Új privát üzeneted érkezett!

Tündi30 Kép
Én is puszilom Nicol-t is és a kis Vivikét is! És drukkolok, hogy elkezdjen hamizni mielőbb a mamától! Kép Kép

ÉviKép
Szerintem se kezdd el a szurkálást doki nélkül! Semmiképpen!!!
A kontroll nagyon fontos!

Unique

KépKép
unique

Apropó, Timika! Kép
Mi van Veled??? 31 cn. 28 napos ciklusok után??? Kép Kép

Unique

KépKép
unique

Lamika
Ne haragudj, levágtam a zebrácskád talpacskáit Kép De már ki is javítottam, remélem a holnapi már egyben lesz Kép Neked egyébként voltak tüneteid? Mert nem emlékszem, hogy írtál volna róla, vagy csak elkerülte a figyelmemet Kép

Unique
Hát nagyon jó utat kívánok neked, vigyázz magadra!És amennyire lehet, érezd jól magad! Kép Várunk vissza! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Megvolt az első hőmérős napom Persze anyira izgultam, hogy már 3.00-kor felébredtem, ami az utóbbi 10 évben nem fordult elő. Most perzse "hulla" vagyok Kép

Mi az a Kaali intézet? Még mindig nem tudom merre keressek dokit....

...de addig is megpróbálok hatékony lennei a munkahelyemen.

Kinga
gko

Sziasztok,

próbálok képbe kerülni, de sajnos anélkül, hogy visszaolvasnék nehéz.Hogyhogy Nicol már szült?Vivikének nem júniusban kellett volna érkeznie? Örülök, hogy jól vannak és én is várom a képeket!

Üdv az újaknak!!Mielőbbi babásodást kívánok Nektek (is Kép)

Timika,
Nálad mi a helyzet?

Stella,
szép volt az elős házassági évforduló ünneplése?Biztosan leírtad, majd megpróbálom visszaolvasni.

Judytékkal mi a helyzet?Remélem jól vannak!

Unique,
jó utat!!!London szuper!Hétvégén biztosan lesz egy kis időd lődörögni.Kép

Esetleg kérhetnék egy kis összefoglalót az elmúlt hét eseményeiről??

Jófi, aki küldi mindenkinek a pozitív, jókedvcsináló energiákat!Kép
jófi

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:37-kor.
seszi

SziasztokKép

Jófi
Sugárzol a jókedvtől Kép Kép tényleg nagyon jól sikerülhetett ez a kis kirándulás, szabadságKép

Unique
Jó utat és azért csavarogj is egy ici-picitKép

Gko
Ez a háromkor felébredek, mert hőmérőzök szitu nagyon ismerős Kép… Mondjuk én egy kicsit később négykor-fél ötkor szoktam felébredni, most már nem hőmérőzök, de így is felébredekKép

Tündi
A zebra tappancs miatt nem haragszom Kép, így is zebra az a zebraKép Tüneteim nekem nem voltak, csak nem jött meg, meg a hőm fenn maradt, de semmi hányinger, álmosság, fejfájás stb. Cici fájás az volt/van, de az minden hónapban szokott lenni. Meg most sincs tünetem, de hát többen mondták, hogy valaki ilyen….

Nicol
Köszönöm szépen a gratulációt, nagyon jól esettKép Puszi a pici lánykádnakKép

Üdv minden újnak és jó zebrásodástKépKépKépKép

Pénteken lehet nem tudok dokihoz menni, mert ezen a napon csak ketten vagyunk az irodába és a kolléganőmnek ma megbetegedett a kisfia, pedig én akkor is el szeretnék menni…… meg 13 lesz pénteken (bár babonás nem vagyok)….

Lami

Kép
Kép
lamika

UniqueKép
Jó utat!! Szerintem bújjatok össze apával! Csak úgy Kép!

