. Vigyázz magatokra!

Sika, neked is ugyanezt üzenem.

Tegnap értünk haza a Mátrából, ott töltöttünk egy hosszú hétvégét (a tavaly kimaradt nyaralást pótoltuk be). Nagyon jól éreztük magunkat,méd egy kicsit le is sültünk.

Bandikának kezdődik a mindenre felmászós időszaka. Ma egyedül felmászott az egyik ablakba, amelyikből a kutyákat szoktuk nézegetni. Az ütő megállt bennem, vége a "nyugalmas" életünknek. Azt hiszem ideje megvenni azt a heverőt, mielőtt kimászik a kiságyból is.

Mennem kell,mert az uraság követeli az esti MekkEleket.

Üdv. Eszter
ppont
 
 


Sziasztok!

Sika!
Nekem volt Lilivel hematomám, de korábban, és simán felszívódott. Szigorú fekvés mellett persze Kép
Szóval csak óvatosan!

A betéttel kapcsolatban, az egész városban egy patikában egy csomag volt, félretették. Holnap megyek az orvosomhoz, ha nem nyugtat meg, hogy "sima" folyás, akkor megveszem. Elég drága mulatság, plusz az orvos is, ha lehet akkor ezt megspórolom, vagy gyógyszerre költöm, ha nagyon muszáj.
Hülye dolog, de most reménykedem, hogy egy "egyszerű" fertőzés legyen a háttérben, és nem egy feljebb lévő burokrepedés. (ami egyébként fekvés mellett akár össze is tapadhat, de egy 15 hónapos gyerek mellett ki tud egész nap feküdni? Kép )

Eszter!
Húú a mindenit. Bennem is megállt volna az ütő. Szerencsére nekünk nincs olyan az ablak alatt, amiről Lili fel tud mászni, de nagyon leleményesek ezek a gyerekek. Csak idő kérdése, hogy rájöjjön, hogy elég egy széket odahúzni.

Puszi: Bogi

Pici!
Tudod hol lakunk Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Már rég jelentkeztem, de olvaslak benneteket.

Bogi!
Van egy 2,5 éves kisfiam és egy 6 hetes kislányom.
Mikor a kislányommal várandós voltam, arra gyanakodtam, hogy szivárog a magzatvíz. Azt hittem, csak a folyásom bővebb és megváltozott állagú.
Már min. a 7. hónapban - lehet, h. korábban is, nem emlékszem - észleltem. A kiírt időpont előtt 5 nappal mentem be a kórházba, akkor gyakrabban tapasztaltam má a jelenséget. Jól le is toltak, hiszen a fertőzés veszélye megnövekszik. Kaptam is antibiotikumot, de kiderült, hogy nincs fertőzás, aztán bentfogtak megfigyelésre.
A megfigyelési módszer az volt, hogy bugyi nélkül aludjak, aztán reggel megnézik a lepedőt. Egyszer mutattam az alsóneműmet, amely lefekvés előtt még rajtam volt, de abból és a vizsgálatból nem tudtak megállapítani semmit. a betét ötletéről sem hallottam még, s sajnos a kórházban sem merült fel a használata. Aztán éjfél körül beindult a szülés, s reggel 7:23-kor megszületett a kislányom.

Lányok, Asszonyok!
Tegnap voltam 6 hetes kontrollon, minden rendben. Fogamzásgátlásról is szó volt. Mit tudtok a Mirenáról? Van valakinek tapasztalata?
Javasolták közületek valakinek?

Köszi, üdv:
Adri
Vendég
 


Sziasztok!
Adri!

Igen a megfigyelés így zajlik a kórházban. Én azért nem tudom eldönteni, mert Lilinél az egész egyszerre folyt el, semmi szivárgás nem volt.

Picivel beszéltem tegnap, ő szivárgott, minimálisan, de azt mondja, hogy onnantól megváltozott a hasa "állaga", meg a baba is máshogy mocorgott. Az én hasam még kemény, bár a baba kicsit kevesebbet mocorog. Mindegy, ma megvizsgál az orvos, rá bízom magam.
Antibiotikumot kaptam én is a kórházban, 5 napig kellett szedni.

