Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Apa!

A Szülészetek, kórházak/ Margit kórház babái topikban kérhetnénk egy havonkénti összevonást?

Köszönettel, Myra
myra
 
 


Kedves Apa!

A Szülészetek, kórházak / Kaális párok fórumában kérnék szépen egy archiválást áprilisra!

Köszi szépen:
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Kedves Apa!

Gyermekek / magzatok kor szerint / 2005 tavaszi kisbabák topikban kérnék archiválást március és április hónapra.

Előre is köszi

Angéla
angéla
 
 

 
 


Szia Apa

Magzatok kor szerint/2002 majus 1 - 2003 apr 30 kozotti gyerekek topikba kernenk egy archivalast.

elore is koszi

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Szia Apa!

A Babanet Társalgó / Szülészetek, kórházak / "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI" topikot légy kedves archiválni.

Köszönjük

Wish

wish
 
 



Koszi a gyors archivalast Apa!

De a regi uzijeimet ezek szerint nem sikerult megtalalni?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


szia

légyszives töröld a Lakóhely szerint/etyeki kismama topicot.
Szeretném ajánlani hogy ha van rá mód akkor az egyes topicokat egyénileg is lehessen rendezni-értsd az alatt hogy betűrendbe tenni vagy dátum szerint listázni.

Köszi
Hrabtimi
hrabtimi
 
 


Köszi az archivalast Apa. (Erre a topikra is ráférne KépKépKép)

Angéla
angéla
 
 


Apaaaaaaaaaaa!

Még mindíg nem kaptam vissza a régi énem a több, mint 500 hozzászólásommal! Nem leheteneeeeeeeeeeeeee????????? Légysziiiiiiiiiiii!
Amúgy már minden ok!

Kriszta

mohácska
 
 


Szia, szeretnék archiválást kérni a Gyermekek/magzatok kor szerint / 2004. nyári kisbabáknál február, március, április hónapokra.

Köszönöm
Andrea
tandrea
 
 


Szia Apa!

Szeretnék archiválást kérni a Fogamzás, várandósság, szülés Fogamzás Babát szeretnék topikban az áprilisi hozzászólásokra!

Köszi:
Kata
kata1977
Hatvan
 
 


APa!!!

Ezeks szerint elveszett a regi enemKép, vagy csak nincs idod? Reagalj legyszi!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Apa!

Köszi a gyors archiválást! Kép

Kata
kata1977
Hatvan
 
 


Szia Apa!

Köszi a régi énem!!
Viszont lenne egy kérdésem: vannak olyan topikok, amibe már több, mint 1 éve nem írt senki:"Esküvõ a baba születése elõtt?!"..., Én szeretnék, a párom nem!, Alkalmatlan anyának?! Laura 25 1 2002 11 18 10:53, Anyaság Dévai Sarolta 274 2 2001 08 14 22:36 - (belinkeltem az utosó hozzászólást is) és ezen kívül még vagy húsz biztosan. Nem lehet ezeket esetleg törölni? Sokkal áttekinthetőbbek lennének a témák.
A másik megjegyzésem: ugyan nem vagyok valami sokat író ember, de olvasok. Nagyon sok azonos témájú topik van, főleg a Keres-kínálban. Lehetnének a társak kicsit figyelmesebbek. Van pl. a Kínálban két "babakocsi" rovat is. Még sorolhatnám. Az ember lánya időnként nem tudja, hova is nézzen.
Nem akartam kukacoskodó lenni, meg senkit sem megbántani, csak úgy érzem időnként elég körülményesek vagyunk. Nem kellene új rovatot nyitni, mert, ha írunk egy régiben, mellékerül egy megjegyzés: "new". Viszont több helyen ugyanazt olvasva megzavarhat, nem biztos, hogy megtalálom azt, ami a legjobban tetszett a sok linkben.
Köszike

Kriszta

mohácska
 
 


