Sziasztok
Kinga
Nagyon édes a kiskutyus
Nicika
Stella
Ezt Kristófkával együtt küldjük neked:
Ugye már jobb?
Judit
Nekem a szülés előtti estén kezdett fájdogálni a derekam, elég rendesen, még aludni se tudtam tőle.
Másnap délelőtt már nagyon rossz volt(bizonyára emlékszel, írtam is akkor ide a Babanetre), annyira fájt már a derekam és a pocim alja, hogy arra pl. határozottan emlkézem, hogy amikor jött hozzám a védőnő, már csak úgy tudtam elvánszorogni az ajtóig, hogy beengedjem,(ami egy panellakásban ugye nincs messze), hogy folyton megálltam és a falba kapaszkodtam, mert olyan nagyon fájt. Ja, és valami barnás-véres trutyi(bocsi
) jött belőlem, ez volt a nyákdugó.
Délután már beleültem egy kád meleg vízbe(ilyet előtte hónapokig nem mertem csinálni), de most már csak ebben bíztam. Azt mondták, ha csak jóslófájás, akkor erre elmúlik, ha szülési fájás, akkor nem. Segített is, estére szinte teljesen rendbejöttem
, de mivel nem mocorgott egész nap a kissrác(ez is fontos tünet, mert a szülés előtt pár nappal a legtöbb baba ellustul), bementünk a kórházba, és ott aztán hajnalban elkezdődtek az igazi fájások, ahhoz képest a délelőtti "falba kapaszkodós" fájás semmiség volt. Fájt a derekam, elöl a pocakom, aztán már az egész hasam, azt már nem tudom, milyen időközönként fájt, mert nálam ugye olyan gyorsan történtek az események, hogy egyik percben még vígan teáztam a szülésznővel, a másikban pedig már a vajúdó labdán szenvedtem. De hidd el, észre fogod venni, amikor eljön az idő!A jóslófájás még elviselhető, de a valódi szülési fájás?! Az már "kicsit húzósabb
Bocs, hogy kicsit hosszan ecseteltem
Én is sajnálom, hogy csak kis időre találkoztunk a börzén, és még egyszer bocsi, hogy megvárakoztattunk, de iszonyú tömeg volt, alig tudtunk haladni a babakocsival.
Amúgy jó volt a börze, Kristófka is jól viselte, pedig egy ékezése kimaradt, reggel 7-kor evett még itthon, és csak 12 körül kezdett el nyűglődni, így mennünk kellett, pedig még sok mindent megnéztünk volna, így csak a két szélső soron mentünk végig. Vettünk bébiőrzőt(meggyőztem apucit, hogy kell az nekünk
, hisz főút mellett lakunk, és olyan hangos a lakásunk nyáron, amikor nyitva vannak ajtók, ablakok, hogy meg se halljuk, ha sír Kristófka), vettünk még egy utazágyat, ami egyelőre anyukáméknál van, ott használja Kristófka, ha náluk vagyunk, később meg majd visszük, ha megyünk nyaralni. Vettünk még kisbody-kat, mert azokat nagyon növi ki a srác, meg rengeteg popsitörlőt, pelenkát, végre megtaláltam a kedvenc Fixies pelenkámat, jól betáraztam belőle
Már jobban van a kissrác
, de még nagyon köhécsel
, sokat alszik, kicsit kevesebbet eszik, de a kedve nagyon jó
A dokinéni írt fel neki köptetőt, orrcseppet, de azt mondta, nincs nagy baj, picit náthás csak.
Igaz, hogy ez nem egy komoly betegség, de a szívem szakad meg érte, úgy tudom sajnálni. Olyan "babásan" köhög, olyan édes, meg tudnám néha zabálni
Én napról napra jobban imádom ezt a kis kópét
Pedig azt hittem, ez már lehetetlen
A múlt héten nagy dolog történt
, felfedezte, hogy van keze, először még csak a jobb kezét fedezte fel, napokkal később a balt is
, hosszú percekig képes nyönyörködni benne
Íme a kompromittáló kép:
Babus