TündiKép WishKép
Tényleg nagyon hosszúak ezek a napok!
Sokszor én sem tudok már mit kezdeni magammal...
Húznél el innen, mint a csík!
Stella

Kép
stella9

Tündi Kép Stella Kép
Nekem a délelött ma gyorsan elment, szerintem a délután is elfog. Rengeteg munkám van.
Most ebéd utáni pihit tartok Kép

wish

Stella, Wish Kép
Nekem a mai nap is lassú, bár elvagyok, éppen ebédelek Kép Tegnap annyira kész voltam, hogy mindent félretettem és cseteltem egyet KépAkkor bezzeg repült az idő Kép De legszivesebben én is elhúznék innen, és a párommal tölteném az időmet Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Unique!
Jó utat neked

Lamika!
Semmi gond azzal, ha nincsenek tünetek, ha lesz is általában később jönnek. Nem veszélyes! Végül is nem tünetekre vágyik az ember lánya, hanem pocaklakóra! Kép

Tündi30!
Úgy számolgattam, hogy kb ez a mai lenne a 32cn. De hogy általában mennyi, azt még mindig nem tudom megmondani.
Ha minen igaz és sikerül felszerkesztek egy görbét. Ha jól látom eléggé a végén voltak fogamzó napok, és ha még 15 napot várnom kell, akkor tekintélyes lesz a ciklusom átlaga :S
A legelején még nem mértem, aztán kb 04. 25-től mérek ugyanabban az időben "csőrben". Ez egész jól látszik is, kevésbé hektikus a görbe!
Viszont úgy látom tényleg van érésem!

Nicol!
Csak ügyesen! Nagyon szépen fogtok növögetni, és szorítok a szopiért!

Sziasztok!

Mindenkinek minden jót!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Tündi!

Nincs melléklet! Kép

Majd rájövök hogy kell!

Sziasztok

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:38-kor.
seszi

Sziasztok!

Végre van új babásunk és babánk is!!!!

Lamika, Nicol,
GRATULÁLOK!!Kép

Ma voltam uh-n. Lett 3 szép petesejtem, ma este kapom a tüszőrepesztő szurit és pénteken (13-án!) lesz az inszemináció! Kérlek szurkoljatok nekem!!!

Móni

Kép
móni23

Móni Kép
Nagyon-nagyon drukkolok Neked Kép
Kitartás!!!

Seszi Kép
Nem sikerült feltenni képet Kép Remélem holnap már megismerhetünk Kép

Lassan végzek és megyek a kislányomért az oviba.
Holnap találkozunk Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Móni
Nagyon drukkolok nektek!!!!!!!! Remélem, mielőbb tudsz majd jelentkezni az esemény után! Otthon leszel pihizni?

Lamika
Én is mielőbb mennék dokihoz a helyedben, 1 róácskára sem tudsz majd ellógni a melóból? Drukkolok, hogy meg tudd oldani! Kép

Eszti Kép
Akkor beírtam neked a 32. napot Kép Milyen progiban van a görbéd?

Tündi
Vendég

Móni nagyon szurkolok neked!!!
Üdvözlöm az újakat! És sok picurt mindenkinekKép

Olvaslak titeket folyamatosan csak írni nem volt időm mert eléggé el vagyok most havazva.

Képzeljétek el már megint felfáztam (azért írom így mert nálam sajnos ez gyakori) már voltam vele egy pár dokinál de eddig még semmi használhatót nem mondtak.
Szerintetek ez mennyire vetheti vissza a babaprojectet?
Annyiban biztos, hogy elvileg ilyenkor önmegtartóztatni kellKépés szerintem mostanában van/lesz peteérésem
Virág
Virag2

Virág
Nem tuodm mennyiben befolyásolja a projectet, de használni biztos nem használ a felfázás Kép Ennyire érzékeny vagy? Több felfázás után már biztos jobban vigyázol magadra.

Tündi
Vendég

SziasztokKép

Lamika
Én is gratulálokKépKépKép

Móni
Mennek a drukkok nagyon péntekenKép

Tündi (és NicolKép)
Még nincs lekésve a tejcsiről NicolKép, a 2.-3.napon indul be a tejcsi, és általában éjszaka indul meg a tejbelövellés. Szerintem holnapra már lesz ott sok-sok finom tejcsiKép
Az aluszékonysága is hamarosan el fog múlni a Vivikének, bizonyára kicsit sárga, mint szinte mindegyik korábban született baba, és ezért aluszékony. kristófka is ilyen volt, aztán meg mi lett belőleKép

Na megyek, mert jött apuci a géphezKép

Babus

Kép
babus2005

Tündi!
Hát sajnos ennyire. Pedig annyira vigyázok, de tényleg.
Már olyan rutint szereztem hogy szinte azonnal megérzem és megteszem a szükséges intézkedéseket.

Ma nagyon rossz a hangulatom emiatt. Ráadásul még a kocsink is lerobbant.

Remélem amúgy te jól érzed magad. Mostanában magadról nem nagyon írsz a telefon szexet kivéve.
De még így is lehet hogy hazajön a kicsi férjed és annyira fogtok vágyakozni egymás után, hogy abból aztán megszületik a babanet legszebb babájaKép

Virág
Virag2

Egy kis segítség a tesztelőknek!