Kriszta: nézd elmúlt naponnal a topicokat, és akkor ezek elő sem kerülnek neked. Szerintem nem jó ötlet a topictörlés, ki tudja, kinek mikor lesz újra szüksége a bennük leírtakra.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Nyuszika!
Meglett a régi éned? Kép
apa
apa
 
 


Kriszta!
Nem vagy kukacoskodó, sőt, szerintem fontos, hogy a magatokénak érezzétek a Babanet Társalgóját...
A topictörléssel viszont nem értek egyet, pontosan azért, amit a cory leírt. Szerintem egy gondolat, amit évekkel ezelőtt valaki megosztott velünk, van annyira értékes, hogy ne dobjuk a szemétbe.
Az eligazodásban valóban sokat segít, ha az "Elmúlt napon" funkciót használod.
A Keres-kínál topic valóban nem egyszerű az eligazodás szempontjából, de hát pont a látogatók teszik olyanná az átgondolatlan topicnyitással...Kép
apa
apa
 
 


Kedves Apa!

Ha lehetséges, én is szeretném visszakapni a régi üzijeim számát, több, mint 1400 volt, nem emléxem pontosan.
köszönöm

Psandi
psandi
 
 


Kedves Apa!

A Szent Imrés topikot (Szülészet, Kórházak alatt) tudnád archiválni? 2005. februárban volt utoljára, és azóta elég hosszúra nyúlt.

Egyébként ezért érdmes mindig neked szólni, vagy időnként azért szoktad nézegetni a topikokat, hogy nem kell-e őket összesűríteni?

A régen olvasott fórumokat esetleg lehetne egy csokorba gyűjteni, és úgy elmenteni egy mappába, és ha új hozzászólás érkezik beléjük, akkor automatikusan visszakerülhetnének a többi közé. Igy nem lennének zavaróak, de nem is tűnnének el teljesen. (de persze ez csak egy ötlet volt)

Köszi,

Dorka

Kép
szdorka
 
 


Sziasztok!

Akkor most én is leírom a véleményemet erről a topiktörlés-összevonás dologról (csak hogy az ellenoldalról is legyen érv). Kép

Szerintem egyik megoldás sem járna pozitív eredménnyel. A törlés azért nem, mert tényleg van, aki olvassa a régieket. Én pl. már sok értékes információhoz jutottam régi topikokból.
Az összegyűjteni, eltenni pedig azért nem, mert sokan nem vennék a fáradtságot, hogy megnézzék, hanem reflexből nyitnának újat helyette (ami egy idő után szintén a gyűjtőben végezné). Így, hogy szem előtt vannak, legalább néhány ember hajlandó a régibe írni, ahelyett, hogy újat nyitna.

Szerintem nem a fórum felépítésével van a gond, hanem azokkal az emberekkel, akik rögtön új topikot nyitnak (sokszor első hozzászólásként), ha valami eszükbe jut, illetve azokkal, akik nem azon a témán belül nyitnak egy topikot, ahova az tartozna.

Nos, ez az én véleményem, legalább most az ellenkező oldal is képviselve van Kép.

Üdv:

Zsana
zsana75
 
 


Sziasztok!
Látom, elindítottam egy témát, amin rágódhatunk. Igazából én olyan topikok bezárására gondoltam, ami éppen szezonális jellegű, mint pl: Big Brother - "Szídd a BB-t, ne siránkozz!!! ... Névtelen 237 5 2003 09 24 11:21
BIG BROTHER SÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!... Névtelen 405 8 2003 09 12 23:17
- és még van egy-két ilyen kif. szezonális dolog. Több helyen láttam pl. fogyókúrás topikot, de csak az egyik aktív, stb. Esetleg még az is eszembe jutott, hogy az ilyen egyforma témákat azokat, amik nem működnek, lehetne egybe összerakni. Még az is beleférne az elképzelésembe, hogy a működőkhöz archívként.
Bocsi az eszmefuttatásomért, főleg azoktól, akiket zavar.

