Sziasztok csajok!
Sajnos lefagytam az elobb, ezert irok ilyen sokara, mert utalom ujrainditani a gepet!
Sajnalom, hogy sokan atestetek egy komolyabb depin, de ilyen frontokban nem csoda, nyugalom! A mai kismama tornan is mindenki nyuglodott, itt fajt, ott fajt, gorcsolt, szenvedett. Ugyhogy fel a fejjel, minden frontnak vege lesz egyszer es akkor tudunk majd a napsutesre es a csodas termeszetre koncentralni!
Judit,
sajnalom, hogy mar igy riogatnak teged a szulessel, de nekem is van valami, amitol talan kicsit megnyugszol.
Szoval a mano sulyat tobb adat alapjan becsuli meg a gep. Mivel nalatok Kis Atinak nagy a buksija, ezert dobta ki a gep ezt a magas sulyt is szerintem. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem realis az ertek, de szerintem van benne csusztatas boven.
Tundi,
koszonom kerdesed, jol vagyok es persze, hogy kezdek izgulni, de bizom a fiamban es a termeszetben, remelem ugyes baba lesz es megtalalja a legrovidebb utat
Persze majd csak 5-6 het mulva, mert addig inkabb novekedjen odabent.
Gyongyiek jol vannak, tul vannak a koltozesen, most kezdik a babaszoba berendezeset. Szegeny persze egesz nap fekszik, de bent vannak a lanyok es ez a lenyeg. Jovo hettol elvileg lesz mar internetuk, remelem, tud majd csatlakozni hozzank.
Lamika,
Teged meg nem szeretnelek elkeseriteni, de a pocakos tunetek altalaban 7-8 hetesen kezdodnek. Ez persze nem szentiras, mint ahogy semmi sem az a terhesseg alatt, de azert remeljuk, hogy nem leszel nagyon emelygos, hanyos, szedulos es ajulos kismama. Pihenj sokat es figyeld a szervezeted, mert nekem teljesen mas bioritmusom lett, miota Mate belemkoltozott
Es ahogy alavetettem magam az altala diktalt temponak, tok jol lettem.
Vanda