Új privát üzeneted érkezett!

Stellus
Az tuti hogy van tüszőrepim, mert a hőm fel szokott menni, csak a petesejt benne szerintem nem érik meg annyira, hoyg meg tudjon termékenyülni Kép De igazad van, legkésőbb augusztusban kiderül...

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Tündi!

Légyszi áruld el a táblázat értelmezését?????? Kép Köszi
És mit jelent a cn???????

Kép
narco

Stella Kép
Örülök, hogy rendeződnek a dokis dolgok Kép Néha azért jól jön a protekció Kép
Köszönöm az elemzést és ígérem nagyon fogunk igyekezni Kép

Tündi Kép
Nekem is elég hihetetlen, hogy most legyen a tüszőrepim, de ha jobban bele gondolok Annamari is a ciklus elején, úgy 9-11 nap körül fogant Kép Másrészt okulva az előző ciklusaimból, még a 13-14. nap körül is lesz egy hőleeséséem.

Seszi Kép
Én is nagyon bírom a melót, csak a tegnap valahogy nagyon összejöttek a dolgok Kép
Erre még apahiány is rátett egy lapáttal Kép
Köszi a drukkot , apát már hajnalban elkaptam Kép Remélem így nem maradunk le semmiről Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nárcisz
A táblában mindazok benne vannak, akik úgy érzik, hogy itt a helyük, jó a társaság, és viszonylag rendszeresen tudnak írni Kép És mindazok bekerülhetnek, akik megírják az adataikat nekem, és az első mondatban foglaltaknak megfelelnek KépLegfelül a 3 kék sorban azok vannak, akiknek már megszületett a babájuk, de erre biztos rájöttél Kép A narancssárga színben a kismamáink vannak, náluk az idő a terhesség idejét jelenti, éppen hány hetesek és hány naposak, ez mindig az utolsó menzitől számolva. A zöldek meg várakoznak a zebrájukra Kép Zebrát az kap, akinek pozitiv lett a tesztje, babát pedig akkor kap a neve mellé, ha már túl van az első ultrahangon. Zöldeknél a CN a ciklusnapot jelenti, eszerint van a tábla sorbarendezve.
Ezekre gondoltál? Kép

Tündi
Vendég

Annácska Kép
Nekem nem hihetetlen hogy most lenne tüszőrepid, amilyen rövidek a ciklusaid, a héten van a termékeny időszakod Kép Nekem is Kép Ezért ma is akciózás, bár este lakógyűlés lesz, amire el kell mennem, mert én vagyok az egyik számvizsgáló bizottsági tag Kép Remélem, gyorsan lezavarjuk Kép

Tündi
Vendég

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:50-kor.
seszi

Sziasztok!

Köszi a választ. Mostmár így értek mindent, legalábbis remélem.
Akkor a zöldeknek hajrá, én nektek drukkolok. :D

Nárcisz

Kép
narco

Seszi Kép
Látom a huncut mosolyt Kép
Gondolom, most a főnök mentes nyugodt napok alatt ti is akciódúsan élitek az eséiteket Kép

Tündi Kép
Ez a hét akkor nagyon aktív lesz Kép
Mond meg a közgyűlésen, hogy most nem érsz rá mert babaprojekt van Kép És ezzel csak jót tsztek a háznak, mert a szemétdíjatok növekedni fog Kép Kép Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

ÉvaKép
Szerintem gyűjtsétek a katonakát holnapig!
Az a tuti.
Végül is hormonális hatásra indul meg a repi, úgyhogy simán lehet, hogy most reped a másik függetlenül attól, hogy kisebb volt!
Szóval holnap hajrá!!!
Stella

Kép
stella9

Olik! De jó neked! Mégegyszer gratulálok!!! Kép Kép Kép
Várjuk majd a képet is!

Nekem ma már 37.0 volt a hőm!!! Kép Ahhoz képest, hogy én is úgy terveztem, hogy nem igazán akarok ebben a hónapban a babatémával foglalkozni, és igazából nem is lenne a legideálisabb ha ebben a hónapban foganna meg, azért mégiscsak bennem bújkál a kisördög, és figyelem a testem Kép Nem lehet erről valahogy leszoktatni magunkat??? Kép

Kép
szdorka

Sziasztok lányok!

