Judit
Mi az a BPD?
Volt egy kérésed a táblával kapcsolatban, így jó lesz?
Stella, MAjcsi
Szívemből szóltatok! Én is elterveztem a baba érkezését, aztán rohadt nagy kopp volt, hogy ezt aztán hiába tervezgetem. Lenyűgöz a természet ereje és önállósága... csak jó lenne ha néha kialakulna egyfajta kommunikáció köztünk...
Lányok
Annyira édesek vagytok, komolyan! Nagyon köszönöm, hoyg vígasztaltok meg minden, sokat számít ám nagyon! Pl. most de jó lenne kibőgnöm magam, de itt nem akarom, remélem estig kibírja.
Seszi
Itt bizony van néha depihullám, ez a topikunk sajátossága, de a családiasság is
Hétvégén a szüleimhez utazunk, ami nem mindig pihentető, de tény, hoyg amig ott vagyunk, nem itthon dolgozunk
Nem mondanám hoyg mostanság stresszes voltam. Régebben sokat volt gyomoridegem, aztán elmúlt, és amkor egy kis apróság miatt megitn éreztem, nem tudtam hirtelen mi az. Szóval asszem nincs stressz, csak minimális melóhelyi. Az akarásom nem hinném hoyg görcsös lenne, ha ismernél 8 hónappal korábbról, akkor remélhetőleg te is így látnád
Én már szimplán csak szeretném, és egyszerűen elkeserít a helyzet. Most ez van, de múlt hónapot pl. tök jól viseltem, semmi depi nem volt. Persze talpra kell állni, tudom én... Meg azt is, hoyg lesz babánk nekünk is, akik régóta próbálkozunk, csak ez pillanatnyilag hihetetlennek tűnik.
Kinga
Micsoda férj!
Egy egész utazást megszervez a tudtod nélkül meglepinek? Hát nem semmi! Remélem jól megszeretgetted érte
Igen, egyszerre kezdtük a babagyártást,most már történnie kell valaminek, igaz?
Kiskutya képet nagyon várom, szupi depi-űző
Kivi
Bízzál a tüsződben, nőhet az még egy csomót! 4-5 nap múlva meg is repedhet simán, és éppen időben vagy a ciklusodhoz képest! Persze megértem hoyg eleged van a sok dokihoz mászkálásból, de hogy is lehet másképp, akinek sok sikertelen hónap van a háta mögött?
Irigylem a családtagodat, talán nem is tudják, milyen szerencsések
Tündi