Új privát üzeneted érkezett!

Hát pünkösd vasárnap van! Tuti hogy nincs!

KépKép
nicika

Na van valami hülye folyásom! Ilyen rózsaszínes-fehéres! Nekem valószínűleg meg fog jönni még ma!

KépKép
nicika

Köszi!
Akkor marad a "körömrágás" Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hát igen! Azt már én is "rágom" pedig nekem még van itthon egy teszt!

KépKép
nicika

Nicika!
Drukkolok, hogy ne legyen igazad Piroskával kapcsolatban!

Nekünk mindegy (na jó, nem eglszen), csak tudnám már. Annyira ismerem magam, hogy innentől képes leszek további tüneteket is produkálni addig, amíg valamerre el nem dől a kérdés.
De az még akár KÉT NAP is lehet!

ÁÁÁÁ

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Kösz a drukkot én is drukkolok neked!

KépKép
nicika

nekem is fáj a hasam sajna
ebba

Még nem jött meg Ebba?

KépKép
nicika

Először is szeretném mindenkinek megköszönni a drukkokat és a gratulációkat. Nagyn jó volt tudni, hogy velem vagytok.
És természetesen üdvözlöm az újakat!

Lamika!
Gratulálok így utólag is! Ideje volt, hogy valaki megtörje a sort. Kép

Szdorka!
Ez így van nagyon kis bújós. Nagyon jól alszik kézben és a hasunkon is. Kimondottan szereti ha magunkhoz öleljük. Nem szereti ha nagyon sok helye van mozgolódni.

Babus!
Nagyon sajnálom az elmaradt találkát! Milyen volt a börze? Nagyon kiváncsi voltam Kristófra és rád élőben. Kép
És igazad volt, a 3. nap éjjel lett tejem Kép

Judit!
Tényleg szép nagy babát vársz! Vivinek szülés előtti 4 nappal 8,1 volt a BPD értéke, de nem pontosak ezek az ultrahangok. Vivinek is 2400 grammot jósolt és 2250 lett születéskor. A gátmetszéstől pedig ne féljél nem fog fájni! Annyira el leszel foglalva a tolással, hogy észre sem veszed majd.
Utána kicsit kellemetlen az ülés, de gyorsan gyógyul.

Olik!
gratulálok! Beindul a zebracsorda! Kép

Tündi!
Köszönöm a folyamatos tájékoztatást, jó volt veled beszélgetni Kép

Kinga!
Nagyon szép helyen jártatok!

Mi jól vagyunk, Vivien nagyon sokat eszik, már egyszer 90 grammot is szopizott ma.
Remélem hamar visszanyeri születési súlyát. Azt hiszem ez a világon a legjobb dolog ami emberrel történhet, mármint amikor baba születik.
Teszek majd még képeket a profilomba.

Nicol

Kép
nicol

De megjött! Kép De gondoltam,hogy az első hónapban nem fog rögtön sikerülni Kép,na majd a köv tüszőrepit jobban figyeljük,vagy mit tudom én!

Nicol!

Tényleg nagyon jó lehet,én a kisbsák illatát szeretem nagyon!(többek közt)
ebba

Nekem már időtlen idők óta még a közelemben sem volt kisbaba! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Gratulálok nektek. Ez tök jó, hogy van akinek pozitív a tesztje.

Ebba!

Van fólsav csak úgy is. 50 darabos és 850 Ft. Nem kell felírtani, csak a gyógyszertárban megveheted. Szerintem a napi egy elég, bár 400 milligramot ajánlanak, de szerintem a 300 is elég, ez egy tabi.

