Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Snorikám, ezek szuper hírek én is imádkozom értük és érted is.
Megkukkantottam az esküvő képeiteket.
Nagyon nagyon szép voltál.
A ruhád egyszerűen isteni volt.Visszafogott elegáns és mégis egy picit szexi.
Gratulálok és sok boldogságot kívánok.Kívánom, hogy mihamarabb legyen gyümölcse házasságotoknak.Kép

Pirus, nagyon sajnálom, hogy nem jött most össze.Tudod a jól bevált közhelyünket: Új hónap, új remények.
martibaba

Sziasztok!
Nóri nagyon szép voltál, én is megnéztelek. Gratulálok! Sok boldogságot!
Szorítok én is ezerrel!!!
Pirus! Visszaolvastam az első hozzászólásaidat, mert nem értem, hogy miben különbözik a betegségünk, mivel doktorunk teljesen másként kezel minket. Nincsenek felesleges kilóid, és nagyobb az FSH-LH közötti különbséged, (és perszer fordított) mint nekem, de a többi stimmel. Én ennyit találtam, és engem Adimettel, téged Clostyval kezel. Neked mi a véleményed?
Egyébként várom, hogy megjöjjön, mert utána átjárhatósági. Próbálkoztunk, ahogy a doki kijelölte a napokat, majd meglátjuk. Valaki tudna mesélni a Kaális átjárhatóságiról???
Vera

Kép
Kép
verona

Sziasztok!

Márti, köszi a bíztatást!Kép Nálatok mikor derül ki, hogy sikeres volt-e a debreceni hétvége?

Vera, fogalmam sincsen miért a clostit részesíti előnybe nálam Kovács doki. Beszéltünk az Adimetről is az első alkalommal, mégis a closti mellett döntött, gondolom azért is, mert a labor alapján sikerült vele pé-t elérni. Én is csak azért izgulok, hogy az LH-FSH fordított arány ne kavarjon be, ha sikerül a megfogannia a babának. Valami rejtélyes oknál fogva legutóbb a prolactinom is normál értéken belül volt, de lehet, hogy az még a bromocriptyn hatása volt. Igazából attól félek, amit még Nóri írt az elején, hogy a bajokat a gyökereiknél kell megszűntetni, és az LH-FSH arány megfordítására nem lesz képes a closti, ahhoz valami másra lenne szükség. Te is tudod, hogy ennek az alacsony progi szint a következménye. Nos én ettől félek csak, hogy nehogy megint baj legyen. Azzal sem vagyok igazán tisztában, hogy ilyen esetben a progi pótlás elegendő-e, megfelelő terápia-e.
Erre mindenképpen rá kell majd kérdeznem.
Hívtam a Kaálit, fél óra múlva kell beszélnem Kovács dokival, remélem holnap be tudok ugrani a receptért. Olyan érdekes, azt mondta szerdán, hogy olyan alacsony a progim, 1-2 nap és meg fog jönni. Ehhez képest sehol semmi. Ebből most már én is értem, hogy nem is volt pé-m. De az még mindig nem világos, hogy miért ilyen hosszúak a ciklusaim.Kép
Vera, én is megyek majd átjárhatóságira, ha most nem sikerül a clostis 3 hónap. Úgyhogy erre én is kíváncsi lennék. Most is menned kell, fügetlenül, hogy szép tüszőt érleltél?
Én nem drukkolok, hogy megjöjjön NekedKép Azért drukkolok, hogy a próbálkozásotokat siker koronázza!

Nóri, talán már vissza is kaptad a bébiket??? Juj, de izgi.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Nóri! Sokat gondolok rád, izgulok mi történik veled, pedig biztos jelentkezel, ha gépközelben leszel. Remélem, minden rendben lesz.
Pirus! Én bizony azt sem tudtam, hogy a fordított arány okozza a progihiányt, és még én sem beszéltem a dokival arról, hogy akarja pótolni. Örülök, hogy szóba kerülnek ilyen dolgok, mert mindig okosodom.
Azért titkon én is reménykedem a szép tüsző eredményében, másrészt meg készülök lelkileg az átjárhatóságira. Azt olvastam egy helyen a Kaáliról, hogy nem végeznek egyszerű átjárhatóságit, hanem általában kombinálják valamivel, tehát ha már egyszer vizsgálnak, akkor megnéznek mást is, és azt is olvastam, hogy valamiféle rövid altatást alkalmaznak, amit nagyon nem bánnék. Ha valaki tud valami bővebbet erről, kérem írja meg!!!

Kép
Kép
verona

Vera, látod, most én is elbizonytalanodtamKép A progi hiányt sajnos elég sok minden okozhatja, de ha jól emlékszem az emelkedett LH is, ha fordított az arányosság. De majd ezt Nóri professzorasszony Kép szerintem kiegészíti.
Húha, akkor ez nem egy egyszerű beavatkozás. Milyen az a rövid altatás? Amikor a műszeres befejezésem volt, kb. 15 percig voltam altatásban, én nem érzékeltem az időt, de még el kellett telnie legalább egy fél órának, hogy teljesen magamnál legyek.
Hívtam Kovács dokit, azt mondta holnap menjek be, mert utána akar járni, miért nem jön meg. Szóval holnap talizok a dokinkkkal 3/4 1-kor.

Most pedig vár a munkaKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Drága Pirus, Verus, Márti és éppen talán Berlinből hazafelé tartó Kisegér!

Köszönöm a drukkokat, a rámgondolást, és bókokat. Rájöttem, a környezetből áradó +++ energia rengeteget számít. Senki nem tudta szinte, hogy nekivágtunk a lombiknak most, és lett szerdán ez a siralmas eredmény, amikor már-már feladtam. Aztán pénteken árultam el anyumnak, anyósnak is, még sok mindenkinek, és a törpikék úgy látszik, megtáltosodtak. Kettőből kettő elérte mára a blaszto állapotot, sok 100 sejtes, megtapadás előtti szint. Kép Ez annak fényében, hogy a 2-3 napos embriók harmada szokott idáig eljutni, fantasztikus eredmény. Mostmár a pocakomban lapulnak, és reméljük a legjobbakat. Jövő hétvégén, pünkösdkor teszt.Kép

A hormonokról szólva. A progiszint nem közvetlenül az LH szinttel van összefüggésben. A nagyon megtekeredett FSH-LH szint egy indikátora annak, hogy mennyiben lehetséges spontán peteérés. Minél megtekeredettebb, annál kisebb. Lehetséges, hogy van, de akkor a megért tüsző kisebb, gyengébb, maga a peteérés elhúzódó. Ha ez van, illetve teljesen elmarad a tüszőrepedés, akkor a progi szint alacsonyan marad, vagy csak kicsit kúszik fel, 10 körülre. Ebből nem lehet baba.
A Closty azért is jó, mert erőteljesebb tüsző nő általa, így, ha azt megrepesztik, a helyén keletkező sárgatest gondoskodik a jó szintű progiról.