Terhességi tesztek és érzékenység:
Qupido: 10 u/ml
Rapi preg corax: 20 u/ml
Rapi preg direct: 20 u/ml
Gabriel: 20 u/ml
HCG: 20 u/ml
Clear blue: 50 u/ml
Medi-lab: 20 u/ml

Ja és egy két szó a Qupido nevű tesztről:
Magyarországon a legérzékenyebb egyfokozatú terhesség-meghatározó teszt.
A nap 24 órájában elvégezhető!
A QuPIDo teszt alkalmas a terhesség legkorábbi kimutatására, hiszen a HCG jelenlétét már 10 mlU/ml koncentrációban is kimutatja.
A megtermékenyített petesejt beágyazódását követő 1. napon már biztos eredményt mutat.

Na mit szóltok?

Eddig el mindenki a Clear blue-t tartotta a legjobb tesztnek! De a fentiek alapján az a legérzéketlenebb! Akkor miért olyan drága? Talán mert jó a design-ja?

Ja és ha akartok ilyen Qupido nevű tesztet, a netről is meg lehet rendelni!

http://www.hazipatika.com/store/product?pid=2185

1690Ft az ára! Tehát kb. minta Clear blue!

Azért az durva hogy már 1 napos terhességet is kimutat! Eddig egyébként ez nem volt a házipatik oldalán mert én sűrűn járok arra, bár még soha nem rendeltem tőlük!

KépKép
nicika

Nicika!

Köszi az infot, jo ezeket a dolgokat tudni! Én is eddig Clearblue-t vettem ha tudtam, de ezek utan meggondolando.

Regen jartal erre, mizujs veled?

Dorka

Kép
szdorka

---------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:38-kor.
seszi

Seszi!
Nagyon egyetértek veled. Az a baj, hogy túl türelmetlenek vagyunk és ezt magamról is elmondhatom Kép, de mindennek itt van a maga ideje és szerintem az a legjobb, ha megvárjuk, amíg kimarad a menszesz és csak utánna tesztelünk.
Virág
Virag2

Szdorka! Nem jártam itt régen, csak ritkán írok! Pedig mindíg olvasgatlak benneteket! És szorítok csendben mindenkiért!

Nekem ma vagy holnap lenne a mensi várható időpontja, de ma még valószínűleg nem fog megjönni mert a hőm magasan van! 36.7 Nálam kb. ez szokott lenni a csúcs hőmérséklet! Ma vagyok 28cn! A mensi előtt nálam 1-2 nappal kezd el lemenni a hőm! Úgyhogy még bizakodok nagyon! Eddig úgy volt hogyha ma meg holnap nem jön meg, akkor szombaton tesztelek, de már nem vagyok biztos benne hogy jó ötlet! Lehet hogy korai... Szerintetek?
Nálam a bevált tesztek a Rapi preg és a HCG nevű! Mindegyik kimutat már elvileg 5 napos terhességet! Az egyik 1000Ft, a másik meg 750Ft! A Rapi preg kapható a dm-ben, én ott szoktam megvenni és az legalább vizeletsugaras teszt!

Seszi! Én sem vagyok híve a mensi kimaradása előtti teszteknek! Nem szeretek idő előtt csalódni! Mensi után meg már valószínűbb a pozitív teszt! Utálom az egy csíkosakat, pedig már csináltam párat...
Amiket írtál azok pedig valóban megfogadandóak! Nekem is ez a véleményem! Úgyhogy ha úgy alakul akkor holnap veszek egy Rapi preget meg egy Clear blue tesztet! Aztán majd eldöntöm melyiket használom fel! Szorítsatok!

KépKép
nicika

Sziaztok!
Én nem ismertem ezt a Qupido tesztet, de ilyen érzékeny?Hát, nem tudom...KépÉn szerintem majd 20 u/ml-est fogok venni, biztos ami biztos, bár már ott tartanánk...Kép

Ígértem, hogy rakok fel képeket, Tündi kettöt lekicsinyítet nekem, KÖSZIKép!!!A többivel majd én is megpróbálkozom holnap, addig is itt van ez a két kép:

Kinga

KépKép
Kinga79

Bocs, elírtam:
Sziasztok!Kép
Kinga79

Nicika!

