Új privát üzeneted érkezett!

SesziKép
Biztosan igazad van, de nekünk nem fényes a kapcsolatunk. Ezt mi sem szemlélteti jobban, mint hogy az eddigi két esküvőjéből kettőre nem hívott meg. Pedig én nem bántottam soha! De neki üldözési mániája van a saját családjával szemben.
Mondhatnám, hogy ő nálunk a fekete bárány és ebben sose okoz csalódást. Mosolyogva megforgatja azt a bizonyos képzeletbeli tört mindegyikünk szívében.
Õ a legönzőbb és leghazugabb ember, akit valaha ismertem és most nem túlzok!

Engem nem is bántana az, hogy pocakosodik! De nekem ezt már NEGYEDSZER kell végignéznem!!!!
És csak arra tudok gondolni, hogy Õ sose tett semmit azért, hogy gyereke lehessen és a meglévő hármat is főként anyukám és én neveltük!
Mit tudja ő, hogy mire jó egy hőgörbe, mi az az LH vagy FSH, mi az a progeszteron, sárgatest stb...
És mégis...
Mi (és itt minden topiklakót értek ezalatt) évek óta küzdünk és mindent, de még a lehetetlent is megpróbáljuk és mégsem!!
Hát hol itt az igazság??????????????????????
A legrosszabb az, hogy előre láttam mindezt.
Mikor meghallottam, hogy ismét férjhez ment, ez volt a második gondolatom: tutira előbb lesz gyereke, mint nekünk!!
Mondtam is anyuéknak és azt is, hogy akkor tutira felvágom az ereimet, mert akkor nincs igazság!!!
És mi lett a vége? Anyukámék nem merték elmondani, hogy újra nagyszülők lesznek. A nagymamámtól tudtam meg és azt hittem beleőrülök a fájdalomba!
És most itt vagyok és kínlódok és minden erőmet felemészti az, hogy bízni próbálok abban, hogy nekünk is lehet és lesz!
És ez egyre nehezebb, mert a körülmények mindig másnak kedveznek!!!

Bocs, hogy megint rátok zúdulta. Gondolom unjátok már rendesen, de annyi bennem a feszültség ezzel kapcsolatban... és az a legrosszab, hogy teljesen tehetetlennek érzem magam!
De visszafogom magam, megígérem!!
Stella

Kép
stella9

Kinga
Ami a túrázást illeti mondhatni rendszeres túrázók vagyunk, amikor csak lehet megyünk tavasztól-őszig. Néha csoportosan, néha csak a férjemmel kettesben.
Én magányos farkas vagyokKép és nem vagyok hivatalosan egyesületi tag, de a párom a Happy Bike nevű egyesület tagja és így szoktam nekik segédkezni a nagyobb rendezvényekenKép

Stella
Nagyon rossz olvasni, hogy ennyire szenvedsz. De a harag és a gyűlölet hidd el semmi jóra nem vezet. Én is teljesen igazságtalannak érzem azt, hogy akik olyan nagyon és olyan régóta szeretnének babát azoknak miért nem sikerül és azok, akik azt sem tudják mi fán terem a babagyártás meg miért igen..de ez a harag mindenféle gátakat fog szülni benned, ami pszicihikailag szintén okozhatja azt, hogy nem akar sikerülni. Tudom, hogy könnyű ezt írni (mert mi sem olyan régóta próbálkozunk) de próbáld meg elengedni ezt a görcsös akarást és próbálj egy picit lazítani. Az viszont jót tesz ha kiírod és kibeszéled magadból a bánatodat, mert az is elősegíti az elengedés folyamatát. Úgyhogy én is hallgatlak és engedd el ezt a fájdalmat.
Virag2

SziasztokKép

Kinga
Nagyon édes a kiskutyusKép

Nicika
KépKépKép

Stella
Ezt Kristófkával együtt küldjük neked:
Kép
Ugye már jobb?Kép

Judit
Nekem a szülés előtti estén kezdett fájdogálni a derekam, elég rendesen, még aludni se tudtam tőle.
Másnap délelőtt már nagyon rossz volt(bizonyára emlékszel, írtam is akkor ide a Babanetre), annyira fájt már a derekam és a pocim alja, hogy arra pl. határozottan emlkézem, hogy amikor jött hozzám a védőnő, már csak úgy tudtam elvánszorogni az ajtóig, hogy beengedjem,(ami egy panellakásban ugye nincs messze), hogy folyton megálltam és a falba kapaszkodtam, mert olyan nagyon fájt. Ja, és valami barnás-véres trutyi(bocsiKép) jött belőlem, ez volt a nyákdugó.
Délután már beleültem egy kád meleg vízbe(ilyet előtte hónapokig nem mertem csinálni), de most már csak ebben bíztam. Azt mondták, ha csak jóslófájás, akkor erre elmúlik, ha szülési fájás, akkor nem. Segített is, estére szinte teljesen rendbejöttemKép, de mivel nem mocorgott egész nap a kissrác(ez is fontos tünet, mert a szülés előtt pár nappal a legtöbb baba ellustul), bementünk a kórházba, és ott aztán hajnalban elkezdődtek az igazi fájások, ahhoz képest a délelőtti "falba kapaszkodós" fájás semmiség volt. Fájt a derekam, elöl a pocakom, aztán már az egész hasam, azt már nem tudom, milyen időközönként fájt, mert nálam ugye olyan gyorsan történtek az események, hogy egyik percben még vígan teáztam a szülésznővel, a másikban pedig már a vajúdó labdán szenvedtem. De hidd el, észre fogod venni, amikor eljön az idő!A jóslófájás még elviselhető, de a valódi szülési fájás?! Az már "kicsit húzósabbKép
Bocs, hogy kicsit hosszan ecseteltemKép

