Új privát üzeneted érkezett!

Húúú Andi, szegény, ez nagyon rossz lehetett. Nem hiába félek Én a kutyáktól, csak messziről szeretem őket. Meg most ezek a szurik, nem lesz valami kellemes heted, de tényleg szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem Bogát érte.
Kényeztettesd magad apával a hétvégén....

Zsuzsi,
déltől hatig, tényleg elég rossz időzítés, mert, így annyi az egész napotoknak. Apa hazatért, vagy neked kell menned majd Ricsivel?
kamagi
 
 


Andi, nagyon sajnálom, ami veled történt Kép Kép
maga az eset felháborít, mert nem elég, hogy befogadnak egy ismeretlen kutyát, és azt nem oltatják be, még vigyázni sem tudnak rá!!! simán be lehetne perelni őket, de legalábbis jelentsétek az önkormányzatnál, akik bírságot szabhatnak ki, illetve állatorvost rendelhetnek ki. ki tudja, legközlelebb ki lesz az "áldozat". a veszettség nagyon komoly betegség, ha nem kezelik, bele halhatnak. szerencsére, van rá oltás, és minden bizonytalan esetben rögtön adják. mindemellett tényleg szerencse a szerencsétlenségben, hogy Bogának semmi baja.

népligeti talit is szervezhetünk, nekünk elérhető, aránylag gyorsan Kép

jó hétvégét!

panu
panu
 
 


Sziasztok!!
Bocs,hogy ilyen szakaszosan jelentkezem,de a 7-en aszem háromszor aludtam el Eszter mellett altatáskor,úgy látszik,hogy a fáradtságtól (is) volt ilyen sz@r hangulatom.
Dorki,
Közép Göd,nekem a Gödöt jelenti,ha Pest felől nézzük a településeket,akkor úgy jönnek,hogy Alsó-Göd,Göd és Felső-Göd.
Nekünk a legjobb a Felső lenne,ott ismerem a Dunát,jáccó nem olyan hűde,de azért megfelelő.
Már nagyon várom ,hogy találkozzunk!!
Mi lehet,hogy már 9-10 között lenn leszünk,mert nekem délutánra közbejött valami,így nekünk 1-2 körül vissza kéne jönni Vácra,de így is egy pár órát fáraszthatjuk a kölköket.
Vigasztalásod nagyon jól esett és már kutya bajom!KépSajnos akadnak napok,amikor semmi nem működik...
Szuszoka!
Kép Kép Ne izgulj,nekem is van ám pocim!!!Most vizslattam a fürdetésnél,egy 3-4 hónapos kisemberkének helyet tudnék adni!!
De szerintem ez tök természetes dolog,hogy az ember szülés után már nem lesz kockahasú...
Tőlem is megkérdezték már,hogy mikor szülök,félválról vakkantottam csak oda,hogy már megszületettKép
Kriszti,
kár,hogy Ti nem tudtok jönni,egyszer majd lemegyünk Szegedre,olyan szép város..Én nagyon vágyok vissza arra a környékre.
Fcs!
Én sem tudom,mi az a kókuszos buláta-buli,de most nagyon megenném!!!Kép
Eszter is rosszul aluszik mostanában,sokszor felkel éjjel(4-5),talán a fog??
Ma voltunk állatkertben,nem volt arra valamelyikőtök??Eszter ráugrott a kecskére az állatsimizőben,a flamingóknak meg kiabálta ,hogy libááák!!!Kép
Andi!
Szegény Te!Én is nagyon félek a kutyáktól,ráadásul alattunk lakik 2 nagy dobbermannKép
Összeugrik a popóm,ha elmegyünk az ajtójuk előtt..

A hisztiről inkább nem is írok,nem ismerek rá a lányomra!!Harap,karmol,hát, gyerekek ezt kemény dolog kezelniKép ....és összeszorítja a fogait,beleremeg,annyira osztaná a pofonokat!Ti hogyan reagáljátok le ezeket a dolgokat??

Jó éjt!
Bori

Kép
Bori
mbori
 
 

 
 

Most nagyon mérges vagyok, valahogy elböktem egy kétméteres hsz-t, amit vagy egy óráig írtam... na, majd jövök, ha lenyugodtam...
Fulescsacsi
 


Sziasztok!
Kicsit el voltam a napokban tűnve, elég sűrű volt az elmúlt 2 napunk.
Péntek Pest (panu, 10:15 volt, amikor be tudtam fogni a rádiót sajna Kép, majd legközelebb.)
Tegnap lakodáré ihajcsuhaj, miegyebek Bugacon. Eszterem teljesen önfeledten mulatott: táncolt, tapsolt, lufikat kergetett, imádta az egész bulit (nem vittem fotógépet én töklámpa...). Fél 11-kor indultunk haza, rögtön elaludt, csak Szeged határában ébredt fel és nyűgizett a kis Szentem.
Fél 12-re értünk haza éjjel, gondoltuk biztos alszik vagy 8-ig. Hááát, nem is tudom, hol élünk?! Kép. Fél 7-kor fenn kukorékolt a Csajszikánk.
Akkor kezdem:

Ági,
nem használtam semmit csaszi után (haskötő), sajna nem is nagyon tájékozódtam, hogy milyen lehetőségek vannak. De Apának is van pocija, hogy néznék ki, ha botsáska lennék Kép?
Amúgy a kismama felsőimet hordom néha (inkább olyan A vonalú vékony anyagból - géz-szerű 2 blúzom van ilyen) és már fel vagyok készülve a kérdésekre: h mikor szülsz már?

panu,
nem értem ezt az épülő ház-témát. Befizettek egy ilyenre, vagy ezt eladják?

Bori,
remélem már kikecmeregtél a depiből Kép!
Gyertek, várlak szerettel Szegeden!

Dorki,
nagyon jót röhögtem a hasas pasas-szövegeden Kép!!!
Úgy néz ki, h a topicot át is keresztelhetjük nagyhasú ancik topicjának Kép. Bocsi, ha sértettem valakit, nem akartam Kép!
Az elhalt terhességem 2003. februárban volt, 11 hetesen vették észre, hogy 7 hetesen halt el. Semmi vérzésem nem volt, csak annyi furiság, h megszűntek a reggeli hányások, rosszullétek és kívántam a kv-t. Ja, és nem feszültek a melleim.
2003. aug. 28-ra voltam kiírva Kép.

Krisz,,
de jó Nektek a Mátrában! Várjuk az élménybeszámolót.
Rajzolós tábla nálunk is nagyon menő. Főleg amióta a Kisasszony le tudja törölni Kép.

Andi,
fú, ez a kutya-dolog nagyon durva lehetett. Én is nagyon félek a kutyáktól, biztos összetojtam volna magam a helyedben.
bodyhúzkodás Kép, Eszter soxor lehúzza egészen a térdig. Azért az sem rossz :DD.

Brigi,
ezen a képen sajnos tényleg nem látszódtok.

Zsuzsi,
kaja-topic: ha írnánk rendszeresen, akkor okés a dolog részemről.
A reklámosat átfutottam, nemsoká lesz új gépünk és meg is nézem (mert ez nagyon tetű).

Eszter,
elszállás ellen Jegyzettömb vagy WordPad.