Írni nem nagyon van időm, mivel még mindig kétnaponta apuhoz megyek a rehabilitációs intézetbe, és közben hetente van egy vizsgám, szombaton lesz a harmadik, és még kettő lesz ezen kívül. Az első kettő sikerült.Kép

Holnap megyek a dokihoz, megnézi a méhszájsebet. Hát, nagyon örülnék, ha azt mondaná, nem kell vele semmit csinálni, mert akkor azonnal hozzáláthatnánk a babagyártásnak, még ez a hónap esélyes lenne. Viszont ha bármiféle kezelést igényel, akkor megint várni kell. Majd meglátjuk.

Apu egyébként szépen javul, a hétvégét már itthon töltötte nálunk, járókerettel már tud járni, és a keze is szépen javul. (az újaknak: apu április elején jobboldali agyi infarktust kapott, ami azt jelenti, hogy a bal oldala teljesen legyengült.)

Láttam itt pár új nevet, minden jót nektek, gyors babásodást kívánok!

A régieknek szintúgy, és bármennyire is elkeseredtek azon, hogy nem jön a baba, gondoljatok bele, mások mennyivel nehezebb dolgokkal kell, hogy megbírkózzanak, és ha nekik ment, nektek is fog, mindenkinek sikerülni fog a baba, csak várni kell egy kicsit.Kép Kitartás!

Timi
szabotimi

Éva Kép
Mikor mész a dokinkhoz? Ha jól emlékszem holnap mész uh-ra, utána a doki is megnéz?

Tündi Kép
Ide nézz mit találtam Kép
Kép

Annácska

annácska

Olik!
Ne foglalkozz vele, mikor fogant a baba. Nalunk is joval a ciklus kozepe utan fogant meg, napra pontosan tudom, megsem szamit semmit. Ahhoz kepest juli 4 szulnek. Az utoslo mensi szerint meg juni 26, de a baba akkorat nott a 18. heten, hogy harom hettel fejlettebb. Szoval az utolso mensi elso napjat veszik alapul mindig. Most ugy nez ki, hogy meg korabban meglesz a kis Atti, pedig se vitamint nem szedtem, meg azt sem mondhatom, hogy sokat eszem, mert a 17.hetig talan vegig hanytam, sot neha meg most is. Szoval majd kiderul, ahogy haladsz elore a terhesseggel.
Gratulalok az allampolgarsagi vizsgahoz, nekem egy eve volt. Csodalatos volt, mert egyedul kulon nekem tartottak az eskuvom miatt, nem csoportosan.

Annacska!
Na most vegre megirom, hogy keszult a micis kep. Elkeszitese nagyon egyszeru, csak bonyolultnak tunik. A netrol egy csaj a kepet foliara nyomtatta, es postan elkuldte. Ezt mi kivagtuk, es egy sima diavetitobe tettuk, majd felvetitettuk a falra. A ferjem korul rajzolta ceruzaval, en masnap kiszineztem akril festekkel, es amikor megszaradt korul konturoztam fekete festekkel. Hat ennyi. Nem olyan nehez am. Remelem tudtam segiteni. Bocs, hogy csak most irtam meg, de az utobbi ido nagyon zavaros volt.

Stella!
Orulok, hogy sikerult egy korabbi idopontot szerezni! Mar nagyon varom, es nagyon drukkolok Nektek!
Elkezdtem csomagolni, csak par cucc hianyzik meg. Azt meg majd be kell szereznem. Hat egy hatalmas kofferrel megyek majd. Azt hiszik majd, hogy vegleg odakoltozom majd, akkora a borond Kép

Tundi!
Nem irtad meg, hogy mikor is volt a Ti lagzitok?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Azt olvastatok milyen szepen fejlodnek Judyt babai? Nagyon ugyesek a sracok Kép

Gyongyirol senkinek semmmi hire, hogy mi van az O babaival?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Olik és Ezvicc merről jöttetek?
Az állampolgárságot nem adják meg az esküvővel?
Nme gondoltam, hoyg ebből viszgát is kell tenni?