Én is sajnálom, hogy csak kis időre találkoztunk a börzén, és még egyszer bocsi, hogy megvárakoztattunk, de iszonyú tömeg volt, alig tudtunk haladni a babakocsival.
Amúgy jó volt a börze, Kristófka is jól viselte, pedig egy ékezése kimaradt, reggel 7-kor evett még itthon, és csak 12 körül kezdett el nyűglődni, így mennünk kellett, pedig még sok mindent megnéztünk volna, így csak a két szélső soron mentünk végig. Vettünk bébiőrzőt(meggyőztem apucit, hogy kell az nekünkKép, hisz főút mellett lakunk, és olyan hangos a lakásunk nyáron, amikor nyitva vannak ajtók, ablakok, hogy meg se halljuk, ha sír Kristófka), vettünk még egy utazágyat, ami egyelőre anyukáméknál van, ott használja Kristófka, ha náluk vagyunk, később meg majd visszük, ha megyünk nyaralni. Vettünk még kisbody-kat, mert azokat nagyon növi ki a srác, meg rengeteg popsitörlőt, pelenkát, végre megtaláltam a kedvenc Fixies pelenkámat, jól betáraztam belőleKép

Már jobban van a kissrácKép, de még nagyon köhécselKép, sokat alszik, kicsit kevesebbet eszik, de a kedve nagyon jóKép A dokinéni írt fel neki köptetőt, orrcseppet, de azt mondta, nincs nagy baj, picit náthás csak.
Igaz, hogy ez nem egy komoly betegség, de a szívem szakad meg érte, úgy tudom sajnálni. Olyan "babásan" köhög, olyan édes, meg tudnám néha zabálniKép Én napról napra jobban imádom ezt a kis kópétKépPedig azt hittem, ez már lehetetlenKép

A múlt héten nagy dolog történtKép, felfedezte, hogy van keze, először még csak a jobb kezét fedezte fel, napokkal később a balt isKép, hosszú percekig képes nyönyörködni benneKép

Íme a kompromittáló kép:

Kép

Kép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztik!

Drága Stella!

ne haragodj, hoyg beleszólok a dologba. Nagyon átérzem a sorsodat. Ez így van, mindig annak van valamilye, ami nekünk, illetve nekem nincs, aki meg sem érdemli.
Csak egy vígasztalót tudok neked írni. Te sokkal felkészülteóbb leszel, mint a hölgy, akiről írtál. Hiszen mi várjuk a babát, mint a messiást. Én hiszem azt, hogy ez a gyermek 20 év múlva azt fogja mondani, hoyg milyen jó, hogy vártatok rám, mennyire akartatok engem. Azok a gyerekek mit mondanak majd az anyjukról, hogy nem nevelte őket, hogy másnak adta oda. És tudod, hogy mennyi ilyen ember van a világon, mert én nagyon sok ilyen történetet hallottam.
Toporzékolni tudnék, amikor a volt osztálytársam már a 2. gyerekét mutogatja a templomban, mi meg még a suli miatt addig sem jutotunk el, hoyg bátorságunk legyen, hiszen hová tenném, még nem is dolgoztam. És hiába mondom bárkinek, senki nem ért meg a családomból. Mindig az a szöveg, hoyg még várjak türelmesen. de valahogy már nem tudom elhinni, hogy valaha én is sorra kerülök. És minél idősebb vagyok, annál jobban múlik a felelőtlenség, már nem vagyok olyan bevállalós.

Úgy gondoltam, akkor megtanulok vezetni, hogy ne járjon mindig ez a fejemben. Arra a 3 hónapra jó volt, de már nincs ötletem. javaslom neked is, hoyg egyszer ne méregess, ne foglalkozz vele, ha másra nem, hát egy kicsit depioldásra biztosan jó lesz. Ha nagyon felhúzom magam, akkor nem megyek haza vidékre (a mi szüleink ott laknak), és nem érdekel a dolog lassan.

pusy

Kép
narco

BabusKép
Köszi, már tényleg jobb.

NarcoKép
Jogsim már van. Igazából én úgy szerveztem az életem, hogy ha végre elkezdjük a babagyártást, akkor semmi más ne zavarjon be (szóval lakásfelújítás fősuli+egyetem mind-mind letudva)
Én is folyton keresem az elfoglaltságot, de 15 hónap alatt már nagyon sok mindent elintéztem és egyre nehezebb lekötnöm magam.

VirágKép
Nagyon érdekes és felettébb megfontolandó, amit írtál.
És tudod mi a legfuribb?? Az, hogy bennem végig volt és még most is van egy nagy fokú önvád, hogy miattam nem sikerül. És ezt az sem tudta feledtettni, hogy kiderült: nálunk a párom a "hunyó"!
Mindig kiakadok azon, hogy avilág mennyire beskatulyázza a gyermektelen párokat és még mindig él az a felfogás, hogy a nő az oka.
Erre kiderül, hogy az én saját készítésű skatulyámnál nincs is nagyobb!!
Tényleg jó, hogy elmondhattam, mert nagyon sokat segít az, amiket írtatok!
Újra erőt veszek magamon és megpróbálom elengedni a fájdalmat és dühöt!
Persze nem lesz könnyű, de rajta leszek!!