Hiszti:
sztem Eszter még nincs benne teljesen, de van 1-2 dolog, ami nagyon megy. Tegnap reggel egyfolytában nekemjött a mocijával a konyhában és már 5-ször kértem, hogy ne tegye, de folytatta és nézett rám közben. Sajnos elvesztettem a türelmemet, fogtam a bobót (mi így hívjuk unokatesója után szabadon) és kidobtam az előszobába, csak úgy repült. Erre képenröhögött a gyerek.
Ez az lehet?
Ez ritka, egyébként nagyon behergeli magát, ha nem sikerül valami. Pl nem tudja felvenni a kabátját, fél perc múlva ordít a tehetetlenségtől, meg néha fetreng is. Ilyenkor odamegyek és mondom Neki nyugodtan, h semmi gond, szóljon és segítek.
Annyit tudok, hogy a hiszti a saját tehetetlenségének a kivetülése és ilyenkor nem szabad megbüntetni Õket, hanem segíteni kell nyugodtan.

Itt esik az eső (Vadaspark lett volna a program), holnap grillezünk a szomszédokkal az udvaron. Remélem, akkorra már nem esik.

Ui,
asszem Gödben már nagyon ottvagyok Kép!

Szép napot Nektek!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


hahó!
Fcs, ilyenkor én is nagyon ki szoktam akadni Kép
de most még jobban várom a hsz-t tőled Kép

Kriszti, befizetünk egy épülő házra, ha minden jól megy, addig is lelkesen nézzük az épülő falakat Kép és intézzük a banki kölcsönt meg a többit. azon pl. teljesen kiakadtam, hogy a gyermek után járó szocpolt úgy fizetik ki, hogy folyósítási díjat vonnak le, 1,5%-ot, ezt pedig nem emlegetik, és ezt is a bankok kapják, ha bevállalsz gyereket (és az önerőbe számít bele), akkor kell fedezetet felmutatni, mert hitelnek számít, amíg meg nem születik a gyermek, csak nem kell utána kamatot fizetned, egyszóval furcsán van ez kitalálva, úgy tűnik nem túlságosan emberközpontú a rendszer. az index lakásportálján olvastam, hogy más országokban hogyan működik ez a lakástámogatási rendszer, úgy látom, fényévekre vagyunk attól, ami pl. Kanadában van Kép pedig ott sem hallottam tönkrement bankokról, a többiről nem is szólva.

Gödről egy kérdés: a játszó bekerített tér? vagy csak szimplán egy parkban van, de nincs körbezárva kerítéssel, mert Liza kihasználja a rendelkezésre álló teret, azaz addig megy, míg lehet Kép Kép, így nem lesz meglepetés, ha csak villanásokra láttok minket :o Kép

Bori, hiszti: LIzi is tudja, nemcsak tehetlenségében, hanem ha ellenkezek vele akkor is :o, de majd csak jobb lesz Kép eddig az jött be, ha nem foglalkozom vele, mintha nem is látnám a hisztit, ilyenkor hamar abbahagyja Kép és persze úgy szólok hozzá, mintha mi sem történt volna.
viszont ma 40 percen keresztül nem kellettem neki, addig játszott, rohangált a lakásban, és közben ezerrel dumált, nagyon aranyos volt Kép így még ebéd is készült Kép

panu
panu
 
 


panu,
hol épül a ház? helyileg?

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Kriszti, Biatorbágyon, ami kb. 15 km Budapesttől, az 1-es út mentén, ez az M1-es mellett van, az M0-ás magasságban, mostani lakhelyünktől 20 percre van, ennyi lesz az időveszteség. Biatorbágy nagyközség, az utóbbi 5-10 évben rendkívül dinamikusan fejlődik. a falu szélén alakítottak ki egy új lakóövezetet (talán korábban mezőgazdasági terület volt) és itt épülnek az új házak, vannak családi és sorházak, meg emeletes lakóházak is, de ott is max. 2 emelet, mert magassági maximumot szab az önkormányzat. mi sorházat vennénk, ez 4 lakásos, azaz 3 szomszéd, de csak mellettünk, fölöttünk, alattunk senki. és van egy kicsike kert is.

panu
panu
 
 


panu,
köszi a részletes tájleírást Kép!
Biatorbágyon szálltunk le a vonatról 87-ben, amikor Etyeken voltunk Építőtáborban.
Ez tuti jó! És persze Kölöknek is a kert Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Zsófi! Boldog névnapot kívánunk neked! (remélem ma tartod!)
Kép

Holnap végre tényleg megyünk Vadasparkba!
Nem jöttök? Tudom így már kicsit késő, de csak most lett biztos. Kép

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Csajok,
jól látom,h.már megint elveszett egy csomó hsz,
hát mingyá' meghülyülök.....

Kép
Bori
mbori
 
 


Megtaláltam,megtaláltam!!!!
Már megint én voltam a hüjjjjeKép
Dorki,
Panunak köszönhetően megnéztem az esküvői képeket...Irigyellek,szó,mi szó!(most nem dalolokKép )

Sajnos ma az unokahúgomat be kellett vinni a kórházba,szegénynek colitis ulcerosája van,ez egy csúnya bélfekély-és még csak 18 éves a kiscsaj,jaj,de fáj a szívem érteKép
Remélem feltöltik őt egy kicsit,nagyon lefogyott

bocs,a szomorú téma miatt,talán most kellett volna írnom,hogy OFF?
Panu,
akkor majd együtt futkosunk a jáccón,mert szerintem nincs bekerítve!!
Ki mikor tud jönni???

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Mi történt, Arany Borikám Kép?

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Hát,valamit jól el......Kép
Anyukám is mindig mondta,minek ide ez a nagy "számológép"??Kép

Kép
Bori
mbori
 
 


Sziasztok!

Na, megpróbálom, bocs, de tegnap már nem jutott idő újra gépelni, makjd az egész alvásidőt itt töltöttem...

Andival kezdtem, borzasztó ez a kutyahistória, remélem, léptek az önkormányzatnál... Másrészt én mint nagy kutyabarát, ilyenkor a gazdit akasztanám fel, mert a kutya nem tehet semmiről, sem az oltás hiányról, sem arról, hogy őrizte a házat, ami itt a dolga, sem arról, hogy egy agresszív dög lett, mert arra is az emberek nevelték...

Aztán jött a karobos kókuszos buláta leírása, és beszerzési helye. Egyáltalán nem ciki, mert én is csak pár hónapja ismerem. Tehát a buláta: extrudált búza, olyan, mint régen - talán most is - azok a kukoricából készült kukacok, csak ez búzából, és só nélkül, vagy legalábbis kevés sóval. A karob: a szentjánoskenyérfa termése kiszárítva és porrá őrölve, ami ebben az állapotában olyan, mint a kakaó, csak éppen ez egészséges, míg a kakaó nem. (Koffein és teobromin tartalma miatt). Sajna nyilván drágább is, de szerintem nem sokkal. A sokat emelegett csemege, pedig a buláta beleforgatva karobból készült mázfélébe, és kókuszreszelékbe. Nagyon nyami, majd viszek szerdán, ha eljutunk, meg ha eljutok addig a Lurdi házba. Minden nagyobb élemiszerüzletben kapható, aminek van olyan részlege, ahol bio, illetve gészséges cuccok vannak, de persze bioboltokban is.

Azért ha az eljutunk, mert Szabolcs természetesen menetrendszerűen lebetegedett a tavasz tali után - az előzőn csak ő volt gyerek, talán ezért úszta meg -, most nem olyan vészes, mint a téliek voltak, de nem tudom szerdáig milyen állapotban lesz.