És általában hány napos a ciklusod? Ha 28 akkor szerintem nyugodtan tesztelhetsz szombatonKépÉs ha magas a hőd az mindig jó jelKép Szorítok, hogy így is maradjon. Kitartás.

Na azt hiszem én többet nem is veszek clear blue-tKépOlyan drága és ezek szerint van más tesz is, ami legalább ugyanolyan jó.
Virag2

Sziasztok!

Megjottunk a dokitol. Nem vartuk ki a jovo hetet, mert tegnap elott 3perces fajasaim voltak kb egy oran at. Szoval orias babot varunk Kép Most a 33.heten a fejecskeje 91mm (ennyivel szult egy ismerosom) ennyi a valla, es 72mm a combcsontja. Meglepodott nagyon a doki, amikor megtapogatta a hasamat, hogy milyen magasan van a mehem. Mondta is, hogy hosszu baba. Sulya kb 2200g, es nem lesznek ra jok az 56 rucik, ha vegig kihordom Kép Sot 4kg feletti lesz. Megvizsgalt, es hat csajok a csillagokat lattam, valami borzalom volt. Azt hittem sikitok. Meg is kerdeztem a szulesznomet, hogy a szules is fog ennyire fajni, vagy az mar kellemesebb lesz Kép Kerdeztem a gatvedelmet, erre a szuleszno mosolygot, hogy ekkora fejnel Kép Szoval be vagyok to..a.
Ja, es a vizsgalatnal kiderult, hogy valamim elsimult, de a masik valami zarva van Kép Na ezt jol megirtam, de mar nem emlekszem, hogy mire mondta, mert annyira ideges voltam a meretek miatt. Erti ezt valaki esetleg?
Az Atti meg azt mondta mit izgulok, erre csak egy napom megy ra, o 9 honapig volt katona, es az sokkal rosszabb volt Kép Kép Hat ilyenek a pasik Kép

bocs, hogy ilyen hosszura sikeredtem. Na ezek utan probaljon meg valaki tanulni Kép Allandoan erre gondolok.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

JuditKép
Húúúúúúúú, de nagy lesz a "kis" Atti!
De az a lényeg, hogy egészséges legyen.
Próbáld meg a pozitív oldalát nézni!
Remélem most már nem lesznek fájdalmaid a szülésig!
Gondolom a külső-belső méhszájról volt szó.
Most már nincs sok hátra, szerintem!
Nagyon drukkolok!
Stella

Kép
stella9

Judit Kép
Ne izgulj, minden rendben lesz. Lehet, hogy a kis Atti nem is akarja megvárni a 40. hetet.... Kép

Lami Kép
Ha mész dokihoz, és kapsz képet, akkor ugye megmutatod nekünk is? Kép
Különben lehet, hogy jobb lenne, ha várnál egy hetet, mert most valószínűleg még nem sokat lát és úgyis visszarendel egy hét múlva.

A múlt hónapban már a 11. napon fenn volt a hőm, most meg a 13. napon még semmi. Kellet nekem hőmérőzni. Kép Mindegy, ezt a hónapot most már végigmérem. Szeretném, ha már végre egyszer sikerülne, de mindenki azt mondja, hogy, ha nagyon akarom, akkor nem fog. Hogy lehet nem akarni?
Sebaj, a hétvégén elutazunk!!! Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi!

Ez szerintem is nagyon nehéz. Én is azt veszem észre, hogy aki nem akar babát annak rögtön összejön. Az egyik barátnőm pl. az előváladékból esett teherbe, pedig abban alig vannak spermiumok!!!Kép
Mi meg itt küzdünk, hogy utánna pihi, meg párna, meg miegymásKép
Lehet, hogy tényleg könnyebben menne, ha nem akarnánk, de ha az ember már egyszer elhatározta, akkor utánna már nem tudja nem akarniKép)
Úgy látom mi fej fej mellett haladunk és a hónap végén meg majd együtt izgulhatunk, ha ez bíztat.

Amúgy esetleg nem tudod vagy bárki más nem tudja, hogy a peteérés konkrétan akkor van, amikor pár tized fokot leesett vagy utánna, mikor visszaemelkedik. Azt tudom, hogy, ha hőemelkedésed van akkor baba szempontból már mindegy (persze gyakorolni mindig kellKép)

Ezvicc

Kitartás és ne izgulj! Nagyon szorítok neked én is. Bár én most könnyen beszélek (baba még kanyarban sincs). Ha fáj is gondolj arra mennyire akartad ezt a picurtKép és amúgy, aki ismerősöm szült, azok közül még mindenki azt mondta, hogy csodás élmény volt és megérte az összes szenvedést.
Virág
Virag2

Sziasztok

Majcsi
Ha kapok képet, akkor feltétlenül megmutatom nektek is! Most már be vagyok jelentkezve a dokihoz, meg főnökömmel is beszéltem. Bár ha 1 hét múlva is visszarendel, akkor az nagyon-nagyon gyanús lesz a főnökasszonynak és itt bent nem szeretném elmondani, csak a 12.hét után.

