Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy eddig nem jelentkeztem, de elég húzósak voltak az előző hetek.
Az érettségi előtti javítási, ismétlési mizéria minden energiámat kiszívta. A tételek összeállítása és legépelése két napomat vette el, és közben itt volt az év vége, le kellett zárni a nem érettségiző osztályokat...
Ma elkezdődött a szóbeli érettségi, de ez nem olyan megterhelő, elég nyugis tempóban vizsgáztatunk, szerda délután fogjuk befejezni.
Egyébként teljesen jól vagyok, minden rendben Botonddal is. Most jöttünk a dokitól, szerinte még mindig fiú, bár most nem látszott olyan határozottan. Megfordult a 18. hét óta, bár ez biztos nem végleges még, mert sokat mozog nagyon. Az érettségi feleleteket is végigrugdosta, okos gyerek lesz, hogy ennyi okosságot hall.
A múlt héten volt a terheléses cukorvizsgálat (holnap leszek 25 hetes), hát elég horrorisztikus volt, mert reggel kétszer szúrtak meg, mert először az egyik karomból semmi nem jött. Pedig állítólag vénát találtak. Sírva jöttem ki, mint egy kisgyerek... A tűtől eleve nagyon félek, úgyhogy miután megittam a löttyöt, két órán át izgultam, hogy másodszorra sikerüljön vért venni egy szúrással. De az eredményem szerencsére jó lett,alig ment feljebb a vércukorszint.
Most tudtam meg, hogy már 32 hetesen is van terheléses cukorvizsgálat, eléggé kiakadtam, azt hittem, csak egy van. Ez valami új találmány megint a megyétől...
Na mindegy, a cél érdekében mindent.Hős leszek és kibírom!
Örülök, hogy mindenki jól van, legalábis remélem, hogy nem változott semmi, mióta írtatok. A képek nagyon jók, a legkisebb ugrifüles nagyon édes, Betti! Még nem írtad le, milyen volt a szülés! Vagy nem akarsz bennünket elriasztani? Mondjuk engem nehezebb, mert én még mindig szeretném az epidurálist. Illetve peridurális, mint megtudtam, mert ezzel járkálhatsz, nincs 24 óra fekvés. De a részletekeet még nem kérdeztem.
Kata, örülök nagyon, hogy fiúnak tűnik Csipiszke, az apja biztosan nagyon boldog. Rosszullétek vannak még vagy teljesen renben vagy? Hogy állnak a vizsgák? Andi neked? Zazus és Liza tündéri babák! Illetve már nem is babák, mert a képeken egy komoly úriembert és egy valódi hölgyet látok.
Andi renben vagy már, hatott az a gyógyszer? Az uh-sok miatt egy percig se idegeskedj, nem érnek annyit! Hiszen te ismered őket, te nyugtattál bennünket, amikor néhány hete aggódtunk! Én úgy tervezem, a 32 hetesre is viszek be 2000 forintot, annyit megér, hogy emberszámba nézzenek. Na meg legalább lesz még egy felvétel erről a kis makiról!
Ja, a jövő héten szerdán megyünk Gyöngyösre a 4D-s uh-ra. Kíváncsi vagyok nagyon.
Zita, gondolom, egyre nehezebben viseled, közeledik az a csodálatos nap!
Hogy tetszett a kórház? A VIP szoba mellett döntöttél? Hány heted van még? 5-6? Persze biztosan nem olyan vészes a terhed, mert te nem híztál sokat. Hol tartasz? Én le sem merem írni, mert már 9 kilót híztam. Ez 9 hónaposan elég lenne, nem 5,5 hónaposan...
Na mindegy, annyira nem aggódom, csak néha fog el a kisebbségi komplexus és akkor nagyon csúnyának érzem magam...
Na megyek, mert már nagyon hosszú leszek! Legyetek nagyon jók, vigyázzatok magatokra és a picurokra is!
Orsi eltűntél! Minden ok?
Petra, nekem ez az első bébi, nem tudok segíteni.
Sok, puszi, Judit
Csajok, bocs! ha elkezdek írni, nem bírom abbahagyni. Régen írtam.