Kriszti! Összevesztem az anyósomékkal, úgyhogy a szegedi menőkénk kicsit megváltozott, mivel nem tudok náluk aludni, ezért hétfőn csak jövünk-megyünk Szabolccsal, és megpróbálom elintézni egy nap alatt a sulit. Nem tudom, tudunk-e így talizni, főleg mert még egy másik barátnémmal is szerettem volna, de azt hiszem inkább egyik se, mint csak az egyik... Vagy ez hülyeség? Még egy csomót kérdeztem homeobogyókról: adtál már Eszternek Coryzaliát? Azt írja, hogy egy felet adhatunk akkora gyereknek aki már el tudja szopogatni. Én adtam, hiszen a Chamomillát is már régen egészben kapja, szépen elszopizza, rágicsálja. Viszont a félhez csak úgy jutottam, hogy ketté kellett vágni, természetszerűleg késsel, ami fémből van, lehet, hogy megette a fene az egészet? Sajna eltörni sehogy sem bírtuk.
És lázra mit adsz? Belladonnát? Kicsit nehezen igazodom ki a leírások között, ami azt illeti...

Ági! Nagyon érdekes, amit a beszédtanulásról írtál! Szabolcs általában bármi mettanulásában sokkal fogékonyabb, ha apukámról, vagy az apjáról van szó. Miksolcon rengeteg dolgot tanult, amíg aoukám vigyázott rá, de az apjával is így van ez. Talán mert őket ritkábban látja, kuriózumok, új játékok, amiket velem nem csinál, mert nyilván mást és máshogyan játszik egy anya, és egy apa, vagy nagypapa.

Panu! Én hallgattalak egy kicsit pénteken, egy félórát, mert későn keltünk. De amúgy sem bírnám ki a reggelemet Pikó és Pálinkás Szűcs nélkül Kép. Majd úgy csinálom, hogy a híreknél átkapcsolok Rád Kép.

Zsuzsi! kajatopik átmentése jó ötlet! Engem is érdekel, ki mit főzKép. Végül hogy sikerült a három napotok?

Zsófi! Boldog névnapot!

Amit a hisztiről írtatok: azt hiszem, egy szavam sem lehet Szabolcsra. Õ is kinyilvánítja az akaratát, de gyakran meg is érti, hogy most éppen főzök, vagy mosogatok, és akkor szépen játszik egyedül némi nyavalygás után. Na, néha nem tudom leszerelni, akkor beadom a derekam, és játszunk Kép. De semmi földönfetrenge és hasonlók...

Bori! Neked is írtam valamit, de már nem emléskszem... Szegény unokahúgod... Ez milyen betegség? Örökletes, vagy hogy lehet beszerezni?

na, most megyek reggeliztetni, jövök még!
Fulescsacsi
 


Eszter,
még nem adtam Coryzaliat Eszternek, de tipp:
próbáld meg vágódeszkával széttörni és a felét odaadni. Nem tudom, mennyire hatásos, ha 1 napig áll mondjuk... Viszont lehet kapni műanyag késeket is, vegyél egyet holnap (tudod olyan fehér, eldobható) és próbáld meg azzal elvágni. Vagy patikát felhívni és megkérdezni.
Lázra:
Belladonna 9 CH - gyorsan jelentkező magas láz, verejtékezés, közepes szomjúságérzet, levertség, lüktető fejfájás. Fény-és zajézékenység.
Aconitum 9-15 CH - majd a javulástól függően ritkítani. Gyorsan kialakuló magas láz, hidegrázás szokta megelőzni. Száraz, piros bőr, a beteg nem verejtékezik. Erős nyugtalanság.
Apis mellifica 15 CH - gyorsan kialakuló közepes láz, égő, szúró fájdalmak. A beteg nem szomjas. Állapota hideg borogatásra javul.

Ezeket találtam, viszont a kimondottan gyerekeknek való füzetemből hiányzik az a lap, ahol a láz van Kép.
Mindenesetre szeritnem Chamomillűt is adhatsz Neki, az megnyugtatja. Mekkora a láza Szabolcsnak?

Tali: nyugodtran talizz a barátnőddel, majd legközelebb velem is Kép. Anyós-pajtival mi történt? Passzolhatsz, ha nem publikus.

Bori,
számológép, nagyon tetszett Kép!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Csajok, akkor ezerrel várjuk a recepteket fotókkal (is) illusztrálva.

http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/discus.cgi

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Úgy látom, itt csak a főoldal jelenik meg.
Akkor pedig a cím: 2003. telén született első babások receptjei. Ha jól emlékszem Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


hűha, belelendültetek! pedig azt hittem a szokásos hétvégi pangás lesz most pünkösd hétfőn is Kép

most jöttünk meg nemrég egy kis kirándulásból. Liza végigrohanta, voltunk apa egy munkatársánál is, ahol egy szeleburdi kutyával kergették egymást Kép jófejek voltak. kép nincs, mert minimálisra vettük a figurát, ne kelljen cipelni semmi fölöslegeset, csak a minimumot Kép: cserepelus és tartozékai, innivaló, ropi, alma, és az irataink, egy hátizsákban elfért.

Bori, én sem hallottam még erről a betegségről, van "népies" neve is? a gyerekdokink gasztroenteorológus, majd megkérdezem, ha találkozunk.

Fcs, mi történt anyóssal? Szabolcs miatt vesztetek össze? persze, csak akkor írd le, ha akarod...
apánál is sokat tanul Lizi, engem azt hiszem betett az ellátó-gondozó kategóriába Kép, na meg a mesélő-éneklőbe Kép és érdekes módon az anyukám van rá jó hatással, mindig sokkal nyugodtabb, ha együtt vannak, míg az anyósommal pörög, és nem lehet vele bírni, apósommal pedig úgy bánik, mintha ismerős idegen lenne, azaz jó, ha ott van, de semmi különös, igaz, keveset látja.

Bori, most néztem a neten, hogy ez egy krónikus bélgyulladás, olyan, mint a Chron. elég kellemetlen Kép

Andi, most nem tudunk menni. apa szerdán reggel utazik el egy hétre, dolgozik ma is, holnap is. holnap még délelőtt otp-zünk egy kicsit. szóval full.

valaki tudja, hogy az szja-bevalláshoz mikor küldött összesítést az oep, küld-e egyáltalán, mert én nem kaptam, és most rohanhatok utána, jó későn kaptam észbe. ráadásul itt Bp-en állandó tumultus van, előre idegesítem magam ezen.

panu
panu
 
 


Fcs, most olvasom rendesen... Szabolcs beteg?? mi a baja? azért megküldöm mailen a tel.számom, és hívjál fel, ha jönnétek, akár szerda reggel is...
jobbulást kívánok a legénykének!!!!
panu
panu
 
 


most jöttünk haza mi is és nem tudom megnyitni azt a tetű hotmailt., pedig apa oda írt. Mérges vagyok nagyon !!!!!!
Mit hallottatok az időjárásról ???? Ha rossz idő van csütörtök esőnapnak jó???
Én még mindíg az alsógödi játszót mondom a tágasabbat ?
Bori akarsz vitatkozni ?
majd még jövök
Dorki
dorki
 
 


Dorki,
dehogy akarok vitatkozniKép A többség akarata a szent!Gondolom a csajoknak is jobb,el tudod mondani,hogy jutunk el a játszóra a vonatállomástól??
Panu,
igen,nagyon csúnya betegség,anyai ágon örökölte,azaz a tesóm szenvedett vele jó sokáigKép
Szegény így érettségizett,közben meg lefogyott 32 kg-ra,á,leírni is szörnyűKép Kép
Most sajnos át kell adnom a gépet,de reggel benézek meló előtt,hogy most mi is lesz a talival

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Sziasztok!

Dorki! Nekem működik a hotmélem, de le kellett állítani egy vírust hozzá...