Nicika
Nagyon-nagyon szorítok…..

Móni
Drukkolok neked!!! KitartástKépKép

Jófi van még a jókedvcsináló energiádból? Küldenél nekem egy pici? Nem tudom miért de most olyan szomorkás lett a hangulatom (lehet a holnapi naptól parázok már), pedig azt hittem ha lesz kis pöttyöm, akkor csak rá gondolok és vidám leszek, de most nem Kép.
Képzeljétek reggelre a bal csuklóm körül, meg a bal vállam körül sok-sok kis apró pöttyöcske jött ki, olyan kiütés szerű, de pár órára rá meg elmúltak, érdekes nem tudom mitől lehet.
Holnapi nap talán sikerül reggel elmennem dokihoz, mert kolléganő jött ma dolgozni…..

Lami

Kép
Kép
lamika

Sziasztok!

Virág
Köszönöm a kedves szavaidat! Nagyon jól esett! Kép
Mielőbbi javulást kívánok neked! Akkor most nem is próbálkozhattok??? Kép
Hát mit is írhatnék magamról... tegnap este elbőgtem magam a barátnőmnek,ezt a hónapot megint kicsit nehezebben dolgozom fel Kép Fogy az erőm, és azt hiszem, fel kell adnom a küzdelmet, mert csak így fogok tudni nem szomorkodni, elengedni az akarást. Remélem hétvégén ki tudjuk pihenni magunkat a párommal, mert jövő héten neki kellene állni akciózni Kép

Kinga
Nagyon szivesen! Kép Ebben a mesevilágban de szivesen eltöltenék egy teljes napot Kép Gondolom nem véletlen időzítettétek az utazást KépKépKép

Judit
Ekkora gyereket kinyomni? Kép Hát nem lesz semmi, de biztosan menni fog, ne aggódj, a lényeg hogy Attika még maradjon bent jó pár hetet és egészségesen bújjon ki Kép A fájásokra mit mondott a dokid? Babus is írta annak idején hoyg mennyire fájt neki a vizsgálat, de mért van ez?

Majcsi
Nem lehet nem akarni, én erre jövök rá nap mint nap Kép

Vanda
Hogy vagy? Nem izgulsz? Kép Gyönygiről nem tudsz új híreket? Lehet hoyg egyszerre szültők majd Kép

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Judit Kép
Ebből a gyerekből bébikosaras lesz? Nagyon szép nagyra megnőtt Kép Nyugi, nem lesz semmi gond a szülésnél, baba még nem maradt benn Kép Ügyesek lesztek!

Tündi Kép
Látom te sem vagy a topon hangulatilag. Én sem. Alig várom a hétvégét, bár még esélyes, hogy Apának dolgoznia kell Kép

Lamika Kép
nyugi.... Gyönyörű kis pöttyöt fogsz látni Kép

Wish

wish

Sziasztok!

Móni,
nagyon nagyon drukkolok!!!++++++++++++++++

Nicika,
Neked is mennek a drukkok!!!

Virág, Majcsi,
én is mellettetek haladok. Szóval majd foghatjuk egymás kezét jó erősen.KépKép

Lamika,

küldök sok sok jókedvcsináló energiát Neked
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Tényleg gondolj a pöttömre a pocakodban és meglátod azonnal mosolyra fakatsz!!Kép

Tündi,
én is azt gondolom, ha szeretnénk a babát nem tudunk nem akarni. Nekem kb 80 %-osan sikerül kikapcsolnom a babaprojektet, azt gondolom ez már jó arány és érzem is magamon. De azért csak felfigyeltem a nyákra tegnap este (ilyen hamar, 13.cn?). Tudom, hogy fogyhat az energiád,de próbálj arra gondolni, hogy a pároddal azt bezséltétek meg nyáron mentek a dokihoz. Az meg mindjárt itt van.Addig meg tényleg próbálj vaalhogyan másra koncentrálni. Gondolj arra, hogy csak nyáron kezditek a babaprojektet.Hátha ez bejön.......Kép