Stella

Kép
stella9

Stella!

Nagyon szívesen. Egy cipőben járunk.
Lassan nekünk is eljön az idő, amikor már nem lesz mit csinálni, csak dolgozni. Hátha ez még vagy fél évig leköt, aztán meglátjuk.

Kép
narco

---------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:44-kor.
seszi

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:44-kor.
seszi

SesziKép
Mi (Tündivel együtt) pécsiek vagyunk, úgyhogy az én dokim, nem hiszem, hogy megoldásként szóba jöhet nálatok.

Pesten szerintem ahova érdemes menni az a BMC.
Ne ijedj meg attól, hogy Meddőségi Centrum a neve. Az a lényeg, hogy ott tudnak segíteni.
Ha jól tudom az nem is fizetős hely. Azt viszont nem tudom, hogy kell-e oda beutáló.
Saját nőgyógyászod nem tud segíteni, vagy ajánlani valakit?
Stella

Kép
stella9

Seszi!
Abszolút egyetértük.

Lenne pár kérdésem: merről vaók vagytok?
Én budapesten lakom, egyébként meg Göncről származom, anyukám és a férjem családja ott él.
Azt szeretném megtudni, hogy nem ismeritek véletlenül a Szabolcs utcai kórházat, hoyg ott milyen a nőgyógyászat. Eddig az ülői úti, meg a Baross utcai klinikára jártam, de nagyon csalódtam bennük. A 13. kerületben lakom, van erre valamilyen jó kórház? Egy jó nyőgyógyászat?

Köszi: Nárcisz

Kép
narco

Nárcisz Kép
Én is a 13. kerületben lakom, de én magánnődokihoz jártam a lombik elött, aki meddőségi szakember is (de ez véletlen volt).
A gyümölcsös kérdésedre már elkezdtem keresgélni, mert emlékszem, hogy volt valami ironyom, hogy a gyümölcsök és zöldségek mennyi vitamint tartalmaznak, csak nem volt még időm alaposabb kutatómukára.
A neten nem találtál semmit?

Wish

wish

Stella!
Látom már azért alakul a jobb kedély! Csak így tovább!Kép

Az egyik legfontosabb dolgot már megtetted ahhoz, hogy jó anyuka legyél! Megtaláltad a jó APUKÁT!
Szerintem azy anyaság nem a fogantatás pillanatában kezdődik, hanem egy életen át készül rá az, aki komolyan gondolja, hiszen a boldogsághoz vezető út hosszú, nem elég a kilenc hónap.
Azok akik csak úgy, nem hiszem, hogy boldog és egészséges lelkeket tudnak adni a világnak, holott azt hiszem erre nagy szükség lenne. A felelőtlenség lassan elveszejti a világunkat, hacsak nem történik valami csoda.
Nagyon drukkolok neked, hogy az út egyik szakaszának a végén járj, és kezedhez kapd a saját kis zebrádat!

Gondolj arra, hogy te olyan testvéreket fogsz tudni neveni, akik nagyon szeretik és segítik majd egymást, mert te már tudod, hogy nem szabad csinálni!

Előny nálad!

Szia!

Eszter, a belekotyogós

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Stellácska
Hagyd a tesódat a csudába, nem érdemli meg hogy ilyen remek tesója leygen aki töri magát hogy a kedvében járjon! Kép Sajnálom szegény gyerkőceit, meg azt is akit a szive alatt hordoz, de sokkal fontosabb neked most a saját boldogságod, nyugalmad! Szerezd vissza, és aztán semmi pénzért, senki kedvéért ne add oda! Kép MERT MÁR CSAK 15-öt KELL ALUDNI! ÉS START! Ne feledd, ezért élsz, erre születtél, hogy anya legyél, saját családod legyen, és hidd el, ez sokkal több, mint a testvéred családja! Én biztos vagyok abban, hoyg ha a tesódat kezelésbe venné Csernus doki, akkor hamar leordítaná a haját a fejéről, mert szerintem egyszerűen csak rád féltékeny, és semmi mással nem tud visszavágni neked, mint hogy lepörgeti magáról a szereteted, és hogy ő szüli a gyereket akármilyen áron is. Tudja hogy ez neked rossz és fáj! Egyet higyjél el nekem: a tesód megy még a te utcádba, amikor már nem lesz más akire számítson csak TE! Eljön a te időd is, de addig is van mivel foglalkozzál: várnak rád az embrióid, be akarnak költözni a pihe-puha ágyacskájukba! Tesónak meg itt vagyunk mi Kép, mi legalább szeretünk, törődünk veled, ezért szeretnénk, ha nem fognád vissza magad, hanem osztozunk a bánatodban is, mert az élet nem fenékig tejföl nekünk sem, és amikor nekünk fájt, akkor te is itt voltál nekünk segítségnek!