Panu! Megkaptam a számod, köszi! Szabolcs egyre jobban van, a kedve szuper, bár két napig szobafogságon volt, igaz, hogy tegnap délután volt utoljára láza. Amúgy 38,5 volt a legmagasabb popsiban, szóval nem az a rémséges 39,5-40, mint szokott, és le is ment egy kanál Panadoltól. De az orra nagyon tele van, és elég rusnyán köhög. Ha őt kérdezném, biztosan azt mondaná, hogy irány Göd, de nem akarok senkit megfertőzni - mi is egy talin kaptuk, pedig azt gondoltam, hogy szabadtéren kisebb az esély... (Kivéve, ha egymás poharából isznak a srácok Kép)

Anyós: voltaképpen Szabolcs miatt vesztünk össze. Amikor elkezdődött a köhögés, azt hittük, ez a "szokásos" magas lázas, három napig használhatatlan gyerekes nyavalya lesz, mert ugyanazzal az ijesztő száraz, ugató köhögéssel kezdődött. A férjem hajnalban felhívta a szüleit, akik aznap jöttek volna látogatóba, hogy talán jobb lenne, ha mégsem jönnének, mert beteg a gyerek, alig aludtunk éjjel, mert állandóan felébredt a köhögésére, olyankor sírt, a hangjától, meg a köhögéstől meg még jobban megijedt... Apósom mondta, hogy de ők azért csak eljönnek, mert már készültek kajával, miegymással, azt el szeretnék hozni. Jó. Öt perc múlva újra telefon, hogy velem szeretne beszélni. Én akkor ébredtem - mindez hajnali fél hat magasságában zajlott -, érdekes beszélgetés következett, ami rögtön olyan hangnemben kezdődött, amiből érezni lehetett, hogy ennek az egésznek az értelmi szerzője nyilván csak én lehetek, senki más. "Kellemetlen, ha megyünk ?!?!", vagy valami hasonló kérdés, én meg próbáltam disztingváltan válaszolni, hogy arról van szó, hogy a 36 négyzetméteres lakásban nem tudom őket hova rakni, ha a gyerek a láztól végig alussza a napot, és nem leszünk igazán vendégfogadó állapotban két vizesruházás között, illetve a Szabolcs sem fogja értékelni betegen a tömeget a lakásban. Erre kiselőadás arról, hogy egy nagyszülőnek nem lehet azt mondani, hogy ne menjen, amikor már mikor megbeszéltük, hogy most jönnek, és egyáltalán, ő három gyereket felnevelt, tudja, milyen az, ha beteg a gyerek, és arról még nem hallottam, hogy a beteget meglátogatják? Ugyan itt már elvesztettem a türelmem, de mondtam, hogy fölösleges ez az egész beszélgetés, hiszen már megbeszélték úgyis, hogy jönnek, hát várjuk őket, aztán majd meglátjuk mi lesz, lehet, hogy SZabolcs reggelre jobban lesz, hiszen még fel sem ment a láza. Reggelre Szabolcs tényleg jobban lett, mi ugyan támolyogtunk, de nekiálltam főzni, sütni, meg is érkeztek tíz óra körül. Anyósom jött be utolsónak, amikor üdvözöltem a fiúkat - a kis sógorom is jött, Andris, a második kedvencem a családból, 16 éves, csúcs krapek - még a lépcsőházban volt, de már láttam az arcán, hogy valami nem stimmel. Bejött, hozzá is mentem puszit adni, közben meséltem, hogy Szabolcs jobban van, nem ment fel a láza szerencsére, és nagyon vidám, csak köhög, mint a fene. Anyósom meg elhúzta az arcát a puszi elől, és síri hangon, mártír arccal közölte, hogy "Nagyon haragszom, Eszter." Én meg ránéztem, és mondtam neki, hogy ha csak ezért jött, akkor nyugodtan vissza is fordulhat. Erre fogta, levette a kabátját a fogasról, és kiment! Normális? (Úgy tűnik a kérdésemre, hogy csak azért jött-e, hogy beszólogasson keresztül a fél országon, igen a válasz...) Akkor jött az igazi balhé, apóssal kicsit üvöltöztünk, mondtam, hogy ha három gyereket felnevelt, akkor igazán tudhatná, milyen az, amikor beteg a gyerek, és három napig legfeljebb egy-két órára megy harmincnyolc alá a láza, és csak a vizesruha használ, és csak csuklik, nyeklik. Õ meg azt vágta a fejemhez, hogy ők már mióta készültek, hogy jönnek, ajándékokkal, csak be akarták adni, már mentek is volna. Ezért felutaznak Szegedről... Amúgy ingyen utaznak, mert após vasutas, de félévente jönnek, pedig háromezerszer mondtam, hogy bármikor jöhetnek, csak felugranak reggel, IC-vel két és fél óra az út, após szabadnapján (15 napot dolgozik egy hónapban, mert 12 órázik), vagy anyós hétvégén, amikor após éppen dolgozik, de akár együtt is. De nem jönnek. Még fiatalok pedig, 52 évesek... No, hát ez volt, én bőgtem egysort, főleg dühömben, hogy hogy lehetnek ilyenek, most már nem igazán érdekel, egyszerűen hidegen hagy... ja és arról már nem is beszéltem, hogy pontosan tudják, hogy őpróbálunk egészségesen élni, de a nagy ajándékok mindig csupa olyasmi, amit biztosan nem vennénk: mogyorókrém, de olyan, amiben még nyomokban sincs mogyoró, táblás csokik (ebből lett muffinon a máz, de tényleg sok volt már, szerintem előbb kóstoljátok meg, és csak ha nagyon édes szájúak vagytok akkor tegyetek rá), bolti lekvárok tartósítószer hegyekkel, instant kakaó, valami jó kis noname ráadásul... Gümölcs maximum banán, pedig ezek árából vehetnének fagysztott gyümölcsöt, vagy frisset, ami éppen van. Most nyílt pár hónapja Szegeden LIDL, és veszik ott a sok olcsó vackot. Nyilván jószándékkal... Peti próbálta már korábban mondani, hogy mi nem igazán eszünk csokit, meg ilyesmit, de úgy látszik, lepereg...

No, ez volt...

Már tegnap elkezdtem megírni, most már elküldöm a kisregényt...
Fulescsacsi
 


Szegény Eszter!!!!!
Nem lehetett semmi!!!És frankón el is mentek???Nekünk kb.30km-re laknak a párom szülei,mi sem látjuk őket sűrűbben,mint ti.Én mondjuk annak is örülnék,ha egy szelet csokit hoznának Esztinek(max.megeszem én!)de nem nagyon strapálják magukat.Igazából csak a párom emészti emiatt magát,engem nagyon hidegen hagynak.
A férjed mit szólt ehhez az egészhez??

Amiért írtam!!Csajok,szerdára kis villámokat meg esőcskéket rajzolt a meteorológus néni!!
Most,hogy Csacsi sem tud jönni,szóval mi legyen??
Válasszunk más napot??
Én ma dolgozom,úgyhogy csak később tudom meg ,hogy döntöttetek!
Dorki,
Ti amúgy is jöttök a mamához??

Bori

Ja,és remélem Szabolcs úr jobban van már!!!!!

Kép
Bori
mbori
 
 


Eszter,
nem semmi. Akkor most Te vagy a világ legrosszabb menye. Szabolcsapu mit szólt mindehhez?
LIDL-be mi elvből nem megyünk, de láttam már ott vásárolt cuccokat. Úgy tudom, nagyon sok génkezelt élelmiszert árulnak.

Nem is írtam tegnap:
Esztert tettem tisztába nagydolog után, de észrevettem, hogy túl hamar kezdtem hozzá, mert még nem végzett. Erre gyorsan odatettem a bilit, ráültettem és belekakilt Kép!
Egész nap a bilire mutogatva mondogatta, hogy kaka Kép. Nagyon édeske volt, de ezt egyenlőre a véletlennek tudom be.