És a 7. hónap körül nem mondtad az orvosodnak ezt a bővebb folyást?
Én Lilivel is észleltem ilyet, de akkor teljesen zárt voltam, és az orvos azt mondta, hogy nem szivárog, a bővebb folyás természetes, és pár nap múlva abba is maradt, vagy lecsökkent.

Szuper, hogy minden rendben veletek.
Azért valami képet kaphatunk rólatok? Kép

Fogamzásgátlás kérdése engem is érinteni fog a szülés után, de a hogyanja még kérdéses. Gyógyszert nem akarok szedni, mert annó híztam 10 kilót, mikor szedtem. Most a diétával lefogyok megint, szülés után jobban fogok kinézni, mint előtte, nem akarom elrontani a helyzetet Kép
Majd megkérdezem a dokimat, hogy mit javasol.

Erről a Minebigyóról még életemben nem hallottam, de én nem vagyok ebben mérvadó Kép

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Szia Bogi!

Mondtam a doktor úrnak a 7. hónap - vagy korábban? - körül a bővebb, más állagú folyást. Kérdezte, van-e más panaszom. Mondta, h. a folyás bizony változhat egy csomó dologtól. Meg is nyugodtam. Csak egy pillanatra gondoltam magzatvízre, de el is hessegettem, így nem aggódtam. Aztán megszünt a panaszom.
A kórházban azt mondták a szülés előtt is, hogy vizsgálattal nem tudnak megállapítani semmit, ha fent van a burok megrepedve. Lent nincs nyoma, visszatapad, napokig is tünetmentes lehet, a magzatvíz mennyisége újratermelődik...

Ez egy spirál alacsony hormontartalmú kapszulával. 5 évig jó, lecsökkenti, ill. megszünteti a menstruációt isKép... A leírása megvan, Bödecs doktor úr is eléggé részletesen elmagyarázta, de a személyes tapasztalatok érdekelnének!

Szorítok Neked!

Üdv:
Adri
Vendég
 


Sziasztok!

Még egyben vagyunk, várjuk a nagy napot. De manó egyenlőre makacs és nem akar kijönni. Kép)
Én meg persze már türelmetlen vagyok...

Egy kérdéssel fordulok hozzátok.
Kicsit kényes téma.. hálapénz...
Mennyit szoktak/kell adni a dokinak? És mikor? Szülés után? Vagy varratszedéskor?


Köszi:

Hajni (38+1 v. 40+1)
Vendég
 


Szia Hajni!

2 és fél éve az ágyszomszédom azt mondta, h. a dokija megmondta neki, hogy a kezelések 8-10-szeresét várja szülésre.
Szerintem adható szüléskor, varratszedéskor is, de személyesebb, kedvesebb, mikor jössz el a kórházból, elköszönésképp' vagy a 6 hetes kontrollon.
A kórházi tartózkodás alatt a doktor úr minden nap bejött hozzánk, megnézte, hogy vagyok, megnézte a bébit is. Soron kívül engedtek haza, felhívtam mobilon, hogy hol találom. Közölte, hogy ne vele foglalkozzak, hanem szaladjak haza!Kép

Ügyesek legyetek így a finishben!
Üdv:
Adri
Ui.: Miért 38 v. 40 +1?
Vendég
 


2 gyerek:

Köszi.

Azért 38+1 v. 40+1 mert uh szerint május 24-re voltam kiírva.mensi szerint meg jún 7-re.
Az ultrhang 2 héttel feljeltebnek mondja.. de mivel én tudom h mikor fogant, ezért a dokival maradtunk a jún 7-ben. de azért a máj 24-et is nézik. Kép)

Hajni
Vendég
 


Kép
pici9081
 
 


Sziasztok!

Hajni20!
Én is varratszedéskor szerettem volna hálálkodni, de kiderült hogy felszívódó a varratKép. De kiváló alkalom amikor a sebet ellenőrzi.

Bogi! Mi a helyzet?
Üdv, Pici.
pici9081
 
 


Sziasztok!