Tündi
Vendég

És emlékeztetőül, mert szeretném ha ezt sosem felejtenéd el amíg meg nem valósul Kép:
Kép

Tündi
Vendég

Seszi Kép
Köszi, bár az én rajzaim igazán kezdetlegesek, viszont tényleg remek időtöltés Kép És olyan jó amikor kész van és még tetszik is Kép Legújabb tervem egy óriási szivárványt festeni az erkélyajtóra Kép Keleti fekvésű a lakásunk, és amikor reggel besüt a nap az ablakon, és átsütne a szivárványon...hm! Már nagyon tervezgetem Kép Szóval hajrá üvegfestés! Kép

Valival sms-eztem, honap reggel tesztel, mert a menzije még sehol. Ha negatív, akkor 2 hét múlva jön a homeopátia. Drukkoljunk neki!!!! Kép

Hamarosan megyek haza Kép Puszi

Tündi
Vendég

sziasztok!

mit jelent ez a kis táblázatocska?
Igazán édi, csak nem értem.
A zebráról már kikövetkeztettem, hoyg a pozitív két csík, azt hiszem.Kép

Kép
narco

----------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:45-kor.
seszi

Virag2! Azt hogy a 15cn volt a tüszőrepi azt a hírtelen hőleesésből gondolod? Lehetséges! De
még akkor is vannak nyitott kérdések: utána miért esett le pár napra rá a hőm, mért esett le a
mensi várható időpontjában – aztán mért ugrott fel? És mi volt az a két napos barack színű
maszatolás?
Az utolsó tesztet 16-án csináltam és az is negatív lett, bár a kontroll vonal is nagyon halvány
volt! Nem valószínű hogy terhes vagyok, szerintem ebben az utolsó pár napban sima
premenstruációs szindrómám volt!

Ebben a ciklusban hüvelyben fogom mérni a hőmérsékletem, mert az talán pontosabb
értékeket ad!

Narco! És a hüvelyben mért érték? Az sem mutat jó eredményt?

Kinga!
Nagyon edes a kutyus! Én is elfogadnám!

KépKép
nicika

Még egy olyan kérdésem lenne, hogy van itt köztetek olyan kismama vagy volt kismama akinek a mensije várható idején vérzése volt?

KépKép
nicika

Sziasztok!

Nicika!
A hüvelyben kell mérni. Lehet a végbélben is, ha valaki azt gusztusosnak találja. Mert a hónaaljban köpenyhőt mérsz, ami a külső körülményekkel változik.
Van olyan akinek a 28.napon megjön, de ez csak foltozás. Irodalmi ritkaság az olyan, hogy rendesen menstruál, hiszen akkor a méhnyálkahártyát (endometrium) veszítené el, ami ugye kell a babának. Foltos vérzés, enyhe barnázás, 1-2 napos vérezgetés előfordulhat, de ez csak a nyakcsatornából jön általában.

Virág:
lemegy a hő a menstruáció előtt, mert a 26. napon esik a progeszteronszint( ami a magasabb hőt eredményezi, mint írtam a progeszteron magasabb anyagcserére állít át, leesik a CO2 szint a vérben, hoyg a babának minél jobb legyen, és megtartja a terhesség befogadására alkalmas méhnyálkahártyát), így a csökkenés miatt a méhnyálkahártya elsorvad és leválik a vérzés hatására.

Találtam somot a hűtőben, sok benne a vas, de ehetetlen számomra. Brrrrrrrr Kép

Kép
narco

Narco! Köszönöm a választ! Akkor én egészen biztosan nem vagyok terhes, mert egyenlőre normálisan mensturálok. Ma már a harmadik normál tampont használom el! Csak kíváncsi voltam!
És ahhoz a felvetéshez mit szólsz hogy azért késett és maszatolt a mensim mert a pete nem tudott beágyazódni? Vagy hülyeség?

KépKép
nicika

Kinga!
Nagyon édi a kutyusod!! ÉN is nagyon szeretnék egyet,egy coccer spánielt!!!!!!

Ha esetleg van valakinek,még a világ végére is elmennék érte!!
Na akkor,ha már ennyien rábeszéltetek,holnap reggeltől megpróbálom a hüvelyben mérni. Illetve csak utána,mert mensizek,és úgy nem akaromKépVagy így is kell? Végül is meg lehet mosni!
Jaj,már előre félek,meg már előre elképzelem,mit fog a kicsi uram szólni...
Tündi!
Ciklusom hossza 22-25-ig eddig,Ongai vagok(Miskolc mellett,így azt is írhatod. Amelyiket akarod.
Ennyi hiányzott.Nem?
Narco!
Te csak így találgatsz dolgokat a hűtőben? Hol lehet ilyen gépet venni????Kép Kép Kép
Ha nem haltam meg a reggeli hőmérőzéstől,akkor jelentkezem!!!!
zita
ebba

Sziasztok!

Kérdésem hasonló Nicikáéhoz részben. Az elméleti mensi napon miért esik le, majd miért ugrik fel újra? (azota sincs jele mensinek)

Mivel nekem nem működik a feltöltés gomb (Kép )így csak az adatokat tudom leírni (igaz szájban mérek de nagyon pontosan, ráadásul sosem alszom nyitott szájjal, tehát ezzel nincs gond, mint módosító tényezővel)
Kezdem a 20. cn-pal, mert innentől érdekes
20cn 36,5______________________31cn 36,4
21cn 36,2______________________32cn 36,4
22cn 36,4______________________33cn 36,7
23cn 36,6 +páfrány_____________34cn 36,6
24cn 36,6 +pf__________________35cn 36,8
25cn 36,5 +pf__________________36cn 36,7
26cn 36,4 +pf__________________37cn 36,7
27cn 36,3 +pf
28cn 36,3 +pf
29cn 36,3
30cn 36,4

??????????????????
A tesztem meg negatív volt ma reggel.
Lehetséges, hogy korán teszteltem?
Vagy valóban kicsit lusta az ehavi.
Olvastam valahol, hogy egy naptáras módszer úgy számolja a fogamzóképes napot, hogy a ciklus végéből levon 15 napot. Eszerint akkor még ráérek, hiszen addig még van tán egy-két napom.