Tegnap grilleztünk, az eső párszor a napernyő alá kergetett, de sebaj Kép.

Vettünk új gépet (+vezeték nélküli billentyűzetet, meg egérkét - állat nagyon Kép), gyors végre, nem kell 6 percet várnom ahhoz, hogy bekapcsizzon.

Ami gáz, újra kell töltenünk a kedvenceket (majd Apánk megcsinálja, ha lesz ideje), mert a babanetet is csak folyamatos belépésekkel érem el és van még 1-2 oldal, aminek nem tom a címét.
Ja, és az outlook-ból a címeim is odavvannak Kép. Ezt is fel lehet tölteni a régi gépről, de mikor lesz az?!

Szép napot Nektek!

Eszter fenn volt fél hatkor, most meg alszik ismét Kép.

Kriszti

KÉPEKET KÛGGYÉTEK!
bodokriszti@freemail.hu

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!

Hazaértünk a Mátrából. Épp csak bekukk, mert dógomvan:-)
azért egy pár kép:

Dorka virágot szedKép na ezt csináltuk 3 napig egyfolytábanKép
Kép

Dorkával együttKép
Kép


Ja és Fcs!
Szabolcsnak jobbulástKép
AnyósodKép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Csajok,
töltöttem fotókat az albumunkba, imádott unokasóval kezdődbek Kép.

Kriszti


http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4741&page=2

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


hát Eszter nagyon haragszom !!!! Ti is lemehettetek volna Szegedre, de úgy látszik neked nem jó semmi. Egy kis láz ide vagy oda. Köhögés, takony, kialvatlanság, rosszkedv ? Ugyan már. Éljenek a nemnormális anyósok. Ebben a topicban meg van is pár. Képzelem, hogy anyósod egész úton spanolta magát, azt a mártírarcot meg látom magamelőtt. Viszont tényleg csak beugrottak, ez a része igaz volt. Kép Na jó nem genyózok, sajnálom, hogy így történt. Eddig jóban voltatok nem ?
A fiadnak meg jobbulást. Az a fontos, hogy ő jól legyen.
Kriszti
a mondázsosba gyerekes fényképet küldjek vagy jó az érettségi képem is KépKépKép Tehát a kölök is legyen benne ? Éljen a bilibe kakilás !!!
Ági
most olvasom, hogy szegény lánykád beesett az ágy mögé. Hát tényleg félelmetes lehetett, hogy nem találtad sehol. Én is ettől féltem mindíg, hogy valahogy leszökik, mikor még mi alszunk.
De mostanában ,ha velem ébred mindíg az az első, hogy odabújik és nyitogatja a szememet, ha esetleg ostoba módon azt gondolnám, hogy még alhatok. Kép
Andi
nagyon durva ez a kutyás sztori. A szurikat meg a hasadba kapod? Az tényleg szar. És mindezt egy idióta, felelőtlen, hülye miatt !!! Szerintem is jelentsétek, mert ha egyszer támadott az a birka kutya, akkor mást is megharaphat.
Bori
most, hogy úgy néz ki mindenkinek nagy hasa van , rendezhetünk versenyt is. Az nyer, akit te kiválasztasz !!! Kép Kép
Azt meg már régebben írtam neked, hogy igenis tudni kell nyugodt szívvel lefeküdni a gyerekkel együtt délután néha. Nagyon jól tud esni egy kis szunyókálás. Főleg lelkileg megnyugtatja az embert. Nem lehet állandóan mosogatni meg főzni ,mosni, vasalni !!!!
Krisz
tündér a kiscsaj a virágokkal !
Panu
a játszó nincs körbezárva, sőt. Jó nagy tér van körülötte. Szerintem ne magassarkúban gyere, mert Liza messze fog szaladni. Kép


Na akkor én ammondó vagyok, hogy az alsóGödi játszóra menjünk, ami Bp-ről kifelé a Váci út után a 2-es úton közelíthető meg. (nem a 2/a ) Dunakeszi után jön Göd és ahogy beértetek a városba az első közlekedési lámpánál (pár 100m) , pontosabban , pont a lámpa előtt balra kell fordulni. A sarkon van egy pizzeria vagy étteremszerűség. Azon az utcán egyenesen le. És ennek az utcának a végén van egy parkoló , nem is lehet tovább menni. Innen már látszik a játszó és a kajálda is. Sült hal, sör, bor, pálinka. Aki vonattal jön, annak az alsógödi megállónál kell leszállni átjönni az egyetlen átjárón és elindulni egyenesen végig, ugyanis az pont az az utca, amerre kocsival is kell menni. Szerintem nagyon egyszerű. Egy kacifántos kanyar sincs benne.
Mi kocsival megyünk, de nem tudom mikor. Niki teljesen felborult alvásilag. Megint 2x alszik, mert Sarudon jobban kifáradt. Nem tudom, hogy mikor fogunk elindulni meg odaérni, akinek megtalálom a címét annak én küldök mobil számot, hátha elvesztek, de kizártnak tartom.
Én nem ijedek meg az időtől, mi megyünk holnap és kész. Majd lesz valami.

Tegnap este beszéltem apával majd' 2 órát. Jót tett egy kicsit a lelkivilágomnak. Csak éjjel 2-kor feküdtem le. Na mindegy. Ha kérdés van, írjatok.
Dorki
a profilomban lévő cím nem jó, helyette huszar_niki@freemail.hu
dorki
 
 


Niki és kedvenc cicája, aki mindíg 2 lépéssel előtte volt. Nagyon jókat kergetőztek. Egy percre hagytam magára , máris az asztalon kotorászott a hátimban. Kép
Dorki
Kép
dorki
 
 


Kép
dorki
 
 


Csajok
Itt olyan szélvihar van most dörgésekkel tarkítva, hogy még a kutyámat sem vinném ki, nem hogy a gyerekemet. És holnapra tényleg rosszabbat mondtak.
Én biztos megyek holnap Gödre, mert még a végén anyós megsértődik, aztán én is beléphetek a N.A.K.-hoz (nem normális anyósok klubbja)
De ha ti úgy döntötök, hogy nem jöttök, az is ok. Akkor viszont beszéljünk meg valami másik napot. Pl. hétfő, kedd ??
Találjátok ki, én este még benézek
Dorki
dorki
 
 


Dorki,
itt is nagyon készülődik valami, mert az ég felhős-borúskás, szél szinte semmi és olyan meleg van, hogy kiver a víz egyálló helyemben.

panu,
merre vesztél el?

kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


sajnos, tényleg rossz időt mondanak holnapra, és ha csak a fele is igaz lesz, akkor sem túl rózsás a helyzet Kép

nagyon édesek a csajok Kép Dorka szépen szedte a virágokat? és élvezte a nagy mezőket, ahol mehetett, amerre akart?
LIzának megtanítottam, melyik a kamilla, most virágzik, mutogatja is, most a bodza következik, mert az is virágzik már Kép

Kriszti, nagyon jófej a csajod Kép most mintha rád hasonlítana jobban, vagy csak a tekintete más? a szilvalekvárosak tetszenek a legjobban Kép

Dorki, nem semmi a csaj Kép, gondolom seperc alatt az asztalon volt Kép Liza az asztalra nem mászik fel, legalábbis az étkező asztalra nem Kép, de félpillanat alatt belemarkol a virágföldbe a teraszon és már szórja is Kép a magassarkút mellőzöm mostanában, nem is értem, miért Kép, csak nagy ritkán öltözök nőnek, amikor egyedül megyek vhová