Nyunny!
Köszi a spenót Kép
Semmi különös nincs. Nelli még mindig gyönyörű Kép

Én úgy hálálkodtam, hogy vasárnap hazajöttünk, és apa mikor ment a zárómért, akkor vitt egy fényképet, képeslapot (amit Lili írt), és abban volt a pénz.
Amúgy a szülésznők és a védőnők szerint 5-10-szeresét szokták adni.
Mi 7szeresét adtuk az akkori tarifának, de sajnos most nem lesz rá pénzünk. Nem is tudom mit csináljak. Teljesen le vagyunk gatyásodva, mert a garázsépítés az összes pénzünket elvitte.

Na megyek enni adni a gyereknek!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a gratulációt!

Most éppen teljes a csönd,amíg kitart írok pár sort magunkról.
Hétfő óta itthon vagyunk.Egyenlőre panaszom nem lehet a fiúkra,nagyon jó gyerekek.Néha Beninek fáj a hasa,de ennyi!
Bogi!
Igen,ismerem az Erikát,mert én is a patológiáról mentem szülni.
2hetet voltam bent szülés előtt,34.hétre születtek a fiúk.Kicsit furcsa körülmények között,tökéletes leletek mellett kellett megcsászározni.Lelkileg akkor nehezen éltem meg,de utolag azért korrektek voltak az orvosok.Bár ma sem értem, miért történ így,de semmilyen rossz következménye nem lett.
Szóval:
Május 2-án közölte velem a reggeli vizitnél X főorvos,hogy mehetek a szülőszobára.Én néztem értetlenül,szólni nem mertem.Mivel senki nem tudott a patológián erről,nem történt meg a szülés előkészítés,kaptam reggelit.Miközben ettem,bejött az egyik szülésznő,hogy ez volt az utolsó falat,pakoljak.Hát lestem nagyot!!!Lehívattam az orvosomat,aki már a szülészeten várt(ekkor 8óra volt,a császár 9-re volt kiírva).A férjem még nem tudta,hogy aznap szülünk.Egy rövid félreértés-tisztázás után 11-re áttettük a szülést.Persze aztán ennek híre ment,jött X főorvos is.Aránylag korrekt volt és igaz csak utólag,de elmagyarázta a miért-et.Így lelkileg felkészületlenül,de a helyzetet tudomásul véve mentem szülni.(ennek is megvolt a jó oldala)
A műtét 25perc vol minndennel együtt.Érzéstelenítés,vágás, 1gyerek,2 és 3.Felmutatták a fiúkat 2másodpercre, aztán elvitték.Lekerültem a postop-ra,ahol 2 napot töltöttem,mert a vérnyomásom felment 210/120-ra.
Másnap átmentem megnézni a babákat. marci kapott lélgzéstámogatást,a többiek nem.Ezt leszámítva jól voltak.Innentől kezdve minden nap mentem szinte minden etetésre.1nap után már a Marcinak sem kellett légzéstámogatás.Csak híznunk kellett.3hét múlva pedig hazajöhettünk.

Hát röviden ennyi!Most mennem kell,ébredezik a csapat.
Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Még mindig egyben. Kép(

Köszönöm a hálapénzes válaszokat mindenkinek.

Hajni
Vendég
 


Sziasztok!

Edit!
Milyen kicsi a világ. Bár őszintén, én örültem, hogy megszabadultam Erikától Kép
Kicsit fura ez a szüléstörténet. Én lehet, hogy besokkoltam volna. Így is váratlanul ért mikor Lili született, rendesen be is remegtem tőle, de ez azért nem semmi lehetett.

Hajni!
Jól bírjátok!
De már csak egy hét.

Puszi: Bogi

Pici!
Isteni a fodros petrezselymetek.

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Fbogi.

Igen, túl jól is. Ugyanis uh szerint máj 24-én kellett volna szülnöm. Mivel uh szerint 2 héttel nagyobb a babám. Aszerint már 1 hetes túlhordás.Kép((

Bízom a holnapban...