Kép
narco

SziasztokKép

Olik
Gratula a két csíkhozKép

Nicol
Nagyon gyönyörű a kis VivienKép És nagyon ügyi, hogy már ennyit szopizikKép
Majd holnap vagy holnapután írok többet, most csak ennyire futjaKép

Gyorsan dobok fel 2 képet a kissrácról:

Imádok pancsizni:
Kép

Ezt a képet pedig Juditnak küldömKép (ezt a kisbody-t ugyanis tőle kaptuk, még Kristófka születésekorKép)

Kép

Babus+Kristóf, aki egy kicsit most náthásKép, elkapta anyutólKép

Kép
babus2005

<font color="aa00aa">CsajszikKép
Köszi szépen a gratulációkatKép Ma 49cn vagyok. 28 napos a ciklusom. kedden meglátjuk.
Mindenkinek jó éjszakátKép
Olik</font>
Vendég

Nicol Kép
Nagyon szép Vivi Kép

Olik Kép
Gratula itt is Kép Remélem végérvényesen elindítottad ezzel a zebraesőt Kép

Babus Kép
Micsoda vigyori fiad van Kép.

wish

SziasztokKép)

NICOL: ÓRIÁSI GARTULA nagyon szép a kis VivikeKép

Olik: Gratulálok, és szorítok neked keddenKép

Babus: Vikim is nagyon szeret pancsizniKép
Ahogy láttom Kristóf is élvezi a pancsit!!!
2 hete leesett a köldökcsonkja Vikinek, szerinted már érheti víz????
Sajnálom a hogy betegek vagytok, gyors gyógyulást kívánunk!!

Kép

Kép
edinka

Edina
Persze, már simán érheti víz a köldökétKép

Köszi, remélem tényleg hamar rendbejön.
Holnap elmegyünk dokinénihez is, mert egyre jobban köhög, tüsszög, kicsit étvágytalanabb is, meg nyűgike is. De a mosolygás azért még mindig megy nekiKép

Babus

Kép
babus2005

Babus!
Annyira aranyos a kicsi babád!!!!!
zita
ebba

Nicika, Irongram!!!

Ma nem írtatok! Teszteltetek? Kiváncsian várom a fejleményeket!

Kép
szdorka

------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:42-kor.
seszi

Sziasztok Jányok!

Nicol!
Mégegyszer gratulálok!Nagyon szép a kislányod!Örülök, hogy írtál és ilyen boldogság sugárzik a leveledbölKép!!!

Olik!
Gratulálok!!!!Kép

Ironman!
Neked pedig drukkolok, írj rögtön, ha megvetted a tesztet!!!Kép

Babus!
Kristóf még szebb mint eddig!KépKis mosolygós!Jó kis sonkái vannak!!!Kép

Judyt!Remélem jól vagytok, azért ha tudsz, üzenj, mert mi itt a topicban sokat gondolunk ám RátokKép!!!

Lányok!
Nemsokára rakok fel képet a kiskutyánkról, szombaton hoztuk el, Brúnó a neve!!!

Kinga
Kinga79

Narco! El is felejtettelek üdvözölni! Azért kívánom hogy ne legyél itt sokáig! Kép

És legalább lesz valaki aki kijavítja ha hülyeségeket irogatunk Kép

Kérdés: mennyire egyforma a hőmérséklet a különböző hónapokban? Nekem múlt hónapban felment 37.1-ig is viszont összevissza ugrált 36.9 és 37.1 között, most viszont beállt 36.9-re már 6 napja (tüszőrepi után).

Kép
szdorka

Lányok!

Itt vannak a képek a kutyusunkról:
KépKépKépKépKépKépKépKép

Kinga
Kinga79

Sziasztok!

Remélem jól telt a hétvégétek, én végre kockásra aludtam a fejem Kép

Nicika
A 15. napon lehetett tüszőrepid, de nem túl jó, hogy nem ment fel és maradt fent a hőd tartósan Kép A tesztek egyébként becsapósak lehetnek, remélem, hoyg a másodi kazért egyértelműen pozitiv tud lenni, és a görbéd is becsapós Kép

Zita
Beraktalak a táblába, csak írd meg légyszi hogy hol laksz konkrétan Kép Rövidek a ciklusaid tényleg, de van ilyen Kép Akkor hány naposakat írjak be? Pl.22-26?
Hőt mérni jobb lenne hüvelyben! Régebben én is hónaljban mértem, aztán meggyőztek, hoyg az nem biztos hoyg pontos. Szerintem próbáld meg ettől a ciklusodtól menzi után.