Azt, hogy kinek írják fel az Adimetet, részben attól is függ, hogy milyen lett a terheléses eredmény, mennyire stimulálható, mennyire túlsúlyos. Pirus, ha aggályaid vannak, akkor feltétlenül sorban kérdezz rá mindenre Kovács dokinál. Én azt veszem észre, a Kaáliban jobban szeretik a tájékozott, naprakész betegeket! Kép
s_norka

Nóri, szuper, hogy már tudtál is jönni!Kép Nagyon örülök, hogy minden a legnagyobb rendben és a mazsolák beköltöztek a pocakodba. Juj, nagyon drukkolok a pozitív teszthezKép Tényleg akkor hogyan számolják a terhességi heteket?Gondolkodtál már melyik kórházba fogsz járni terhesgondozásra?Kép Én már csak ilyen pozitívan tudok gondolkodniKép

Igen, azt hiszem holnap mindenképpen rákérdezek Kovácsnál az Adimetre, bár, lehet, hogy meg akarja várni, hogyan reagálok a clostira, lehet, hogy tényleg nem lesz szükség metforminra.
Amikor ma beszéltem Vele, azt hittem csak be kell ugornom a receptért, de azt mondta, nem tetszik neki, hogy nem jött meg. Nem tudom, hogy mire gondolt.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Pirus, ha nem volt most pé-d, akkor miért csoda, hogy nem jön meg? Lehet hogy már összezavarodott és nem emlékszik, hogy PCO-s vagy? Lehet, hogy terhességre gondolt Kép
Egyébként most ott bent bolondok háza van, én még ilyennek nem láttam a Kaálit, rohangáló orvosok, nővérek, ordító telefonok és tömegnyomor.
s_norka

Nóri, én sem értem, hiszen volt már nekem ennél cifrább ciklusom is. Na igen, szerdán Õ közölte velem, hogy terhesség kizárva, hiszen pé-m sem volt. Biztosan össze van keveredve, mindegy holnap úgyis kiderül, csak kicsit megijedtem, mert olyan aggodalmas volt a hangjaKép Amúgy mondta is, hogy holnapra megkapta az egyik kollégájának a pacienseit is, mert nem lesz bent, engem is alig tudott betáblázni.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Nóri!
Örülök, hogy rendben mennek a dolgok, megy a drukk továbbra is!!!

Kép
Kép
verona

Sziasztok!

Tegnap voltam Kovács dokinál. Csinált egy UH-t, mindkét petefészek rendben volt, de a nyálkahártya teljesen ép volt. Mondta is, hogy akár még heteket is várhatnánk, hogy megjöjjön. Kaptam progi készítményt, ma kiváltom és elkezdem szedni 7 napon keresztül, utána megjön, closti a 3-7. napon és a 10. napon mennem kell UH-ra. Azt mondta kezdjünk napi 1 clostival, ha nem tűnik elegendőnek, akkor emel a dózison.

Nóri, mi újság? Kismaszatkák jól érzik megukat?

Szép napot!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Sziasztok!
Ma reggel megjöttem Berlinből,15 óra utazás van mögöttem. Már egy kicsit sikerült pihenni, de még szükségem lesz a folytatásra. Nagyon jó volt kint, aranyos kollégák vettek körül, és a téma is értető és világos volt. Úgy érzem, menni fog ez nekem.
27-en mentünk ki, 5 felé osztottak bennünket nyelv szerint. Négyünknek egy nagyon kedves francia tanár jutott, aki a végén megdicsérte a csapatot, nagyon elégedett volt velünk. (Ez nagy szó, mert a többi csoporttal nem voltak elégedettek, és állandóan teszteket írattak velük, amit nem is kaptak vissza, nálunk a visszacsatolás egy gyors átbeszélésben merült ki, és csak 2 alkalommal volt ilyen!)
Egy olyan lány volt a szobatársam, aki pont ugyanabban az időszakban volt Lyonban, mint én, és még ugyanarra az egyetemre is járt... 8 év után itt kellett találkoznunk:-)))
Hétfőn megyünk először dolgozni, de még a tanárunkkal leszünk, aki segít. Egy hétig velünk marad.
(Kelet-)Berlin egyébként olyan, mint egy nagy diáksziget. Az emberek lazák, nem foglalkoznak az öltözködéssel, a parkokban leheverednek a fűbe, barbarque-t készítenek, stb. Az építkezés elég foghíjas, gyakoriak az üres telkek.
Nagyon szimpi volt, hogy rengetegen bicikliznek és az egész várost átszövik a bicikliutak. Emiatt a levegő is nagyon tiszta, szinte harapni lehet még a város közepén is.
Kár, hogy itt ennyire szennyezett... Na mindegy, fő, hogy itthon vagyok, és végre találkoztam a férjemmel- elém is jött hajnali 1/4 6-kor (BKV-val!)... :-)))
Annyira egyedül éreztem magam ott az idegen emberek között, férj nélkül, ahogy talán még soha...

Egyébként olvastalak benneteket. Nagyon örülök a fejleményeknek! Pirus, te mindjárt babás leszel, Nóri meg talán már most az... :-))) Vera, nem hiszem, hogy ezúttal leáll a tüsződ!
Márti, sajnálom a nagyit. Viszont drukklok, hogy a debreceni kirándulás meghozza gyümölcsét! Mikor derül ki?
kisegér

Sziasztok!

Egérke, üdv újra itthonKép Szuper, hogy ilyen jól telt az időd Berlinben. Tulajdonképpen mi is lesz a munkád? Tanítani fogsz?

Bár igazad lenne, ami a babásodást illetiKép Nálatok most akkor parkolópályára került a téma? Amúgy én Zsombival 3 héttel azután lettem terhes, hogy munkahelyet váltottam. Nem mondom, hogy örültek neki, amikor kiderült, de akkor fütyültem rá. Próbaidő után semmit sem tehetnekKép

Márti, tényleg, nem kellene lassan tesztelned?