Kép
narco

Judit Kép
Bocsi, elkerülte a figyelmemet! Július 10-én kötöttünk házasságot Kép (egyébként a profilomban is benne van)
Lehet hogy én olvastam rosszul, de Oliknak nem vizsgája lesz, hanem állampolgári esküje,mivel most kapta meg a magyar állampolgárságot Kép A vizsga meg az eskü ugyanaz lenne? De tudatlan vagyok... Kép
Olvastam Judytot, nem semmi hogy kitartanak a srácok, csak tudják hogy nekik odabent még sokkal jobb helyük van Kép Kíváncsi leszek hoyg simán fog-e szülni vagy császározzák majd Kép

Annácska
Ez a Füles nagyon aranyos, köszönöm szépen, olyna drága vagy! Kép Le is mentem magamnak Kép
Egyébként inkább elmegyek a lakógyűlésre és ott aláírom amit kell minthogy utána hozzák fel a papírokat, engem ma ne zavarjon senki KépKépKép

Timi
Apukádnak további javulást kívánok! Neked pedig további drukkok a vizsgáidhoz! Remélem hamarosan túl leszel a nehézségeken, beleértve a méhszájseb kérdést is, és indulhat újra a project! Jelentkezz ahogy tudsz, oké? Kép

Dorka
NEM lehet leszokni róla KépKépKép Jó a hőd! Kép

Kinga
Már csak pár nap a ciklus végéig, küldöm feléd az energiákat ++++++++++++++++++++++++++! Kép Meg a babatapasztókat ++++++++++++++++++++++ Kép

Évi79
Lehet hogy éppen megrepedt akció közben az a tüsző, és persze lehet hoyg a másik is meg fog Kép Minden lehetséges, szerintem épp jókor akcióztatok Kép Én talán megpróbálnám a mai napot is, de a holnapit semmiképpen ne hagyjátok ki! Kép

Tündi
Vendég

------------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:51-kor.
seszi

Seszi!
A www.zsamboki.sytes.net cimen a foto albumnal tudod megnezni. Tobb kep is van. Nagyon egyszeru am, es nagyon szep lesz.

Narco!
En Karpataljarol jottem tiz eve, itt erettsegiztem meg minden, es megis kellett vizsgat tennem, sot ket evig tartott a herce-hurca. Az eskuvovel nem kapod meg az allampolgarsagot. Most nem tudom, hogy van, de amikor en adtam be, akkor ugy volt, hogy ha csak siman jottel, es allampolgar akartal lenni, akkor 8evet varni kellett a kerelem leadasaval. Ha ferjhez mentel, akkor 3ev utan, ha van magyar felmenod, akkor 1ev utan beadhadtad a kerelmet. Nekem a nagyszuleim magyar allampolgarok. Ahol szulettem regen Magyarorszag volt. Bocs, kicsit hosszura sikeredtem.

Tundi!
Bocs, nem neztem meg a profilod, csak tudtam, hogy valamikor nyaron van. A vizsga az elobb van, az esku meg amikor megkapod az engedelyt az allampolgarsagra. Olyan, mint egy eskuvo. Az anyakonyvi hivatalban, anyakonyvezeto, polgarmester elott, egy eskut kell tenned. Nagyon szep am.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc!

Már majdnem nem tudtam hogy most én vagyok eltévelyegve, vagy mi, de kicsit meglepődtem mikor az oldaladon babás képekre bukkantam Kép

Ez a Vivien Nicol babája, és te lefényképezted, vagy ő valaki más? Vagy én maradtam le valamiről??? És mi van a videón? Megpróbáltam megnyitni, de egyenlőre nem sikerült... Kép

Kép
szdorka

Sziasztok!

Sajnos kicsit időhiányban szenvedek, úgyhogy nem tudok visszaolvasni. Ma intéztük a apasági nyilatkozatot és születési anyakönyvi kivonatot, úgyhogy végre felvehette a lányzó az apucija nevét Kép
Tettem az albumomba képeket Viviről.

Nicol

Kép
nicol

Lányok!
Köszönöm a kép dicséreteket, örülök, hogy jó kedvet derítettem Kép
Holnap keresek még ilyen képeket, persze csak ha nem zavar titeket Kép
Most sajna mennem kell és holnap is csak dél körül jövök dolgozni Kép
Puszi mindenkinek!

Annácska

annácska

Sziasztok
Rohanok, nincs is időm elolvasni benneteket,de gyorsan beszámolok. Voltam a dokinál. Azt mondta, hogy pco-s a petefészkem és nincs domináns tüsző. Fasza Kép Azt mondta ez most szerinte nem is fog már megjönni. Majd elsejétől duphastont kell szednem egy hétig, hogy tizedike körül megjöjjön és akkor kezdjük a következő stimut.
Az a gáz, hogy ha mégis megjön pl. jövő héten, mert akkor ahhoz képest egy hónappal késöbb kezdünk csak. Szóval most megint azért kell izgulni, hogy ne jöjjön meg.