Narco
Üdvözöllek köztünk!

Judit
Gratulálok a vizsgáidhoz, remélem most már nyugisabb leszel Kép

NICOL Kép
Vivien gyönyörűűűűűű! Kép Örülök hoyg jól vagytok, majd írjál még hogy mik történnek veletek Kép Én is örültem, hoyg beszéltünk telcsin Kép

Dorka
A hő nem feltétlenül egyforma a hónapok során. Az én görbéim csak hasonlítottak egymásra, de ez elég volt ahhoz hogy megtudjam a lényeget. Ez a 2 tized fok egyébként nem nagy ingadozás ám ami neked van Kép

Kinga
Brúnó jó név, kisebb kutya-kereszt gyerekünket is így hívják Kép Várom a képet nagyon, mesélj is róla Kép

Valaki kérdezte Valit, úgy volt hoyg pénteken felhív de biztos nem ért rá. Majd megkérdezem tőle mi a helyzet vele Kép

Stellácska
Hoyg vagy? Hoy gtelt a hétvége? Kép

MÓNI
Na milyen volt az inszem? Remélem hamarosan tudsz nekünk írni valami jót! Kép Addig is drukkolok nagyon! Kép

Vanda
Jobb már a hangulatod? Bizony neked is igencsak közeleg a szülés Kép

Szép napot mindenkinek! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Vaklárma!
Tehát utazunk! Kép
Mindenki másnak sok zebrát! (Persze fejenként egyetKép)

Kinga!
Gratula a kutyushoz! KÉPEket ne feledd!

Nicika4
Veled?

Babus!
Jobban van Kristóf?
Szép mosolygós baba!

Sziasztok!

Eszter

megyek reggelizni!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Kinga
Szavakat nem találok a kiskutyára Kép Zabálnivaló, imádnivaló, édes, gyönyörű meg minden Kép Küldök neki sok-sok simit, légyszi jól szeretgesd meg helyettem is Kép Elolvadok tőle teljesen Kép

Tündi
Vendég

Eszti
Ez azt jelenti hoyg megjött ma a menzid? Vagy csak hoyg negatív a teszted?

Tündi
Vendég

Tündi!
A teszt negatív, menzi csak riogat, de semmi. Lusta egy kiscit.Kép

Kinga!
Retriver? NAgyon szép!
Ha Apa beadja a derekát én is valami ilyesmit szeretnék, a macska túl önálló egy gyereknek. Nem dögönyözhető akkor, amikor akarja.
Bár egyenlőre a gyerekem akkora a fűben, mint a kutyusotok!Kép

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

NicolKép
Vivien nagyon szép kislány! Ügyesek voltatok.

Olik
Gratula a csíkhoz! Kép

Kinga
Brúnó kutya ennivaló! Ha a kezem közé kerülne jól meggyömöszölném. Kép

Tündi, Stella
Pécs nagyon szép volt!

Majcsi

Majcsi
majcsi

JuditKép
Gratulálok a sikeres vizsgádhoz és utólag is boldog évfordulót nektek!!!

NicolKép
Vivike, nagyon aranyos! Jó pihit nektek és sok tejcsit!

OlikKép
Na ugye megmondtam, hogy gyanus nekem az a hóközi vérzés!
Bár minden jóslatom így bejönne!!!
Gratulálok!!!