Köszönöm a régi énem!

Üdv Kriszta

mohácska
 
 


Szia Kriszta!

Engem nem zavar, csak én a másik oldalát is nézem a dolognak. Kép
A BB-s topik jó példa, de vajon hol lehet meghúzni a határt a felesleges és nem felesleges topikok között?
A régi fogyókúrás topikokban szintén lehet mások számára értékes információ. Az áthelyezés majdnem azonos a törléssel, ha nem tudja az ember, hogy hova lett áthelyezve.

Lényeg a lényeg, ha változik, akkor ahhoz fogok alkalmazkodni, de szerintem így is ki lehet igazodni. Vagy úgy, ahogy Cory írta, hogy az elmúlt napont nézed, vagy általában az ember tudja, hogy hol vannak azok a topikok, ahova írogatni szokott.

Szerintem sokkal nagyobb probléma, hogy az emberek nem ott nyitnak topikot, ahova az adott téma tartozna Kép, de ez ellen meg mit tudunk tenni?

Üdv:
Zsana
zsana75
 
 


Szia Apa!

Örülök, hogy a Társalgó újra a régi, azaz úgy tűnik, egy ideje rendesen működik, zavartalan a társalgás, ez nagyon fontos! Köszike!
Mindjárt szeretnék egy archiválást is kérni a Fogamzás.../Fogamzás/Babaproject előtt állók topikban! Ha lehetne az áprilisi archivokat egyben látni!
Hálás köszönet!

Tündi
Vendég
 


Sziasztok! Kép

Tündi30, akkor együtt örülünk!!! Kép Minden jel szerint helyre állt a rend, remélem nem kell a jövőben kínos üzemzavarokat megélnünk...

Zsana, Mohácska, Dorka,
Szerintem a jövőben sem fogjuk törölni a topicokat, csak időnként átnézzük a keres-kínált és onnan rostálunk. Az arhiválással kapcsolatban meg jobb, ha szóltok, mivel képtelenség átnézni az egész Társalgót.
Egyébként nem akarok más tollaival ékeskedni... Az arhiválás nagy részét nem én végzem el ( bár Attilát eddig sem zavarta, hogy nekem címeztétek a kéréseket...Kép ), de nyugodtan jelezzétek itt ebben a topicban a kéréseket, osszátok meg az észrevételeiteket. Fontos, hogy tudjunk rólatok!!! Kép
apa
apa
 
 


Apa!!!

Szuper, nagyon koszi, meglettem vegul!KépKépKép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Szia Apa

Légy kedves, a Szülészetek, Kórházak Szent Imrés topikját archiválni!
Előre is nagyon köszi:

Murr
murr
 
 


Sziasztok!

A "Fogamzás" topikon belül,a "sikeres inszeminációba"irtam.Eltűnt,hová?
Helyette <img src="http://w jelent meg!

A segitséget előre is köszi!

Sapé

Kép
sapé
 
 


Sziasztok!

Többen írtatok itt arról, hogy lehet olyat csinálni, hogy csak olyan topikok jöjjenek elő, amelyekhez az elmúlt napo(ko)n hozzászóltak. Ezt hogyan kell beállítani?!

Köszi:
Kata
kata1977
Hatvan
 
 


Szia Kata1977!
Ha megnézed a bal felső sarokban láthatod azt, hogy Társalgás... klikk rá a nyílra, akkor lenyílik az ablak és ott kiválaszthatod az Elmúlt napon funkciót... Ekkor klikk az OK gombra és a Társalgó kilistázza neked az elmúlt nap hozzászólásait. De egyébként érdemes elolvasni mindazt, ami ott le van írva a többi címszónál... Kép
apa
apa
 
 


sziasztok!

a fotóalbumba mostanában hibásan teszi fel a képeket a rendszer.
nem egyedi hiba, többen mondták már.
vagy egy vékony fekete csík húzódik a kép alsó harmadában, vagy pöttyös lesz.
a saját gépemen, és más szolgáltató lapján is jó a kép ha felteszem.

mi lehet a hiba?

köszi

cicmerák
cicmerák
 
 


Sziasztok!