Fcs, együttérzésem. egy kérdés felmerült bennem: nem fogadtak el anyósodék? mármint korábban? korábban sem szerettek túlságosan? mert a saját fiúk helyett rád kenték a látogatás lemondását, és úgy tűnik, csak veled veszekedtek, Eszterapuval nem nagyon. ha ez így van, akkor szerintem csak úgy lesz később elviselhetőbb a helyzet, ha a párod maximálisan melléd áll, és ezt közli a szüleivel is nagyon határozottan. akkor sem lesz egy kéjutazás az a pár óra, amit kényszerűen együtt kell esetleg töltenetek, de visszafoghatják magukat talán.

nálunk anyós egy rémálom, de nem akar velem rosszindulatú lenni, ugyanis a fiával sincs jóban, azaz először őt kellene megnyernie, így jóban akar lenni velem, hogy én csitítsam Lizaaput, amikor itt van. apóst pedig bírom, vele minden félévben egyszer "megküzdünk", összecsattan a liberális és a konzervatív életszemlélet Kép ez egy jó meccs, szerencsére a gyereknevelés témakör ebben a csatasorban még nem szerepel Kép Kép anyós beleszól, akkor is, ha kérjük, hogy ne, de apa lehurrogja és csend lesz.

apa megszervezte a holnapomat. kiderült, hogy lejárt a zöldkártyánk egy hete, és most nem tudták fogadni, így holnap du-ra beszélte meg. azt még nem tudom, hogy a csajjal hogyan fogok zöldkártyázni... Kép ma voltunk megint az otp-nél, apát otthagytuk vesződni a piszkos pénzügyekkel, mi meg rendet raktunk a galambok között a Vörösmarty téren Kép egy óra alatt minden sarkát megjártuk,minden galambot megkergettünk, felmászott a szoborra, tiszta galambszar lett a ruhája, szökőkutaztunk, ami szerencsére nem szökött, csak csorgott, de így is vizes lett a gyerek, majd a Váci utcában minden kapualjba bement és minden üzlet ajtaján dörömbölt (szerencsére még nem nagyon voltak nyitva, 10 előtt volt ez). na, egy ilyen menet a zöldkártyás udvarban, sok autó, benzin, olaj és mocsok között, nagy élmény lesz Kép

megyek is főzni, maileket küldök vmikor a tel.számmal

panu
panu
 
 


Lányok, itt szakad az eső, dörög, villámlik. Azt hiszem mi kihagyjuk a holnapi talit, mert szerdára mégrosszabb időt mondtak. Majd jövök még, ha elalszik a Marci.

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Na ez a francos idö nagyon nem akkarja ,hogy mi tudjunk talizni most akkor mi lesz holnap!!!!!!!

Ági,
már itthon volt apa úgy ,hogy együtt mentünk a kupára szombat vasárnap mind a két nap kint voltunk nagyon ügyesek voltak a skacjaink bronz érmesek lettek.

Bori,
hisztinek ez a formája még nálunk nem müködik Fancsi finomabban adja elő a dolgokat.

Eszter,
köszi a buláta felvilágositást nagyon jól hangzik azt hiszem fogok venni,
anyos sztori nem kellemes nálunk is elég fagyos a viszony ha találkozunk én nagyon nem birom őt és ő se engemKép de én nem vagyok miatta szomorúKép.

Kriszti,
Esztid mulatozása ari lehetet a képek nagyon édik róla,
új gépeddel akkor te most nagyon penge csaj vagy Kép

Panu,
Magyarországon szerintem a lakástámogatási rendszer az csak egy elnevezés de itt olyan nincs .

Zsófi,
boldog névnapot utolag.

Zsuzsi
szuszoka
 
 


hello,
itt még nem esik, bár már 5 óta olyan, mintha mindjárt kezdődne egy zivatar, kíváncsi vagyok, mi lesz belőle.

Zsuzsi, de régen jártál erre Kép gratula a skacoknak, ügyesek voltak, és jó, hogy apa is ott volt, így teljes volt a család Kép

taliról: Dorki "mél" ment Kép ha nem jön össze holnap, akkor lehet egy fővárosi akció is, akár a Népliget, hátha mi heterok leszünk többségben Kép, na, ez csak vicc, Fcs, ugye nincs sértődés???

Liza apás lett, az elmúlt napokban az apját nyaggatta Kép tegnap voltunk apa munkahelyén pár percre és megfogta a kezét, állította volna fel, hogy menjen vele, miközben apa mögött ott volt a főnöke is és persze élő adás volt, szóval a legjobbkor látogattuk meg.

jóccakát, panu
panu
 
 


Hát lányok,nagyon úgy néz ki ,hogy a holnapi találka befuccsoltKép
Itt ma olyan égzengés meg dézsából ömlő eső volt,én még ilyet nem is láttam!
Dehát májusi eső aranyat ér,lesz még melegünk és a jövő hétre is megbeszélhetünk valamit.Talán akkor már nekem is lesz autóm,így nem leszünk vonathoz meg buszhoz kötve.
Dorki,
nagyon szép a Niki!!Gondolom ezt hallod úton útfélen.Az asztalra mászás nálunk is van,tegnap a konvektoron csücsült,mire a szobába mentemKép
Sarudon nektek ki van??

Na,megyek,mert Jani(aki egyébként Attila,csak nekem Jancsi)felborít székestül,ha még 5 percet itt vagyokKép
Ha nem alszok el,akkor még jövök!!

Kép
Bori
mbori
 
 


Szerintem is adjuk föl ! Az időjárás nem akarja, hogy a hónapok óta tervezgetett talinkat megtartsuk. Kép
Én nem erőltetem a gödi randit, nekem jó a pesti is. Csak onnan indult, hogy Borinak közel van, én meg úgyis megyek oda elég gyakran. Hétvégére már jó időt mondanak, reméljük kitart hétvégéig. A népliget nekem is jó. Bár én tudtam már régen, hogy ott rengeteg hajléktalan lakik és rengeteg ilyen-olyan fajta népség is intézi az ügyeit. Engem sikerült is elriasztani onnan. Nemrég hallottam, hogy kb. a 70-es években is mindenféle rablóbandák tanyáztak ott. Akkor kitalálták, hogy az összes aljnyövényzetet ki kell írtani és akkor nem lesz hely elbújni. A probléma meg is oldódott. A népliget tényleg a népé volt, akkor csináltak oda sok játszóteret is. De a 90-es évektől már senki földje lett, max. a fradisták járnak oda bunyózni. De ha Füles tud ott olyan játszót, ami normális és viszonylag tiszta, akkor tőlem jó. Pedig nagyon jó lenne, ha pl. a central park mintájára megcsinálnák és akkor tényleg a nép használhatná a ligetet. (álmodik a nyomor Kép )
Bori
aki engem ismert kiskoromban, mindenki azt mondja, hogy még a járása is olyan Nikának, mint az enyém volt. Úgyhogy szeretem, ha dicsérik !!!! KépKépKép Sarudon anyóséknak van egy paraszt háza, vályogból. A Tisza-tó mellett van és az egész família nagy horgász. Jó levegő, csönd, nyugalom, nagy kert. Nyáron fölállítjuk a medencét és máris olyan, mint Hawaii !!! Tavaly össz. 3 hónapot voltunk lent apával nyáron, kisebb megszakításokkal. Van rendes konyha,wc, fürdő és a vályogfal jobb, mint a légkondi. Mikor terhes voltam akkor is ott "húztam meg magam" a meleg elől.
Kényelmes a konvektor ???Kép
Panu
apa rendező ? az tényleg olyan "érdekes" ? Akkor te biztos tudsz szaftos pletykákat ezekről a magyar "médiasztárokról". Én is mondtam apának, hogy menjen el valamelyik valóságsóba és akkor majd híresek leszünk meg gazdagok meg sztárok Kép

Ki az aki rajtam kívül jóban van az anyósával ? Jut eszembe még fiatal koromban, mikor még csak jártunk apával nekem is volt sok problémám vele. De sokat változott. Látja, hogy nem akarom elszakítni a kisfiától. Bár beszéltem ma a könyvelőmmel és amiket mesélt a családjáról, hát olyan elmebeteg emberek vannak.Kép
Bátran ki merem jelenteni ,hogy nálunk is és apáéknál is mindenki normális. (persze nem tökéletes, kivéve engem Kép )

Megtaláltam ma a csepeli mikkamakka játszót. beszéltem is velük, csüt-ön ki is próbáljuk. Már olyan régen akarok menni, de mindíg elmaradt.
Dorki
dorki
 
 


Sziasztok!