TündiKép
Közsi megvagyok. A hétvége egész addig jó volt, amig tegnap apuék nem rendeztek egy "családi" ebédet.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen fájdalmat okoz a terhes nővérem látványa!
Kib...ott igazságtalanság ez az élettől!
Alig vártam, hogy hazaérjünk. Aztán este eltört a mécses és újra sírva aludtam el Kép!

Nektek hogy sikerült a családlátogatás?

WishKép
Hogy vagy? Mértél hőt? Újabb teszt?
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Sajnálom, hogy tegnap megint rossz kedved volt Kép

Teszteltem, de negatív. A hőm vánszorog felfelé. (ma 37.2) Holnap reggel megyek a dokihoz.

wish

Nekem megjött ma reggel...

KépKép
nicika

SziasztokKép

Olik
Óriási nagy gratulaKép Indulnak a zebrák. Szorítok, hogy a dokinál is minden rendbe legyen. Csodálatos lesz látni a pici pöttyötKépKép

Nicika
Szorítok!

Lányok bocsánat, de nagyon nem tudok visszaolvasni, mert a mai naptó mérni fogják a cégnél hogy ki mennyit netezik és milyen oldalakat látogatKép
Nálam már vannak tünetek: hányinger majdnem egész nap, a hétvégét legszívesebben végigaludtam volna, mint egy mormota és mindig fáradtnak érzem magamKép kellett nekem hiányolni a tüneteketKép

Lami

Kép
Kép
lamika

Sziasztok Lányok,
hú mennyit írtatok!!

OLIK
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!Ugye megmondtam, nyárra teleleszünk zebrásokkal.Minden hétre gy zebra: nem is olyan rossz ütem, nem igaz?Kép

Kinga,
Brúno zabálnivaló, édes, úgy megdögönyözném, játszanék vele!!Kép Hogy telt az első hétvége hármasban?KépKépKép

Nicol,Babus,
ezek a babócák ennivalóan édesek!!!És gyönyörű mindkettő!!!Kép

Móni
Mi újság?Hogy ment az inszem?Hogy vagy??

Évi,
szuper a tüsződ és a méhnyálkahártyád!!!Mennek a drukkok, hogy szépen megrepedjen és összejöjjön a randi isKépKép

Stellácska,
küldök buksisimit Neked.
Kép
Hidd el hamarosan Te is pocakkal mész a családi ebédekre!!

Remélem mindenki kellően feltöltődött a 3 nap alatt (olyan szuper volt, bár minden hétvége 3 napos lenne!!) és a depinek már nyoma sincs!!! Hiszen újra van zebrásunk és ez jó hír!!VÉGE A NEGATÍV SOROZATNAK MOST JÖNNEK A ZEBRÁS HETEK/HÓNAPOK!!
azért küldök egy kis jókedvenergiát a topicnak:
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Jófi
jófi

Nicika,
sajnálom. De meglátod,Te is benne leszel a nyári zebrások között!

Jófi
jófi

Aranyos vagy Jófi! Majd a mostani hónap sikerül!

KépKép
nicika

Olik
Én is gratulálok neked! Kép Vigyázz magadra! Kép

Nicika
SAjnálom Kép Reméljük a következő görbéd egyértelmű lesz és lesz esély a babára!

Stella
Nagyon sajnálom, hogy a tegnap elrontotta az édes pihenést Kép Ha legközelebb lesz ilyen akkor talán jobb lenne ha nem mennél el, nem? Szüleid megharagudnának? Mert azok után ahoyg a testvéred bánik veled, szerintem nem lehet elvárni tőled hogy találkozz vele. Tudom, a nagy szived....!
Remélem itt a héten fel tudunk egy kicsit vidámítani téged! Kép Talán a szép idő is segít majd Kép
Köszi nekünk jó volt anyuéknál, csak hát ott nem lehet fogyókúrázni Kép Kép Tesómékat is meglátogattuk, ott is jó volt, lehetett kint az udvaron csücsülni Kép Minden ebéd után alvás volt, így tegnap is későn indultunk haza, de legalább pihenten Kép