Már két kemény napja szedem a gyógyszert.Kép

Sziasztok!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Szia Pirus,
Munka: Egy kereskedelemmel foglalkozó weboldal (eBay) vevőszolgálatán leszek, és francia felhasználók e-mailjeire kell majd válaszolnom, napi 70-80 db-ra. Remek nyelvgyakorlás és nem nehéz.
Baba: Nem, végülis úgy döntöttem, hogy nem fogok várakozni, élesben fogunk akciózni, és ha sikerül, akkor sikerül, ha nem, akkor várunk. Kizsával most ott tartottunk, hogy legyen egy átjárhatósági, és utána inszem. Egy kicsit várnom kell még, hogy kiismerjem a cég rugalmasságát, hogy aztán szabadság kivétele nélkül el tudjak menni a dokikhoz.
1 hónap a próbaidő, ebből 10 nap máris letelt
:-)))
A gyógyszer nagyon hatásos, majd meglátod! Én is kaptam, de csak 2 napig 2x1/2-et, mert aztán jól megnőtt tőle a tüszőm. És terhes is lettem akkor :-)

Nóri, hogy érzed magad? Kis görcsök a pociban beindultak?
kisegér

Látjátok, ilyen kiegyensúlyozott Egeret szeretnék látni ezentúl Kép

Pirus, figyeld meg, hogy sikerrel jár majd a Clostyzás, én nagyon bízom benne!

Velem semmi nincs. Jaj, Kisegér ne is kérdezz jeleket, mert beparázok, hogy éreznem kéne valamit Kép Tegnapelőtt letanítottam a napot, ma is megyek egy órát tartani, tegnap itthon ültem és azt hittem megőrülök. Annyi van csak, hogy puffadok, főként este, meg pisiléskor érzem a méhem, de ezt a Choragon okozza.
s_norka

Na a kiegyensúlyozottság eddig tartott... Jön az agresszív egérke, mindjárt összetöröm a beredezést! Szóval annyi történt, hogy mégsem lesz munka, pedig a szerződés alá lett írva, meg mindent "leokéztunk" teljesen hivatalosan. A 27 emberből 13-at elküldtek a mai nappal, amikor pont a számlaszámom megadása miatt kellett bemennem. Ez egy igazi pofára esés volt, ahogy azt kell. :-(((
Egyszerűen nem tudom elhinni az egészet, annyira beleéltem magam és boldog voltam.
Ráadásul a főnökök összevissza hablatyoltak sunyi módon, amikor az indokról érdeklődtem, aztán jól letoltam őket, amiért ilyen nehéz utazásnak és több mint 10 napos időrablásnak, illetve szellemi próbatételnek voltunk kitéve tök feleslegesen. Olyanokat raktak ki, akik profin beszélik az idegen nyelvet, és olyanok maradtak bent, akik írni szinte nem is tudnak, a névelőket egybe írák a szóval, és az s meg z betűt állandóüan keverik. (spanyolosok)... Bezzeg a nagyon megdicsért franciás csoportot egy az egyben elküldték, mind a négyünket...
Az a gyanúm, hogy létszám-problémájuk támadt, vagy eleve kétszer annyi embert kértek, mint ahányra szükség van, hogy válogathassanak. A francián kívül a hollandos, 3 fős csoport is megszűnt, a németes pedig majdnem a felére csökkent. De pl. az olaszos és spanyolos csoport nem csonkult meg.
Hétfőn megyek a felmondásért, illetve vissza a munkaügyibe...
De most nem hagyom annyiban, keresek vmi állást, legalább vmi alibi-jellegűt, ha mást nem.
Annyira örültem ennek... Nemtom mi a fene bajuk volt.
Közben anyumnak lehet, hogy vmi komoly betegsége van, fehérvérűségre gyanakodnak, és nem hajlandó kivizsgáltatni magát, hiába biztatom.
Ennyit erről. Tehetetlen vagyok.
kisegér

Sziasztok!

Egérke, ez borzasztó, komolyan mondom ideges lettem, ahogy olvastam! Ekkora pofátlanságot!KépKépKép Milyen cég volt ez? Azt tudom, hogy az e-bay nemzetközi, de melyik ország szervezte ezt az egészet?
Ha nagyon jól beszéled a franciát, esetleg érdeklődjél valamelyik francia autómárka szalonban. Az egyik barátnőm a Fiat-nál dolgozott és nagyon szuper helye voltKép Szerintem érdemes lenne megpróbálnod.
Remélem nem lesz anyukádnak semmi komoly baja, de azért ki kell vizsgáltatnia magát!!! Én már csak tudom, az én anyukám is beteg, most lett vége a kemoterápiának, remélem most már meg fog gyógyulni.

Nóri, hogy vagytok?Kép

Márti, teszt?

Vera, nálad mi a helyzet? Mensi?

Sziasztok!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Egérke! Anyukádat ne hagyd békén, míg el nem megy dokihoz!
Nekem ma reggel megjött. No comment.
Dokival dél körül beszélek, most műtőben van. Reményt ad, hogy a mensi aránylag beállt, de lagalább is már van!!! De az átjárhatóságitól kisség be vagyok ....... Legalább haladunk.

Kép
Kép
verona

Egérke, kérlek rugosd el anyudat, zsarold, vagy nem tudom mi. Nekem sajna apum is ilyen volt, és anyum is ilyen. Nem értem miért ilyenek felnőtt, meglett létükre. Meg kell érteniük, hogy tartoznak nekünk, gyerekeiknek ennyivel, hogy ne aggódjuk halálra magunkat!

A céges dologhoz nem tudok mit szólni... kicsit bűzlik. Legalább időarányosan fizettek valamennyit? Szívás volt, de tedd túl magad rajta. Állandóan te jutsz eszembe, amikor olyan hirdetést olvasok a Népszabiban, hogy pl. orosz nyelvtudással bíró asszisztenst keresnek. Biztos, hogy nincsenek jobb lehetőségek ennyi nyelvtudással? Ja... az exvőlegényem franciás volt, és a Renault-ba ment el dolgozni Kép és a Renault-ház tulajdonosának lányát vette végül el Kép Szóval, Pirus, nem rossz a tipp.

Képzeld, micsoda változások mennek végbe bennem. A hétvégén sírdogáltam, mert úgy éreztem, ez most nem jön össze. Nuku tünetek, most ráadásul enyhén fájdogál is az alhasam, mint mensi előtt. És akkor beszélgettünk, hogy még 3.lombik a nyáron, és utána lehet, hogy elindítjuk valamelyik kisbabás alapítványnál az örökbefogadást! Én, aki ezt elképzelhetetlennek tartottam. De már nagyon erős bennem a vágy, hogy kisbabát fogjak magamhoz. És lehet, hogy közben spontán sikerül, és egyből lenne két gyerekem. Vagy mittudomén. Szóval, azt akarom érezni, hogy nemcsak ez a nagyon kevés számú lombik az egyetlen lehetőség.

Menjetek el pszichológushoz, bárkihez, aki mentálisan segít. Én ezt már régebben "reklámoztam". Nálam változások vannak. Egérkének írtam magánban, most elmondom, mert sosem hittem volna. Lassan 4,5 meghalt apumat képtelen voltam elengedni, hetente álmodtam vele, továbbálmodtam vele az életemet. Azt mondták erre, nemcsak kapaszkodom bele, hanem "fogva tartom őt", függök tőle. Februárban végleg elengedhettem, mert hónapok óta nem jelent meg... szinte már hiányzik.