Utálatos dolog a kételkedés! Nem hagyja az embert nyugodni.

Én egy kicsit tanácstalan vagyok.

Olik!
Veled mi a helyzet? Voltál dokinál?

Narco, Seszi
Ha jól sejtem, akkor a táblázat egy jókíváság, de reméljük inkább jóslat, ami valóra válik Stellának!
Igazán megérdemelné!KépKépKép

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Amit én eddig összeszedtem adatokat: Ha babás az ember akkor legalább 37 fokra felmegy a hő és ott is marad. Ha te szájban méred a hőt akkor alacsonyabb értékeket fogsz tapasztalni, minta hüvelyben vagy végbélben mérnéd! Tehát elméletileg a 36.7-36.8 is lehet babás hő az esetedben.
Egy ma kapható terhességi tesztel (20-25-ös erősségű teszt) a 28 napos normál ciklus esetében a terhesség a menstruáció 4-5 késését követően mutatható ki teljes biztonsággal, tehát a megtermékenyülést követő két hét múlva! Tehát ha te mondjuk a 23cn termékenyültél meg, akkor 23+14=37.cn már pozitív lenne!
A páfrányaid nem igazán mutatnak valósat szerintem, mert csak 3-4 napig lehet páfrányos a PG/53! Sajnos sokszor rossz a vizsgálati eredmény. Vigyázni kell hogy a vizsgálati lapra ne kerüljön se túl kevés, se túl sok nyál, vagy nyálka. És szerintem az ébredés utáni nyál nem a legalkalmasabb a mintavételre! Inkább reggelizz meg, aztán rá 1-2 órára csináld meg a nyáltesztet! Közben inni sem szabad! Még vizet sem! Ez saját tapasztalat!

KépKép
nicika

Ha meg a 28. napon termékenyültél meg akkor a 42. napon lehet pozitív a teszted!
Bár hogy őszinte legyek a hőd alapján a 21cn volt szerintem a tüszőrepedés és utána maximum 3 napig életképes a petécske, tehát ha tényleg így van ahogy gondolom akkor már pozitívat kellene mutatni a tesztnek!
De persze ez is csak találgatás! A tesztelés is függ a teszt fajtájától is! Tesztelés előtt közvetlenül nem szabad inni! Az a reggeli vizelet a legkoncentráltabb amikor éjjel nem keltél fel pisilni! Ja és a vizeletsugár középső adagját érdemes felfogni mintavétel céljából! Ja és egy saját tapasztalat: ha vizeletsugaras tesztet veszel, akkor is pohárba vedd fel a vizeletet, mert úgy biztos hogy elég pisi jut a mintavevőre!
Remélem valamit azért segítettem!
Ja és ha valaki szerint írtam valami hülyeséget akkor javítsa! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Ez egy abszolút jó hűtő. A férjem hozott egy üveggel otthonról és elfelejtettem, hogy ott van. Mostmár eszegetek belőle, de nem túl jó, valami más módszert kell kerítsek.Kép

Nárcisz

Kép
narco

Na írok még egyet, csak közben ment a film.
Most nagyon elkeserítő dolgokat fogok írni, de majd megértitek, hoyg mia célja.
Sok terhesség ér véget a 2 héte. Ilyenkor pár nappal hosszabb ciklus (2-3 nap) és utána nagyon erős vérzés van. A pete majdnem beágyazódott ilyenkor, de a méhnyálkahártyával együtt végülis leválik.
Egy nő életében kiszámolták (ha nem szed fogamzásgátolót egész életében soha) 440 darab petesejt érik meg. Ebből átlagosan 10 gyerek születik. Ezt csak régen tudták kiszámolni, mert mostmár nagyon sokan védekeznek, és nem is tartanak meg minden terhességet. Mégis az érdekes belőle, hoyg nem fog 200 gyermeket ebből megszülni. Ez a kiválasztódás miatt van, mert a beteg zygóták már az elején nem élnek tovább és kiürülnek. Ez egy védelem a természet részéről.
Én senkinek nemkívánok ilyet, de ez biztosan sokunkkal megtörtént már, bár nem tudunk róla.

Végszóként olyat írok, hogy jobb ha ezek nem is fogannak meg, mert beteg gyerekek lennének belőlük, vagy problémás terhesség.

Mindnyájan várjunk nagyon szép, egészséges babákat. Ezt kívánom mindenkinek Kép

Nárcisz

Kép
narco

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:45-kor.
seszi

Jó reggelt Lányok!