Évi79
Mit kertészkedtél? Kép Szép a tüsződ meg a mnyhártyád, biztos megreped, remélem akcióztok ezerrel Kép Nem biztos hogy érezni fogod a repit, de talán Kép

Majcsi
Öürlök hoyg tetszett a város Kép Merre jártatok? Mivel múlattátok az időt? Kép

Eszti
Jól elhúzódik a ciklusod Kép

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok Kép
Olik Kép
Gratulálok Kép Végre beindult a zebracsorda!
Várjuk a híreket Kép

Judit Kép
Nagyon ügyi lány vagy, gratulálok a vizsgádhoz Kép
De most aztán tényleg tessék pihenni és készülni az anyaságra Kép

Nikol Kép
Egyszerűen valami gyönyörű a lányod Kép Gratulálok és mégegyszer sok boldogságot Kép

Kinga Kép
Nagyon édes a kutyusod Kép A neve meg kifejezetten nagyon tetszik Kép

Babus Kép
Miyen volt a börze? Kristófka hogy viselte.
Hogy milyen nagyot nőtt már Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

TündiKép
Hát, tényleg nagy dilemmában vagyok.
Legszívesebben én is hanyagolnám az ilyen családi "bulikat". akkor nem kéne így kínlódnom, de akkor megszakadna a szívem, hogy nem találkozhatok a 3 meglévő gyerekével, akiket úgy imádok, hogy majd megszakad a szívem!!
Nem könnyű, de kinek az???
Most kezdhetem újra a feltöltődést lelkileg!
Remélem addig lesz sok zebra és nekem csak folytatni kell majd a sort.

WishKép
Ha megyeget fel a hőd, az jó! Mész majd a dokihoz? Biztos csinál majd egy uh-t és akkor okosabbak leszünk. De én még mindig tartom azt, hogy a barnázás a félidőt jelezte. Még a végén úgy jársz, mint olik KépKépKép!!!
Másfél hét múlva várom a zebrádat Kép!

SesziKép
Sajnos nem vagyok doki, de azért osztom az észt rendesen és csak reménykedek, hogy nem írok nagy baromságokat!
Sajnos 2004. február óta sok cifra dolgot láttam, hallottam, átéltem és így könnyebb segíteni másoknak!!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Sziasztok szép jó reggelt mindenkinek!

Évi
Én is nagyon szorítok az államvizsgádhoz. Egy jó tanács egy nagyon izgulóstól. Nem érdemes, mert aki idáig már eljutott azt nem igen buktatják meg. Az államvizsga után én is rájöttem, hogy felesleges volt izgulni.

Szdorka
Én is nagyon felfázós vagyok. Szerintem is ki kellene vizsgáltatnod, mert nekem egyszer egy doki azt mondta, hogy kedvezőtlenül befolyásolhatja a babvállalást. Ha találtál egy jó urulógust nekem is add tovább.Kép
És persze gyógyulj meg minnél hamarabb.

Tündi
Na milyen volt a hosszú hétvége? Sikerült kipihenni magadat/tokat? Jobb már a hangulatod?

Ezvicc
Gratulálok a vizsgához! Ez nagyon szép teljesítmény így pocakosan.Kép

Nicika
Sajnálom, hogy nem jött össze.
Az a könyv, amiről írtál tényleg nagyon szép és nekem is nagyon fáj rá a fogam, de elhatároztam én csak akkor veszem meg, ha beköltözött a pocaklakó. Addig nem fájdítom a szívem.
Amúgy szerintem is egyértelmű, hogy a 15.napon volt peteérésed.
Már nem emlékszem végül teszteltél még egyet?

Nicol
Nagyon szép a picurKép

Narco
Még jó, hogy egy leendő orvos is csatlakozott. Üdv a csapatban!