Tündi Kép
Légyszi tegyél át a tábla aljára engem is. Irreleváns jelenleg, hogy vajon hányadik ciklusnapon lehetek.

Puszi
Wish

wish

Sziasztok!

Wish
nagyon drukkolok neked, azért, hoyg ne jöjjön meg. :D vagy a baba miatt se jöjjön meg :D

Ezvicc!

Ez vicc...

Kép
narco

Wish!
En is drukkolok!

Szdorka!
Nem a Nicol baboja Kép A sogornom unokahuga Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Nicol! Vivi tünemény!!!! Azt hiszem ez mindent elmond!

Kép
szdorka

Ezvicc, ebben az a vicc, hogy o is Vivien, es kb. ugyanakkor szulethettek, legalabbis a fenykepeken majus 9 van Kép

Kép
szdorka

------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:52-kor.
seszi

Kép
csanita

<!--attachment: ciklus1-225109.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*22.0*c%3a%5cdokumentumok%5cciklus1*ciklus1%2exls --><center><pre>
Képc:\dokumentumok\ciklus1
ciklus1.xls (22.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

helló! Bocsi, csak kísérletezem a formázással Kép
de gyorsan elolvasom miket írtatok, kivel mi történt
remélem csak szépeket fogok olvasni!
Olivér ma volt 11 hónapos! 73cm és 8620gr
befejezem, ennyi tán elég, remélem sikerült szép színeset írnom!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Ma vettem Elevitet,jó drága,de holnaptól két naponta fogom szedni,így döntöttem! Kép
ebba

Irongram!

Szerintem tök jó a görbéd!!! Szépen lement, ott voltak is páfránykák, most meg megy felfele. Kicsit későn volt repi, de ez nem nagy gond. Szoval, mar csak izgulni kell, hogy legyen is valaki odabenn Kép

Csak annyi, hogy szerintem esetleg erdemes a homerseklet tartomanyt kicsit kisebbre allitani (tehat hogy csak 36 es 37 fok kozott mutassa), szerintem ugy latvanyosabb a dolog Kép

Kép
szdorka

Ja, és szerintem a teszt még korai volt a görbéd alapján, próbáld pár nap múlva újra!

Aztán persze ha hülyeségeket írok, akkor majd úgyis kijavít valaki Kép

Kép
szdorka

Sziasztok!

Seszi!

Nagyon gyönyörű baba. megmondom a férjemnek, hoyg honnan vegye a mintát. Már jó sok babát mutattam neki. De az a lényeg, hoyg ránk is hasonlítson. Na ebből igazodjon ki szegény :D

Ebba!

Ezen én is gondolkodtam, de inkább sok-sok gyümit eszek csoki helyett. Jó módszer.

Puszi

Kép
narco

---------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:52-kor.
seszi

Persze,éljen a sok gyümölcs,de most biztosak vagytok benne,hogy a gyümölcsök onnan származnak,ahonnan enni lehet őket? Biztos,hogy nem anyonkezelt szarok????
Persze én is eszem,meg eddig béres aktivált szedtem,de két naponta nem árt,majd ha meg lesz norm. gyümi,zöldség,áttérek arra Kép
MÁR ZÖLD A CSERESZNYE!!! imádom!! még két hét!
ebba

Szisztok!

A sok gyümi, amit eszek biztos, hoyg nagyon jó, mert a szüleink kertyjéből való. Télen befőttes formában eszek.
A béresről én nem sok jót hallottam. állítólag alkohollal hígítják, így nem túl egészséges így ababvárás előtt. Ebben nem vagyok taljasan biztos, de valami ilyesmit hallottam. Szerintem nézettek utána. Nem akarok beilyeszetni senkit, nem ez volt a célom.

Ebba!
hhhhhhhhhhhhhíííííííííííííííí!Már zöld, ez tök jó. Gondolod június 17-ére jó lesz, mert csak akkor tudok hazamenni. tavaly lemaradtam a dologról, mert a vizsgaidőszakok mindig május-júniusban voltak. Mire hazamentem már leérett. De most.....

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Nicol!
Vivien nagyon gyonyoru kislany. Megirod majd a szulestortenetedet, ha lesz ra idod? Kivancsian varom!