Nem tudok képet feltenni, pedig 600*404 mérettel próbálkoztam. Ez régen ment simán, most miért nem? Többen is panaszkodnak nálunk (újpesti szülészet) emiatt, és így nem tudjuk megnézni a legújab topikbabát semKép Tudnátok segíteni?

Köszi szépen!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Cicmerák, Szirom,
megnézzük, hogy mi lehet a gond...
apa
apa
 
 


Hello Apa!
Módosítani kellene a 2005 téli babákat, 2005/2006 téli babákra.
Köszi!

Kép
marcusz
 
 


szia Apa!

Kérnénk egy archíválást a Lakóhely/Halásztelek topikban! Köszi!

És tényleg a képfeltöltésnél már csak max az 500-ast engedi az első méretnek. PEdig eddig nem így volt.

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
 
 


Szia Apa!

Nem tudom, láttad-e a kérdésemet, amit 13-án írtam, de akkor mégegyszer: szóval visszakaphatnám én is a régi üzijeim számát?

köszi, Psandi
psandi
 
 


Jaaaaa!
OK! Tényleg, ott már olvastam, csak elfelejtettem... KépKép
Meg én ki szoktam húzni a függőleges 'választóvonalat' a bal szélére a képernyőnek, így azok a lehetőségek nem is látszanak! Kép Mégegyszer köszi! Kép

Kata
kata1977
Hatvan
 
 


Szia Apa!

Szeretném újra kérni az arciválást: Fogamzás, várandósság, szülés/Fogamzás/Babaproject előtt állók...
Légyszi továbbítsd a kérésemet, illetve megírhatnád, hogy kinek írjunk ezügyben, mert írtad hoyg igaziból nem te arciválsz.

Köszönöm szépen!

Kellemes hetet mindenkinek! Kép

Tündi
Vendég
 


Basszus, még mindig nem lehet normálisan képet feltenni az albumba! Még mindig csíkosak lesznek a képek! Csináljatok már valamit, mert ez így egy nagy SZ.R! Kösz.
rejtélyes
 
 


Szia Tündi30!
Nyugodtan címezzétek a kéréseket nekem, de ha az Attilához fordultok az is jó... Kép
apa
apa
 
 


Szia!
A Keres-Kínál rovatban 2005. Április 24. vasárnap - 14h 26-kor írt hírdetésemhez (CAM BYE-BYE hordozó) "idegen" kép került! Szeretném visszakapni az általam feltett képeket!!!!
Köszönöm: lilijoy
lilijoy
 
 


Szia Lilijoy!
A Keres-Kínálban hol?
apa
apa
 
 


Andrej, próbáltalak elérni, de nem sikerült. Ezért kérlek ezen az úton, hogy hívj fel.
Gabi
Névtelen
 


Szia Apa!
Bocsi!! Az Autósülés témakörben.
Köszi: lilijoy
lilijoy
 
 


Szia Apa ill. Attila!

Kérnék egy archiválást az áprilisi üziknek a köv. topikban:
Gyermekek / magzatok kor szerint - 2005.őszi babák

Köszi: Falina
falina
 
 


Szia!
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mint látod, kezdő vagyok! Itt a Babaneten nem találom a smile arcokat (remélem, jól írtam le). Tudnál nekem segíteni?



Szia!
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mint látod, kezdő vagyok! Itt a Babaneten nem tudok sehova smile arcokat tenni. Tudnál nekem segíteni, hogy hol találom őket? Köszike!



Látod? Először azt hittem, hogy nem küldte el! SORRY!



ok
begene
 
 

Vissza: Szerkesztõ

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?