Olik
Gratulálok!Ezek szerint elidult a baba áldás

Inoram
Sajnálom, hogy nem jött összeKépAzért tök jó hogy nem keseredtél elKép

Ebba
A hónaljban mért hőmérséklet nem ad megbízható adatokat, egy kicsit kitakarózol és máris más az érték. 1 hónapig én is így mértem és tök össze-vissza adataim lettek.
Szerintem hüvelyben mérd.

Na ez jó hosszú lesz de azért pár szó az én hétvégémről isKép Már ha érdekel valakitKép
Mi tök sokat voltunk a természetben és nagyon jó kis bicis túrákon voltunkKép Olyan szép most az erdő tiszta felüdülés volt és ráadásul az idő is nagyon kellemes volt.
Virag2

Kinga

Elfelejtettem írni, hogy nagyon édes a kutyusKép
Virag2

Judyt hirado!

Meg 2hetet kell kibirjon, es lehet hazaengedik.
Ma volt uh, a fiuk 2,4 es 2,1kg.
Tett fel kepet a parja a Judyt kepeihez.
Mindenkit puszil.

En meg visszaolvasok, eddig nem tudtam.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Lányok!
Nagyon szépen köszönöm a kutyusdícséreteket!!!Kép
Aranyosak vagytok!Legszívesebben most hazafutnék, hogy Vele legyek!!!KépMa van az elsö nap, hogy egyedül hagytuk, mert hát dolgozni kell, szegény, biztos sír!

Virág!
Hogy ne érdekelne a Te hétvégéd!!!Rendszeresen túráztok, benne vagytok valamilyen klubban?Merre jártatok most?

Lamika!
Már jelentkeznek a tünetek?Hüha!!!Kép
Nálunk is biztosan nézik, hogy ki mennyit netezik és biztos azt is,hogy milyen oldalakat nézünk, de én úgy vagyok vele, hogy mást nem nagyon nézek itt a neten és nem járok ki cigiszünetekre mint más és nem megyek haza ebédelni, hanem itt 10 perc alatt ebédelek, így az a pár perc net, míg megírom a levelet, szerintem belefér!Kell néha ennyi szünetecske napközben!Kép

Tündi!
De aranyos vagy!KépHelyetted is megszeretgetem, ígérem!!!Kép

Stella!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen fájdalmasan érintett a "családi ebéd"!Remélem itt Nálunk hamar feltöltödsz és megint sok-sok Kép-t fogsz írni!!!!

Kinga
Kinga79

Húú, mekkora a pocakja Judytnak!Jó hír, hogy 2 hét múlva hazamehet.Kép

Kinga,
el tudom képzelni, hogy mennyire hiányzik Brúnó.Kép Vajon mivel szórakoztatja magát egész nap egyedül?Papucsot, cipők reszkessetek Kép (bár a mi kutyánk semmit sem tett soha tönkre, olyan kis okos Kép )

Virág, Évi
mi is kirándultunk&futni voltam és én is ültettem virágokat. Ezért jó a tavasz és a nyár: annyi mindennel le lehet foglalni magunkat.KépKép

Jófi
jófi

Sziasztok!

Én is üdvözlök mindenkit!
Mi még a babtervezéshez nem álltunk hozzá, csak fontolgatom a dolgot. Igaz már a fogamzásgátolót abbahagytam, de annak úgyis kell pár hónap.

Szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy nem vagyok semmiféle vizslató kijavítgató. szülészet volt a legkevésbé megtanulható dolog. A tervezésről meg nem is beszéltek. (nem mintha egyébként nagyon szóbaálltak volna velünk). Ha valami érdekel, akkor kinyitom ezt a monstrumot és megnézem. Csak segíteni szerettem volna. Erre az oldalra tévedtem, mert nem szedhetek tanlettás vasat és meg akartam nézni, hogy gyermektervezés előtt mit érdemes sokat enni. de semmit nem találok, amit szívesen megennék (pl. vörös húsok, mert csak a baromfit szeretm, meg a halat). Szóval így találtam rátok, és nagyon tanácstalanok vagytok, ahogy én is. Csak nekem kicsit más a problémám, gondoltam írok pár dolgot.
Hangsúlyozom, hogy a hőt fenékben kell mérni, mert a maghőmérsékletet kell kiértékelni. A külső köpenyhőmérséklet az állandóan változik (pl. felmegy ha jól be vagy takarózva, és lemegy, ha hideg van) csak akkor megbízható.