Nagyon tündérek a csajokKépKép
és imádom az ilyen rosszcsont képeketKép

Dorki,
nah akkor én is ahhoz kisebbséghez tartozom, aki jóban van az anyósával. Jó nem tökéletes, de semmi gond nincs vele. Neki nagyon brutál anyósa volt, így megfogadta, hogy Õ soha nem lesz olyanKép Bár hosszú távon valszeg megőrülnék tőle, de anyukámtól is szal ez nem anyós dologKép

Hú nem is meséltem mi történt a Mátrában az első éjszakaKép
életem egyik legszebb éjszakája volt, na nem úgyKép
szóval berendezkedtünk az egyik szobában, szokás szerint 8kor letettük volna a csajt szunyálni de szegény az idegen hely miatt valszeg csak ordított az ágyban. Persze kivettük, betettük, evett-ivott-kakilt-játszott-olvastunk szóval minden ringatás, mesélés, éneklés, apával-anyával. Na 11-kor végkimerülve lefeküdtünk mi is, a csajos még mindig áll az ágyban és ordít.
Akkor az apja kivette és betettük közénk az egyszemélyes ágyba! csajszi mint a ringlispil elkezdett forogni, aztán szépen megnyugodott, elcsendesedett és elaludt köztünk. Mi meg ott figyeltük az egyenletes szuszogásátKép
Oooolllyan szépséges volt!!!!!KépKépKép
Ehhez tudni kell hogy Dorka még SOHA nem aludt velünk 1mp-et sem. Szóval nagyon boldog vagyokKép
olyan jó anyukának lenni!!!Kép
azzal együtt is, hogy én persze alig aludtam azon az éjszakánKép

Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett a beszámoló, de úgy el kellett mesélnemKép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Krisz,
szépet írtál nagyon Kép.
Enyémkölök is Északon (Lillafüred) aludt először köztünk, aztán szépen rákapott. Persze amikor Anyósnél voltunk, köztünk aludt ismét - ágy híján, de vissza lett szoktatva. A saját ágyikóban alszik el, éjjel pedig ha Anyucinak van annyi lélekjelenléte mág szopi után visszavinni, akkor ott alszik tovább. Ha nincs, akkor köztünk és ő is ringlispirt jácc Kép.

Lányok,
ha ilyen rossz az idő, miért nem taliztok valamilyen játszóházban, vagy valamelyikőtöknél? Mi úgy szoktuk. Ha jó az idő, jáccó, ha rossz, megbeszélük és valamelyikünknél talizunk páran. De nem akarok beleszólni Kép.

Zsuzsi,
végre itt vagy Kép. Milyen volt Apának Taljánföldön?
Jaja, flancos a cucc nagyon Kép. Apa feketét rendelt, mert az kevésbé koszolódik Kép. Megkímél...

Buláta:
Tescoban van tuti, tegnap néztem, a biopolcon van 250 Ft asszem az ára, de sajnos van benne cukor Kép.

panu,
hetero: Kép.

Úgy néz ki, június első hetében megyünk Erdélybe. Azért várom, mert végre nem leszünk bezárva a házba, megyünk majd gombászni, erdőt járni, kirándulni.
Majd tolerálom Anyósomat és próbálom elfogadni olyannak, amilyen.

Anyós:
azt mondta a barátosném, hogy a szüleinkkel és anyósokkal úgy kell beszélni, mintha a gyerekeink lennének. Igenis meg kell állni az úttest szélén velük is és mondani, h szét kell nézni. Hozzájuk is nagy türelem kell - akár a gyerekehez. És bizony nekünk kell csendben lenni, hiszen ők nevelték fel a párunkat (és nem is rosszul ugye, hiszen szeretjük Õket?), tarstuk ezt tiszteletben, még ha nemhéz is befogni a szánkat.
Kipróbálom majd és megosztom Veletek Kép.

Itt is esős, de gyönyörű az idő. Hajnalban madárcsicsergésre ébredtem Kép. Nyitott ablaknál aludtunk (redőnyösen) és nagyon klassz volt Kép.

Kajásba tessék jönni!
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/224091.html?1116269602

Szép napot!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


sziasztok,
itt esik, már éjjel óta, és nem akarja abbahagyni Kép sőt...

Krisz, elhiszem, hogy boldoggá tett Dorka azzal az alvással Kép. nálunk is nagyon ritkán fordult elő, hogy Liza közöttünk aludt, de az olyan jó volt, megnyugtató.

Dorki, talált, süllyedt Kép apa rendező, szaftos pletyik?? azt hiszem, vannak, néha. bár apa az utolsó, aki megtudja Kép viszont van egy régi kollégám, riporter, aki mindig mindenről tud Kép na, tőle szoktam kérdezni, ha pletyiket szeretnék. persze, a pletyik egy részét az újságok találják ki Kép no comment.
jó ez a Sarud Kép gondolom, fel lehet töltődni rendesen, és a csajnak is az a legjobb, ha a zöld kertben rohangálhat Kép

ma nincs kedvem semmihez, csavarognék, de ezt gátolja az eső, mert zárt helyen csavarogni... Kép

Kriszti, még ma küldök közös képet, meg talán lesz külön is...

panu
panu
 
 


Kriszti, mintha anyámat hallanám, u.azt mondja mindig, mint a barátnéd Kép csak nekem nem mindig van türelmem.

javaslat: csajok, mi itthon vagyunk, jöhettek, csak du. érkezik anyukám úgy 4 felé, ha meg jobb lenne az idő itt a kert. gyertek! megjegyzés: ez a meghívás mára érvényes, holnaptól melóm van Kép, vagy máskorra, amikor megbeszéljük.


panu
panu
 
 


Sziasztok!

Most csak pár sort: sajnálom a talit, azért reméltem, legalább a többiek összejönnek...

Népliget: háááááát, először is nincs játszótér. Van egy hely ahol van két hinta, illetve van egy másik ahol régebben a játszó lehetett, ott is van két hinta, két rúgós játék, illetve mintha most csinálnának homokozót. De itt rengeteg csikk van. Mi főleg sétálunk kint, illetve letelepszünk a fűbe. (Ami kicsit rizikós, mert a Népligetet most nagyon nagy számban használják kutyások (is).) Van két kút, amiből legutóbb csak egy működött, de én mindig viszek magammal egy fél lityi vizet, jódot, kötszert, sosem lehet tudni. Szóval nem biztos, hogy ez a legjobb hely talizni...

Na, végül nem küldtem el, akkor átváltok kisregényüzemmódba Kép.

