Hali!
Jusz is merényelek a hosszúfejű hívei ellen!
Kiváncsi vagyok kibirjátok-e , hogy nem próbáljátok ki? Az Indexről szedtem le.
Start piskóta" -azaz:5, 4, 2, 3, 1, 1/2!Hozzávalók: 5 evőkanál liszt, 4 e. kanál. cukor, 3 egész tojás, 2 e. kanál olaj, 1 e. kanál ecet (1o%-os), 1/2 csom. sütőpor. A tojásokat keverd össze a cukorral (lehet fakanállal is, nem kell elővenni a robotgépet), add hozzá az olajat, az ecetet, és a sütőporral összekevert lisztet. Keverd simára, tedd mikrózható edénybe, és rakd a mikróba, fedő NÉLKÜL , nagy fokozatra, kb. : 3 percre. Ha langyosra hűlt, töltheted lekvárral, pudinggal, krémmel, stb. Vagy csak bevonod kívülről valamivel. Ha kakaűsat akarsz, 1 e. kanál kakaót adj a sütőporos liszthez, de akkor 1 e. kanállal kevesebb lisztet vegyél! Tehetsz bármelyik változatba mazsolát, vagy aszalt gyümit, diót, lecsepegtetett meggyet. Sűtheted diós változatban is, akkor tudod? 1 e. kanál darált dió, és így tovább!Én így készítek gyors somlóit. Sütök 3-féle piskótát, addig rumban ázik a mazsola, veszek hidegen készíthető krémport, ( van rumos. -diós is !) kicsit kevesebb tejjel összerázom, és rétegezve lerakom. Tetejére krém, és kakaópor. Jó étvágyat
Anikó, nagyon szép ez a rózsa , el is loptam.
Abbykém, én egyébként azokra a képekre gondoltam, amit itt igértél, hogy a keresztpapa csinálta. De lehet, hogy félre értettem?
Amiket küldtél csodaszépek köszönöm!!
Küldtem én is!
Szijjjja Jucuuuuuuuuuuuuuuuussss!!!!!!! Már éppen ideje, hogy életjelt adsz magadról.
Szép napot Lyányok, majd este jövök.