Sziasztok Lányok!
Egérke, sajnos én nem értek a HCG értékekhez. Akkor azt mondta Kovács doki, hogy 5 fölött veszik figyelembe, tehát valószínűleg akkor még tényleg nem volt semmi, mert a progimnak is fent kellett volna lennie.
Szerintem menjél Kovács dokihoz és csináltasd meg az átjárhatóságit. A progiról sajnos nem tudok, én mindenesetre most kaptam.
Nóri
Nem tudom mit mondhatnék, még ne adjátok fel! Most pihenj és kapcsolj ki mind lelkileg, mind testileg, meglátod újult erővel tudtok belevágni majd a következő lombikba. Nekem is van egy ismerősöm, szintén Kaális, akinek a 2. sikertelen lombik után spontán megfogant a kislánya. Szóval csak pozitívan gondolkodj, az majd erőt ad!
Vera, örülök, hogy simán ment az átjárhatósági és nincs is gond. Én 10 körül voltam vérvételen, lehet, hogy elmentünk egymás mellett?
Igazából szegény Kovács doki sem tudott magyarázatot adni a történtekre. A ciklusom nagyon rapszódikus, teljesen rendszertelen, van hogy 28 napos, van, hogy 3 hónapig semmi, máskor 40-45 napos, igazából nekem soha nem volt olyan, hogy mindig ugyanakkor jöjjön meg, kivéve persze, amikor fogigátlót szedtem.
Most jövök rá, hogy UH-t nem is a 33.napon csinált, amikor a vért vették le teszthez, hanem a 36. körül, amikor a gyógyszert iratattam fel vele. Akkor semmit nem látott, gondoljátok, hogy nem kellett volna legalább egy érett tüszőt látnia? Azért az elég feltűnő, nem? Mármint egy gyakorlott orvos számára. Most már én is teljesen meg vagyok kavarodva. Mert, ha a 40. nap körül volt a repedés, akkor valaminek kellett volna ott lennie, de én sem láttam semmit a monitoron. Mondjuk ez semmit nem jelent
A HCG szint szerint kb. 4-5 hetes vagyok, ez is arra utal, hogy azon az UH-n már valamit kellett volna látni. Ugye olyan nem lehet, hogy most elcserélték a leletemet!!!
Most 59 a progim, nem tudom milyen mértékegységben, mert a klinikán máshogyan mérték. Nem tudom, hogy ez elegendő-e, mindenesetre elkezdtem az Utrot és szedem az Eleviet is.
Pirus