Anyóshoz: igazából a mi viszonyunk nem volt rossz, bár anyós elég nehéz ember, de én toleráltam, amennyit tudtam. És hát a ritka talik azért kedveztek a jó viszonynak. Talán eddig mindig mázlink volt, és a rossz kedvünk éppen kikerülte egymást... Õ olyan, mint én: ha valamit a fejébe vesz, abból nem enged. És nagyon szenvedélyes is. Ráadásul vannak mindenféle elvei, amivel igazolni próbálja az életét - pl. a lakás van értünk, és nem fordítva, ezért nem baj, ha állandóan irdatlan kosz és kupleráj van... És apósom csinál mindent, főz, mos, takarít (ez utóbbit eléggé úgy, ahogy), pedig anyós nem is mindig dolgozik, mert dolgozni sem szeret, egy munkahelyen egy évnél tovább nem húzza ki, de az már rekord... A legnehezebb benne az, hogy nagyon hullámzik a kedélye, és az emberekhez való viszonya is, hirtelen szeretethullámok, meg olyan hangulatok, mint ami most volt nálunk, váltogatják egymást, ráadásul amikor rájön a "nagyonszeretlekbenneteket" akkor elhalmozna mindennel, amiben mindig van valami kis hiba, például volt, hogy varrt Szabolcsnak egy szezonnyni ruhát, szupereket - mert varrónő, nagyon öteletes, és ügyes, csak hebehurgya olykor - de nem kérdezte meg a méreteit, és minden kicsi volt Kép. És a másik, hogy náluk kajafétis van. ( De elég furán, mert rengeteg mindent felhalmoznak otthon, de nem jóminőségűeket, hanem olcsókat, de nagy mennyiségben.) És ezért nekünk is mindig azt hoznak, pedig abból a pénzből más, sokkal hsznosabb dolgot is hozhatnának, de esze ágában sincs, hogy megkérdezze, mit szeretnénk... De ez mindenre igaz. Most is hoztak egy pizsamát Szabolcsnak, amivel már Dunát rekeszthetnénk, ellenben nincsnek rövid ujjú pólói a mostani méretében, arra tényleg szükség lett volna. Péteremnek egyáltalán nem volt jó a szüleivel a viszonya, mikor megismerkedtünk, akkor javult, amikor elköltöztünk Budapestre (sejtettem, hogy így lesz, mert én dettó így voltam a sajátjaimmal, csak négy évvel azelőtt, Miskolc-Szeged viszonylatban). A viszonyuknak sajátos vonása, hogy máig nagyon féltik a kisfiukat, nem egyedüli gyerek, de kiskorától szívbeteg, és háromszor volt billentyű műtéte. Ugyan az orvosok azonnal szóltak nekik, hogy ez nem igazán betegség, hanem inkább egy állapot, és ne neveljék betegségtudatra, azért nekik prímán sikerült. Lassan talán kinevelem belőle, amit huszonháromév alatt belesulykoltak. De az apukája máig rászól, hogy ne rohanjon, ne cipeljen, stb, pedig Peti ugyanolyan életet élhet, és él, mint bárki. Péter a mostani helyzetben, amúgy nem volt túl megértő, valahogy úgy kezelte, hogy két hülye nő dilije, pedig ha ő nem az erkélyen lett volna a belépés pillanatában Szabolccsal, szerintem még cudarabban bánt volna az anyjával. Õ nem kiabál, csak cinikus, de az anyját ki tudja vele borítani rendesen. Így csak azt mondogatta, hogy miért vettem róla tudomást, át kellett volna engednem magamon, forrjon magában, ha akar. De nekem be ne hozza ezt a hangulatot a lakásba! Én nem bántam meg semmit, önzőség, vagy nem...

Itt szakad az eső, és azt mondják, egész nap fog...

Szerintem kezdjük rögtön szervezni a talit, és két helyszínt egyeztessünk, egyet eső esetére.
Fulescsacsi
 


Eszter,
nálunk is úgy van, hogy Gergő mellém áll mindig. Biztos ez cseszteti a csőrüket.

panu,
barátnőm a gyerek-részét mondta, a többit az anyám Kép.

K

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


azt elfelejtettem, hogy a tel.számom Dorkinál és Fcsnél megvan, illetve néha megnézem a mailboxot.
köv. tali is jöhet, mondjuk jövő kedd???

panu
panu
 
 


Sziasztok!

Szakad az eső nálunk is pedig én is úgy szeretem volna menni a talira.Kép

Tegnap én kint voltam sétálni a Fancsival a Margitszigeten az úgy aránylag kulturált és nagyon szupi a kis állatkertje ott tök jól elidöztünk még majd a játszó teret akkarom megnézni azt mondják nagyon jó.

Mindjárt kész a kaja és akkor azt hiszem lehet ,hogy elmegyek a Brendonba kicsit nézelödni meg lehet ,hogy pénzt is költökKép.

Fancsi itt áll melletem és néz ki az erkély ajtón tök ari.

Krisz,
édi a kis alvos történet ,
ez hülyén hangzik de én is úgy szeretem magam mellé venni ha esetleg felsír éjszaka olyan ari tud bujni olyankor.

Kriszti,
apájéknak sikerült nagyon jó motor vásárlást csinálni nagyon büszkék voltak magukra.
Képet én hétvégén küldök mert akkora be lesz festve a hajam most nagyon gáz.

Pest és Pest közeliek,
apa redönnyel reluxával harmonika ajtóval és szalagfüggönnyel is foglalkozik ha valakit érdekkel!!!!!!!!!!!

Népliget,
szerintem nagyon gáz keresünk más helyet
szuszoka
 
 


Panu,
rendi töled ,hogy fel ajánlotad a tali lehetöségét de én nekem már nem célszerü meszire elindulnom mert kettöre Ricsiért kell mennem.

De azért köszi
szuszoka
 
 


Krisszie,
Renciröl nem tudsz semmit ezer éve nem jelentkezett?
szuszoka
 
 


tali helyszín: mi járogatunk a 11. ker. Fehérvári úton levő játszóra, ami hatalmas, napközben csak kisgyerekes anyukák vannak ott, rendezett, bekerített, fák között, (csikkek sajnos, vannak, de csak 1-2 padnál, és ezt a lányom is 5 alkalomból egyszer találta meg Kép ez pedig nagy szó). van olyan csúszda, ami éppen az 1-2 éveseknek jó, csak 3 lépcső és fent van. van hinta, 2 kicsiknek, 2 nagyobbaknak, vagy anyuka együtt a babával. van egy űrhajó, ahová egy lépcső megmászásával fel tudnak menni a skacok, ez is ilyen kicsiknek való, mint a mieink. van egy labirintusszerűség, ezt Liza imádja, körbe-körbe lehet menni, kb. 50 centis fakorláttal van elkerítve, és mellette apró bokrok. van egy körhintaszerűség, amit mi sajátos módon használunk, de ezt nem tudom elmagyarázni, mindenesetre Liza imádja. van egy nagy homokozó, ahol mindig hagynak homokozójátékokat, csak hogy legyen. van egy félkör alakú valami, ami pad, de Liza pl. végigjárja, mintha egy korláton vezetném, csak ez mindössze 40 centi magas, és elég széles ahhoz, hogy ügyesen tudjon rajta menni. a környékbeli játszók közül ezt szeretjük a legjobban, mert elég nagy, elég tiszta, és elég normális a közönsége. eddigi tapasztalatok szerint 5-8 anyuka és gyereknél több egyszerre nem volt. nekünk kb. 3 km-re van, gyalog is, villamossal is szoktunk oda menni, meg autóval is Kép pontosan az RTL mögött van, azaz a Fehérvári-Etele sarkától egy utcányira. jár ott a 47-es, 18-as villamos, és a 103-as busz. közel van a Lágymányosi-hídhoz. ja, és a parkolásért sem kell fizetni, mint pl. a Margitszigeten...

ezt szívesen ajánlom! mit szóltok?

panu
panu
 
 


Panu! Ez nagyon jó! Mi is ott lehetünk egy átszállással.
Fulescsacsi
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: