Új privát üzeneted érkezett!

Seszi Kép
És nagyon szép a fotótok Kép Aranyosak vagytok Kép

Tündi
Vendég

Szisztok Kép
Lányok!
Mi van veletek? Mindenkinek szomorkás a hangulata? Kép
Egy kicsit próbáljuk összeszedni magunkat!
Ölelek mindekit és drukkolok, hogy sikerüljön!

Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:39-kor.
seszi

Lányok,

csudába a depivel!Süt a Nap, május van, a legszebb hónapok egyike!Gyönyörűek a virágok, a természet és három napos hétvége elé nézünk!!!És már van sok sok finom zöldség és eper (nyami) és majd jön a többi finomság.és egyre tovább van világos, ami kedvez a kinti programoknak.Ezek apróságok, de lehet nekik örülni. KépKépKépKép

Valóban, mindannyian babát szeretnék, de még nem érkezett el hozzánk a gólya.De el fog!!!Nézzetek csak körül: előbb-utóbb mindenkinek lesz gyermeke, nagyon kicsi az aránya azoknak akiknek soha sem lesz. Viszont sok embernek számtalan olyan szörnyűséggel problémával kell szembenéznie, ami talán soha sehogyan nem megoldható.

A dokim mondta: a nők azért tesznek a legtöbbet hogy ne legye gyerekük, majd azért hogy legyen.Milyen igaz!Amíg a tablettát szedtük, addig ki tudja, hány baba szeretett volna belénk költözni.De mi nem akartuk. Most mi szeretnék és azonnal??Szerintem a sok sok évi védekezés után talán természetes is, ha várnunk kell egy kicsit...

szóval fel a fejjel, tessék örülni apróságoknak!Nekem is vannak nehéz pilanataim, de NEM SZABAD hogy ezek uraljanak minket. Csakazértis boldogan és vidáman várjuk a kisbabánkat!!!!KépKépKép

Jófi
jófi

Annácska, SesziKép

egyszerre küldtük a pozitív energiáinkatKép

Reméelm ez hat majd a topicra

Kép

Jófi
jófi

Kinga,
kiskutya??SZUPER!!!Hidd el, ő fogja meghozni Nektek a babát!Teljesen lefoglal majd eszedbe sem jut majd a babaprojekt.Kép Én imádom a kutyákat, talán kicsit elfogult is vagyok az ő javukra.Kép

Képeket már most várom.A labrador kölykök különösen édik!Kép

Jófi
jófi

Judit Kép
Most olvastam el amit írtál, bocsi Kép
Szerintem ne aggódj, a tágítás miatt. Nekem mikor a lányom születt akkor a doki, meg a szülésznő tágított, de mindig fájás közben és akkor nem azzal voltam elfoglalva Kép
Atti lehet, hogy hosszú, de ez egyátalán nem gond Kép Arányaiban rendben van és ez a lényeg Kép
Jó tanulást Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok Kép

Még nem biztos ám, hogy Apa dolgozik, én remélem, hogy nem, de keddre kész kellene legyenek a projekttel amin dolgozik.

Én azért vagyok depis, mert ugye késik. Tündi táblája szerint 31. cn vagyok, de ha az nézzük, hogy mikor kezdtedd el a lombik után szivárogni a vér akkor már a 35-en. Tegnap barnáztam egy kicsit délelött aztán semmi, erre ma reggel csináltam egy tesztet hátha... De atom negatív volt. És ma is csak egy cseppet barnáztam és semmi más. Pedig nekem mindig pontos volt a mesnim és nem barnáztam hanem megjött egyből. Szóval se baba, se mensi, se jókedv. Pedig tegnap már úgy örültem, hogy végre megjött.

wish

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:40-kor.
seszi

Seszi Kép
Most néztem meg a fotótokat Kép
Nagyon szépek voltatok Kép

Wish

wish

Tundi!
Bocsanat, eszre sem vettem, szuper igy! Koszonom! Aranyos vagy nagyon.
A BPD a fej atmeroje. Ugy neztem a neten, hogy a 40.heten 99mm korul van, na nekem a 33.heten 91mm. A multkori vizsgalatkor, 30 hetesen volt 86mm. Ha ilyen utemben no, meg csaszar lesz a vegen.
Most hivott az a baratnom, akit irtam, mikor bement szulni (aki 24orat vajudott) Na az o babaja 40het+1naposan volt 98mm fejatmeroju Kép

Annacska!
Ez a kep a falunkrol Kép

Csinalok holnap kepeket, mert mar itt a pelenkazo, meg a nagy hasamrol is.

Puszi mindenkinek, koszonom a batoritast, tenyleg sokat szamit nekem!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Seszi Kép
Meglestem ám a fotót Kép Nagyon édesek vagytok Kép Így legalább megismerlek, ha szembejössz az utcán Kép
Nekem is a kedvencem a Micimaci Kép

Wish Kép
Tudom, hogy ilyenkor nagyon nehéz bármit is mondani, de fel a fejjel Kép

Egyébként én már tuti, hogy szalmaözvegy leszek a hétvégén. Apa a hétvégén elutazik Olaszországba és csak szerdán jön haza. De azért sem vagyunk rossz kedvűek KépKépKépKépKép

Annácska

annácska

Judit Kép
Bizony Kép
Amúgy egyszer már kérdeztem, hogy hogy csináltad a képet a felra. Ha van időd írd meg kérlek, akár mail-en is Kép Köszi

Annácska

annácska

Seszi Kép
Küldjek még Micimacis képeket?

Annácska

annácska

SziasztokKépKép

Tényleg ne szomorkodjatok/szomorkodjunk, én már nem vagyok szomorú, Jófi energiái átjöttek és most már vidám vagyokKép. Bár mondjuk könnyen mondom nektek, hogy kitartást amikor nekem már itt lapul a pocakomba valaki. Azért tudjátok, hogy a zebra a táblába nem egy magányos fajta, hanem csapatokba járKép.
Hónap végén rendszeresen szoktam hisztizni, férjem meg mindig mondta, hogy a baba ajándék nem lehet kierőszakolni, kihisztizni, követelni, meg hogy én akkor és azért is most akarom, várni kell rá és amikor lesz akkor annál nagyobb lesz az öröm és a boldogság…..

Bocsánat nem akartam okoskodni, meg hosszú is lettemKépKép

Holnap reggel mehetek dokihoz, 10. körül majd jelentkezem!

További szép délutánt meg estét KépKép mindenkinek!

Lami

Kép
Kép
lamika

Valamelyest nekem is használtak az étküldött energiák. Már nem depis vagyok, hanem hisztis Kép

Azért az milyen lekiállapot, amikor már tök mindegy, hogy baba van, vagy a mensi jön meg. Kép

wish

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:52-kor.
seszi

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:40-kor.
seszi

WishKép
Engem sem hagy nyugodni a menzid és ez a barnázás!
Légyszi holnap reggel mérj egy hőt, jó?
Lehet, hogy csak a kenetvétel miatt barnáztál, nem?

Dévai nem csinált uh-t? Jó lenne tudni, hogy most mi van!
Lényeg, hogy ne kezdj el idegeskedni, mert azzal csak árthetsz.

Lehet kapni egy Dr. Theiss nevű fürdősót (én Rossmannban vettem anno). És januárban egy csomószor ebben fürödtem, jó meleg vízben és ezután ment fel a hőm. És persze ittam a cickafarkfüvet.

Mérj egy hőt holnap, aztán kiokoskodunk valamit a menzid meghozása érdekében, jó?
Pusza
Stella

Kép
stella9

Seszi

egymás alá írom mit kell beírni:
\
clipart
{smile}

ezeket egymás mellé írd be és akkor:

Kép

Wish,
nem tök mindegy, hogy baba vagy mesni, hanem egyszerűen nem e körül forog az ember agya.persze, hogy elszomorodunk,amiko rmegjön, de majd egyszer nem fog megjönni és akkor itt a kisbaba!!!Kép
jófi

Stella Kép
Sajnos nem csinált UH-t Dévai, pedig lehet, hogy jó lett volna. Holnap ha nem felejtem el reggel, akkor hőmérőzök. Gondolkodtam a melegvizes fürdőn és a talpmasszázson én is. De véletlenül mégis baba van, akkor az nem jó, nem? Bár ha az esélyeinket nézem a spontán babásodára és a reggeli - tesztet, akkor nem nagyon van kinek ártani vele.
Keddden úgyis fel kell hívnom Dévait, akkor megbeszélem vele, hogy mi a túró lehet ez.
Viszont, ha így haladok, akkor mégiscsak együtt kezdünk júliusban Kép

Jófi Kép
Igazad van tényleg nem mindegyKép
Csak a lelkem megnyugtatása végett mindegy, mert jobb lenne biztosat tudni.

wish

Annácska Kép
Micimackót mééééég! De Tigris is legyen ám rajta, meg a Füles Kép
Lehet hogy te is mész Olaszba a pároddal, cask nem tudsz róla, mint Kinga? Kép

Wish Kép
Ha toporzékolós, akkor tényleg jobb mint a hiszti, abban le lehet vezetni a depis energiákat Kép Nem baj ha csúnyán néznek rád a kollegák, egyszer ki lehet próbálni Kép
Ami a menzidet illeti, én többször tapasztaltam, hogy ciklus végén szex van, akkor másnap meg szokott jönni. Biológiag összefüggésére nem jöttem rá Kép

Lányok
Az előbb teljesen elsötétedett az ég itt fölöttünk. Már tök megijedtem, kinéztem az ablakon gyorsan, és oltári sok energia száguldott felém, a csukott ablakon átjöttek csak úgy mint a szellemek szoktak a falon átmenni, tudjátok Kép Végül a szívembe fúródtak, és mindjárt ki is világosodott Kép Szóval megérkeztek, köszönöm mindenkinek! Kép Nagy dolgokat írtatok ám le, csak hoyg tudjátok! KépRemélem, Stellánál már jártak az energiák, és hozzám csak a maradék érkezett Kép

Seszi
Ha a röhögő fejre gondoltál, az kettőspont után nagy O betű Kép

Jófi
Igen, ki tudja hányszor költözött volna be a bébi hozzánk amíg nem akartuk....

Lamika
Holnap reggelre nagyon nagy drukk megy!!!!!! És nagyon várlak! Kép

Judit
Ugye azért miden rendben ezzel a nagy fejmérettel? Remélem semmi mással nem riogattak az esetleg császár vagy gátmetszés mellett.

Tündi, aki benyomott egy oltári nagy adag salit 8 zöldségből, kefires kapros öntettel Kép
Vendég

Wish
Mármint a toporzékolós hiszti jobb mint a depi Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok csajok!

Sajnos lefagytam az elobb, ezert irok ilyen sokara, mert utalom ujrainditani a gepet!

Sajnalom, hogy sokan atestetek egy komolyabb depin, de ilyen frontokban nem csoda, nyugalom! A mai kismama tornan is mindenki nyuglodott, itt fajt, ott fajt, gorcsolt, szenvedett. Ugyhogy fel a fejjel, minden frontnak vege lesz egyszer es akkor tudunk majd a napsutesre es a csodas termeszetre koncentralni!

Judit,
sajnalom, hogy mar igy riogatnak teged a szulessel, de nekem is van valami, amitol talan kicsit megnyugszol.
Szoval a mano sulyat tobb adat alapjan becsuli meg a gep. Mivel nalatok Kis Atinak nagy a buksija, ezert dobta ki a gep ezt a magas sulyt is szerintem. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem realis az ertek, de szerintem van benne csusztatas boven.

Tundi,
koszonom kerdesed, jol vagyok es persze, hogy kezdek izgulni, de bizom a fiamban es a termeszetben, remelem ugyes baba lesz es megtalalja a legrovidebb utat Kép Persze majd csak 5-6 het mulva, mert addig inkabb novekedjen odabent.

Gyongyiek jol vannak, tul vannak a koltozesen, most kezdik a babaszoba berendezeset. Szegeny persze egesz nap fekszik, de bent vannak a lanyok es ez a lenyeg. Jovo hettol elvileg lesz mar internetuk, remelem, tud majd csatlakozni hozzank.

Lamika,
Teged meg nem szeretnelek elkeseriteni, de a pocakos tunetek altalaban 7-8 hetesen kezdodnek. Ez persze nem szentiras, mint ahogy semmi sem az a terhesseg alatt, de azert remeljuk, hogy nem leszel nagyon emelygos, hanyos, szedulos es ajulos kismama. Pihenj sokat es figyeld a szervezeted, mert nekem teljesen mas bioritmusom lett, miota Mate belemkoltozott Kép Es ahogy alavetettem magam az altala diktalt temponak, tok jol lettem.

Vanda
vanda72

Lányok fel a fejjel! Kép
Kicsit szégyellem magam a depis hangulatért. A héten többet már valószínűleg nem jövök, az ünnepek alatt pedig elutazunk PÉCSRE! Kép
Nagyon várom már a kikapcsolódást és remélem szupi idő lesz.

Kedden aztán csupa jóról szeretnék olvasni! Kép

Megy a drukk mindenkinek: +++++++++++++
Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Vanda Kép
Jó hogy a frontra mindent rá lehet fogni Kép
Nagyon örülnék ha Gyöngyi újra tudna jönni Kép
Máté ügyes baba lesz, főleg hoyg így bízol is benne, nem hagy cserben! Kép

Majcsi
Ti most jöttök? Amikor mi megyünk? Kép Na mindegy, majd máskor talán talizunk is Kép Érezzétek nagyon jól magatokat "minálunk" Kép Legyen szép időtök a romantikázáshoz! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Mi ez a depis hangulat??? Szép az idő, mindjárt itt a hétvége, jön a nyár stb.!

Én ma jó kedvvel ébredtem, ugyanis végre 36.9 volt a hőm, aminek épp itt volt az ideje... Kicsit furcsa a görbém, mert egyszer már leesett egy kicsit a 9. napon, aztán felment 36.75-ig, aztán tegnap megint leesett 36.6-ra, ma meg 36.9 :-)
Viszont a fertilityfriend azt mondja, hogy a 11. napon volt tüszőrepi, a 9. napi leesés után... Mindegy, a próbálkozást nem hagytuk abba, igy bármi lehet.

Egyébként ha most lenne tüszőrepi, és tegnap volt a legalacsonyabb értékem, akkor ma még érdemes próbálkozni? Vagy ez már túl késő? Én úgy tudom hogy ma még bőven jó, de erősítsetek meg, hogy tényleg így van.

Kép
szdorka

Dorka
Ma még akciózzatok nyugodtan, esélyes és sosem lehet tudni Kép

Tündi
Vendég

------------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:41-kor.
seszi

Sziasztok Lányok!
Nekem sincs ma rossz kedvem,sőt.. :-) Nem nagyon akar lemenni a hőm,inkább stagnál,ami még nem fordult elő,tegnap este voltunk a barátnőméknél,ide is írogatott,davallia! Olyan édi pocija van,azt mondja,csak úgy mozog benne a baba Kép
Ma meg votunk konyhabútort nézni,választani,meg megnézni mennyi pénzt kell gyűjteni hozzá,hát sokat!!!
Na ennyi jó történt velem ma! :-)
zita
ebba

Virag2! A ciklusom rendszeres! 28 napos! Szombat lesz a 30cn! Köszönöm a drukkot! Te is
már a vége felé jársz, hamarosan kiderül hogy sikerült-e! Szorítok én is!
Nem tudom letölteni a hőmérsékletes táblát! A gépem nem ismeri fel a kiterjesztést! Milyen
progi kell hozzá?

Lamika! Neked is köszi a drukkot! Én még nem is gratuláltam azt hiszem a zebrádhoz! Szóval
sok egészséget nektek!

Jófi! Köszi a drukkot! Neked is küldök sok pozitív babás energiát! ++++++++++++++++++

Judit! Tényleg szép nagy a babókád!

KépKép
nicika

Nicika, ugy mentsd el, hogy "homerseklet.xls", es aztan meg tudod nyitni. Nekem is valami furcsa kiterjesztesben akarta elmenteni, de ugy nem jo!

Kép
szdorka

Köszi Szdorka! Sikerült!

KépKép
nicika

MajcsiKép
És csak most szólsz, hogy jöttök?????
Jó lett volna talizni, de talán legközelebb...

WishKép
Ha baba van, akkor nem jó a fürdő. Épp ezért mondtam, hogy mérj egy hőt, lehet, hogy teljesen máshol tart most a ciklusod, mint ahogy gondolod!
Ezek a fránya hormonok nagyon meg tudnak bolygatni mindent!!!
Én az első lombik végén december 22-én kezdtem el vérezni, de akkor még nyomnom kellett az utrót egy hétig. Mikor abbahagytam pár napra rá volt még pár csepp. Aztán az első "igazi" menzim csak február 9-én jött meg!!!
Lehet, hogy most nálad is van valami hasonló kavar!

TündiKép
Az én depihullámom valószínű addig tart, amig fel nem tűnik az alagút végén a fény, vagyis újra nem kezdhetünk.
De ez az én hibám, mert baromira türelmetlen vagyok!

JuditKép
Hogy vagy? Megy a tanulás?
Stella

Kép
stella9

Jó reggelt Lányok,

ugye ma csupa csupa Kép lesz az üzikben!KépPéntek van és három napos pihenés következik!!!Hurrááá!!!Kép

Nicol,
hogy vagytok?Látunk majd képet hamarosan a babócáról??

Lamika,
mi volt a dokinál???Már úgy várom, hogy gyere!!

Szép napsütéses pénteket mindenkinek!!!KépKép

Jófi
jófi

Köszi Dorka a közbenjárást, igen xls-ként kell elmenteni. Na hogy tetszik??

Ez a hőmérséklet emelkedése után meddig van még esély téma engem is érdekelne Dorka. Amúgy én azt olvastam, hogy a hőmérséklet emelkedése azt jelzi, hogy megtörtént a peteérés és utánna már nem igazán van esély. De ahogy észrevettem nekem sem egy nap alatt ugrik fel, hanem szép lépcsőzetesen.
Virag2

Jó reggelt!!
hozzám is elért a sok-sok energia, már sokkal jobb!! :o)) Azért tegnap biztos volt vmi a levegőben mert elég sokunknál betelt a pohár.
... azért néha kell egy kicsit nyafizni ugyebár !!

Wish,
ha meg jön, szerintem csinál egy cickafark kúrát hátha redet rak odabent.

Stella, Tündi,
igazatok van!! Érlelem a pirinyó tüszőmet, 22 napon meg majd megmutatom a dokimnak miről mondott le!! (remélem)

Kinga,
tegyél fel képet a kis kutyiról, hétvégén én is húzok át anyukámékhoz mert már csak egy hét van és Tőlük is elviszik az összes kutyuskát! Jól megsimizem Õket, nagyon édikék.

Majcsi,
jó kirándulást!!

Tündi,
neked is jó lazulást kívánok!!

Virág2,
földim :o))én is miklósi vagyok, vagyis voltam már beköltöztünk Pestre de anyumék még ott laknak. :o))

Majcsi, Jófi, Doka,
úgy látom a táblában most nagyon itt a hancur ideje!! :o)

Kivi
kivi2

a legeslegeslegfontosabb:
köszönöm hogy tegnap meghallgattatok és sok kedves, megértő, bíztató levelet, nagyon jól esett !!
pusszancs
Kivi
kivi2

Jó a tábli, hasonló mint a fertilityfriend, én azt használom.

Ezt a fertilityfriend oldalrol vettem le. Angolul tudok elonyben Kép

The length of this fertile phase is determined by the maximum life span of your partner's sperm and your egg. Sperm can survive a maximum of five days in fertile cervical fluid and your ovum can survive for up to one day. Your theoretical fertile window is thus six days long, comprised of the five days before ovulation and the day of ovulation. You only have a chance to conceive when you have intercourse on these days. This means that pregnancy is technically possible from intercourse on any of these six days. The likelihood of actually becoming pregnant, however, is dramatically increased when you have intercourse in the three days immediately leading up to and including ovulation. This makes a practical fertile window of just three days.

(na ezzel nem mondott túl sokat)

Once you see the shift, it is too late to get pregnant that cycle as your most fertile time has already passed. There is great value, however, in identifying your fertile window in retrospect to determine if you have been timing intercourse optimally for conception. If you have been trying for several cycles, this will tell you whether you need to alter your intercourse pattern or seek help.

In a recent analysis of 119,398 charts from women charting with Fertility Friend, we found that 94% of women who became pregnant had intercourse on at least one of these three days. For conception purposes, it is thus ideal to have intercourse during a three day fertile window which includes your ovulation day and the two previous days.

Ez itt szerintem a lényeg!

Egy kis táblázat:

Kép

Nekem mondjuk itt kicsit ellentmondás keletkezik, ugyanis eloszor azt mondja, hogy az emelkedesnel mar nincs esely, viszont az ovulaciot a minimum pont utani 2. napra teszi, amikor ugye mar emelkedes van, vagyis akkor meg azt mondja, hogy emelkedesnel meg van esely.

Én a fertilityfriend alapján azt értelmezem, hogy amikor elkezd felfele menni a hő, akkor van tüszőrepi (ugye ez a min. pont utáni 24-48 óra - a fertility 2 nappal számol), namost ezen pont előtti 3 nap a tuti.

De azt hiszem lehet hogy nem érdemes ezen filózni, akkor is jó összebújni a párunkkal, ha éppen nincs is esély babára Kép Mondjuk azért mi sem hagytuk ki tegnap Kép

Hú de jó hosszú voltam...

Kép
szdorka

Kivi, nálunk már vége a hancúrnak. Na jó, ezért a tegnapi estét nem hagytuk ki Kép

Csak kiváncsiságból kérdezem, az alábbi görbe alapján ti melyik napra raknátok az ovulációt? (A sárga a mostani görbém, a lila ez előző havi)

Kép

Köszi

Lehet hogy már hiába megy a próbálkozás? Ebben az a vicces, hogy a 10. nap környékén nekem eszembe sem jutott, hogy akkor lehetne tüszőrepi...

Kép
szdorka

Szép reggelt Mindenkinek Kép
Remélem nem vagytok babonások Kép
Seszi Kép
Tegnap délután már nem tudtam jönni, de akkor most bepótolom a hiányosságom és küldök Micimacis képet Kép

Tündi Kép
Biztos nem megyek Olaszországba a párommal.
Üzleti ügyben utazik és csak útban lennék Kép Meg hát Annamarival mi lenne nélkülem.

Lami Kép
Nagyon várunk már Kép

Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Nekem reggel nem volt semmi bajom, aztán beértem, egy telefon, és már el is vágták a semmi bajomat Kép Mintha a kollegáim direkt arra mennének, hoyg ki tud jobban felhúzni...

Virág
Nekem is csak 4-5 nap alatt szokott felmenni a hőm, de akkor már nincs esély a fogantatásra, mert akkor már rég megrepedt a tüsző és letelt az az 1-2 lehetséges nap.

Jófi
Nicolék holnap mennekhaza, és amint tud Nicol, tesz majd fel képet Kép Már én is nagyon várom Kép

Stellus
Depihullám Kép És oylan sokat kell még aludni júni 1-ig Kép A türelmetlenséget is olyan nehéz leszerelni magunkból Kép
Hogy álltok a festéssel? Készülnek már a tervek? Tudod, mekkora szivecskék lesznek a rózsaszín alapon és milyen színben,elrendezésben, stb. KépKépKép

Zita
Szuper a hőd ha fenn van! Nincs valami tüneted? Szerinted sikerülhetett ebben a hónapban? Nem gondolkodtál egy tesztelésen? Kép

Nicika
És te mikor tesztelsz? Szoritok neked nagyon! Kép

Tündi
Vendég

Dorka
Sárga 15.cn, lila kérdéses számomra a peteérés.

Annácska
Köszi a képet, ez is olyan oltári édes! Kép Gondoltam a kiscsajt elhelyezné apa szülőknél, tesóknál Kép De ha nem mész, hát akkor majd biztos hoz nektek meglepit Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Kép
Na, reggel mértem hőt. Hónaaljban 36.5, hüvelyben 36.7. Szerintem ez három dolgot jelenthet:
1. Ez a pár csepp barna volt a mensi (ebben az esetben viszont mit csinál a méhnyálkahártyám? Ottmaradt?)
2. Pont ma ment le hőm és ma fog megjönni, eddigiek csak valami előjelzés volt (ezt sajna csak akkor lehetne tudni ha tegnap is mértem volna)
3.Ez egy extrém hosszú felborult ciklus és még akár pé sem volt, vagy most volt pé és amiat volt barnázás. (ez a legkevésbé valószínű, bár ki tudja)
(+1 Vágyálom:baba csak nem jelezte még a teszt Kép)

Visszanéztem reggel még a hőmérsékletes tábláimat és ez pont az a hő ami előfrdult nálam pé elött és után is. Pé elött nekem sokszor csak 36-36,3, és utánna is van, hogy csak 36,6-36,9
Vélemények?

Wish

wish

Egy kis összejövetel Kép
Szerintem ilyen lenne egy topikos találkozó Kép

Kép

Annácska

annácska

Nekem ez az egyik kedvencem Kép

Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!
Tettem fel a profilomba új képet!Kép

Annácska!
Egy ilyen topicos összejövetelben én is benne lennék!!!KépAranyos!:

Lami!
Mi újság?Orvos mit mondott?Ugy várlak!!!Kép

Szdorka!
Szerintem a 15. napon volt a repid, elég egyértelmünek tünik!Soha nem késö az akció, hajrááááá!!!Kép

Tündi!
Olyan jól leírtad a kép átméretezést, sikerült is, majd rakok fel képet, a profilomba pedig már fel is raktam egyet!!!Köszi!KépHogy érzed magad ma?Remélem már jobb a kedved!!!A kollégákkal meg ne foglalkozz, elég baj az nekik, hogy ilyenek, hidd el nekik lehet a legrosszabb elviselni saját magukat!!!Kép

Lányok!
Ironrammal mi van, miért nem jelentkezik?Már a tábla tetején van!

Kivi!
Örülök, hogy jobban érzed magad!!!KépKépet a kutyusról majd csak kedden tudok feltenni, itt a munkahelyemen, de majd igyekszem!

Kinga
Kinga79

SziasztokKép

Láttam, láttam, láttam KépKépKép
16 mm-es a petezsák, ami szabályos és a méh üregében helyezkedik elKép Szerintük olyan 5-6 hetes. Persze vissza kell menne egy hét múlva is, de azért jó volt most látni, megnyugodtamKép
Az ultrahangos doki fiatal, jó képű és nagyon-nagyon kedves volt, meg a nőgyógyász is.
Happy vagyokKépKép
Képet nem kaptam sajna, pedig a férjem is nagyon-nagyon kíváncsi márKép Rossz napot választottam, mert ma rengetegen voltak, de a kis pötty ott van…..

Lami

Kép
Kép
lamika

Tündi Kép
Na tetszik?

Kép Kép

Annácska

annácska

Lami Kép
Ez óriási Kép
Gratulálok!!!!

Annácska

annácska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?