Szdorka!
A Nicol este szult, a Vivi, akit lattal, o meg masnap delelott szuletett. Fel nap van kozottuk Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

<font color="aa00aa">Csajszik
Letettem az esküt! Nagyon nagyon megható volt! Azonnal bőgtem( már a Himnusz alatt elkezdtem. Igyekeztem hősiesen kezelni a dolgot Nagyon szép videófelvétel készült. Azért is bőgtem, mert 2éve ugyan ebben a teremben eskettünk a férjemmel. Szép emlékek ezek ám!!!

EzviccKép
A dokim nem hajlandó az utolsó mensit figyelembe venni. Ténylegesen most kb. 2+4 vagyok. Lehet hogy majd ráadunk 2 hetet, de nem 4hetet. Ez csak az első uh és a vizsgálat után derül ki.
Honnan jöttél? Én Ukrajnából 8 évvel ezelőtt. Az esküvővel egyszerre nem lehet ( legalább is nálunk) ezt elintézni. Még 1,5év kellett hozzá.
Puszika</font>
Vendég

Sziasztok!

Olik!
Gratulálok. Mostmár igazán teljesen állampolgár vagy :D

Nicol is itt volt közöttetek, amikor még nem volt babája? Vivien a testvérének a babája nem?

puszi: Nárcisz

Kép
narco

Olik
Gatulálok a kis pöttyhöz meg az állampolgársághoz isKép

Nicol
Vivien csodaszép kislányKépKép

Minden nap egy kicsivel rosszabbul vagyok, csak amikor alszom akkor jóKép. Bevetettem már a tic-tac-ot, gyömbéres teát, magneB6-ot eddig egyik sem használt. Meg képzeljétek pigment foltok jöttek ki a kezemen. A neten utána olvastam és ezek a terhesség hatására is kijöhetnek, de szülés után elmúlnak. RemélemKép. Hányinger ellen van még valami ötletetek?

Lami

Kép
Kép
lamika

NárciszKép
Nicol is topiclakó volt és még most is az, csak gondolom soka dolga, mióta Vivke megszületett.

Itt most két Vivien nevű babáról van szó! Az egyik Ezvicc rokonáé, a másik pedig a topikos Nicolé!
Stella

Kép
stella9

Jó reggelt Lányok!

<font color="aa00aa">Olik!
Gratulálok az állampolgársághoz!Tudom nem ide tartozik,d e nagyon kikívánkozik belőlem és ez Ezviccnek is szól: szomorú, hogy egyáltalán vizsgát kell tenni és nem automatikus Számotokra az állampolgárság...</font>

Wish,
drukkolok, hogy ne jöjjön meg!!!!!

Nicol,
Vikike tündéri kislány!

Lamika,
sajnos én nem tudom mit tehetnél a hányinger ellen.esetleg valamelyik babás topiclakó majd hozzá tud szólni.

Gyümölcstéma:én imádom a gyümölcsöket, zöldségeket, tavasztól őszig minden pénteken teli kosárral megyek haza a piacról. finomak, egészségesek és sokféle ételt lehet készíteni belőlük, persze nyersen is finomak. valóban meg kell nézni honnan veszi az ember és biztosan az otthon termett a legjobb. próbálok én is őstermelőktől vásárolni.

Ma már tényleg csütörtök van és állítólag hétvégén gyönyörű idő lesz!

Kinga,
Nálad mi a helyzet?Brunó hogy van?Hogy viseli az egyedüllétet??Tudsz majd még képet hozni?Olyan jó lehet gondolom az összes szaabdidődben őt dögönyözöd!Kép (persze azért mennek a drukkok ha jól emlékszem tábla tetején vagy...)

Jófi
jófi

Sziasztok!

Eszti
Hát ez a görbe nem igazán olyan mint a nagykönyvben van Kép Nem tudnám róla megállapitani hoyg mikor volt - ha volt - a tüszőrepid Kép Meg ez a hosszú ciklus sem éppen egy normál ciklust jelent. Persze jobban örülnék ha Dorkának lenne igaza és baba miatt húzódna a ciklusod! Amúgy célszerű lenne a grafikon aljára a ciklusnapot írni, nem a dátumot, kicsit könnyebb elemezgetni Kép

Nicol
Vivien nagyon szép kiscsaj Kép Aranyos az a kép, amin apuci kezében van Kép Remélem azért jól vagy, hogy el vagy kapva az újdonsült családtag miatt Kép

Wish
Javítottalak a táblában, és csak simán azért drukkolok, amit te szeretnél! Jó lenne ha nem kellene + 1 hónapot várni!