Látom a frissülés jót tett a topicnak: nagyon meglendült az üzenetek száma.KépKép

Stella drága,
már az előttem szólók mind leírták mindazt amit én is hozzá tudnék szólni. Hallgass Tündire és CSAK ÉS KIZÁRÓLAG MAGADRA KONCENTRÁLJ MOST!!!Hamarosan babócák várnak Rád a babagyárban Kép és nekik egy nyugodt kiegyensúlyozott anyuci kell ahhoz, hogy jól érezzék magukat 9 hónapig!(így, többes számban, hogy Tündi "táblajóslata" valóra váljon!). Hidd el, pontosan átérzem, hogy egy olyan önzetlen embernek, mint Te nehéz nem másokra figyelni, de most ez elengedhetetlen Számodra!Sajnos sokszor előfordul olyan, hogy egy családban van feketebárány, akit az éltet , ha másokat bánthat, erre ismerek példát én is a környezetemből, de ilyenkor nincs más megoldás, magára kell hagyni és egy idő után nem lesz ki bántania, akkor talán felébred, hogy nem jó úton halad.

Még sok sok okosságot írhatnék, de inkább nem rágnám a témát, mert ezzel is csak felzaklatlak. Inkább mesélj arról, hogyan is van a menetrend a fagyibabókig!Szabin leszel utána,Mennyit szeretnétek megtartani majd?Meg ilyesmikről mesélj inkább!Kép

Narco,
én nem vagyok orvos, így nem volt tudatos nálam, de volt rá példa hogy annyira erős vérzésem volt,meg görcseim, hogy arra gondoltam, ez nem csak szimpla mensi.De azzal egyetértek, hog ybármennyire is szomorú a beteg vagy erőtlen magzat nem véletlenül nem marad bennünk és talán jobb is így. Úgyis arra vagyunk mi itt "ítélve", hogy a legklasszabb csemetéink nekünk legyenek majd!KépKépKépKép

Mivel ma azzal nem tudok érvelni, hogy örüljünk a napsütésnek Kép, így marad az, hogy annak örüljünk, hogy van ez a topic és itt jól kibezsélhetjük magunkat.Mert ezekről a témákról sokszor az ember még a barátnőivel sme tud beszélgetni. Csakis azokkal, akik átélik, megélik ezeket a pillanatokat. Szóval klassz, hogy itt vagyunk egymásnak!Kép

Jófi
ps: húúú, ez durván hosszú lett.....bocsi
jófi

SesziKép NárciszKép

Eszter megfejtette a kis táblát! Egyszer zebrát kértem Tünditől és ő adott, mert jófej Kép!

TündiKép
Téged meg kell zabálni, olyan aranyos vagy!!

NárciszKép
Vasban gazdag kajákat akarsz?
Sóska, paraj, búzacsíra, búzakorpa, szójaizolátum, petrezselyemzöld, csipkebogyó, ribiszke, sárgabarackíz, mák, sertés, baromfi és marhahusi, de főleg a belsőségek (pl. máj).
Elvetemültek kedvéért: lóhús.
Nagyban befolyásolja a felszívódást a megfelelő folsav és c-vitamin bevitel.
Egyéb igény? Segítek, ha tudok. Itt van az irodámban a tápanyagtáblázatKép!

Amúgy tegnap is megvolt a szokásos heti kiborulásom!
Tegnapra volt időpontunk az urológushoz, hogy végre megtudjuk, haszált-e valamit az injekciókúra apának.
Ezt az időpontot kb. egy hónappal ezelött egyeztettük!!!
Mire odamegyünk közlik, hgogy a doki éppen elkezdett egy 5 órás műtétet. Vagy bemegyünk máshoz, vagy kérünk újabb időpontot.
A mi bajunk viszont nem olyan "egyszerű" eset, mint egy felfázás, úgyhogy új időpontot kellett kérnünk. Kaptunk is, június 21-re!!!!
Azt hittem felrobbanok! Október óta járunk a pasihoz és eddig még semmi eredményt nem tudott felmutatni!!
Még jó, hogy nem vártunk a lombikkal addig, amig ő nem mond rá igent!
Hát, mit mondjak? Lelekileg egyre inkább nem vagyok kész a következőre! Még jó, hogy van időm összeszedni magam júliusig!
Stella

Kép
stella9

ValiKép
MEgy a drukk a teszthez!!!

JófiKép
Most nem fagyibabázunk, hanem újra stimulálunk. Utána két hétig nem jövök majd dolgozni (így tervezem), de szerintem nem fogok végig feküdni, hanem csak pihengetek.
Muszáj sikerülnie és fog is, mert mostantól erre programozom magam!
Stella

Kép
stella9

SZiasztok!

Nicika, Nárcisz
Jó alaposan megbeszéltétek a hőmérőzés kérdését Kép Mostanra biztosan mindenkinek minden szükséges infó a fejecskéjében van egy tuti hőgörbe összehozásához Kép

Eszti
Szerintem nem csináltad korán a tesztet Kép De az nem túl jó hogy ennyire hosszú a ciklusod. Persze az is lehet hoyg ebben a hónapban kimaradt a peteérés, ilyen előfordul. Eléggé ugrál a hőd neked is, és nem igazán magas Kép

Zita
Igen, csak ez a 2 adat hiányzott, beírtam Kép

Stella
Nagyon bosszantó ez az urológus kérdés Kép Mért csak ilyen sokára tudnak időpontot adni? Tényleg jó hoyg nem rá vártatok, talán ősz öreg fejjel állhattatok volna neki a lombiknak Kép
Júliusig össze fogod szedni magad, én nem aggódok ez miatt! Kép Ahoyg közeleg az időpont, vagy legalább az hogy megbeszélitek a forgatókönyvet, annál inkább erőre kapsz majd, és elkap a lelkesedés, optimizmus, és ugyanolyan boldogan várod majd mint decemberben Kép

Tündi
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek Kép
Igaz az a fránya eső szakad, de nekem csakazért sem lesz rossz kedvem Kép

Vali Kép
Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok!!!!