Bocsánat, ha túl intim voltam... nagyon jól látszik, a hormonok mit művelnek velem! Kép
s_norka

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak most írok, a férjem éppen a diplomamunkáját csinálja ezerrel, és nem bírok a gép közelébe jutni...
Szóval köszönöm az együttérzést meg a kedves szavakat. Jól estek.
Megpróbálok mindenre válaszolni.
1. a képzést Berlinben az eBay.de szervezte, tehát a németek. Valószínűleg több szálon futottak az események, és máshol oldották meg a holland és francia vevőszolgálatot.
2. Francia autós cégekkel már próbálkoztam, de nem vettek fel. Sőt, a Michelinnél dolgozik a nagynéném ezer éve, és oda sem vettek fel. Ahogy az ottani pszicho szavaiból kiderült,én öntörvényű vagyok és ingadozó a teljesítményem. Ez nem túl jó egy nagy cégnél, valószínűleg ezért nem vesznek fel sehova, ahol személyiség-teszt is van.
3. Anyumat csak óvatosan lehet szekálni a vizsgálatokkal. A legtöbb, amit eddig tudtam tenni, hogy megszerveztem neki a vizsgálatokat, amit vállalt.

Vera, ha még eltelik egy kis idő, szerintem még jobbak lesznek a ciklusaid. Sikerül betartani a diétát? Nekem most mindig szabályos a ciklusom, csak az első 2-3 volt kicsit fura.

Nóri, rengeteget gondolok rád és drukkolok. Elkenődöttnek és kétkedőnek tűnsz. Kérlek, ne figyelj a tünetekre, tök felesleges. Én pl. nem is vettem észre semmit, csak amikor a doki megkérdezte, akkor gondolkodtam el, és vettem észre apró kis görcsöket, de az már az ötödik héten volt. Sőt, egyszer 3 napig azt hittem, megjön, aztán elmúlt. Szerintem ezt az egész témát tegyétek félre még egy pár napra, és ha tudtok, menjetek el vmi kis panzióba vidékre, ahol semmi sem zavarhat meg. Csak kettesben a pároddal, akár még a telefont is hagyjátok otthon, nehogy vki kérdezni merjen vagy felhozza a témát.
Légy ugyanolyan vagány és kemény, amilyen eddig voltál... csak óvatosan! :-))

Örülök, hogy le tudtad zárni az apuddal a kapcsolatot. azt hiszem, az egész világ megváltozott körülötted ezáltal. Talán emiatt is tudsz örökbefogadásra gondolni, mert befogadóbb lettél és nem az az erős kötődés uralkodik benned. Az örökbefogadást a Bölcső Alapítványnál érdemes kezdeni, ők pici babákat adnak, és nincs annyi körülményeskedés talán. De várj a gondolattal a hétvégéig. :-)
Amúgy csalókák most a babáid, látod, milyen nehezen indultak el, és aztán milyen jól fejlődtek. Meg az a túlstimuláció is.. úgy nézett ki, sikertelen lesz az egész akció. Aztán tessék! Ezek ilyen kis becsapós, huncut figurák. Remélem, a tünetmentességed is csak rosszalkodás a részükről.
Nekem is segített a pszicho, jóval önállóbb és erősebb lettem.
Viszont most Berlinben elromlott az anyagcserém, mert szinte mindig szendvicseket ettünk. Lehet, hogy a jövő hónapban nem tudunk próbálkozni, ha magas az átlagos cukrom :-(( 23-án nézik meg.
Egyed elzárkózott a Hsg-től, mivel alig csinál és nincs benne rutinja. Visszadobta Krizsának, ami nekem megkönnyebbülés, mert egyszer azt mondtad, hogy a Kaáliban jól csinálják. Férjem megy egérvizsgálatra kedden...
kisegér

Nóri! Nem voltál túl intim. Éppen azért szeretünk ide járni, mert őszinték lehetünk. Sokat gondolok rád én is. Nagyon szorítok.
Kedden reggel megyek átjárhatóságira, ha addig elmúlik a mensi. Ultrahangos vizsgálat lesz. Szinte semmit nem mondott róla a doki. Az Adimetet csak a röntgenes esetén kell felfüggeszteni két napra előtte? Mert erről se mondott semmit, csak olvastam.
Egérke! Örülök, hogy anyukáddal haladsz valamerre vizsgálat ügyében. Tudom milyen, amikor a szülőket ilyennel kell nyaggatni.
Egyébként tényleg örülök neki, hogy kezd rendbejönni a mensim. A 35. napra megjött, valószínűleg volt peteérésem is, szóval ez jó, igyekszem türelmes lenni. A diétát egy-két kivételtől eltekintve tartom.
Pirus! Hol tartasz?
Vera

Kép
Kép
verona

Vera, ezt az Adimet-abbahagyást jobb, ha megkérdezed. Én a cici-műtétemkor ugyan mondtam a dokinak, hogy szedem, de azt nem mondták, hogy hagyjam abba. Ugyanakkor a tabletta papírján az szerepel, hogy ilyen esetben fel kell függeszteni a szedést.
Én éppen a Krizsát üldözöm az átjárhatósági miatt, nem bírok vele beszélni. Nekem 2 hét múlva lesz esedékes.
A Kaális átjárhatóságiról sok jót hallottam, az egyetlen rossz csak az, hogy nem 100% a megbízhatósága. Azt is mondták már, hogy utána könnyebb teherbe esni.
Egyébként én egyáltalán nem lepődnék meg, ha legalább 1 petevezetőm el lenne záródva: korábban rendszeresen felfáztam, meg mindenféle ismeretlen eredetű folyásaim voltak (bocs). Szóval az a csoda, hogy egyáltalán már egyszer terhes lettem.
Még azt hallottam, hogy érdemes utána pihenni otthon.
kisegér

Sziasztok!