Lamika Kép
Örülök hogy jelentkeztél Kép Hányinger ellen én sem tudok semmit, de reméljük nem lesz rosszabb! Kép

Olik
Nagyon szép lehetett az eskü Kép Én is meghatódtam volna a helyedben Kép

Zita
Igen, drága az elevit, viszont minden fontos vitamint tartalmaz, amire babának, mamának szüksége lehet, jó táptalajt biztosít Kép Egyébként a 100 db-os kiszerelés valamivel olcsóbbra jön ki, persze egyben közel 6000FT-ot kiadni sok Kép HA csak minden másnap szeded, javaslom, hoyg vegyél folsavat (B vitamin, legfontosabb!!!! 60 szemes kiszerelés 800 ft körül van), és elevit mentes napon szedd ezt.

Seszi
Gyönyörű a hugod kisfia Kép

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én teljesen kész vagyok ettől az időtől. Nem vagyok fáradt, mégis reggel alig tudom kinyitni a szemem Kép NAgyon várom a nyári meleg hétvégét Kép

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Nicol Kép
Jók a fényképe. Egy aprócska tündér ez a kislány Kép

Tündi Kép
Nekem annyira nyomott a kedvem, hogy még el sem bírtam indulni dolgozni. Tegnap elvileg szabin voltam, de dolgoztam két órát, úgyhogymost azzal vígasztalom magam, hogy azt csúsztatomn le. De lassan muszáj indulnom. Esik az eső, utálatos idő van. De legalább elolvastam azt a rengeteget, amit tegnap írtatok Kép

Wish

wish

Sziasztok!

Olik, gratulálok!
Kicsit elgondolkoztam az állampolgársági eskün. Leht, hogy néhány született állampolgárnak sem ártana egy ilyen ceremónia, talán akkor jobban tisztelnék a magyar állampolgárságot, és ezen eszméknek megfelelően viselkednének, és bánnának honfitársaikkal. (ez itt most nem politika, csak a hétköznapok!) Csak egy kis összetartásra gondoltam.
Ez is olyan mint a babásodásos kérdés, ha magától jön, mint a karikacsapás, nincs olyan értéke, mint ha küzeni kell érte!

Tehát itt minden topiklakó nagyon boldog ANYUKA lesz egy napon!!!!KépKépKép

Lányok!
Ti milyen gyümölcsöket esztek most? Már az eper kivételével.
Melyik növénynek a legmagasabb a folsav tartalma?
A zöld leveleseknek?

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Seszi!
Az albumomat a profilomon keresztül elérheted. (a nevemre kell kattintani). Ha úgy nem menne, akkor az albumok között Nicol albuma néven találod.
A kisfiú is tüneményes, nagyon formás baba.

Judit!
Lesz szüléstörténet kicsit később!

Olik!
Gratula Kép

Narco!
Én már tavaly szeptember óta irogatok ide, csak a szerver hibák miatt visszaesett a hozzászólásaim száma. Te pedig akkor csatlakoztál amíg nem tudtam írni, így elkerültük eddig egymást Kép Vivien az én lányom, nem a testvéremé. Kép

Nicol

Kép
nicol

Wish Kép
Amúgy jó a pasid KépKépKép
Na, irány a munka, talán előbb is végzel, meg aztán ne csak mi szenvedjünk a gépünk mögött Kép

Tündi
Vendég

Tündi, Dorka!
Köszi a táblázat tanácsokat!
Módosítom!
Lassan már nem azon gondolkodom, hogy baba-e a ludas, hanem hogy egyáltalán....
Ilyen csúszásom még nem volt, és a kezdeti bemagyarázás óta nem érzek semmit. Tesztelgetni meg nem akarok kétnaponta, mert hülyeség, és annyira tán nem is olcsó mulatság.Kép

Szeretem ebben a topikban, hogy akiknek babájuk van már, mind olyan szép, hogy kívánni se...KépKépKép!!! Így sok-sok pozitív erőt ad azoknak, akik zebrára várnak!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

EszterKép
Akkor mai témánk a folsavban dús ételek Kép:
szárazbab, szójalisz, cékla, spárga, paraj, dió, mogyoró, borjúmáj, sertésmáj, tojás, főleg a sárgája.

Pusza
Stella

Kép
stella9

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?