Hajni
Vendég
 


Hajni!
De az, hogy az UH szerint mekkora baba, az nem számít. Az csak azt jelenti, hogy szép fejlett baba, de nem jött még el az ideje.

Vagy úgy érted, hogy az utolsó mensi óta számolt terminus járt már le? Mert a doki is azzal számol.
Vagy a leleten írták a baba méretei alapján, hogy a számított terhességi kornál két héttel nagyobb a baba?

Remélem nem írtam nagyon zagyván.

Van egy honlap, ahol az UH-s méretek alapján ki tudod számolni, hogy mekkora a baba.

http://www.med.upenn.edu/fetus/gestage.html

Lehet, hogy Ti adtátok meg Kép

Nekem a 32. heti UH szerint egy héttel volt idősebb a baba, mint kellett volna, de a leletre azt írták, hogy a számítottnak megfelelő terhességi kor.

És ha meg fiad lesz, ők lusták is Kép (Pici Te most ne figyelj ide Kép Õ ugyanis az édes kislányát hordta túl jó egy héttel Kép )

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Hajni20! Ha valaki, akkor én átérzem a helyzetedet. Mi 10 napot húztunk rá. Már a végén az összes idegszálam elmorzsolódott!Az utolsó nap még a magzatvíz elcsurdogálás után 24órán át nem indult meg a szülésKép . A végeredmény viszont nagyszerű. Egy szépséghiba, hogy a túlhordott babák kicsit kiáznak és lehámlik a kis bőrük.

Ne aggódj!

Bogi! Szólj ha kell utánpótlás p.zselyemből. Megegyeztetek már a nevet illetően?

Üdv, Pici
pici9081
 
 


Pici!

Á dehogy. Majd a szülőszobán fogunk veszekedni.
Ati Anitát akar, én viszont azt semmiképp.
Valószínűleg maradunk Juliannánál.
Épp most hülyültünk msn-en, hogy mi legyen Kép

Jöhet az utánpótlás. Jövőre meg én is űtetek ilyet.
Most csak sóskám, hagymám, paprikám, paradicsomom, meg desszertkukoricám van. Ja meg eprem. Ezt is elég gondozni.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


FBogi:

mensi szerint jún 7. , uh szerint máj 24.
múlt heti nst-n 38 hetes voltam, a mai szerint 41. én már ezt nem értem... de szerintem ők sem...
A mai nst-m rossz lett. Kép Babó nem mozgott. fél óra alatt 2 sikeredett...
Most számolnom kell a mozgásokat. ha estig nem lezs meg a 10 akkor be kell mennem újra..

A tábla szerint tényleg 2 héttel nagyobb babó. De szerintem csak nagy lesz...


Pici: hát már én is szeretném kint tudni... akár 39 akár 41. hét.. Kép)

Bíztam a mai frontban.. dehát nem jött be. Kép(

Hajni
Vendég
 


Hajni!
És most mocorog?
Ébresztésre sem reagált?

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Bogi:
hát 1-2-t igen, de nem viszi túlzásba...
Semmire. böködték.. rázták.. ilyen rezgő izével besipoltak neki.. de semmi...
Vendég
 


Szia Hajni!

Lehet hogy nagyon készülődik a baba? Állítólag előtte kicsit "rápihennek" vagyis erőt gyűjtenek a nagy munkához.
Szerintem nálam is volt ilyen az előtte levő napokban, bár nem ennyire szundizós formában.
Ne aggódjKép !
Pici
pici9081
 
 


Sziasztok!

Pici!
Nem is mondtad, hogy Erika (Bakonyi) is kismama. Ma futottam össze vele a Lizenben vérvételen. Táppénzes papírért ment. Már 22 hetes Kép

Hajni!
És felhívtad a dokit, hogy keveset mocorog? Mit mondott? Nekem a dokim azt mondta, hogy azért fontos, hogy mocorogjon, nem kell hallgatni senkire, ha banálisnak tűnik is, inkább hívjam fel.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Szia Bogi!

Bizony terhes az Erika....meg jelenleg 5 munkatársam isKép babyboommm
Nellikének meg kötőhártyája vanKép szép az élet. Hogy van a bentlakásos baba? Lilinek dobtam egy szavazatot. Természetesen Õ a legszebb!! Láttad a képünket a 'profilban'?

Hajni! Még egyben??
pici9081
 
 


Kép WOW
Ez aztán a baba!
Nagyon édes!

Lilinek is volt, kb. ennyi idősen.
Neki aztán ki is "fújták" a könnycsatornáját, mert állandóan begyulladt a szeme, eldugult neki.

Köszi a szavazatot!
Kép

Bali mondta a bebietel.hu oldalt? Azt mondja, csak 2000-2004-es babákat lehet nevezni? Nem tudtam.

Puszika

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Csajok. Ideje lenne végre nevet választanunk a pocaklakónak
Szavazhattok:

Jaksy Katica
Jaksy Julianna
Jaksy Sára
Jaksy Csenge
Jaksy Adriána
Jaksy Annamária
Jaksy Remény

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Csengére szavazok!Mivel magánhangzóra végződik a vezetékneve, szebben is hangzik, ha mássalhangzóval kezdődik az utóneve(szerintem)
Hajrá
dirtha
 
 


Szia!
Szerintem is Csenge, mert a Jaksy mellé jobb egy kétszótagú, rövidebb név, mássalhangzóval kezdődő. A Sára s-sel kezdődik, kicsit sok az s. Jaksy Kata is jó - azt lehet becézni Katicának.
Üdv:
Adri
Vendég
 


Sziasztok:

Mai Nst-m szerencsére jó lett, bár Marci nem mozog túlsokat azóta sem...

Sajna még egyben.. semmi hajlandóságot nemmutat h kijönne..
Nincs ötletetek mitől indulna meg?Kép)

Bogi: én a Juliannára szavazok.Kép)


Hajni 39+3
Vendég
 


Hajni!

Málnalevél tea!
Csak az a baj, hogy kutatni kell érte. De próbáld ki.

Pici!
Írtam neked e-mailt.

Név ügyben semmi előrelépés Kép Eddig a Julianna vezet, mert a Pöttömök 90%-a arra szavazott. Viszont nekünk is tetszik a Csenge, de én még mindig a Katicába vagyok belezúgva, ugyanakkor a Juliannát meg már régóta beszéljük, és meg is szoktuk.
Na erre varrjatok gombot!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Hajni!

Állítólag a szex is segít...

Bogi!

Nekem a Katica nagyon tetszik és a Julianna is szépen hangzik. viszont tartok tőle, hogy Julcsiznák csak. Így is tetszik?

Kicsit elmaradtam mert vírusok tomboltak a családban. Viszont felgyorsultak az események a ház körül! Lehet, hogy mire hazaérsz a babával, már mi is kint lakunk. Képzeld az utunk is megvan bár nekem fura, hogy olyan keskeny, hoyg ha egy autó parkol a szélén és a babakocsival meg egy másik autóval egyszerre kerülni akarjuk, akkor nekem csak az árok marad. Járda sehol és hely sincs. Praktikus kérdések: ki arrafelé az ADSL és a kábeltévé szolgáltató? Van?

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Hajni!
Ne sürgesd, jön ő, ha ideje van. Töltsd be a 40-et...

Jaksy Kata Csenge? A Katica aranyos egy kisgyereknek, de nem bizti, h. felnőttként örül neki - pl. Dr. Jaksy Katica KépKépKép
Jaksy Julianna is jó - mintha 2 neve lenne, meg alliterál is.
Sztem. olyan nevet jó választani, aminek sok becézése van. Meg én a divatneveket kerülöm, bár a Marcell aztán az lett.Kép Natáliát senki sem akar adni a lányánakKép Szegény kislányom.Kép
Tanár vagyok, meg itt van mellettünk az ovi. Marcell tanítványom csak egy volt, Natália egy sem. Pedig 6-tól 18 évesig minden korosztályt tanítottam, s 6 évet dolgoztam. Még itt az oviban sincs Marcell, annál több Márk, Martin. Adriána, Annamária, Remény nem divat most. (Bár ez utóbbinál érdemes végiggondolni, hogy Remény néni lesz? Akkor már inkább Remi néni.Kép )

Bocs, hogy itt okoskodok, belekotyogok...

Üdv:
Adri
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Elméletileg új vagyok itt a fórumon, gyakorlatilag viszont nem. Tavaly augusztus óta rendszeresen olvaslak benneteket, akkor voltam 4 hónapos terhes (kissé hülyén hangzik) a kedden már 4. hónapját betöltő Réka lányommal.

Magam sem tudom miért nem írtam eddig,de végre elhatároztam magam. Remélem befogadtok magatok közé. Annyi hasznos infót hallottam már tőletek, remélem én is tudok majd valamiben segíteni nektek.

Magamról annyit így első alkalommal, hogy 24 éves vagyok, Réka lányom február 7-én született Győrben.

Mi is nagy fába vágtuk a fejszénket, Öttevényen építkezünk, remélhetőleg ősszel be is tudunk költözni. (Most sajna egy albérletben szoronkodunk Óváron).

Az eddig olvasottak alapján nagyon "gyanús" nekem
Marengo/Krisztina! Azt hiszem ismerjük egymást!
Egy terhestanfolyamra jártunk, egyszer, január 22-én együtt voltunk NST-n, ugyanaz az orvosunk is, ott is találkoztunk többször is, de talán arra jobban emlékszel, amikor a 6 hetes kontrollkor jöttem ki, te beszélgettél egy szőke hajú lánnyal (aki szintén öttevényi)és pár szóra odamentem hozzátok, csak sietnem kellett mert a kislány az apjával kint várt rám!
Ha nem ismertél fel ennyiből, akkor még küldök infót, ha mellélőttem és nem te vagy akire gondolok, akkor bocsi!

De ha igen írd meg, mert láttam, hogy titeket is érdekel a babaúszás, mi jövő héten megyünk megmutatni a kislányt, jó lenne ha valaki ismerőssel találkozhatnék.
(Mert ez olyan furcsa, hogy én már annyi mindent tudok rólatok, olyan mintha haza jönnék ide a fórumra.)

Én Óváron tudtam málnalevél teát venni egy bioboltban, Győrben nem tudom mi a helyzet.

Most mennem kell, mert a kislány mindjár "kiugrik" a hordozójából.

Üdv:
Cs. Krisztina
mosziv
 
 


Gyorsan, roviden, mert megyunk egyet setalniKép:

vasarnapi program
http://www.tappancs.com

-Afonya
afonya
 
 


Sziasztok!

Kis időre eltűntem,de elutaztunk az anyósomékhoz.

Látom újabb "vendégünk" érkezett, Krisztina üdv köztünk.

Bogi!
Nekem a Julianna és a Csenge tetszik, rájuk szavazok. Hogy van a kis pocaklakó?

Képzeljétek, KisManó még mindig tartja magát, márc.24 óta nem kapott szurit, ami azt hiszem már csodaszámba megy. Kíváncsi leszek mit szól hétfőn a pesti dokink, akkor megyünk kontrollra.

Csajok,ti a terhesség előtt és alatt szedtetek vitamint? Ha igen, akkor milyet?

Üdv Eszter
ppont
 
 


Mosziv! Illetve Krisztina!

De jóóóóóóóóóóó! Tudom ki vagy, persze, hogy tudom. Lassan megnyithatjuk a nekem is ő a dokim c. fórumot is mert asszem így te vagy harmadik vagy negyedik. Babaúszás feltétlen érdekel, majd egyeztetünk, jó? Ja, és még Óvárban is érdekelt vagyok, pláne most, vizsgaidőszak van és oda járok egyetemre, emiatt maradtam el többek közt mostanában a fórumról, de be fogom pótolni.

Mindenkinek üdv és szégyenlem a pofám, de olvasok, még ha ritkán is írok. Nemsokára vége a viszgáknak.

Bogi! Szülészetprojekttel mi a helyzet?
marengo
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?