Vera, sajnálom, hogy nem sikerült, de most mindketten újult erővel kezdhetünk neki az új ciklusnak. Nagyon drukkolok az átjárhatóságihoz, remélem nem lesz túl kellemetlen. Ebben a hónapban azért próbálkozhattok? Miért nem mondott semmit a doki? Sietett?
Nálam semmi, tegnap fejeztem be a progis kúrát, most türelmesen várom, hogy megjöjjön. Így, a 48. nap magasságában, már éppen ideje lenneKép

Egérke, minden cégnél csinálnak személyiség-tesztet? Én még soha nem találkoztam ilyennel. Mondjuk nem is dolgoztam még multinál. Remélem sikerül valami jó munkát találnod.
Én most kitaláltam, ha kiköltözünk Biatorbágyra, angolt fogok tanítani otthon. Előveszem az egyetemi didaktikai könyveimet, felfrissítem a tudásom és elkezdem hirdetni magamatKép A legújabb elméletem szerint ugyanis a nagy célok általában dugába dölnek, hátha beköltözik valaki a pocakomba, aki keresztűl húzza a számításaimat.Kép

Nóri, kérlek, egyáltalán ne add fel! Figyusz, az én két terhességem totálisan különböző volt. Zsombival észre sem vettem, a legutóbb pedig már a teszt előtt éreztem, hogy baba van a dologban, sokkal rosszabbul voltam a 12 hét alatt, mint először.
Szerintem csodálatos, hogy eljutottál lélekben az örökbefogadáshoz. Bár én még mindig nagyon hiszek benne, hogy saját gyermeke(i)tek lesz(nek), tudom, hogy az a kisbaba, aki Hozzátok kerülne, igazán szerető családra lelne Bennetek. De ne menjünk még ennyire elébe a dolgoknak. Várjuk a szombatot és imádkozzunk, hogy a két kis maszatka élni akarjon!

Olyan szép idő van odakintKép

Szép napot Mindenkinek!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Sziasztok! Kép

Inkább szomorkodós jelet kéne írnom, annyira szarul vagyok... nem panaszkodom, de lefeküdtem délután aludni, és felkelve iszonyú émelygés, szédülés tört rám, a vacsit is alig bírtam összehozni. A Duphastontól rosszul voltam 2 hete, mikor elkezdtem szedni punkció után, ez elmúlt pár nap után, most úgy látszik megint besokalltam tőle. Már úúúúúgy unom...

A Kaális átjárhatósági: én még nem hallottam rosszat róla tényleg. Sőt mintha olyan profin csinálnák, hogy nem is nagyon panaszkodtak fájdalomról. Persze fel kell készülni rá, hogy ha letapadás van, akkor tud fájni, de ez legyen a legkevesebb. Ja, és mi 100%? A Kaális topikban pont arról volt szó, hogy még a sófeltöltés és a hiszteroszkópia sem mutatja meg normálisan az összenövéseket stb, és lombiknál többnyire ennyit szorgalmaznak. Pedig sok esetben kiderül, hogy igazán a laparoszkópia a legjobb diagnosztika. No de mindent arányosan kell csinálni. Egyelőre nem kell több sima hsg-nél, azért már az uh-n sok mindent észrevesznek a gyakorlott szemek.

Egérke, az expáromnak tuti nem csináltak személyiségtesztet Kép Különben alkalmatlannak nyilvánították volna Kép Simán az egyik autókereskedőhöz ment külföldi kapcsolattartónak. Ilyen kirendeltségeknél is van személyiségteszt? Ez olyan fura már nekem.

Ja, én a punkció miatt nem hagytam abba az Adimetet, az altatós orvosnak jeleztem is, és azt mondta, semmi gond.
s_norka

De jó, hogy írtok!
Természetesen nem mindenhol van személyiség-teszt, csak pont ott, ahol voltam. Peugeot, Michelin, Auchan, stb... És persze véleményt nem mondanak, csak jön a levél 3 hét múlva, hogy "köszi, nem kérünk magából". (A Michelines is csak azért mondta el a benyomásait, mert mint a pénzügyi vezető unokahúgának, ennyivel tartozott nekem.)

Végül elértem Krizsát, nagy laza beszélgetésünk volt. Õ is lepasszolta volna az átjárhatóságit, ahogy azt az Egyed is tette, mondván, hogy csak 60%-os a megbízhatósága, és ő nem is csinál olyat, de majd a Kovács... (Korábban még 70%-ról beszélt, amikor még nem rá volt hárítva a feladat.)
Meg különben is, fizetős szolgáltatásról van szó... Mondtam neki, hogy inkább a kasszában fizetek, mint zsebbe egy idegennek, a Kaálit is ezért választottam a megbízhatósága mellett. Ugyanis átküldött volna egy másik kórházba a röntgenre. (a Bajcsy, a Sote és az István jött szóba.)

(Bezzeg hogy meg akarta csinálni nekem a Murányi annak idején...! Most az új időszakban már nem akarta ő sem a terhesség után...)
Na mindegy, nyilván én vagyok a kapkodós, biztos azért passzolgatnak jobbról balra. Valószínűleg nem tartják indokoltnak, hogy megnyúzzanak, így, hogy már spontán terhes lettem, és az Adimet is hatásos. És jogos is...
Viszont már eldöntöttem, inszemet szeretnék. Remélem, beválik.

Nóri, én bízom a hétvégédben. Aludj sokat, szükséged lehet rá, ezek a hormonok kikészítik az ember lányát. Pláne, ha még... nem is mondom.
Igyál sok gyümölcslevet meg némi borocskát. Akár keverve is fogyaszthatod őket:-))) A kedélyedre is jó hatása lesz! Kitartást és erőt kívánok a következő napokhoz. Menj napozni, élvezd a tavaszt.
Remélem, jobban leszel.
Vagyis... remélem, még rosszabbul egy jópár hétig! :-)))
kisegér

Sziasztok csajok!

Egérke, borzasztóan sajnálom, hogy ilyen aljas társaságot fogtál ki.Biztos fogsz állást találni.Nem gondoltál még rá hogy oktasd a nyelvet?Nyelviskola, vagy magántanulókat fogadj?
A személyiség tesztekkel nekem is meggyült a bajom.Én anno a Pizza Hut-ba jelentkezetem üzletvezető helyettesnek és kiderítették, hogy nincs felelősségtudatom.Jót kacagtam rajta.Pont nekem, aki az öcsémet neveltem és egy háztartást vezettem mert anyukám sokat volt korházban.Jut eszembe anyukádat csendesen molesztáld, ne hagyd magad.

Snori, nagyon drukkolok neked hétvégére.olyan lassan vánszorog az idő.Én is hétvégén tesztelek.Ma vagyok a 39 cn.Állandóan émelygek, de nem tulajdonítok ennek nagy jelentőséget engem eddig minden jel megviccelt.Amit pedig apukáddal kaocsolatban írtál teljesen megértem.
Nekem tavaly augusztusban halt meg az édesanyám, akivel olyan volt a kapcsolatom mint az álom.
Ha lesz nekem gyermekem olyan anyuka szeretnék lenni mint amilyen Õ volt.Nem tudom sajnos feldolgozni.Anyák napja óta még rosszabb a helyzet.Olyan hihetetlen, hogy már nem lesz több közös élményünk és már soha nem puszilhatom meg.
Nagyon hiányzik!!!Gondoltam, hogy felkeresek egy szakembert aki segít, de nem tudom merre induljak.Az interneten kerestem, de akinek írtam az lepasszolt.Csoportos foglalkozásban is benne lennék.Úgyhogy ha tudsz valakit azt megköszönném.