Seszi Kép
Nekem a tegnapi nap volt teljesen főnök mentes és majd megőrültem Kép Minden a nyakamba szakadt és ki sem látszottam a munkából Kép

Lányok!
Képzeljétek a párocskám meglepett és a ma dél helyett már hajnali fél négykor mellém bújt Kép Olyan boldog vagyok Kép

Tündi Kép
Hő kérdésem lenne megint Kép Tegnap is meg ma reggel is 36,5 volt a hőm. Akkor elvileg tegnap vagy ma van pé-m? Már teljesen összezavarodtam Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska! Az utolsó hős kérdésedre csak akkor lehetne válaszolni ha ismernénk a többi hő értékeidet is! Pötyögd be, aztán kielemezzük!

KépKép
nicika

<font color="aa00aa">Lányok Itt vagyok!!!Kép
Tegnap voltam dokinál. Hát nem vagyok könnyű eset ám
Attól függetlenül, hogy ma már 51cn vagyok a tényleges terhességem kb. május 1től számítható. Tehát ma 18 naposak vagyunk - azaz 2+3Kép Ez azért biztos, mert a hőgörbém szerint a peteérésem olyan 35cn volt!!! Ha emlékeztek rá én teszteltem a 38cn és tök negatív lett a tesztem. Hát gondoltam, hogy ennyi. Aztán mégsem jött meg. Akkor beiratkoztam a dokimhoz és a 44cn, mielőtt mentem volna hozza, teszteltem egy halvány második csíkot Akkor adott nekem még egy hetet és azt mondta, hogy teszteljek aznap reggel. Ha terhes vagyok, akkor a hőm is felszökik 37 fölöttire. Így volt: azóta 37.2 egyfolytában ( most már leálltam a méréssel.) én persze nem bírtam ki keddig - hát már vasárnap olyan erős második csíkom lett 2 percen belül
Így hát nem lehet figyelembe venni az utolsó mensimnek a dátumát, mert az alapján most lassan 6 hetes volnék
Mivel korai terhességem van - így június 20 után kell mennem első UH-ra és manuális kivizsgálásra.
Hát RÖVIDEN ez a helyzet. A férjem repdes körülöttem Mindent hajlandó megvenni, amire csak ránézek Hát nem cuki?
Ma 12kor lesz az állampolgársági esküm!!! Megyek kicsípem magamat.
Puszi mindenkinek</font>
Vendég

Olik Kép
Ez csodálatos!
Nagyon sok boldogságot Kép

Stella Kép
Szerintem beszélj valami feljebbvalóval, hogy most már aztán tényleg elég! Ki jár neked is a boldogságból és ne húzza tovább az idegeidet Kép
Drukkolok, hogy mielőbb babás lehessél!

Nicika Kép
Előre is köszi az elemzést Kép
36,9; 36,8; 36,6; 36,6; 36,4; 36,6; 36,7; 36,8; 36,5; 36,5
Amúgy átlagosan 27 naposak szoktak lenni a ciklusaim.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Hát Olik, ehhez csak gratulálni tudok.:D
Boldog lehetsz, hoyg ilyen férjecskéd van.
(Az enyém is ilyen)

Stella!

Köszönöm!!!!!!!!!!!Valami ilyesmire vágytam. A mák a kedvencem, meg a csibehús. A májért meghalok. Örök hálám üldözni fog.:D

Hová jártok urológiára?A műtét tényleg ilyen gáz dolog egyébként. Tudnék mesélni az ide-oda becsúszott dolgokról...de inkább hagyjuk.

A hőmérőzéssel meg remélem segítettem, ahol tudtam Kép

puszi: Nárcisz

Kép
narco

OlikKép
Először is gratulálok! Szerintem 4+3 napos vagy, mert a terhesség nem a tüszőrepitől (megtermékenyüléstől) számít, hanem +2 két (elvileg a ciklus kezdő napja)
Hosszabb ciklusnál hozzá kell adni a 2-t.
Ha 2+3 lennél, akkor csak 3 napja lett volna a tüszőrepid.
De ez lényegtelen, a zebra a lényeg!!!
Vigyázz magadra!!

AnnácskaKép
Már megoldottamKép! Felhívtam a dokit és adott 31-re egy új időpontot. Ilyenkor jó, hogy szegről végről én is egészségügyi dolgozónak számítok. Csak bemondom, hogy az Egészségügyi Főiskoláról keresem és máris van tárulj SzezámKép!
Utálom a protekciót, de a tehetetlen várakozást még jobban!

A hődről annyit, hogy elképzelhető, hogy most van a repi, de ezt majd csak utólag lehet megállapítani.
Ha már úgyis hazaért apa, akkor akció kétnaponta és bizakodás abban, hogy te is folytatod a beindult zebrásodást!
Stella

Kép
stella9

Stella,
Mi is itt leszünk és majd küldjük a sok sok drukkot így biztosan sikerülni fog!!!!!

<font color="0000ff">Olik,
de jó!!!KépPont a Te példád is mutatja, hogy bármikor lehet az a peteérés.És persze nagy gratula az állampolgársághoz is!Jó ünneplést!Nagy pillanatokat élsz most át, az biztosKépKép</font>

Lányok,
bár mint tudjátok én kikapcsoltam (amennyire tudtam) a babaprojektet egy időre, de azért a testemet csak érzékelem így hazudnék ha azt mondanám nem figyelek rá. szóval. írtam már múlt héten, hogy volt nyák (a hét vége felé). de tegnap is volt és most szurkál a hasam,mint tüszőrepikor(és ezt éreztem már a hétvégén is). ebben a hónapban már nem szedek gyógyszert így nincs uh és ugye elvileg nem is törődünk ezzel, de mégis....

ááááá,szóval ennyire sikerül a kikapcs. KépKépKép

na vár a munka.sajnos.de már csüt. van!mindjárt hétvége.Kép

Jófi
jófi

JófiKép
Van egy rossz hírem: még csak szerda van!!!!!!!

NEm baj, hogy csak félig kapcsolsz ki, így legalább tutira kihasználjátok az esélyesnek tűnő napokat!!
Hajrá!

Kép
stella9

Stella,
jééé, tényleg!Kép nem baj, akkor is töretlenül haladunk a hétvége feléKép

Szerinted ez normális, hogy kb 6 napig volt nyák és hogy kétszer is éreztem az erőteljes szurkálást pár nap eltolódással?Azért kíváncsi vagyok, hogy működök closty nélkül.vagy az még hat egy darabig?(5 hónapig szedtem, előtte elég összevissza volt a mensim)

Jófi
jófi

Annácska
Én is elképzelhetőnek tartom, hoyg mostanság van tüszőrepid, hiszen 36,8-ról szép leesés 36,5-re! Akciózzatok tényleg 2 naponta, mi meg drukkolunk ezerrel Kép

Olik
Biztos sok keserűségen mentél keresztül te is az életedben, de remélem, ezek a napok kárpótolnak téged mindenért! Sok boldogságot! Majd meséld el milyen ez az állampolgári eskü, mert én semmit sem tudok róla, de nagyon érdekelne Kép

Jófi
Kb. én is ennyire tudtam kikapcsolni a dolgokat, és szerintem ez nem rossz, illetve emiatt ne haragudj magadra ha nem megy jobban Kép Gondolj arra, hogy milyen szintről sikerült eljutni idáig, és ez szuper eredmény, nem? Kép

LÁnyok
Valinak megjött a menzije ma reggel, úgyhogy nem volt szükség a tesztre Kép Elég stresszes volt a múlt hétvégéje, ezért késhetett, de a lényeg, hoyg megitn megjött magától rendesen, szerintem lassan rendeződik a ciklusa, és babás is lesz Kép

Tündi
Vendég

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:47-kor.
seszi

Jófi
Szerintem jó a nyák és a szurkálás is, állítólag a clostynak van még hatása valamennyi ideig ha már nem szeded akkor is.
Én boldog lennék ha csak 1 napig látnék nyákot, de nem, szerintem nekem nincs is rendesen peteérésem Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Köszi az elemzéseket, jól jön a segítség!
Még mindig semmi. Néha kicsit szurkál, de nem jelentkezik. Majd fog. ma ugyan 36,9 volt a hő, de előtte 3/4órával muszáj volt kimennem, tehát ez inkább egy érvénytelen adat.

Egyszer csak vége lesz ennek a ciklusnak is! Bár nem tudom mit várok, hiszen szülés óta ez lenne az első, amit nem befolyásol tabletta sem, mert ugye az előző...
Bár azzal a 23nappal lehet, hogy letudtam az e havit isKép

Olik!
Mégegyszer gratula neked!

Sziasztok!

Eszer

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:48-kor.
seszi

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:48-kor.
seszi

TündiKép
Nem szabad ilyenre gondolni!!! Kell lennie tüszőérésnek és kész!
De ha mégse... mindjárt itt az augusztus és rögtön kiderül!!!

Vali
Kép

JófiKép
A closty kb. még 3 hónapig hat! Erről kérdezd Juditot. Õ is abbahagyta és pont a 3. closty nélküli hónapban jött a kis AttilaKép!

JuditKép
Hogy vagy? Sikerült összepakolnod? Fájások vannak?

SesziKép
Az urológus és a lombik két külön szálon fut, szerencsére! Az én dokim, aki a lombikot csinálja, azt mondta, hogy ha gondoljuk el lehet kezdeni vizsgálódni, hogy mi az oka az alacsony spermiumszámnak, de szerinte (és ezt tapasztalatból mondja) semmi értelme.
Úgyhogy indítottuk a lombikot, de azért kiváncsiak voltunk a miértekre és kerestünk egy urológust.
Eddig úgy néz ki, hogy igaza volt a dokimnak és szakember sem tud segíteni abban, hogy több legyen a kiskatona.
No, de ez majd 31-én kiderül (ezt az új időpontot kaptam az urológustól, mert volt pofám felhívni és méltatlankodni. Nagyon rendi volt, úgyhogy a tegnap műtét megbocsátva)
Nálatok indulnak az akciók? Akkor mindent bele és az utána következő időszakban is próbáld meg kerülni a stresszes helyzeteket. (könnyű ezt mondani, igaz?)
Stella

Kép
stella9

SesziKép
Oldalt van egy táblázat-fél 3 sorral: Társalgás, Dokumentáció, Segédletek.
Lenyitod a Dokumentációt és a Formázás címszó alatt mindednt megtalálsz!
Stella

Kép
stella9

-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:49-kor.
seszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?