Ezvicc,
ekkora baba?Húha!!De biztosan minden rendben lesz, hiszen jó kezekben leszel!!

szép napos napot!!!Örüljünk ennek az egyre szebb időnek!n ma pl virágokat fogok ültetni az erkélyre. Hétvégén vendégeink lesznek, így arra készülök, mit fogok sütni-főzni.Kép ilyenekkel foglalom le magam.KépKép

Jófi
jófi

Wish
Hát a top-nak a közelébe nem vagyok. Szegényke, téged még a hétvége sem izgat ha melózik a párod, mi? Kép

Jófi
Tök jó 13.cn a nyák Kép
Oké, arra gondolok, hogy már csak 3 hónap és kiderül az igazság Kép
Jó dolog vendégeknek készülődni Kép Tudod már a menüt? Kép

Lamika
Hát rettentően szoritok neked holnapra!!!! Hány órára mész? Hányadikán is volt az uccsó menzid? Csak nehogy rosszul számoljak vissza Kép

Tündi
Vendég

Jófi, Kivi, Virág
Tényleg nagyon együtt haladunk. Remélem ez csak jót jelenthet és a hónap végén egy egész zebracsorda jön. Kép

Móni Kép
Küldök neked sok-sok drukkot az inszemhez.

Tündi Kép
Lehet, hogy a tök esélytelennek gondolt hónapból sül ki egy babaó.

Ha az ember vágyik valamire, akkor nem tud úgy tenni, mintha nem is akarná. Én szeretek mindent előre eltervezni, szépen logikusan stb. A babával is így volt, csak arra nem számítottam, hogy ez nem egészen így működik.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Tündi!
Jajj te! Fel a fejjelKépTudod, hogy nem szabad feladni és azt is hogy egyszerűen élvezzétek az együttléteket és tegyétek mindig, ha lehetőség van rá.Kép
Ami engem illett eszemben sincs feladni ezt a hónapotKéptegnap is megszegtük a tilalmat, mert így esett jólKépÉs ma már sokkal jobban vagyok.

Jófi
Tudom, hogy te is velünk vagy ámKép a múlt hónapot is együtt izgultuk végig, szerintem a zebrák is egyszerre fognak a táblára ugrálniKép

És most egy kis ajándék mindenkinek:ide süssetek milyen kis frankó, periódus-nyák és hőmérséklet követő táblát találtamKépegy angol weboldalon- magyarosítottam<!--attachment: Homerseklet-222941.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*24.6*H%26amp%3botilde%3bm%e9rs%e9klet+figyel%26amp%3botilde%3b+t%e1bl%e1zat*Homerseklet%2exls --><center><pre>
KépH&otilde;mérséklet figyel&otilde; táblázat
Homerseklet.xls (24.6 k)</pre></center><!--/attachment-->
Virag2

MajcsiKép
Hasonlóan tervezgetős vagyok én is. Minden készen volt a fejemben és eszerint alakítottam az életemet is (persze csak a nagy Õ megtalálása után). Aztán persze nem úgy lett és ez nagyon nyomasztó tud lenni, de csak előre szabad nézni.

TündiKép
Úgy látszik nem csak front van, hanem általnos depihullám is. Sőt, lehet, hogy ezért állt meg az idő is!
NEkem se jó a kedvem és nagyon messzinek tűnik a következő kezdés. Gondolom Te is hasonlókat érezhetsz Kép!

MóniKép
Neked viszont nem kell sokat várnod! És nekünk sem arra, hogy újra drukkolhassunk neked!!
Előre az ikrekért!!!
Stella

Kép
stella9

Tündi!
Én is jöttem bíztatni TégedKép!!!
Mindenkinek vannak nehezebb napjai, ezeket túl kell élnünk és megrázva magunkat tovább görgetnünk a napokat a célig, mert ott van az a cél, csak még lehet, hogy egy-két kis kanyar miatt nem látjuk!Mi egyszerre kezdtük a projectet és látod, még nekem sem adatott meg a baba, de ne csüggedjünk, kérlek!!!KépEgyszer nekünk is jó lesz, ezt megígérem!!!
Az utazás nekem meglepi volt, nem tudtam róla, csak pár nappal az indulás elött,mert a férjem meglepit akart!Elkért a fönökömtöl is, mindent elintézett.Kép

Móni!
Szívböl kívánok nagyon sok sikert holnap!!!Kép

Jófi!
Drukkolok!KépNe ijedj meg, jó a 13.napi jel!!!Kép

Judit!
Hüha!KépNem semmi méretek!Majd ha eljön az ideje, akkor majd több drukkot küldök, hogy elég legyen a "kis" Attinak!Kép

Kinga
Kinga79

Tündi,
úgy sajnálom, remélem te optimistább vagy mit én !!!

Helló Seszi, és a többi Új Csatlakozó!
Nem időzni nálunk sokáig ám !!!Szeretném ha minnél előbb jó híreket tudassatok velünk!!

Majcsi,
Sajnos én is hasonló hangulatban vagyok mint Te, de holnapra majd elmúlik, bízok benne!!

Jófi,
merre voltatok, húúú de elmennék én is vmerre feltöltőni!! unom már ezt a vizsgaidőszakot!!!

Lami,
hogy érzed magad? Remélem semmmi róka, UH-n voltál? Látszott a kis Pöttöm?

Wish,
késik még? jó lenne ha azért .....
Ha még sem akkor mikor lesz a lombik? Azért voltál vérvételen?

Stella,
Hogy vagy? Egy kicsit megnyogodott már a lelked?

Sajna Lányok de magam alatt vagyok, ezért most egy pöttyet panaszkodom:Tegnap a párom olyan ari volt vett nekem egy ovulációs tesztet amit hazamenetel után ki is próbáltam de egy árva csíkocska sem volt rajta pedig abba bíztam hogy ez megszakítja az egy csíkos szériát. Dobozban lévő utasítás:próbálja újra! Eredmény:szintén semmi. még kontrol csík sem, a bosszantó az hogy nem tudtam meg semmit, mindezt elég drágán.:o(
Ma reggel UHra mentünk a 14 cn.on. Az UH nem mutatott érett tüszűt 12 mm emelt closty adag mellett :o( mivel 38 naposak a ciklusaim még bízok hátha beerősödik :o), doki azt mondta felesleges.:o( Majd megbeszéltük a spermavizsgálat eredményét, a mozgók száma 75% és másnap is elég virgoncak!! :o)) viszont van két fertőzés amit kezelni kell na erre kapott a párom gyogyit.Kérdeztem a dokit hogy most hogy tovább mert nagyon tele a bakancsom azzal hogy marok szám szedem a clostyt és úgy járok a Nyírőbe mintha hazamennék és ennek ellenére van hónap mikor nem érik tüszőm!! Nagyon megértő volt, végighallgatott a páromat is és mondta hogy a jővőhónaptól jobban odafigyel, és menjek kedden hátha növöget az a kis lusta tüszőm!!

Ami még húzza a hangulatomat: megint kiderült hogy a család gyarapodik. Aminek nagyon, tényleg nagyon örülök, de abban viszont olyan irigy vagyok hogy áprilisban tettek egy próbát és hopp mindjárt meg van a picuri.
Itt a topicban annyi szuper kismamajelőlt van! Miért csak ilyen ritkán jár erre a gólya? Miért nem történik itt is annyi csoda, mint a körülöttünk élőkkel?
A nyomasztó levelemnél már csak a hossza volt durvább!! :o)) bocsi

Kivi (ismét éretlen)
kivi2

Lányok!
Majdnem elfelejtettem írni, hogy holnap után szombaton hozhatjuk el a kiskutyánkat!!!!Kép
Igazi kutatulajdonosok leszünk, egy pici kis zsemleszinü labrador kisfiú gazdái!

Majd hozok képeket, remélem picit jobb kedvre derít majd Titeket, annyira aranyos!!!Kép

Kinga
Kinga79

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:39-kor.
seszi

----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:39-kor.
seszi

Seszi
Akkor én ma kivétel vagyok, ím a depi hullám törőKépNekem ma jó a kedvem és amúgy is süt a nap.
Virag2

KiviKép
Én nem értem miért mondja azt a doki, hogy ne reménykedj! Igenis tessék reménykedni és bíztatni azt a tüszőt, ami nem is olyan kicsi!!! 38 napos ciklus mellett a 22-24. napra kell érettnek lennie és az még testvérek között is még egy hét!!!
Igaz, én nem szedtem clostyt, és így a 18. cn-on volt 13 mm-es a tüszőm!!!
És ha már elkezdett nőni, akkor szerintem muszáj beérnie és megrepednie!!!
Tessék reggel és este megcsinálni 50-50 felülést!! Vagy gyertyázni sokat, hogy serkenjen a vérkeringés.
Vegyél be naponta egy 100 mg-os Aspirint és akciózzatok kétnaponta apával!!!
Ne legyél ilyen off!!!
Nincs rá okod!!!
Hajrá és sosem feladni!!!!!!!!!!!!!
Stella