Piroska, Vera sajnálom, hogy nem sikerült nektek.
Remélem legkesöbb idén már minnyájunknak lesz pocaklakója.
martibaba

Jó reggelt, jobban lettem tegnap dél fele, meg is ettem egy hatalmas adag paradicsomos kápit Kép Egyszer nincs étvágy, máskor zabálok. Már csak egy nap, holnap vérvétel, elegem van már Kép
Mindkét esetre kitaláltam, minek örüljek, amúgy a párom most eladta az autóját, egy sokkal rosszabb céges kocsiért cserébe, és motorra ácsingózik. Hát, ha most nem sikerült, akkor zöld jelzést adok neki, és pattanunk fel a motorra a nyáron.

Márti, amit írtál, megrendített. Apu halála után nekem ez egy rémálom, hogy esetleg anyuval is történik valami rossz, és itt maradok öcsémmel, akinek még tanulnia kell.
Még nagyon kevés idő telt el, nekem ezt meglépni 4 évbe került. Most jön az igazi gyászmunka, akármilyenek is a reakcióid, normálisak. De ha úgy gondolod, nehéz a súly, és rettenetesen küszködsz vele, akkor tudnám ajánlani dr.Görög Évát. Na ő nem olyan, mint aki lepasszol. Úgy volt már egyszer, felkeresem, anyum beszélt vele telefonon, nagyon barátságos nő. Tudod, a Nők Lapjába is írogat(ott). A honlapja: http://www.tar.hu/segithetek
A telefonszáma: 06-30-919-9186 és 06-20-598-2134 Bátran próbáld meg, mert sztem neked nem afféle specializálódott pszichiáterre van szükséged, hiszen a problémád nem olyan.
s_norka

Egérke, akkor megcsinálja neked Krizsa a hsg-t? Különben nem megnyúzás az, ne úgy fogd fel, szimpla kellemetlenebb öt perc. A hatékonytalanságáról nem lennék meggyőzve, nekem egyből észrevette Murányi, hogy az egyik le van tapadva, a másikon meg átnyomta a folyadékot, holott az se volt teljesen nyitott(azért fájt). De neked nem lesz ilyen.
s_norka

Sziasztok!
Csak benéztem, érdeklődnék Dodo és Kagyló után. Nem tudtok Róluk frisseket??
pusziKép EgérkeKép Neked külön is -Nórával azért néha levelezgetünk máshol.
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Ez az Egyed szava járása, hogy nyúzás :-)))Nagyon bízom a Kaáliban, nem félek egyelőre a vizsgálattól. Nem sikerült visszehívnom Krizsát, de azon vagyok. Az utolsó szavaiból az derült ki, hogy Kovács fogja csinálni. És nem hsg-t, mert az a röntgenes verzió, ami a Kaáliban nincs is, hanem echowist-es uh lesz nekem.
Nórikám, kitartás holnapig, drukkolok nagyon. Az jó, hogy mindkét lehetőségre felkészülsz. Talán konzultálj a "Fentiekkel", hogy milyen eredmény várható :-))

Anna, mi van veled? Dodo eltűnt, remélem, nem kórházba került, mert a terhessége a legnagyobb rendben indult.

Márti, én dr. Somogyi Andreához járok, pszichiáter, ő is ír a Nők Lapjába. Merem ajánlani, rendkívül elégedett vagyok vele. 5000/vizit. Ha kéred, megadom a számát is.
kisegér

Sziasztok!

Holnap nem leszek gépközelben, majdnem egész nap, de kérlek, minél korábban teszteljetek és írjátok is meg, akkor még el tudom olvasni!Kép
Nóri, Márti nagyon-nagyon sokat fogok Rátok gondolni és kívánom, hogy mindketten zebrásat teszteljetek!

Nóri, remélem Apafejnek nem lesz módja a motorvásárlásra, inkább a babakelengyébe ruházzatok be!Kép

Nagyon sajnálom az elveszített szüleiteketKép

Lányok, nem tudjátok mikor kellene már megjönnie? Kedden hagytam abba a gyógyszert és még mindig semmi, ha hétfőig sem jelentkezik a rém, felhívjam Kovács dokit?

Szép és kétcsíkokban gazdag hétvégét kívánok!Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Sziasztok.

Sajnos nem sikerült. Egyszerűen úgy látszik, nem megy. Valami 9 a HCG-m, Krizsa visszarendelt keddre, biztos fél megint valami disznóságtól. De én nem félek, mert azokat a görcsöket nem éreztem.
Puszilok mindenkit, jó hétvégét.

ui: Ne írjátok, hogy sajnálom, mert azt a szót nem szeretem Kép
s_norka

Nóri,
Azt gondolom, hogy az alapján, amiket írtál, te már testileg-lelkileg felkészültél, és legközelebb menni fog a dolog.
Menjetek el egy hosszabb, szép nyaralásra, pihenjetek egy nagyot.
kisegér

Sziasztok!

Csatlakozom Nórihoz, nekünk se jött össze ez a hónap.Dühös vagyok, hogy neked se jött össze.
KépKépKépKép
Nem jó otthon a net.Most egy Internet cafeban ülök, mert annyira kiváncsi voltam rá, hogy mi az eredményed!
Reggel megcsináltam a tesztet visszabújtam aludni,és arra ébredtem, hogy megjött mensim.
Legalább kezd normális lenni.Tegnap volt a 39.napom.Ennek azért örülök.
martibaba

Sziasztok!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Ezt nem hiszem el!!!!!!!! Most nagyon szomorú lettemKép
Veletek vagyok lélekben.

Én is el vagyok kenődve, 50. nap és sehol semmiKép Már kedden befejeztem a mensimeghozó gyógyszert. Kicsit aggódom...Kép

Nem is tudom mit kívánhatnék ilyen napon!

Ne adjuk fel!!!Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Velem meg nemtom mi a fene van, a 30. napon vagyok, és terhes nem lehetek. Viszont néha kis barnás izém volt egy hete, meg folyogatok, és a cicijeim fájnak meg váladékoznak egy ideje... Megmértem a hőmet, 37.2, tehát várható majd a mensi. Túltelítettnek érzem magam, és már tök elegem van belőle. Jól összekavarhatott ez az út...
Márti, hát kár, hogy nem jött most össze. 2 hét múlva újabb akció,újabb remény. Már nincs messze. Kitartás.
Pirus, nem értelek. Látod, velem is hülyéskedik a mensim.
Nóri, nagyon gondolok rád, remélem, picit leülepedett már benned a tegnapi nap.
kisegér

Sziasztok!