A kutyusok igen aranyosak, mi is szerettünk volna, de túl kicsi hozzá a lakás, meg mostmár inkább gyereket "tartanánk".

Kép
narco

Olika!
GRATULALOK!

Nicol!
Koszi a biztatast. Gyonyoru a lanyod! Picit irigyellek am Kép Sokat gondoltam am rad, amikor irtad, hogy mentek a korhazba. Azert jo, hogy mar tul vagy a szulesen, es otthon vagytok. En ugy dontottem, a heten osszepakolok magamnak, mert este megint voltak fajasaim Kép A kis Attinak mindene kesz, kimosva, kivasalva. Mar csak nekem kell osseszedni a korhazas cuccokat. Tok jo, hogy mar nincs vizsgam, es tudok ezekkel foglalkozni. Jo, hogy tudsz szoptatni. Iszol, vagy szedsz valamit?

Tundi!
Koszi a gratulaciot, hat most tenyleg megnyugodtam a vizsgak miatt. El sem hiszem, hogy januarig pihenhetek. Hogy telt a hetveged? Mikor volt a Ti eskuvotok?

Stella!
KOSZONOM! Sajnalom a hetveget Kép
Nektek mikor is volt az eskuvotok?

Babus!
Jobbulast Kristofnak. Orulok, hogy talalkoztunk! Sajnalom, hogy csak ilyen rovid idore. Sikerult sokmindent vasarolnotok? Koszi a kepet, orulok, hogy tudtatok hasznalni a kis bodyt. En azt hittem, mar reg kinotte Kristofka Kép Olyan gyonyoru baba!!!

Edinka!
A Te kislanyod is gyonyoru. Latom tettel fel uj kepeket. Nagyon edes!

Kinga!
Nagyon edes a kutyus!

Annacska!
Koszonom! Bocsi, hogy nem irtam le eddig micis falfestest. Remelem nem haragszol? Bepotolom, igerem!

Virag!
Neked is koszonom a gratulaciot!

Udvozlom az ujakat!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

JuditKép
Hát, tényleg itt az ideje össze pakolni a cuccokat!
Olyan gyorsan elröpült ez a 30egynáhány hét!!
Biztos minden rendben lesz nálatok is és hamarosan a kis "Atti" képeit fogjuk csodálni!!!
A mi esküvőnk egy héttel a tiétek elött volt Kép!
Stella

Kép
stella9

Stella!
Utolag is Boldog Hazassagi Evfordulot!
Bocsanat, tiszta gyagya vagyok, de ez a vizsgak miatt volt Kép
Kulonben iszonyat, hogy mulik az ido. El sem hiszem.

Babus, Edinka, Nicol!
Egy kerdesem lenne hozzatok. Honnan tudtatok mikor jott el az ido, es szulni fogtok? Megirnam, hogy en tegnap mit ereztem. Ez lehet a joslo? Fekudtem az oldalamon, es egyszer csak alul, bal oldalon a hasam kezdett megkemenyedni, de ugy, hogy szinte mar fajt, aztan a jobb oldalon. Nem mult am el olyan hamar. Aztan amikor kiengedett, kb egy perc es megint. Ez igy ment egy ideig. Megfordultam, gondoltam rosszul fekszem, de a masik oldalon is folytatodott. Olyan volt, mint a beton a hasam. Honnan tudom majd mikor kell korhazba menni?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:43-kor.
seszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?