Kép
stella9

Jaj csajok koszi a biztatast, de egyszeruen nagyon beparaztam, foleg a fajdalomtol, amit vizsgalatnal ereztem. De tudjatok mi a fura? Mar csak arra emlekszem, hogy fajt, arra, hogy hogy, vagy mennyire nem, csak arra, hogy nagyon rossz volt. Erdekes nem? Szerintem szules utan sokan ezert is felejtik el, csak tudjak, hogy nagyon rossz volt.

Szeszi!
Annyira koszonom amit irtal, ez nagyon biztato. Bar en is igy lennek, de a doki mondta, hogy a 2002mutetem miatt (konizacio, kivagtak egy nagy reszt a mehnyakbol, egettek, varrtak) tagitani kell majd. Rakerdeztem ez mit jelent, es azt mondta, hogy amikor 2ujjnyira nyitva vagyok, ket ujjaval (bocs) tagitani fogja. Na errol hallottam mar. Sima vizsgalat is nagyon faj allitolag szules alatt, nem meg a tagitgatas.
Nagyon megszenvedek ezzel a kis szarossal Kép Remelem egy edes, tunder kisbaba lesz, ami mindenert karpotol majd!!!

Holnap reggel vizsga, tanulgatok Kép (mint ahogy az most is latszik)

Moni!
Drukkolok nagyon, en bizom a Forgacsban, nagyon jo szakember!

Azert kivancsi lennek a Vivinek mekkora volt a szulesnel a BPD-je, mert akkora a sulya a kis Attinak majdnem, mint Neki a 36.heten Kép Meg a vegen tenyleg kosaras lesz Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit
Mi az a BPD? KépVolt egy kérésed a táblával kapcsolatban, így jó lesz? Kép

Stella, MAjcsi
Szívemből szóltatok! Én is elterveztem a baba érkezését, aztán rohadt nagy kopp volt, hogy ezt aztán hiába tervezgetem. Lenyűgöz a természet ereje és önállósága... csak jó lenne ha néha kialakulna egyfajta kommunikáció köztünk...

Lányok
Annyira édesek vagytok, komolyan! Nagyon köszönöm, hoyg vígasztaltok meg minden, sokat számít ám nagyon! Pl. most de jó lenne kibőgnöm magam, de itt nem akarom, remélem estig kibírja.

Seszi
Itt bizony van néha depihullám, ez a topikunk sajátossága, de a családiasság is Kép
Hétvégén a szüleimhez utazunk, ami nem mindig pihentető, de tény, hoyg amig ott vagyunk, nem itthon dolgozunk Kép
Nem mondanám hoyg mostanság stresszes voltam. Régebben sokat volt gyomoridegem, aztán elmúlt, és amkor egy kis apróság miatt megitn éreztem, nem tudtam hirtelen mi az. Szóval asszem nincs stressz, csak minimális melóhelyi. Az akarásom nem hinném hoyg görcsös lenne, ha ismernél 8 hónappal korábbról, akkor remélhetőleg te is így látnád Kép Én már szimplán csak szeretném, és egyszerűen elkeserít a helyzet. Most ez van, de múlt hónapot pl. tök jól viseltem, semmi depi nem volt. Persze talpra kell állni, tudom én... Meg azt is, hoyg lesz babánk nekünk is, akik régóta próbálkozunk, csak ez pillanatnyilag hihetetlennek tűnik.

Kinga
Micsoda férj! Kép Egy egész utazást megszervez a tudtod nélkül meglepinek? Hát nem semmi! Remélem jól megszeretgetted érte Kép
Igen, egyszerre kezdtük a babagyártást,most már történnie kell valaminek, igaz? Kép
Kiskutya képet nagyon várom, szupi depi-űző Kép

Kivi
Bízzál a tüsződben, nőhet az még egy csomót! 4-5 nap múlva meg is repedhet simán, és éppen időben vagy a ciklusodhoz képest! Persze megértem hoyg eleged van a sok dokihoz mászkálásból, de hogy is lehet másképp, akinek sok sikertelen hónap van a háta mögött? Kép
Irigylem a családtagodat, talán nem is tudják, milyen szerencsések Kép

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?