Egérke, biztosan nem lehetsz terhes?Kép Általában hány napra szokott megjönni Neked?

Én egyre jobban el vagyok kenődve. Félek, hogy valami nagyon nem stimmel. Kovács doki azt mondta, hogy ha abbahagyom a Proverát, akkor pár nap múlva meg fog jönni. Régen a Norcolutnál így is volt, 3 napra megjött. Pedig rendesen beszedtem az adagot, napi 2x1-t. Holnap járok a Kaáli felé amúgy is, jó lenne ha be tudnék ugrani, hogy megnézzen UH-n. Szerintetek van rá esély? Ma nincs bent senki, hogy időpontot tudjak kérni?

Nagyon szép idő van, azt hiszem elmegyünk kirándulni valahovaKép

Szép napot!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Pirus, esetleg telefonálj be ma, 11-délig ma is bent vannak. Tényleg meg kellett volna már jönnie.

Egérke, neked a prolaktinod rendben van?? A nagyon magas prolaktinnál van fájó, mirigyes, váladékozó mell és barnázás. De kívánom, hogy ne ez legyen.

Én holnap megyek vissza kontrollra. Még nem jött meg, csak nagyon kevés barna van, pecsét. A cicim önmagához képest óriási és szépen tartja magát, az ilyet szeretem Kép Létezik, hogy a Duphaston képes ilyet csinálni? Az Utro mellett sosem volt ilyen.
Amúgy lelkileg már rendben vagyok, kissé megkönnyebbültem a nyomástól. Nyáron még utolsó kör, aztán többet nem szándékszom ezzel az őrülettel foglalkozni, mert szétmennek az idegeim, és a PhD-ra kellene inkább koncentrálnom... nem tudom, mi lesz, az Isten majd megsegít.
s_norka

Nóri, köszi a tippet. Telefonáltam, és bent voltak. A recepciós hölgy beszélt Kovács dokival, mert éppen műtőben volt. Elmondta neki mi a helyzet és a doki azt üzente, hogy holnap mindenképpen menjek be egy hormon vérvételre, mert tényleg nem jó, hogy még nem jött meg.
Te mikor mész?
Nagyon-nagyon kívánom, hogy legközelebb sikerrel járjatok. És én hiszek az isteni gondviselésben, biztos vagyok benne, hogy megajándékoz Bennetek egy kisbabávalKép

Egy kis cicirásegítés nekem sem ártanaKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Nem, a prolaktinom rendben van/volt. Attól tartok inkább, hogy a dudor, amit kivettek decemberben, most visszaalakul... Olyan fura a tapintása is. Ha megjön, bejelentkezem újra a Mamma Klinikára.
Közben valami fertőzésünk lett a párommal, de nem gomba,remélem, nem valami nagyobb baj.
A hasam fura, de terhességre nem gondolhatok, mert a 8. és a 20. nap között nem voltunk együtt. Azt hinném, vmi bébi van a dologban, de így nem adok neki semmi esélyt. Azért ha a 35. napig nem jön meg, lepisilek egy tesztet, hátha szerencsém lesz...
De meg fog jönni.
Pirus, te nem néztél egy újabb tesztet?
A progis kezelésről annyit tudok, hogy én 2x kaptam Norcolutot, amikor nem akart megjönni, de az orvos hozzáfűzte, hogy nem 100%, hogy tényleg beindul a vérzés.
A cicim nekem is remekül néz ki, tegnap egyszál pántos topban mertem rohangálni cicifix nélkül... :-))) (Alapesetben ilyen soha nem jutna eszembe)
Nóri, neked még tuti lesz babád. Ha nem most, akkor később. De tuti.
kisegér

Sziasztok Lányok!

Nóri, mi újság?

Lányok, olyat írok most, amit Ti sem fogtok elhinni!

Bementem ma reggel a Kaáliba és vettek vért tőlem. Találkoztam Kovács dokival is, és megbeszéltük, hogy 1 óra múlva, amikor kész lesz az eredmény, visszamegyek és megbeszéljük, hogyan tovább.
Bementem Hozzá és mondta, hogy van egy jó híre, én persze egyből kérdeztem, hogy meg fog jönni? Erre Õ: nem, nem fog megjönni....mert terhes!!!!!! Képzelhetitek, azt hittem elájulok ott helyben, csak hebegtem-habogtam. Mindenre számítottam, de erre nem. Kovács doki sem nagyon tudott magyarázattal szolgálni, nem nagyon történt még ilyen Vele sem. Mutatta a 33. napon levett vérvizsgálat eredményét, ahol valóban 0,1 volt a HCG és 2,0 a progi, az akkori UH is teljesen normál állapotú petefészkeket mutatott. Szerinte valamikor utána volt peteérésem a 40. nap környékén. Lányok, én annyira boldog vagyok. Azt hiszem ezt igazán lehet csodának nevezniKép Persze nagyon félek is egyben, hogy nehogy megtörténjen az, ami legutóbb, de nem tudom palástolni az örömömet.
Kívánom, hogy most elinduljon itt valami nagyon jó a topikban!
Kérlek Benneteket, hogy ne adjátok fel!!!!

Kaptam Utrot is, mert a progim alsó határon van és kell egy kis rásegítés.

Egérke, azért csak tessék tesztelni, ha nem jön meg!Kép

Puszi Mindenkinek!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska

PIRUS, HATALMAS GRATULA A KIS VÁRATLAN JÖVEVÉNYHEZ!!!! EZ FANTASZTIKUS, HISZEN ESÉLYTELENNEK LÁTSZOTT MOST!
Vigyázz magatokra nagyon!!!
kisegér

Valamit nem értek. Ha van HCG a vérben, akkor az terhességre utal, vagy egy hcg tartalmú gyógyszerre, nem? Ha ott volt a 0,1-es hcg-d, az nem azt jelenti, hogy a vérvétel idején éppen hogy befészkelődött a kismanód? Viszont a progi nem tudom, milyen mértékegységben van, de ahhoz képest irtó alacsony volt.
Mikor lesz uh:-)))
kisegér

Valamit nem értek. Ha van HCG a vérben, akkor az terhességre utal, vagy hcg tartalmú gyógyszerre a vérben, nem? Ha ott volt a 0,1-es hcg-d, az nem azt jelenti, hogy a vérvétel idején éppen hogy befészkelődött a kismanód? Viszont a progi nem tudom, milyen mértékegységben van, de ahhoz képest irtó alacsony volt.
Mikor lesz uh? :-)))
kisegér

Lányok, nekem elegem van. Lassan 2 hete próbálom elintézni az átjárhatóságit, ide-oda passzolgatnak, a visszahívások nem sikerülnek, stb. Most végre egy fél lépéssel beljebb kerültem Krizsánál, de még holnap újra beszélünk+ időpontot egyeztetünk. Mi a fenének ennyit beszélni erről? Meg telefonálgatni...?

Azért is van elegem, mert utoljára a Kovácsot javasolta a művelet elvégzéséhez, ma már viszont ő ajánlkozott. Totál össze vagyok zavarodva, hiszen eddig azt állította, sőt, az asszisztensek is, hogy ő nem csinál átjárhatóságit.
Visszakérdeztem, hogy most akkor ez a végleges felállás-e, erre visszadobta a kérdést, hogy szeretném-e, ha ő lenne. Mondtam: persze.
Viszont ha ő nem csinált eddig átjárhatóságit, sőt, át is adta volna másnak, vajon mennyire gyakorlott benne, és mennyire megbízható véleménye lesz a vizsgálat végén?
Odamegyek egy kellemetlen eseményre drága pénzért, és lehet, hogy nem is tudja jól kiértékelni a látottakat???
Kezdek újra a Szabolcs u.-n gondolkodni... Ott nem volt ez a nagy körülményeskedés. Igaz, Adimet sem. De a progit mindenképpen megkapta az, aki inszemelt, míg a Kaáliban nem adnak.
Ki tudja, hogy mennyivel van több esélye egy baba-kezdeménynek, aki jó kis progiellátást kap már az első pillanattól?

Bocs, nem akarok hangulatromboló lenni, és a bizalmatlanságot sem szívesen ültetem el senkiben.

Apropó, Vera, Neked most volt az átjárhatósági, nem? Hogy bírtad, milyen volt? Mit láttak?
Írj!
kisegér

Egérke, Krizsa AD progit inszem után, ezt biztos forrásból tudom.
Õ nem nagyon szokott átjárhatóságit csinálni, és nem azért, mert nincs hozzá gyakorlata, hanem mert mint láttam, 80%-ban lombikosok járnak hozzá, ahol ez már régen megtörtént, a maradéknál meg nem feltétlenül ő végzi, mivel nem mindenki fizeti meg a Kaális díjat. ennyi. Ne légy ennyire bizalmatlan, ne hagyd magad.

Pirus, vannak még csodák Kép És én csupa ilyenről szoktam hallani, teljesen esélytelen ciklusban babásodnak be a lányok. Én ezt sose értettem, de ez már a sokadik eset.

Velem annyi, hogy voltam ma, már negatív lett a teszt, a HCG nem tudom mennyi, az a lényeg, hogy a méhenkívüli kizárt, abbahagyhatom a progit. Abba is hagytam. Krizsa vár minket útbaigazításra a továbbiakat illetően, de nekem nagyon nincsen már kedvem Kép Valahogy kifújtam.
s_norka

Sziasztok! Most jutottam gép közelébe.
Pirus! El se hiszem. Nem tudok mit kezdeni az információval. Elolvastam, és kész voltam. Nagyjából el tudom képzelni a te örömödet, no meg ahogy dokink közölte a hírt. Nagyon-nagyon örülök. Dokink mivel magyarázta? Hány naposak a ciklusaid, ha megjött? Õ mikor látott UH-val utoljára? Akkor mekkora volta tüsződ? Írj le mindet légyszi!!!
Nóri! Nem tudok neked mit mondani. Tudom, hogy erre is felkészültél. Talán neked is akkor jön össze, amikor a legkevésbé várod.
Én kedden 10-re mentem átjárhatóságira. Rettenetesen féltem, de Kovács doki nagyon-nagyon ügyes volt, és szavam se lehet, mert alig éreztem valamit, és utána sem volt semmi különös. A lényeg: átjárható mindkét petevezető. Kb. 10 perc volt a vizsgálat. Menete: Kacsa behelyez, katéter felhelyez, folyadék lassan beadagol. Először a méhet nézte, aztán egy másik folyadékkal a petevezetőket UH-n. Ennyi. Ára: 25.000, de nekem megérte, hogy nem fájt, és tudom, hogy tuti, mert én is láttam a monitoron, ahogy végigfolyik a folyadék.. Most 2-3 hónap próbálkozás, és ha nem jön össze, inszem.

Kép
Kép
verona

Sziasztok Lányok!

Egérke, sajnos én nem értek a HCG értékekhez. Akkor azt mondta Kovács doki, hogy 5 fölött veszik figyelembe, tehát valószínűleg akkor még tényleg nem volt semmi, mert a progimnak is fent kellett volna lennie.
Szerintem menjél Kovács dokihoz és csináltasd meg az átjárhatóságit. A progiról sajnos nem tudok, én mindenesetre most kaptam.

NóriKép Nem tudom mit mondhatnék, még ne adjátok fel! Most pihenj és kapcsolj ki mind lelkileg, mind testileg, meglátod újult erővel tudtok belevágni majd a következő lombikba. Nekem is van egy ismerősöm, szintén Kaális, akinek a 2. sikertelen lombik után spontán megfogant a kislánya. Szóval csak pozitívan gondolkodj, az majd erőt ad!

Vera, örülök, hogy simán ment az átjárhatósági és nincs is gond. Én 10 körül voltam vérvételen, lehet, hogy elmentünk egymás mellett?Kép
Igazából szegény Kovács doki sem tudott magyarázatot adni a történtekre. A ciklusom nagyon rapszódikus, teljesen rendszertelen, van hogy 28 napos, van, hogy 3 hónapig semmi, máskor 40-45 napos, igazából nekem soha nem volt olyan, hogy mindig ugyanakkor jöjjön meg, kivéve persze, amikor fogigátlót szedtem.
Most jövök rá, hogy UH-t nem is a 33.napon csinált, amikor a vért vették le teszthez, hanem a 36. körül, amikor a gyógyszert iratattam fel vele. Akkor semmit nem látott, gondoljátok, hogy nem kellett volna legalább egy érett tüszőt látnia? Azért az elég feltűnő, nem? Mármint egy gyakorlott orvos számára. Most már én is teljesen meg vagyok kavarodva. Mert, ha a 40. nap körül volt a repedés, akkor valaminek kellett volna ott lennie, de én sem láttam semmit a monitoron. Mondjuk ez semmit nem jelentKép A HCG szint szerint kb. 4-5 hetes vagyok, ez is arra utal, hogy azon az UH-n már valamit kellett volna látni. Ugye olyan nem lehet, hogy most elcserélték a leletemet!!!
Most 59 a progim, nem tudom milyen mértékegységben, mert a klinikán máshogyan mérték. Nem tudom, hogy ez elegendő-e, mindenesetre elkezdtem az Utrot és szedem az Eleviet is.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Pirus! Tegnap hányadik napon voltál?

Kép
Kép
verona

Vera, tegnap voltam az 52. napon.

KépKép
KépKép